80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

salakligima yanayim nasil gozumden kacti.agzima koymsm bi daha esim yesin isi ne..
Esinin de ellerine saglik iyi dayanmissin o kadar kukuya valla.
Dondurmayi ye istersen benden sana izin dermisim.baklava yedim ya kendime suc ortagi ariyorum..

merhaba arkadaşlar akşam iftar menüm

1 kepçe ama az hazır yörük çorba

1 tabak makarna mayonezli

ve 1 ıce tea

ayrıca bir dilim pasta ince değil normal

ve bol bol su 1.5 ltre oldu şimdiden

mayonezli makarna ve pasta cok kalorili olmus.

Dagildik kizlar ya.menuler korkunc.benimki dahil.bayram bitsin de kuralim duzenimizi artik.

iyi akşamlar kızlar
nilgünüm üzülme yanlışta yapsak azime devam eninde sonunda gidiyor yağlar
spora ara verdim yine çemberim öyle duruyor ev temizliğine yüklendiğimden olsa gerek
ve canım çok sıkkın eşim durduk yere tartışma başlattı bende hiç alttan almadım konu kardeşine geldi 2 kardeşi var biri evli diğeri bekar bekar olan çok yalancı bir allah bir dediğine inanırım
sevmiyorum insanlarla ilişkisinide sürekli acı adam modunda
neyse olay şu beyefendi tek yaşamasına rağmen aylıkyetiştiremiyor kredikartları iptal edilmiş banka tarfından
eşimden kart istemiş buda benim kartı verdirdi istemeyerekte olsa vardim işte 20 gün oldu 4600 lük limitli kart ne veren var ne ses çıakran hala kart gelecek aradım bankayı kartı iptal ettirdim ve kullanımlarınıda öğrendim neyseki bize söylediği harcama dışında kullanmamış
bugünde eşim yok efendim niye kartı iptal ettirmişim ona sormamışım paramı almış bizden ödememişmi vs vs delirtti beni ya akılvar mantık var ne diye kendimi sıkıtıya sokym güvenilir insan bile olsaki ki değil verilirmi kart ya :84:

Bugunku menum(azim dolu nilgun un koptugu gun.insallah bi daha boyle yemym)

Karnim agriyor ya (((

Sahur: 2 dilim tb kmegi.peynir.domates.yumurta.zeytinyagli domates(son kez)

İftar: 1 dilim patatesli borek.cay

ara: 3 dilim baklava

1 form cayi
bol su
1,5 lt iksir(mest marka nane limonlu yesil cay.enfes bir sey.son bardagi iciyorum)
1 saat spor
400 twist
yarim saat callanetics

1,5 aydir spor yapmama ragmen call de bir agriyor bacaklarim sormayin.nasil terliyorum ve rahatliyorum.harika bir sey..

E siz neler yediniz anlatin bakayim..

Canin sikildigi kadar varmis.zaten guvenilir olsa kartlari iptal edilmez.iyi yapmissin.harcansa para sana kalacak odemesi.sen de aileni dusunmek zorundasin.esine tatli dille anlat.sen hayir diyemezdin ben kotu olayim sen olma kotu kardesinle de.sebeplerini anlat.insallah feraha kavusursunuz.uzme o guzel canini.

sahur: 2 di.tamta.ekmek, 1 haş.yu.
3 zeytin, peynir, 1 tat ka. çi.reçeli,
domatez, salatalık, 2 bar. çay, 1 lt. su

iftar: 1 kase ayran aşı çorba, 2 içli köfte,
salata

ara: ince bi dilim. yaşpasta

1 beşibiryerde çay
2 lt. su
şimdide form çay içiyorum

misafirim vardı kendimi tutamadım ve yedim pastayı :18:

ah canım eşime en kızgın olduğum yön bu ailesine toz konduramıyor güzelli,kle anlatıyorum ona kardeşin deseki kartı çaldırdım yada netten kötü kişiler elegeçirdi ne yapacaksın kime kalacak borç
ama anlamak istemiyor bir sürü tartışma çıkardı durduk yere şimdi alttana lıyor dışarı çıkmak istedi hiç birşey olmamış gibi birde gezelim diyor ama konuşmuyorum hala sinirim geçmedi söylediklerini unutmam zaman alacak kendi çıktı gitti
nilgünüm bizim huzurumuzu bozan hep akrabaları inan 6 ay işsiz kaldı annesi dahil kimse arayıp ne yiyip içiyonuz sormadı bende unutamıyorum bunları şimdi para isteyen isteyene
çok şükürki eşim benden habersiz birşey yapmaz tüm geliri getiriri bana verir birde anlayışlı ailesi olsa

İftara evde değilmiydin börek ve çay ile geçiştirmişsin menün sağlam olsaydı baklavalara gömülmezdin diye düşünüyorum kalori deposu bu mübareklerde

ben miiiiiiii bi zıkkım yemedim çikolataya daldım hurraaaaaaaaaaaaaaaaaa

Canlar listeyi bu akşam yapacaktım ama baktım bildirimi gelmeyenler var, yarın yaparım artık..
İzloşum sen geçen haftayla aynı bildirimi vermişsin, geçen haftalarda da bir kaç defa aynı şey olmuştu,karışıklık oldu
sanırım :26:

Seherim ne kadar kızsan haklısın, bırak biraz ayrı kalın şöyle sakinleşin..
O da hatasını daha şimdiden anlamıştır eminim..
Yediğin çikolata da afiyet bal şeker olsun, haketti benim ortim olsun o kadar

deryaaaaaaaaaaaa al sana bir sıkıntı daha 2 ay sonra kuzenimin düğün var ne giyecem ben şimdi bir kaç kg daha verebilirmiyim aceba fffffffffffff çok şık olmam lazım

deryaaaaaaaaaaaa al sana bir sıkıntı daha 2 ay sonra kuzenimin düğün var ne giyecem ben şimdi bir kaç kg daha verebilirmiyim aceba fffffffffffff çok şık olmam lazım

Sen sen ol elinden geleni yap, ne kadar verebilirsen ver, ben de 15 eylüldeki düğüne çok sık olmak istiyordum, şu an 70 kiloyla incecik gidebilirdim ama salaklığımdan dolayı korselerle, aman oram buram derdiyle, en önemlisi de güzel olmadığıma inanarak gideceğim

Keşke daha önceden önlemimi alsaydım diye köpek gibi pişmanım :84::84::84:
O yüzden 2 ay çooook uzun zaman, sen verebildiğin kadar ver, o gün gelince kıyafet işini de hallederiz birlikte güzel fikirler çıkar

canım bu konuda asla taviz vermeyeceğim huzursuz olmak istiyorsa buyursun çikolata konusunda sağol canım benim yedim geçti gitti şimdi pişmanlığını çay ile atmaya çalışıyorum ffff bünyemede kızıyorum herkesin sıkıntıdan iştahı kaçar benimki dev kesiliyor

Benimki de öyle maalesef, çok şanssızız bu konuda

canım elbisenle resmini gördüm manyak güzelsin çokta yakışmış güzel olmadım ne demek güzel olmasa söylerdik inan
tabi 70 kg olup söyle rahat rahat giyinmek ayrı bir zevk olurdu işte bende kendime gelip bir kaç kgdan daha kurtulmalıyım maalesef diyete başladığım ilk aylardaki gibi şu zamanda şukadar vereceğim diyemiyorum en azından 65 olabilsem ama olacaaaaaaaaaak

bugün çok yoğundum sapancadan görümcem geldi, gece yol boyu uyumayınca erkenden uyudular. bayramda birlikte mersine gideriz. bende uykusuzum bi size bakayım dedim..
hayırlı yolculuklar, iyi tatiller...

ayy çok sevindim, darısı başıma olur inşş. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. haklısın canım normalde sanırım daha farklı oluyor, böylesine zor süreçlerden geçmek insanı çok yıpratıyor ve sinirler altüst oluyor kendimden biliyorum, hassasiyet had safada oluyor, doğrusunu yapmışsın afedersin...

nilgüncüm artı çıkmana şaşırdım en azından sebebini biliyorsun, kalorisi en yüksek yağ olduğu için bende çok fazla kullanmıyorum. sende artık yemezsin olur biter üzülme sende...
canım sende baklava yemişsin afiyet olsun, bize bişey oldu ama çözemedim, eminim bayramdan sonra bi düzen olur menülerde...
canım antep yemekleri çok güzel olur, yapanda abla olunca tadına doyum olmaz, ama sen yinede dozunda yemeye çalış...

seercim geçmiş olsun yerinde bi hareket olmuş, sonuna kadar haklısın. tabiki önce kendini ve çocuklarını düşüneceksin, güvenilir biri olsa kendi kartları iptal edilmezdi. eşininde anlayışla karşılaması gerekirdi, malesf erkekler konu aileleri lunca mantıklı düşünemiyor, sende kendini daha fazla üzme...

bende kaçıyorum hepinize iyi geceler

Yavrum tabi ki ben de beğendim elbiseyi ama şak diye oturuyor üzerime, kimisi de öyle sever ama ben hafif bol severim, eğer azmetseydim istediğim gibi dururdu üzerimde onu demek istedim..

Mesut zavallım bu konuya bu kadar takıp gözyaşı döktüğüm için işi ele aldı kontrol ediyor, bak şu kadar iznin var hayır onu yeme bak cumaya sakla diyor ama öyle böyle değil fena valla, ciddi kaçamak yaptırmıyor
O gün o elbisenin içinde rahat olmak istemez misin diye gaz veriyor bir de

iyi yaptın canım.evet bize bir şey oldu ama çözemedim.hayırlısı inşllah..

ya bak buna da şükür.o da haklı olduğunu biliyor ve telafi etmeye çalışıyor.asla taviz verme.zaten n,iyetin de yok.bu konuda erkeklere güvenilmez valla.bundan sonra konuşurken 5 düşünüp bir konuşsunlar.yok öyle söyleyip söyleyip bir şey yokmuş gibi davranma..

tatlım eşim dışarda iftar yaptı .ben de kızlara patatesli ve peynirli 2 tepsi börek yaptım.eşim gidince sedece çay koydum börek yedim.baklavada arada gitti mideme.eşim olsaydı yemezdim böreği kesin..

2 ay uzun zaman aklımızı başımıza toplayalım ve verelim.ben sana güveniyorum rahat verirsin.bakma ramazan diye böyle.bayram sonrası yarışacağız merak etme..

deryam güzel arkadaşım elbise nefis duruyor.15 günde rahat verirsin 1-2 kilo.burada pilatese çok iş düşüyor.zaten pilateste verdiğin kilodan daha fazla vermiş gibi görünmüyon mu?

asıl pilatese çembere.elbisen çok rahat olacak merak etme.bayram sonrası detokslar lapalar evelallah hallederiz merak etme..

yerim onun huzursuzluğunu..asla taviz verme.kimseye bir şey olmaz sana olur herşey.adam olsaydı da o eşinin çalışmadığı zamanda arayıp sorsaydı bir şeye ihtiyacınız var mı diye..para mı basıyorsunuz canım..yetinmeyi öğrensin maaşıyla.bu adam evlenirse evini nasıl geçindirecek..
neyse bu mübarek ayda arkadan konuşmayayım..benim de iştahım çok açılıyor canım sıkıntılı zamanlarda.birbirimize destek olup kurtuluruz inşallah.

ne kadar duyarlı ve yapıcı bir eşin var.ne mutlu sana..ama o da şanslı senin gibi eşi olduğu için..eleştirilmeyi severim kırmadan iyiliğime yapılırsa.ne güzel o böyle yaptıkça eminim sen daha fazla hırslanıyorsun.yeme diyor ama kırmadan seni düşündüğünü belli ederek..

canım k ya devam et istersen menü görmedim senin dün bugün.ben mi kaçırdım yoksa..

ben de baklavayı eriteyim diye bir tempolu yürdüm ki her yerimden ter aktı valla.yok gaziantepten geldi bilmem ne diyorum ama o kadar pişman oldum ki..yedim nefsim köreldi artık yemeyeceğim.sanki anamın karnından gaziantep baklavasıyla doğdum tövbe estağfurullah..yaşadığım pişmanlık ve midemdeki ağırlık daha acı valla.löp löp yedim 3 dilim 10 dk sonra tadı gitti ağzımdan.

saat 9 du yediğimde.şu an saat 1.4 saatir pişmanlık yaşıyorum.yok anam almayayım artık eşim yesin börekleri baklavaları..

sagol canım benim napalım işte elin delileri beni buldu sataşacak
valla gülayım o beni eşimi verdi mahkemeye bende hem onu hem oğlunu verdim yanlış insanla dans etti farkında degil
canım bu arada ben sevda :87: çok teşekkür ederim ilgin için fakat şimdi şöyle bi durum var ev benim dükkan benim (evle dükkan karşılıklı)nasıl satıp gideyim kii kaldıki üç kuruşluk insanlara pabuç bırakmamm......
senide çokkk ama çokkkk tebrik ederim güzel başladın güzel sürsünn inşşş.
gelecek olan bebişinizide çok tebrik ederim Rabbim devamını getirsin inşş. teyze olmak güzeldirr
canımm ortimmm boşver unuttum gitti o çatlak kadını şimdi tırsıyo benden zaten hiç tık yok şu mahkeme olsun bakalım kendimi adaletin adaletli kollarına teslim ediyorummm
canım selma ablacım agzına yüregine ellerine saglık
Rabbim dualarımızı kabul etsin bizi dogru yolundan giden kullar eylesin inşşş.
teşekkür ederim nilgüncüm inşşş.
heyoooo
cicişlerimmm antalya semalarından selam olsunnn
sanada selam olsunn cicişşş:79::79: bol bol eglenn inşşşşş.
olsun canım üzülme sen halledersin eminim ben 1.200 eksideyken sabit olmuşum bişi anladıysam arap oliyim:26::26:
canımmmm çok sevindim senin adına güzel günler geçirirsin inşş. ablacığınada çok selamlar :87::87:
yee bacım yee sen neyi ne kadar yiceni zaten biliyorsun hiçç sıkıntı etmene gerek yokkkayy yanlışş smileyy anladın sen onu
ne güzel tülincim, ben de çok özledim ailemi çarşamba günü memleketimdeyim inşallah
sanada hayırlısıyla gidip gelmek nasip olsun inşş. canımmm
bildirimim

başlangıç 90.8
geçen hafta 81.6
bu hafta 80.7
giden 900 gram
toplamda giden 10.1
beden 44
spor yok
ortimmmm maşallahhhhhh:81::81::81::81:
canımm çokk ama çokkkk haklısın böyle şeyler yüzünden yuva huzursuzluğu çok zor
benim eşiminde abisi sömürdü bizi yıllarca artık canıma tak etti biz pazara çıkamazken onların borçlarını kapatıyorduk faturalarını ödüyorduk benim salak kocamda hiçç bişi demiyordu yapıyordu
ama resti çektim bir daha olursa parçalarım seni elimden kimse alamaz boşarım seni dedim olaylar çok büyüdü şimdi görüşmüyolar bile......Rabbim öyle kan emicilerden çıkarcılardan palavracılardan uzak tutsun bizleri inşşşşş.
olur ortim ara sıra bişi olmaz hergün yiyo degilsin hoşş ama tikat ett

deryaaaa bari bunu sen deme be güzelim yavrum zaten inceciksin kuğu gibisin be annem ......
nasıl laf o güzel olmadıgına inanarak gidecekmişşş yani ayıpp olmasa sana yuhhhh derdimm güzel olmamak ne demek melek gibisin su gibisinn Allah aşkına hem fıstık gibi olupta bide böyle konuşup durma nolurr
SENN ÇOKKK GÜZEL BİR KADINSINN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…