günaydın arkadaşlar. ben grupta değilim ama bildirim yapmak geldi içimden
( 31 eylül ) başlangıc: 84
bugün: 82.100
giden: 1.900
beden: 44-46
spor: yürüyüş
boy: 1.59
hedef: 60
az önce sirkeli su içiğ kahvaltı yaptım; 1 dilim uno denge light üzerine light krem peynir,domates,salatalık,5 tane kücük acı biber turşusu.15 dk sonra bir bardak light süt içtim.
ben gideyimde maydanoz suyu kaynatayım azıcık
afiyet olsun bende yeşil cayımı içiyorumsonrası iş iş iş
sana da afiyet olsun canım.ya acaba diyorum şu ebru şallı ile plates dvdsi var ya ona mı başlasam?yoksa biraz kilo verdikten sonra mı başlamak daha dogru olur:44:
sana da afiyet olsun canım.ya acaba diyorum şu ebru şallı ile plates dvdsi var ya ona mı başlasam?yoksa biraz kilo verdikten sonra mı başlamak daha dogru olur:44:
Merhaba öncelikle her öğünde neden 5 tane acı biber turşusu yiyorsun?faydası ne?
pilatesi istediğin kiloya yaklaşınca başla deneyimli arkadaşlar öyle önerdi.ben pilates topu bandı aldım ama 60 kiloya düştükten sonra başlayacağım....
merhaba kızlar umarım keyifler yerindedir....
benim acilen toparlanmam şart oldu....kurban bayramına kadar kendime 60 kiloyu hedef koyuyorummm.şuan 69,2 kilo çıktım çok canım sıkıldı...bu kadar da olmaz ki gittiğim yerlerde dikkat ettim yedim ama tabağı tam bitirmedim bile nasıl bu kadar çabuk kilo alabiliyorum.sinir oluyorum bünyeme verirken o kadar çabala biranda al....bayramlaşmaya gittiğimizde komşular annemle bana abla kardeş gibisiniz dediler...biri anneme oğlun kaç yaşında dedi.bende o annane benim oğlum dedim.eltimde filiz alınma ama saç renginden mi bilemeyeceğim ama senin yanında annen gibi durmuyor.anneni çok genç güzelleşmiş gördüm dedi.annem 74 kilodan 60 kiloya düştü minyon tipli saçları koyu kestane ben ise resimlerde gördünüz platin saç 69 kilo...annemin genç gözükmesi tabii güzel ama benimle akran gibi görmeleri tuhaf aramızda koskoca 20 sene fark var...kızlar kilo çok önemli ve bakım kesinlikle kilolar gitmeli...
başlangıç:83
geçen hafta:67,5
bu hafta:69,2
gelen:1,7
toplam giden:13,8
hedef:55
spor:yok
KİLO BİLDİRİMİ
BAŞLANGIÇ: 86
GEÇEN HAFTA: 78.800
BU HAFTA: 78.500
GİDEN :300 GR.
TOPLAMDA GİDEN: 7.500 KG
HEDEF: 55
BOY: 1.60
BEDEN:44
SPOR :tık yokk
kızlar ben üç beş günlük bi karbon yapıyım diyorum baska yapmayı düşünen varmı
yardımcı olurduk birbirimize güzel bişeyler yapmam gerek 16 gün falan var okulların açılmasına
arkadasları falan bi şaşırtıyım şu küsüratlardan falan bi arınıyım inşşşşş. ama bu sefer kafamda bitti bu iş benim
başka yolum yok kaçıcak bi yerim yok dün akşam bi arkadasımla konuşurken dediği bi laf aklımı başıma getirdi ama kötü niyetle demedi bunu istemeden oldu lafın oraya gidicegini fark edemedi yani olsun canı sagolsun iyi oldu aslında bi kez daha tokat gibi suratıma çarpmış oldu koca göbekli yag fıçısı gibi oldugumm
dediğim gibi aslında kötü bi kız degildir o baska bişi ima etti ama ben anladım anlamam gerekeni
herkese selamlarrr
kendimi uzzuuuunn bir geçmişi okumaya hazırlamıştım yeşil çayımla birlikte ama
sayfalar çok ilerlememiş neyseki çabucak bitti
nasılsınız iyimisiniz, umarım hepinizin keyfi yerindedir, çok mutlusunuzdur kızlar
bende çok mutluyum sabah artı çıkmam dışında herşey süper geçti...
tatile çıkarken 60.5 geliyordum, bu sabah tam tamına 64.3 çıktı
şok şok şok yanii, o kadar garip hissettim ki kendimi, bakalım yarında bi tartılıcam ne kadar çıkıcak :26::26::26:
ama çok güzel bir bayramdı,
kızlarla içtik, sarhoş olduk, şarkılar söyledik, bağıra bağıra kahkahalar attık, bebeklere kocalar baktı
biz muhabbetteydik, daha da güzeli en yakın dostum can arkadaşım nikah şaidim boşanacaklardı
onların arası düzeldi, o kadar mutluyuz kiii
kardeşim de sözleniyor bu ayın 18inde, allahım yaa süper süper süper
enerjim heyecanım mutluluğum sizede geçsin inşallah kızlar
nilgüüünnnnnnnüümmmm denize karşı benim de adımı haykırdın haa, bayıldım bayıldım çok sevindim gözümde canlandırdım da harikaa
pazar günü de bende senin adını haykıra haykıra giricem serin sulara
deryacımmm vallahi ben sevindim tatlım allah hakkınızda hayırlısını versin,
daha önce bende yaşadığım için, omzunuzdan o kadar büyük bir yük kalkacak kii, daha sonra ayrıntılı bir şekilde konuşuruz kuzumm
hiç üzmeyin birbirinizi, o kadar güzel kazançlı iş kolları varkii, altından kalkarsınız bu günlerinde
kızlarrrrrr koşu bandında 2.5 kilometre yürüdüm şimdii
yapabildiğim kadarda twist yapıp dodru duşaaa
bu defa olucak inşşş. Nolur dua edin sizde bitsin bu çilem artık
bende tek tek hepinize dualar ediyorum Allahım irademize sahip çıkma gücü azim versin bol bol motivasyon versin inşşşşş. hep birlikte yakıcaz bu yagları inşşş.
sevda twiste kaçarrrr
bu ara pek yazamıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı canlarım. yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum..
benim telaşım çok bu ara kızlar,bir saat sonra falan erkek arkadaşım ve ailesi bize ailemle tanışmaya gelecekler...o yüzden biraz stresliyim bu aralar. gelişmeleri gene yazarım,bildirmimi yapıp çıkıyorum.
verenleri tebrik ediyorum,benim gibi artıda olanlarda hafftaya düzelticez inş...
bildirim
başlangıç 90.8
geçen hafta 80.7
bu hafta 81.9
gelen 1200gram
toplamda giden 8.9
beden 44
spor yok
boy 1.64
hedef 65
bugünde hic bozmadım kendime verdiğim sözü.dondurma cikolata abur cubur yemedim.
corba salata cacık yemeye o kadar alıstım ki.ama cok geliyor yahu aksamdan cacıgı cıkarsam mı aceba.bu artistlikleri yapacagım hiç aklıma gelmezdi.
ögle yemeginde;cacık salata ve mercimek corbası yedim
akşam yemeginde;1 ufak tabak yogurtlu semizotu,biraz tavuklu salata,1 kase domates corbası yedim.
maşallah benim karnım neden bu kadar tok ya semizotu mu tok tuttu ki acaba
slm kıslar 500 gr artıdayım bu hafta
Başlangıç 81 kg
geçen hafta 73 kg
bu hafta 73.5 kg
gelen:500 gr
spor yokk
sabah 81,8 i görünce;
sabah armut nektar
ara 3 tane meyveli diyet bisküvi
öğle salata çorba yoğurt
ara 3 tane meyveli diyet bisküvi, nescafe
akşam zyağlı sarma, yoğurt bol salata
bakalım...
bu arada ,
sevgili darkolive,
bir anlık şeker krizi için koca emeğini riske etme, daha ciddi krizlere saklayalım bu tür kaçamaklarımızı :)
kolay gelsin hepimize.
bir de bu saatte acıkmaktan nefret ediyorum, bir şey yesen yenmez yemesen uyunmaz :2:
iyigeceler kızlar. nasılsınız görüşmeyeli. bayramda bitti :) ben bi kaç gün daha yokum sanırım. özledim sohbetlerinizi. bu hafta liste yapılcakmı veya bildirimler olacakmı bilmiyorum geçmişe bakamadım. ben bildirimimi yapayım. bayram arası alırım diye korktum ama çok şükür sabitim.
hepinize iyi gecelr
Bildirim
Başlangıç: 90
Geçen hafta: 85.5
Bu hafta: 86.5
G:elen: 1000 gr
Toplamda giden: 3500
Beden: 48
Spor: Yok
Boy: 155
Hedef: 55
Bayramın getirisi +1 kg buna da şükürrrrrrrrrrrr.............
Bundan 5 yıl evvel ben akupunktur, diyet ve yürüyüşle 27 kg vermiştim. Yaptığım diyet da Karatay diyetinin aynısıydı. Tahılı, patatesi, pilavı ve şekeri hayatımdan tamamen çıkarmıştım. Yalnız kg vermek değil, zor olan o kg yu korumakmış. 57 kg kadar inmiştim, ben ısrarla 55 e inmek istiyordum, dr um da bir çok rahatsızlığımın olduğunu burada ara vermemi istemişti. Haftada 100 gr ver, acelen ne ki demişti ama ben onu dinlemedim ve dr bıraktım. Dr bana metabolizmanı düzelttim, bu da iki şekilde bozulur. Ya hormon bozukluğun olursa ya da depresyona girersen demişti. Neyse ben kg mu iki yıl boyunca korudum. İki yılın sonunda ömrümde hiç yapmadığım bir şey yaptım, bu benim yaşamımdaki en büyük hatalardan birisiydi. O zaman popüler olan bir bitkisel ürün kullandım şu iki kg yu vermek için, bir hafta içinde önce depresyona sonra da komaya girdim, ondan sonra da durdur kg ları durdurabilirsen........ 90 ları buldum. Kendimi resmen sabote etmiştim, 36-38 bedenlerden 48 bedenlere çıktım.
Neyse o zamanlarda gazetede bir yazı okumuştum, Alman bilimadamı bir dr muş. 21 gün boyunca her gün açık deniz balığı yenilmesini, 21 günün sonunda da haftada en az iki defa balık yenilmesini öneriyordu. Bu kürüda altı ayda bir yapın diyordu. Yaşlanmayı önlediğini, hatta gençleştirdiğini iddia ediyordu. Aynı Karatay diyeti gibi yalnız günlük preteini et ve tavuktan değil de balıktan alıyorsunuz. Gün atlamadan her gün balık yenilmesi gerekiyor. Tek tip beslenme de değil, sebzenizi, meyvenizi, sür ürünlerini alıyorsunuz. Bu diyetin en iyi uygulayıcıları julia Raberts vs ymiş. Yani Hollywood....... yıldızları........
Ben de balığı çok severim o zaman uygulamıştım ve gerçekten sarkma sünme olmadığı gibi bir de olduğumdan daha genç görünmeye başlamıştım ama daha sonra devam etmedim ve bir daha uygulamadım.
Bu bilim adamına göreyaşlanma, yaş ilerleyince hücrelerde oluşan bir hastalıktan oluşuyormuş, her gün balık yendiğinde bu rahatsızlığı onarıyormuş ve onun için yaşlanma duruyormuş...
Bir de insan yaşamında hayati önem taşıyan iki unsur varmış. Biri su diğeri de tuz (tuz zararlı değil aksine çok faydalıdır ama gerçek tuz olursa)... Vücüdumuzun 3/2 sudan va tuzdan oluşuyor bunu hep hatırlayalım...
İyi kaliteli, işlenmemiş, doğal mineralli kaynak suyu kullanınız, gerçek mineralli tuz kullanınız ve tuz değirmeniniz de metal bıçaklı olmasın...
Sevgiyle kalalım, başarılarımız daim olsun...
Bildirim
Başlangıç: 93
Geçen hafta: 79
Bu hafta: 80.5
G:elen: 1500 gr
Toplamda giden: 12.5
Beden: 42
Spor: yüzme ve denizde basit hareketler
Boy: 167
Hedef: 58
güzeller selaaaaaammm dün gece geldim ama tüm gün bavul boşalt yıka topla giremedim bugünden itibaren başladım tekrar
canımmm yaaaa ben de yeni geldim giremedim... sere serpe güneşlenmek neymiş bende anladım walla bu tatildeee..
oram çıktı buram çıktı demeden kendine güvenli bir şekilde tatil geçirdim...ama bu sizlerin sayesinde ki
özellikle ve özellikle izlemin sayesinde bu konuda hakkını yiyemem...
gece gece içim bi tuhaf oldu yaaa ayrı ayrı yerlerdeyiz tanışmıyoruzzz ama aklımızda hep birbirimiz varız ne güzel gerçekten sizleri tanımak istiyorum artıkkk bennnn....
canım bende lk defa diz üstü etk elbise giydim 10 günde 1500 artıyla döndüm ama bugün başladım sayılır yarın daha güzel olacak inşallah hele şu ev toparlama yerleşme bavul çamaşır işim bi bitsin hafta sonu pazartesi herşeye yeniden başlıcaz....resimleri de sonra yüklerim daha pc ye atamadım
ben ümitliyim olacak nilgünüm ve birgün
NEDEN OLMASIN
OTURUR BU GÜNLERİ YAD EDERİZ ZAYIFLAMIŞ OLARAK...............
TOPİĞİMİN BÜTÜN GÜZEL HATUNLARI TATİL BİTTİ BAYRAM BİTTİ ARTIK BAHANE YOK HADİ TOPARLANIN BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR
DÜNYAYI BİRLİKTE HAFİFLETECEĞİZ HADİ BAKALIMMM
EŞLERİMİZ Bİ DAHA AŞIK OLSUNNNNN
BEKARLARA HAYALLERİNDEKİ GİBİ Bİ EŞ GELSİN AŞIK OLSUNNNN
BU ARADA YENİ GELEN BÜTÜN GÜZELLER HEPİNİZ HOŞGELDİNİZ....
BEN AYŞE 29 YAŞINDAYIM Bİ TATLI CADIM VAR İKİ YAŞINDA ÖĞRETMENİM VE DENİZLİDEYİMMMMM....
.....Takma, her kafadan bir ses gelio..
Bayramin 1.günü nerdeyse cogu akrabamiz kayinvalideme toplandi. Gelen giden baya cokdu
Al ben 61 kilodayim, bu sefer millet bana da sacmalamaya basladilar.
Dedikleri seyler, yani kelime ordusu olan aptalca cümleleri o kadar sacma ki..
" Ayyy Gülcin sen bu zayiflama isini iyice abarttin su haline bak,
ne o yoksa yeni koca mi bulacaksin kendine ? " Suratimin ifadesi inanin buydu
Bos teneke misali insanlar o yüzden kafana takip da üzülme canisi...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[Kilo Bildirimi
Baslangic Kilo : 87.7
Gecen Hafta : 61.5
Bu Hafta: 61.3
Bu Hafta Giden : 200 Gramcik.
Toplam Giden : 26.2 Kg
Beden : Artik 38
Boy: 1.70
Hedef : 55
Spor : 0'
Bayramin ikinci günü esimle alisveris merkezinde yemek yemeye gittik, yemekden sonra hadi gezelim diyip direk H&M 'e daldirdim
Ordan coook hosuma giden bi ceket aldim 38 beden
Resimi yüklüyorum ama yakin bir zamanda üstümde de ceker koyarim buraya insaAllah.
Yine siyah strec pantolon denedim düsük bel 40 beden istedim anaaaaaa belimden düsüyor,
Gercekden de coook bol
38'i istedim aayyyyhh nasil güzel CUK diye oturdu belden
Allah'ima cok sukurOnu alamadim ama, aklimin kösesinde en yakin zamanda benim olacaaakkk
Bayramda cok süzel gecdi cok sukur, sadece birazcik tatliyi fazla kacirsam da dengeliyicem insaAllah önümüzde ki günlerde:97::97::97:
Başlangıç: 85
Geçen hafta: 70
Bu hafta: 70.600
Gelen: 600 gr
Toplamda giden: 14.400
Beden: 44
Spor: Yok
Boy: 1.58
Hedef: 65
günaydın arkadaşlar. ben grupta değilim ama bildirim yapmak geldi içimden
( 31 eylül ) başlangıc: 84
bugün: 82.100
giden: 1.900
beden: 44-46
spor: yürüyüş
boy: 1.59
hedef: 60
az önce sirkeli su içiğ kahvaltı yaptım; 1 dilim uno denge light üzerine light krem peynir,domates,salatalık,5 tane kücük acı biber turşusu.15 dk sonra bir bardak light süt içtim.
ben gideyimde maydanoz suyu kaynatayım azıcık
günaydın kızlar herkesin gecmiş bayraninı kutluyoruminş herkes cok güzel gecirmiştir bayramını evet bizde arefe akşamı aldıgımız ani bir kararla ayvalıga gittik sarımsaklıya süper bir tatil oldu bizim için bol bol yüzdüm tabikide yadimmmmmmmmm boyoz yedim ilk kez herşey yadim ya ama tartılmadım kızlar tartılmayıda düşünmüyorum cumaya kadar bakalım sonuc ne olacak biraz işlerim var inş pazartesi spora başlıyocagım yani yürüyüş sabah akşam bu kışı kesin şişman gecirmeyecegim söz
umarım bende çabuk toparlarım...eskisi gibi bitki çayı yada su içmiyorum havalar soğudu.canım istemiyor...birde çalıştığım yerde wc üst katta asansörle gidip baya yürüyorsun.su içsem şıkışsam tek wc var koca mağazaya...rahat rahat içemiyorum....
nilgün denize girmene eğlenmene ve eşinle aranın iyi olmasına çok sevindim.allah muhabbetinizi daim etsim canım...kilolar gittikçe kendini daha da mutlu hissedeceksin...kurban bayramına kadar 10 kilo daha veririz inş....
arkadaşlar selamlar, bende bu sabah geldim tatilden kısada olsa çok iyi geçti. doya doya yüzdüm:)) kollarımın ağrısından geceleri uyuyamayacak kadar yoruldum:)) eve gelince ilk işim tabiki tartılmak oldu ve öyle sinirlendimki sen tut tatilde yoğurt karpuzdan başka bişey yeme deli gibi yüz ama tartı artıda çıksın. durum 5 dakika sonra anlaşıldı tabi regl( olmuşum. şuan battaniyenin altında oturuyorum . deniz çivi giviydi acısı çıkıyor şuan(((
kızlar tatilde akşamları saat 5-6 gibi yoğurt ve karpuz yedim. akşamları gezmeye çıkıncada 2 top dondurma, haşlanmış mısır yada közde mısır yedim. tatildeyim diye kaçamak hakkı koydum kendime ama 2 topta olsa dondurmalar masum değilmiş(
kilom regl durumuyla beraber: 83.3 çıktı geçen hafta 82.6 idi.
nilgüncüm slm canım nasılsınestagfurullah canım kesinlikle uyanıklık yapmak gibi bir niyetle söylememiştim sadece moralim bozulmasın diye birde ben bu hafta liste olmaz diye tartılmadım kötü niyetim yoktu canım yarın tartılırım
canımmmmmmmmmmmmmmm yanlış anlama sakın şaka olarak yazmıştım.ne olur kızma bana.üzdüysem seni özür dilerim.geçekler acı tatlım kaçamayacağız.hani sen de yaz açık seçik gör halini önelmini al diye.belki de o kadar kilo almamışsındır tatlım o yüzden yazdım..
nilgüncümmm merhabaaa
ben dünden beri ii kötü düzene girmeye çalışıom ama belli midem büyümüş 10 günde yaa gerçi yaz boyu doğru düzgün bir düzen oturtamadım aslında...
hiç su da içmedimm bitki çayıdaaa bu 10 gündee...
aslında bu ara bi nevi vücudu şaşırtma açısından ii de oldu inşallah takır takır gider bu kilocuklarr....
ya fotoğraflarda herşey ii güzel de benim karnım ve bacaklarım çok kötüüü...
alt bacaklar da değil o stepin sayesinde bayaaa bi inceldi ben bile şaşıyorum alt bacaklara hep annem mertek bacaklım derdi düşünün yaniii ama üst taraf felakett heleki iç bacaklarrr ve arkada selülitlerimmmm oooooo .....
bişiler yapıp o bacakları inceltmeliyim ve tabikiiiii karnımm oturunca sepet gibi kucağımda..
ama olacak inşallah şu pazartesi gelsin
3 litre su
1 form çayı
2 yeşil çay
mutlaka olacak menülerimde
ve sporrrrr
salona başlamak istiyorum yine... bakalım toparlanacağız inşallahhhhh.....
bide canım ben pek inanmazdım öle jellere falan ama doğumdan sonra bende extra gel almıştım 1 kaç gün kullandım ama düzeni sağlayamadım hala 1 tüp duruyor 90 liraya almıştım sanki etkili bişi gibi gelmişti o zaman bi daha çıkarayım bende....
cok işim var kızlar ya bir sürü ütü nasıl yapacagım burda oturarakkkkk gezmek güzelde sonrası gıcık ya valizleri yerlesştirme yıka ütüle bir sürü iş
selam kızlar herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.dün akşam döndük memleketten.bayramın 3.günü sünnette vardı acayip yogun ve koşuşturmacalı geçti çok güzeldi herşey.gribim dışında çok fena grip oldum bide öksürük mahvetti beni.hala kendime gelemedim birazdan işe güce girişeceğim.kızlar süper iltifatlar aldım beni gören herkes tüm akrabalar tanıdıklar eş dost herkes beni taktir etti bazıları sadece yüzün çok çökmüş falan dediler ama aldırmadım.onlar bana iltifat ederken eşimin bana bakışlarını görecektiniz hayran hayran gururla bakıyordu.birdaha kurban bayramında gideceğim inşallah kalan 2 kiloyuda verebilirim.bayramda tatlılar yemekler fena cözuttum ama okadar çok koşturdumki sadece 200 gr. almışım
kilo bildirimim
başlangıç 86.100
geçen hafta 62.200
bu hafta 62.400
gelen 200 gr.
toplam giden 23.700
hedef 60
beden 40
spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?