canım hoşgeldin. hepimiz aldık kiloları ama bu hafta başladıkkkkkkk atmayaaagünaydınnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrr
ben geldim geçmiş bayramınız kutlu olsun nasılsınız bakalım umarım herşey yolundadırrrr...
şimdi ben kaçarrrr bir sürü şey götürmüşüm gereksizzzz herşeyi makinaya atıp yıkıycamm
şu tatil dönüşleri çok fena yawww(((((((((
canım çok yoruluyorsun belliki. kkyada giremiyorsun. sen işlerini hallet o zmn 72 değil 69 ları göreceğizzzzzcanım benim bu kremin çok faydasını duydum ben biber hapını bi ara 10 gün kadar içtim resmen aizerimer oldum ..böyle insanlara mal gibi bakıyordum bu ne diyor,kimdi diye ..o yüzden kremide itici geliyor ,tamamhapta daha masum olabilir ama sonuçta aynı içerik aynı üretici..sen benim yağları al ,faydasını görmezsen ben vercem parasını :=)
arkadaşlar çok kötüyüm geçmişi 2 şer sayfa arayla okudum ,vakit yok salona gidemiyorum .evde yatak odası,oturma odası,hol laminant oluyor,her oda boyandı,eşyalar ordan oraya savruluyor.yatmaya yer yok..yanlızım ve tek başıma baş etmeye çalışıyorum ...belki 2-3 gün geçmiş okumadan sadece menü yazarım .şuan zil çaldı ustalar geldi.beni özleyin ,listeyi göremedim.
bu arada tarıya bi çıktım 72 kiloyum .1günde 5 kilo :=) tartım bile bozuldu temizlikte ben napcam şimdi yaaa hadi kaçtım
ooooh al canım alllll enerji dooolll. bende sabah bi baktım çıktım o enerjiyle neler yaptım neleeeerrrBeğen butonu yok BENE BEĞENDİM AMAAAAAAAAAAAAA
ne güzel bir günaydın bu böyle enerjinden aldım azıcık canım
MEvlam gönlüne göre versin canımevlenmek kolay ama devam ettirmek zor karşılıklı fedakarlıklar gerekiyor eşinde yaptığın fedakarlığın farkında şuna sinir oluyorum ama neden bu zamana kadar kabalıklarıyla seni üzdü huzursuzluk yarattı iki güzel kelimeyi esirgedi yani bu erkekleri anlamak imkansız işini yoluna koyana kadarsa bu tutumu sen onun hakkından gelirsin canım şimdi anın tadını çıkar olumsuzlukları düşünme isteklerinde sınır tanıma şimdiden sonra devir senin devrin
evet canım çok haklısın. dediğin gibi duyarsızlık gibi oluyo.umarım çabuk düzelirrrkızlar bu begen butonu ile ilgili kk ya bildirimde bulundum
geri gelmesini istiyoruz çünkü bütün mesajları alıntı yapamicamız için begen butonuda olmayınca duyarsız kalmış gibi oluyoruz dedim şimdilik bi cevap verilmemiş ama inşşş. ilgileniceklerrr
merhaba ben tülin. canım sen boşver çimen suyu biberini falan. gel bizimle sağlıklı diyetlerle ver fazlalıklarını2011 ocak ayından itibaren 90'ı gören ben, bayram öncesi 70.50 ye kadar düştüm şimdi 71.60 yım. isveç diyeti 9 kilo verdirmişti ona mı başlasam. çimen suyu furyası var. samandağı biberi vs. ne yapsam modundayım kızlar.bi türlü disiplini sağlayamadım.rahaat rahaat yiyorum.hedefe 11.60 kaldı.doğum günümde kendime vereceğim hediye eski halim.ama 4 ay var ve ben 4 ayda 11.60 vermeliyim.bu arada kilo aldığını söyleyen 10 sa zayıfladığını söyleyen ya da farkeden 1. bu insanlar ne kadar acımasız. demiyolar doğum mu, ameliyat mı, yok sa polikistik over+ hormon bozukluğumu, ben de maşallah 3'ü birarada. ama çoğu bitti azı kaldı...
gülümmmm sen kendini bu hafta yorma bence. diyeti biraz boşver. haftaya tam gaz başlarız canımmmmm..elayımda çabuk döner inşallahhhhnilgüncüm
streç sarmak zorunda değilsin tabi ama bu streç terlemeye yardımcı oluyor ve sürdüğün yağlar elbisene falan bulaşmıyor ,ayrıca bulaşmadığı içinde daha güzel etki ediyor,ama biberiye yağında ağır (ben beğeniyordum) bi koku var dışarı çıkarken sürmemeni tavsiye ederim,sür -spor yap -duş al
arkadaşlar ben toparlanamıyrum yaa,laminant işi yarına kaldı,mobilyalar perşembeye ,ev hoppacık napcam bilemiyurm hal böyle olunca toplanmıyorda ,halı yok eşya yok en kötüsü elay yok(babanesi aldı )
yarın mutfak dolaplarını silcem ,başkada bi iş olmuyor zaten...
menüm
sabah: kahve
öğle:domatesli makarna 1 kase yoğurtla
ara:türk kahvesi
ara:1 dilim tb.ekmeğine zeyin ezmesi sürdüm,1 kk peynirle (çok acıkmışım)
akşam 2 dilim tb.ekmek arası kaşarlı tost,1 bardak ligth kola
sanıırım elay olmadığı sürece saçma menüler yapıcamo yüzden regll halim devam ederken 2 günlük lapaya başlıyorum yarın itibaren,en azından işe yarar...
DERYACIM nasılsın canım?
canım sıkkın demiştin iyisin inşş. güzelimm:93::93:
iyi geceler kızlar
akşam eşimi beklerken, en yakın arkadaşım, dostum nikah şahidim olan hürmen telefon etti
eşimle geldik, yemek söznüz vardı 1 saat sonra geliyoruz diye
antalyada yaşıyorlar ama 4 aydır izmirde annesinde ve babasında kalıyordu, eşiyle arası bozuktu boşanma kararı almışlardı
neyseki korktuğumuz olmadı, o kadar hayat dolu neşe doludur ki, benim 10 katım kadar mutludur yanii
ama bir o kadar da çabuk çöker, bir anda herşey tersine dönebilir
neyse barıştılar, eşi almaya geldi güzel bir yemek yedik sohbet ettik
olan gene bizim diyete olduolsun napalım, tavuk şiş yedim zaten şekersiz çay ve kahve içtim, tatlı dondurma filan hiç yemedim
süper bir geceydi, barışmalarına o kadar çok seviniyorum ki, içim içime sığmıyor
eşlerinize güzel bir sarılın bakim, yanaklarına güzel bir öpücük kondurun, illaa bir sebep olması gerekmiyor
bırakın şaşırıp şımarsınlar biraz
İyiyim sevdacım merak etme sen
sevdacım nilgüncüm bu kışı şişko gecirmek istemiyorum inş olur
merhaba kızlar
bayram dönüşü bende artılarla geldim.83 tüm 85 oldum. diyete konsantre olamıyorum bir kopukluk oldu.toparlanmam lazım.geçmişi okudum hepinizin durumu benimkine benzediği için biraz teselli buldum.yarından itibaren bir düzen oturtcam inşallah.iyi geceler sabah görüşürüz....
nilgüncüm ilk gün oldugu için çok farketmemişlerdir. daha süzemediler seni dur bakalımmmmama neşen yüzüne yansımış demekki hoşsun demişlerrrr.....
bugun kırmızı biberli sos yaptım. hem benimkileri hemde arkadaşımınkileri. o taşınacağı için ev bakmaya gitti mecburen bende dayanamadım halledeyim dedim emmmeeee bitttiiimmmm. ama pekde güzel oldu haniiii
bugunkü menüm
sabah : 2 kuru kayısı / 2 bardak su
kahvaltı . 3 4 kupa çay / 2 dilim kepek ekmek
1 sosis / 1 haş. yumurta / 2 dilim hellim peynir
3 zeytin / domates / salatalık / beyaz peynir
ara : eh sabah böyle yiyince yapmadımm
öğle : 1 kase şehriye çorbası
ara : 1,5 dilim beyaz ekmekle küçük kase domates sos
akşam: 1 tabak dolusu taze fasülye / domates / 3 kaşık yoğurt / 1 kaşık pilav
ara : 3 parça karpuz
ara : 1 kupa sütlü kahve
yarın detoksa başlıyorum 2 günlük ayran çorbası.malzemeleri haşladım eşimde yapamak istiyo. şimcik onları bi karıştırıverem gariiiii
iyi geceler kızlar
akşam eşimi beklerken, en yakın arkadaşım, dostum nikah şahidim olan hürmen telefon etti
antalyada yaşıyorlar ama 4 aydır izmirde annesinde ve babasında kalıyordu, eşiyle arası bozuktu boşanma kararı almışlardı
neyseki korktuğumuz olmadı, o kadar hayat dolu neşe doludur ki, benim 10 katım kadar mutludur yanii
olan gene bizim diyete olduolsun napalım, tavuk şiş yedim zaten şekersiz çay ve kahve içtim, tatlı dondurma filan hiç yemedim
süper bir geceydi, barışmalarına o kadar çok seviniyorum ki, içim içime sığmıyor
eşlerinize güzel bir sarılın bakim, yanaklarına güzel bir öpücük kondurun, illaa bir sebep olması gerekmiyor
menümü yazim
1 bardak su
10da
yarım domates yarım salatalık(büyüktü)
krem peynir, haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek
şekersiz çay
1 nektarin 1 salatalık 10tane kadar sarı üzüm
tarçınlı yoğurt
form çayı
tavuk şiş, salata, 1 tane çiğ köfte
şekeriz çay şekersiz türk kahvesi
2.5lt su 1 form çayı spor 15 dk stepper
ohhhh ne güzel bir akşam geçirmişsin arkadasım çok sevindimmm...
bende sevindim canım rabbim kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesinnn inşşşş.
kızz izlemmm biz zati 7/24 öpüşüyoz ben adama bi sarılıyom garibim daralıyo artık
o kadar uzun süre sarılınca bişeyde demiyo bakıyo bırakmicam
aşkım ben bi su içiyim diyo kaçıyo
anam ben kene gibi yapıştığım yerden çıkmıyom
adama bi yapıştım 10 senedir kurtaramadı yakasını benden
yada ben mi ondan:26: neyseeee aşk güzel şeyy
eşimin adını ben hiç söylemem biliyomusun (kavgalı oldugumuz zamanlarda sadece ismiyle cagırırım)
ben ona hep ÖMRÜMMM derimm çünkü o benimmm ömrümmmm
gece gece aşkımı depreştirdinn kuuuuuu
bi çocugum daha olursa adını izlem koyimm barii
günaydınlar
gümaydın:79::79::79::79::79: kızlar mutlu bir gün olsun inş herkes için bende kalktım şimdi kahvaltımı yapacagım
arkadaşlar ben toparlanamıyrum yaa,laminant işi yarına kaldı,mobilyalar perşembeye ,ev hoppacık napcam bilemiyurm hal böyle olunca toplanmıyorda ,halı yok eşya yok en kötüsü elay yok(babanesi aldı )
yarın mutfak dolaplarını silcem ,başkada bi iş olmuyor zaten...
menüm
sabah: kahve
öğle:domatesli makarna 1 kase yoğurtla
ara:türk kahvesi
ara:1 dilim tb.ekmeğine zeyin ezmesi sürdüm,1 kk peynirle (çok acıkmışım)
akşam 2 dilim tb.ekmek arası kaşarlı tost,1 bardak ligth kola
sanıırım elay olmadığı sürece saçma menüler yapıcamo yüzden regll halim devam ederken 2 günlük lapaya başlıyorum yarın itibaren,en azından işe yarar...
zencefili soğuk suya koyup böyle fıkır fıkır kaynama sesi duyunca 2 dakkada kapa zaten 3 dakkada fıkırdıyor sonrada biraz tut kapa işte yeter sarı suyu çıktımı tamamdır.. sorma ya ben spordan gelince bazen anneme uğrardım iç çamaşırım ıslak olurdu oturamazdım ayakta dururdum çişli bebeler gibi
karışımı bugun hazırladım sürdüm ama çok sulu geldi bana.yarınkini daha az suda kaynatacağım.zencefili soğuk suya mı koyup 5 dk kaynatıyoruz yoksa kaynadıktan sonra mı 5 dk daha kaynatıyoruz?
strece de sardım bi terledim ki sorma.hatta tam twist yaparken streç kay ve tüm ter benim alt çamaşıra boşal..çok komik oldum ya altıma yapmış gibi.ama streç kayıyor yarın çöp torbasını kesip elbise gibi yapacağım..
.
b fit te aslında 30 dakika ön tarafta aletlerle çalışıyoruz ,şöyleki:9 alet var her alettin yanında bir platform var ,30 saniye de bir bipbip sesi geliyor her bipte alettesin 2.bipte platformda hocanın verdiği kardiyo hareketini yapıyosun.yanı bi alet bi hareket 3 tur dönüyosun bu şekilde tüm aletlerde ve 30 dakka da sporun bitiyor.sonra soğuma hareketleri,bölgesel harelketler gösteriyorlar arka salonda onları yapıyosun ortalama bi 30 dakkada o sürüyor böylece 1 saat kesintisiz spor oluor hemde çok hızlı bir şekilde ,ben çok memnunum..her ay sonunda ölçün,yağ oranıma ve kiloma bakıyorlar bugün ölçüm var ben az sonra çıkıcam ...spora kalamam ama ölçüm yapılsın,hocayla konuşayım 1 hafta izin verse keşke param yanıyopr zaten bayram yüzünden 1 haftamız yandıinşşş. canım poponda ufalır heryerimizde incelirrreminim zamanla herşeyi aşıcaz ve bütün bu yüklerden kurtulucazz inşşş.
rica ederim canım benim.. eminim ki yine tatlı bir kızsın fakat olan fazlalıklarımızı vericezz inşşş. ha gayret arkadasımm :13:
selma ablacım süpersinnn maşallahhhh
gülaycımm kolay gelsin canımmm toparlanırsın canım merak etme ben bişi sorucaktım sana
sen b-fite gidiyon ya kaç dakika spor saatiniz ne tarz aktiviteler var azıcık bilgi rica edicem canımm
valla şuan sadece kafam yoruluyor nasıl olca knasıl bitcek diye tülümcümcanım hoşgeldin. hepimiz aldık kiloları ama bu hafta başladıkkkkkkk atmayaaa
canım çok yoruluyorsun belliki. kkyada giremiyorsun. sen işlerini hallet o zmn 72 değil 69 ları göreceğizzzzz
ooooh al canım alllll enerji dooolll. bende sabah bi baktım çıktım o enerjiyle neler yaptım neleeeerrr
evet canım çok haklısın. dediğin gibi duyarsızlık gibi oluyo.umarım çabuk düzelirrr
merhaba ben tülin. canım sen boşver çimen suyu biberini falan. gel bizimle sağlıklı diyetlerle ver fazlalıklarını
gülümmmm sen kendini bu hafta yorma bence. diyeti biraz boşver. haftaya tam gaz başlarız canımmmmm..elayımda çabuk döner inşallahhhh
şimdi yok işe ditti ,ama gelcek :) ozaman öpücem .zaten ben deli karı gibi hep öpüyom oda hiç sesini çıkarmaz garibim 13 yıl oldu gari şap şap alıştı bana ,arkadaşlarınn olayını daha önceden bahsetmiştin inşallah barışır demiştim içimden ,öylede olmuş Allah ayırmasın bi daha kimseyi eşinden...mutlu olsunlar hep inşallahiyi geceler kızlar
Dunku menum
sabah: k flakes ve sut
ogle: 3 salatali kumpir(az amerikan salatasi.az yesil zeytin salatasi.2 yemek ksigi misir)
Ara: kavun ve 1 kucuk parca cikolata
Ara: sekersiz az sutlu neskafe
aksam: yok
ara: kavun.1 dilim peynir
1 form cayi
2 lt su
1 saat spor
200 twist
günaydın kızlar.ben de kahvaltımı yaptım bide kantaron çayı almıştım.vücut yorgunluğu stres için onu içtim sıcak sıcak iyi geldi..
ay lütfen bugün kaçamaksız düzgün menülerimiz olsun.hatta neyi ne zaman yiyeceğimizi buzdolabına asalım o saatler ve yiyecekler dışına çıkmayalım.
başladı yine benim gezmeler...perşembe bi arkadaşta cuma başka arkadaştayız.evde dikkat etmek azimli olmak kolaydı da asıl sınavı bu iki gün vereceğim.dua edin..
günaydın kızlar
bugün çok erken kalktım 8.30da bitmişti kahvaltım.
ya ben 6 gündür tatlı hic birşey yemiyorum meyve dışında bugün 10.30 gibi incecik bir dilim mozaik dondurma yesem ama incecik bir dilim sonra hemen koşu bandına cıkarım olmaz mı kidün gece yengemlerle dondurma yemeye cıktık ben yemedim yanımda götürdüğüm elmayı kemirdim hem acıdılar hem takdir ettiler beni
zaten dün gecede 55 dk yürüdüm 260 kalori yaktım. sonra bacak egzersizleride yaptım.
telkinleriniz destekleriniz cevaplarınız için çok yeşekkür ederim.kesinlikle bu zayıflama hedefimde bama cok yardımcı oluyorsunuz herşey için teşekkür ederim
zencefili soğuk suya koyup böyle fıkır fıkır kaynama sesi duyunca 2 dakkada kapa zaten 3 dakkada fıkırdıyor sonrada biraz tut kapa işte yeter sarı suyu çıktımı tamamdır.. sorma ya ben spordan gelince bazen anneme uğrardım iç çamaşırım ıslak olurdu oturamazdım ayakta dururdum çişli bebeler gibizaten anladın artık nasıl rahat edersen öyle yap canım..
valla şuan sadece kafam yoruluyor nasıl olca knasıl bitcek diye tülümcüm
ama olcak inşallah ,bugün lapa yapcam bende senin detoksa karşılık 2 gün bakalım bu cuma kesin kiloları görcez haydi yarıi başlasınnnnnnnn
şimdi yok işe ditti ,ama gelcek :) ozaman öpücem .zaten ben deli karı gibi hep öpüyom oda hiç sesini çıkarmaz garibim 13 yıl oldu gari şap şap alıştı bana ,arkadaşlarınn olayını daha önceden bahsetmiştin inşallah barışır demiştim içimden ,öylede olmuş Allah ayırmasın bi daha kimseyi eşinden...mutlu olsunlar hep inşallah
kumpir çekti canım kız nilgün,akşam yememen gayet iyi olmuş denge süper .....ama canım çekti onu napaz bilmiyorum ,kumpir borçlusun ona göreevet istiyorum karışmam
nilgüncüm sen başarırsın gittigin yerlerde büyük ihtimal salata tarzı bişeyler olur ondan yersin bizimde okullar acılınca başlar ama ben evimde yiyip cıkacagım gezmeye ve orada sadece neyvamı k fleksli aktivyamı yiyecegim
hayır izin yok benden sana.yeme lütfen.
ben 60 dk 5 ayarda yürüyorum 330 kalori yakıyorum.seninki az geldi ban.sen kaç hızda yürüyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?