canım en güzel yöresel lezzetlerin olduğu harika bir memlekettesin. dün akşamda televizyonda bir programda antep mutfağından yemekler yaptılar off off harika lezzetler. yemeden gelirsen ayıp olur zaten:)) şaka bir yana azar azar yersin insan kendine eziyet etmemeli. benim canım çok çekiyorsa eziyet etmiyorum o zaman bıkıyorum diyetten çatalın ucuyla yada 1 kaşık yiyorum. olacak o kadar.
nilgüncüm zeytinyağı ve kekik dedin ya ben aşka geliyorum ekmeği bana bana süper. ama alışkanlıklarımız bizi kilolu yapmıştı şimdide alışkanlıklarımızı değiştiriyoruz. arkadaşların dediği gibi sahurda değilde kahvaltıda yeseydin belki bu kadar etkilemezdi. neyse o kadarını vermişsin azcık azimle gerisinide verirsin. kilolar senden korksun.
gelelim bana:)) bu akşam tavuklu patates yemeği yapmayı planlıyordum. kocişe nasıl istersin diye sordum ben yapıyım bu akşam dedi. mutfağa bir girdi allahım bir soğan kavrulurken bu kadar mı güzel kokar:)) bir yemek bu kadarmı lezzetli iştah açıcı kokar beni eritti yani:)) çok havalanmasın diye çaktırmadım tabi:))
iftarda neler yedim: 2 kepçe çorba,
2 yk tavuk yemeği
1 havuç rendesi üzerine limon (aslında mısır ve soya filiziyle azcıkda zeytinyağıyla çok hoş olur ama evde yoktu)
1 bardak ayran.
bulaşıkları yıkadıktan sonrada yeşilçayımı içtim. gelelim asıl meseleye ara öğün olarak bu akşam meyve yerine dondurma yemek istiyorum bir yanım ye diğer yanım yeme diyor( ikilemdeyimm
merhaba arkadaşlar akşam iftar menüm
1 kepçe ama az hazır yörük çorba
1 tabak makarna mayonezli
ve 1 ıce tea
ayrıca bir dilim pasta ince değil normal
ve bol bol su 1.5 ltre oldu şimdiden
iyi akşamlar kızlar
nilgünüm üzülme yanlışta yapsak azime devam eninde sonunda gidiyor yağlar
spora ara verdim yine çemberim öyle duruyor ev temizliğine yüklendiğimden olsa gerek
ve canım çok sıkkın eşim durduk yere tartışma başlattı bende hiç alttan almadım konu kardeşine geldi 2 kardeşi var biri evli diğeri bekar bekar olan çok yalancı bir allah bir dediğine inanırım
sevmiyorum insanlarla ilişkisinide sürekli acı adam modunda
neyse olay şu beyefendi tek yaşamasına rağmen aylıkyetiştiremiyor kredikartları iptal edilmiş banka tarfından
eşimden kart istemiş buda benim kartı verdirdi istemeyerekte olsa vardim işte 20 gün oldu 4600 lük limitli kart ne veren var ne ses çıakran hala kart gelecek aradım bankayı kartı iptal ettirdim ve kullanımlarınıda öğrendim neyseki bize söylediği harcama dışında kullanmamış
bugünde eşim yok efendim niye kartı iptal ettirmişim ona sormamışım paramı almış bizden ödememişmi vs vs delirtti beni ya akılvar mantık var ne diye kendimi sıkıtıya sokym güvenilir insan bile olsaki ki değil verilirmi kart ya :84:
Canin sikildigi kadar varmis.zaten guvenilir olsa kartlari iptal edilmez.iyi yapmissin.harcansa para sana kalacak odemesi.sen de aileni dusunmek zorundasin.esine tatli dille anlat.sen hayir diyemezdin ben kotu olayim sen olma kotu kardesinle de.sebeplerini anlat.insallah feraha kavusursunuz.uzme o guzel canini.
Bugunku menum(azim dolu nilgun un koptugu gun.insallah bi daha boyle yemym)
Karnim agriyor ya(((
Sahur: 2 dilim tb kmegi.peynir.domates.yumurta.zeytinyagli domates(son kez)
İftar: 1 dilim patatesli borek.cay
ara: 3 dilim baklava
1 form cayi
bol su
1,5 lt iksir(mest marka nane limonlu yesil cay.enfes bir sey.son bardagi iciyorum)
1 saat spor
400 twist
yarim saat callanetics
1,5 aydir spor yapmama ragmen call de bir agriyor bacaklarim sormayin.nasil terliyorum ve rahatliyorum.harika bir sey..
E siz neler yediniz anlatin bakayim..
deryaaaaaaaaaaaa al sana bir sıkıntı daha 2 ay sonra kuzenimin düğün var ne giyecem ben şimdi bir kaç kg daha verebilirmiyim aceba fffffffffffff çok şık olmam lazım
Seherim ne kadar kızsan haklısın, bırak biraz ayrı kalın şöyle sakinleşin..
O da hatasını daha şimdiden anlamıştır eminim..
Yediğin çikolata da afiyet bal şeker olsun, haketti benim ortim olsun o kadar
canım bu konuda asla taviz vermeyeceğim huzursuz olmak istiyorsa buyursunçikolata konusunda sağol canım benim yedim geçti gitti şimdi pişmanlığını çay ile atmaya çalışıyorum ffff bünyemede kızıyorum herkesin sıkıntıdan iştahı kaçar benimki dev kesiliyor
Sen sen ol elinden geleni yap, ne kadar verebilirsen ver, ben de 15 eylüldeki düğüne çok sık olmak istiyordum, şu an 70 kiloyla incecik gidebilirdim ama salaklığımdan dolayı korselerle, aman oram buram derdiyle, en önemlisi de güzel olmadığıma inanarak gideceğim
Keşke daha önceden önlemimi alsaydım diye köpek gibi pişmanım :84::84::84:
O yüzden 2 ay çooook uzun zaman, sen verebildiğin kadar ver, o gün gelince kıyafet işini de hallederiz birlikte güzel fikirler çıkar
hayırlı yolculuklar, iyi tatiller...canımmmmm topikimmmmm
kendinizeee çok iyi bakın hoşçakalın demek için
giriverdim hemencik birazdan yola çıkıcazzz
iyi dilekleriniz için tşk ederimmm
yarın girebilirim belkimmmm neteee gidecegimiz evde
pc götürmüyorummm otelden girememm
hepinizi iyi bayramlarrrr
beni özleyin anacımmmmmmmmm
izlemcimmm şimdi inceledim otel herbiden süperr
hatun ve kombinlerdee hoşşşş
ayy çok sevindim, darısı başıma olur inşş. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. haklısın canım normalde sanırım daha farklı oluyor, böylesine zor süreçlerden geçmek insanı çok yıpratıyor ve sinirler altüst oluyor kendimden biliyorum, hassasiyet had safada oluyor, doğrusunu yapmışsın afedersin...Canım arkadaşım ta ünv. yıllarından beri can dostum olan birisi, 5-6 kez tüp bebek denemişlerdi bebek için, ve 6 haftalık gebeymiş, teyze oluyorum......... Evde yatmaktan canı sıkılmış, eşine benim canım patlıcanlı börek istiyor, beni sabah işe girmeden Zelişe götür, ben orda yatarım o da bana börek yapar, demiş. Ben çok sevindim ama diyetteyim, yiyemem demedim çünkü biliyordum ki çok üzülür, kendine kızardı. Sana koktu, canın çekmiştir vs diye. Zaten psikolojisi çok hassas o yüzden söylemedim. Tşk Sevgiyle kalınız........
nilgüncüm artı çıkmana şaşırdımbildirim
başlangıç kilom :88
geçen hafta : 79,7
bu hafta : 80
gelen : + 300 gr
Toplam giden : 8 kg
boy 1.65
beden : 44
hedef : 65
evet gördüğünüz gibi o kadar spora rağmen artı çıktım.demek ki yediğine dikkat etmek spordan daha önemli.kaçamak yapıp sporla telafi ederim demek yanlışmış.bu hafta çok kaçamağım oldu.az da olsa dondurma yedim,fırında da olsa kızartma yedim ve en kötüsü perşembe akşamı gece 1 dew 1 dilim yaş pasta yedim.form çayına rağmen olmadı.
bi de şunu farkettim.sahurda domatesin üzerine saf zeytinyağı,tuz,kekik,pul biber döküyoruz ekmeği bana bana yiyoruz.benimki tb ekmeği de olsa sanırım bu da kilo vermemi etkiliyor.bu sabah aklıma geldi.bundan sonra yemeyeceğim onu.
aman olsun.sporumu düzenli yapıyporum 3 gündür call de yapıyorum.
veren arkadaşları tebrik ederim ve vermeyenler de inşallah haftaya güzelce veririz.
canım antep yemekleri çok güzel olur, yapanda abla olunca tadına doyum olmaz, ama sen yinede dozunda yemeye çalış...kızllarrrrr hu huuuuuuu ben geldimmmm... antepteyiz kızlar can ablam canım ablamdayız sonundainsanın sevdiğini yanında olması gününü bile güzel ediyoooooooo ve menüm
iftar : yolda açtıkkkk yarım lavaşlı tavuk dürüm / yarım gözleme / ayran
ara : yarım bardak kola / 2 3 galeta
sahur : 2 lokma gözleme / 1 lokma haşhaşlı çörek / domates /salatalık / peynir / 1 er çay kaşığı çilek - kayısı reçeli
haydi saldırıııınnn
iyi akşamlar kızlar
spora ara verdim yine çemberim öyle duruyor ev temizliğine yüklendiğimden olsa gerek
ve canım çok sıkkın eşim durduk yere tartışma başlattı bende hiç alttan almadım konu kardeşine geldi 2 kardeşi var biri evli diğeri bekar bekar olan çok yalancı bir allah bir dediğine inanırım
neyse olay şu beyefendi tek yaşamasına rağmen aylıkyetiştiremiyor kredikartları iptal edilmiş banka tarfından
eşimden kart istemiş buda benim kartı verdirdi istemeyerekte olsa vardim işte 20 gün oldu 4600 lük limitli kart ne veren var ne ses çıakran hala kart gelecek aradım bankayı kartı iptal ettirdim ve kullanımlarınıda öğrendim neyseki bize söylediği harcama dışında kullanmamış
bugünde eşim yok efendim niye kartı iptal ettirmişim ona sormamışım paramı almış bizden ödememişmi vs vs delirtti beni ya akılvar mantık var ne diye kendimi sıkıtıya sokym güvenilir insan bile olsaki ki değil verilirmi kart ya :84:
seercim geçmiş olsun yerinde bi hareket olmuş, sonuna kadar haklısın. tabiki önce kendini ve çocuklarını düşüneceksin, güvenilir biri olsa kendi kartları iptal edilmezdi. eşininde anlayışla karşılaması gerekirdi, malesf erkekler konu aileleri lunca mantıklı düşünemiyor, sende kendini daha fazla üzme...ah canım eşime en kızgın olduğum yön bu ailesine toz konduramıyor güzelli,kle anlatıyorum ona kardeşin deseki kartı çaldırdım yada netten kötü kişiler elegeçirdi ne yapacaksın kime kalacak borç
ama anlamak istemiyor bir sürü tartışma çıkardı durduk yere şimdi alttana lıyor dışarı çıkmak istedi hiç birşey olmamış gibi birde gezelim diyor ama konuşmuyorum hala sinirim geçmedi söylediklerini unutmam zaman alacak kendi çıktı gitti
nilgünüm bizim huzurumuzu bozan hep akrabaları inan 6 ay işsiz kaldı annesi dahil kimse arayıp ne yiyip içiyonuz sormadı bende unutamıyorum bunları şimdi para isteyen isteyene
çok şükürki eşim benden habersiz birşey yapmaz tüm geliri getiriri bana verir birde anlayışlı ailesi olsa
canım elbisenle resmini gördüm manyak güzelsin çokta yakışmış güzel olmadım ne demek güzel olmasa söylerdik inan
tabi 70 kg olup söyle rahat rahat giyinmek ayrı bir zevk olurdu işte bende kendime gelip bir kaç kgdan daha kurtulmalıyım maalesef diyete başladığım ilk aylardaki gibi şu zamanda şukadar vereceğim diyemiyorum en azından 65 olabilsem ama olacaaaaaaaaaak
sahur: 2 di.tamta.ekmek, 1 haş.yu.
3 zeytin, peynir, 1 tat ka. çi.reçeli,
domatez, salatalık, 2 bar. çay, 1 lt. su
iftar: 1 kase ayran aşı çorba, 2 içli köfte,
salata
ara: ince bi dilim. yaşpasta
1 beşibiryerde çay
2 lt. su
şimdide form çay içiyorum
misafirim vardı kendimi tutamadım ve yedimpastayı :18:
ah canım eşime en kızgın olduğum yön bu ailesine toz konduramıyor güzelli,kle anlatıyorum ona kardeşin deseki kartı çaldırdım yada netten kötü kişiler elegeçirdi ne yapacaksın kime kalacak borç
ama anlamak istemiyor bir sürü tartışma çıkardı durduk yere şimdi alttana lıyor dışarı çıkmak istedi hiç birşey olmamış gibi birde gezelim diyor ama konuşmuyorum hala sinirim geçmedi söylediklerini unutmam zaman alacak kendi çıktı gitti
nilgünüm bizim huzurumuzu bozan hep akrabaları inan 6 ay işsiz kaldı annesi dahil kimse arayıp ne yiyip içiyonuz sormadı bende unutamıyorum bunları şimdi para isteyen isteyene
çok şükürki eşim benden habersiz birşey yapmaz tüm geliri getiriri bana verir birde anlayışlı ailesi olsa
İftara evde değilmiydin börek ve çay ile geçiştirmişsin menün sağlam olsaydı baklavalara gömülmezdin diye düşünüyorum kalori deposu bu mübareklerde
ben miiiiiiii bi zıkkım yemedimçikolataya daldım hurraaaaaaaaaaaaaaaaaa
deryaaaaaaaaaaaa al sana bir sıkıntı daha 2 ay sonra kuzenimin düğün var ne giyecem ben şimdi bir kaç kg daha verebilirmiyim aceba fffffffffffff çok şık olmam lazım
Sen sen ol elinden geleni yap, ne kadar verebilirsen ver, ben de 15 eylüldeki düğüne çok sık olmak istiyordum, şu an 70 kiloyla incecik gidebilirdim ama salaklığımdan dolayı korselerle, aman oram buram derdiyle, en önemlisi de güzel olmadığıma inanarak gideceğim
O yüzden 2 ay çooook uzun zaman, sen verebildiğin kadar ver, o gün gelince kıyafet işini de hallederiz birlikte güzel fikirler çıkar
canım bu konuda asla taviz vermeyeceğim huzursuz olmak istiyorsa buyursunçikolata konusunda sağol canım benim yedim geçti gitti şimdi pişmanlığını çay ile atmaya çalışıyorum ffff bünyemede kızıyorum herkesin sıkıntıdan iştahı kaçar benimki dev kesiliyor
Yavrum tabi ki ben de beğendim elbiseyi ama şak diye oturuyor üzerime, kimisi de öyle sever ama ben hafif bol severim, eğer azmetseydim istediğim gibi dururdu üzerimde onu demek istedim..
Mesut zavallım bu konuya bu kadar takıp gözyaşı döktüğüm için işi ele aldı kontrol ediyor, bak şu kadar iznin var hayır onu yeme bak cumaya sakla diyor ama öyle böyle değil fena valla, ciddi kaçamak yaptırmıyor
O gün o elbisenin içinde rahat olmak istemez misin diye gaz veriyor bir de
sagol canım benim napalım işte elin delileri beni buldu sataşacakSevdacım hiçbir şey yapamaz bence, ancak yanına bir kaç şahit bulması lazım gürültüye dair ki onu da bulabileceğini zannetmiyorum, hiç canını sıkma
Cidden akıl sağlığı yerinde değil sanırım, üzüldüm senin adına :26:
Banumm tatil dedik, ağustos dedik geldi bile desene, hadi bakalım güle güle git, bir sürü fotoyla gel
İyi yolculuklar canım,dolu dolu bir tatil geçirmen dileğiyle
Ah kıyamam senin 200 gramına
Kıyamıyorsan kalsın boydaşım ne olacakBu arada bak vermeye başladın artık :81:
valla gülayım o beni eşimi verdi mahkemeye bende hem onu hem oğlunu verdim yanlış insanla dans etti farkında degil:13::13: çak ortak anlaştık ,bu saatlerde sen yoldasındır eminim,Allah a emanet canım,iyi yolculuklar inşallah...
aman be sevda heryerde var böyleleri ama seninki gerçekten balatayı yakmış,versin bakalım döksün eteğinde ki taşları,dövbe tövbe mübarek gece susayım daha neler diyesim var anlattıklarından ama neyse..Allah yardımcın olsun zor canım,ama birşey yapamaz emin ol..
tebi menemen deyim ama bi tel istediğiniz yerdeyim...mutlaka görüşelim yaa
valla eğer doğrusa bu tartı yağ oranın çok iyi çünkü benim kilo 81,5 ken yağ oranı %39 du.şanslısın ödem falandır belki,ramazan sonrası belli olur iyice..
canım bu arada ben sevda :87: çok teşekkür ederim ilgin için fakat şimdi şöyle bi durum var ev benim dükkan benim (evle dükkan karşılıklı)nasıl satıp gideyim kii kaldıki üç kuruşluk insanlara pabuç bırakmamm......Sevgili forum üyeleri, ben sağlıklı beslenmeye dayalı proğ. başlayalı daha 4 gün oldu ama yine de bir tartılayım , bildirimde bulunayım dedim.
TAvan: 6 ay önce 90
Başlangıç ( 4 gün önce): 87.6
Bu gün: 85.1:
Giden: 2500
Boy: 1.55
Beden: 46 - 48
Tabi ki ilk hafta olduğu için böyle, büyük bir miktarı mide boşluğu, su kaybı vs... Ama yine de insanı motive ediyor. Hepinize de ayrı ayrı tşk ediyorum paylaşımlarınız için... Tabiki bu iyi haberdi, kötü haber ise bu gün ben beslenmemi bozdum. İnanın bu iradesizliğimden kaynaklanmadı sadece bir can dostumu dediğim bir arkadaşımı üzmemek adına oldu ve biliyorum ki hastalanacağım ama inanın arkadaşım için değer... Aslında olayı anlatsam siz de bana hak verirsiniz ama başınızı daha fazla şişirmek istemiyorum...
Menüm: 2 dilim patlıcanlı börek, güllaç, 1 pors. meyve, 1.5 lt su, 1 sb yeşil çay
Ayrıca bu hafta incelen arkadaşların hepsini de tek tek tebrik ediyorum.
Tüm forum üyelerinin kandilini kutluyorum.
Bu arada Sevgili Zum, yaşadıklarına gerçekten üzüldüm. Bunun sizin yaptığınız veya yapmadığınız bir olayla bir ilgisi yoktur. Bu tarz insanlar psikolojik sorunu olan kişilerdir. Takıntı oluştururlar, bazıları da senin komşun gibi sese takıntı yaparlar. Yapabilecekleri hiç bir şey yok. Siz sadece mahkemeye gittiğinizle, sinirlerinizin bozulmasıyla kalırsınız. Abimgil de buna benzer bir olay yaşamıştı, evden taşınmakta çözümü buldular ancak öyle kurtuldular. Hoş onların mahkemelik bir olayı olmamıştı ama oturmaya devam etselerdi eminim ki olurdu. Sabır diliyorum..
Sevgili Tülinsen, Bu düşük glisemik endeksli diyet 3 ana öğünden oluşuyor. Ara öğünler yasak fakat şu anki özel durumumdan dolayı ben iki öğün yapıyorum, bayramda üç öğüne çıkarım. Nasıl dayandığımı sormuşsunuz. Glisemik endeksi düşük diyet yaptığınızda üç gün sonra iştahınız sıfırlanıyor, canınız hiç bir şey istemiyor ve asla kendinizle mücadele etmiyorsunuz. O yüzden rahat bir diyet...
Hepinize tekrar tşk ediyorum. Başarılarımız daim olsun... Sevgilerimle...
canımm ortimmm boşver unuttum gitti o çatlak kadını şimdi tırsıyo benden zaten hiç tık yok şu mahkeme olsun bakalım kendimi adaletin adaletli kollarına teslim ediyorummmselamm... bugün dışardaydım ve çok sıcaktı resmen bittimiftara kadar uzandım fakat baş ağrım geçmedi, ama şimdi iyiyim...
canım şu bayram geçsin bi düzene oturturum sporla birliktene güzel iftar telaşın olmaz sahur daha rahat olur
rica ederim canım aklıma geldi ve paylaşmak istedim...
sevgicim arkadaşlar söylemiş ama bende söylim uzun saç çok yakışıyor hemen uzatmalısın, uzun saç yüzü daha ince gösterir..
hayırlı yolculıklar senacım...
rica ederim canım lafı bile olmaz, bende seni daha sık görmek isterim, ve yazılarını büyük bi keyifle okuyorum. güzel dileklerin içinde teşekkürler, inşşş. bugünün hatrına hepimizin duaları kabul olur..
canım haftada bir kaçamak sorun deyil, üzülme sporla telafi edersin.. tabiki dualarımız hepimiz için...
ortim kimmiş bakim seni bukadar sinirlendirip üzen getirde bi elden geçirimcanım gerçekten komşuyla sorun yaşamak, kötü bi durum belliki sorun sen deyilsin ve kimde olduğuda önemli deyil, anlaşılan kadın problemli, boşver sende takma değmez onun seviyesine düşme, sende mahkemeye gider gelirsin, oda hiiççç bişey yapamazz.
teşekkür edrim canıminşş. sende iyi bi sonuç alırsın
hayırlı yolculuklar banu, gülegüle git gel tatilinde keyfini çıkar...
hoşgeldin canım üzülme bayramdan sonra halledersin, bana kalırsa bedenini dinlendirmek daha iyi olacaktır.
mşallah canım 4 günde 2500 çok iyi, seni takip edicem devamı gelirse denemek isterim..
desene hatır için çiğ tavuk yedincanım sağlığını etkiliyorsa arkadaşın nasıl izin verdi :26:ben olsam ve bilgim varsa izin vermem..
canım selma ablacım agzına yüregine ellerine saglıkDuasız üşürmüs yürekler bil!
Sana bir dua eden olsun,
Seninde bir dua ettiğin!.
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan,
sana ummadık Kapılar açan.. Bilmezsin kimin için ettigin duadır, seni böyle ayakta tutan!
teşekkür ederim nilgüncüm inşşş.bosver canim ya haftaya insallah guzel sonuclar aliriz.
zor bi durum mahkeme falan.hakkiniza hayirlisi olsun.sorunsuz hallolur insallah..
iyi yolculuklar ve iyi tatiller canim.
bildirimi yarin yapacagim telefondan zor oluyor.iyi geceler aslinda gunaydin.5 olmus yatayim bari...
sanada selam olsunn cicişşş:79::79: bol bol eglenn inşşşşş.heyoooo
cicişlerimmm antalya semalarından selam olsunnn
olsun canım üzülme sen halledersin eminim ben 1.200 eksideyken sabit olmuşum bişi anladıysam arap oliyim:26::26:bildirim
başlangıç kilom :88
geçen hafta : 79,7
bu hafta : 80
gelen : + 300 gr
Toplam giden : 8 kg
boy 1.65
beden : 44
hedef : 65
evet gördüğünüz gibi o kadar spora rağmen artı çıktım.demek ki yediğine dikkat etmek spordan daha önemli.kaçamak yapıp sporla telafi ederim demek yanlışmış.bu hafta çok kaçamağım oldu.az da olsa dondurma yedim,fırında da olsa kızartma yedim ve en kötüsü perşembe akşamı gece 1 dew 1 dilim yaş pasta yedim.form çayına rağmen olmadı.
bi de şunu farkettim.sahurda domatesin üzerine saf zeytinyağı,tuz,kekik,pul biber döküyoruz ekmeği bana bana yiyoruz.benimki tb ekmeği de olsa sanırım bu da kilo vermemi etkiliyor.bu sabah aklıma geldi.bundan sonra yemeyeceğim onu.
aman olsun.sporumu düzenli yapıyporum 3 gündür call de yapıyorum.
veren arkadaşları tebrik ederim ve vermeyenler de inşallah haftaya güzelce veririz.
canımmmm çok sevindim senin adına güzel günler geçirirsin inşş. ablacığınada çok selamlar :87::87:kızllarrrrr hu huuuuuuu ben geldimmmm... antepteyiz kızlar can ablam canım ablamdayız sonundainsanın sevdiğini yanında olması gününü bile güzel ediyoooooooo ve menüm
iftar : yolda açtıkkkk yarım lavaşlı tavuk dürüm / yarım gözleme / ayran
ara : yarım bardak kola / 2 3 galeta
sahur : 2 lokma gözleme / 1 lokma haşhaşlı çörek / domates /salatalık / peynir / 1 er çay kaşığı çilek - kayısı reçeli
haydi saldırıııınnn
sanada hayırlısıyla gidip gelmek nasip olsun inşş. canımmmne güzel tülincim, ben de çok özledim ailemiçarşamba günü memleketimdeyim inşallah
ortimmmm maşallahhhhhh:81::81::81::81:bildirimim
başlangıç 90.8
geçen hafta 81.6
bu hafta 80.7
giden 900 gram
toplamda giden 10.1
beden 44
spor yok
canımm çokk ama çokkkk haklısın böyle şeyler yüzünden yuva huzursuzluğu çok zoriyi akşamlar kızlar
olur ortim ara sıra bişi olmaz hergün yiyo degilsin hoşş ama tikat ettsahur: 2 di.tamta.ekmek, 1 haş.yu.
3 zeytin, peynir, 1 tat ka. çi.reçeli,
domatez, salatalık, 2 bar. çay, 1 lt. su
iftar: 1 kase ayran aşı çorba, 2 içli köfte,
salata
ara: ince bi dilim. yaşpasta
1 beşibiryerde çay
2 lt. su
şimdide form çay içiyorum
misafirim vardı kendimi tutamadım ve yedimpastayı :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?