80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güzellerr selammmmmm
hepinizi çok özledimmmmmmm
5 günlük rüya tatilimiz bugün bittiiii
herşey çok güzeldiiiii
ama yedim de yedimmm sonuç ne bilmiomm
ani bir kararla bugün halamların yazlığa didime geldikkk
bayramda burdayızzz
bildirim yapamadım deryacım saolsun sabit geçmiş
ama ben dedimya ben anca bayram sonu seminerler başladığında düzene girebilirim diye galiba dediğim gibi olacak kaldığım yerden dewam edeceğimmm
neyse şimdilik kaçayım arada gelirim güzel topiğimeeee
bu arada fotolar denizliye gidince yüklerim
sayenizde kıyafet konusunda hiç kasmadım kızlarrr hayatımda ilk defa diz üstü bişiler giydimmm gerçekten saolunnnn.......
ii gecelerrrrrr

deryacım ellerine sağlık canım. nasıl 900 gram verdim anlamış değilim ama mutlu oldum çokk

Canim ellerine saglik.

Geldi mi misafirin bu arada?

günaydııııınnn antep sıcağından kocammaaaaaannnnnnnnn öpücükleeeerr

canımmmmm tutmaya çalışıyorum vallahiiiiii...ama wc sorunu büyüyerek devam ediyooo.darısı bayramaaa
evet canım bakıyo önüme yığıyo ona kızmamaya çalışıyorum ayıp etmiyim diyorum. ama arada tutamıyorum çenemii
canım benimde ayak takıntım var. ayak orta parmağım uzun sinir eder beni. şimdilerde önü açık ayakkabı giyemiyorum...

canımmm ellerine sağlık az şekerli bayramlar olsun herkeseeeee...

ne kadar kötü olsada menümü yazacağım herkes kaçamaklar yapıyor görelim bizim kaçamaklarımızıda rahatlayalımmmmm

sahur el kadar pide / kıymalı yumurta / domates / peynir/ salatalık / çay

iftar : 1,5 el kadar pide / 2 tavuk prizola / patlıcan salatası / salata/ 2 bardak fanta / 1dilim baklava

ara: çay / 2 avuç ayçekirdeği

Derya'cım ellerine sağlık,çok ince düşünerek çizelgeyi hazırlamışsınız.Çok şık olmuş.Ayrıca ben de kırmızı yazılanlar arasına girmişim,darısı tüm arkadaşların başına...
Tüm arkadaşların Ramazan Bayramını Kutluyorum...

Sevgili AcapellaSou, Yaptığınız cetveli inceledim de çok güzel olmuş. Emeğinize ve yüreğinize sağlık. 20 kilonun üstünde verenleri kırmızıyla yazmışsınız (darısı diğer arkadaşların ve benim başıma) ama bana göre 10 kg da verebilmek büyük bir başarı, 10 kg ve üzerinde verenleri de farklı bir renkte olsa daha motive edici olmaz mı?

Bu arada kilo veren arkadaşların hepsini de tek tek kutluyorum, diğer arkadaşların da bayramdan sonra ki cetvellerde kilo vermiş olarak görüneceklerine eminim çünkü bu uzun bir yolculuk, ara sıra molalar olabiliyor.

Tekrar elinize, yüreğinize ve emeğinize sağlık, her şey gönlünüzce olsun, sevgiyle kalınız.

kızlar ben bugün çalışıyorum sinir oldum eve şeker çikolata bile alamadım bayram temizliğini bırak günlük temizlik yapamadım.iş çıkışı kv'lerdeydim kuzey'e 2 günlüğüne baktığı için orada kaldık.ancak ütü yapabildim...aksilik ya gelen olur.bazen şeker için kapımız bile çalmıyor.tuhaf bir semt...biz çocukken kapı kapı gezerdik.şimdi ebeveynlerin korkudan göndermemeleride normal ama kendi apartmanını gezebilir çocuklar uzağa gitmeden...allah korusun çocuk kaçırmaları,organ mafyası...çok tehlikeli....neyse ii şeyler konuşalımmm.

deryacım liste süper ellerine sağlık...bayram sonrası listenin başlarında olmak ve yılbaşına kadar 55 hatta altında olmak istiyorum:)boyuma göre 52 olmam lazım sanırım...:))paylaştığın nuarn'ın bulduğu bloğu çok beyendim kadının takıları renk seçimleri kombinleri hele hintli fuşya elbisesi,hızması,hint kınası düğünü çok hoşuma gitti güzel yüz hattı var...diz altı etek yada elbisede hiç kilosu fazla gibi durmamış ama streç jeande koca bir basen tombul bacaklar iri göğüs incecik bel....ayakkabılarına bayıldım ve takıları süper...kısacası ben beğendim bir çok resmini....

oruç tutan tüm arkadaşların oruçlarını allah kabul etsin...

benim prenses dün gece habersiz geldi.kötü oldu...bayrama koyuren giyeceğim mecbur.ilk 3 gün çok yoğun oluyor...

nilgün kendi hatalarını görmen ve nererin kilo yaptığını bilmen süper...domatesli zeytinyağ çok severim.hele közlemiş olursa.o da mı kilo yapıyor az bir zeytinyağ altsütü....çok çabuk 75 olacağına inanıyorum.ve sporunu sürekli düzenli yapmanda çok ii kısacası aynen devam nilgünüm....herkes şaşacak ne 2 çocuk mu,hiç doğurmamış gibisiniz diyecekler:)ayak olayına çok güldüm herkesin tuhaf huyları var demek ki.benim eltimde eşinin ayaklarını yorgandan çıkmış görmüş korkmuş aklına morg gelmiş:))hemen dönmüş yatmış...bakamamış...

kızlar müşteri geliyor hepiniz öpüyorum aklımda baya vardı ama artık bayram sonrası görüşürüz....

selam kızlar:79::79: kimseler yok , yarın ben de giremem sanırım. şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun.
deryacım liste için ellerine sağlık, düşünceli arkadaşım benim, güzel bir liste hazırlamışsın yine
ayşecim, dediğin gibi düzeni seminerden sonra oturtursun ancak, ama yine de yediklerine dikkat etmeye çalış canım. biliyorsun çok zor gidiyor kilolar
izlemcim, kardeşin için hakkında hayırlısı neyse o olsun. aşk bazı şeyleri görmemize engel oluyor.ama yakınımızdakilerin söylediklerini de önemsemek gerekiyor.
filizcim bayramda prenses kötü olmuş. ben de özellikle 2. günü dışarı çıkmak istemem. sen çalışan bir bayansın canım, seni ayıplayacak olan da gelmesin

bişi deniyim dedim becerememişim yine tühh sıfatıma

Son düzenleme:
herkese hayırlı bayramlarrrr
ben didimdeyim ve hiç bayram modunda değilm daha çok tatil gibi yaniii
hepinizi öpüommmm

kızlar bizde yarın akşam gidicez. bayramın ilk gününü ailemizle geçirelim dedik.
bu akşamda annemlere geldik. bu akşam diğer akşamlara nazaran daha fazla yedim. ama hepsinden birer yemek kaşığı.
bir kepçe pirinç çorbası, 1 yk patlıcan biber kavurma, 2 yk da barbunya ve yoğurt yedim.
bende şimdiden tüm forumdaşlarıma iyi bayramlar diliyorum. bayramdan sonra hepimiz bomba gibi rejimlere devam edicez.

ahh canım diline sağlık, bunlar ne üzel dilekler, allah bin kere razı olsun
allah hepimizin evinden sağlığı huzuru eksik etmesin inşallah

bloğu hepimiz için açtım aslında, fikirlerimizi söyleyip, kalıcı bişiyler olsun
bundan 5 yıl sonra açıp bakınca neler demişiz diyelim diye ama
diyetle ilgili pek bişiy yazamıyorum o psikolojiye hala giremediğim için
inşallah bayramdan sonra toparlanıp, spora başlarsaam süper olucak allahın izniyle

deryacım liste için ellerine sağlık canım benim
süper olmuş, kesinlikle bayramdan sonra toparlanıcaz süper olucak herşey...
kardeşim konusunda da, ailesiyle neden yargılayayım hayatım yaa, hiçkimse ailesini seçemez ki,
yok küfür değil de, sinirlendiğinde biraz ileri gidiyor, kendisi de kabul ediyor zaten çaresine bakıcam diye ama
3gün iyilerse, geri kalan günler küsler, kardeşimin yüzünden düşen bin parça oluyor hep
fazla kıskanç biraz, bizde hiç alışık deiliz öyle şeye, ne bileyim biraz zamana yayılıp beklemek gerekiyor sanırım

nilgüncüm izmir işi için haberleşelim tatlım benim

filizcim eve geldiğinde şöyle bi toparlarsan, pasta cila, tamam işte, derine inme
müsait bi zamanında bi yardımcı kadın bulur yapıverirsiniz sağlığın yerinde olsun hayatım

ayşe, afferin sana, kesin resim çekmişsindir, hepsinin resminden isteriz, yaa ne güzel oluyor dimi
dilediğince giymek bi şeyleri, inşallah seneye yaz daha da güzel olucak herşey

banuuşşş, çıkan çıksın kuşum boşver, o bikinilerine söyle, seneye görürsünüz siz de, acısını daha da çıkartıcam de
yanında bekunis götürdüysen yuvarla bi tane...

tüm arkadaşlarımaa iyi hayırlı bayramlar diliyorum kızlar...
sevdiklerinizle süper bir bayram geçirirsiniz inşallahhhhh

bizde yarın sabahtan merkezdeki ibrahimin babannesine, bikaç aile dostumuz var onlara uğrarız, bayram ziyaretine,
ordan da köye gidicez, herkesler ordadır şimdi bütün kuzenler, çocukluk arkadaşlarım ohhh bayılıyorum bayramlara

sevdacım seni görüyorum merhaba ortim bize tatiller yaramadı değilmi bende kesin almışımdırrr
artık bu pazartesi sıkı bi şekilde başlıom ben tamam mı sende toparlan birlikte vericez inşallahhhhh...
seneye yaz bizim yazımız olacak bak veilecek daha en az 20 kilomuz varrrr............
hadi bakalımmm ii bayramlarrrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…