kızlarrr 300 twist çevirdimm şimdi bol köpüklü bol keseli bi duşa dalıyım:81::81::81:
bu hafta full spor, full enerjii, full proteinn ve muhteşemmm rakamlarrrrr
hadi hayırlısııııııı
bak sizleride gaza getiriyim diye ugrasıyom burda verin bayramda aldıklarınızı yakın baklavaları, dolmalarııı hadii
kızlarrrrrrr
ben sizleri seviyorumm yaaaaa
oohhh maşallahhh diyorum bende sana
bende dolaptaki şekerpareden 1 tane yesemmi yanında türk kahvesiyle diye düşünüyordum
yok yaaa yemiyorummmm
bu ara pek yazamıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı canlarım. yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum..
benim telaşım çok bu ara kızlar,bir saat sonra falan erkek arkadaşım ve ailesi bize ailemle tanışmaya gelecekler...o yüzden biraz stresliyim bu aralar. gelişmeleri gene yazarım,bildirmimi yapıp çıkıyorum.
verenleri tebrik ediyorum,benim gibi artıda olanlarda hafftaya düzelticez inş...
bildirim
başlangıç 90.8
geçen hafta 80.7
bu hafta 81.9
gelen 1200gram
toplamda giden 8.9
beden 44
spor yok
boy 1.64
hedef 65
canlarım nasılsınız?çok özledim sizi ya..burnumda tüttünüz valla.
bayramınızı bile kutlayamadım daha.şimdi kutlayayım bari...
iyi bayramlar herkese..
arife günü öğleden sonra ani bir kararla amcamın yazlığına gitme kararı verdik.balıkesir burhaniye de..hazırlan çık haber bile veremedim size..
3 gündür oradaydık.daha 2 saat oldu geleli..
ve bomba...5 senelik hasrete son verdim ve denize girdim
çok ilginçtir 44 giymeme rağmen 42 beden mayom oldu.ve ben denizin serin kollarına kendimi atarken izlem ayşe diye bağırıp gülüyordum.millet bu deli neden bağırıyor diye anlamdı ama olsun ben biliyorum ya sebebini..kızlarımı da aldım yanıma..oyun oynadık güldük eğlendik.büyük kızım durup durup anne seninle yüzmek oyun oynamak ne güzel deyip durdu.değişen neydi..belki de verdiğim 8 kiloydu.tabi çok etkisi var ama ben kendi kendime nilgün sanki ilaç alıp uyuşmuş gibi davran dedim.giy mayonu soyun deniz kenarında yürü ve atla denize.hatta abartıp sere serpe güneşlendim..
eşim bile şaşırdı hayrola çok iyi görünüyorsun.ilk defa mazeret uydurmadan girdin denize dedi.ben olsam bikini giyerdim millete bakma sen dedi.bu da mutlu etti beni.sonra o da denize girdi tüm aile 3 gün çok güzel yüzdük..
ama yedim de yedim.yengem almanya dan bi çikolatalar getirmiş.bunun tadı nasıl diye diye hepsinin tadına baktım.çok az su içtim.ama ekmek az yedim..
yarın sabahtan çok korkuyorum.form çayımı içtim.akşam da koşu bandıma çıkarım.allah bayram sonrası kiloları için yardım etsin bize.inşallah şoka girmeyiz.
geçmişi okuyayım biraz öptümmmmmmmmmmmm
Bildirim
Başlangıç 87
Geçen hafta 74.5
Bu hafta 75.1
Gelen 600 gr
Toplamda giden 11.9
Hedef 68
Spor yok
Boy 1.77
Beden 44
Kızlar merhaba, hala misafirlerim var, o yüzden ne yediğimi ne içtiğimi bilmiyorum. Yarın gidecekler inşallah o zaman eski düzenime döneceğim...
Kafe satılığa çıktı, hayırlısı olsun diyelim, ben gerginim, eşim gergin...
Alıp duruyorum sonunda tam 75 i gördüm...
naber tatlım.face de fotolarını gördüm.alyadua ne kadar büyümüş öyle..maşallah.bu akşam bir yere gidiyoruz ama yarından itibaren sık sık uğrarım.
Bildirim
Başlangıç :88
Geçen hafta :80
Bu hafta : 80,9
Gelen :900 gr
Toplamda giden :7,1
Hedef :65
Spor : 90 dk
Boy :1.65
Beden :44
merhaba kızlar umarım keyifler yerindedir....
benim acilen toparlanmam şart oldu....kurban bayramına kadar kendime 60 kiloyu hedef koyuyorummm.şuan 69,2 kilo çıktım çok canım sıkıldı...bu kadar da olmaz ki gittiğim yerlerde dikkat ettim yedim ama tabağı tam bitirmedim bile nasıl bu kadar çabuk kilo alabiliyorum.sinir oluyorum bünyeme verirken o kadar çabala biranda al....bayramlaşmaya gittiğimizde komşular annemle bana abla kardeş gibisiniz dediler...biri anneme oğlun kaç yaşında dedi.bende o annane benim oğlum dedim.eltimde filiz alınma ama saç renginden mi bilemeyeceğim ama senin yanında annen gibi durmuyor.anneni çok genç güzelleşmiş gördüm dedi.annem 74 kilodan 60 kiloya düştü minyon tipli saçları koyu kestane ben ise resimlerde gördünüz platin saç 69 kilo...annemin genç gözükmesi tabii güzel ama benimle akran gibi görmeleri tuhaf aramızda koskoca 20 sene fark var...kızlar kilo çok önemli ve bakım kesinlikle kilolar gitmeli...
başlangıç:83
geçen hafta:67,5
bu hafta:69,2
gelen:1,7
toplam giden:13,8
hedef:55
spor:yok
herkese selamlarrr
kendimi uzzuuuunn bir geçmişi okumaya hazırlamıştım yeşil çayımla birlikte ama
sayfalar çok ilerlememiş neyseki çabucak bitti
nasılsınız iyimisiniz, umarım hepinizin keyfi yerindedir, çok mutlusunuzdur kızlar
bende çok mutluyum sabah artı çıkmam dışında herşey süper geçti...
tatile çıkarken 60.5 geliyordum, bu sabah tam tamına 64.3 çıktı
şok şok şok yanii, o kadar garip hissettim ki kendimi, bakalım yarında bi tartılıcam ne kadar çıkıcak :26::26::26:
ama çok güzel bir bayramdı,
kızlarla içtik, sarhoş olduk, şarkılar söyledik, bağıra bağıra kahkahalar attık, bebeklere kocalar baktı
biz muhabbetteydik, daha da güzeli en yakın dostum can arkadaşım nikah şaidim boşanacaklardı
onların arası düzeldi, o kadar mutluyuz kiii
kardeşim de sözleniyor bu ayın 18inde, allahım yaa süper süper süper
enerjim heyecanım mutluluğum sizede geçsin inşallah kızlar
nilgüüünnnnnnnüümmmm denize karşı benim de adımı haykırdın haa, bayıldım bayıldım çok sevindim gözümde canlandırdım da harikaa
pazar günü de bende senin adını haykıra haykıra giricem serin sulara
deryacımmm vallahi ben sevindim tatlım allah hakkınızda hayırlısını versin,
daha önce bende yaşadığım için, omzunuzdan o kadar büyük bir yük kalkacak kii, daha sonra ayrıntılı bir şekilde konuşuruz kuzumm
hiç üzmeyin birbirinizi, o kadar güzel kazançlı iş kolları varkii, altından kalkarsınız bu günlerinde
kızlarrr 300 twist çevirdimm şimdi bol köpüklü bol keseli bi duşa dalıyım:81::81::81:
hadi hayırlısııııııı
bak sizleride gaza getiriyim diye ugrasıyom burda verin bayramda aldıklarınızı yakın baklavaları, dolmalarııı hadii
kızlarrrrrrr
canlarım nasılsınız?çok özledim sizi ya..burnumda tüttünüz valla.
bayramınızı bile kutlayamadım daha.şimdi kutlayayım bari...
iyi bayramlar herkese..
arife günü öğleden sonra ani bir kararla amcamın yazlığına gitme kararı verdik.balıkesir burhaniye de..hazırlan çık haber bile veremedim size..
3 gündür oradaydık.daha 2 saat oldu geleli..
ve bomba...5 senelik hasrete son verdim ve denize girdim
çok ilginçtir 44 giymeme rağmen 42 beden mayom oldu.ve ben denizin serin kollarına kendimi atarken izlem ayşe diye bağırıp gülüyordum.millet bu deli neden bağırıyor diye anlamdı ama olsun ben biliyorum ya sebebini..kızlarımı da aldım yanıma..oyun oynadık güldük eğlendik.büyük kızım durup durup anne seninle yüzmek oyun oynamak ne güzel deyip durdu.değişen neydi..belki de verdiğim 8 kiloydu.tabi çok etkisi var ama ben kendi kendime nilgün sanki ilaç alıp uyuşmuş gibi davran dedim.giy mayonu soyun deniz kenarında yürü ve atla denize.hatta abartıp sere serpe güneşlendim..
eşim bile şaşırdı hayrola çok iyi görünüyorsun.ilk defa mazeret uydurmadan girdin denize dedi.ben olsam bikini giyerdim millete bakma sen dedi.bu da mutlu etti beni.sonra o da denize girdi tüm aile 3 gün çok güzel yüzdük..
ama yedim de yedim.yengem almanya dan bi çikolatalar getirmiş.bunun tadı nasıl diye diye hepsinin tadına baktım.çok az su içtim.ama ekmek az yedim..
yarın sabahtan çok korkuyorum.form çayımı içtim.akşam da koşu bandıma çıkarım.allah bayram sonrası kiloları için yardım etsin bize.inşallah şoka girmeyiz.
geçmişi okuyayım biraz öptümmmmmmmmmmmm
hakkınızda hayırlısı olsun canım...Bildirim
Başlangıç 87
Geçen hafta 74.5
Bu hafta 75.1
Gelen 600 gr
Toplamda giden 11.9
Hedef 68
Spor yok
Boy 1.77
Beden 44
Kızlar merhaba, hala misafirlerim var, o yüzden ne yediğimi ne içtiğimi bilmiyorum. Yarın gidecekler inşallah o zaman eski düzenime döneceğim...
Kafe satılığa çıktı, hayırlısı olsun diyelim, ben gerginim, eşim gergin...
Alıp duruyorum sonunda tam 75 i gördüm...
canım boşver yaa ağzı olan konuşuyor ne söylediğini bilmeden, annenin genç görünmesi elbette güzel, bence onlar sende bişey bulamadıkları için böyle konuştular, kızdırmak insanların hoşuna gidiyormerhaba kızlar umarım keyifler yerindedir....
benim acilen toparlanmam şart oldu....kurban bayramına kadar kendime 60 kiloyu hedef koyuyorummm.şuan 69,2 kilo çıktım çok canım sıkıldı...bu kadar da olmaz ki gittiğim yerlerde dikkat ettim yedim ama tabağı tam bitirmedim bile nasıl bu kadar çabuk kilo alabiliyorum.sinir oluyorum bünyeme verirken o kadar çabala biranda al....bayramlaşmaya gittiğimizde komşular annemle bana abla kardeş gibisiniz dediler...biri anneme oğlun kaç yaşında dedi.bende o annane benim oğlum dedim.eltimde filiz alınma ama saç renginden mi bilemeyeceğim ama senin yanında annen gibi durmuyor.anneni çok genç güzelleşmiş gördüm dedi.annem 74 kilodan 60 kiloya düştü minyon tipli saçları koyu kestane ben ise resimlerde gördünüz platin saç 69 kilo...annemin genç gözükmesi tabii güzel ama benimle akran gibi görmeleri tuhaf aramızda koskoca 20 sene fark var...kızlar kilo çok önemli ve bakım kesinlikle kilolar gitmeli...
başlangıç:83
geçen hafta:67,5
bu hafta:69,2
gelen:1,7
toplam giden:13,8
hedef:55
spor:yok
ooh maşlh. enerjin çok güzelkızlarrr 300 twist çevirdimm şimdi bol köpüklü bol keseli bi duşa dalıyım:81::81::81:
hadi hayırlısııııııı
kızlarrrrrrr
hayırlı olsun canım..bu ara pek yazamıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı canlarım. yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum..
benim telaşım çok bu ara kızlar,bir saat sonra falan erkek arkadaşım ve ailesi bize ailemle tanışmaya gelecekler...o yüzden biraz stresliyim bu aralar. gelişmeleri gene yazarım,bildirmimi yapıp çıkıyorum.
verenleri tebrik ediyorum,benim gibi artıda olanlarda hafftaya düzelticez inş...
bildirim
başlangıç 90.8
geçen hafta 80.7
bu hafta 81.9
gelen 1200gram
toplamda giden 8.9
beden 44
spor yok
boy 1.64
hedef 65
ayşecim imrendim size, siz zircirleri kırdınızcanımmm yaaaa ben de yeni geldim giremedim... sere serpe güneşlenmek neymiş bende anladım walla bu tatildeee..
oram çıktı buram çıktı demeden kendine güvenli bir şekilde tatil geçirdim...ama bu sizlerin sayesinde ki
özellikle ve özellikle izlemin sayesinde bu konuda hakkını yiyemem...
gece gece içim bi tuhaf oldu yaaa ayrı ayrı yerlerdeyiz tanışmıyoruzzz ama aklımızda hep birbirimiz varız ne güzel gerçekten sizleri tanımak istiyorum artıkkk bennnn....
canım bende lk defa diz üstü etk elbise giydim 10 günde 1500 artıyla döndüm ama bugün başladım sayılır yarın daha güzel olacak inşallah hele şu ev toparlama yerleşme bavul çamaşır işim bi bitsin hafta sonu pazartesi herşeye yeniden başlıcaz....resimleri de sonra yüklerim daha pc ye atamadım
ben ümitliyim olacak nilgünüm ve birgün
NEDEN OLMASIN
OTURUR BU GÜNLERİ YAD EDERİZ ZAYIFLAMIŞ OLARAK...............
SEVDACIM KARBON OLAYINA GİRCEM DE DAHA 10 15 GÜNLÜK Bİ ZAMANIM VAR KENDİMİ HAZIR HİSSETMİYORUM O ZAMAN DESTEK OLURUM SANA SÖZZZ
NURANCIM UMARIM İSTEME OLAYIN GÜZEL GEÇMİŞTİRRR HAKKINIZDA HAYIRLISI CANIM
FİLİZCİM UMARIM HERŞEY YOLUNDADIR BEN BAYAAA Bİ KOPTUM AMA TOPARLICAMMM
TOPİĞİMİN BÜTÜN GÜZEL HATUNLARI TATİL BİTTİ BAYRAM BİTTİ ARTIK BAHANE YOK HADİ TOPARLANIN BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR
DÜNYAYI BİRLİKTE HAFİFLETECEĞİZ HADİ BAKALIMMM
EŞLERİMİZ Bİ DAHA AŞIK OLSUNNNNN
BEKARLARA HAYALLERİNDEKİ GİBİ Bİ EŞ GELSİN AŞIK OLSUNNNN
BU ARADA YENİ GELEN BÜTÜN GÜZELLER HEPİNİZ HOŞGELDİNİZ....
BEN AYŞE 29 YAŞINDAYIM Bİ TATLI CADIM VAR İKİ YAŞINDA ÖĞRETMENİM VE DENİZLİDEYİMMMMM....
hayırlı olsun güle güle giy, inşlh. birdaha 40 ları dahi görmezssin
Bayramin ikinci günü esimle alisveris merkezinde yemek yemeye gittik, yemekden sonra hadi gezelim diyip direk H&M 'e daldirdim
Ordan coook hosuma giden bi ceket aldim 38 beden
Resimi yüklüyorum ama yakin bir zamanda üstümde de ceker koyarim buraya insaAllah.
Yine siyah strec pantolon denedim düsük bel 40 beden istedim anaaaaaa belimden düsüyor,
Gercekden de coook bol
38'i istedim aayyyyhh nasil güzel CUK diye oturdu belden
Allah'ima cok sukurOnu alamadim ama, aklimin kösesinde en yakin zamanda benim olacaaakkk
Bayramda cok süzel gecdi cok sukur, sadece birazcik tatliyi fazla kacirsam da dengeliyicem insaAllah önümüzde ki günlerde:97::97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?