canlarım doğru yerden allalım işe yarasın oturmkatanmı olur varis bende çok ayakta kaldım ondan sanıyom ah ah 10 yıl çalıştım deryam aynı sorunlar bende de oldu
inş satarsınız gönlünüzce iş açarsınız tüm dualarım seninle canım
selam kızlar nasılsınız..
cumadan beri giremiyorum valla ihmal ettim sizleri de topiği de ama çoook yoğun günler geçiriyorum..kızlar benim kurabiye çikolata siparişleri aldı başını gitti onları yetiştirmeye çalışıyorum gündüz çalış eve gel sonra gece 1 e kadar çikolata,kurabiye yap..
cuma akşamı kardeşlerim geldi akşamına onlara çikolata yaptım..
c.tesi tüm gün gezdik eve geç geldik kardeşimin baldızının kızının doğumgünü var 1 ay sonra Burcu işte bizim gelin abla hadi ona kurabiye yapalım dedi haddiii oturduk onları yaptık gece 04.00 de hepsi bitemeden yattık sabah erken kalkıp devam ettik sonra onlar gitti bne arkadaşım doğum yapacak onun bebek kurabiyelerini hazırladım saat 17 den gece 01.00 e kadar..
p.tesi onları işe getirdim göstermeye bayıldı herkes bayram için çoluk çocuğa vermeye siparişler verdi arkadaşlar..eve geldim çikolata yaptım yine gece 01.00 e kadar 7 kutu falan geldim bir kısmını sattım bayram için de birsürü sipariş aldım arife günü teslim edilecek..
dün sözde dinlencektim ama duramadım panik oldum yetiştiremem diye kurabiyelerin ıncık cıncıklarını hallettim hazır olsun diye gece 12 de bıraktım artık bugün de başlıcam yavaştan yapmaya..
15 kutuya yakın da çikolata siparişim var..
çok şükür biranda hızlı girdim ama tabi hepsi bayrama yetişeceği için sıkışıcam kızlar dua edin bana..
400 tl ye yakın masraf etmiştim malzemeler için bu siparişlerle büyük kısmını çıkardım sayılır..Kurbana artıya geçerim..size foto eklicem de daha fotoları aktaramadım..
tabi bu koşturmaca ve hengamede ne spor yapabiliyorum ne uykumu alabiliyorum tarçın çayımı bile yapamadım kaç gündür..şu bayram geçsin de rahatlıcam işallah..
işyerinde de sipraişlerle ilgilendiğimden giremedim..
umarım herkes iyidir..
hoşgeldin canım bebeğini sağlıkla büyütGünaydın..
82,700
5 ay önce doğum yaptım o zamanda yazmıştım burada ki arkadaşlar erken bekle dedi 6. ayını5 aylık yiter ya gitsin göbüş popo bacaklar yeter =D
nORmalde yediğim şeylerin yarısını yemeye karar verdim bol salata bol yeşil çay =)))
Tavsiyelerinize açığım yardımlarınızı bekliyorummmmm =)))
canım menün diyet için çok kötü aslında hiç bişey yememişsin demek daha doğruDünkü menüm
Dün yolculuk yaptığımız için ve yolda midem bulandığı için oruç tutamadım
Sabah iki dilim ekmek
Patates kızartması
Salatalık
gün içinde
1 çikolata
cips
çekirdek
akşam yok
1.5-2 litre su
hoşgeldin canım bebeğini sağlıkla büyütkendin için iyi bi başlangıç bebeğin emiyorsa çok fazla kısma, bebeğin küçük ve besinlere ihtiyacı var. düzenli 3 ana 3 ara öğün yaparsın az yiyerek ara öğünlerde süt, meyve, fındık ceviz veya badem ne bulursan, günlük 2-3 lt. su içmeye çalış, yemeklin yanına salata ve yoğurt ve düzenli uyku yavaş, yavaş gidecektir, biraz geçmişi oku birde başarı öykülerini mutlaka oku işe yarıyacaktır, aklına takılan olursada yazarsın arkadaşlar yardımcı olurlar...
[/B]:26:
nilhalcim hoşgeldin canım, kolay gelsin ben okurken yoruldumselam kızlar nasılsınız..
cumadan beri giremiyorum valla ihmal ettim sizleri de topiği de ama çoook yoğun günler geçiriyorum..kızlar benim kurabiye çikolata siparişleri aldı başını gitti onları yetiştirmeye çalışıyorum gündüz çalış eve gel sonra gece 1 e kadar çikolata,kurabiye yap..
c.tesi tüm gün gezdik eve geç geldik kardeşimin baldızının kızının doğumgünü var 1 ay sonra Burcu işte bizim gelin abla hadi ona kurabiye yapalım dedi haddiii oturduk onları yaptık gece 04.00 de hepsi bitemeden yattık sabah erken kalkıp devam ettik sonra onlar gitti bne arkadaşım doğum yapacak onun bebek kurabiyelerini hazırladım saat 17 den gece 01.00 e kadar..
p.tesi onları işe getirdim göstermeye bayıldı herkes bayram için çoluk çocuğa vermeye siparişler verdi arkadaşlar..eve geldim çikolata yaptım yine gece 01.00 e kadar 7 kutu falan geldim bir kısmını sattım bayram için de birsürü sipariş aldım arife günü teslim edilecek..
dün sözde dinlencektim ama duramadım panik oldum yetiştiremem diye kurabiyelerin ıncık cıncıklarını hallettim hazır olsun diye gece 12 de bıraktım artık bugün de başlıcam yavaştan yapmaya..
çok şükür biranda hızlı girdim ama tabi hepsi bayrama yetişeceği için sıkışıcam kızlar dua edin bana..
400 tl ye yakın masraf etmiştim malzemeler için bu siparişlerle büyük kısmını çıkardım sayılır..Kurbana artıya geçerim..size foto eklicem de daha fotoları aktaramadım..
tabi bu koşturmaca ve hengamede ne spor yapabiliyorum ne uykumu alabiliyorum tarçın çayımı bile yapamadım kaç gündür..şu bayram geçsin de rahatlıcam işallah..
umarım herkes iyidir..
hoşgeldin canım bebeğini sağlıkla büyütkendin için iyi bi başlangıç bebeğin emiyorsa çok fazla kısma, bebeğin küçük ve besinlere ihtiyacı var. düzenli 3 ana 3 ara öğün yaparsın az yiyerek ara öğünlerde süt, meyve, fındık ceviz veya badem ne bulursan, günlük 2-3 lt. su içmeye çalış, yemeklin yanına salata ve yoğurt ve düzenli uyku yavaş, yavaş gidecektir, biraz geçmişi oku birde başarı öykülerini mutlaka oku işe yarıyacaktır, aklına takılan olursada yazarsın arkadaşlar yardımcı olurlar...
canım menün diyet için çok kötü aslında hiç bişey yememişsin demek daha doğrusalatalık dışında yediklerin kalori bombası, yolda dahi olsa yanına atıştırmalık falan alsaydın veya bulamadıysan light ürünlerden yiyebilirdin veya meyveli yoğurtlar filan hatta meyva bile yiyebilirdin neyse olan olmuş, bundan sonra daha dikkatli olursun...
umarım söylediklerim ağır olmamıştır :26:
o halde sorun yok canım zaman zaman hepimizde böyle dengesiz menüler olabiliyor önemli olan sürekli olmamasıCanım dün malesef böyle oldu normalde böyle yemiyorum kesinlikle
canım ne sorusu kaçırdım sanırım
umarım herkes iyidir..
canım harşka gidiyosun maşallahhcanım listede yokumda onun için sormuştum neden eklenme olmadı diye...( 3. cuma oldu da. acaba dedim bildirim yapamadım diye mi yoksa daha sonra mı alınacam diyemi sorduydummm )
bu arada hepinize kocaman günaydın fıstıklar. dün kü menüm ise;
sabah yine yanı tarz kahvaltı
ara leblebi
öpeln kahvaltılık ( içim dışım kahvaltı oldu)
ara domates ve salatalık
akşam ise 2 yemek kaşığı pilav 1 kase çorba 2 tane soslu tavuk
ara 2 top dondurma
nasıl iyimi acaba? nasıl gidiyorum
sevgicim bunu banu ve derya biliyor canım düzenli bildirim veya menü paylaşımı yapmamış olabilirsin :26: yoksa iki hafta sonunda listeye alınıyorsun derya gelince yardımcı olurcanım listede yokumda onun için sormuştum neden eklenme olmadı diye...( 3. cuma oldu da. acaba dedim bildirim yapamadım diye mi yoksa daha sonra mı alınacam diyemi sorduydummm )
bu arada hepinize kocaman günaydın fıstıklar. dün kü menüm ise;
sabah yine yanı tarz kahvaltı
ara leblebi
öpeln kahvaltılık ( içim dışım kahvaltı oldu)
ara domates ve salatalık
akşam ise 2 yemek kaşığı pilav 1 kase çorba 2 tane soslu tavuk
ara 2 top dondurma
nasıl iyimi acaba? nasıl gidiyorum
nilhalcim hoşgeldin canım, kolay gelsin ben okurken yoruldumne yoğunluk ama canım bunlar tatlı yorgunluklar olmalı. allah siparişleri daim etsin, bunları yaparken yaşdığın mutluluk yazılarından anlaşılıyor
şehir dışına sipariş alıyormusun
inşşşlh canım bak şimdi biraz daha kendini geliştir etraftanda gören bilen olunca müşterinde artarvalla tatlım daha hiç arkadaş dışındakilerden sipraiş almadım olay çok hızlı başladı..ben şehir fırsatından 3 er saatlik workshop aldım oraya gititm çok keyif aldım..önce çikolata malzemeleri alıp evde yapmaya başladım gelen gidene ikram derken beni gaza getirdiler tadı çok güzel kesinlikle bunu satmalısın diye hehe dedim kaldı..sonra kurabiye malzemelerine daldım amanın bir baktım 430 tl malzemelere harcamışım..ama napayım almamm gerek çeşit yapmak için bir kalıp 7.5 tl kızlar düşünün..ee onlardna vagzeçip bırakmak da istermedim..ama o kadar zengin de değilim bana fazla masraf bu napayım napayım dur dedim ben çikolata yapıp satayım malzemelrin parası çıksın..işte eminönündne şık kutular aldım onlara çikolata koyu satıcam fikir bu..kurabiyeleri de keyfine yapıcam..sonra oturduk işte ilk deneme bayıldım süper zevkli beni hayatta hiçbir güç 6 saat hiç durmadan bişi yaptıramaz..neyse sonra özendim arkadaşıma doğuma bişi görtürceğime sevinsin hadi bunlardan yapayım dedim aaa baktım çok güzel olduylar dur kızlara göstereyim dedim ..hiç aklıma gelmez mesela insanlar elbiseli vosvoslu kurabiye yaptırıyolar bayramda gelen çocuklara yeğenlere vermek için ..ben hani görürler sonra toplu sipariş verirler diye düşünmüştüm doğumgünü ,doğum için falan ana bir baktım 3 tane ondan 5 tane bundan lar da geliyor..aa dedim bu da bir fikir..nişan kurabiyesi istendi mesela..onu yapıcam falan..çikolata kutularım bitti yenilerini almaya gidicem eminönüne c.tesi..amanın..
diycem şu canım bayramdan sonrası için tabi ki şehirdışına da sipariş kabul ederim..kargo parasını karşı ödemeli ya da fiyata ekleyerek gibi canım..ben tanesi 2 tl ye yapıyorum piyasada 4,5 TL bu kurabiyeler..herkes ucuza veriyon değer mi çok uğraşıyosun diyor ama kendimi düşündüm bir doğumgünü olsa çocuğumun 30 tane için 150 yazık çok fazla..geliştireyim kendimi de sonrasına bakarım..
bakarsınız işler büyür ben bu işlere dalarmışım kızlar..
deryacım çok sağol canım dua edin de bol müşterilerim olsun..herkes yaptıklarımı çok beğensin ben de mutlu olayım
menün güzel yemekler dahada güzelmişte iyi tutmuşsun kendini afferin sana cicim,bu arada pilavın göz göz olmuş tutmuş valla bak burdan bile kaçırmadım ,herşey güzel ellerine sağlık,atlattın ya güllacı takma sen 1 gündew halledersin onu....bu arada akşam ben kıtlıktan çıkmış gibi yedim ,karın açlığı değil resmen beyin açlığı yaşadım...
sabah:2 küçük çavdar ekmekği arasına 2-3 çatal omlet
ara:kahve
öğle,1 kase tavık çorba,1 kase börülce salatası
ara:kahve
buraya kadar güzeldi,hatta spora giderken başladı herşey anneme simit-ayran istiyorum dedim geçiştirdi beni,şeytana uymadanspordan eve döndüm ama
akşam :1 tbk z.yağlı fasulye,1 servis kaşığı mantı,2 dilim ekşimaya ekmek,yoğurt
sonra yarım salkım üzüm,10 tane kadar badem.ve sonra gece 11 de gidip dondurma alan eşim sayesinde 3 top dondurma sakızlı
bi ara gidip çıkarıyım dedim ama olmadı yapamadım..artık bugün telafi edicem cumaya en az 500 gitmesi lazım
Günaydın..
82,700
5 ay önce doğum yaptım o zamanda yazmıştım burada ki arkadaşlar erken bekle dedi 6. ayını5 aylık yiter ya gitsin göbüş popo bacaklar yeter =D
nORmalde yediğim şeylerin yarısını yemeye karar verdim bol salata bol yeşil çay =)))
Tavsiyelerinize açığım yardımlarınızı bekliyorummmmm =)))
Dünkü menüm
Dün yolculuk yaptığımız için ve yolda midem bulandığı için oruç tutamadım
Sabah iki dilim ekmek
Patates kızartması
Salatalık
gün içinde
1 çikolata
cips
çekirdek
akşam yok
1.5-2 litre su
umarım herkes iyidir..
Arkadaşlar beslenme problemi yaşıyorsanız. kilo almak isteyip alamıyor kilo vermek isteyip veremiyorsanız yada kilo verip daha sonrasında kontrolünü sağlayamıyorsanız sizlerle görüşmek isterim bana ulaşabilirsiniz yardımcı olurum her konuda.
Arkadaşlar beslenme problemi yaşıyorsanız. kilo almak isteyip alamıyor kilo vermek isteyip veremiyorsanız yada kilo verip daha sonrasında kontrolünü sağlayamıyorsanız sizlerle görüşmek isterim bana ulaşabilirsiniz yardımcı olurum her konuda.
hoş geldin ben nilgün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?