ellerine sağlık canım menün gayet güzelkızlar çoook teşekkür ederim tavsiyelerinize. tamam ozmn rus salatasını eledim. tazefasülyede saçma geldi hem kurusu hem tazesi diye bıraktım.son haliyle menüm
mercimek çorba
güveçte patırmalı kuru fasülye
kendi yağında pişmiş tavuk hafif kızarmış(fırında börekle çakışmasın aynı anda pişirmiyo benimki diye vazgeçtim)
pilav
patates kroket ( önceden yapıp dolaba atmıştım)
börek(oda peynirli sarıp dolaba konandan )
patlıcan salata (cacık yapacağımiçin onu yoğurtlu yapmadım)
cacık
çoban salata
tatlı sütlü irmik altı bisküvili
teşekkür ederim. sacrecim adım tülin doğru yazdın canım.ama ben senin adını unuttum canım. eğer fırsat bulursam çekerim sofra resmini. ama yemekleri çekerim mutlaka.öptüm şekerler ben kaçıyoreeeee
slamm, hamarat hatun başlamışsın temizliğe, mutfak bittimi gerisi gelir zaten, kolay gelsin canım oh bayrama miss olur artık, ellerine sağlık şimdiden...slm kızlarrrrrrrrr nasılsınız:79::79::79::79::79::79: ben nihayet mutfagımı temizlemeye başladım inş yarına biter gerisi kolay birde camlarımı silersem halılarımı yıkkatmıştım serecegim bayram günü kısmetse duvarlarımda temiz yeni badana yaptırdık
slm kızlarrrrrrrrr nasılsınız:79::79::79::79::79::79: ben nihayet mutfagımı temizlemeye başladım inş yarına biter gerisi kolay birde camlarımı silersem halılarımı yıkkatmıştım serecegim bayram günü kısmetse duvarlarımda temiz yeni badana yaptırdık
sehercim güzel bi detoksa benziyor daha önce soğanın iltihab söktüğünü duymuştum, bizede bayram sonrasına bi detoks gerekiyordufaydalı olacağına inandığım bir bilgiyi paylaşayım şahsen bayram sonrası uygulamak istiyorum
Soğan Suyu ile Zayıflama
Kilo mu vermek istiyorsunuz? Çözümü dışarlarda aramaya gerek yok. Belki zayıflamak için gereken herşey mutfağınızda mevcuttur. Soğan doğal bir antibiyotik olmakla beraber çok iyi bir idrar döktürücüdür. Burda zayflamamızı sağlayan temel şey idrarın çabuk dışarı atılmasıdır.İşte soğan suyuyla zayıflamanın tarifi:
* 6 adet soğan
* Yarım kilodan iki çeşit sebze
* Yağsız et suyu
* Limon ve baharat
Bütün malzemeleri çorba şeklinde pişirin. Soğan suyu çorbası yapılırken kesinlikle yağ kullanmayın.
Sabah: 50 gr. beyaz peynir, çay (şekersiz)
1. gün öğle-akşam: Sınırsız meyve + soğan suyu çorbası
2. gün öğle-akşam: Sınırsız et + soğan suyu çorbası
3. gün öğle-akşam: Pirinç lapası, meyve (muz, üzüm hariç) +soğan suyu çorbası
güzel bri detoks değilmi arkadaşlar
kızlar burda zayıflama yüzüğü kullanan varmı akapunktur etkisi yapan bi yüzük ya tek ben mıyım bunu kullanan
faydalı olacağına inandığım bir bilgiyi paylaşayım şahsen bayram sonrası uygulamak istiyorum
Soğan Suyu ile Zayıflama
Kilo mu vermek istiyorsunuz? Çözümü dışarlarda aramaya gerek yok. Belki zayıflamak için gereken herşey mutfağınızda mevcuttur. Soğan doğal bir antibiyotik olmakla beraber çok iyi bir idrar döktürücüdür. Burda zayflamamızı sağlayan temel şey idrarın çabuk dışarı atılmasıdır.İşte soğan suyuyla zayıflamanın tarifi:
* 6 adet soğan
* Yağsız et suyu
* Limon ve baharat
Bütün malzemeleri çorba şeklinde pişirin. Soğan suyu çorbası yapılırken kesinlikle yağ kullanmayın.
canım benimm ahhh benim yontma taş devrinden kalma kocam izin vermiyoosevdammm kara sevdammm
nazlı sevdaammm
canımmmmm duygularımız karşılıklı inan kii, bende seni çok seviyorum
muhabbetine bayılıyorum hataa
ondan hep diyorum ya sana, sırf sohbet etmek için bi face aç diye
nilgüşümmm canım bayramdan sonra geleilirmisin izmire
bayram sonrası ilk pazar olabilir, yada ne zaman istersen, pazar dememin sebebii
oğlanı babasına bırakırım daha rahat oturur laflarız diye süledim :26::26::26::26:
izlem pantolonlarda çok hoşş ama ben elbiseye bayıldımmm harika taşımışsın canım elbisede sende çok güzelsinizzzkızlar bugün kardeşimle dışarı çıktık, biraz geç kalmışız
zaman nasıl geçti anlamadım, kardeşime güzel bir elbise aldık
o dediğim renkli skknylerden denedim pembe renkli
valla güzel oldu ama, ne bileyim :26::26::26:
Eki Görüntüle 245797 Eki Görüntüle 245796 Eki Görüntüle 245795
pantullar bunlar, :26::26::26:
ama bu elbisede de gözüm kaldı, 38 bedeni süper oturdu
denemek isteyen varsa hiç çekinmesin, kotonda 50tl
44 bedeni de vardı, kahverengi ve lacivert seçenekleriyle birlikte
maşalllahhhh ortimmmm çok iyi gidiyoruz haa ne dersinnn? menünde oldukça iyiiii:81::81:dünkü menüm:2 di.tamta.ekkmek, peynir, 1 tat ka çilek reçeli,
2 zeytin, 1 haş.yu. domatez salatalık,1 ku. çay,
1 yeşilçay, 1 lt su
iftar: fasülye kavurması yoğurtlu,
2 ka. bulgur pi. 1 ta. baget
1 soda
ara: ince bi.dilim kavun, yarım şeftali,
1 beşibiryerde
2 lt. su
deryacım geçmiş olsun güzelim ben sana şöyle bir tavsiyede bulunucam bi komşum bi krem satıyodu dogal bi krem bütün agrılara,varislere ayak yorgunluguna v.s v.s çok iyi geliyomuş diye duymuştum.sonra belinde boynunda ve sırtanda fıtık olan bi arkadasım kullanmaya baslamış bu kremi bende o gün dedimki tesadüf bilmiyodum kremi kullandıgını ameliyatlı parmagım hiç iyi degil çok agrıyo dedim bu getirdi bi baktım o kremden aradan az bi vakit geçti şakkk kesildi parmagımın agrısı bende aldım kremden,birazını bizim pide lahmacun ustamıza verdim adam nasıl teşekkür ediyo yengecim çok teşekkür ederim çok iyi geldi ayaklarımın agrısı hafifledi varislerimede çok iyi geldi falann bende sırtım için kullanıyorum ara ara çok şiddetli sırtım ve belim agrıyo eşim bi ovuyo iki dakka masaj sonra kesiliyo bazen 1 hafta bazen 1 ayy tık yok hiç agrımıyo o yüzden canım dene derim çok memnun kalırsın ve ben sadece bi kaç örnek verdim bir çok arkadasım annem babam dahil olmak üzere çok işlerine yaradı annemin agrılarına (bel fıtıgı ameliyatı geçirmişti), babamın varisten nerdeyse çürümüş ayaklarınaÇok teşekkürler gülaycım, yok aman allah korusun bir daha 80 lerden bile
Kızlar aranızda varis problemi yaşayan varmı, çok canımı sıkıyor bu konu kk da araştıracağım şimdi neler yapabilirim..Lazer tedavisi var sanırım, varis çorabı da ilerlemesini önlüyor..Fotolarımda görmüşsünüzdür çok ileri değil ama belli oluyor artık yavaş yavaş ve zaman geçtikçe ilerliyor.. Bacaklarımı yorunca daha da çıkıyorlar meydana...
O yüzden tedavi olup sonuç alan varsa öğrenmek isterim..
canım hoşgeldinnnnnMerhaba Kızlar ben geldim:)
Kaç gündür giremiyorum aklım burada kaldı.Nasılsınız iyi misiniz?İnternet bağlantısı ancak yapılabildi birde iki mağaza arasında bölündüm diye bilirim bazen balgat'a uğrayığ öğleden sonra buraya geçiyorum.Şuan arabayla gdip geldiğim için herşey yolunda...Bayram sonrası zurnanın zırt dedği yere geleceğiz.Eşim hala taşınmak istemiyor...hayırlısı...
listeyi göremedim.geçmişi okumadım.sadece yorumlarda resim eklendiğini anlayıp alıntılara baktım.
deryacım süper gözüküyorsun iki elbisede çok şık ben en çok pembeyi beğendin tenin bronz renk süper duruyor...siyahta gayet şık ve ikisinde de çok zayıf duruyorsun.güle güle kullan...
izlem canım kot eteğin çok yakışmış.güle güle kullan...
başka resim ekleyen önceki ve sonraki diye yada yeni ciciler alan var mı?kaçırmak istemem...birde listeyi paylaşabilir misiniz?haftanın 1. kim ben neredeyim?çok şey kaçırım.zaman buldukça geriye döneceğim.hepinizi öpüyorum şimdilik çıkıyorum....
seni görmeyenn ölsünnnn kuuuuuselm....Sevdacım bakıyorum baya bi derinler :103: daldın kuzum sesin soluğun çıkmıyor,
bizi görmüyorsunda
canım ben begendim olabilir yaparız tadı çok kötü degilse neden olmasın çok sagolllfaydalı olacağına inandığım bir bilgiyi paylaşayım şahsen bayram sonrası uygulamak istiyorum
Soğan Suyu ile Zayıflama
* 6 adet soğan
* Yağsız et suyu
* Limon ve baharat
canım ben küpesini almıştım hiç bişeye yaramıyo attım bi yere nerde oldugunu bile bilmiyorum paran boşa gider ama karar seninn:87:merhaba bende akupuntur yüzük almayı düşünüyorum.acaba nasıl gerçekten etkilimi beni bu konuda bilgilendirbilirmisiniz.
1lt cam kavanozu sıcak suyla iyice yıkıyoruz (farklı bir bakteri ürememesi için hijyen çok önemliymiş), kavanozu alüminyum fulyoyla kaplıyoruz ki ışık görmesin, ılıttığımız bir miktar iyi suyu (el yakmayacak derecede olacak) kavanoza koyuyoruz (klorlu çeşme suyu olmayacak), üç adet kırmızı tatlı elmanın kabuklarını kalınca doğruyoruz, bir kaşık naturel elma sirkesi, bir kaşık bal (bal yoksa şeker de olur) katıyoruz, , üzerine iyice su dolduruyoruz, bir tülbent veya temiz bir bez parçasını 4-5 kat yapıp kapatıyoruz ( onuda sıcak suyla yıkıyoruz), etrafına paket lastiği geçirip siyah bir poşete koyup dolaba kaldırıyoruz (Ben bulaşık makinesinin yanındaki dolaba kaldırıyorum, daha sıcak oluyor), bir ay içinde sirke olmuş oluyor. İnanın böyle anlattığıma bakmayınız, 5 dk bile sürmüyor yapımı. Sıcak bir ortamda ve ışık görmemesi gerekiyor. Olduktan sonra metal değirmeden bir şişeye süzüp buzdolabına kaldırıyoruz. Şişe renkli değilse alüminyum fulyoyla kaplıyoruz. Özelliğini yitirmeyen bir sirke oluyor. Afiyetle içiniz........ Sevgilerimle..........
canım ölçüyü kaçırmış falan degilsin yanlız bazı sıkıntılar var kuzum.Dünkü menüm
Sahur : 2 dilim ekmek
3 kaşık patlıcan yemeği
salatalık
iftar : bir kase çorba
bir tabak pilav üstü nohut
2 litre su
ölçüyü kaçırdım çok üzgünüm(
Yediklerim boşluğa gidiyo sanki yediğimden hiç bir şey anlamıyorum tokluk hissedemiyorum neden(
böyle kalabalık menülere bayılırım arkadaşım.Birgün sana gelirsem banada böyle şeyler yapasın demi tülümkızlar çoook teşekkür ederim tavsiyelerinize. tamam ozmn rus salatasını eledim. tazefasülyede saçma geldi hem kurusu hem tazesi diye bıraktım.son haliyle menüm
mercimek çorba
güveçte patırmalı kuru fasülye
kendi yağında pişmiş tavuk hafif kızarmış(fırında börekle çakışmasın aynı anda pişirmiyo benimki diye vazgeçtim)
pilav
patates kroket ( önceden yapıp dolaba atmıştım)
börek(oda peynirli sarıp dolaba konandan )
patlıcan salata (cacık yapacağımiçin onu yoğurtlu yapmadım)
cacık
çoban salata
tatlı sütlü irmik altı bisküvili
teşekkür ederim. sacrecim adım tülin doğru yazdın canım.ama ben senin adını unuttum canım. eğer fırsat bulursam çekerim sofra resmini. ama yemekleri çekerim mutlaka.öptüm şekerler ben kaçıyoreeeee
sehercim çok hoşuma gitti valla süper ,yapıccam be hemen size bildirim yapmış olurum önceden ne yararı ne zararı var diye ama bana söyleyin o iki sebze ne olabilir ki ,cumaya kadar belki kilo vermemde yardımcıda olur :=)faydalı olacağına inandığım bir bilgiyi paylaşayım şahsen bayram sonrası uygulamak istiyorum
Soğan Suyu ile Zayıflama
* 6 adet soğan
* Yağsız et suyu
* Limon ve baharat
1lt cam kavanozu sıcak suyla iyice yıkıyoruz (farklı bir bakteri ürememesi için hijyen çok önemliymiş), kavanozu alüminyum fulyoyla kaplıyoruz ki ışık görmesin, ılıttığımız bir miktar iyi suyu (el yakmayacak derecede olacak) kavanoza koyuyoruz (klorlu çeşme suyu olmayacak), üç adet kırmızı tatlı elmanın kabuklarını kalınca doğruyoruz, bir kaşık naturel elma sirkesi, bir kaşık bal (bal yoksa şeker de olur) katıyoruz, , üzerine iyice su dolduruyoruz, bir tülbent veya temiz bir bez parçasını 4-5 kat yapıp kapatıyoruz ( onuda sıcak suyla yıkıyoruz), etrafına paket lastiği geçirip siyah bir poşete koyup dolaba kaldırıyoruz (Ben bulaşık makinesinin yanındaki dolaba kaldırıyorum, daha sıcak oluyor), bir ay içinde sirke olmuş oluyor. İnanın böyle anlattığıma bakmayınız, 5 dk bile sürmüyor yapımı. Sıcak bir ortamda ve ışık görmemesi gerekiyor. Olduktan sonra metal değirmeden bir şişeye süzüp buzdolabına kaldırıyoruz. Şişe renkli değilse alüminyum fulyoyla kaplıyoruz. Özelliğini yitirmeyen bir sirke oluyor. Afiyetle içiniz........ Sevgilerimle..........
Sevda merhaba,sanırım geçmişi okuyorsunuz.
Daha önce söylemiştim,PC servisteydi,gelmiş ama aşırı derecede yavaşlamış.Sayfalar bayağı geç açılıyor,donuyor resmen.Bakalım ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?