80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlarr

deryacım dün tartılıp bildirim yaptım 78.500 geldim
ama bu sabah tartıldım 77.600 geldim yani düne göre nerdeyse 1 kilo eksideyim
demek istediğim şu haftaya ben 2 kilo vermiş olsamda 3 kilo vermiş gözükücem
çünkü bu 1 kiloyu dünle bugün arasında gitti,,(tabi ödem falan vs)de vardır içinde şişlik falann....
canım nasıl istiyosan söyle öyle yapıyım ....ben yeni bi bildirim daha yapıyım sen hangisini uygun görüyosan onu al
kimsenin hakkı geçmesin kimseye... ister önceki bildirimi al ister şimdi yazıcagımı ...........

KİLO BİLDİRİMİ:
BAŞLANGIÇ: 86 :96:
GEÇEN HAFTA : 78.800
BU HAFTA: 77.600
GİDEN :1.200
TOPLAMDA GİDEN: 8.400
BOY:1.60
BEDEN:44
SPOR:YOK

ORTİMMMM HOŞGELDİNNN
nasılsın canımmm?
merak etme en kısa sürede atarsın o artıları
ben gecen akşam bi arkadasımla benim kilo almadan önceki vücudumu konuşuyoduk yok bacagım şöyleydi
yok karnın dümdüzdü falan dediki sevda bu hale nasıl geldinn
kafam dan kaynar sular indi resmen o kötü niyet kasdetmedi çok iyi bi kızdır sagolsun
ama benim beynim durmadan tekrarlıyo bu hale nasıl geldin diye diye ve yüz ifadesi gözümden gitmiyo

tekrar merhaba arkadaşlar.ya burada nek adar güzel ne kadar sıcak bir ortam varmış.:13:
daha önceleri elimde pizza dilimleri birsürü aburcuburlarla takip ediyordum ama hic yazmamıştım

maydanoz suyu mu bol bol iciyorum bugün içine biraz kiraz sapıda kattım.

ögle yemeginde: 1 küçük kase corba ve 1 küçük kase tonbalıklı karışık salata yedim.malum protein almak lazım:97: yanında acı biber turşusu yemeyi unutmadım tabi.
feci bir şekilde kilo vermeye odaklandım.Allah bozmasın.bugünde aburcubur yemeyecegime dair yemin ettim.annem kızıyor ama baska türlü hakim olamıyorum kendime:18:
gram gram gidecek bu kilolar ben eminim.Allah hepimizi içinde mutlu olacagımız bedenlere kavuştursun.

aminn canımm inşşş.
hoşgeldin bu arada ben sevda :87::87:
azmin hep böyle daim olsunn inşşşş. faydalı olan işine yarayan seyleri tüket boşver pizzayı falan dimi canım

selam kızlar..umarım çok güzel bir geçirirsiniz..Deryacım dün tartılmamıştım ya canım kg bildiirminde bulunayım..
geçen haftayı çok hatırlayamadım ya işyerinde not alıyordum ama şimdi yanımda yok..

başlangıç:95.6
geçen hafta:86.4
bu hafta:86.8
gelen:400 gr
toplamda giden:8.8
hedef:79
spor:yok
beden:46-48

off kızlar ya ne çabuk kg alınıyor ya biran boşluğa gelmiyor bu kg meselesi sürekli tetikte olmak gerek..23 eylülde tatile gidicem/şirket gönderiyor) uzun zamandır görmediğim insanları görücem ddenize girilcek falan..akşamları eğlenceler..off ya keşke daha çok verebilmiş olsaydım..
kızlar size bişi sorcam ben ben Ankaraya giderken ayaklarım öle bir şişti ki molaya giderken ayaklarım ayakkbıdan taşmıştı..zor yürüdüm falan...her sabah da aynı şeyi yaşadım ele bayram sabahı klktığımda suratım topaç gibi şişmişti elim ayağım yastık gibiydi..hava değişimi falan dedim ama perşembe akşamından beri ist dayım aynı şey devam ediyor ..hatta bu yüzden arkadşaımın düğününe gidemedim bugün ayakkabıya bile sığmıyor ayaklarım ya..benim hiç böle sorunlarım olmazdı yaa nedendr acep??yeşil çay içiyorumşimdi bol su içiyorum tarçın ballı çaya da başladım ama yok anma geçmiyor sanki ellerimde ayaklarımda sıvı dolu..arkadaşın biri de hamile olmayasın dedi ben şok..yaw dedim hiç böyle bir belirti görmedim duymadım..benim de öle olmuştu dedi..git test al dedi bana ama geçen ay 10 unda regl oldum bu ay 8 nd falan gelmesi gerek..ben de hemen olayın psikolojisine girmeyim diye gidip almadım beklicem bakalım..yorumlarınızı bekl,yorum böyle bişi yaşayna oldu mu aranızda..

inşallah hep böyle azimle devam edersin..

pazar akşamına kadar süre vardı bu bildirimi alabilir bence.tebrikler...

hayır yani tatilden geldin ya üzerinde para yoksa diye dedim.yoksa sakın vakit kaybetme başla hemen salona.ilacı da kullanayım bugün de ona göre karar vereceğim..

aklıma gelen her şeyi yapmışsın ciddi bir ödem var gibi.sadece bol su ve yürüyüş lazım bildiğim bu.hamilelik başında hiç ödem olmadı ben de.aksine adet gecikince yada erken gelince öyle oluyor bana..

Merhabalar,bayram da bitti,artık bahanemiz kalmadı.Bundan sonra diyete kaldığı yerden devam edelim.
Ben bayram süresince diyete devam ettim,1 tane bile tatlı,çikolata yemedim.Yemekleri ise diyete uygun olarak tükettim.Ammavelakin dün ve bugün resmen şaşırdım.Çikolatalar(sayısını bile bilemiyorum),sarmalar,börekler,tatlılar.Offf yaaaa o kadar dayan son 2 gün böyle olsun.Kendime çok kızıyorum ama iş işten geçti.2 saat kadar önce geldikj,sizi okurken bile çayla 1 paket peynirli çubuk yedim ve utandım.Giderken yani pazartesi sabahı(arefe günü) 68 dim,bakalım yarın ne olacak,inşallah hemen üzerimde kalmazlar.
Derya,hakkınızda hayırlısı olsun.
İzlem ve Nuran şimdiden hayırlı olsun.
Sevda,Gülçin ve Filiz,öyle herkesin söylediği olumsuz sözlere takılmayın.Bu sözler bazen bizi gaza da getiriyor.
Yeni katılanlar,hoşgeldiniz...
Kendinize iyi bakın,bu arada ben işlerimi halledeyim...

kızlar birazdan bi arkadasımın oglunun sünneti var düğüne gidicem ve yemekli düğün
ama ben sadece karbon menüsüne uygun bişi varsa yerim yoksa agzıma bile sürmemmm
rabbimmm bu azmimi bu istikrarımı hiç eksiltme hiç yokolmasın içimdennn aminnnnnnnnnnn
ve tüm arkadaslarıma da azim ver kararlılık ver inşşşşş. aminnnnnnn
özellikle ortilerimmm filizimm, ayşemm,nilgünümm, nuranımmm sizden çok iyi şeylerr bekliyorumm
beşi bi yerde dönsün geri be yaa

sabah 2 meyve
öğle nohut kepekli makarna yoğurt
yedim

bir de annem yağsız kek yapmış 1 ipince dilimin 3/4 ünü yedim
saat4 gibiydi

az sonra dışarı çıkıcaz ama herkes tok geliyor olacak ve ben de 1 saat sonra acıkıcam ne yesem evde yiyip mi çıksam ne yesem bilemedim :)

neyse ama artık bunları önemsiyoum bu da bir şeydir değil mi? :))

bir de saçlarımı boyattım bakır bakır oldu yeni işime kilolu ama saçı bakır renkte başlayacağım :)

Merhaba kızlar,

Filizcim, sarı saç sürekli bakımlı ve makyajlı surat istiyor, koyu renk her zaman daha canlı gösterir yüzü bunun çok büyük etkisi vardır bunu unutma, e kilolarda gidici zaten, bunlar ileride gülerek hatırlayıp, işte ben bunları aştım diyeceğimiz anılar sadece, kafaya takmak senin motivasyonunu düşürmekten başka bir işe yaramaz

İzlemcim çok güzel geçmiş tatilin ne güzel, keşke benim de böyle eskisi gibi güle oynaya konuşabileceğim dostlarım olsa etrafımda, insan özel günlerde daha çok arıyor..
Kilo koşturmadan bile şişlik yapıyor, bilirsin bunu, bir kaç gün sonra tekrar bak bakalım..
Kardeşin hakkında da hayırlısı olsun, bu konuştuğumuz kardeşin mi sözlenen?

Kafe satıldı bile, bilgisayarcı açacağız, o işin de hakkından geleceğimize eminim, kafesiz hayata alışmak hem çok garip, hem de çok güzel olacak..Hayırlısı diyorum her zaman..

Nurancım bu ne güzel bir heyecan böyle daha yeni gördüm, umarım herşey yolunda gitmiştir

Gülçinim, tebrik ederim kara gözlüm 38 liler kervanına katıldın, darısı benim 42 bedene inşallah :92::92:

Sevdacım, tabi ki bu bildirimin geçerli herkese diyorum pazar akşamına kadar vakit var, çok mutlu oldum bak ödemmiş demek ki

dönemedim ben şahsen.akşam 7 den önce k yedim.3 lt su içtim 1 saat spor yaptım.ama açım.her şeyi yemek istiyorum.sürekli aç hisseder mi insan kendini ya..tanıyamıyorum kendimi valla..

saçını güle güle kullan canım.bakıra bayılırım..

kafeyi satmışsınız hayırlı olsun canım.misafirlerin gitti mi?

iyi geceleeerrr kızlarrr ben geldiimm....evimdeyim çok şükür kilo bildiririmi yarın sabah yapıcam ama sanırım en az 3 kg artıdayım.çooook canım sıkılıyor. bide engeç salı prensesimi bekliyorum.ortalık karışık yani.ama pztesi herşey bambaşka olcaaaccaaakkkk. bide kabızlık var felaket...
merhaba ben tülin hoşgeldin.hep alıp verdik ama sonunda dediğin gibi anladıkki un,şeker,pirinç ve patatesi kesersek veriyoruz kiloları.kolay gelsinnnnn
ooooh sefan olsun nilgüncüm.çok sevindim senin adına çokda mutlu oldum. denizde düşledim bende kendimi...bu motiveyle haftaya sıkı başlarız inşallah..

çok mutsuzum çünkü 1 yılda 15 kilo aldım, vermek için ne kadar uğraşmıştım oysa.
moral de motivasyon da kalmadı bilemiyorum ne yapacağımı.
beni de aranıza alır mısınız?
ben tülin hoşgeldin canım. aramızdasın bileeeee....
Başlangıç 82 kg
geçen hafta 77,1kg
bu hafta 76,6kg
giden:500gram
toplamda giden 5.4 kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor yok (bu hafta salon kapalıydı,bugün açıldı başlıcam
heeyyyy maşalllaaahhhhh ortimeeeee...gülüm sen 500 verdmişsin ben sanırım 3000 aldım. maşalllaaaaahhhhhhhhhh
canım çok güzel bi bayram olmuş belliki. Allah ağzının tadını bozmasın.kaçamakların olmuş ama yinede eksilerdesinnnnnnnn
merhaba ben tülin hoşgeldin. çok güzel bi beslenme umarım devam edersin..kolay gelsin
inşallah kurbanda bir yerlere gidebilirsiniz canım..

Bildirim

Başlangıç :88
Geçen hafta :80
Bu hafta : 80,9
Gelen :900 gr
Toplamda giden :7,1
Hedef :65
Spor : 90 dk
Boy :1.65
Beden :44
canım az gelmiş inan 900gr nedirki.1 haftanı alır senin. ya bennnnnn
bu

eşimle iyiyim çünkü kırşehire taşınmayı kabul ettim.hayırlısı olsun diyelim.
sonrası tartıl bakalım kaç çıkacak..

canım taşınmayı kabul ettin demek hayırlısı olsun sizin için inşallah.

hayırlı olsun canım. Yeni başlangıçlar güzel olur. eminim siz onuda başarırsınız. Hayırlı bol kazançlar olsun inşallah...

böyle birşeyi ilk defa duydum, çok şaşırdım bilgi için teşekkürler canım
her öğün balığı yiyebilenlerdenim bende hiç sıkılmam
keşke öyle bir fırsat olsa da yesek ne güzel olur

evet insan ne olduğunu ne halde olduğunu görüyor ama
işte başkasından duymak kötü oluyor, kötü bir niyeti yoktur ama
insanın genede buruluveriyor yüreciği
üzülme tatlım, hepsi gidecek, eskisinden daha taş olacaksın o zamanada sefasını süreceksin, demiştin dersin

bende olmadı canım
ben hamileyken bile regl görmüştüm ilk ay, ödem doğuma 15gün kala doruk noktaya çıkmıştı
tuzdan filan değildir, ayakkabılara sığmayacak kadar olmaz
ne bileyim iş yerindeki doktora filan danış istersen bi

deryacım ne çabuk satıldı cafe
küçük yerin nimetleri işte
inşalah herşey daha güzel olur, dualarım seninle tatlım

evett evett evetttt
pilavlar, yaş pastalar,kuru yemişler dört döndü masamızda ama ben sadece iki üç çatal et yedim
1 tanede ayran içtimm
şimdi evimdeyim ve iksirimi doldurdum bardagıma birazda peynir aldım yanıma
ohhhh missss gibi yiyorummm
veeee düğünde bir güzel ter attım bi oynadık bi oynadık bugün spor yapamamıştım ama iyi ter attırdı bu düğün bana

DERYACIMM tamam çiçeğim teşekkür ederimm anaaaaaaa kafe satılmış bilgisayarcı açılıcakmışş
valla ne yalan söyliyimmm cokkkk sevindimmmm ama inşşş. hayırlısı olsunnn gönlünüzdeki neyse öyle olsun inşşşş.

İZLEMM canım tebrik ederim kardeşini çokk sevindimm bu kadar eğlenmene mutlu olmanaa Rabbim hep mutlulugunu daim etsin inşşşş.

eee kızlarr bi değişiklik olan varmı kaçırdığımm?:26::26:

nilgüncüm nasılsın tatlım

banu yarını da değerlendirir öyle gelir sanırım
eşi pazartesi başlar işe, belki yarın yola çıkarlar

bizde 1 aydır denize girmiyoruz ramazan dolayısıyla,
havuza gitmeyi çok istiyorum ama inşallah denk gelir
artılar gidiyor, yavaştan, su içmemekten, birde annem yemekleri çok yağlı yapıyor yaa
çocukluğum neden şişman geçmiş şimdi anlıyorum

kardeşim adına çok teşekkür ederim kızlar
bakalım hayırlısı, istenme töreni olucak 2 hafta sonra
ha bire yiyor, bugün sadece çorba yaptım, bizde az yiyelim hafif beslenelim diye
biz içtik, dışarı dolaşmaya çıktık, çorbayı içmemiş, 3 tane yumurta pişirip yağda,
ekmekle sıyıra sıyıra onu yemiş, 3 dilim filan ekmek

beni deli ediyor, neden çorba içmedin dedim, canım yumurta çekti diyor
e be müslüman hadi çekti de, 1 tane yağsız pişir ye, 3 tane zorun ne
ne zaman dank edicek hiç bilmiyorum...

bugün izin günüydü, dışarı çıkalım dedim pek canı istemedi, sonradan giyindi
bende giyindim oğlanı giydirdim, bi geldi yanıma ben gitmiyourm dedi, ağlamaya başladı,
korkuyorum yaa depresyona girmesinden, erkek arkadaşı da çöp gibi
o kadar zayıf kii, allahım akıl versin, biraz olsun verse yarabbim, istediği hiçbişeyi giyemiyor morali bozuluyor
off offfff

80e inmişti, 84e çıkmış gene

beni hatirlamana sevindim

ayy ablam beniiim... hatirlamisin beni... kacak yaa hemde ne kacak
ben 3,5 haftadir 1. TAKIM dayim... ve 6 kg verdim... cooook kilo almistim... dahada beter oldum yani... 89 ile gelmistim ilk buraya... 2 yil önce... ve 97 ye ciktim bu yil issizlik evde oturmak neyseki toparlicam!!!
ah ablam baska kimse hatirlamamis beni herhalde... haklilar tabi kim isterki böle iradesiz birini takimda... geliyom gidiyom geliyom gidiyom... güvensizlik olustu tabiki...
yüzüm yok bidaha buraya dönmeye...
zaten yoklugum bellide olmamis. baya bi dolmus burasi , listeyi gördümde... pek eski kisilerde kalmamis...

sen iyisin insallah?

selma ablaaaa, narin nazenin ablaa... hatirladinizmi beni , nasilsiniiiiz görüsmeyeli???

izlem kızkardeşin sözleniyormuş Allah hayırlısıyla inşallah tamamına erdirsin canım ne güzel telaşlar bunlar

derya kafe satılmış hayırlısı olsun canım ben çok sevindim senin adına enazından eşinle evde geçireceğiniz saatler daha uzun olacak daha düzenli olur bu sefer işiniz.Rabbim yeni işinizde bol işler hayırlı kazançla versin Rabbim pişman etmesin canım.

nilgün kırşehiremi gidiyorsun canım tam olarak geçmişe bakamadım hakkında hayırlısı olsun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…