80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menüm:

sahur:
2 tb ekmegi
1 domates
1üçgen 1 peyaz peynir
2 küçük biber
3 zeytin
şekersiz çay

iftar:
2 kepçe şehriye çorbası
2 patates kroket
salata
yarım bardak ayran

bol su
1 form çay
az sonra 1 karpuz​

soğansuyu ben kısken yapardım 0zamnalrdaçokkiloluydum 58edüşmüştüm ama rejimyapıyordum yemek yemiyordum aşırı bazenhiç birşey yemezdim şimdide aynı azmi uyguluyorum zayıflıyacağıminşallah bugündeelma sirkesine başladım

Her akşam bir çay kaşığı yeniyormuş sanırım aktarlarda satılıyor, açıkçası ben de hiç almadığım için nasıl bir şey bilmiyorum..Keten tohumu gibi bir şeydir herhalde :26:
Ama kilo almak isteyenlere tavsiye edilir diyor bir de

Ben de bir hafta önce verdim seherim bayrama yetişsin diye. 3 gün önce geldiler çok şükür kurtuldum o sıkıntıdan, ama mekanım olsa oturur yıkardım ya çok para alıyorlar

Sevdacım çoook teşekkür ederim tavsiyen için
Baktım şimdi bir site buldum oradan da satıyorlarmış bak ;

PFERDE BALSAM, AT KESTANESİ KREMİ FAYDALARI - DR. FÖRSTER BIORICHI PFERDE BALSAM, AT KESTANESİ BALSAMI - Blogcu

Kışın başında alırım buradan sen yaradı diyorsan demekte fayda var. Aslında bu 3 senedir kafecilik yaptığımız için çıktı bu hastalık başıma, bütün sağlık sorunları bu kafe yüzünden zaten, kilom, bel ağrılarım, şimdi de varis
Bayramdan sonra satılma ihtimali var ne olur dua edin benim için kızlarda ikna edeyim eşimi de satalım kurtulalım şuradan

bugün yaptıklarımyediklerim
sabah 2salatalık 2domatezpeynir2dilimkepekekmeği oryantal dansmekik

öğlen karpuz yeşil çaymekik yürüyüş

akşam 1kase sütlü çorba aztürlü yemeği yeşil çay mekik

birazdanmöeyve yerim

estağfurullah canım rica ederim inşş. işine yarasında
yanlız o linkteki Dr. Förster yazıyo benim dediğim DOCTOR'S CURE canım ikiside aynıdır heralde
sadece markaları farklı zannedersem. sen ikisinide iyice bi araştır kullananların yorumlarını filan oku belki dr. förster daha iyidir onu kullanmadığım için bilemicem canım. sen iyice bi bak hangisi iyi hangisi daha çok tercih ediliyo falan diye inşş. güzelimmm inan çok iyi anlıyorum seni eşinin meslegi nedir tam bilmiyorum ama girsin bi işe sabah gitsin akşam gelsin gelince gezin tozun yiyin için inan ben şu dükkanı açarken böyle olucagını bilseydim asla müsade etmezdim hep diyorum ki keşke şu dükkanı açıcagına girseydin bi işe inan daha huzurlu daha mutlu olurduk tabi ondada laf hazır ama böyle her istediğin olmazdı amannn olmazsa olmasın huzurum yoksa parayı pulu napıyım ayyyy neyse ben yine başladım canım benim inşşşş. herşey istediğin gibi olsunnn, Rabbim yüzüne gülsün inşşş.

deryacım illa satılsın diye dusunme. biliyorum bıktınız artık sorumluluklarından ama. hayırlısını isteyelim canım. hayırlısıysa satılsın inş. inş gönlünüze göre güzel işler nasip etsin allahım.

selam kızlarr hepinize teşekkürler

ben pembe pantolonu almadım kızlar, almak istiyordum ama ne bileyim
o anda içimden gelmedi, dediğiniz gibi mavisi de çok güzel

elbisede harika duruyor inanın, acayip toparlıyor çok zarif kışın da kullanılır üstüne kısa yada uzun hırkalarla süper olur

bugün beyaz bir pantuull aldım ama, çok sevdim, o kot eteğimin üstüne giydiğim bluzla kullanırım
çok güzel olur

bi dene elbise bi dene de evde bakkala çakkala giderken geçirivermelik bi etek aldım

elbiseyii al deyip de kanıma girmeyin kızlar :18::18::18::18::18::18::18::18: koca beni boşuycak

hahayyyy ilahi kuşumm senin gibi hatunu kim cesaret edebilirki boşamaya
güzellik,marifet, zerafet eniştemiz çok şanslı anam çokkkk
inşşş. bir ömür bilin birbirinizin kıymetini

kızlar karnım bi şiş ki anlatamam
daha 1 hafta filan var, ayy bii görsenizz yaa, pembe tshirt-taytla bi resmim var ya
şu halim önceki, o pembeli sonraki olur o derece şiş yanii

hiç alışık değilim karnımın çıkmasına gıcık oluyorum

kızlar öldüm bittim gele gele iki bekar geldi benim akıllı kocam enaz kişi gibi anlatmıştı amaaaaa. neyse atlattım çok şükür iyide oldu ben onlar otururken ortalıgıda toparladım. resim çektim biraz ama masayı onlar oldgu için çekemedim. tek tek çektim karanlık oldu birazdan eklerim.

ooohhhh canım ne güzel bak 75lerdesin.bende 5 gündür kabızım bu gece bekunis içicem artık. 76larda dolanıyorummmm...
ellerine sağlık canım menün gayet güzel

canım bende katılırım sana.bayramdan sonra yapalım severim listeleri ama sebzeleri falan belirleyelim. et suyunuda kemik kaynatıp yaparız artııkkkk
böyle kalabalık menülere bayılırım arkadaşım.Birgün sana gelirsem banada böyle şeyler yapasın demi tülüm
or [/B]

canımmm benimmmm sen gelll bu menümüüüü. daha neler yaparım sannaaaa neleeerrrr

Doctors Cure At Kestanesi Balsamı GittiGidiyor.com'da #38242898

canım aç linki sayfayı azıcık kaydır büyük ekran fotosunu görüceksin
ürünün..

Sevdacım ürün bitmiş gözüküyor ama araştıracağım bakalım daha zaman var ama mutlaka deneyeceğim.
Dr. ları karıştırmışım desene İsme dikkat ederim sonuçta kalitesi test edilmiş ürünü almak isterim...

Beni iş konusunda en iyi anlayacak kişilerden biri de sensin biliyorum, bir sen bir de izlem bu durumu yaşamış insanlarsınız ama zekiyenin dediği gibi hayırlısını dilemek lazım...Hayırlısı olsun diyorum artık

Zekiyecim o kadar haklısın ki zaten bu korkular yüzünden eşimde satmıyor ya...Ya tutunamazsak, ya yeni işimizde başarılı olamazsak diye diye sürdürdük işte bu güne kadar. Ama ciddi ciddi sabrımız taştı ikimizin de..

Satalım diyorum kafeyi o parayı peşinat veririz, gireriz bir işe çalışırız taksitlerini de öder bir ev alırız...Hayalim hep bu ama eşim kendi işini yapma taraftarı, ticareti çok seviyor...Kafeyi satsak dahi hemen bilgisayarcı açma hayali var, ben de garantiye almak istiyorum işi.Ne malum bilgisayarcının tutunabileceği, bu sefer elimizdeki emeklerimizin sermayesi de gidecek
Böyle karışık bir durum işte ama hayırlısı diye dua etmek en güzeli sanırım.. Hep satılsın satılsın diyorum ama belki çok daha kötü durumlara düşeceğiz, bilemem...Hayırlısı diyelim canım, sağolsın...

2. Günüm

Kalkınca; 2 sb ılık su, maydanoz kürü

1. Öğün; 2 adet yumurta, avuç içi kadar peynir, 7 adet zeytin, 5 adet ceviz, yeşil ve kırmızı biber, domates, 1'er tk pul biber, kekik ve zeytinyağıyla hazırlanmış kahvaltı salatası

2, Öğün; 1 prs. barbunya, çoban salatası, 1 sb kefir, 20 adet badem

Sıvı; 2.5 lt su, 2 sb yeşil çay

Yatarken; 2 yk naturel elma sirkesi, yarım limon suyu, tüm sarımsakla 2 sb su

Spor; Belimdeki ağrıdan gözlerim yaşarmasına rağmen 25 dk yürüdüm, inanın bunu sizlerden gelen destek sayesinde başardım, darısı 60 dk lık yürüyüşlere.... Yavaş yavaş arttıracağım. Başarılarımız daim olsun sevgili forum üyeleriiiiiii................

bugunkü menüme gelelimmm coştum coştuuummm
sahur : 1 tam b.ekmek / domates / 1 haş. yumurta / peynir /salatalık / 1kupa çay

iftar : yarım kase çorba
1 servis kaşığı kuru fasülye / 1 kaşık pilav / salata / 5 6 kaşık cacık / 4 5 kaşık patlıcan salata / yarım baget

ara : 1 güllaç (yani niye getirdinizki yaaaaa) / 2 bardak çay

Eklentiler

• $IMAG0430.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 42
  • $IMAG0433.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 39
  • $IMAG0441.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 37
  • $IMAG0446.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 43
  • $IMAG0445.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 34
  • $IMAG0444.webp
    15 KB · Görüntüleme: 45
  • $IMAG0443.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 43
  • $IMAG0448.webp
    15 KB · Görüntüleme: 58
  • $IMAG0449.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 48
  • $IMAG0451.webp
    26 KB · Görüntüleme: 51
  • $76kg.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 43
  • $IMAG0435.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 43
sahur: 2 di.ta.ta.ekmek, 1 yu. yağsız tava
peynir, 1 tat ka. bal, 2 zeytin domatez salatalık
1 ku.çay, 1 yeşilçay, yaklaşık 1 lt. su

iftar: 1 kepçe çorba, 3 ka.barbunya,
2 ka.pilav bu. salata, hoşaf

ara:1 şeftali, 1 ince di.kavun

1 formçay
2 lt.su

slmlar canlarım kv de kaldığım için gelemedim perşembe sabah da tatile gidiyoruz inşallah önce konyaya oradan taşucuya gideceğiz inş yine imkan nbulursam gelmeye çalışacağım şimdi çımalıyım iyi geceler herkese özledim yahu kendinize iyi bakın

Slm kızlar başımın ağrısından dolayı bugün tutmayacaktım oruç ama tuttum bütün gün de uyudum
yani orucu uykuya tutturdum
sahur menüm :
1 avuç içi kadar pide
yarım domates
2 tane sivribiber
3 küp kaşar peyniri
2 kupa yeşil çay

iftar :
1 kepçe mercimek çorbası
1 yk. z.yağlı fasülye (dün akşamdan kalmıştı dayanamadım )
1 servis kaşığı et sote
1 küçük kase yoğurt
yarım saat önce de 1 şeftali yedim

sahura kadar 3 lt suyumu bitireceğim inşallah
iftarda hiç ekmek yiyemedim canım istemedi

bugün evde eşyaların yerlerinde değişiklik yaptım. tek başıma koltukların yerlerini değiştirdim evde değişiklik yapmayı çok seviyorum. ama bunları yaparken çok susadımm.

iftarda; 2 bardak suyla açtım zaten suyla şiştim. üzerine dün akşamdan kalan sebze yemeği 4 yk ,4 yk da yoğurt. tavuk falanda vardı ama o kadar şiştimki salata falan hiçbirşey yiyemedim. kendime sebze yemeği yapıyorum ama eşim çok sebze sevmediğinden ona ayrı pişiriyorum. mesela bugün bayatlamayan poğaça yaptım tarifini netten buldum gerçekten yumuşacık oluyor mis gibide koktu ev. ama ben yemedim hiç.

iftardan sonra azcık yürüdük eşimle, eve dönünce de bir tane nektarin yedim. bugünüde çok şükür tamamladık:)))

bugün evde eşyaların yerlerinde değişiklik yaptım. tek başıma koltukların yerlerini değiştirdim evde değişiklik yapmayı çok seviyorum. ama bunları yaparken çok susadımm.

iftarda; 2 bardak suyla açtım zaten suyla şiştim. üzerine dün akşamdan kalan sebze yemeği 4 yk ,4 yk da yoğurt. tavuk falanda vardı ama o kadar şiştimki salata falan hiçbirşey yiyemedim. kendime sebze yemeği yapıyorum ama eşim çok sebze sevmediğinden ona ayrı pişiriyorum. mesela bugün bayatlamayan poğaça yaptım tarifini netten buldum gerçekten yumuşacık oluyor mis gibide koktu ev. ama ben yemedim hiç.

iftardan sonra azcık yürüdük eşimle, eve dönünce de bir tane nektarin yedim. bugünüde çok şükür tamamladık:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…