füsun hoşgeldin canım, biz iyiyiz seninde pc sorunun devam ediyor sanırım...Merhabalar,4 gün sonra yine gelebildim ama sanırım ben bayramdan sonraya kadar düzenli bakamayacağım."Artık tamam,geldim" derken başka birşey çıkıyor.Geçmişe de bakamıyorum.(6 haftalık)Bakmadım ama kimbilir kaç sayfa olmuştur.Umarım bu arada herkes iyidir ve sağlıkla zayıflanıyordur.
ortim sen menümü beğendin ama menüm sahur için çok fazla bunu biliyorum napim akşama kadar midem kazınıyor, günler uzun olunca kan şekerimde düşüyor, yani çok fazla dikkat ettiğim söylenemez. senin karbon yaptığını bilmiyordummaşalllahhhh ortimmmm çok iyi gidiyoruz haa ne dersinnn? menünde oldukça iyiiii:81::81:
canımcım sen daha çok sebze salata domates yeşillik falan ye dedin ya ben çok sıkı olmasada karbon yapıyorum...
mesela bu sabah müsli yedim tatlısızlık kötü etti biraz, arada ton balıklı salata yicem(içinde domates, salatalık, kıvırcık, roka, semiz otu,lolorosso azıcık bi mısır ne vitamini ararsan var yaniakşamda ızgara bonfile olur biftek olur tavuk olur fark etmez yine salata ile yicem gerçi bugün pek karbon olmadı ama dengeli oldu normalde daha çok protein almam lazımmm sonuna kadar okuu sürpriz aşagıda
seni görmeyenn ölsünnnn kuuuuucanım görmem mi ama bugün ortalıgı biraz halletmem gerek bir yıgın çamaşırım var beyazları hallettim, siyahları hallettim
ara renklerde yarına inşş.o yüzden bebemmhem hem ortiye trip atılmaz al sanaa
deryacım kilo yapıyorsaHer akşam bir çay kaşığı yeniyormuş sanırım aktarlarda satılıyor, açıkçası ben de hiç almadığım için nasıl bir şey bilmiyorum..Keten tohumu gibi bir şeydir herhalde :26:
Ama kilo almak isteyenlere tavsiye edilir diyor bir de
Ben de bir hafta önce verdim seherim bayrama yetişsin diye. 3 gün önce geldiler çok şükür kurtuldum o sıkıntıdan, ama mekanım olsa oturur yıkardım ya çok para alıyorlar
Sevdacım çoook teşekkür ederim tavsiyen için
Baktım şimdi bir site buldum oradan da satıyorlarmış bak ;
PFERDE BALSAM, AT KESTANESİ KREMİ FAYDALARI - DR. FÖRSTER BIORICHI PFERDE BALSAM, AT KESTANESİ BALSAMI - Blogcu
Kışın başında alırım buradan sen yaradı diyorsan demekte fayda var. Aslında bu 3 senedir kafecilik yaptığımız için çıktı bu hastalık başıma, bütün sağlık sorunları bu kafe yüzünden zaten, kilom, bel ağrılarım, şimdi de varis
Bayramdan sonra satılma ihtimali var ne olur dua edin benim için kızlarda ikna edeyim eşimi de satalım kurtulalım şuradan
ellerine sağlık çok güzel görünüyor, güllacıda sorun etme hafif tatlı eee birde o yoğunluğa haketmiştinbugunkü menüme gelelimmm coştum coştuuummm
sahur : 1 tam b.ekmek / domates / 1 haş. yumurta / peynir /salatalık / 1kupa çay
iftar : yarım kase çorba
1 servis kaşığı kuru fasülye / 1 kaşık pilav / salata / 5 6 kaşık cacık / 4 5 kaşık patlıcan salata / yarım baget
ara : 1 güllaç (yani niye getirdinizki yaaaaa) / 2 bardak çay
slm kızlar bugün ev işi yaptım bol bol. içinizde markette temizlik ürünleri reyonlarına zaafı olan varmı? evde çifter çifter domestoslar, çamaşır suları, sıvı sabunlar... annem çok kızıyor hasta olucaksın vs. diye evde heryeri çamaşır suyuyla domestosu karıştırıp siliyorum. yoksa temiz değilmiş gibi hissediyorum.
neyse gelelim iftarda yediklerime. 2 bardak suyla orucu açınca direk şiştim zaten. 4 yk sebze yemeği 4 yk da yoğurt yedim. salata ve tavuğa yer kalmadı yemedim. iftardan sonra eşimle azıcık yürüdük. yürüşten sonrada bir tane nektarinimi yedim. çok şükür bugünüde böyle tamamladık. herkeze iyi geceler
canım çamaşır suyuyla domestos aynı degilmi zati:26:
bende domestosla silerim yerleri falan. zaten wc lavoba mutfak tezgahı onsuz olmuyorda. sen çamaşır suyuyla domestosu karıştırıp silerim deyince ne farkı var merak ettim
canım atlattım ama çok yoruldum. sabah haber verince eşim hem temizlik hem yemek hem oğlum yordu beni. halılarıda sermemiştim zor yetiştimmm..benim resimlerim 7870. sayfada var canım görmemişmiydin. en son 78 kg idi buda 76 kg..tülin yemekler cok güzel görünüyor. şiş oldugum halde canım istedi ha.
ama sende oylesin yani birde eski fotonu koysaydın keşke. görürdük nerden nereye.
geçmiş olsun diyeyim atlattın bu günü
f
ellerine sağlık çok güzel görünüyor, güllacıda sorun etme hafif tatlı eee birde o yoğunluğa haketmiştin
canımhoşgeldin, özledim keyifli yazılarını. herşey güzel olur inşallah. listeyi ekleyecektim ama filizcim eklemiş sağolsunMerhaba Kızlar ben geldim:)
Kaç gündür giremiyorum aklım burada kaldı.Nasılsınız iyi misiniz?İnternet bağlantısı ancak yapılabildi birde iki mağaza arasında bölündüm diye bilirim bazen balgat'a uğrayığ öğleden sonra buraya geçiyorum.Şuan arabayla gdip geldiğim için herşey yolunda...Bayram sonrası zurnanın zırt dedği yere geleceğiz.Eşim hala taşınmak istemiyor...hayırlısı...
listeyi göremedim.geçmişi okumadım.sadece yorumlarda resim eklendiğini anlayıp alıntılara baktım.
deryacım süper gözüküyorsun iki elbisede çok şık ben en çok pembeyi beğendin tenin bronz renk süper duruyor...siyahta gayet şık ve ikisinde de çok zayıf duruyorsun.güle güle kullan...
izlem canım kot eteğin çok yakışmış.güle güle kullan...
başka resim ekleyen önceki ve sonraki diye yada yeni ciciler alan var mı?kaçırmak istemem...birde listeyi paylaşabilir misiniz?haftanın 1. kim ben neredeyim?çok şey kaçırım.zaman buldukça geriye döneceğim.hepinizi öpüyorum şimdilik çıkıyorum....
Her akşam bir çay kaşığı yeniyormuş sanırım aktarlarda satılıyor, açıkçası ben de hiç almadığım için nasıl bir şey bilmiyorum..Keten tohumu gibi bir şeydir herhalde :26:
Ben de bir hafta önce verdim seherim bayrama yetişsin diye. 3 gün önce geldiler çok şükür kurtuldum o sıkıntıdan, ama mekanım olsa oturur yıkardım ya çok para alıyorlar
PFERDE BALSAM, AT KESTANESİ KREMİ FAYDALARI - DR. FÖRSTER BIORICHI PFERDE BALSAM, AT KESTANESİ BALSAMI - Blogcu
Kışın başında alırım buradan sen yaradı diyorsan demekte fayda var. Aslında bu 3 senedir kafecilik yaptığımız için çıktı bu hastalık başıma, bütün sağlık sorunları bu kafe yüzünden zaten, kilom, bel ağrılarım, şimdi de varis
Bayramdan sonra satılma ihtimali var ne olur dua edin benim için kızlarda ikna edeyim eşimi de satalım kurtulalım şuradan
Dünkü menüm
Sahur : 2 dilim ekmek
3 kaþýk patlýcan yemeði
salatalýk
iftar : bir kase çorba
bir tabak pilav üstü nohut
2 litre su y
ölçüyü kaçýrdým çok üzgünüm(
Yediklerim boþluða gidiyo sanki yediðimden hiç bir þey anlamýyorum tokluk hissedemiyorum neden(
Her akþam bir çay kaþýðý yeniyormuþ sanýrým aktarlarda satýlýyor, açýkçasý ben de hiç almadýðým için nasýl bir þey bilmiyorum..Keten tohumu gibi bir þeydir herhalde :26:
Ben de bir hafta önce verdim seherim bayrama yetiþsin diye. 3 gün önce geldiler çok þükür kurtuldum o sýkýntýdan, ama mekaným olsa oturur yýkardým ya çok para alýyorlar
Sevdacým çoook teþekkür ederim tavsiyen için
Baktým þimdi bir site buldum oradan da satýyorlarmýþ bak ;
PFERDE BALSAM, AT KESTANESÝ KREMÝ FAYDALARI - DR. FÖRSTER BIORICHI PFERDE BALSAM, AT KESTANESÝ BALSAMI - Blogcu
Kýþýn baþýnda alýrým buradan sen yaradý diyorsan demekte fayda var. Aslýnda bu 3 senedir kafecilik yaptýðýmýz için çýktý bu hastalýk baþýma, bütün saðlýk sorunlarý bu kafe yüzünden zaten, kilom, bel aðrýlarým, þimdi de varis
Bayramdan sonra satýlma ihtimali var ne olur dua edin benim için kýzlarda ikna edeyim eþimi de satalým kurtulalým þuradan
bugunkü menüme gelelimmm coþtum coþtuuummm
sahur : 1 tam b.ekmek / domates / 1 haþ. yumurta / peynir /salatalýk / 1kupa çay
iftar : yarým kase çorba
1 servis kaþýðý kuru fasülye / 1 kaþýk pilav / salata / 5 6 kaþýk cacýk / 4 5 kaþýk patlýcan salata / yarým baget
Slm kýzlar baþýmýn aðrýsýndan dolayý bugün tutmayacaktým oruç ama tuttum bütün gün de uyudum
yani orucu uykuya tutturdum
sahur menüm :
1 avuç içi kadar pide
yarým domates
2 tane sivribiber
3 küp kaþar peyniri
2 kupa yeþil çay
iftar :
1 kepçe mercimek çorbasý
1 yk. z.yaðlý fasülye (dün akþamdan kalmýþtý dayanamadým )
1 servis kaþýðý et sote
1 küçük kase yoðurt
yarým saat önce de 1 þeftali yedim
sahura kadar 3 lt suyumu bitireceðim inþallah
iftarda hiç ekmek yiyemedim caným istemedi
bugunkü menüme gelelimmm coştum coştuuummm
sahur : 1 tam b.ekmek / domates / 1 haş. yumurta / peynir /salatalık / 1kupa çay
1 servis kaşığı kuru fasülye / 1 kaşık pilav / salata / 5 6 kaşık cacık / 4 5 kaşık patlıcan salata / yarım baget
bencede güzele benziyor seher. çorbanın tadını merak ettim dogrusuinş güzeldirde rahat rahat yaparsın. baktın faydası var bizde baslarız hemen. ama yagsız et suyu neki. tabletler degildir. dogal etsuyuda yaglı olur zati:26:
sevda benim de sırtağrılarım ve varis problemim var doğru lingi bulunca paylaşırmısınızcanım benimm ahhh benim yontma taş devrinden kalma kocam izin vermiyoo
hiçbir yere adını soyadını bilmem neyini yazamazsın diyooo
dur ben şu kocamı vurup geliyim kökten kurtuluş Aydınlık çağa geçmenin vakti geldi galiba
izlem pantolonlarda çok hoşş ama ben elbiseye bayıldımmm harika taşımışsın canım elbisede sende çok güzelsinizzztişortunla pantalonda harika durmuş cidden bence git elbiseyi al kaçırma derim çok tatlı olmuşsunnn
maşalllahhhh ortimmmm çok iyi gidiyoruz haa ne dersinnn? menünde oldukça iyiiii:81::81:
canımcım sen daha çok sebze salata domates yeşillik falan ye dedin ya ben çok sıkı olmasada karbon yapıyorum...
mesela bu sabah müsli yedim tatlısızlık kötü etti biraz, arada ton balıklı salata yicem(içinde domates, salatalık, kıvırcık, roka, semiz otu,lolorosso azıcık bi mısır ne vitamini ararsan var yaniakşamda ızgara bonfile olur biftek olur tavuk olur fark etmez yine salata ile yicem gerçi bugün pek karbon olmadı ama dengeli oldu normalde daha çok protein almam lazımmm sonuna kadar okuu sürpriz aşagıda
deryacım geçmiş olsun güzelim ben sana şöyle bir tavsiyede bulunucam bi komşum bi krem satıyodu dogal bi krem bütün agrılara,varislere ayak yorgunluguna v.s v.s çok iyi geliyomuş diye duymuştum.sonra belinde boynunda ve sırtanda fıtık olan bi arkadasım kullanmaya baslamış bu kremi bende o gün dedimki tesadüf bilmiyodum kremi kullandıgını ameliyatlı parmagım hiç iyi degil çok agrıyo dedim bu getirdi bi baktım o kremden aradan az bi vakit geçti şakkk kesildi parmagımın agrısı bende aldım kremden,birazını bizim pide lahmacun ustamıza verdim adam nasıl teşekkür ediyo yengecim çok teşekkür ederim çok iyi geldi ayaklarımın agrısı hafifledi varislerimede çok iyi geldi falann bende sırtım için kullanıyorum ara ara çok şiddetli sırtım ve belim agrıyo eşim bi ovuyo iki dakka masaj sonra kesiliyo bazen 1 hafta bazen 1 ayy tık yok hiç agrımıyo o yüzden canım dene derim çok memnun kalırsın ve ben sadece bi kaç örnek verdim bir çok arkadasım annem babam dahil olmak üzere çok işlerine yaradı annemin agrılarına (bel fıtıgı ameliyatı geçirmişti), babamın varisten nerdeyse çürümüş ayaklarınaçok iyi geldi
kremin adı DOCTOR'S CURE Original Pferde-Balsam At Kestanesi Balsamı (500 ml)
ben krem 20 lirayken almıştım eger bulamazsan oralarda sakın dert etme ben sana alır 2 kutu yollarım 2 kutusu 1 kg ediyo zaten sana uzunnn bi süre yeter
canım hoşgeldinnnnninşş. herşey gönlünce olsun filizcimmmm
seni görmeyenn ölsünnnn kuuuuucanım görmem mi ama bugün ortalıgı biraz halletmem gerek bir yıgın çamaşırım var beyazları hallettim, siyahları hallettim
ara renklerde yarına inşş.o yüzden bebemmhem hem ortiye trip atılmaz al sanaa
canım ben begendim olabilir yaparız tadı çok kötü degilse neden olmasın çok sagolll
canım ben küpesini almıştım hiç bişeye yaramıyo attım bi yere nerde oldugunu bile bilmiyorum paran boşa gider ama karar seninn:87:
paylaşımın için teşekkürler canım keşke herseyi kendimiz yapabilsek ama saglık olsun
tekrar teşekkürler
böyle kalabalık menülere bayılırım arkadaşım.Birgün sana gelirsem banada böyle şeyler yapasın demi tülüm
sehercim çok hoşuma gitti valla süper ,yapıccam be hemen size bildirim yapmış olurum önceden ne yararı ne zararı var diye ama bana söyleyin o iki sebze ne olabilir ki ,cumaya kadar belki kilo vermemde yardımcıda olur :=)
ablacım merhaba,sana hoşgeldin diyememiştim,alıntı vesilesiyle hoşgeldin diyim
bu arada sirkeyi okuyunca sölemeden geçemedim,ben yaparım bunu ,organik şeyleri severm bi ayağım köydedir benim annem köylüüdür,hatta babam içtiği şarabı bile kendi yapar (sağlığına düşkündür öyleki sarabını bile organik yapıyor üzümden) geçen sene yaptığı şaraplar ekşiyince tüm sülaleye üzüm sirkesi olarak dağıtıldı ,maa aile hala babamın sirkesini yiyiyor
3 gün yapılıyor ve hergün taze canımsehercim güzel bi detoksa benziyor daha önce soğanın iltihab söktüğünü duymuştum, bizede bayram sonrasına bi detoks gerekiyorduacaba sadece 3 günmü yapılıyor :26: ve sebze derken, birde hergün tazemi hazırlanıyor..
canlarım doğru yerden allalım işe yarasın oturmkatanmı olur varis bende çok ayakta kaldım ondan sanıyom ah ah 10 yıl çalıştım deryam aynı sorunlar bende de olduHer akşam bir çay kaşığı yeniyormuş sanırım aktarlarda satılıyor, açıkçası ben de hiç almadığım için nasıl bir şey bilmiyorum..Keten tohumu gibi bir şeydir herhalde :26:
kızlar öldüm bittim gele gele iki bekar geldibenim akıllı kocam enaz kişi gibi anlatmıştı amaaaaa. neyse atlattım çok şükür iyide oldu ben onlar otururken ortalıgıda toparladım. resim çektim biraz ama masayı onlar oldgu için çekemedim. tek tek çektim karanlık oldu birazdan eklerim.
ooohhhh canım ne güzel bak 75lerdesin.bende 5 gündür kabızım bu gece bekunis içicem artık. 76larda dolanıyorummmm...
canım bende katılırım sana.bayramdan sonra yapalım severim listeleri ama sebzeleri falan belirleyelim. et suyunuda kemik kaynatıp yaparız artııkkkk
canımmm benimmmm sen gelll bu menümüüüü. daha neler yaparım sannaaaa neleeerrrr
Sevdacım ürün bitmiş gözüküyor ama araştıracağım bakalım daha zaman var ama mutlaka deneyeceğim.
Dr. ları karıştırmışım deseneİsme dikkat ederim sonuçta kalitesi test edilmiş ürünü almak isterim...
Beni iş konusunda en iyi anlayacak kişilerden biri de sensin biliyorum, bir sen bir de izlem bu durumu yaşamış insanlarsınız ama zekiyenin dediği gibi hayırlısını dilemek lazım...Hayırlısı olsun diyorum artık
BEnde anlıyorum alt katımızda internet kafe var orada çalıştığımı düşünemiyorum hiç evlilere göre değil tez zamanda hayırlısıyla Allah kurtarsın herşeyi oluruna bırak üzme kendini
Zekiyecim o kadar haklısın ki zaten bu korkular yüzünden eşimde satmıyor ya...Ya tutunamazsak, ya yeni işimizde başarılı olamazsak diye diye sürdürdük işte bu güne kadar. Ama ciddi ciddi sabrımız taştı ikimizin de..
Satalım diyorum kafeyi o parayı peşinat veririz, gireriz bir işe çalışırız taksitlerini de öder bir ev alırız...Hayalim hep bu ama eşim kendi işini yapma taraftarı, ticareti çok seviyor...Kafeyi satsak dahi hemen bilgisayarcı açma hayali var, ben de garantiye almak istiyorum işi.Ne malum bilgisayarcının tutunabileceği, bu sefer elimizdeki emeklerimizin sermayesi de gidecek
Böyle karışık bir durum işte ama hayırlısı diye dua etmek en güzeli sanırım.. Hep satılsın satılsın diyorum ama belki çok daha kötü durumlara düşeceğiz, bilemem...Hayırlısı diyelim canım, sağolsın...
bugunkü menüme gelelimmm coştum coştuuummm
canım çamaşır suyuyla karıştırmasan domestos zaten yeter oruölu iken solumamaya çalışslm kızlar bugün ev işi yaptım bol bol. içinizde markette temizlik ürünleri reyonlarına zaafı olan varmı? evde çifter çifter domestoslar, çamaşır suları, sıvı sabunlar... annem çok kızıyor hasta olucaksın vs. diye evde heryeri çamaşır suyuyla domestosu karıştırıp siliyorum. yoksa temiz değilmiş gibi hissediyorum.
neyse gelelim iftarda yediklerime. 2 bardak suyla orucu açınca direk şiştim zaten. 4 yk sebze yemeği 4 yk da yoğurt yedim. salata ve tavuğa yer kalmadı yemedim. iftardan sonra eşimle azıcık yürüdük. yürüşten sonrada bir tane nektarinimi yedim. çok şükür bugünüde böyle tamamladık. herkeze iyi geceler
canım teşekkür ederim. sadece kızartma kaçamak olmuş aaaammmaaannn oda olsun dimi.sikma canini ama kendini kontrol etmeye calis.insallah beraber asacagiz bunlari..
afiyet olsun canim yoruldun o kadar.ellerine saglik bu arada hepsi cok guzel gorunuyor..
Bugunku menum...
Sahur : 2 dilim tb ekmegi.peynir.domates.salatalik.yumurta.
Ýftar: 1 kase corba.1 kase karisik kizartma
2 dilim tb ekmegi
ara: baklavali dondurma ( cartedour un 1/6 sini yedim.kucuk bir parca yani)
ara: 2 catal karpuz
1 form cayi
1 maden suyu
1 saat tempolu yuruyus ( 5 km-350 kalori) sanirim dondurmayi erittim...
400 twist
bol su
bu 2 gunku beslenmeyle insallah arti cikmam cumaya..
gülümmmm saol beğendin demek. simiti almayan anneciğine teşekkür et yerimeeeee...dondurma hariiiççççç pek gözeldi emmmeeee 3 top çok olduuu
menün güzel yemekler dahada güzelmişte iyi tutmuşsun kendini afferin sana cicim,bu arada pilavın göz göz olmuş tutmuş valla bak burdan bile kaçırmadım ,herşey güzel ellerine sağlık,atlattın ya güllacı takma sen 1 gündew halledersin onu....bu arada akşam ben kıtlıktan çıkmış gibi yedim ,karın açlığı değil resmen beyin açlığı yaşadım...
sabah:2 küçük çavdar ekmekği arasına 2-3 çatal omlet
ara:kahve
öğle,1 kase tavık çorba,1 kase börülce salatası
ara:kahve
buraya kadar güzeldi,hatta spora giderken başladı herşey anneme simit-ayran istiyorum dedim geçiştirdi beni,şeytana uymadanspordan eve döndüm ama
akşam :1 tbk z.yağlı fasulye,1 servis kaşığı mantı,2 dilim ekşimaya ekmek,yoğurt
sonra yarım salkım üzüm,10 tane kadar badem.ve sonra gece 11 de gidip dondurma alan eşim sayesinde 3 top dondurma sakızlı
bi ara gidip çıkarıyım dedim ama olmadı yapamadım..artık bugün telafi edicem cumaya en az 500 gitmesi lazım
canım teşekkür ederim ama kotum bollaştıgı için çirkin durmuş..güllaç 6 dilim daha var. vercem artık komşularıma. benimde 2. yiyişim. yemiycem tmmmm
deneyeceğim canım soğanın faydası malum kanıtlanmış inş güzeldir
fotolar arasında snei görmek harika oldu tülin hoş görünüyon
Güllaca bende dayanamıyorumhafif tatlı die sonra kendimi teselli etsemde koca ramazanda 1 kez yedim yemeeeeeeeeeeeee
[/COLOR][/B]
afiyet olsun canım, hem aldığın kaloriyi hemen yakmışsınBugunku menum...
Sahur : 2 dilim tb ekmegi.peynir.domates.salatalik.yumurta.
İftar: 1 kase corba.1 kase karisik kizartma
2 dilim tb ekmegi
ara: baklavali dondurma ( cartedour un 1/6 sini yedim.kucuk bir parca yani)
ara: 2 catal karpuz
1 form cayi
1 maden suyu
1 saat tempolu yuruyus ( 5 km-350 kalori) sanirim dondurmayi erittim...
400 twist
bol su
bu 2 gunku beslenmeyle insallah arti cikmam cumaya..
anacım platesi iki kezmi yaptın :26: sen bu enerjiyi nerden buluyorsun bakem bize söylede bizde yapalımGÜnaydııııııııııııııııııııııııııııııııın
hareketli pozitif yeni heyecanlarla dolu bir gün olsun kızlarrrrrrrrrrratın içinizdeki negatif enerjini (ebru ) iki kez plates yaptım kaptım
menüm
iftar
peynirli yumurta
çavdar ek
çay
sahur
çorba
patlıcan kebap (ben yaptım )
2 kaşık bulgur pilavı
salata
ara : ceviz
elma
1.5 litre iksir
1 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?