80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar herkesin gecmiş bayraninı kutluyorum inş herkes cok güzel gecirmiştir bayramını evet bizde arefe akşamı aldıgımız ani bir kararla ayvalıga gittik sarımsaklıya süper bir tatil oldu bizim için bol bol yüzdüm tabikide yadimmmmmmmmm boyoz yedim ilk kez herşey yadim ya ama tartılmadım kızlar tartılmayıda düşünmüyorum cumaya kadar bakalım sonuc ne olacak biraz işlerim var inş pazartesi spora başlıyocagım yani yürüyüş sabah akşam bu kışı kesin şişman gecirmeyecegim söz

afiyet olsun bende yeşil cayımı içiyorum sonrası iş iş iş

sana da afiyet olsun canım.ya acaba diyorum şu ebru şallı ile plates dvdsi var ya ona mı başlasam?yoksa biraz kilo verdikten sonra mı başlamak daha dogru olur:44:

canım o konu hakkında pek bir gilgim yok ama yapan arkadaşlar var sana yardımcı olurlar

sana da afiyet olsun canım.ya acaba diyorum şu ebru şallı ile plates dvdsi var ya ona mı başlasam?yoksa biraz kilo verdikten sonra mı başlamak daha dogru olur:44:

Merhaba öncelikle her öğünde neden 5 tane acı biber turşusu yiyorsun?faydası ne?
pilatesi istediğin kiloya yaklaşınca başla deneyimli arkadaşlar öyle önerdi.ben pilates topu bandı aldım ama 60 kiloya düştükten sonra başlayacağım.

izlem kardeşinin sözü hayırlı olsun....

nurancım seninde hayırlı olsun sözün allah tamamına erdirsin....

gülçincim teşekkürler canım...38 bedenin olması süper senin adına çok sevimdim.inş.bidaha 40 bedeni görmezsin bende 38 beden olmak istiyorum...inş.darısı tüm isteyenlerin başına:)yeni cicini de güle güle giy artık üstünde de görürüz inş.kilo verince çok güzelleştin daha boylu poslu duruyorsun giydiğin daha çok yakışıyor.çevrendekiler kıskandığı için o tarz yorumlar yapmışlar.burda herkes kendi için kilo veriyor kendini daha mutlu hissetmek için...

filizcim kaç kardeşsiniz bir kardeşin van'a gitti diğeri sizde birde erkek kardeşin mi var?maşallah...bayramda çok artı çıkmamana sevindim...umarım bende çabuk toparlarım...eskisi gibi bitki çayı yada su içmiyorum havalar soğudu.canım istemiyor...birde çalıştığım yerde wc üst katta asansörle gidip baya yürüyorsun.su içsem şıkışsam tek wc var koca mağazaya...rahat rahat içemiyorum....

nilgün denize girmene eğlenmene ve eşinle aranın iyi olmasına çok sevindim.allah muhabbetinizi daim etsim canım...kilolar gittikçe kendini daha da mutlu hissedeceksin...kurban bayramına kadar 10 kilo daha veririz inş....

sevdacım bomba gibi dönüş yaptın...azmin daim olsun spor konusunda çok tembelim sizin gibi olmayı çok isterdim.ama işten eve git kuzey'le ilgilen yemekti,evi toparla vs.canım hiç spor yapmak istemiyor....kendimi çok yorgun hissediyorum alışmışım zor geliyor...

deryacım dükkan işi inş.hayırlısıyla sonuçlanır.gönlüne göre olur...

yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz inş.hepbirlikte fazlalıklarımızdan kurtulur hafifleriz....

cevap verdiğin için teşekkür ederim öncelikle. her öğünde 4-5 tane küçük acı biber tursusu yiyorum cünkü kuzenim hic rejim yapmadan bu sayede iki ayda 5 kilo verdi. ve sadece cips yemegi kesti.tatlı ekmek herşey yemiş. bir de mesut yar acı biber yiyerek metabolizmasını hızlandırmıs. bende deneyeyim dedim kesinlikle işe yaradığını düşünüyorum.
bende zayıflayınca başlayayım o zaman

arkadaşlar selamlar, bende bu sabah geldim tatilden kısada olsa çok iyi geçti. doya doya yüzdüm:)) kollarımın ağrısından geceleri uyuyamayacak kadar yoruldum:)) eve gelince ilk işim tabiki tartılmak oldu ve öyle sinirlendimki sen tut tatilde yoğurt karpuzdan başka bişey yeme deli gibi yüz ama tartı artıda çıksın. durum 5 dakika sonra anlaşıldı tabi regl( olmuşum. şuan battaniyenin altında oturuyorum . deniz çivi giviydi acısı çıkıyor şuan(((

kızlar tatilde akşamları saat 5-6 gibi yoğurt ve karpuz yedim. akşamları gezmeye çıkıncada 2 top dondurma, haşlanmış mısır yada közde mısır yedim. tatildeyim diye kaçamak hakkı koydum kendime ama 2 topta olsa dondurmalar masum değilmiş(

kilom regl durumuyla beraber: 83.3 çıktı geçen hafta 82.6 idi.

bu insanlara sinir oluyorum.laf sokmak için ellerinden geleni yapıyorlar.acaba bizde mi sorun var.hiçbirimizin karşıdakinin kusurunu bulayım da laf söyleyeyim derdi yok.annendeki değişiklik belirgindir belki ama senin saçın ne alaka?biz de gördük saçlarını gayete şık duruyor.aldırma bebğim sen onlara.tabiki kilo ver ve daha iyi hisset kendini.şu gerçekki kilo vermesek hiç bir şey yapmak içinizden gelmiyor.hep beraber vereceğiz inşallah..

karbon için erken daha.biraz havalar soğusun.sıcak da çekilmez.sen sporunu yap bol su iç ve akşamları 7 den sonra yeme(ben de böyle yapacağım) ortim ..

iyi vakit geçirmene sevindim.kızkardeşinin sözü hayırlı olsun şimdiden.hadi bakalım sözde harika olmalısın.o yüzden bırak şekerpare düşünmeyi falan..yarın da beni unutma çok komik ve harika bir şey.sen biliyorsun neden bağırdığını millet anlamıyor.çok komikler ya..yani bakışları..

madem koşu bandın var o zaman düzenli kullanıyorsun.bak ben 2 gündür düzenli 1 saat yürüyorum ve 400 de twist yapıyorum.her gün menünden sonra yazıyorsun sporunu tamam mı canım..sen de beni kontrol et ki ben de cıvıtmayayım.
bi de spor saati belirle kendine gerekirse hep aynı saatte yap.o zaman geldiğinde otomatikmen kalkıp yapıyorsun zaten farketmeden.ben ramazanda hep gece 11 de 12 de başlıyordum ya spora şimdi de 11 olmadan canım istemiyor yapmayı.ama artık düzenimi değiştirmem lazım sabaha çekmeyi düşünüyorum okul başlıyor ya o kadar geç yapamam.spor ortim benim :))))))

hayırlı olsun canım.nasıl geçti tanışma?aileler birbirini sevdi mi?

çok güzel canım.sen semizotu yazınca hemen yapmak istedim amayoğurt yokmuş evde sinir oldum.inşallah emeklerinin karşılığını alırsın.

slm kıslar 500 gr artıdayım bu hafta

Başlangıç 81 kg
geçen hafta 73 kg
bu hafta 73.5 kg
gelen:500 gr
spor yokk

ne güzel ucuz kurtuldun bayram mahvetti beni nehir ya..ben +900 üm..

çok güzel gidiyorsun maşallah..

bir de bu saatte acıkmaktan nefret ediyorum, bir şey yesen yenmez yemesen uyunmaz :2:

süt içmeyi dene yada 1 küçük porsiyon meyve ye canım..

zekiye nasılsın tatlım?ne güzel sabit çıkmışsın tebrik ederim..

Bildirim
Başlangıç: 90
Geçen hafta: 85.5
Bu hafta: 86.5
G:elen: 1000 gr
Toplamda giden: 3500
Beden: 48
Spor: Yok
Boy: 155
Hedef: 55

Bayramın getirisi +1 kg buna da şükürrrrrrrrrrrr.............

ödemdir o da hemen gider inşallah..

teşekkürler bilgi için.

ortimmmmmmmmmmmm hoş geldin.yeter bu kadar ayrılık düzenli gir yine.motive olmamız lazım hemen başlamamız lazım.akşam menüleri paylaşalım dananın kuyruğu kopsun.

ben de ana öğünlerde iyiyim de almanaya da yaşayan yengem bana capucino getirmiş kakaolu.onu içiyorum günde 1 kez.kalorili mi bilmiyorum keyif niyetine içiyorum.çok kalorili derseniz okula götüreuyim de arkadaşlar içsin.

bi de bir sürü çikolata koydu çantama ya.değişik değişik bir sürü paket çikolata.eşim çocuklar yiyor ben yemiyorum ama sonra bi bakıyorum dolabı açmışım yemişim biraz.yiyince de çok sinir oluyorum kendime..bana dur deyin artık..

tatil güzel geçmiş ne güzel.senin adına sevindim.hadi bakalım okul başlıyor.öğrenciler ders anlatırken tepeden tırnağa bakacaklar bize.sinir oluyorum zaten ben ders anlatırken göbeğime falan bakmalarına.şaşırtıp onları öğretmenlerinin ne kadar azimli olduğunu gösterelim onlara

filize de yazdım ya.bu insanlara yaranamıyorsun kilon olur laf ederler zayıflarsın laf ederler.öyle laf edeceklerine kıskançlıklarından önce bir tebrik et azimden dolayı ama dikkatli ol daha zayıflama istersen şu an gayet iyisin de.yok demezler illa laf sokacaklar.istesen 40 şey bulursun da kaşı gözü için sana yakışmaz .iyi dayanmışsın valla.

38 beden olman ne güzel ya..tebrik ederim ne güzel azmettin başardın canım.ceketin de nefis bayıldım güle güle
giy.

Başlangıç: 85
Geçen hafta: 70
Bu hafta: 70.600
Gelen: 600 gr
Toplamda giden: 14.400
Beden: 44
Spor: Yok
Boy: 1.58
Hedef: 65

canın sağolsun canım veririz inşallah..

grup da değilim ne demek duymayayım bi daha.buraya merhaba diyen herkes gruptadır tamam mı canım.1.900 vermişsin harikasın.

iyi vakit geçirmene sevindim canım ama yok öyle uyanıklık.aslanlar gibi bildirim yapıyorsun canım.bak biz yaptık gördük günümüzü.pazartesi hazırlar derya listeyi.lütfen yarın sabah aç karnına tartıl ve yaz kilonu şekerim..

canım ben de bitki çayı içmiyorum fazla ama şöyle yapıyorum.şimdi form çayı ve yeşil çay hazırladım ılıyınca kafama dikeceğim.sen iş çıkışı eve geldiğinde demle iç hemen sabaha işe gitmeden çıkarsın.suyunu iç ama zor olurbelki de belki vücut alışır sonradan daha az gelir tuvaletin.sen bilirsin en kolayı neyse o olsun.ben de okuldayken her tenefüs gidiyorum bana da zor oluyor.veli yada öğrenci arıyor nilgün yok.ömrüm wc de geçiyor ya..ev hanımı arkadaşlar bu konuda şanslısınız bak gönlünce iç git wc ye..

sporu takma.ben o kadar spor yapıyorum da ne oluyor.evet inceldim ama tartıda öyle etkileyici bir sonuç yok.bu işin kuralı az yemek canım.su içtim spor yaptım değil az yedim dikkatli yedim kilo verdim oluyor.zaten yoğunsun spora say temponu.

eşimle iyiyim çünkü kırşehire taşınmayı kabul ettim.hayırlısı olsun diyelim.

asla masum değil o dondurmalar.zaten ne güzelse o kalorili mübarek.regl sonrası tartıl bakalım kaç çıkacak..

nilgüncüm slm canım nasılsın estagfurullah canım kesinlikle uyanıklık yapmak gibi bir niyetle söylememiştim sadece moralim bozulmasın diye birde ben bu hafta liste olmaz diye tartılmadım kötü niyetim yoktu canım yarın tartılırım

dün sabah gülay ın verdiği tarif üzerine aromatik yağları almaya aktara gittim.selülit için mi istiyorsunuz dedi ben de hayır karın inceltmek için dedim.bi ürün önerdi biber hapının kremi ..ben de kullanıyorum kullananlar da memnun kaldılar dedi.yatarken yada spor yaparken yada gün içerisinde sürüyorsun streçle kaplıyorsun yandığınızı hissedeceksiniz dedi.ben de ya beğenmezsem dedim beğenmezseniz getirin alacağınız yağları size %75 daha ucuza satacağım paranın kalanını da iade edeceğim dedi.dün koşu bandındayken kullandım.sürdüm streç filmle kapladım.aman allahım cayır cayır yanıyorum.bi ara korktum acaba derim tahriş mi oldu diye ama yok bir şey görünmüyor.duşta da bir güzel duruladım o kremi.ama acabalar kafamda..

mübarek hala hissediyorum etkisini.içim de rahat değil.pazartesi okula gittiğimde uğrayıp geri vereceğim kremi.alacağım yağları.nasıl kandım aldım anlamadım.

bi yandan da krem bu nilgün kullan ne olacak diyorum karar veremedim yani..

canımmmmmmmmmmmmmmm yanlış anlama sakın şaka olarak yazmıştım.ne olur kızma bana.üzdüysem seni özür dilerim.geçekler acı tatlım kaçamayacağız.hani sen de yaz açık seçik gör halini önelmini al diye.belki de o kadar kilo almamışsındır tatlım o yüzden yazdım..

nilgüncümmm merhabaaa
ben dünden beri ii kötü düzene girmeye çalışıom ama belli midem büyümüş 10 günde yaa gerçi yaz boyu doğru düzgün bir düzen oturtamadım aslında...
hiç su da içmedimm bitki çayıdaaa bu 10 gündee...

aslında bu ara bi nevi vücudu şaşırtma açısından ii de oldu inşallah takır takır gider bu kilocuklarr....
ya fotoğraflarda herşey ii güzel de benim karnım ve bacaklarım çok kötüüü...
alt bacaklar da değil o stepin sayesinde bayaaa bi inceldi ben bile şaşıyorum alt bacaklara hep annem mertek bacaklım derdi düşünün yaniii ama üst taraf felakett heleki iç bacaklarrr ve arkada selülitlerimmmm oooooo .....
bişiler yapıp o bacakları inceltmeliyim ve tabikiiiii karnımm oturunca sepet gibi kucağımda..
ama olacak inşallah şu pazartesi gelsin
3 litre su
1 form çayı
2 yeşil çay
mutlaka olacak menülerimde
ve sporrrrr
salona başlamak istiyorum yine... bakalım toparlanacağız inşallahhhhh.....

bide canım ben pek inanmazdım öle jellere falan ama doğumdan sonra bende extra gel almıştım 1 kaç gün kullandım ama düzeni sağlayamadım hala 1 tüp duruyor 90 liraya almıştım sanki etkili bişi gibi gelmişti o zaman bi daha çıkarayım bende....

Son düzenleme:

yok canım nasıl kızarım dogru söylüyorsun inş yarın tartılırım kesin 3 kg vardır artım en az

cok işim var kızlar ya bir sürü ütü nasıl yapacagım burda oturarakkkkk gezmek güzelde sonrası gıcık ya valizleri yerlesştirme yıka ütüle bir sürü iş

selam kızlar herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.dün akşam döndük memleketten.bayramın 3.günü sünnette vardı acayip yogun ve koşuşturmacalı geçti çok güzeldi herşey.gribim dışında çok fena grip oldum bide öksürük mahvetti beni.hala kendime gelemedim birazdan işe güce girişeceğim.kızlar süper iltifatlar aldım beni gören herkes tüm akrabalar tanıdıklar eş dost herkes beni taktir etti bazıları sadece yüzün çok çökmüş falan dediler ama aldırmadım.onlar bana iltifat ederken eşimin bana bakışlarını görecektiniz hayran hayran gururla bakıyordu.birdaha kurban bayramında gideceğim inşallah kalan 2 kiloyuda verebilirim.bayramda tatlılar yemekler fena cözuttum ama okadar çok koşturdumki sadece 200 gr. almışım

kilo bildirimim

başlangıç 86.100

geçen hafta 62.200

bu hafta 62.400

gelen 200 gr.

toplam giden 23.700

hedef 60

beden 40

spor yok

başlayalım canım başlayalım.sen de pazartesi salonla konuş tanıdıksa ayın 15 inde ver yoksa 15 ine kadar evde leslei falan yap artık.

ne diyorsun şimdi sence kremi kullanayım mı?ben acaba biber kremi ya etkili olur mu diye şüpheye düştüm..

inner leg exercises - YouTube

böle bi link var bi inceleyin kızlar bende bakayımmmm

baktım güzel şeyler var..

cok işim var kızlar ya bir sürü ütü nasıl yapacagım burda oturarakkkkk gezmek güzelde sonrası gıcık ya valizleri yerlesştirme yıka ütüle bir sürü iş

kolay gelsin.hiç iş bitmez mi ya..ladınlık dert valla.

oh ne güzel iltifatlar almışsın.çok sevindim.200 artı ile de ucuz kurtulmuşsun..

izlem sen niye yazmıyon şekerim?

derya ile banu niye gelmediler hala..merak ettim.

nilgüncüm sen bilirsin yaaa böle şeyler hep ticari gibi geliyor bana ama denemek de gerekir bilmiom yani ben de iksir gibi bişi yaptım .1.25 kiloluk bi kabım var ona 1 form çayı 2 yeşil çay attım koycam dolaba ice tea niyetine su da içiom bugün hadi bakaılmmm

dediğn gibi salona da okul açılınca mı başlasam şimdilik evde kendim bişiler yapcam birazdan 300 twist ile başlarım akşam da leslie yapayım bari 5 mil.......

hadi bismillahhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…