canım utanmana gerek yok iltifat olsun diyede söylemedim gerçekler bunlardediğin doğru genetik oluyor malesef, kara üzüm çekirdeği nasıl oluyor :26:işe yararsa bende denim, şimdiye kadar başka sorunlardan :85: hiç bişey yapamadım
ohh kolay gelsin canım
bu miskinliğimle bayram temizliği açar anca beni bukadarmı insan tembelleşir benim herbiryanı duruyor halıları versem bayrama yetiştiremezler en güzeli kendim yıkıym seviyorum hemde suyla oyalanmayı şimdi gidip uyıym ama çok uyuyorum iki gündür ne olduysa bana
deryacım geçmiş olsun güzelim ben sana şöyle bir tavsiyede bulunucam bi komşum bi krem satıyodu dogal bi krem bütün agrılara,varislere ayak yorgunluguna v.s v.s çok iyi geliyomuş diye duymuştum.sonra belinde boynunda ve sırtanda fıtık olan bi arkadasım kullanmaya baslamış bu kremi bende o gün dedimki tesadüf bilmiyodum kremi kullandıgını ameliyatlı parmagım hiç iyi degil çok agrıyo dedim bu getirdi bi baktım o kremden aradan az bi vakit geçti şakkk kesildi parmagımın agrısı bende aldım kremden,birazını bizim pide lahmacun ustamıza verdim adam nasıl teşekkür ediyo yengecim çok teşekkür ederim çok iyi geldi ayaklarımın agrısı hafifledi varislerimede çok iyi geldi falann bende sırtım için kullanıyorum ara ara çok şiddetli sırtım ve belim agrıyo eşim bi ovuyo iki dakka masaj sonra kesiliyo bazen 1 hafta bazen 1 ayy tık yok hiç agrımıyo o yüzden canım dene derim çok memnun kalırsın ve ben sadece bi kaç örnek verdim bir çok arkadasım annem babam dahil olmak üzere çok işlerine yaradı annemin agrılarına (bel fıtıgı ameliyatı geçirmişti), babamın varisten nerdeyse çürümüş ayaklarınaçok iyi geldi
kremin adı DOCTOR'S CURE Original Pferde-Balsam At Kestanesi Balsamı (500 ml)
ben krem 20 lirayken almıştım eger bulamazsan oralarda sakın dert etme ben sana alır 2 kutu yollarım 2 kutusu 1 kg ediyo zaten sana uzunnn bi süre yeter
Her akşam bir çay kaşığı yeniyormuş sanırım aktarlarda satılıyor, açıkçası ben de hiç almadığım için nasıl bir şey bilmiyorum..Keten tohumu gibi bir şeydir herhalde :26:
Ama kilo almak isteyenlere tavsiye edilir diyor bir de
Ben de bir hafta önce verdim seherim bayrama yetişsin diye. 3 gün önce geldiler çok şükür kurtuldum o sıkıntıdan, ama mekanım olsa oturur yıkardım ya çok para alıyorlar
Sevdacım çoook teşekkür ederim tavsiyen için
Baktım şimdi bir site buldum oradan da satıyorlarmış bak ;
PFERDE BALSAM, AT KESTANESİ KREMİ FAYDALARI - DR. FÖRSTER BIORICHI PFERDE BALSAM, AT KESTANESİ BALSAMI - Blogcu
Kışın başında alırım buradan sen yaradı diyorsan demekte fayda var. Aslında bu 3 senedir kafecilik yaptığımız için çıktı bu hastalık başıma, bütün sağlık sorunları bu kafe yüzünden zaten, kilom, bel ağrılarım, şimdi de varis
Bayramdan sonra satılma ihtimali var ne olur dua edin benim için kızlarda ikna edeyim eşimi de satalım kurtulalım şuradan
hahayyyy ilahi kuşumm senin gibi hatunu kim cesaret edebilirki boşamayaselam kızlarr hepinize teşekkürler
ben pembe pantolonu almadım kızlar, almak istiyordum ama ne bileyim
o anda içimden gelmedi, dediğiniz gibi mavisi de çok güzel
elbisede harika duruyor inanın, acayip toparlıyor çok zarif kışın da kullanılır üstüne kısa yada uzun hırkalarla süper olur
bugün beyaz bir pantuull aldım ama, çok sevdim, o kot eteğimin üstüne giydiğim bluzla kullanırım
çok güzel olur
bi dene elbise bi dene de evde bakkala çakkala giderken geçirivermelik bi etek aldım
elbiseyii al deyip de kanıma girmeyin kızlar :18::18::18::18::18::18::18::18: koca beni boşuycak
ooohhhh canım ne güzel bak 75lerdesin.bende 5 gündür kabızım bu gece bekunis içicem artık. 76larda dolanıyorummmm...[B
dünkü menüm 5:30 dan sonra meyve yerim dedim ama 1 kase tavuk çorbası içtim öle ekmeksiz ,çok güzel olmuş yalancı işkembe çorbası gibi..başkada bişi yok meyvemi yedim okaadarr bugün 75800 gördüm yine şişlik gitmiş yaşasın
ellerine sağlık canım menün gayet güzel
canım bende katılırım sana.bayramdan sonra yapalım severim listeleri ama sebzeleri falan belirleyelim. et suyunuda kemik kaynatıp yaparız artııkkkkfaydalı olacağına inandığım bir bilgiyi paylaşayım şahsen bayram sonrası uygulamak istiyorum
Soğan Suyu ile Zayıflama
Kilo mu vermek istiyorsunuz? Çözümü dışarlarda aramaya gerek yok. Belki zayıflamak için gereken herşey mutfağınızda mevcuttur. Soğan doğal bir antibiyotik olmakla beraber çok iyi bir idrar döktürücüdür. Burda zayflamamızı sağlayan temel şey idrarın çabuk dışarı atılmasıdır.İşte soğan suyuyla zayıflamanın tarifi:
* 6 adet soğan
* Yarım kilodan iki çeşit sebze
* Yağsız et suyu
* Limon ve baharat
Bütün malzemeleri çorba şeklinde pişirin. Soğan suyu çorbası yapılırken kesinlikle yağ kullanmayın.
Sabah: 50 gr. beyaz peynir, çay (şekersiz)
1. gün öğle-akşam: Sınırsız meyve + soğan suyu çorbası
2. gün öğle-akşam: Sınırsız et + soğan suyu çorbası
3. gün öğle-akşam: Pirinç lapası, meyve (muz, üzüm hariç) +soğan suyu çorbası
güzel bri detoks değilmi arkadaşlar
böyle kalabalık menülere bayılırım arkadaşım.Birgün sana gelirsem banada böyle şeyler yapasın demi tülüm
or[/B]
estağfurullah canım rica ederim inşş. işine yarasında
yanlız o linkteki Dr. Förster yazıyo benim dediğim DOCTOR'S CURE canım ikiside aynıdır heralde
sadece markaları farklı zannedersem. sen ikisinide iyice bi araştır kullananların yorumlarını filan oku belki dr. förster daha iyidir onu kullanmadığım için bilemicem canım. sen iyice bi bak hangisi iyi hangisi daha çok tercih ediliyo falan diyeinşş. güzelimmm inan çok iyi anlıyorum seni eşinin meslegi nedir tam bilmiyorum ama girsin bi işe sabah gitsin akşam gelsin gelince gezin tozun yiyin için inan ben şu dükkanı açarken böyle olucagını bilseydim asla müsade etmezdim hep diyorum ki keşke şu dükkanı açıcagına girseydin bi işe inan daha huzurlu daha mutlu olurduk tabi ondada laf hazır ama böyle her istediğin olmazdı amannn olmazsa olmasın huzurum yoksa parayı pulu napıyım ayyyy neyse ben yine başladım canım benim inşşşş. herşey istediğin gibi olsunnn, Rabbim yüzüne gülsün inşşş.
Doctors Cure At Kestanesi Balsamı GittiGidiyor.com'da #38242898
canım aç linki sayfayı azıcık kaydır büyük ekran fotosunu görüceksin
ürünün..
deryacım illa satılsın diye dusunme. biliyorum bıktınız artık sorumluluklarından ama. hayırlısını isteyelim canım. hayırlısıysa satılsın inş. inş gönlünüze göre güzel işler nasip etsin allahım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?