nilgüncüm sen bilirsin yaaa böle şeyler hep ticari gibi geliyor bana ama denemek de gerekir bilmiom yani ben de iksir gibi bişi yaptım .1.25 kiloluk bi kabım var ona 1 form çayı 2 yeşil çay attım koycam dolaba ice tea niyetine su da içiom bugün hadi bakaılmmm
dediğn gibi salona da okul açılınca mı başlasam şimdilik evde kendim bişiler yapcam birazdan 300 twist ile başlarım akşam da leslie yapayım bari 5 mil.......
hadi bismillahhhh...
tekrar merhaba arkadaşlar.ya burada nek adar güzel ne kadar sıcak bir ortam varmış.:13:
daha önceleri elimde pizza dilimleri birsürü aburcuburlarla takip ediyordum ama hic yazmamıştım
maydanoz suyu mu bol bol iciyorum bugün içine biraz kiraz sapıda kattım.
ögle yemeginde: 1 küçük kase corba ve 1 küçük kase tonbalıklı karışık salata yedim.malum protein almak lazım:97: yanında acı biber turşusu yemeyi unutmadım tabi.
feci bir şekilde kilo vermeye odaklandım.Allah bozmasın.bugünde aburcubur yemeyecegime dair yemin ettim.annem kızıyor ama baska türlü hakim olamıyorum kendime:18:
gram gram gidecek bu kilolar ben eminim.Allah hepimizi içinde mutlu olacagımız bedenlere kavuştursun.
tekrar merhaba arkadaşlar.ya burada nek adar güzel ne kadar sıcak bir ortam varmış.:13:
daha önceleri elimde pizza dilimleri birsürü aburcuburlarla takip ediyordum ama hic yazmamıştım
maydanoz suyu mu bol bol iciyorum bugün içine biraz kiraz sapıda kattım.
ögle yemeginde: 1 küçük kase corba ve 1 küçük kase tonbalıklı karışık salata yedim.malum protein almak lazım:97: yanında acı biber turşusu yemeyi unutmadım tabi.
feci bir şekilde kilo vermeye odaklandım.Allah bozmasın.bugünde aburcubur yemeyecegime dair yemin ettim.annem kızıyor ama baska türlü hakim olamıyorum kendime:18:
gram gram gidecek bu kilolar ben eminim.Allah hepimizi içinde mutlu olacagımız bedenlere kavuştursun.
Selam kızlarr
deryacım dün tartılıp bildirim yaptım 78.500 geldim
ama bu sabah tartıldım 77.600 geldimyani düne göre nerdeyse 1 kilo eksideyim
demek istediğim şu haftaya ben 2 kilo vermiş olsamda 3 kilo vermiş gözükücem
çünkü bu 1 kiloyu dünle bugün arasında gitti,,(tabi ödem falan vs)de vardır içinde şişlik falann....
canım nasıl istiyosan söyle öyle yapıyım ....ben yeni bi bildirim daha yapıyım sen hangisini uygun görüyosan onu al
kimsenin hakkı geçmesin kimseye... ister önceki bildirimi al ister şimdi yazıcagımı ...........
KİLO BİLDİRİMİ:
BAŞLANGIÇ: 86 :96:
GEÇEN HAFTA : 78.800
BU HAFTA: 77.600
GİDEN :1.200
TOPLAMDA GİDEN: 8.400
BOY:1.60
BEDEN:44
SPOR:YOK
nilgüncüm sen bilirsin yaaa böle şeyler hep ticari gibi geliyor bana ama denemek de gerekir bilmiom yani ben de iksir gibi bişi yaptım .1.25 kiloluk bi kabım var ona 1 form çayı 2 yeşil çay attım koycam dolaba ice tea niyetine su da içiom bugün hadi bakaılmmm
dediğn gibi salona da okul açılınca mı başlasam şimdilik evde kendim bişiler yapcam birazdan 300 twist ile başlarım akşam da leslie yapayım bari 5 mil.......
hadi bismillahhhh...
selam kızlar..umarım çok güzel bir geçirirsiniz..Deryacım dün tartılmamıştım ya canım kg bildiirminde bulunayım..
geçen haftayı çok hatırlayamadım ya işyerinde not alıyordum ama şimdi yanımda yok..
başlangıç:95.6
geçen hafta:86.4
bu hafta:86.8
gelen:400 gr
toplamda giden:8.8
hedef:79
spor:yok
beden:46-48
off kızlar ya ne çabuk kg alınıyor ya biran boşluğa gelmiyor bu kg meselesi sürekli tetikte olmak gerek..23 eylülde tatile gidicem/şirket gönderiyor) uzun zamandır görmediğim insanları görücem ddenize girilcek falan..akşamları eğlenceler..off ya keşke daha çok verebilmiş olsaydım..
kızlar size bişi sorcam ben ben Ankaraya giderken ayaklarım öle bir şişti ki molaya giderken ayaklarım ayakkbıdan taşmıştı..zor yürüdüm falan...her sabah da aynı şeyi yaşadım ele bayram sabahı klktığımda suratım topaç gibi şişmişti elim ayağım yastık gibiydi..hava değişimi falan dedim ama perşembe akşamından beri ist dayım aynı şey devam ediyor ..hatta bu yüzden arkadşaımın düğününe gidemedim bugün ayakkabıya bile sığmıyor ayaklarım ya..benim hiç böle sorunlarım olmazdı yaa nedendr acep??yeşil çay içiyorumşimdi bol su içiyorum tarçın ballı çaya da başladım ama yok anma geçmiyor sanki ellerimde ayaklarımda sıvı dolu..arkadaşın biri de hamile olmayasın dedi ben şok..yaw dedim hiç böyle bir belirti görmedim duymadım..benim de öle olmuştu dedi..git test al dedi bana ama geçen ay 10 unda regl oldum bu ay 8 nd falan gelmesi gerek..ben de hemen olayın psikolojisine girmeyim diye gidip almadım beklicem bakalım..yorumlarınızı bekl,yorum böyle bişi yaşayna oldu mu aranızda..
kızlar birazdan bi arkadasımın oglunun sünneti var düğüne gidicem ve yemekli düğün
ama ben sadece karbon menüsüne uygun bişi varsa yerim yoksa agzıma bile sürmemmm
rabbimmm bu azmimi bu istikrarımı hiç eksiltme hiç yokolmasın içimdennn aminnnnnnnnnnn
ve tüm arkadaslarıma da azim ver kararlılık ver inşşşşş. aminnnnnnn
özellikle ortilerimmm filizimm, ayşemm,nilgünümm, nuranımmm sizden çok iyi şeylerr bekliyorumm
beşi bi yerde dönsün geri be yaa
sabah 2 meyve
öğle nohut kepekli makarna yoğurt
yedim
bir de annem yağsız kek yapmış 1 ipince dilimin 3/4 ünü yedim
saat4 gibiydi
az sonra dışarı çıkıcaz ama herkes tok geliyor olacak ve ben de 1 saat sonra acıkıcam ne yesem evde yiyip mi çıksam ne yesem bilemedim :)
neyse ama artık bunları önemsiyoum bu da bir şeydir değil mi? :))
bir de saçlarımı boyattım bakır bakır oldu yeni işime kilolu ama saçı bakır renkte başlayacağım :)
Merhaba kızlar,
Filizcim, sarı saç sürekli bakımlı ve makyajlı surat istiyor, koyu renk her zaman daha canlı gösterir yüzü bunun çok büyük etkisi vardır bunu unutma, e kilolarda gidici zaten, bunlar ileride gülerek hatırlayıp, işte ben bunları aştım diyeceğimiz anılar sadece, kafaya takmak senin motivasyonunu düşürmekten başka bir işe yaramaz
İzlemcim çok güzel geçmiş tatilin ne güzel, keşke benim de böyle eskisi gibi güle oynaya konuşabileceğim dostlarım olsa etrafımda, insan özel günlerde daha çok arıyor..
Kilo koşturmadan bile şişlik yapıyor, bilirsin bunu, bir kaç gün sonra tekrar bak bakalım..
Kardeşin hakkında da hayırlısı olsun, bu konuştuğumuz kardeşin mi sözlenen?
Kafe satıldı bile, bilgisayarcı açacağız, o işin de hakkından geleceğimize eminim, kafesiz hayata alışmak hem çok garip, hem de çok güzel olacak..Hayırlısı diyorum her zaman..
Nurancım bu ne güzel bir heyecan böyle daha yeni gördüm, umarım herşey yolunda gitmiştir
Gülçinim, tebrik ederim kara gözlüm 38 liler kervanına katıldın, darısı benim 42 bedene inşallah :92::92:
Sevdacım, tabi ki bu bildirimin geçerli herkese diyorum pazar akşamına kadar vakit var, çok mutlu oldum bak ödemmiş demek ki
kafeyi satmışsınız hayırlı olsun canım.misafirlerin gitti mi?
Gittiler nilgünüm bu sabah..
merhaba ben tülin hoşgeldin.hep alıp verdik ama sonunda dediğin gibi anladıkki un,şeker,pirinç ve patatesi kesersek veriyoruz kiloları.kolay gelsinnnnnmerhaba.benim bugüne kadar yapmadığım bişey kalmadı.hepsinde çok güzel kiloverdim öyle az buz değil 15,20, hatta 25 kilo verdim.ilaçla,akupunkturla,diyetisyenle...hepsinde de geri aldım fazlasıyla.en uzun iki buçuk yıl 62 kilomu korudum sonra yine aldım.maksimum gördüğüm kilo 87oldu şimdiye kadar.şu an 81,4 üm,boyum 170.dün 5gündiyetine başladım(82.4 ile) bugün 81,4 ama çokzor geçiyo bugün.koca tencere sebze yemeğini bitirdim neredeyse hala açım.
en iyi diyet kendi diyetiniz diyeyim size.ben geçen yıl temmuzda ekmek ıvır zıvır ve çayımdan şekeri kestim üç dört ayda 14 kilo vermiştim.şimdi şu birden aldıklarımı vereyim yineaynı diyetime başlayacağım.ekmek kesinlikle yememek gerekiyo yemeyince veriliyo.ölmezsem yarın paylaşırım durumumu
ooooh sefan olsun nilgüncüm.çok sevindim senin adına çokda mutlu oldum. denizde düşledim bende kendimi...bu motiveyle haftaya sıkı başlarız inşallah..canlarım nasılsınız?çok özledim sizi ya..burnumda tüttünüz valla.
ve bomba...5 senelik hasrete son verdim ve denize girdim
çok ilginçtir 44 giymeme rağmen 42 beden mayom oldu.ve ben denizin serin kollarına kendimi atarken izlem ayşe diye bağırıp gülüyordum.millet bu deli neden bağırıyor diye anlamdı ama olsun ben biliyorum ya sebebini..kızlarımı da aldım yanıma..oyun oynadık güldük eğlendik.büyük kızım durup durup anne seninle yüzmek oyun oynamak ne güzel deyip durdu.değişen neydi..belki de verdiğim 8 kiloydu.tabi çok etkisi var ama ben kendi kendime nilgün sanki ilaç alıp uyuşmuş gibi davran dedim.giy mayonu soyun deniz kenarında yürü ve atla denize.hatta abartıp sere serpe güneşlendim..
eşim bile şaşırdı hayrola çok iyi görünüyorsun.ilk defa mazeret uydurmadan girdin denize dedi.ben olsam bikini giyerdim millete bakma sen dedi.bu da mutlu etti beni.sonra o da denize girdi tüm aile 3 gün çok güzel yüzdük..
geçmişi okuyayım biraz öptümmmmmmmmmmmm
ben tülin hoşgeldin canım. aramızdasın bileeeee....çok mutsuzum çünkü 1 yılda 15 kilo aldım, vermek için ne kadar uğraşmıştım oysa.
moral de motivasyon da kalmadı bilemiyorum ne yapacağımı.
beni de aranıza alır mısınız?
heeyyyy maşalllaaahhhhh ortimeeeee...gülüm sen 500 verdmişsin ben sanırım 3000 aldım. maşalllaaaaahhhhhhhhhhBaşlangıç 82 kg
geçen hafta 77,1kg
bu hafta 76,6kg
giden:500gram
toplamda giden 5.4 kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor yok(bu hafta salon kapalıydı,bugün açıldı başlıcam
canım çok güzel bi bayram olmuş belliki. Allah ağzının tadını bozmasın.kaçamakların olmuş ama yinede eksilerdesinnnnnnnnherkese günaydın ,okadar özlemişim ki arkadaşlar vallahi 3 gün nasıl geçti sizsiz anlatamam ,yerken hep aklımda kk :)
ama bu bayram herkesi gördüm,babamın amcalarını büyük teyzeler,dayılar ...ben bu akraba hallerini çok seviyorum..
yeni gelen arkadaşlar ,napsam diye düşünmeyin devam devam hoşgeldiniz bak bayramda bitti artık kaçış yok ...
aylin kaçak seni ne gittin topiğini bırakıp biz ilkleriyiz buranın ,sen kaçaksın dön geri
kızlar kızlar kızlar ne çok yedim bilseniz..en az 5-6 dilim baklava yedim bayramda 3 gün içinde,öğlenleri yemedim hiç çünkü gezmekten fırsat kalmadı,ama akşamlar ah bu akşam yemekleri 3 günde dışarda yedik
bayram1.gün
sabah:ciğer,salata,çorba
öğle ve aralar :2-3 baklava,kahve,gazoz
akşam:tek kymalı pide ,ayran,dondurma
bayram 2. gün
sabah:stadart kahvaltı,(yumurta,salatalık,domates,peynir)yarım simit,2 sigara böreği
ara:yok kahve sadece 2-3 dilim baklava (değişik yerlerde )
akşam:tek kıymalı kaşarlı pide,1 bardak kola
bayram3.gün
sabah:standart kahvaltı,yarım simit,el kadar beyaz ekmek üstüne vişne reçeli
öğle : yok kahve,kola 1 çay bardağı
akşam köfteci ramiz 1 buçuk köfte (kızımla yedik yarı yarıya ) yanında ayran,1 bardak tek şekerli çay
ara: dondurma,kahve,1 bardak kola
işte böyle arkadaşlar bugün sabaha karşı regl oldum sonunda heryerim şiş ama kilo almadım hatta verdimbakalım,regl bitince gerçekler ortaya çıkcak...
merhaba ben tülin hoşgeldin. çok güzel bi beslenme umarım devam edersin..kolay gelsinarkadaşlar merhaba
grubunuza bende katılmak istiyorum ama sürekli nete giremediğim için çekiniyorum.çizelge hazırlamak istiyorum bende beni motive edecek herşeyi yapmak istiyorum.
7 yaşımdan beri toplu bir kızdım.hayatımda 3 büyük rejim yaptım.
- 14 yaşımda yaptığım ilk rejimimde;16 kilo
- 17-18 yaşımda ikinci rejimimde;17 kilo
- 20 yaşımda üçüncü rejimimde 13 kilo verdim.
uyanınca ılık sirkeli ballı su içiyorum.2 kuru kayısı ve 1 bardak dolusu su.
kahvaltı: 1 bardak light süt, 1 dilim uno denge light ekmegi üzerine(sadece 39 kalori),light pınar krem beyaz peynir,sivri biber domates söğüş,4 yeşil zeytin,4 tane acı biber turşusu
öğle: 1 kase corba, daha küçük bir kase light yogurttan cacık, 1 kase tavuklu veya ton balıklı veya yumurtalı salata,5 tane acı biber turşusu
akşam: 1 kase corba, 1 kase cacık. eger doymadıysamküçük bir tabak salata da ekliyorum.ve acı biber turşusu tüketiyorum.
yatmadan önce: ballı sirkeli ılık su
-öcelikle tabaklarımı catal kaşıgımı küçülttüm.tatlı tabağı,küçük kaseler tatlı catalı kaşığı kullanıyorum.hem gözüm doyuyor hemde daha uzun sürede yiyorum.
-aralarda sadece 1 dilim karpuz veya 1 meyve yiyorum.
-günde 2 fincan yeşilçay iciyorum
-ayrıca maydanoz suyu tüketiyorum.
-3 litreye yakın su iciyorum.
-tüm ürünlerin yağsız olanını kullanıyorum.
-ekmeği günde sadece 1 dilime indirdim.onu da kahvaltıda tüketiyorum.bu arada uno denge light ekmegini tavsiye ederim.dilimi sadece 39 kalori ve cok tok tutuyor.
-pınar krem beyaz peynirin light olanıda cok düşük kalorili ve cok lezzetli.
-corbalarımı ya doğal tavuk suyu ve tavuk parcalı veya et suyu ile yapıyorum. et ürünü kullanmazsam mercimek corbası yayla corbası gibi corbalar yiyorum.vitaminsiz bırakmamaya calısıyorum kendimi.
-aynı şekilde salatalara da tavuk parcaları veya ton balıgı ekleyerek tüketiyorum.
-tuzu tamamen kestim.
-aksamları 40 dk yürüyüş bandında orta tempoda yürüyorum.
-en gec 19.30da aksam yemegimi yemiş oluyorum.
umarım bu kendi zevkime göre uyguladıgım diyetle kilo verebilirim.boyum 1.60 kafadan 20 kilo vermem gerekli yani.cok uzun oldu ama destek bekliyorum sizden.(
canım az gelmiş inan 900gr nedirki.1 haftanı alır senin. ya bennnnnninşallah kurbanda bir yerlere gidebilirsiniz canım..
Bildirim
Başlangıç :88
Geçen hafta :80
Bu hafta : 80,9
Gelen :900 gr
Toplamda giden :7,1
Hedef :65
Spor : 90 dk
Boy :1.65
Beden :44
bu
eşimle iyiyim çünkü kırşehire taşınmayı kabul ettim.hayırlısı olsun diyelim.
sonrası tartıl bakalım kaç çıkacak..
Merhaba kızlar,
Kafe satıldı bile, bilgisayarcı açacağız, o işin de hakkından geleceğimize eminim, kafesiz hayata alışmak hem çok garip, hem de çok güzel olacak..Hayırlısı diyorum her zaman..[/COLOR][/I][/B]
demek ki[/COLOR][/I][/B]
Bundan 5 yıl evvel ben akupunktur, diyet ve yürüyüşle 27 kg vermiştim. Yaptığım diyet da Karatay diyetinin aynısıydı. Tahılı, patatesi, pilavı ve şekeri hayatımdan tamamen çıkarmıştım. Yalnız kg vermek değil, zor olan o kg yu korumakmış. 57 kg kadar inmiştim, ben ısrarla 55 e inmek istiyordum, dr um da bir çok rahatsızlığımın olduğunu burada ara vermemi istemişti. Haftada 100 gr ver, acelen ne ki demişti ama ben onu dinlemedim ve dr bıraktım. Dr bana metabolizmanı düzelttim, bu da iki şekilde bozulur. Ya hormon bozukluğun olursa ya da depresyona girersen demişti. Neyse ben kg mu iki yıl boyunca korudum. İki yılın sonunda ömrümde hiç yapmadığım bir şey yaptım, bu benim yaşamımdaki en büyük hatalardan birisiydi. O zaman popüler olan bir bitkisel ürün kullandım şu iki kg yu vermek için, bir hafta içinde önce depresyona sonra da komaya girdim, ondan sonra da durdur kg ları durdurabilirsen........ 90 ları buldum. Kendimi resmen sabote etmiştim, 36-38 bedenlerden 48 bedenlere çıktım.
Neyse o zamanlarda gazetede bir yazı okumuştum, Alman bilimadamı bir dr muş. 21 gün boyunca her gün açık deniz balığı yenilmesini, 21 günün sonunda da haftada en az iki defa balık yenilmesini öneriyordu. Bu kürüda altı ayda bir yapın diyordu. Yaşlanmayı önlediğini, hatta gençleştirdiğini iddia ediyordu. Aynı Karatay diyeti gibi yalnız günlük preteini et ve tavuktan değil de balıktan alıyorsunuz. Gün atlamadan her gün balık yenilmesi gerekiyor. Tek tip beslenme de değil, sebzenizi, meyvenizi, sür ürünlerini alıyorsunuz. Bu diyetin en iyi uygulayıcıları julia Raberts vs ymiş. Yani Hollywood....... yıldızları........
Ben de balığı çok severim o zaman uygulamıştım ve gerçekten sarkma sünme olmadığı gibi bir de olduğumdan daha genç görünmeye başlamıştım ama daha sonra devam etmedim ve bir daha uygulamadım.
Bu bilim adamına göreyaşlanma, yaş ilerleyince hücrelerde oluşan bir hastalıktan oluşuyormuş, her gün balık yendiğinde bu rahatsızlığı onarıyormuş ve onun için yaşlanma duruyormuş...
Bir de insan yaşamında hayati önem taşıyan iki unsur varmış. Biri su diğeri de tuz (tuz zararlı değil aksine çok faydalıdır ama gerçek tuz olursa)... Vücüdumuzun 3/2 sudan va tuzdan oluşuyor bunu hep hatırlayalım...
İyi kaliteli, işlenmemiş, doğal mineralli kaynak suyu kullanınız, gerçek mineralli tuz kullanınız ve tuz değirmeniniz de metal bıçaklı olmasın...
Sevgiyle kalalım, başarılarımız daim olsun...
ORTİMMMM HOŞGELDİNNN
nasılsın canımmm?
merak etme en kısa sürede atarsın o artıları
ben gecen akşam bi arkadasımla benim kilo almadan önceki vücudumu konuşuyoduk yok bacagım şöyleydi
yok karnın dümdüzdü falan dediki sevda bu hale nasıl geldinn
kafam dan kaynar sular indi resmen o kötü niyet kasdetmedi çok iyi bi kızdır sagolsun
ama benim beynim durmadan tekrarlıyo bu hale nasıl geldin diye diye ve yüz ifadesi gözümden gitmiyo
selam kızlar..umarım çok güzel bir geçirirsiniz..Deryacım dün tartılmamıştım ya canım kg bildiirminde bulunayım..
geçen haftayı çok hatırlayamadım ya işyerinde not alıyordum ama şimdi yanımda yok..
başlangıç:95.6
geçen hafta:86.4
bu hafta:86.8
gelen:400 gr
toplamda giden:8.8
hedef:79
spor:yok
beden:46-48
off kızlar ya ne çabuk kg alınıyor ya biran boşluğa gelmiyor bu kg meselesi sürekli tetikte olmak gerek..23 eylülde tatile gidicem/şirket gönderiyor) uzun zamandır görmediğim insanları görücem ddenize girilcek falan..akşamları eğlenceler..off ya keşke daha çok verebilmiş olsaydım..
kızlar size bişi sorcam ben ben Ankaraya giderken ayaklarım öle bir şişti ki molaya giderken ayaklarım ayakkbıdan taşmıştı..zor yürüdüm falan...her sabah da aynı şeyi yaşadım ele bayram sabahı klktığımda suratım topaç gibi şişmişti elim ayağım yastık gibiydi..hava değişimi falan dedim ama perşembe akşamından beri ist dayım aynı şey devam ediyor ..hatta bu yüzden arkadşaımın düğününe gidemedim bugün ayakkabıya bile sığmıyor ayaklarım ya..benim hiç böle sorunlarım olmazdı yaa nedendr acep??yeşil çay içiyorumşimdi bol su içiyorum tarçın ballı çaya da başladım ama yok anma geçmiyor sanki ellerimde ayaklarımda sıvı dolu..arkadaşın biri de hamile olmayasın dedi ben şok..yaw dedim hiç böyle bir belirti görmedim duymadım..benim de öle olmuştu dedi..git test al dedi bana ama geçen ay 10 unda regl oldum bu ay 8 nd falan gelmesi gerek..ben de hemen olayın psikolojisine girmeyim diye gidip almadım beklicem bakalım..yorumlarınızı bekl,yorum böyle bişi yaşayna oldu mu aranızda..
inşallah eski düzene geri dönüyorum canım.bu sefer başarılı olurum.senin eltinin morg olayı da komikmiş.sırf bu ayak saçmalığımı yenmek için eşime şu ayaklarıma her gün 10 dk dikkatli bak da ben de şunu yeneyim diyeceğim.kabul ederse tabiki..
bu arada iyi bayramlar canım..
iyi bayramlar kızlar...
kötü haber canım((((((( eşim bayramda çalışmıyor diye hafta sonu çalışıyor.mutlaka bir pazarı ayarlayacağım canım.sana da iyi bayramlar..
iyi bayramlar herkese..
benim de eşim polis canım.trafikçi siz neredesiniz eşim hangi bölümde?bayramda boynu bükük kalmayı çok iyi bilirim.geçen sene 10 günlük kurban bayramında evdeydim.
iyi bayramlar canım..
iyi bayramlar seni hatıorlıyorum canım.özlettin kendini..
iyi bayramlar kızlar..
hepimiz öyleyiz canım.pazartesi baştan başlayacağız..
süpersin canım iyi bayrmalar..
canın sağolsun iyi bayramlar canım..
iyi bayramlar canım.beğen butonunun olmamasına sinir oldum.ne güzel tıklıyorduk.şimdi mesaja duyarsız kalmamak için alıntı yapmak zorundayım.işimiz uzadı yani.
çok beğendim canım iyi bayramlar..
merhaba hoş geldin ben nilgün.iyi bayramlar öncelikle.anladığım kadarıyla fazlaca şok diyetlerle yada aç kalmalarla kilo vermişsin...yada ben yanlış anladım.
neyse umarım bu son olur ve bizimle beraber kalıcı kilolar verirsin..
şişlik de vardır kilo da.bol su iç canım..
herkese günaydın ,okadar özlemişim ki arkadaşlar vallahi 3 gün nasıl geçti sizsiz anlatamam ,yerken hep aklımda kk :)
ama bu bayram herkesi gördüm,babamın amcalarını büyük teyzeler,dayılar ...ben bu akraba hallerini çok seviyorum..
yeni gelen arkadaşlar ,napsam diye düşünmeyin devam devam hoşgeldiniz bak bayramda bitti artık kaçış yok ...
aylin kaçak seni ne gittin topiğini bırakıp biz ilkleriyiz buranın ,sen kaçaksın dön geri
kızlar kızlar kızlar ne çok yedim bilseniz..en az 5-6 dilim baklava yedim bayramda 3 gün içinde,öğlenleri yemedim hiç çünkü gezmekten fırsat kalmadı,ama akşamlar ah bu akşam yemekleri 3 günde dışarda yedik
bayram1.gün
sabah:ciğer,salata,çorba
öğle ve aralar :2-3 baklava,kahve,gazoz
akşam:tek kymalı pide ,ayran,dondurma
bayram 2. gün
sabah:stadart kahvaltı,(yumurta,salatalık,domates,peynir)yarım simit,2 sigara böreği
ara:yok kahve sadece 2-3 dilim baklava (değişik yerlerde )
akşam:tek kıymalı kaşarlı pide,1 bardak kola
bayram3.gün
sabah:standart kahvaltı,yarım simit,el kadar beyaz ekmek üstüne vişne reçeli
öğle : yok kahve,kola 1 çay bardağı
akşam köfteci ramiz 1 buçuk köfte (kızımla yedik yarı yarıya ) yanında ayran,1 bardak tek şekerli çay
ara: dondurma,kahve,1 bardak kola
işte böyle arkadaşlar bugün sabaha karşı regl oldum sonunda heryerim şiş ama kilo almadım hatta verdimbakalım,regl bitince gerçekler ortaya çıkcak...
günaydın kızlar herkesin gecmiş bayraninı kutluyoruminş herkes cok güzel gecirmiştir bayramını evet bizde arefe akşamı aldıgımız ani bir kararla ayvalıga gittik sarımsaklıya süper bir tatil oldu bizim için bol bol yüzdüm tabikide yadimmmmmmmmm boyoz yedim ilk kez herşey yadim ya ama tartılmadım kızlar tartılmayıda düşünmüyorum cumaya kadar bakalım sonuc ne olacak biraz işlerim var inş pazartesi spora başlıyocagım yani yürüyüş sabah akşam bu kışı kesin şişman gecirmeyecegim söz
selam kızlar herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.dün akşam döndük memleketten.bayramın 3.günü sünnette vardı acayip yogun ve koşuşturmacalı geçti çok güzeldi herşey.gribim dışında çok fena grip oldum bide öksürük mahvetti beni.hala kendime gelemedim birazdan işe güce girişeceğim.kızlar süper iltifatlar aldım beni gören herkes tüm akrabalar tanıdıklar eş dost herkes beni taktir etti bazıları sadece yüzün çok çökmüş falan dediler ama aldırmadım.onlar bana iltifat ederken eşimin bana bakışlarını görecektiniz hayran hayran gururla bakıyordu.birdaha kurban bayramında gideceğim inşallah kalan 2 kiloyuda verebilirim.bayramda tatlılar yemekler fena cözuttum ama okadar çok koşturdumki sadece 200 gr. almışım
kilo bildirimim
başlangıç 86.100
geçen hafta 62.200
bu hafta 62.400
gelen 200 gr.
toplam giden 23.700
hedef 60
beden 40
spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?