80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Seherim çok oturmaktan da olur, çok ayakta kalmaktan da, ikisi de varisi tetikler

Nihalim sen bırak işi gücü çikolata-kurabiye işine gir
Maaşallah canım, hep gelsin siparişler hiç bozulmasın işlerin

hoşgeldin canım bebeğini sağlıkla büyüt kendin için iyi bi başlangıç bebeğin emiyorsa çok fazla kısma, bebeğin küçük ve besinlere ihtiyacı var. düzenli 3 ana 3 ara öğün yaparsın az yiyerek ara öğünlerde süt, meyve, fındık ceviz veya badem ne bulursan, günlük 2-3 lt. su içmeye çalış, yemeklin yanına salata ve yoğurt ve düzenli uyku yavaş, yavaş gidecektir, biraz geçmişi oku birde başarı öykülerini mutlaka oku işe yarıyacaktır, aklına takılan olursada yazarsın arkadaşlar yardımcı olurlar...

canım menün diyet için çok kötü aslında hiç bişey yememişsin demek daha doğru salatalık dışında yediklerin kalori bombası, yolda dahi olsa yanına atıştırmalık falan alsaydın veya bulamadıysan light ürünlerden yiyebilirdin veya meyveli yoğurtlar filan hatta meyva bile yiyebilirdin neyse olan olmuş, bundan sonra daha dikkatli olursun...
umarım söylediklerim ağır olmamıştır
:26:

Amin inş. teşekkür ederimmm..Emiyor çok şükür..Uyku düzenim hiç yok sanırım biraz fazla uyuyorum =D Çok teşekkür ederim hemen geçmişe bakıyorummmm..

nilhalcim hoşgeldin canım, kolay gelsin ben okurken yoruldum ne yoğunluk ama canım bunlar tatlı yorgunluklar olmalı. allah siparişleri daim etsin, bunları yaparken yaşdığın mutluluk yazılarından anlaşılıyor
şehir dışına sipariş alıyormusun

Canım dün malesef böyle oldu normalde böyle yemiyorum kesinlikle

canım ne sorusu kaçırdım sanırım

canım listede yokumda onun için sormuştum neden eklenme olmadı diye...( 3. cuma oldu da. acaba dedim bildirim yapamadım diye mi yoksa daha sonra mı alınacam diyemi sorduydummm )

bu arada hepinize kocaman günaydın fıstıklar. dün kü menüm ise;
sabah yine yanı tarz kahvaltı
ara leblebi
öpeln kahvaltılık ( içim dışım kahvaltı oldu )
ara domates ve salatalık

akşam ise 2 yemek kaşığı pilav 1 kase çorba 2 tane soslu tavuk
ara 2 top dondurma

nasıl iyimi acaba? nasıl gidiyorum

oo maşallah maşalllahhhhçok yoruldugun belli canım.okurken ben bile yoruldum. tatlı yorgunluk tabi bu emeğinin karşılığını almana çok sevindim. maşallahhh

canım harşka gidiyosun maşallahhdondurmada bida 1 top yersin oluurrrr

sevgicim bunu banu ve derya biliyor canım düzenli bildirim veya menü paylaşımı yapmamış olabilirsin :26: yoksa iki hafta sonunda listeye alınıyorsun derya gelince yardımcı olur
içim dışım kahvaltı oldu diye yazmışsın, al kepekli makarnanı 2 ka.haşla salatana karıştır ye, 2 di.tam ta. ekmekten tost yap, yoğurda müsli ka.ye veya k-filex sütle okadar seçenek varki, tavuk göğsünden köfte ızgara yap sana bikaç seçenek

valla tatlım daha hiç arkadaş dışındakilerden sipraiş almadım olay çok hızlı başladı..ben şehir fırsatından 3 er saatlik workshop aldım oraya gititm çok keyif aldım..önce çikolata malzemeleri alıp evde yapmaya başladım gelen gidene ikram derken beni gaza getirdiler tadı çok güzel kesinlikle bunu satmalısın diye hehe dedim kaldı..sonra kurabiye malzemelerine daldım amanın bir baktım 430 tl malzemelere harcamışım..ama napayım almamm gerek çeşit yapmak için bir kalıp 7.5 tl kızlar düşünün..ee onlardna vagzeçip bırakmak da istermedim..ama o kadar zengin de değilim bana fazla masraf bu napayım napayım dur dedim ben çikolata yapıp satayım malzemelrin parası çıksın..işte eminönündne şık kutular aldım onlara çikolata koyu satıcam fikir bu..kurabiyeleri de keyfine yapıcam..sonra oturduk işte ilk deneme bayıldım süper zevkli beni hayatta hiçbir güç 6 saat hiç durmadan bişi yaptıramaz..neyse sonra özendim arkadaşıma doğuma bişi görtürceğime sevinsin hadi bunlardan yapayım dedim aaa baktım çok güzel olduylar dur kızlara göstereyim dedim ..hiç aklıma gelmez mesela insanlar elbiseli vosvoslu kurabiye yaptırıyolar bayramda gelen çocuklara yeğenlere vermek için ..ben hani görürler sonra toplu sipariş verirler diye düşünmüştüm doğumgünü ,doğum için falan ana bir baktım 3 tane ondan 5 tane bundan lar da geliyor..aa dedim bu da bir fikir..nişan kurabiyesi istendi mesela..onu yapıcam falan..çikolata kutularım bitti yenilerini almaya gidicem eminönüne c.tesi..amanın..
diycem şu canım bayramdan sonrası için tabi ki şehirdışına da sipariş kabul ederim..kargo parasını karşı ödemeli ya da fiyata ekleyerek gibi canım..ben tanesi 2 tl ye yapıyorum piyasada 4,5 TL bu kurabiyeler..herkes ucuza veriyon değer mi çok uğraşıyosun diyor ama kendimi düşündüm bir doğumgünü olsa çocuğumun 30 tane için 150 yazık çok fazla..geliştireyim kendimi de sonrasına bakarım..
bakarsınız işler büyür ben bu işlere dalarmışım kızlar..
deryacım çok sağol canım dua edin de bol müşterilerim olsun..herkes yaptıklarımı çok beğensin ben de mutlu olayım

diyet başarı öykülerini okudum ve cidden çok etkilendim..Bu işin püf noktası sanırım süreklilik azim ahhh ahh o da bende var mı tartışılır

inşşşlh canım bak şimdi biraz daha kendini geliştir etraftanda gören bilen olunca müşterinde artar şimdiden sölim tedavim olumlu giderde bebiş gelirse doğum için çikolata kurabiye ne varsa sipariş vericem haberin olaa..
canım birde fotoları görsek yoksa ağlamayana yokmu
:95: :90::90:

Arkadaşlar beslenme problemi yaşıyorsanız. kilo almak isteyip alamıyor kilo vermek isteyip veremiyorsanız yada kilo verip daha sonrasında kontrolünü sağlayamıyorsanız sizlerle görüşmek isterim bana ulaşabilirsiniz yardımcı olurum her konuda.

canım ben de dün dayanamadım yedim ama paketi 6 ya böldüm 1 küçük parça yedim.sen de lütfen bundan sonra 1 top ye.inan değil 3 top 10 top da yesen en fazla 15 dk sonra ağzında tadı falan kalmıyor.ama bi o kadar şekr yağ giriyor vücudumuza.sonra da bunları eritmek için uğraş babam uğraş....

hoş geldin ben nilgün..

merhaba hoş geldin ben nilgün.dün midem bulandı demişsin ama abur cuburu da doldurmuşsun mideye.çok yanlış bir yeme olmuş.yolculuklarda canımız bu tür şeyle istiyor ama sandviç gibi alternatifler hazırlarsan kendine daha iyi olur.meyveli yoğurt falan..

canım süpersin bu işe daha da yoğunlaşmalısın.yani bi süre devam et ama sonra asıl işin bu olsun bence.2 iş nasıl yürür yoksa..eşin de destekliyordur seni değil mi?

blog falan da hazırla bence...

teşekkürler ..

banu filiz selam kızlar nasılsınız?
filiz fotolarımı gördüm mü tatlım?
banucum tatile çıkmıyon mu daha ?

İlk ben yardım isteyeyim..Geçen sene çikolata kistinden amelyat oldum 60 dan 75 oldum..5ay önce doğum yaptım 22 kilo aldım 97 oldum 14 verdim 8 kaldı..Yine 60 ları görmek istiyorum..Aynaya baktığımda iğreniyorum bazen kendimden o kadar çirkin görünüyorum ki bunu geçtim sağlık problemleri yaşıyorum ayak bileklerimde ve belimde aşırı ağrı var aile hekimi bu kilonun vucuduma ağır geldiğini söyledi bünyen kabul etmiyor vermen lazım dedi o kadar ama pufff (

canım kendin hakkında biraz daha bilgiverebilir misin...
şahsen müdavinin olurum valla seve seve

selam hanımlar bır suredır gıremedım foruma

kılo bıldırımıde yapamadım sımdı yapayım barı.

baslangıc 85

gecen hafta 83
buhafta 83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…