80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende bir huy var kavgamı ettik konu üzerinde konuşalım sonuca bağlayalım öyle hiç olmamış gibi davranamıyorum eşimde tam tersi kavga olunca bir kaç saat susar çekilir köşesine sonra laylaylom
çok teşekkür ederim arkadaşlar sıkıntıma melhem oldunuz çok seviyorum ya sizleri bıraz olsun rahatladım dediğiniz gibi zaten önlemimi aldım tekrarda edilmeyecek eşime daha somurtmayım bari adam sabah beri yaklaşmaya çalışıyo

ah canım daha görüşme sürecinde böyle ise evlendikten sonra neler olur kim bilir hiç hayal kurmaya gerek yok tedavi olacakmış vs çok zor durum neyseki tanıma fırsatınız olmuş kardeşin olayın içinde olduğundan tam idrak edemeye bilir tabiki sen müdehale edip fikir beyan edeceksin dikkat etki kardeşin sizden uzaklaşmasın Allah yardımcın olsun canım

bildirimim

başlangıç 81
geçen hafta77.6
bu hafta 78.5
gelen 900 gram
toplamda giden 2.5
beden 44
spor yok

canin sagolsun.haftaya verirsin insallah..

seninki fazla uzak kalmaya gelmez uzme adami mubarek ramazan hatrina..ama simdiki gibi onlem almayi da unutma

yazmicam yazıyım mıayy yokk yazmıyımmm ama söz verdiniz kızmicanızz 1 tane magnum,1 paket bisküvi
2 tane baklava yanında 1 çatal kaymak,1 paket dolusu çekirdek,4-5 dilim karışık pide başka yok heralde
canım benim ben sana kalan kilonu verme demiyorum sen kendini hangi kiloda nasıl hafif ve güzel hissediceksen o kiloda olmasın muhakkakk fakat bunları laf olsun diye degil cidden seni çok hoş buldugum için söylüyorum eski deryayla şimdiki deryanın arasında daglar kadar fark varr şimdi giyinmekten zevk almicaksında ne zaman alıcaksın
canım ben geliyim bende süpürme hastalıgı var evini 1 süpiriyim hayretler içinde kalırsın çekmedik bişey kenar köse dip bucak halılar fabrikadan yeni çıkmış gibi olurr ben süpürürüm toparlarım sonrada bize giderik bizim evi temizlerikk bana da el atıcak biri lazım

nilgüncüm teşekkür ederim canımm inşş. regl şişliğidir sanki 75cm. lik plates topu yutmuş gibi karnımm

benim hoşuma gitti tatlım yaa
etrafımda çuval giyen kilolarını saklamak için kocaman şeyler giyip utana sıkıla yürüyen insanlar yerine
özgüvenli, giydiklerini severek taşıyan bu kız gibi insnları görmey tercih ederim vallaa

seni rahatsız eden sanırım kemerle belini fazla sıkması
onda da bol basen var ama, göbeğinin sıdır olup kalçasının baseninin bu denli çıkık olması
ulee sadece gabek mi çalıştın be kardeşim dedirtti bana

bikaç kombini dışında ben çok sevdim

sevda kuşum da cikcik kuşum demiş ona sultanıı

onlar ne güzel yorumlar öyle canımın içi, çok teşekkürler, öpüyorum güzel yanaklarından

saat 4ten beri hazırlanmış eşimi bekliyorum
bugün çalıştı, bayrama araba teslim etmeleri gerekiyormuş
tamam eyvallah dedim, erken gelicem çıkarız dedi ee iyii

saat 7 oldu, ee iftara yemeğe gidicez, rezervemiz var
şimdi yemekten kalkıp alışveriş mi yapıcaz, yoksa izlem arefe günü o kalabalıkta alışveriş merkezinde oğluna, bebek arabasını kullanmak suretiyle
alışveriş mi yapıcak, egenin arabasından kalkıp gezmek istemesi de cabasıı...

şimdi diyecek oğlanın dolabında bi sürü yeni kıyafeti var onları giysin
hayır efendim giyemez, bayram bu yaa, bu erkekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bipppppppppppppppppppppppppppppppppp :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Beni her ölüm etkiler,
Tanımasam bile üzülürüm,
Yitirilmiş ümitlere,
Hiç gerçekleşemeyecek ideallere,
Yaşanmamış sevgilere üzülürümm,
Bu yüzden korkarım yaşamı ertelemekten,
Ne yapılması, ne söylenmesi gerekiyorsa;
Yapılmalııı, söylenmeliii
Seviyorsanız sevdiğinizi bugün söyleyin
Sevdanızı bugün yaşayın,
YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR....................

Kısacası arkadaslar yarına sağ sağlim çıkacağına hangimizin senedi tapusu var???
hiçbirimizinnn.............
o yüzden yapmak istediğiniz herşeyi yapın ,içinizde kalıpta siz acı çekeceğinize söyleyin o acı çeksin ....
yaşamak istediğiniz güzellikleri yaşayın, hayatta size hep adil davransın inşşşş.
paylaşmak istedim sadece

kızlar bizde tatile gidicez diye bu hafta sebze alışverişi yapmamıştım bugünde kahvaltılık ve dünden kalan yemekle geçiştiririz dedim.
dünden kalan 1 yk tavuk yemeği ve yanında 1 kase yoğurt yedim.1 tane havuç rendeledim üzerine limon sıkıp yedim. biraz öncede meyvemi yedim.

kızlar eşimin şirketi bayram için çalışanlara pelitten madlen çiko. yaptırmış. buldolabının üstünde duruyor. o bana bakıyor ben ona bakıyorumm:)))
ama kaçamak yokk dün akşam dondurma yedimm

ii akşamlar kızlarrr,nasılsınız bkalım geçmişe şöle bir göz attım,nilgüncüm üzülme cnmm ,eminim sen bu kez yıolun sonuna geleceksinnn

filizcim tk ederimmm çok keyifli geçiyor tatilll ve yarın otele giricez sbahtann

izlemm,sevgi eksikligi varsa gerçekten bir eyler eksik oluyor,hayırlısı olsun cnm ,,,,bugün ankaradan 2 arkadaşımız geldi
kemer fasariste denize girdik süperdi deniziiii,yarın sabahta otele giricez 3 gündür wc yok çok şiştimmm,vee sanırım aldıgım kilollar kalıcı her yerim çıkıyor bikinidennn(8

gelince tam gazzz devammmm
k.i.b
görüşmek üzere::))

Ramazanda o bile büyük marifet izlemcim, en iyi sen biliyorsundur, zaten bitti artık bayramdan sonraya umutlar hiç canını sıkma, hele ki verilecek bir kaç kilon kalmışken...Ramazanı almadan tamamladığın için sevin bence

o kadın taş çatlasın 75 filandır canım
neler eriyor bir bilsen :82::82::82::82::82:

ama o halinden pek şikayetçi gibi durmuyor zaten :92::92::92::92::92:

Hadi ya öyle mi diyorsun, bana daha fazladır gibi geldi, boyu da çok kısa gibi durmuyor :26:

İzlemcim ailesel sorunları olabilir bu konulara sert bakma hani ben de sorunlu bir aileden geldiğim için böyle söylüyorum..Ama ağzından laflar kaçırıyor dediğin küfür filansa asla affedilecek şeyler değil tabi ki
Yani sen insanı ailesiyle değerlendirecek biri değilsin, ben en azından öyle tanıdım seni ama eminim gördüğün daha ciddi şeyler vardır..Hayırlısı olsun diyelim, acele etmesinler en azından..
İnsanın kardeşi olunca bir başka hassas oluyor, bilirim..

Nilgünüm benim o dediğin gibi tişörtü kotun içine soktuğu bazı kombinler dışında hoşuma gitti hepsi...Onda sana katılıyorum kaba duruyor...Ama izlem gibi düşünüyorum bu konuda, keşke bütün kilolular bu özgüvene sahip olsa, bir kendime bakıyorum bir bu kadına ve cidden özeniyorum..Mutsuz şekilde gezeceklerine böyle olsalar inan toplumda aşağılanmaları bile düzelir zamanla...Bunun normal bir şey olduğu yerleşir insanların kafasına..

Yok inan eskiye göre çok aştım kendimi, derya beyaz kot, tek omuz elbise, kısa etek giyecek ha, rüyamda görsem inanmazdım :82:
Ama dediğim gibi genel özgüvensizlik durumu geçmişten geliyor ve onu da düzeltmek için elimden geleni yapıyorum zaten

Bayramınızı kutlar, bayramınızı sağlıcakla, mutlulukla ve sevdiklerinizle geçirmenizi dilerim. Sevgilerimle....

Bayramda da menü bildiriminde bulunacak mıyız?

İyi akşamlar canlar, buyrun efendim koskoca bir ramazanı devirdik, nihayet bayram şekerlerine ulaştık
Sacre tebrikler
Hepinizin bayramını şimdiden kutlarım..Bayram sonrası eskisi gibi artısız listelerimizle, bomba gibi dönmemiz dileğiyle, artık bahanemiz yok

kızlarrrrr çok mutluyum çokkk. bu akşam tatil için bavul yaparken dolabın bir köşesine attığım olmayan kıyafetlerimi denedim.
kalçamdan aşağı inmeyen uzun gömlekler, olmayan pantolonlar cuk oldu üstüme. Allahım bu ne güzel bir duygu. tabiki daha çokk yolum var ama bu okadar motive edici bişeymiş ki. sizlerin kilo çizelgelerinizi görüp imreniyorum bende 40-42 beden olacakmıyım inşallah olurum inşallah. şimdi 46 yım. 48-50 arası gidip geliyordum. birbuçuk ayda bir beden resmennn incelmişim.

bu arada benim vücut tipim armut üstüm şuan midyum altım 46.

şeker ortimden süper liste çok ince düşünüyon canım eline koluna sağlık
tebrikler kilo veren arkadaşlar bayramda artılarla dönmeyelim çok dikkat

kendin gibi şok şekerrrr bi liste olmuşş ellerine saglık canım benim. yorulan gözlerine saglık inşşş.
çok teşekkür ederim kendi adımaa

sevda kuşum da cikcik kuşum demiş ona sultanıı

onlar ne güzel yorumlar öyle canımın içi, çok teşekkürler, öpüyorum güzel yanaklarından

canım ben teşekkür ederimm güzel fikirlerini,
deneyimlerini, tecrübelerini bizimle paylaştığın için
maşallahh dolu dolu bir kadınsın

bu arada dünya ahiret abim olsun enişte beyide pek begendim
o nasıl bir uyumdur çifte kumru dedikleri bu olsa gerek
rabbim eşine sana yavruna her daim huzur versin muhabbet versin inşşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…