bugün kardeşimin erkek arkadaşının doğum günü
4ümüz akşam yemeği yiycez, eskiden çok seviyor ve onaylıyordum ama
şimdi öyle düşünmüyorum, çünkü çocuk sinirlendiğinde ağzından istemenmeyen şeyler çıkıyor
hakarete varan şeyler, aile yaşantısı iyi değil, ailesiyle görüşmüyor babannesi büyütmüş
temelde bi sevgi eksikliği var sanırım, bende kardeşime vallahi şimdi böyleyse sonra evlenince ne olur bilemiyorum ben onaylamıyorum dedim
o da arkadaşının pişman olduğunu ağladığını filan söyledi,
işte tedavi bile olurum ne olur bitmesin diye diye 3-4 kez ayrılıp barıştılar
wallahi hiç bilmiyorum, çocuk çok iyi aslında sessiz sakin ama erkekler gerçekten huyu suyu sinirlenince ortaya çıkıyor...
inşallah haklarında hayırlısı olur
bakalım bu akşam neler yaşanır, aslaa birebir eleştiriye girmem, müdahale etmem ama fikrimi de bi şekilde söylerim yanii
kardeşim o benim
canım çok sıkkın bu aralar bu olaya
bildirimim
başlangıç 81
geçen hafta77.6
bu hafta 78.5
gelen 900 gram
toplamda giden 2.5
beden 44
spor yok
bende bir huy var kavgamı ettik konu üzerinde konuşalım sonuca bağlayalım öyle hiç olmamış gibi davranamıyorum eşimde tam tersi kavga olunca bir kaç saat susar çekilir köşesine sonra laylaylom
çok teşekkür ederim arkadaşlar sıkıntıma melhem oldunuz çok seviyorum ya sizleribıraz olsun rahatladım dediğiniz gibi zaten önlemimi aldım tekrarda edilmeyecek eşime daha somurtmayım bari adam sabah beri yaklaşmaya çalışıyo
yazmicam yazıyım mıayy yokk yazmıyımmm ama söz verdiniz kızmicanızz 1 tane magnum,1 paket bisküvitatlım mayonez sırf yağ biliyorsun değil mi,makarnayı sade yada en kötüsü domates soslu yada ne bileyim hadi ketçapla ye ama mayonezlepastayada nce değil normal yazmışsın ya ...güldüm sabah sabah...inkar yok bizde desene yaptığımın paşalar gibi arkasındayım diyosun ..hadi bakalım umarım tekrarlanmaz canım..
sıkıntılı bir durum,böyle kendini bilmez kişiler var toplumda ,kimileride çok yakınımızda yaşıyor malesef.tutumunu sonuna kadar destekliyorum canım,sakın yumuşak davranma çünkü yüz verirsin astar isterler...ama eşine daha fazla surat yapma,oda kardeşi atamaz,satamaz ..insanın yaşadıkları çıkmıyor içinden ,onlar sana ne destek oldu ki sen onlara olucaksın ,haklısın ama eşinle uzatma aileni savun,ama kocanı acıtma (nacizane fikrim özür dileyerek) Allah ıslah etsin ne diyim...
canım artık o kadar çok kişide okadar kaçamak var ki ben bişi demiyorum sen biliyon suçunu :) ama siz okadar disiplinli yapıyorsunuz ki ayda 1-2 böyle şeylere göz yummak lazım demi ama
ne bu ya herkes pasta yemiş,kimse bana almıyorhüh ühüühühhh afiyet olsun löp löp yağ olsun şaka şaka
sinirlenince bende yerim valla seningibi,üstelik ne yediğimi ne doyduğumu bilirim.Allahtn bu aralar sinir eden yok .gerçi yarın kaynanama gidicez gece orda kalıcaz ama ben sinirlencek bişi bulurum kesin:18:
yazsaydın sende bak herkes yazmış,sanki 1 kuzuyu mu yedin anasını satayım,yaz kız bugün kızmıcam ama yarın için söz veremem
canım benim ben sana kalan kilonu verme demiyorum sen kendini hangi kiloda nasıl hafif ve güzel hissediceksen o kiloda olmasın muhakkakk fakat bunları laf olsun diye degil cidden seni çok hoş buldugum için söylüyorum eski deryayla şimdiki deryanın arasında daglar kadar fark varr şimdi giyinmekten zevk almicaksında ne zaman alıcaksınCanım platese çok zaman ayıramıyorum artık bayram temizliği, misafirler gelecek onların telaşı, onlar gittikten sonra da bir şeyler yapmaya çalışırım ama bilemiyoru, o yüzden ne kadar kilo verebilirsem o kadar iyi..
Zaten düğünden sonra bu işi bitireceğim artık, çok uzadı çok...
Ya nilgünüm keşke ben de onun bu desteğine layık olabilsem, bunca kontrolüne rağmen hala kaçamak yapıyorum, o yüzden menü yazamıyorum..Artık ona bile yalan söyleyecek konuma geldim yani sabit duruyorum almıyorum ama vermiyorum da
k yapıyorum hala kaçamaklı kaçamaklı...
Sevdaam teşekkür ederim canım ama hissettiğim bu işte ne yapayım, sen o elbisenin üzerimde duruşunu bir de korsesiz görKendimi kandırmış gibi hissediyorum korseyle
canım ben geliyim bende süpürme hastalıgı var evini 1 süpiriyim hayretler içinde kalırsın çekmedik bişey kenar köse dip bucak halılar fabrikadan yeni çıkmış gibi olurr ben süpürürüm toparlarım sonrada bize giderik bizim evi temizlerikk bana da el atıcak biri lazımtülin bir büyüğe,gezmeye,arkadaşa falan gidince ne yapsan da kısılmıyor canım ama sen yinede iyi yemişsin valla
bakma dediğime belki ben olsam daha cözuturum ..gez ,gör ,eğlen boşver gelince düzelir,zaten herkes deli gibi kaçamakta,bayramda en az 10 kişiye gidicem 5ini geri çevirsem 5 yerde tatlı yicem demektir bu...yani bayram sonrası toplanırız ortim..menün güzel bugün dövmücem seni
iyi niyet ve anlayışınız için teşekkürler,daha önce tanımadığım birine yada tanımadığım biri bana bunları söylese kesin kan çıkardıkk başka yaaa
ben kaçar annem aradı işlerini bitir,kardeşin geldi gezmeye gidicez dedi (kardeşim iş için izmir merkesde haftada 1 geliyor,bayramlık alcakmışız koca eşşeğe ,onu çok seviyom yaaaa )işlerimi bitirem daha yataklarım açık sizin yüzünüzden hepsi işte,biiri gelip yardım edeyim demiyor
aman ben su metobolizmamiza akil sir erdiremiyorum artik.zaten regl sisligiymis.hastalik bitince rahatlarsin.jubilen de hayirli olsun canim :)))
canim bu diyet isi biliyorsun inisli cikisli bir yol.bazen guzel gidiyoruz bazen kacamaklarin ortasinda buluyoruz kendimizi.ben bu sureci de atlatacagina inaniyorum.cunku su an biraz yanliz kaldin.bizler orucuz.ayri gayri dustuk.ama bayram sonrasi hep beraber olacagiz.umudunu yitirme sakin..
Sanki sokakta gordugun her kadin fit mi.nerden biliyorsun korseli mi korsesiz mi?
Gecen ay annemlerde kardesimle ilk gorustugumuzde Uzerinde mini bir elbise vardi harika gorunuyorsun dedim.aman abla altimda korse var bakma sen dedi.yanlarini gobegini toplamak icinmis.
Ben sana super fizigin var demiyorum ki..ama kilo verdin vucudun toplandi.pilates cok farketti vucudunda.boyun uzun ne guzel.elbise de dogru secim.sana cok yakisti.tamam mi canim.kimseyi sen de dahil oldugundan fazla sisirmiyoruz.
Su tarcin cayini yap duzenli ic istersen.o senin kacamaklari engelliyordu.
Hadi guzelim birakmak yok.dinime kufreden musluman olsa.san bu kadar konusuyorum dun baklavayi goturdum.yani kimse dort dortluk gitmiyor ama pes etmek yok..
evet can sıkıcı bir durum.ama şanslı ki kardeşin evlenmeden böyle 4 lü muhabbetlere girilebiliyor ve değişik ortamlarda da çocuğu tanıyabiliyorsun.bence hiç acele etmesin.can çıkar huy çıkmaz.kardeşinin bunu iyi bilerek adım atması lazım.
hayırlısı olsun canım.
inşallah o kafan doğruyu bulur da azimle kilolarını verirsin canım.
blogu inceledim de kadınistediği kadar kendine güvenli olsun.10 kıyafetin 9 unda felaket görünüyor.bu kadar özgüven de görüntü kirliliği yaratıyor diye düşünüyorum.
ben kendi totoma büyük diyorum ama yine de bukadar dar şeyler giymem .giyemem değil giymem.ne o insanların gözüne soka soka.orada baktıysan mavi bir elbise giymiş enfes duruyor.böyle giyinsin.ne kadar yakışmış.ama kot içine bluz sokarsan kusura bakmasın dehşet bir görüntü.
fakat kilomuzdan dolayı belli renk ve kesimlere kendimizi kurban ettiğimiz için bu kadının her kesim ve rengi denemesini takdir ediyorum..
senin de güvenle ilgili sıkıntılarını zamanla aşacağına inanıyorum.sadece değişime açık ol.asla kapatma kendini.bir mağazaya gittiğinde yakışmaz hayatta giymem değil de bi deneyeyim bakalım en fazla beğenmezsem çıkartırım de..
herkesin yani bir çok kişinin benzer şeyleri vardır.mesela ben ayağımın görünmesinden hoşlanmam.çok şükür bi kusuru yok ama nedense açık ayakkabı giyemezdim.pilatese gittiğimde bile herkes çıplak ayaklıydı ben çoraplıydım.şimdi yavaş yavaş açık ayakkabı sandalet giyiyorum.
belki çok komik ve çok tuhaf geliyor.ben de bu cinslik nasıl oluştu bilmiyorum ama hala eşimin bile ayağıma bakmasını istemem çekinirim.o giyinirken eğer ayağım dışardaysa hemen ayağımı pikenin altına sokarım.
ayol ne cins mişim de haberim yokmuş :82::82:
dün iftara 3 saat kala regl oldum kızlar, bozdum orucumu
bayramın 1. günü filan gelir diyordum ama
gününde geldi, allaha şükür
3 gün kalmıştı orucumun bitmesine, biraz üzüldüm ama napim yapıcak bişiy yok
bugün bol bol su içmeyi düşünüyorum, ramazan süresince suyu boşlamıştım
baksanıza 300gr da olsa verdiğimi sanıyordum, derya farketmeseydi halaa seviniyordum şimdi üzüldüm
o kadın taş çatlasın 75 filandır canım
neler eriyor bir bilsen :82::82::82::82::82:
ama o halinden pek şikayetçi gibi durmuyor zaten:92::92::92::92::92:
bugün kardeşimin erkek arkadaşının doğum günü
4ümüz akşam yemeği yiycez, eskiden çok seviyor ve onaylıyordum ama
şimdi öyle düşünmüyorum, çünkü çocuk sinirlendiğinde ağzından istemenmeyen şeyler çıkıyor
hakarete varan şeyler, aile yaşantısı iyi değil, ailesiyle görüşmüyor babannesi büyütmüş
temelde bi sevgi eksikliği var sanırım, bende kardeşime vallahi şimdi böyleyse sonra evlenince ne olur bilemiyorum ben onaylamıyorum dedim
o da arkadaşının pişman olduğunu ağladığını filan söyledi,
işte tedavi bile olurum ne olur bitmesin diye diye 3-4 kez ayrılıp barıştılar
wallahi hiç bilmiyorum, çocuk çok iyi aslında sessiz sakin ama erkekler gerçekten huyu suyu sinirlenince ortaya çıkıyor...
inşallah haklarında hayırlısı olur
bakalım bu akşam neler yaşanır, aslaa birebir eleştiriye girmem, müdahale etmem ama fikrimi de bi şekilde söylerim yanii
kardeşim o benim
canım çok sıkkın bu aralar bu olaya
inşallah o kafan doğruyu bulur da azimle kilolarını verirsin canım.
blogu inceledim de kadınistediği kadar kendine güvenli olsun.10 kıyafetin 9 unda felaket görünüyor.bu kadar özgüven de görüntü kirliliği yaratıyor diye düşünüyorum.
ben kendi totoma büyük diyorum ama yine de bukadar dar şeyler giymem .giyemem değil giymem.ne o insanların gözüne soka soka.orada baktıysan mavi bir elbise giymiş enfes duruyor.böyle giyinsin.ne kadar yakışmış.ama kot içine bluz sokarsan kusura bakmasın dehşet bir görüntü.
fakat kilomuzdan dolayı belli renk ve kesimlere kendimizi kurban ettiğimiz için bu kadının her kesim ve rengi denemesini takdir ediyorum..
senin de güvenle ilgili sıkıntılarını zamanla aşacağına inanıyorum.sadece değişime açık ol.asla kapatma kendini.bir mağazaya gittiğinde yakışmaz hayatta giymem değil de bi deneyeyim bakalım en fazla beğenmezsem çıkartırım de..
herkesin yani bir çok kişinin benzer şeyleri vardır.mesela ben ayağımın görünmesinden hoşlanmam.çok şükür bi kusuru yok ama nedense açık ayakkabı giyemezdim.pilatese gittiğimde bile herkes çıplak ayaklıydı ben çoraplıydım.şimdi yavaş yavaş açık ayakkabı sandalet giyiyorum.
belki çok komik ve çok tuhaf geliyor.ben de bu cinslik nasıl oluştu bilmiyorum ama hala eşimin bile ayağıma bakmasını istemem çekinirim.o giyinirken eğer ayağım dışardaysa hemen ayağımı pikenin altına sokarım.
ayol ne cins mişim de haberim yokmuş :82::82:
Bayramınızı kutlar, bayramınızı sağlıcakla, mutlulukla ve sevdiklerinizle geçirmenizi dilerim. Sevgilerimle....
Bayramda da menü bildiriminde bulunacak mıyız?
İyi akşamlar canlar, buyrun efendim koskoca bir ramazanı devirdik, nihayet bayram şekerlerine ulaştık
Sacre tebrikler
Hepinizin bayramını şimdiden kutlarım..Bayram sonrası eskisi gibi artısız listelerimizle, bomba gibi dönmemiz dileğiyle, artık bahanemiz yok
İyi akşamlar canlar, buyrun efendim koskoca bir ramazanı devirdik, nihayet bayram şekerlerine ulaştık
Sacre tebrikler
Hepinizin bayramını şimdiden kutlarım..Bayram sonrası eskisi gibi artısız listelerimizle, bomba gibi dönmemiz dileğiyle, artık bahanemiz yok
sevda kuşum da cikcik kuşum demiş ona sultanıı
onlar ne güzel yorumlar öyle canımın içi, çok teşekkürler, öpüyorum güzel yanaklarından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?