80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

füsun hoşgeldin canım, biz iyiyiz seninde pc sorunun devam ediyor sanırım...
ortim sen menümü beğendin ama menüm sahur için çok fazla bunu biliyorum napim akşama kadar midem kazınıyor, günler uzun olunca kan şekerimde düşüyor, yani çok fazla dikkat ettiğim söylenemez. senin karbon yaptığını bilmiyordum inşş. iyi bi sonuç alırsın
canım süprizin tripmi bende bekliyorum sonuna ne gelecek diye görmediğini sandım madem işlerin var
sana kolay gelsin

deryacım kilo yapıyorsa kalsın canım almiyimm

ellerine sağlık çok güzel görünüyor, güllacıda sorun etme hafif tatlı eee birde o yoğunluğa haketmiştin

slm kızlar bugün ev işi yaptım bol bol. içinizde markette temizlik ürünleri reyonlarına zaafı olan varmı? evde çifter çifter domestoslar, çamaşır suları, sıvı sabunlar... annem çok kızıyor hasta olucaksın vs. diye evde heryeri çamaşır suyuyla domestosu karıştırıp siliyorum. yoksa temiz değilmiş gibi hissediyorum.

neyse gelelim iftarda yediklerime. 2 bardak suyla orucu açınca direk şiştim zaten. 4 yk sebze yemeği 4 yk da yoğurt yedim. salata ve tavuğa yer kalmadı yemedim. iftardan sonra eşimle azıcık yürüdük. yürüşten sonrada bir tane nektarinimi yedim. çok şükür bugünüde böyle tamamladık. herkeze iyi geceler

canım çamaşır suyuyla domestos aynı degilmi zati:26:
bende domestosla silerim yerleri falan. zaten wc lavoba mutfak tezgahı onsuz olmuyorda. sen çamaşır suyuyla domestosu karıştırıp silerim deyince ne farkı var merak ettim

tülin yemekler cok güzel görünüyor. şiş oldugum halde canım istedi ha.
ama sende oylesin yani birde eski fotonu koysaydın keşke. görürdük nerden nereye.
geçmiş olsun diyeyim atlattın bu günü

deryacım iş konusun da gerçekten zor olsa gerek ama, hakkınızda hayırlısı ne ise olsun canım acele etmeyin her işte bi hayır vardır gönlünüzce olur inşşş...

tülin yemekler cok güzel görünüyor. şiş oldugum halde canım istedi ha.
ama sende oylesin yani birde eski fotonu koysaydın keşke. görürdük nerden nereye.
geçmiş olsun diyeyim atlattın bu günü
canım atlattım ama çok yoruldum. sabah haber verince eşim hem temizlik hem yemek hem oğlum yordu beni. halılarıda sermemiştim zor yetiştimmm..benim resimlerim 7870. sayfada var canım görmemişmiydin. en son 78 kg idi buda 76 kg..

f
ellerine sağlık çok güzel görünüyor, güllacıda sorun etme hafif tatlı eee birde o yoğunluğa haketmiştin

ah canım saol valla halettim dimiii..ne böreğimin ne patatesimin nede tatlımın tadına baktım. sahura saklıyorum hakkımı arada kuru kayısı+3 fındıklı hurma + 5 fındık daha yedimmmmm teşekkür ederimmm

çoook yorgunuuummm ben kaçıyoreeee

canımhoşgeldin, özledim keyifli yazılarını. herşey güzel olur inşallah. listeyi ekleyecektim ama filizcim eklemiş sağolsun

deryam umarım gönlünden geçen tüm güzellikler kabul olur çok güzel günler bekliyordur seni inşallah.

sikma canini ama kendini kontrol etmeye calis.insallah beraber asacagiz bunlari..

sen ve mesut icin ne hayirlisiysa o olsun canim..

afiyet olsun canim yoruldun o kadar.ellerine saglik bu arada hepsi cok guzel gorunuyor..

gecmis olsun canim..

Bugunku menum...

Sahur : 2 dilim tb ekmegi.peynir.domates.salatalik.yumurta.

Ýftar: 1 kase corba.1 kase karisik kizartma
2 dilim tb ekmegi

ara: baklavali dondurma ( cartedour un 1/6 sini yedim.kucuk bir parca yani)
ara: 2 catal karpuz

1 form cayi
1 maden suyu
1 saat tempolu yuruyus ( 5 km-350 kalori) sanirim dondurmayi erittim...
400 twist
bol su

bu 2 gunku beslenmeyle insallah arti cikmam cumaya..

Son düzenleme:
bugünkü menüm

sahur 2 dilim peynirli börek
domates salatalık
şekersiz çay

iftar 3 köfte
5 tane yaprak sarması
4 kaşık cacık
4 kaşık makarna
2 dilim karpuz

biraz üzüm--2 incir--yarım şeftali
1 litre su

menün güzel yemekler dahada güzelmişte iyi tutmuşsun kendini afferin sana cicim,bu arada pilavın göz göz olmuş tutmuş valla bak burdan bile kaçırmadım ,herşey güzel ellerine sağlık,atlattın ya güllacı takma sen 1 gündew halledersin onu....bu arada akşam ben kıtlıktan çıkmış gibi yedim ,karın açlığı değil resmen beyin açlığı yaşadım...

sabah:2 küçük çavdar ekmekği arasına 2-3 çatal omlet
ara:kahve
öğle,1 kase tavık çorba,1 kase börülce salatası
ara:kahve
buraya kadar güzeldi,hatta spora giderken başladı herşey anneme simit-ayran istiyorum dedim geçiştirdi beni,şeytana uymadan spordan eve döndüm ama
akşam :1 tbk z.yağlı fasulye,1 servis kaşığı mantı,2 dilim ekşimaya ekmek,yoğurt
sonra yarım salkım üzüm,10 tane kadar badem.ve sonra gece 11 de gidip dondurma alan eşim sayesinde 3 top dondurma sakızlı
bi ara gidip çıkarıyım dedim ama olmadı yapamadım..artık bugün telafi edicem cumaya en az 500 gitmesi lazım

GÜnaydııııııııııııııııııııııııııııııııın
hareketli pozitif yeni heyecanlarla dolu bir gün olsun kızlarrrrrrrrrrratın içinizdeki negatif enerjini (ebru ) iki kez plates yaptım kaptım
menüm
iftar
peynirli yumurta
çavdar ek
çay

sahur
çorba
patlıcan kebap (ben yaptım )
2 kaşık bulgur pilavı
salata

ara : ceviz

elma

1.5 litre iksir
1 lt su

Son düzenleme:

deneyeceğim canım soğanın faydası malum kanıtlanmış inş güzeldir

sevda benim de sırtağrılarım ve varis problemim var doğru lingi bulunca paylaşırmısınız

sebze olarak yapmadan önce karar veririz canım pazarda ne varsa onu atarım içine Havuç olabilir bezelye olabilir brokoli olabilir lahana olabilir olabilirde olabilir

3 gün yapılıyor ve hergün taze canım

canlarım doğru yerden allalım işe yarasın oturmkatanmı olur varis bende çok ayakta kaldım ondan sanıyom ah ah 10 yıl çalıştım deryam aynı sorunlar bende de oldu
inş satarsınız gönlünüzce iş açarsınız tüm dualarım seninle canım

fotolar arasında snei görmek harika oldu tülin hoş görünüyon

Güllaca bende dayanamıyorumhafif tatlı die sonra kendimi teselli etsemde koca ramazanda 1 kez yedim yemeeeeeeeeeeeee

canım çamaşır suyuyla karıştırmasan domestos zaten yeter oruölu iken solumamaya çalış

Son düzenleme:
Günaydın..

82,700

5 ay önce doğum yaptım o zamanda yazmıştım burada ki arkadaşlar erken bekle dedi 6. ayını 5 aylık yiter ya gitsin göbüş popo bacaklar yeter =D

nORmalde yediğim şeylerin yarısını yemeye karar verdim bol salata bol yeşil çay =)))

Tavsiyelerinize açığım yardımlarınızı bekliyorummmmm =)))

canım teşekkür ederim. sadece kızartma kaçamak olmuş aaaammmaaannn oda olsun dimi.
gülümmmm saol beğendin demek. simiti almayan anneciğine teşekkür et yerimeeeee...dondurma hariiiççççç pek gözeldi emmmeeee 3 top çok olduuu

canım teşekkür ederim ama kotum bollaştıgı için çirkin durmuş..güllaç 6 dilim daha var. vercem artık komşularıma. benimde 2. yiyişim. yemiycem tmmmm

afiyet olsun canım, hem aldığın kaloriyi hemen yakmışsın

anacım platesi iki kezmi yaptın :26: sen bu enerjiyi nerden buluyorsun bakem bize söylede bizde yapalım

Dünkü menüm
Dün yolculuk yaptığımız için ve yolda midem bulandığı için oruç tutamadım
Sabah iki dilim ekmek
Patates kızartması
Salatalık

gün içinde
1 çikolata
cips
çekirdek

akşam yok
1.5-2 litre su

selam kızlar nasılsınız..
cumadan beri giremiyorum valla ihmal ettim sizleri de topiği de ama çoook yoğun günler geçiriyorum..kızlar benim kurabiye çikolata siparişleri aldı başını gitti onları yetiştirmeye çalışıyorum gündüz çalış eve gel sonra gece 1 e kadar çikolata,kurabiye yap..
cuma akşamı kardeşlerim geldi akşamına onlara çikolata yaptım..
c.tesi tüm gün gezdik eve geç geldik kardeşimin baldızının kızının doğumgünü var 1 ay sonra Burcu işte bizim gelin abla hadi ona kurabiye yapalım dedi haddiii oturduk onları yaptık gece 04.00 de hepsi bitemeden yattık sabah erken kalkıp devam ettik sonra onlar gitti bne arkadaşım doğum yapacak onun bebek kurabiyelerini hazırladım saat 17 den gece 01.00 e kadar..
p.tesi onları işe getirdim göstermeye bayıldı herkes bayram için çoluk çocuğa vermeye siparişler verdi arkadaşlar..eve geldim çikolata yaptım yine gece 01.00 e kadar 7 kutu falan geldim bir kısmını sattım bayram için de birsürü sipariş aldım arife günü teslim edilecek..
dün sözde dinlencektim ama duramadım panik oldum yetiştiremem diye kurabiyelerin ıncık cıncıklarını hallettim hazır olsun diye gece 12 de bıraktım artık bugün de başlıcam yavaştan yapmaya..
15 kutuya yakın da çikolata siparişim var..
çok şükür biranda hızlı girdim ama tabi hepsi bayrama yetişeceği için sıkışıcam kızlar dua edin bana..
400 tl ye yakın masraf etmiştim malzemeler için bu siparişlerle büyük kısmını çıkardım sayılır..Kurbana artıya geçerim..size foto eklicem de daha fotoları aktaramadım..
tabi bu koşturmaca ve hengamede ne spor yapabiliyorum ne uykumu alabiliyorum tarçın çayımı bile yapamadım kaç gündür..şu bayram geçsin de rahatlıcam işallah..
işyerinde de sipraişlerle ilgilendiğimden giremedim..
umarım herkes iyidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…