80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hatunlarrrrr, bayramda bitti nerdesiniz kuu

O kadar yeni arkadaslar gelmiski, tanimiyorum Fransiz kalmak ne gicik bir durum :44::44::44::44:

Yeni gelen arkadaslar, azminiz daim olsun..

Simdilik öpüyorum, kendinize iyi bakin canlar

merhabalarrr kızlarrrrrr hepinizin mübarek ramazan-ı şerif bayramı mübarek olsun
ancak girebildim...sürekli misafirlerimiz vardı...dün sabah halamı ve kuzenimi izmire yolcu ettik... yarın teyze kızının kınası pazar günüde düqünü var..abiyeler kombinler hazırlandı..kına ve düqün için 2 ayrı abiye getirdim..kuafördende randevularımız alındı..heyecanlıyız hepimiz...pazar günü akşam 5 te düqünümüz bitiyor..hemen sonrasında istanbula yola çıkıcaz...eşim pazartesi iş başı yapıcak...bu arada köydeki baskül analoq daha öncede yazmıştım..onun için beni bu hafta sabit geçerseniz sevinirim...yada pazartesiye kadar liste yapılmazsa pazartesi sabah evde tartılıp kilomu bildiririm...hepiniz kendinize iyi bakın tekrar giremem gelince görüşürüz...

merhaba bugun cuma ben listede filan değilim ama bildirim yapayım istedim

başlangıç kilom: 80.5 (28.07.2011)

geçen hfta hatta geçen pazartesi 74.800

bugün 76.100

gelen 1300 :S ama reglim şuan

toplam giden 4.400

beden 40-42

spor yok ama olacak haftaya

Son düzenleme:
herkese günaydın ,okadar özlemişim ki arkadaşlar vallahi 3 gün nasıl geçti sizsiz anlatamam ,yerken hep aklımda kk :)
ama bu bayram herkesi gördüm,babamın amcalarını büyük teyzeler,dayılar ...ben bu akraba hallerini çok seviyorum..
yeni gelen arkadaşlar ,napsam diye düşünmeyin devam devam hoşgeldiniz bak bayramda bitti artık kaçış yok ...

aylin kaçak seni ne gittin topiğini bırakıp biz ilkleriyiz buranın ,sen kaçaksın dön geri

kızlar kızlar kızlar ne çok yedim bilseniz..en az 5-6 dilim baklava yedim bayramda 3 gün içinde,öğlenleri yemedim hiç çünkü gezmekten fırsat kalmadı,ama akşamlar ah bu akşam yemekleri 3 günde dışarda yedik
bayram1.gün
sabah:ciğer,salata,çorba
öğle ve aralar :2-3 baklava,kahve,gazoz
akşam:tek kymalı pide ,ayran,dondurma
bayram 2. gün
sabah:stadart kahvaltı,(yumurta,salatalık,domates,peynir)yarım simit,2 sigara böreği
ara:yok kahve sadece 2-3 dilim baklava (değişik yerlerde )
akşam:tek kıymalı kaşarlı pide,1 bardak kola
bayram3.gün
sabah:standart kahvaltı,yarım simit,el kadar beyaz ekmek üstüne vişne reçeli
öğle : yok kahve,kola 1 çay bardağı
akşam köfteci ramiz 1 buçuk köfte (kızımla yedik yarı yarıya ) yanında ayran,1 bardak tek şekerli çay
ara: dondurma,kahve,1 bardak kola

işte böyle arkadaşlar bugün sabaha karşı regl oldum sonunda heryerim şiş ama kilo almadım hatta verdim bakalım,regl bitince gerçekler ortaya çıkcak...

Son düzenleme:
Başlangıç 82 kg
geçen hafta 77,1kg
bu hafta 76,6kg
giden:500gram
toplamda giden 5.4 kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor yok (bu hafta salon kapalıydı,bugün açıldı başlıcam

Nilgünüm kırdın zincirlerini
Artık önemli olanın kilolu olup olmamak değil kendine güvenmek olduğunu öğrenmemiz gerek..Ne mutlu sen bunun için kocaman bir adım atmışsın..Eğlenmene çok sevindim, ne kadar mutlu olduğun sözlerinden taşıyor
Daha nice mutluluklar göreceğiz inşallah hep birlikte...

çok mutsuzum çünkü 1 yılda 15 kilo aldım, vermek için ne kadar uğraşmıştım oysa.
moral de motivasyon da kalmadı bilemiyorum ne yapacağımı.
beni de aranıza alır mısınız?

Tabi ki alırız, ben derya aramıza hoşgeldin

Bildirim

Başlangıç 87
Geçen hafta 74.5
Bu hafta 75.1
Gelen 600 gr
Toplamda giden 11.9
Hedef 68
Spor yok
Boy 1.77
Beden 44

Kızlar merhaba, hala misafirlerim var, o yüzden ne yediğimi ne içtiğimi bilmiyorum. Yarın gidecekler inşallah o zaman eski düzenime döneceğim...
Kafe satılığa çıktı, hayırlısı olsun diyelim, ben gerginim, eşim gergin...
Alıp duruyorum sonunda tam 75 i gördüm...

selam topiğimin fıstık hatunları nasılsınız..?Nasıl geçti bayram tatiliniz?
Biliyorsunuz ben ankaraya gittim kayınvalidemlere p.tesi iş çıkışı..O kadar yorgundum ki bir gece önce hiç uyumamıştım ş çikolata ve kurabiyeleri yetiştircem diye..yolda sızmışım resmen akşam gittiğimde de 23 gibi uyudum valla çok fenaydım..bayram güzel geçti eşimin halası teyzelri ve aile dostlarına ziyaretlerle..çok keyifli insanlar seviyorum hepsini..dün akşam da berbat trafikte eve geldik valla tın tın..6 satte geldik Ankaradan Anadolu yakasında oturmama rağmen..Gelir gelmez de uyudum valla..Malum özel sektör bugün işbaşı yaptım..Bizimkiler Malatyalı ya ayran çorbaları, içli köfteler,analı kızlılar, sarmalar..Valla sadece tatlı konusunda kendimi frenledim ama diğerlerini yedim itiraf ediyorum bir daha nerde bulcam diye..bir de nedense hiç kendimi kasma modunda değildim..kesin kilo almışımdır ama hemen vericem söz...bugün akşam leslie 5 mile i yapıcam bu hafta işyerindeki sporuma da başlıyorum hemen.üzerimdeki şişliği atana kadar da k flekse devam edicem..
Ankaradaki herkes ay ne güzel kilo vermişsin ne güzel olmuşsun falan dedi çok hoşuma gitti bir de ben pek elbise falan da giymem siyah elbise topuklu ayakkabılar saç makyajla bişeye benzedim kızlar..şimdi sıra kurbanda..Bu sefer de İzmirdekileri şaşırtmak istiyorum ya bakalım..

Deryacım hakkınızda hayırlısı olsun canım..Huzura erersiniz işalah en kısa zamanda..Bu arada bu hafta bildirim var mıydı ya ben tatilde herkes yok diye olmayacak biliyordum tartılmadım bile..

arkadaşlar merhaba
grubunuza bende katılmak istiyorum ama sürekli nete giremediğim için çekiniyorum.çizelge hazırlamak istiyorum bende beni motive edecek herşeyi yapmak istiyorum.

7 yaşımdan beri toplu bir kızdım.hayatımda 3 büyük rejim yaptım.
- 14 yaşımda yaptığım ilk rejimimde;16 kilo
- 17-18 yaşımda ikinci rejimimde;17 kilo
- 20 yaşımda üçüncü rejimimde 13 kilo verdim.

verdiğim kiloları geri almamın tek nedeni çok iştahlı olmam ve güzel lezzetlere dayanamam.ben ac oldugumdan cok bir yemeğin tadını beğendiğim için yerim.buna dur demek icin her yolu denedim.diyetisyene gittim,akupunktur yaptırdım ama olmuyor olmuyor.oysa biliyorum maratona bir başlasam rahat kilo veririm.ne yapmam gerektiginide biliyordum ama bir türlü başlayamamıstım. kilom 84e vurunca artık "güzel ve cekici" olmak yerine "şişman ama yüzü güzel biri" olmaya başladım.
kendime güvenim sıfır neredeyse 10 gündür sadece markete gittim.ve 3 gündür yediklerime cok dikkat ediyorum.

kısaca zayıflama maratonumu anlatayım.
amacım sadece sıvı,yararlı,sindirimi kolay besinler ve çiğ sebzelerle beslenmek. vücudum kilo vermeye basladı zaten 3 günde farketti.

uyanınca ılık sirkeli ballı su içiyorum.2 kuru kayısı ve 1 bardak dolusu su.

kahvaltı: 1 bardak light süt, 1 dilim uno denge light ekmegi üzerine(sadece 39 kalori),light pınar krem beyaz peynir,sivri biber domates söğüş,4 yeşil zeytin,4 tane acı biber turşusu

öğle: 1 kase corba, daha küçük bir kase light yogurttan cacık, 1 kase tavuklu veya ton balıklı veya yumurtalı salata,5 tane acı biber turşusu

akşam: 1 kase corba, 1 kase cacık. eger doymadıysamküçük bir tabak salata da ekliyorum.ve acı biber turşusu tüketiyorum.

yatmadan önce: ballı sirkeli ılık su

-öcelikle tabaklarımı catal kaşıgımı küçülttüm.tatlı tabağı,küçük kaseler tatlı catalı kaşığı kullanıyorum.hem gözüm doyuyor hemde daha uzun sürede yiyorum.
-aralarda sadece 1 dilim karpuz veya 1 meyve yiyorum.
-günde 2 fincan yeşilçay iciyorum
-ayrıca maydanoz suyu tüketiyorum.
-3 litreye yakın su iciyorum.
-tüm ürünlerin yağsız olanını kullanıyorum.
-ekmeği günde sadece 1 dilime indirdim.onu da kahvaltıda tüketiyorum.bu arada uno denge light ekmegini tavsiye ederim.dilimi sadece 39 kalori ve cok tok tutuyor.
-pınar krem beyaz peynirin light olanıda cok düşük kalorili ve cok lezzetli.
-corbalarımı ya doğal tavuk suyu ve tavuk parcalı veya et suyu ile yapıyorum. et ürünü kullanmazsam mercimek corbası yayla corbası gibi corbalar yiyorum.vitaminsiz bırakmamaya calısıyorum kendimi.
-aynı şekilde salatalara da tavuk parcaları veya ton balıgı ekleyerek tüketiyorum.
-tuzu tamamen kestim.
-aksamları 40 dk yürüyüş bandında orta tempoda yürüyorum.
-en gec 19.30da aksam yemegimi yemiş oluyorum.

umarım bu kendi zevkime göre uyguladıgım diyetle kilo verebilirim.boyum 1.60 kafadan 20 kilo vermem gerekli yani.cok uzun oldu ama destek bekliyorum sizden.(

Son düzenleme:

merhaba azmine hayranım bnımde vermem gereken 20kg var ..bişi sormak ıstıyorum ballı sirkeli su nasıl bı yararı var vucutta bı kac yerde daha okudum hazır denıyosun fıkır alım senden

valla ben 1 su bardagı ılık suya 1 tatlı kaşığı sirke ve yarım cay kaşığı bal ekliyorum bir dikişte içiyorum. metabolizmamı hızlandırmak için deniyorum daha erken ama sanki etkisi var sirkede balda cok saglıklı zaten

kendime sürekli telkinde bulunuyorum zayıflamak için.diyet kelimesi yerine maraton diyorum

böyle gözüm bi yiyecege kayıyorsa söz veriyorum yemin ediyorum onu o gün tüketmeyecegime dair bu da baya etkili oldu bende.

ya böyle corba salata cacık hafif gibi görünebilir ama acayip doyurucu oluyor. bir kase corba bir dilim ekmeğe eş deger zaten.dedim zaten ben lezzet düşkünüyüm günlük olarak hazırlıyorum ne yiyecegimi ve bol malzeme kullanıyorum salatalarda corbalarda bol baharatla tatlandırıyorum.

küçük plastik kaplar aldım kendime bir de plastik kapaklı ayran şişesi var mutlaka yanımda yemek tasıyorum yani.

azmedince oluyor gercekten.

ilk iki hafta böyle besleneyim sonra değiştirmeyi düşünüyorum listeyi salata yemezsem sebze yemegi yerim .bu benim daha önce uyguladıgım liste o zamanlar 17 kilo vermiştim ac kalmadan saglıklı bir şekilde. yine aynı sistem bakalım.

gidecek bu kilolaaar

zelisce ve derya,
çok teşekkür ederim.
gruptaki arkadaşların şu çizelgelerine bakınca ne kadar güzel yollar kat ettiğiniz görüyor ve imreniyorum :)

ben de sabah kalktım 81,8 i gördüm. en son şokum 2009 martta 82 yi görmemle olmuş ve 3 ayda 17 kilo verip 65 kilo bir gelin olmuştum :)

bakalım şimdi neler olacak.

çizelge de şöyle diyebilim;

boy 1.66
kilo 81,8

başlama tarihi 02.09.2011

kalorisiz günler herkese. :)

inşallah kurbanda bir yerlere gidebilirsiniz canım..

çok mutsuzum çünkü 1 yılda 15 kilo aldım, vermek için ne kadar uğraşmıştım oysa.
moral de motivasyon da kalmadı bilemiyorum ne yapacağımı.
beni de aranıza alır mısınız?

tabiki lafımı olur.ben nilgün.hoş geldin..2 hafta düzenli öğünlerini paylaşıyorsun her akşam yaptığın sporu da sonra 2 hafta sonra listeye giriyorsun.bizim paylaşımlarımızı takip et lütfen.nasıl yapıldığını hemen anlarsın..

naber tatlım.face de fotolarını gördüm.alyadua ne kadar büyümüş öyle..maşallah.bu akşam bir yere gidiyoruz ama yarından itibaren sık sık uğrarım.

afiyet olsun gülaycığım.herkes yiyor malum.afiyet olsun.ama kilo vermen harika.anlamadım ama ben bu nasıl
oldu?

haftaya vereceğiz i,nşallah...

Başlangıç 82 kg
geçen hafta 77,1kg
bu hafta 76,6kg
giden:500gram
toplamda giden 5.4 kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor yok (bu hafta salon kapalıydı,bugün açıldı başlıcam

süper ya harikasın.

sağol canım çok şükğr mutlu olmak için izin verdim kendime..yine az almışsın.benim daha fazla..
kafe için de inşallah hayırlısı olur ve istediğiniz fiyata gider canım..

canım çok sevindim iyi vakit geçirmene..kilo verdikçe etrafa saçtığımız pozitif enerji de artıyor.k ye ben de başladım..

vay be..bunların hepsini yapıyor musun? süpersin ağzım açık kaldı..senin azmin bizi de azimlendirecektir.hoş geldin ben nilgün..

dün akşam geldim dedim ya..evimi temizledim valizimi boşalttım.hemen yeşilçay ve form çayı içtim.gece de 1 saat bayağı tempolu yürüdüm 5 km.ama bu çabalarım yetmedi

Bildirim

Başlangıç :88
Geçen hafta :80
Bu hafta : 80,9
Gelen :900 gr
Toplamda giden :7,1
Hedef :65
Spor : 90 dk
Boy :1.65
Beden :44

Son düzenleme:
merhaba kızlar umarım keyifler yerindedir....

benim acilen toparlanmam şart oldu....kurban bayramına kadar kendime 60 kiloyu hedef koyuyorummm.şuan 69,2 kilo çıktım çok canım sıkıldı...bu kadar da olmaz ki gittiğim yerlerde dikkat ettim yedim ama tabağı tam bitirmedim bile nasıl bu kadar çabuk kilo alabiliyorum.sinir oluyorum bünyeme verirken o kadar çabala biranda al....bayramlaşmaya gittiğimizde komşular annemle bana abla kardeş gibisiniz dediler...biri anneme oğlun kaç yaşında dedi.bende o annane benim oğlum dedim.eltimde filiz alınma ama saç renginden mi bilemeyeceğim ama senin yanında annen gibi durmuyor.anneni çok genç güzelleşmiş gördüm dedi.annem 74 kilodan 60 kiloya düştü minyon tipli saçları koyu kestane ben ise resimlerde gördünüz platin saç 69 kilo...annemin genç gözükmesi tabii güzel ama benimle akran gibi görmeleri tuhaf aramızda koskoca 20 sene fark var...kızlar kilo çok önemli ve bakım kesinlikle kilolar gitmeli...

başlangıç:83
geçen hafta:67,5
bu hafta:69,2
gelen:1,7
toplam giden:13,8
hedef:55
spor:yok

KİLO BİLDİRİMİ
BAŞLANGIÇ: 86
GEÇEN HAFTA: 78.800
BU HAFTA: 78.500
GİDEN :300 GR.
TOPLAMDA GİDEN: 7.500 KG
HEDEF: 55
BOY: 1.60
BEDEN:44
SPOR : tık yokk

kızlar ben üç beş günlük bi karbon yapıyım diyorum baska yapmayı düşünen varmı
yardımcı olurduk birbirimize güzel bişeyler yapmam gerek 16 gün falan var okulların açılmasına
arkadasları falan bi şaşırtıyım şu küsüratlardan falan bi arınıyım inşşşşş. ama bu sefer kafamda bitti bu iş benim
başka yolum yok kaçıcak bi yerim yok dün akşam bi arkadasımla konuşurken dediği bi laf aklımı başıma getirdi ama kötü niyetle demedi bunu istemeden oldu lafın oraya gidicegini fark edemedi yani olsun canı sagolsun iyi oldu aslında bi kez daha tokat gibi suratıma çarpmış oldu koca göbekli yag fıçısı gibi oldugumm
dediğim gibi aslında kötü bi kız degildir o baska bişi ima etti ama ben anladım anlamam gerekeni

Son düzenleme:
herkese selamlarrr

kendimi uzzuuuunn bir geçmişi okumaya hazırlamıştım yeşil çayımla birlikte ama
sayfalar çok ilerlememiş neyseki çabucak bitti

nasılsınız iyimisiniz, umarım hepinizin keyfi yerindedir, çok mutlusunuzdur kızlar
bende çok mutluyum sabah artı çıkmam dışında herşey süper geçti...
tatile çıkarken 60.5 geliyordum, bu sabah tam tamına 64.3 çıktı

şok şok şok yanii, o kadar garip hissettim ki kendimi, bakalım yarında bi tartılıcam ne kadar çıkıcak :26::26::26:

ama çok güzel bir bayramdı,
kızlarla içtik, sarhoş olduk, şarkılar söyledik, bağıra bağıra kahkahalar attık, bebeklere kocalar baktı
biz muhabbetteydik, daha da güzeli en yakın dostum can arkadaşım nikah şaidim boşanacaklardı
onların arası düzeldi, o kadar mutluyuz kiii

kardeşim de sözleniyor bu ayın 18inde, allahım yaa süper süper süper

enerjim heyecanım mutluluğum sizede geçsin inşallah kızlar

nilgüüünnnnnnnüümmmm denize karşı benim de adımı haykırdın haa, bayıldım bayıldım çok sevindim gözümde canlandırdım da harikaa
pazar günü de bende senin adını haykıra haykıra giricem serin sulara

deryacımmm vallahi ben sevindim tatlım allah hakkınızda hayırlısını versin,
daha önce bende yaşadığım için, omzunuzdan o kadar büyük bir yük kalkacak kii, daha sonra ayrıntılı bir şekilde konuşuruz kuzumm
hiç üzmeyin birbirinizi, o kadar güzel kazançlı iş kolları varkii, altından kalkarsınız bu günlerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…