80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ellerine sağlık canım menün gayet güzel

slamm, hamarat hatun başlamışsın temizliğe, mutfak bittimi gerisi gelir zaten, kolay gelsin canım oh bayrama miss olur artık, ellerine sağlık şimdiden...

ohh kolay gelsin canım
bu miskinliğimle bayram temizliği açar anca beni bukadarmı insan tembelleşir benim herbiryanı duruyor halıları versem bayrama yetiştiremezler en güzeli kendim yıkıym seviyorum hemde suyla oyalanmayı şimdi gidip uyıym ama çok uyuyorum iki gündür ne olduysa bana

selm....Sevdacım bakıyorum baya bi derinler :103: daldın kuzum sesin soluğun çıkmıyor,
bizi görmüyorsunda

Son düzenleme:
faydalı olacağına inandığım bir bilgiyi paylaşayım şahsen bayram sonrası uygulamak istiyorum

Soğan Suyu ile Zayıflama

Kilo mu vermek istiyorsunuz? Çözümü dışarlarda aramaya gerek yok. Belki zayıflamak için gereken herşey mutfağınızda mevcuttur. Soğan doğal bir antibiyotik olmakla beraber çok iyi bir idrar döktürücüdür. Burda zayflamamızı sağlayan temel şey idrarın çabuk dışarı atılmasıdır.İşte soğan suyuyla zayıflamanın tarifi:

* 6 adet soğan
* Yarım kilodan iki çeşit sebze
* Yağsız et suyu
* Limon ve baharat

Bütün malzemeleri çorba şeklinde pişirin. Soğan suyu çorbası yapılırken kesinlikle yağ kullanmayın.
Sabah: 50 gr. beyaz peynir, çay (şekersiz)
1. gün öğle-akşam: Sınırsız meyve + soğan suyu çorbası
2. gün öğle-akşam: Sınırsız et + soğan suyu çorbası
3. gün öğle-akşam: Pirinç lapası, meyve (muz, üzüm hariç) +soğan suyu çorbası

güzel bri detoks değilmi arkadaşlar

sehercim güzel bi detoksa benziyor daha önce soğanın iltihab söktüğünü duymuştum, bizede bayram sonrasına bi detoks gerekiyordu acaba sadece 3 günmü yapılıyor :26: ve sebze derken, birde hergün tazemi hazırlanıyor..

1lt cam kavanozu sıcak suyla iyice yıkıyoruz (farklı bir bakteri ürememesi için hijyen çok önemliymiş), kavanozu alüminyum fulyoyla kaplıyoruz ki ışık görmesin, ılıttığımız bir miktar iyi suyu (el yakmayacak derecede olacak) kavanoza koyuyoruz (klorlu çeşme suyu olmayacak), üç adet kırmızı tatlı elmanın kabuklarını kalınca doğruyoruz, bir kaşık naturel elma sirkesi, bir kaşık bal (bal yoksa şeker de olur) katıyoruz, , üzerine iyice su dolduruyoruz, bir tülbent veya temiz bir bez parçasını 4-5 kat yapıp kapatıyoruz ( onuda sıcak suyla yıkıyoruz), etrafına paket lastiği geçirip siyah bir poşete koyup dolaba kaldırıyoruz (Ben bulaşık makinesinin yanındaki dolaba kaldırıyorum, daha sıcak oluyor), bir ay içinde sirke olmuş oluyor. İnanın böyle anlattığıma bakmayınız, 5 dk bile sürmüyor yapımı. Sıcak bir ortamda ve ışık görmemesi gerekiyor. Olduktan sonra metal değirmeden bir şişeye süzüp buzdolabına kaldırıyoruz. Şişe renkli değilse alüminyum fulyoyla kaplıyoruz. Özelliğini yitirmeyen bir sirke oluyor. Afiyetle içiniz........ Sevgilerimle..........

selam kızlar temizlik yapıyorum diye sık giremiyorum.....
menümü yazayım bari
sahur
2 tane incir
küçük bir kase yoğurt
salatalık

iftar
3 tane biber dolması
2 kaşık tavuk sote
2 kepçe çorba

ara
karpuz
önceki gün kan şekerim düştüğü için çok yedim.........

Merhabalar,4 gün sonra yine gelebildim ama sanırım ben bayramdan sonraya kadar düzenli bakamayacağım."Artık tamam,geldim" derken başka birşey çıkıyor.Geçmişe de bakamıyorum.(6 haftalık)Bakmadım ama kimbilir kaç sayfa olmuştur.Umarım bu arada herkes iyidir ve sağlıkla zayıflanıyordur.

Sevda merhaba,sanırım geçmişi okuyorsunuz.
Daha önce söylemiştim,PC servisteydi,gelmiş ama aşırı derecede yavaşlamış.Sayfalar bayağı geç açılıyor,donuyor resmen.Bakalım ne olacak?

Son düzenleme:

bencede güzele benziyor seher. çorbanın tadını merak ettim dogrusu inş güzeldirde rahat rahat yaparsın. baktın faydası var bizde baslarız hemen. ama yagsız et suyu neki. tabletler degildir. dogal etsuyuda yaglı olur zati:26:

Dünkü menüm
Sahur : 2 dilim ekmek
3 kaşık patlıcan yemeği
salatalık

iftar : bir kase çorba
bir tabak pilav üstü nohut

2 litre su

ölçüyü kaçırdım çok üzgünüm (

Yediklerim boşluğa gidiyo sanki yediğimden hiç bir şey anlamıyorum tokluk hissedemiyorum neden (

canım benimm ahhh benim yontma taş devrinden kalma kocam izin vermiyoo
hiçbir yere adını soyadını bilmem neyini yazamazsın diyooo
dur ben şu kocamı vurup geliyim kökten kurtuluş Aydınlık çağa geçmenin vakti geldi galiba
izlem pantolonlarda çok hoşş ama ben elbiseye bayıldımmm harika taşımışsın canım elbisede sende çok güzelsinizzz tişortunla pantalonda harika durmuş cidden bence git elbiseyi al kaçırma derim çok tatlı olmuşsunnn
maşalllahhhh ortimmmm çok iyi gidiyoruz haa ne dersinnn? menünde oldukça iyiiii:81::81:
canımcım sen daha çok sebze salata domates yeşillik falan ye dedin ya ben çok sıkı olmasada karbon yapıyorum...
mesela bu sabah müsli yedim tatlısızlık kötü etti biraz, arada ton balıklı salata yicem(içinde domates, salatalık, kıvırcık, roka, semiz otu,lolorosso azıcık bi mısır ne vitamini ararsan var yani akşamda ızgara bonfile olur biftek olur tavuk olur fark etmez yine salata ile yicem gerçi bugün pek karbon olmadı ama dengeli oldu normalde daha çok protein almam lazımmm sonuna kadar okuu sürpriz aşagıda
deryacım geçmiş olsun güzelim ben sana şöyle bir tavsiyede bulunucam bi komşum bi krem satıyodu dogal bi krem bütün agrılara,varislere ayak yorgunluguna v.s v.s çok iyi geliyomuş diye duymuştum.sonra belinde boynunda ve sırtanda fıtık olan bi arkadasım kullanmaya baslamış bu kremi bende o gün dedimki tesadüf bilmiyodum kremi kullandıgını ameliyatlı parmagım hiç iyi degil çok agrıyo dedim bu getirdi bi baktım o kremden aradan az bi vakit geçti şakkk kesildi parmagımın agrısı bende aldım kremden,birazını bizim pide lahmacun ustamıza verdim adam nasıl teşekkür ediyo yengecim çok teşekkür ederim çok iyi geldi ayaklarımın agrısı hafifledi varislerimede çok iyi geldi falann bende sırtım için kullanıyorum ara ara çok şiddetli sırtım ve belim agrıyo eşim bi ovuyo iki dakka masaj sonra kesiliyo bazen 1 hafta bazen 1 ayy tık yok hiç agrımıyo o yüzden canım dene derim çok memnun kalırsın ve ben sadece bi kaç örnek verdim bir çok arkadasım annem babam dahil olmak üzere çok işlerine yaradı annemin agrılarına (bel fıtıgı ameliyatı geçirmişti), babamın varisten nerdeyse çürümüş ayaklarına çok iyi geldi
kremin adı DOCTOR'S CURE Original Pferde-Balsam At Kestanesi Balsamı (500 ml)
ben krem 20 lirayken almıştım eger bulamazsan oralarda sakın dert etme ben sana alır 2 kutu yollarım 2 kutusu 1 kg ediyo zaten sana uzunnn bi süre yeter
canım hoşgeldinnnnn inşş. herşey gönlünce olsun filizcimmmm
selm....Sevdacım bakıyorum baya bi derinler :103: daldın kuzum sesin soluğun çıkmıyor,
bizi görmüyorsunda
seni görmeyenn ölsünnnn kuuuuu canım görmem mi ama bugün ortalıgı biraz halletmem gerek bir yıgın çamaşırım var beyazları hallettim, siyahları hallettim
ara renklerde yarına inşş.o yüzden bebemm hem hem ortiye trip atılmaz al sanaa
canım ben begendim olabilir yaparız tadı çok kötü degilse neden olmasın çok sagolll
merhaba bende akupuntur yüzük almayı düşünüyorum.acaba nasıl gerçekten etkilimi beni bu konuda bilgilendirbilirmisiniz.
canım ben küpesini almıştım hiç bişeye yaramıyo attım bi yere nerde oldugunu bile bilmiyorum paran boşa gider ama karar seninn:87:

paylaşımın için teşekkürler canım keşke herseyi kendimiz yapabilsek ama saglık olsun
tekrar teşekkürler

canım ölçüyü kaçırmış falan degilsin yanlız bazı sıkıntılar var kuzum.
sahurun muhteşemm hatta bir domates az bi peynir bile eklenebilir
ifterındaki sıkıntı şu pilavı bir tabak yemen aslında şöyle yapsan harika olurdu dimi
bir kase dolusu çorba
küçük bi tabak nohut
3-4 kaşık pilav(ekmek yeseydin 2 kaşık yazardım)
bollll salata (kıvırcık,roka,domates,salatalıkv.s v.s)
ARADA: 2 tane meyve yanında 1 su bardagı yogurt
hem çok daha fazla doyardın
hemde daha rahat kilo verirdin.
canım hepimiz yaşıyoruz dönem dönem sanki hep açız hep açız dimi?
napalım önce bi su içelim, sonra bi bitki çayı içelim biraz bastırır iştahını eminimki

böyle kalabalık menülere bayılırım arkadaşım.Birgün sana gelirsem banada böyle şeyler yapasın demi tülüm
sehercim çok hoşuma gitti valla süper ,yapıccam be hemen size bildirim yapmış olurum önceden ne yararı ne zararı var diye ama bana söyleyin o iki sebze ne olabilir ki ,cumaya kadar belki kilo vermemde yardımcıda olur :=)

ablacım merhaba,sana hoşgeldin diyememiştim,alıntı vesilesiyle hoşgeldin diyim
bu arada sirkeyi okuyunca sölemeden geçemedim,ben yaparım bunu ,organik şeyleri severm bi ayağım köydedir benim annem köylüüdür,hatta babam içtiği şarabı bile kendi yapar (sağlığına düşkündür öyleki sarabını bile organik yapıyor üzümden ) geçen sene yaptığı şaraplar ekşiyince tüm sülaleye üzüm sirkesi olarak dağıtıldı ,maa aile hala babamın sirkesini yiyiyor

Sevda merhaba,sanırım geçmişi okuyorsunuz.
Daha önce söylemiştim,PC servisteydi,gelmiş ama aşırı derecede yavaşlamış.Sayfalar bayağı geç açılıyor,donuyor resmen.Bakalım ne olacak?

hoşgeldinnn canımmmm
nasılsın iyisin inşşşş.
biran önce yaptırmaya bak pc ni özlüyoruz seni sohbetini
tekrar servisini ara belki üretimden kaynaklı bi hata söz konusudur Füsuncum
yenisi ile degiştirirler belki ne biliyim bilemedim şimdi:26:
inş. biran önce olur canım
çok fazla ara verme ama güzel sohbetlerine
kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…