80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

------------20011/nisan ---------2011-eylül
vct.ktle.end.30.6-----------------28.9
vct yağ oran.38.8----------------36.3
ağırlık 81.5----------------76.8 az gitmiş
göğüs 116----------------112
göğüs altı 105---------------95
bel 105.5-------------94
karın(gbk.deliği)112-------------104
kalça 110--------------103
basen 100-------------94
sağ üst bacak 61.5----------- 56
sol üst bacak 61.5-----------56.5
sağ baldır 37.5-----------36
sol baldır 37.5----------36.5
sağ üst kol 35.5----------31
sol üst kol 36-----------32
şimdi kızlar bunlar benim ölçülerim
1 nisandan 31 ağustosa kadar olan yani 5 ayda 68 cm toplamda vucut incelme sağlamış..ama bir aylık bırakma dönemim oldu yani temmuz ayında 1 ay gitmedim..1 ayda plates e gittim .buda yavaşlattı benim incelmemi...nasıl bakın bakalım..ekim 6 da ölçüm var yine ozamanda yazıcam

sporumu aksatmıyorum ortim dün yazmamışım sadece
dün yine yarım küsür saat yürüdüm( inşş. bende 1 saat yürürüm biraz daha alışınca) canım bende 5 hızla baslıyorum biraz tempo istiyorum 6 hıza cıkıyorum baktım cok yoruldumm 5 hıza geri düşüyorumm
eşim dediki 5 iyi cok hızlandırma birden yüklenirsen ve hızı asırı arttırırsan bacakların baldırların falan kas yapabilir dedi
dün 6 ya hiç getirmedim normalde 15 dak.6 da 15 dak. 5 geçiyodur benim ama yapmadım sabit 5 te kaldım.
200 twist cevirdim
15 dakika oryantal dans (çok tempolu ter içinde kaldım)
gün içinde de aklıma geldikçe elimi sallıyom kolumu uzatıp cekıyom ayaklarımı sallıyom
vücudum sürekli bi hareket halinde anacım
merak etme ortimm

GÜLAYCIMM eşim beni b-fit göndermeyi düşünüyo da okullar başlasın sende basla diyo
o yüzden eşime dedim bi arkadas var ben ondan bi fikir alıyım dedimm cokk sagol canımmm çokk teşekkür ettimmm
son bi soru aylık mı ödüyosun, paket şeklindemi üye olıyım, aylık ücreti ne kadar vs. gibi seylerde bilgi verirsen seni çokkk öpücemmm sagol kuzucumm

selam kızlarrr
beni hava çarptı sanırım hiç biiy yapamıyorumm elim ayagım kalmıyor
ne diyet yapabiliyorum nedee başka bişiy

birde regli oldum bugün ütüne tuz biber oldu
biraz kendime gelincee görüşürüzzz

geçmişi okumadım hrkes iyidir umarımm

amaniinnn aşka bak
harika valla allah mutluluğunuzu daim etsin canım
hahhahhahhha gece gece aklına neler soktum kuu
ee yaparsın bi güzellik artık kız olursa adını izlem koy takipteyim bak

aman canım
emeklerini boşa götürme sakın
her zaman diyoruz ya, 5dk sonra o yemeklerden ağzımızda eser kalmıyor
içiten içe hepsine bir kulp tak yeme :)

geçmiş olsun canım
biraz rolentiye al işleri biraz beklesin
kendine dikkat et, hava çarpmış olabilir...

canımmm benimmm Rabbim cümlemizin yuvasına huzur versin inşşşş.
yaparım bi güzellik sultanımm ama TÖVBE EST. büyük konuşmuş olmiyim ama ben bi tane daha düşünmüyorum bi oglum var bi de kızım rabbim onlara ömür versin inşşş. düşünsene ben 35 yaşındayken 18 yaşında aslan gibi oglum olucakk annemmmmmm kurban olurumm kuzucuklarımaaa
canım benim sizden bekliyoruz o faliyetleri tek çocukla olmaz ikinciyide minnacık bi kızz dünyalar güzelii( annesi gibi) güzel olmaz mı kuuuuuuuuu
rabbim evlatlarımıza uzun ömürler versin isteyen herkese de evlat nasip etsin inşşşşş.

geçmiş olsun banucum
çabucak iyileşirsin inşşşş.
hemencik iyileşş kuuu daha karbon yapacazz annemm

ortimmmmm nerelerdesinnn çok özledimm seniii
ismini görünce aşagıda sevindirik oldumm kuzummmm

nasılsınız....
hepinizi özledim fakat, yüzüm yoktu gelmeye
herkezin bayram tatili bitti ama benim malesef yeme tatilim bitmedi ve kendimi kaybetmiş durumda yedim
regli olmamında bi etkisi oldu sanırım, şimdi toparlamaya çalışıyorum mide okadar büyümüşki

dünkü menüm
sabah: 2 di.ta.ta.ekmek, 2 zeytin,
peynir, domatez salatalık
şekersiz çay

ara:2 gün ka.kayısı, 6 fındık

öğlen:2 ka. kepekli makarna, 1 ye.ka. acılı ketçap
salata, turşu

ara: 1 şeftali
ara:1 çirkin kurabiye

akşam: canım istemedi
ara: 1 ye.elma
yatmadan önce 1 bar. süt

3 lt. su
2 beşibiryerdeçay

canım bende çoook özledim utandım sizden :93:

o nasıl laf aşk olsun canım yaa
sanki bitek sen misin yeme krizlerine girenn
bi çogumuz nerdeyse hepimiz aynı durumdayızz canım..
öyle durumlarda sakın burdan uzak kalma inan daha kötü oluyo
ipin ucu kaçtıkça kaçıyoo yani
emi kuzumm sakın öyle yapma bi dahaa
sonra çok özlüyoruz senii

kızlar ben alışverişe gidiyorum çok öpüyorum sizii
filizz ortimm çıkmak zorundayım canım benn
daha pazar yapıcam markete gidicem akşam olucak nerdeyse
artık hep burdasın ona göre
elimden gelen bişi olursa yardımcı olurum
düzenli menü yazarız,
spor yazarız,kaçamak yapınca ceza alırız falan yeterki düzene gir ve üzülme emi canımm
:80::80::80::80::80::80:

Merhaba arkadaslar
dünden beri geçmişi okuyorum ancak bugun bu dakka bitirebildim
herkesin çok güzel paylaşımları olmuş gene
bende güzel bir bayram tatili yaptım bir güzel yedim içtim hiçbir seyden kesmedim ama sürekli yürüdük tüm tatilde eskişehirdeydik
o kadar güzel bir şehir olmuş ki anlatamam aslında yaşanacak birinci şehir türkiye de hepsini de belediye başkanları Prof Yılmaz Büyükerşene borçlular adam oralarda ne harikalar yaratmıs
eşim eskisehir li ilk gittiğimde yıl 2003 şimdi olmuş 2011 o kadar değişmiş ve güzelleşmiş ki
bir de adamcağız hic bir devlet desdeği almadan hem de tam tersi büyük kösteklerle bir şehri baştan inşaa etti
çok modern çok şık kültür ve sanatla dolu tertemiz
bir amsterdam bir prag havasında parkları nehirleri
gondolları tekneleri ile anadolunun ortasında modern bir vaha yarattı
her yer yeşil her yer park su yolu kara yolu
hopp on hopp off üstü açık otobüsler
müzeler
çok keyifli ve eğlenceli bir barlar sokağı
çocuklar için cennet gibi msala şatosu temalı trenli göletli bilim kültür sanat parkı parklar da da vinci temalı oyuncaklar
şehir içinden kentparka ulaşım miss gibi çiğ börek kocaman yemyeşil bir park
tüm bayram tatili kentpark ta havuz ve plaj keyfi yapan insanlar
at binen minikler
gondol sefası yapan aileler sevgililer
bir sürü tur otobüsü
haller de miss gibi serin serin oturanlar
gece hayatı travelers cafe de varuna cafe de süper yiyecekler
muhtesem ve uygun fiyatlı cafeler restaurantlar
tarihi odunpazarı evleri , butik oteller muhtesem bir osmanlı yemekleri restoranı
her yer heykel havuz
her yer cicek cicek icinde
sehirde trafikten uzak insanlar mis gibi avrupai standartlarda trenlerle seyahat ediyor
alışveriş desen
her sey kompakt yakın yürüme mesafesinde
istenince 1 kişi hayal edince vatanperver yaşadığı şehri seven dünyayı dolaşıpda neden biizm ülkemizde yok diyen modern ve çağdaş bir insanın toplum üzerindeki inanılmaz etkisi
ve çabalarına birebir tanık oluyoruz

kusura bakmayın politika gibi oldu ama her gecen gün Prof dr yılmaz büyükerşene hayranlığımız artıyor keşke bir değil bir kaç kişi olsaydı onun gibi

ama maalesef neyseee cok cok uzattımmm
birden yazıveridm iste aslında niyetim menümü yazmaktı ama sizlerle de paylasmak istedim tatil anılarımı

iste tekrar is hayatımıza rejimimize geri döndük

bol yedik ama bol hareket ettik

ben 83,9 la tatile cıktım
bu pazar sabah eve dödük tartıldığımda tabii ki artı bir rakam
artık ama bakalım cuma ya nasıl bir bildirimde bulunacağım
ins 100g bile olsa eksi bildirim yapabilirim

2 gündür de sözde dikkat ediyorum ama yoldan saptım bakalım
beni en cok etkileyen arkadasların yemeden cok kısılırsa ilerleyen zamanlarda daha az kilo verilir demesi oldu
ben o yuzden su bunyeyi bir sasırtıyım bakıyım

tatilde biraz alısveris yaptım ama hala 46 beden pantolon giyiyorum
ama gene de kendimi hafiflemiş ve mutlu hissediyorum
inss az da olsa sizinle birlikte burada vermeye devam ederimmm

benim acelem yok az olsun ama her hafta birazcık eksilme olsun
baska bir sey istemem sonucta aylar yıllar boyunca
2004 yılından beri ben hep kilo aldım tam 7 yıldır cok kiloluyum
doğuma kadar 85 i geçmemiştim
doğumdan sonra o da oldu
max 93,6 ile bu gidişe bir dur dedik sükürler olsun

gelelim menülerime
dün yazamadığım için bugün 2 günlük menümü yazıyorum

Pazar
sabah 1 dilim börek ve 1 dilim ekmek ile kahvaltılık
öğlen 2 dilim börek ve kola
akşam 3 dilim börek ve kahvaltılık
değerlendirme çok kötü
P.tesi
sabah 1 yumurta + peynir + 5 zeytin + domates + salatalık ve 1 dilim ekmek
ara 1 sütlü kahve
öğlen közlenmiş biber ve beyaz peynir / 2 tavuk but
öğlen 2 kaşık spagetti ve 2 dilim fırın patates
ara 1 sütlü kahve ve 1 merci çikolata
aksam zeytinyağlı fasulye, patlıcan salatası ve beyaz peynir
değerlendirme öğlen çok şiştim ve rahatsızlık duydum ama sabah ve aksam gayet iyiydi
Salı
sabah 1 yumurta + peynir + 5 zeytin + domates + salatalık ve 1 dilim ekmek
ara 1 sütlü kahve
öğlen patlıcan salatası ve 1 ufak biber dolması
öğlen yarım mücver ve yarım d.ekmek ve yoğurt -peynir
ara 1 sütlü kahve

gitgide iyiye gidiyorum ama değil mi
pazar gününü okurken heralde şok oldunuz

hepinizi öpüyorummmm
insallah beraber bu yolları atlatacağız
herkesi cok cok keyifle okudum gercekten

sloganımız HAYAL EDİYORUZ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ olsun

ben gömleğimi içime sokup güzel deri bir kemer ile
keyifli keyifli dolaşmak istiyorum

bir de bugünlerde en büyük keydim aksam eve gidip kıyafetleri denemek
bakalım kilolarla gittikçe ben mutlu ve pozitif bir insan oluyorum
insallah tekrar bende istediğini giyebilen alabilen bir insan olabilirim

bekleyin beniiiiiiii AVM ler geliyorummmmmmm

canım aylık 3 aylık,6 aylık, yıllık gibi paketler var .ben 3 aylık yazılmıştım 175 liraya bittirdim onu,şimdi geçen ay yine 3 aylık yazıldım ama bu defa 140 liraya çünkü 2 aylık üyeliğe 1 ay hediye kampanyası vardı türkcellilere (ben türkcelli değilim ama yaptı bana bi güzellik oranın sahibesi)sende 3 aylık yazıl ve biraz fiyata asıl çünkü 10-20 de olsa iniyolar ,akraba indirimi yapmışlardı bana ilk gittiğimde arkadaşıma teyze kızı demiştik ben tavsiye ederim yani...şimdi sorunun cevabını aldığına göre .....öp beni anacım öp beni

kızlar yaa geçen gün tatilden gelmiştik tartıldım kilo almamışım hep sizi düşünüp kendimi motive ederek dikkat etmeye çalıştım ama dün kızımı dr a götürdük bronşit olmuş moralim çok bozuldu sanırım 5 günde yiyebileceğim kadar çok kalorili şeyler yedim fırın kebap etli ekmek kaymaklı gözleme 2-3 tane.. çikolata dondurma ve şu anda aklıma gelmeyen bir dolu şey sanıırım üzüntüden kendimi yemeğe verdim
neyse dünü unuttum şimdi sizi de görebileceğim için bundan sonrasından umutluyum kızım yürüdüğünde inşallah şıkır şıkır giyinmiş fit havalı bi annesi olacak kızımla beraber havamızı atıcaz herkeslere
yeniden başla..umutla aşkla..şarkısını mırıldanıyorum levent yükselindi galiba
şimdi konyadayım memlekette kızım iyileşene kadar istanbula dönmeyeceğim yürüyüş bandı da var burda yürürüm inşallah daha iyi olur
umarım hepiniz iyisinizdir kızıma ek gıdaya başlıycam ona çorba tariflerine bakayım akşam görüşürüz

canım biz 5 kardeşiz büyükleri olduğum içinde kendimde bi sorumluluk hissediyorum vana giden kardeşim ilkdefa gittiği için evdi eşyaydı, ayarlamak için diyer kardeşimde birlikte gitti, en küçüğümüzde, küçük dediğime bakma oda 18 yaşında burdan dersaneye gitmesi rahat olduğu için, diyer kardeşim gelene kadar bende... bayramda çok ertı çıkmadım fakat bende çok kaçırdım inşş. cumaya toparlarım, senin de su içememen kötü olmuş...

hoşgeldin ben filiz evet sıcak bi ortam burdan ayrılmaya gelmiyor hemen donuyoruz, sende donmak istemiyorsan burda kal

geçmiş olsun canım

nilgüncüm eşinle anlaşmanıza sevindim, bakarsın gideceğin yerde daha mutlu olursun inşş..hakkınızda hayırlısı olsun canım..

canım hoşgeldin
naber kızlarr ?
ortilerimmmm nerelerdesinizzz huuuuuu
nilgün,filizz(canım cidden nerdesin sen yaa,,
ayşe, nurann kızlarrr hadi bakıyım çıksın herkes ortayaa :):)

bu karbon diyeti muhteşem bişey cidden Allah bu diyeti icat edenden razı olsun inşşşşş. kalp çıkaran smiley, gülen smiley,öteki smileyleride unuttum zatii
geldim canım evet yaaa beşibiryerde eksik kalıyor, sevdacım çok güldüm senin smileylerine

deryacım canın sağolsun yapmayıver, peki biz bi önceki bildirimimi baz alıcaz
deryacım kafeyi satmışsınız canım çok sevindim inşş. yeni yerinizde hayırlı uğurlu olur inşş..

canım çok iyi ettin yoksa bende msj. yazacaktım umarım geri gelir..
sevdacım sana eşlik etmek isterdim, bana göre deyil gibi çünkü ben meyvesiz ve salatasız yapamam herhalde :26: sanada sabır diliyorum ortimm..

canım hoşgeldin bence sen herşeyi bırak bizlerde denedik ve hiç bir fayda göremedik, burayı takip ederek, verirsin..
canım böyle bi şüphen varsa bi kan testi yaptır en sağlıklı ve garanti sonucu verir, sende bu stresten kurtulursun. innşşş. geliyordur

arkadaşının eşiyle barışmasına sevindim, allah kimsenin yuvasını bozmasın

Bugun evdeyim bu arada okul yok.bugun balikesirin kurtulus gunu diye..

Filiz (juu) nerde acaba?bilen var mi.
burdayım canım geldim, inşş. daha sık gelirim..

eminim sen dikkat eder bi yolunu bulursun, yoksa emeklerin boşa gider,
canım hiç yeme yoksa arkası geliyor

geçmiş olsun

haklısın canım, inan bende sizleri çok özlüyorum bundan böyle düzenli olmasada daha sık gelmeye çalışırım

güle güle canım kolay gelsin, çok teşkkür edrim sizin varlığınız yeter inşş. hepbirlikte eski düzene döneriz :13:

tatilinin güzel geçmesi çok güzel, bende eskişehiri çok merak etmişimdir :26:
ne yalan söylim değerlendirmelerin hoşuma gitti, en azından hatalarını biliyorsun
hayallerine ulaşman dileği ile...

kızlar bende çıkmak zorundayım eşimin kuzeni çukurovaya kayıt için gelmiş akşamada eve gelicek, hepinizi öptüm görüşürüz

anladım canım.yememene sevindim.

tebrikler canım.

canım ben bi spor eğitmeninden şöyle duymuştum.bazı sporları yaptığında yağlar kasa döner diye bir şey yokmuş.bunun olması mümkün değilmiş.olay şu.vücut yüksek tempolu bir spor yaptığında hızlı enerji kaybına uğruyor.bunu telafi etmek için en çabuk kaloriyi nereden alır kaslardan.kasların yapısı yağlara göre daha zayıf ve esnekmiş.dolayısıyla kastan gittiği için yağlarımız daha da yerleşiyor o azalan zayıflayan kasların yerine.o zaman insanlar kasım yağa dönüştü diyor.

ama sen normal tempoda ama en az 40 dk lık bir spor yaparsan vücut da acele etmeden direk yağdan yakıyor.anladın sanırım.

tempolu spor ... kastan gidiyor.
normal tempoda spor ...yağdan gidiyor.

senin idealin 4-5 belki 4.5 falan olabilir.ama ben zor terleyen bi insan olduğum için 5 te yada 5.5 da yürüyorum.ama 4.5 da yürüddüğümde oluyor.sen artık karar ver.ama spora alışman için sabah akşam yarımşar saat yürü.bir günde yarım saatle bırakma istersen.

iyiyiz sağol canım.

inşallah dikkat edeceğim canım sağol.

aman dert ettiğin şeye bak.biz de fena durumdayız ama yüzsüz yüzsüz yazıyoruz menüleri.birbirimize kıza kıza hizaya geleceğiz..

hoş geldin canım.mübarek oku oku bitmedi.küçük bir eskişehir turu yaptık sayende.inşallah kısa zmanda gönlüne göre giyinirsin.

kızın iyileşmedi mi daha.geçmiş olsun..Allah şifa versin.

filizciğim sağol canım eşimle daha da iyi olacağız inşallah.

perşembe gelmeden o gezmeye gitmeden emin olamayacağım kendimden hayırlısı olsun.ama kararlıyım yemeyeceğim.hep geçen seneyi düşüneceğim..

kızlar ben çok acıkıyorum yaaa. noluyor böyle bilmem. su 5 ay boyunca diyete ilk basladıgım zamanlar dahi ben hiç bilmiyorum böyle acıktıgımı. ben size menümü yazayım

sabah:
1 t.b ekmegi
1 üçgen peynir
yarım domates
3 biber

ara:
az sekerli türk kahvesi

ögle:
1 kase kesme çorbası
1 kızarmış t.b ekmegi

ara:
1 kase y. üzüm

akşam:
1 bardak sütle k.

cok acıktıgım için dayanamadım saat 6 gibi k yedim ama yine acıktım sabahtan beri sıkıyorum kendimi offff offff

bugünkü menüm;

uyanınca;sirkeli su,1 adet kuru kayısı 1 adet hurma

sabah: 1 dilim uno denge light ekmek,incecik bir dilim kaşar,4 yeşil zeytin,yarım domates,1 tane biber,acı biber turşusu

ara: 1 fincan nestle pure life lifli light kahve (hem aclıgı hem tatlı isteğimi bastırdı)

öğle: 1 küçük kase tavuklu çorba,ortaboy kasenin yarısı peynirli salata,acı biber turşusu,

ara:küçücük ufacık incecik bir biber dolması

akşam:küçük 1 kase domates çorbası,1 kase light yoğurttan cacık,acı biber

sabah 20 dakika yürüdüm hızlı tempoda.birazda egzersiz yaptım.
bol su ve maydanoz suyu içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…