İyi akşamlar canlar, buyrun efendim koskoca bir ramazanı devirdik, nihayet bayram şekerlerine ulaştık
Sacre tebrikler
Hepinizin bayramını şimdiden kutlarım..Bayram sonrası eskisi gibi artısız listelerimizle, bomba gibi dönmemiz dileğiyle, artık bahanemiz yok
canımmmmm tutmaya çalışıyorum vallahiiiiii...ama wc sorunu büyüyerek devam ediyooo.darısı bayramaaatülin bir büyüğe,gezmeye,arkadaşa falan gidince ne yapsan da kısılmıyor canım ama sen yinede iyi yemişsin valla
bakma dediğime belki ben olsam daha cözuturum ..gez ,gör ,eğlen boşver gelince düzelir,zaten herkes deli gibi kaçamakta,bayramda en az 10 kişiye gidicem 5ini geri çevirsem 5 yerde tatlı yicem demektir bu...yani bayram sonrası toplanırız ortim..menün güzel bugün dövmücem seni
iyi niyet ve anlayışınız için teşekkürler,daha önce tanımadığım birine yada tanımadığım biri bana bunları söylese kesin kan çıkardıkk başka yaaa
ben kaçar annem aradı işlerini bitir,kardeşin geldi gezmeye gidicez dedi (kardeşim iş için izmir merkesde haftada 1 geliyor,bayramlık alcakmışız koca eşşeğe ,onu çok seviyom yaaaa )işlerimi bitirem daha yataklarım açık sizin yüzünüzden hepsi işte,biiri gelip yardım edeyim demiyor
evet canım bakıyo önüme yığıyo ona kızmamaya çalışıyorum ayıp etmiyim diyorum. ama arada tutamıyorum çenemiibosver takma kafana elinden Geldigince dikkat et.
bence bir sey soyleme alinir falan.o sofrada eminim yedigine ictigine bakiyordur senin.hayir kotu anlamda degil yani..senin dikkatini gore gore o da dikkat edecektir.
iyi alisverisler..
canım benimde ayak takıntım var. ayak orta parmağım uzun sinir eder beni. şimdilerde önü açık ayakkabı giyemiyorum...evet can sıkıcı bir durum.ama şanslı ki kardeşin evlenmeden böyle 4 lü muhabbetlere girilebiliyor ve değişik ortamlarda da çocuğu tanıyabiliyorsun.bence hiç acele etmesin.can çıkar huy çıkmaz.kardeşinin bunu iyi bilerek adım atması lazım.
hayırlısı olsun canım.
inşallah o kafan doğruyu bulur da azimle kilolarını verirsin canım.
blogu inceledim de kadınistediği kadar kendine güvenli olsun.10 kıyafetin 9 unda felaket görünüyor.bu kadar özgüven de görüntü kirliliği yaratıyor diye düşünüyorum.
ben kendi totoma büyük diyorum ama yine de bukadar dar şeyler giymem .giyemem değil giymem.ne o insanların gözüne soka soka.orada baktıysan mavi bir elbise giymiş enfes duruyor.böyle giyinsin.ne kadar yakışmış.ama kot içine bluz sokarsan kusura bakmasın dehşet bir görüntü.
fakat kilomuzdan dolayı belli renk ve kesimlere kendimizi kurban ettiğimiz için bu kadının her kesim ve rengi denemesini takdir ediyorum..
senin de güvenle ilgili sıkıntılarını zamanla aşacağına inanıyorum.sadece değişime açık ol.asla kapatma kendini.bir mağazaya gittiğinde yakışmaz hayatta giymem değil de bi deneyeyim bakalım en fazla beğenmezsem çıkartırım de..
herkesin yani bir çok kişinin benzer şeyleri vardır.mesela ben ayağımın görünmesinden hoşlanmam.çok şükür bi kusuru yok ama nedense açık ayakkabı giyemezdim.pilatese gittiğimde bile herkes çıplak ayaklıydı ben çoraplıydım.şimdi yavaş yavaş açık ayakkabı sandalet giyiyorum.
belki çok komik ve çok tuhaf geliyor.ben de bu cinslik nasıl oluştu bilmiyorum ama hala eşimin bile ayağıma bakmasını istemem çekinirim.o giyinirken eğer ayağım dışardaysa hemen ayağımı pikenin altına sokarım.
ayol ne cins mişim de haberim yokmuş :82::82:
İyi akşamlar canlar, buyrun efendim koskoca bir ramazanı devirdik, nihayet bayram şekerlerine ulaştık
Sacre tebrikler
Hepinizin bayramını şimdiden kutlarım..Bayram sonrası eskisi gibi artısız listelerimizle, bomba gibi dönmemiz dileğiyle, artık bahanemiz yok
Sacre tebrikler
Sacre tebrikler
canım ben teşekkür ederimm güzel fikirlerini,
deneyimlerini, tecrübelerini bizimle paylaştığın için
maşallahh dolu dolu bir kadınsın
bu arada dünya ahiret abim olsun enişte beyide pek begendim
o nasıl bir uyumdur çifte kumru dedikleri bu olsa gerek
rabbim eşine sana yavruna her daim huzur versin muhabbet versin inşşş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?