canlarım nasılsınız?çok özledim sizi ya..burnumda tüttünüz valla.
bayramınızı bile kutlayamadım daha.şimdi kutlayayım bari...
iyi bayramlar herkese..
arife günü öğleden sonra ani bir kararla amcamın yazlığına gitme kararı verdik.balıkesir burhaniye de..hazırlan çık haber bile veremedim size..
3 gündür oradaydık.daha 2 saat oldu geleli..
ve bomba...5 senelik hasrete son verdim ve denize girdim
çok ilginçtir 44 giymeme rağmen 42 beden mayom oldu.ve ben denizin serin kollarına kendimi atarken izlem ayşe diye bağırıp gülüyordum.millet bu deli neden bağırıyor diye anlamdı ama olsun ben biliyorum ya sebebini..kızlarımı da aldım yanıma..oyun oynadık güldük eğlendik.büyük kızım durup durup anne seninle yüzmek oyun oynamak ne güzel deyip durdu.değişen neydi..belki de verdiğim 8 kiloydu.tabi çok etkisi var ama ben kendi kendime nilgün sanki ilaç alıp uyuşmuş gibi davran dedim.giy mayonu soyun deniz kenarında yürü ve atla denize.hatta abartıp sere serpe güneşlendim..
eşim bile şaşırdı hayrola çok iyi görünüyorsun.ilk defa mazeret uydurmadan girdin denize dedi.ben olsam bikini giyerdim millete bakma sen dedi.bu da mutlu etti beni.sonra o da denize girdi tüm aile 3 gün çok güzel yüzdük..
ama yedim de yedim.yengem almanya dan bi çikolatalar getirmiş.bunun tadı nasıl diye diye hepsinin tadına baktım.çok az su içtim.ama ekmek az yedim..
yarın sabahtan çok korkuyorum.form çayımı içtim.akşam da koşu bandıma çıkarım.allah bayram sonrası kiloları için yardım etsin bize.inşallah şoka girmeyiz.
geçmişi okuyayım biraz öptümmmmmmmmmmmm
çok mutsuzum çünkü 1 yılda 15 kilo aldım, vermek için ne kadar uğraşmıştım oysa.
moral de motivasyon da kalmadı bilemiyorum ne yapacağımı.
beni de aranıza alır mısınız?
Deryacım hakkınızda hayırlısı olsun canım..Huzura erersiniz işalah en kısa zamanda..Bu arada bu hafta bildirim var mıydı ya ben tatilde herkes yok diye olmayacak biliyordum tartılmadım bile..Bildirim
Başlangıç 87
Geçen hafta 74.5
Bu hafta 75.1
Gelen 600 gr
Toplamda giden 11.9
Hedef 68
Spor yok
Boy 1.77
Beden 44
Kızlar merhaba, hala misafirlerim var, o yüzden ne yediğimi ne içtiğimi bilmiyorum. Yarın gidecekler inşallah o zaman eski düzenime döneceğim...
Kafe satılığa çıktı, hayırlısı olsun diyelim, ben gerginim, eşim gergin...
Alıp duruyorum sonunda tam 75 i gördüm...
Deryacım hakkınızda hayırlısı olsun canım..Huzura erersiniz işalah en kısa zamanda..Bu arada bu hafta bildirim var mıydı ya ben tatilde herkes yok diye olmayacak biliyordum tartılmadım bile..
arkadaşlar merhaba
grubunuza bende katılmak istiyorum ama sürekli nete giremediğim için çekiniyorum.çizelge hazırlamak istiyorum bende beni motive edecek herşeyi yapmak istiyorum.
7 yaşımdan beri toplu bir kızdım.hayatımda 3 büyük rejim yaptım.
- 14 yaşımda yaptığım ilk rejimimde;16 kilo
- 17-18 yaşımda ikinci rejimimde;17 kilo
- 20 yaşımda üçüncü rejimimde 13 kilo verdim.
verdiğim kiloları geri almamın tek nedeni çok iştahlı olmam ve güzel lezzetlere dayanamam.ben ac oldugumdan cok bir yemeğin tadını beğendiğim için yerim.buna dur demek icin her yolu denedim.diyetisyene gittim,akupunktur yaptırdım ama olmuyor olmuyor.oysa biliyorum maratona bir başlasam rahat kilo veririm.ne yapmam gerektiginide biliyordum ama bir türlü başlayamamıstım. kilom 84e vurunca artık "güzel ve cekici" olmak yerine "şişman ama yüzü güzel biri" olmaya başladım.
kendime güvenim sıfır neredeyse 10 gündür sadece markete gittim.ve 3 gündür yediklerime cok dikkat ediyorum.
kısaca zayıflama maratonumu anlatayım.
amacım sadece sıvı,yararlı,sindirimi kolay besinler ve çiğ sebzelerle beslenmek. vücudum kilo vermeye basladı zaten 3 günde farketti.
uyanınca ılık sirkeli ballı su içiyorum.2 kuru kayısı ve 1 bardak dolusu su.
kahvaltı: 1 bardak light süt, 1 dilim uno denge light ekmegi üzerine(sadece 39 kalori),light pınar krem beyaz peynir,sivri biber domates söğüş,4 yeşil zeytin,4 tane acı biber turşusu
öğle: 1 kase corba, daha küçük bir kase light yogurttan cacık, 1 kase tavuklu veya ton balıklı veya yumurtalı salata,5 tane acı biber turşusu
akşam: 1 kase corba, 1 kase cacık. eger doymadıysamküçük bir tabak salata da ekliyorum.ve acı biber turşusu tüketiyorum.
yatmadan önce: ballı sirkeli ılık su
-öcelikle tabaklarımı catal kaşıgımı küçülttüm.tatlı tabağı,küçük kaseler tatlı catalı kaşığı kullanıyorum.hem gözüm doyuyor hemde daha uzun sürede yiyorum.
-aralarda sadece 1 dilim karpuz veya 1 meyve yiyorum.
-günde 2 fincan yeşilçay iciyorum
-ayrıca maydanoz suyu tüketiyorum.
-3 litreye yakın su iciyorum.
-tüm ürünlerin yağsız olanını kullanıyorum.
-ekmeği günde sadece 1 dilime indirdim.onu da kahvaltıda tüketiyorum.bu arada uno denge light ekmegini tavsiye ederim.dilimi sadece 39 kalori ve cok tok tutuyor.
-pınar krem beyaz peynirin light olanıda cok düşük kalorili ve cok lezzetli.
-corbalarımı ya doğal tavuk suyu ve tavuk parcalı veya et suyu ile yapıyorum. et ürünü kullanmazsam mercimek corbası yayla corbası gibi corbalar yiyorum.vitaminsiz bırakmamaya calısıyorum kendimi.
-aynı şekilde salatalara da tavuk parcaları veya ton balıgı ekleyerek tüketiyorum.
-tuzu tamamen kestim.
-aksamları 40 dk yürüyüş bandında orta tempoda yürüyorum.
-en gec 19.30da aksam yemegimi yemiş oluyorum.
umarım bu kendi zevkime göre uyguladıgım diyetle kilo verebilirim.boyum 1.60 kafadan 20 kilo vermem gerekli yani.cok uzun oldu ama destek bekliyorum sizden.(
Yarın sabah tartılırsın nihalcim sorun değil
tamam tatlım öyle yapim ben de..ya bu beğenme olayı kalktı mı göremiyorum o ikonu?
eşim çevik kuvvette.bu ay şubesi değişecek, büyük ihtimalle havalimanına verecekler. 3 yıldır antalyadayız.bayram nedeniyle geceli gündüzlü çalıştığı için bayramdan bişey anlamadım.diğer bayrama inşallah izin alırsa memlekete gideriz.
çok mutsuzum çünkü 1 yılda 15 kilo aldım, vermek için ne kadar uğraşmıştım oysa.
moral de motivasyon da kalmadı bilemiyorum ne yapacağımı.
beni de aranıza alır mısınız?
Hatunlarrrrr, bayramda bitti nerdesiniz kuu
O kadar yeni arkadaslar gelmiski, tanimiyorum Fransiz kalmak ne gicik bir durum :44::44::44::44:
Yeni gelen arkadaslar, azminiz daim olsun..
Simdilik öpüyorum, kendinize iyi bakin canlar
herkese günaydın ,okadar özlemişim ki arkadaşlar vallahi 3 gün nasıl geçti sizsiz anlatamam ,yerken hep aklımda kk :)
ama bu bayram herkesi gördüm,babamın amcalarını büyük teyzeler,dayılar ...ben bu akraba hallerini çok seviyorum..
yeni gelen arkadaşlar ,napsam diye düşünmeyin devam devam hoşgeldiniz bak bayramda bitti artık kaçış yok ...
aylin kaçak seni ne gittin topiğini bırakıp biz ilkleriyiz buranın ,sen kaçaksın dön geri
kızlar kızlar kızlar ne çok yedim bilseniz..en az 5-6 dilim baklava yedim bayramda 3 gün içinde,öğlenleri yemedim hiç çünkü gezmekten fırsat kalmadı,ama akşamlar ah bu akşam yemekleri 3 günde dışarda yedik
bayram1.gün
sabah:ciğer,salata,çorba
öğle ve aralar :2-3 baklava,kahve,gazoz
akşam:tek kymalı pide ,ayran,dondurma
bayram 2. gün
sabah:stadart kahvaltı,(yumurta,salatalık,domates,peynir)yarım simit,2 sigara böreği
ara:yok kahve sadece 2-3 dilim baklava (değişik yerlerde )
akşam:tek kıymalı kaşarlı pide,1 bardak kola
bayram3.gün
sabah:standart kahvaltı,yarım simit,el kadar beyaz ekmek üstüne vişne reçeli
öğle : yok kahve,kola 1 çay bardağı
akşam köfteci ramiz 1 buçuk köfte (kızımla yedik yarı yarıya ) yanında ayran,1 bardak tek şekerli çay
ara: dondurma,kahve,1 bardak kola
işte böyle arkadaşlar bugün sabaha karşı regl oldum sonunda heryerim şiş ama kilo almadım hatta verdimbakalım,regl bitince gerçekler ortaya çıkcak...
merhaba bugun cuma ben listede filan değilim ama bildirim yapayım istedim
başlangıç kilom: 80.5 (28.07.2011)
geçen hfta hatta geçen pazartesi 74.800
bugün 76.100
gelen 1300 :S ama reglim şuan
toplam giden 4.400
beden 40-42
spor yok ama olacak haftaya
Başlangıç 82 kg
geçen hafta 77,1kg
bu hafta 76,6kg
giden:500gram
toplamda giden 5.4 kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor yok(bu hafta salon kapalıydı,bugün açıldı başlıcam
Nilgünüm kırdın zincirlerini
Artık önemli olanın kilolu olup olmamak değil kendine güvenmek olduğunu öğrenmemiz gerek..Ne mutlu sen bunun için kocaman bir adım atmışsın..Eğlenmene çok sevindim, ne kadar mutlu olduğun sözlerinden taşıyor
Daha nice mutluluklar göreceğiz inşallah hep birlikte...
Bildirim
Başlangıç 87
Geçen hafta 74.5
Bu hafta 75.1
Gelen 600 gr
Toplamda giden 11.9
Hedef 68
Spor yok
Boy 1.77
Beden 44
Kızlar merhaba, hala misafirlerim var, o yüzden ne yediğimi ne içtiğimi bilmiyorum. Yarın gidecekler inşallah o zaman eski düzenime döneceğim...
Kafe satılığa çıktı, hayırlısı olsun diyelim, ben gerginim, eşim gergin...
Alıp duruyorum sonunda tam 75 i gördüm...[/COLOR][/I][/B]
selam topiğimin fıstık hatunları nasılsınız..?Nasıl geçti bayram tatiliniz?
Biliyorsunuz ben ankaraya gittim kayınvalidemlere p.tesi iş çıkışı..O kadar yorgundum ki bir gece önce hiç uyumamıştım ş çikolata ve kurabiyeleri yetiştircem diye..yolda sızmışım resmen akşam gittiğimde de 23 gibi uyudum valla çok fenaydım..bayram güzel geçti eşimin halası teyzelri ve aile dostlarına ziyaretlerle..çok keyifli insanlar seviyorum hepsini..dün akşam da berbat trafikte eve geldik valla tın tın..6 satte geldik Ankaradan Anadolu yakasında oturmama rağmen..Gelir gelmez de uyudum valla..Malum özel sektör bugün işbaşı yaptım..Bizimkiler Malatyalı ya ayran çorbaları, içli köfteler,analı kızlılar, sarmalar..Valla sadece tatlı konusunda kendimi frenledim ama diğerlerini yedim itiraf ediyorum bir daha nerde bulcam diye..bir de nedense hiç kendimi kasma modunda değildim..kesin kilo almışımdır ama hemen vericem söz...bugün akşam leslie 5 mile i yapıcam bu hafta işyerindeki sporuma da başlıyorum hemen.üzerimdeki şişliği atana kadar da k flekse devam edicem..
Ankaradaki herkes ay ne güzel kilo vermişsin ne güzel olmuşsun falan dedi çok hoşuma gitti bir de ben pek elbise falan da giymem siyah elbise topuklu ayakkabılar saç makyajla bişeye benzedim kızlar..şimdi sıra kurbanda..Bu sefer de İzmirdekileri şaşırtmak istiyorum ya bakalım..
arkadaşlar merhaba
grubunuza bende katılmak istiyorum ama sürekli nete giremediğim için çekiniyorum.çizelge hazırlamak istiyorum bende beni motive edecek herşeyi yapmak istiyorum.
7 yaşımdan beri toplu bir kızdım.hayatımda 3 büyük rejim yaptım.
- 14 yaşımda yaptığım ilk rejimimde;16 kilo
- 17-18 yaşımda ikinci rejimimde;17 kilo
- 20 yaşımda üçüncü rejimimde 13 kilo verdim.
verdiğim kiloları geri almamın tek nedeni çok iştahlı olmam ve güzel lezzetlere dayanamam.ben ac oldugumdan cok bir yemeğin tadını beğendiğim için yerim.buna dur demek icin her yolu denedim.diyetisyene gittim,akupunktur yaptırdım ama olmuyor olmuyor.oysa biliyorum maratona bir başlasam rahat kilo veririm.ne yapmam gerektiginide biliyordum ama bir türlü başlayamamıstım. kilom 84e vurunca artık "güzel ve cekici" olmak yerine "şişman ama yüzü güzel biri" olmaya başladım.
kendime güvenim sıfır neredeyse 10 gündür sadece markete gittim.ve 3 gündür yediklerime cok dikkat ediyorum.
kısaca zayıflama maratonumu anlatayım.
amacım sadece sıvı,yararlı,sindirimi kolay besinler ve çiğ sebzelerle beslenmek. vücudum kilo vermeye basladı zaten 3 günde farketti.
uyanınca ılık sirkeli ballı su içiyorum.2 kuru kayısı ve 1 bardak dolusu su.
kahvaltı: 1 bardak light süt, 1 dilim uno denge light ekmegi üzerine(sadece 39 kalori),light pınar krem beyaz peynir,sivri biber domates söğüş,4 yeşil zeytin,4 tane acı biber turşusu
öğle: 1 kase corba, daha küçük bir kase light yogurttan cacık, 1 kase tavuklu veya ton balıklı veya yumurtalı salata,5 tane acı biber turşusu
akşam: 1 kase corba, 1 kase cacık. eger doymadıysamküçük bir tabak salata da ekliyorum.ve acı biber turşusu tüketiyorum.
yatmadan önce: ballı sirkeli ılık su
-öcelikle tabaklarımı catal kaşıgımı küçülttüm.tatlı tabağı,küçük kaseler tatlı catalı kaşığı kullanıyorum.hem gözüm doyuyor hemde daha uzun sürede yiyorum.
-aralarda sadece 1 dilim karpuz veya 1 meyve yiyorum.
-günde 2 fincan yeşilçay iciyorum
-ayrıca maydanoz suyu tüketiyorum.
-3 litreye yakın su iciyorum.
-tüm ürünlerin yağsız olanını kullanıyorum.
-ekmeği günde sadece 1 dilime indirdim.onu da kahvaltıda tüketiyorum.bu arada uno denge light ekmegini tavsiye ederim.dilimi sadece 39 kalori ve cok tok tutuyor.
-pınar krem beyaz peynirin light olanıda cok düşük kalorili ve cok lezzetli.
-corbalarımı ya doğal tavuk suyu ve tavuk parcalı veya et suyu ile yapıyorum. et ürünü kullanmazsam mercimek corbası yayla corbası gibi corbalar yiyorum.vitaminsiz bırakmamaya calısıyorum kendimi.
-aynı şekilde salatalara da tavuk parcaları veya ton balıgı ekleyerek tüketiyorum.
-tuzu tamamen kestim.
-aksamları 40 dk yürüyüş bandında orta tempoda yürüyorum.
-en gec 19.30da aksam yemegimi yemiş oluyorum.
umarım bu kendi zevkime göre uyguladıgım diyetle kilo verebilirim.boyum 1.60 kafadan 20 kilo vermem gerekli yani.cok uzun oldu ama destek bekliyorum sizden.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?