80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

DERYACIM nasılsın canım?
canım sıkkın demiştin iyisin inşş. güzelimm:93::93:

canım hoşgeldin. hepimiz aldık kiloları ama bu hafta başladıkkkkkkk atmayaaa
canım çok yoruluyorsun belliki. kkyada giremiyorsun. sen işlerini hallet o zmn 72 değil 69 ları göreceğizzzzz

ooooh al canım alllll enerji dooolll. bende sabah bi baktım çıktım o enerjiyle neler yaptım neleeeerrr
evet canım çok haklısın. dediğin gibi duyarsızlık gibi oluyo.umarım çabuk düzelirrr
merhaba ben tülin. canım sen boşver çimen suyu biberini falan. gel bizimle sağlıklı diyetlerle ver fazlalıklarını
gülümmmm sen kendini bu hafta yorma bence. diyeti biraz boşver. haftaya tam gaz başlarız canımmmmm..elayımda çabuk döner inşallahhhh

merhaba kızlar

bayram dönüşü bende artılarla geldim.83 tüm 85 oldum. diyete konsantre olamıyorum bir kopukluk oldu.toparlanmam lazım.geçmişi okudum hepinizin durumu benimkine benzediği için biraz teselli buldum.yarından itibaren bir düzen oturtcam inşallah.iyi geceler sabah görüşürüz....

nilgüncüm ilk gün oldugu için çok farketmemişlerdir. daha süzemediler seni dur bakalımmmm ama neşen yüzüne yansımış demekki hoşsun demişlerrrr.....

bugun kırmızı biberli sos yaptım. hem benimkileri hemde arkadaşımınkileri. o taşınacağı için ev bakmaya gitti mecburen bende dayanamadım halledeyim dedim emmmeeee bitttiiimmmm. ama pekde güzel oldu haniiii
bugunkü menüm

sabah : 2 kuru kayısı / 2 bardak su

kahvaltı . 3 4 kupa çay / 2 dilim kepek ekmek
1 sosis / 1 haş. yumurta / 2 dilim hellim peynir
3 zeytin / domates / salatalık / beyaz peynir

ara : eh sabah böyle yiyince yapmadımm

öğle : 1 kase şehriye çorbası

ara : 1,5 dilim beyaz ekmekle küçük kase domates sos

akşam: 1 tabak dolusu taze fasülye / domates / 3 kaşık yoğurt / 1 kaşık pilav

ara : 3 parça karpuz

ara : 1 kupa sütlü kahve

yarın detoksa başlıyorum 2 günlük ayran çorbası.malzemeleri haşladım eşimde yapamak istiyo. şimcik onları bi karıştırıverem gariiiii

iyi geceler kızlar
akşam eşimi beklerken, en yakın arkadaşım, dostum nikah şahidim olan hürmen telefon etti
eşimle geldik, yemek söznüz vardı 1 saat sonra geliyoruz diye
antalyada yaşıyorlar ama 4 aydır izmirde annesinde ve babasında kalıyordu, eşiyle arası bozuktu boşanma kararı almışlardı
neyseki korktuğumuz olmadı, o kadar hayat dolu neşe doludur ki, benim 10 katım kadar mutludur yanii
ama bir o kadar da çabuk çöker, bir anda herşey tersine dönebilir
neyse barıştılar, eşi almaya geldi güzel bir yemek yedik sohbet ettik
olan gene bizim diyete oldu olsun napalım, tavuk şiş yedim zaten şekersiz çay ve kahve içtim, tatlı dondurma filan hiç yemedim

süper bir geceydi, barışmalarına o kadar çok seviniyorum ki, içim içime sığmıyor

eşlerinize güzel bir sarılın bakim, yanaklarına güzel bir öpücük kondurun, illaa bir sebep olması gerekmiyor
bırakın şaşırıp şımarsınlar biraz

menümü yazim

1 bardak su

10da
yarım domates yarım salatalık(büyüktü)
krem peynir, haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek
şekersiz çay

1 nektarin 1 salatalık 10tane kadar sarı üzüm

tarçınlı yoğurt

form çayı

tavuk şiş, salata, 1 tane çiğ köfte

şekeriz çay şekersiz türk kahvesi

2.5lt su 1 form çayı spor 15 dk stepper

ohhhh ne güzel bir akşam geçirmişsin arkadasım çok sevindimmm...
bende sevindim canım rabbim kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesinnn inşşşş.

kızz izlemmm biz zati 7/24 öpüşüyoz ben adama bi sarılıyom garibim daralıyo artık
o kadar uzun süre sarılınca bişeyde demiyo bakıyo bırakmicam
aşkım ben bi su içiyim diyo kaçıyo
anam ben kene gibi yapıştığım yerden çıkmıyom
adama bi yapıştım 10 senedir kurtaramadı yakasını benden
yada ben mi ondan:26: neyseeee aşk güzel şeyy
eşimin adını ben hiç söylemem biliyomusun (kavgalı oldugumuz zamanlarda sadece ismiyle cagırırım)
ben ona hep ÖMRÜMMM derimm çünkü o benimmm ömrümmmm

gece gece aşkımı depreştirdinn kuuuuuu
bi çocugum daha olursa adını izlem koyimm barii

sevdacım nilgüncüm bu kışı şişko gecirmek istemiyorum inş olur

bende bendeeeeeee :))))

sikma canini hayatim hala toparlanmaya calisiyoruz bizde..

ellerine saglik canim.menun de cok guzel.

Kiyafette farkediyor.resimdeki bluzu giysem belki farkederler..

cok sevindim canim arkadasina.benim de yakin arkadasim bosaniyor dun butun gun onunlaydim.elden bir sey gelmiyor.esi acti acacak davayi.insallah senin arkadasin gibi sonuclanir durum.

guzel bir menu afiyet olsun

masallah allah nazardan saklasin yuvani..

Dunku menum

sabah: k flakes ve sut

ogle: 3 salatali kumpir(az amerikan salatasi.az yesil zeytin salatasi.2 yemek ksigi misir)

Ara: kavun ve 1 kucuk parca cikolata

Ara: sekersiz az sutlu neskafe

aksam: yok

ara: kavun.1 dilim peynir

1 form cayi
2 lt su
1 saat spor
200 twist

gümaydın:79::79::79::79::79: kızlar mutlu bir gün olsun inş herkes için bende kalktım şimdi kahvaltımı yapacagım

gümaydın:79::79::79::79::79: kızlar mutlu bir gün olsun inş herkes için bende kalktım şimdi kahvaltımı yapacagım

günaydın kızlar.ben de kahvaltımı yaptım bide kantaron çayı almıştım.vücut yorgunluğu stres için onu içtim sıcak sıcak iyi geldi..

ay lütfen bugün kaçamaksız düzgün menülerimiz olsun.hatta neyi ne zaman yiyeceğimizi buzdolabına asalım o saatler ve yiyecekler dışına çıkmayalım.

başladı yine benim gezmeler...perşembe bi arkadaşta cuma başka arkadaştayız.evde dikkat etmek azimli olmak kolaydı da asıl sınavı bu iki gün vereceğim.dua edin..

günaydın kızlar

bugün çok erken kalktım 8.30da bitmişti kahvaltım.

ya ben 6 gündür tatlı hic birşey yemiyorum meyve dışında bugün 10.30 gibi incecik bir dilim mozaik dondurma yesem ama incecik bir dilim sonra hemen koşu bandına cıkarım olmaz mı ki dün gece yengemlerle dondurma yemeye cıktık ben yemedim yanımda götürdüğüm elmayı kemirdim hem acıdılar hem takdir ettiler beni

zaten dün gecede 55 dk yürüdüm 260 kalori yaktım. sonra bacak egzersizleride yaptım.

telkinleriniz destekleriniz cevaplarınız için çok yeşekkür ederim.kesinlikle bu zayıflama hedefimde bama cok yardımcı oluyorsunuz herşey için teşekkür ederim

canım düzensizlik insanın motivasyonunu düşüren bir unsur. neyse 1 hafta sonra herşey yerli yerine oturmuş olur yavruna ve güzel menülere kavuşursun. sabah kahvaltını sağlam yapsaydın acıkma hissetmezdin bir kahveyle nasıl dayandın öğleye kadar[/QUOTE]
sorma ya düzensizlik göresin canım,1 haftaya düzelicek evet ama benim cinler gelmeye başladılar şimdiden,kalabalıklaşırlarsa yandı herkes :=) ben kahvaltı özürlüyüm canım 19 yaşımda çalışma hayatına başladığım günden beri kahvaltıyla sevişmiyoruz alışkınım ama bu durumdan memnun değilim elayla yapıyorum aslında o olmadığı için bir kaç gün yapmam şuanda kiraz saplı form çay içiyorum.kahvaltı yine yok aslında bir izmir gevreğii olsa sıcacık yesek
zencefili soğuk suya koyup böyle fıkır fıkır kaynama sesi duyunca 2 dakkada kapa zaten 3 dakkada fıkırdıyor sonrada biraz tut kapa işte yeter sarı suyu çıktımı tamamdır.. sorma ya ben spordan gelince bazen anneme uğrardım iç çamaşırım ıslak olurdu oturamazdım ayakta dururdum çişli bebeler gibi zaten anladın artık nasıl rahat edersen öyle yap canım..
b fit te aslında 30 dakika ön tarafta aletlerle çalışıyoruz ,şöyleki:9 alet var her alettin yanında bir platform var ,30 saniye de bir bipbip sesi geliyor her bipte alettesin 2.bipte platformda hocanın verdiği kardiyo hareketini yapıyosun.yanı bi alet bi hareket 3 tur dönüyosun bu şekilde tüm aletlerde ve 30 dakka da sporun bitiyor.sonra soğuma hareketleri,bölgesel harelketler gösteriyorlar arka salonda onları yapıyosun ortalama bi 30 dakkada o sürüyor böylece 1 saat kesintisiz spor oluor hemde çok hızlı bir şekilde ,ben çok memnunum..her ay sonunda ölçün,yağ oranıma ve kiloma bakıyorlar bugün ölçüm var ben az sonra çıkıcam ...spora kalamam ama ölçüm yapılsın,hocayla konuşayım 1 hafta izin verse keşke param yanıyopr zaten bayram yüzünden 1 haftamız yandı

valla şuan sadece kafam yoruluyor nasıl olca knasıl bitcek diye tülümcüm
ama olcak inşallah ,bugün lapa yapcam bende senin detoksa karşılık 2 gün bakalım bu cuma kesin kiloları görcez haydi yarıi başlasınnnnnnnn

şimdi yok işe ditti ,ama gelcek :) ozaman öpücem .zaten ben deli karı gibi hep öpüyom oda hiç sesini çıkarmaz garibim 13 yıl oldu gari şap şap alıştı bana ,arkadaşlarınn olayını daha önceden bahsetmiştin inşallah barışır demiştim içimden ,öylede olmuş Allah ayırmasın bi daha kimseyi eşinden...mutlu olsunlar hep inşallah

kumpir çekti canım kız nilgün,akşam yememen gayet iyi olmuş denge süper .....ama canım çekti onu napaz bilmiyorum ,kumpir borçlusun ona göre evet istiyorum karışmam

Son düzenleme:

nilgüncüm sen başarırsın gittigin yerlerde büyük ihtimal salata tarzı bişeyler olur ondan yersin bizimde okullar acılınca başlar ama ben evimde yiyip cıkacagım gezmeye ve orada sadece neyvamı k fleksli aktivyamı yiyecegim

hayır izin yok benden sana.yeme lütfen.

ben 60 dk 5 ayarda yürüyorum 330 kalori yakıyorum.seninki az geldi ban.sen kaç hızda yürüyorsun?

aklıma gelmişken sevdacığım bantta çıkmıyorsun sanırım.dün yazdın mı ben mi görmedim?

günaydın canım.belki kahvaltı yapmaya başlasan metabolizman hızlanacak.vücudun alışkın olmadığı bir şey yapacaksın ya o yüzden dedim.bi dene bakalım..

dün dediğin gibi sarı suyu çıkmıştı ama çok sulu oldu ve sürerken sıkıntı yaşadım.bugün gözkararı su koyacağım.her gün yenisini hazırla dediğin için.

kumpire de özenme.salaklar buz gibi patatesi koydular önümüze pişmemişti bile doğru düzgün.soğuk ve yer yer sertti.ortaköy kumpiri bilirsen yani onun gibi bir şey değildi.nimete saygısızlık etmeyeylim ama tadı kötüydü ya.soğuk kumpir kim zevk alırki..

biz direk okuldan gidiyoruz gezmeye.ben de salata yemeyi düşünüyorum soda da alırım yanıma.bakacağız artık..

hayır izin yok benden sana.yeme lütfen.

ben 60 dk 5 ayarda yürüyorum 330 kalori yakıyorum.seninki az geldi ban.sen kaç hızda yürüyorsun...

ühüü : 43:
bari bir çatal alsaydım.
tamam dinliyorum seni yemicem.
bir ince dilim soğuk karpuz yiyeyim bari.

canım ben cok terlemeyi seven bir insan değilim o yüzden 3 eğimde 3 hızda yürüyorum. ama zamanla artırıcam hızımı.

adet dönemim vücut hemen şişti tartıda bir değişiklik yok 81.100 deyim hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…