tatlım mayonez sırf yağ biliyorsun değil mi,makarnayı sade yada en kötüsü domates soslu yada ne bileyim hadi ketçapla ye ama mayonezlemerhaba arkadaşlar akşam iftar menüm
1 kepçe ama az hazır yörük çorba
1 tabak makarna mayonezli
ve 1 ıce tea
ayrıca bir dilim pasta ince değil normal
ve bol bol su 1.5 ltre oldu şimdiden
sıkıntılı bir durum,böyle kendini bilmez kişiler var toplumda ,kimileride çok yakınımızda yaşıyor malesef.tutumunu sonuna kadar destekliyorum canım,sakın yumuşak davranma çünkü yüz verirsin astar isterler...ama eşine daha fazla surat yapma,oda kardeşi atamaz,satamaz ..insanın yaşadıkları çıkmıyor içinden ,onlar sana ne destek oldu ki sen onlara olucaksın ,haklısın ama eşinle uzatma aileni savun,ama kocanı acıtma (nacizane fikrim özür dileyerek) Allah ıslah etsin ne diyim...iyi akşamlar kızlar
nilgünüm üzülme yanlışta yapsak azime devam eninde sonunda gidiyor yağlar
spora ara verdim yine çemberim öyle duruyor ev temizliğine yüklendiğimden olsa gerek
ve canım çok sıkkın eşim durduk yere tartışma başlattı bende hiç alttan almadım konu kardeşine geldi 2 kardeşi var biri evli diğeri bekar bekar olan çok yalancı bir allah bir dediğine inanırım
sevmiyorum insanlarla ilişkisinide sürekli acı adam modunda
neyse olay şu beyefendi tek yaşamasına rağmen aylıkyetiştiremiyor kredikartları iptal edilmiş banka tarfından
eşimden kart istemiş buda benim kartı verdirdi istemeyerekte olsa vardim işte 20 gün oldu 4600 lük limitli kart ne veren var ne ses çıakran hala kart gelecek aradım bankayı kartı iptal ettirdim ve kullanımlarınıda öğrendim neyseki bize söylediği harcama dışında kullanmamış
bugünde eşim yok efendim niye kartı iptal ettirmişim ona sormamışım paramı almış bizden ödememişmi vs vs delirtti beni ya akılvar mantık var ne diye kendimi sıkıtıya sokym güvenilir insan bile olsaki ki değil verilirmi kart ya :84:
canım artık o kadar çok kişide okadar kaçamak var ki ben bişi demiyorum sen biliyon suçunu :) ama siz okadar disiplinli yapıyorsunuz ki ayda 1-2 böyle şeylere göz yummak lazım demi amaBugunku menum(azim dolu nilgun un koptugu gun.insallah bi daha boyle yemym)
Karnim agriyor ya(((
Sahur: 2 dilim tb kmegi.peynir.domates.yumurta.zeytinyagli domates(son kez)
İftar: 1 dilim patatesli borek.cay
ara: 3 dilim baklava
1 form cayi
bol su
1,5 lt iksir(mest marka nane limonlu yesil cay.enfes bir sey.son bardagi iciyorum)
1 saat spor
400 twist
yarim saat callanetics
1,5 aydir spor yapmama ragmen call de bir agriyor bacaklarim sormayin.nasil terliyorum ve rahatliyorum.harika bir sey..
E siz neler yediniz anlatin bakayim..
ne bu ya herkes pasta yemiş,kimse bana almıyorsahur: 2 di.tamta.ekmek, 1 haş.yu.
3 zeytin, peynir, 1 tat ka. çi.reçeli,
domatez, salatalık, 2 bar. çay, 1 lt. su
iftar: 1 kase ayran aşı çorba, 2 içli köfte,
salata
ara: ince bi dilim. yaşpasta
1 beşibiryerde çay
2 lt. su
şimdide form çay içiyorum
misafirim vardı kendimi tutamadım ve yedimpastayı :18:
sinirlenince bende yerim valla seningibi,üstelik ne yediğimi ne doyduğumu bilirim.Allahtn bu aralar sinir eden yok .gerçi yarın kaynanama gidicez gece orda kalıcaz ama ben sinirlencek bişi bulurum kesin:18:
İftara evde değilmiydin börek ve çay ile geçiştirmişsin menün sağlam olsaydı baklavalara gömülmezdin diye düşünüyorum kalori deposu bu mübareklerde
ben miiiiiiii bi zıkkım yemedimçikolataya daldım hurraaaaaaaaaaaaaaaaaa
BAŞLANGIÇ:86
GEÇEN HAFTA:78.800
BU HAFTA: 78.800
GELEN GİDEN:YOK
TOPLAMDA GİDEN:7.200
HEDEF: 55
BOY: 1.60
BEDEN:44
SPOR: YOK
aslında çarşamba günü bile 1.200 eksideydim
ama bugün yarın prensesi bekliyorum
anam benim gibi prensesimde şişman direk kilolarla geliyoo
şaka bi yana bu hafta cidden çok dikkat ettim kaç gün hep misafir agırladım hem iftara hem sahura(Rabbim kabul etsin inşş.) hiç tatlı matlı bişi yemedim bu haftam hep tavuklu,ton balıklı salatalar ve protein agırlıklı geçti ama saglık olsunn........
ben bugün bişi yaptımama bi sorun niye yaptın diye
ne bulduysam ama ne bulduysam yedim şimdi yazmiyim çünkü linç edersiniz beni
ama niye yaptım bu işi sıkı tutmazsan hiç bişi olmuyomuş bundan sonra saçma sapan hiç bir şeyi yemek degil yanaşmicam bilee o yüzden bu gece jübile maçı yaptım yanii
deryam güzel arkadaşım elbise nefis duruyor.15 günde rahat verirsin 1-2 kilo.burada pilatese çok iş düşüyor.zaten pilateste verdiğin kilodan daha fazla vermiş gibi görünmüyon mu?
asıl pilatese çembere.elbisen çok rahat olacak merak etme.bayram sonrası detokslar lapalar evelallah hallederiz merak etme..
ne kadar duyarlı ve yapıcı bir eşin var.ne mutlu sana..ama o da şanslı senin gibi eşi olduğu için..eleştirilmeyi severim kırmadan iyiliğime yapılırsa.ne güzel o böyle yaptıkça eminim sen daha fazla hırslanıyorsun.yeme diyor ama kırmadan seni düşündüğünü belli ederek..
canım k ya devam et istersen menü görmedim senin dün bugün.ben mi kaçırdım yoksa..
deryaaaa bari bunu sen deme be güzelim yavrum zaten inceciksin kuğu gibisin be annem ......
nasıl laf o güzel olmadıgına inanarak gidecekmişşş yani ayıpp olmasa sana yuhhhh derdimm güzel olmamak ne demek melek gibisin su gibisinnAllah aşkına hem fıstık gibi olupta bide böyle konuşup durma nolurr
SENN ÇOKKK GÜZEL BİR KADINSINN
kız tülin aşağıdasın gördüm seni apıyon ,ne ediyon,söyle bakalım,ne kaçamaklar yaptın :)anlat hele,nasıl oralar
deryam günaydın canım
canım ablam benim öz ablam değil. zaten yok:))) 9 10 yıllık aile dostluğuyla gelişen kardeşlik. öz ablam olsa sanırım böyle olurdu ancak. ablamda poşet değil normal yeşil çay var. 1,5 ltye 2 kaşık yetermi kızzzlllaaarrrr. yapıcam bu akşama. dediğin gibi yabancı değil. ama onuda kendimide frenliyorum. bi kızıyoo bi kızıyoooo..ooohh mis gibi baklava yenmezmi hiiiççççablanın yanındasın diye kıyamıyorum sana.o şimdi neler neler yedirmek ister sana.ablanın yaptığı her şeyi ye ama dikkatli ölçülü ye.zaten dememize gerek yok.ama ablan üzülür yemezsen.içebilirsen yeşilçayını iksir falan hazırla ne olacak yabancı yer mi...form çayı bunları iç güzelce..bi sporun aksar onu da bayram sonrası telafi edersin..
ben de şaşırdım ama önceden az yiyordum yA şimdi yediklerim abartı olmasa da (zeytinyağı dışında) hemen yağa dönüşüyor demek ki..
ben zeytinyağını bugün farkettim gerek duymuyordum menüye yazmaya aklıma da gelmedi ki..niye veremedim sadece pastadan dolayı mı derken zeytinyağı aklıma geldi..
bugün de gaziantepten baklava geldi.eşim ben çok seviyorum diye sipariş etmiş arkadaşına.2 dilim yerim izin verir misiniz?kokusu bile harika...
şu gerçekki yine de ramazanda takdire değer mücadele ettik.kimse öyle korkunç kilolar almadı.ya sabittik yada verdiğimizi geri aldık.çok bi kaybımız yok.topikçe ramazanı alt ettiğimize (yani şakadan) inanıyorum.illaki bayramda da tatlılar yenecekl.börek ve sarma da cabası.kimse aklına takmasın yiyin gönlünüzce.nasıl olsa bomba gibi başlarız kaldığımız yerden..
canııımmm gülüm geldim canım geldimmmmm......saol bidenem.ohhh döv döv bi güzel yedim ama doymadım yaa..gözleme için az olmuş ama eccük kafama falan vursaydın.kız kııızzzz.aleyküm selam canımmmmm.bende seni öpüyorreeeeeeeeeecanım ,tatlım ,şekerim vardığınıza sevindim güzelim,şimdi sen neler yedim demiştin ...bi daha de bakıyım sen hele
bunlar lavaşlı dürüm için(karbonhidratla-proteini birleştirirsin he)yapcan mı kız bi daha ..
bunlar gözlemeler için
bide neydi haşhaşlı çörek mi neydi neydi
he he he çok zevklimiş bee oh içimi rahatlattım:87::87::87::87::87:
canım benim özliyore seni ,he bide öpüyore ablana selam bol bol,Allaha emanet olun..
..
canım ben yaptırmıyorumda ondan yemiyoruz. ona kalsakkkkk en az 3kg ile dönerim. yöreselede dayanamam zatennn...canım en güzel yöresel lezzetlerin olduğu harika bir memlekettesin. dün akşamda televizyonda bir programda antep mutfağından yemekler yaptılar off off harika lezzetler. yemeden gelirsen ayıp olur zaten:)) şaka bir yana azar azar yersin insan kendine eziyet etmemeli. benim canım çok çekiyorsa eziyet etmiyorum o zaman bıkıyorum diyetten çatalın ucuyla yada 1 kaşık yiyorum. olacak o kadar.
bulaşıkları yıkadıktan sonrada yeşilçayımı içtim. gelelim asıl meseleye ara öğün olarak bu akşam meyve yerine dondurma yemek istiyorum bir yanım ye diğer yanım yeme diyor( ikilemdeyimm
ohhhhh canım makarna hemde mayonezli. en az 500 kalori gelmiş. ama hadi bi defalık olsunnnnmerhaba arkadaşlar akşam iftar menüm
1 kepçe ama az hazır yörük çorba
1 tabak makarna mayonezli
ve 1 ıce tea
ayrıca bir dilim pasta ince değil normal
ve bol bol su 1.5 ltre oldu şimdiden
canım sen ramazan boyu ilk defa börek yedin sanırm.1 dilimcik bişey olmaz afiyet olsuuunnnnBugunku menum(azim dolu nilgun un koptugu gun.insallah bi daha boyle yemym)
Karnim agriyor ya(((
Sahur: 2 dilim tb kmegi.peynir.domates.yumurta.zeytinyagli domates(son kez)
İftar: 1 dilim patatesli borek.cay
ara: 3 dilim baklava
1 form cayi
bol su
1,5 lt iksir(mest marka nane limonlu yesil cay.enfes bir sey.son bardagi iciyorum)
1 saat spor
400 twist
yarim saat callanetics
1,5 aydir spor yapmama ragmen call de bir agriyor bacaklarim sormayin.nasil terliyorum ve rahatliyorum.harika bir sey..
E siz neler yediniz anlatin bakayim..
canım güzel valla. katmere bayılıyorum. daha yemedim istemedim. bi gün 1 tane ondan yiyip başka yememeye karar verdimm.bayramı bekliyorummmbugün çok yoğundum sapancadan görümcem geldi, gece yol boyu uyumayınca erkenden uyudular. bayramda birlikte mersine gideriz. bende uykusuzum bi size bakayım dedim..
hayırlı yolculuklar, iyi tatiller...
canım antep yemekleri çok güzel olur, yapanda abla olunca tadına doyum olmaz, ama sen yinede dozunda yemeye çalış...
bende kaçıyorum hepinize iyi geceler
sagol canım benim napalım işte elin delileri beni buldu sataşacak
valla gülayım o beni eşimi verdi ma
canımmmm çok sevindim senin adına güzel günler geçirirsin inşş. ablacığınada çok selamlar :87::87:
yee bacım yee sen neyi ne kadar yiceni zaten biliyorsun hiçç sıkıntı etmene gerek yokkkayy yanlışş smileyy anladın sen onu
sanada hayırlısıyla gidip gelmek nasip olsun inşş. canımmm:
maşallaaahhhh gülüm ne güzel liste. kek ve dondurma hariç harikaaaaamenüm
sabah:1 kase mercimek çorbası
ara:nescafe şekersiz
öğlen:marul salatası peynirli,mısırlı
ara:annem kek yapmış 1 kare nescafeyle şekersiz
akşam tavuk ciğğeri,patlıcan ezme yağsız tuzsuz yoğurtlu
sonra iksir içtim 1 koca bardak
1 şeftali,2 salatalık,2 kaşık dondurma
2 lt.su akşama kadar
dondurma dışında kaçamakyok ekmek hiç yemedim,artık yediklerime yağ,tuz koymuyorum .buda bişi demi
kız tülin aşağıdasın gördüm seni apıyon ,ne ediyon,söyle bakalım,ne kaçamaklar yaptın :)anlat hele,nasıl oralar
deryam günaydın canım
BAŞLANGIÇ:86
GEÇEN HAFTA:78.800
BU HAFTA: 78.800
GELEN GİDEN:YOK
TOPLAMDA GİDEN:7.200
HEDEF: 55
BOY: 1.60
BEDEN:44
SPOR: YOK
aslında çarşamba günü bile 1.200 eksideydim
ama bugün yarın prensesi bekliyorum
anam benim gibi prensesimde şişman direk kilolarla geliyoo
şaka bi yana bu hafta cidden çok dikkat ettim kaç gün hep misafir agırladım hem iftara hem sahura(Rabbim kabul etsin inşş.) hiç tatlı matlı bişi yemedim bu haftam hep tavuklu,ton balıklı salatalar ve protein agırlıklı geçti ama saglık olsunn........
ben bugün bişi yaptımama bi sorun niye yaptın diye
ne bulduysam ama ne bulduysam yedim şimdi yazmiyim çünkü linç edersiniz beni
ama niye yaptım bu işi sıkı tutmazsan hiç bişi olmuyomuş bundan sonra saçma sapan hiç bir şeyi yemek degil yanaşmicam bilee o yüzden bu gece jübile maçı yaptım yanii
Canım platese çok zaman ayıramıyorum artık bayram temizliği, misafirler gelecek onların telaşı, onlar gittikten sonra da bir şeyler yapmaya çalışırım ama bilemiyoru, o yüzden ne kadar kilo verebilirsem o kadar iyi..
Zaten düğünden sonra bu işi bitireceğim artık, çok uzadı çok...
Ya nilgünüm keşke ben de onun bu desteğine layık olabilsem, bunca kontrolüne rağmen hala kaçamak yapıyorum, o yüzden menü yazamıyorum..Artık ona bile yalan söyleyecek konuma geldim yani sabit duruyorum almıyorum ama vermiyorum da
k yapıyorum hala kaçamaklı kaçamaklı...
Sevdaam teşekkür ederim canım ama hissettiğim bu işte ne yapayım, sen o elbisenin üzerimde duruşunu bir de korsesiz görKendimi kandırmış gibi hissediyorum korseyle
canım ablam benim öz ablam değil. zaten yok:))) 9 10 yıllık aile dostluğuyla gelişen kardeşlik. öz ablam olsa sanırım böyle olurdu ancak. ablamda poşet değil normal yeşil çay var. 1,5 ltye 2 kaşık yetermi kızzzlllaaarrrr. yapıcam bu akşama. dediğin gibi yabancı değil. ama onuda kendimide frenliyorum. bi kızıyoo bi kızıyoooo..ooohh mis gibi baklava yenmezmi hiiiçççç
canııımmm gülüm geldim canım geldimmmmm......saol bidenem.ohhh döv döv bi güzel yedim ama doymadım yaa..gözleme için az olmuş ama eccük kafama falan vursaydın.kız kııızzzz.aleyküm selam canımmmmm.bende seni öpüyorreeeeeeeeee
canım ben yaptırmıyorumda ondan yemiyoruz. ona kalsakkkkk en az 3kg ile dönerim. yöreselede dayanamam zatennn...
ohhhhh canım makarna hemde mayonezli. en az 500 kalori gelmiş. ama hadi bi defalık olsunnnn
canım sen ramazan boyu ilk defa börek yedin sanırm.1 dilimcik bişey olmaz afiyet olsuuunnnn
canım güzel valla. katmere bayılıyorum. daha yemedim istemedim. bi gün 1 tane ondan yiyip başka yememeye karar verdimm.bayramı bekliyorummm
anladım canım anladımmmm. güzel dileklerin için teşekkür ederimmm. aleyküm selaammmmmm....
maşallaaahhhh gülüm ne güzel liste. kek ve dondurma hariç harikaaaaa
canım geçmişide okuyayım diye ancak gördümmmm... kaçamaklar az.menüme bakın şimdiiii
sahuru yazmıştım önceden
iftar: 1 kaşık pilav / 2 kaşık kıymalı patates yemeği
1 kase semizotu yoğurtlu / 1 kase salata
1 şekerpare / 1 lokma pide / 1 çatal spagetti
ara : çay sınırsızzzzz1 bisküvi / 1 avuç kabak çekirdği
kaçamakları az yapmaya çalışıyorum. ablam 1 önce görmüştü beni.şimdi görünce çok şaşırdı.çok farketmiş dedi. 4 5 kg bile farkettirdi demekki. ama o ipin ucunu kaçırıyo biraz.bende kızıorum kalbini kırcam diyede korkuyoruuumm. ama seviyorum napıyım yemesin. o 1 tabak dolusu patates yedi. 3 4 kaşık pilav ve diğerlerinden bolca. bide bana kızıyo abartıyosun diyooo
tülin bir büyüğe,gezmeye,arkadaşa falan gidince ne yapsan da kısılmıyor canım ama sen yinede iyi yemişsin valla
bakma dediğime belki ben olsam daha cözuturum ..gez ,gör ,eğlen boşver gelince düzelir,zaten herkes deli gibi kaçamakta,bayramda en az 10 kişiye gidicem 5ini geri çevirsem 5 yerde tatlı yicem demektir bu...yani bayram sonrası toplanırız ortim..menün güzel bugün dövmücem seni
iyi niyet ve anlayışınız için teşekkürler,daha önce tanımadığım birine yada tanımadığım biri bana bunları söylese kesin kan çıkardıkk başka yaaa
ben kaçar annem aradı işlerini bitir,kardeşin geldi gezmeye gidicez dedi (kardeşim iş için izmir merkesde haftada 1 geliyor,bayramlık alcakmışız koca eşşeğe ,onu çok seviyom yaaaa )işlerimi bitirem daha yataklarım açık sizin yüzünüzden hepsi işte,biiri gelip yardım edeyim demiyor
Sanki sokakta gordugun her kadin fit mi.nerden biliyorsun korseli mi korsesiz mi?
Gecen ay annemlerde kardesimle ilk gorustugumuzde Uzerinde mini bir elbise vardi harika gorunuyorsun dedim.aman abla altimda korse var bakma sen dedi.yanlarini gobegini toplamak icinmis.
Ben sana super fizigin var demiyorum ki..ama kilo verdin vucudun toplandi.pilates cok farketti vucudunda.boyun uzun ne guzel.elbise de dogru secim.sana cok yakisti.tamam mi canim.kimseyi sen de dahil oldugundan fazla sisirmiyoruz.
Su tarcin cayini yap duzenli ic istersen.o senin kacamaklari engelliyordu.
Hadi guzelim birakmak yok.dinime kufreden musluman olsa.san bu kadar konusuyorum dun baklavayi goturdum.yani kimse dort dortluk gitmiyor ama pes etmek yok..
iyi akşamlar kızlar
nilgünüm üzülme yanlışta yapsak azime devam eninde sonunda gidiyor yağlar
spora ara verdim yine çemberim öyle duruyor ev temizliğine yüklendiğimden olsa gerek
ve canım çok sıkkın eşim durduk yere tartışma başlattı bende hiç alttan almadım konu kardeşine geldi 2 kardeşi var biri evli diğeri bekar bekar olan çok yalancı bir allah bir dediğine inanırım
sevmiyorum insanlarla ilişkisinide sürekli acı adam modunda
neyse olay şu beyefendi tek yaşamasına rağmen aylıkyetiştiremiyor kredikartları iptal edilmiş banka tarfından
eşimden kart istemiş buda benim kartı verdirdi istemeyerekte olsa vardim işte 20 gün oldu 4600 lük limitli kart ne veren var ne ses çıakran hala kart gelecek aradım bankayı kartı iptal ettirdim ve kullanımlarınıda öğrendim neyseki bize söylediği harcama dışında kullanmamış
bugünde eşim yok efendim niye kartı iptal ettirmişim ona sormamışım paramı almış bizden ödememişmi vs vs delirtti beni ya akılvar mantık var ne diye kendimi sıkıtıya sokym güvenilir insan bile olsaki ki değil verilirmi kart ya :84:
Canlar listeyi bu akşam yapacaktım ama baktım bildirimi gelmeyenler var, yarın yaparım artık..
İzloşum sen geçen haftayla aynı bildirimi vermişsin, geçen haftalarda da bir kaç defa aynı şey olmuştu,karışıklık oldu
sanırım :26:
burdaki kadın güze,l ince belli,göbek hiç yok. ama kalça basen yarım dünya gibi.halimize şükredelim o kalça erirmi ya.......
bugün kardeşimin erkek arkadaşının doğum günü
4ümüz akşam yemeği yiycez, eskiden çok seviyor ve onaylıyordum ama
şimdi öyle düşünmüyorum, çünkü çocuk sinirlendiğinde ağzından istemenmeyen şeyler çıkıyor
hakarete varan şeyler, aile yaşantısı iyi değil, ailesiyle görüşmüyor babannesi büyütmüş
temelde bi sevgi eksikliği var sanırım, bende kardeşime vallahi şimdi böyleyse sonra evlenince ne olur bilemiyorum ben onaylamıyorum dedim
o da arkadaşının pişman olduğunu ağladığını filan söyledi,
işte tedavi bile olurum ne olur bitmesin diye diye 3-4 kez ayrılıp barıştılar
wallahi hiç bilmiyorum, çocuk çok iyi aslında sessiz sakin ama erkekler gerçekten huyu suyu sinirlenince ortaya çıkıyor...
inşallah haklarında hayırlısı olur
bakalım bu akşam neler yaşanır, aslaa birebir eleştiriye girmem, müdahale etmem ama fikrimi de bi şekilde söylerim yanii
kardeşim o benim
canım çok sıkkın bu aralar bu olaya
Zaten burayı bu yüzden seviyorum nilgünüm, çoğu kişi ne görüyorsa onu söylüyor, şişirme ya da boşa övgü yok...İnan dözlerinize yürekten inanıyorum ama iş insanın kendi kafasında bitiyor..Bizden kilolu insanlar var kendini güzel bulan, bu tamamen bakış açısıyla ilgili
Bak nuray facebook sohbette bir blog paylaşmıştı görünce nasıl şaşırdım, bizden kilolu bir kadın kendine özgüveni ve tarzıyla ne güzel yansıtmış kendini...Olay bu işte, yoksa gerisi fasa fiso...
Mutlaka inceleyin kızlar;
Girl with Curves
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?