ohhhh ne güzel bir akşam geçirmişsin arkadasım çok sevindimmm...
bende sevindim canım rabbim kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesinnn inşşşş.
kızz izlemmm biz zati 7/24 öpüşüyoz ben adama bi sarılıyom garibim daralıyo artık
o kadar uzun süre sarılınca bişeyde demiyo bakıyo bırakmicam
aşkım ben bi su içiyim diyo kaçıyo
anam ben kene gibi yapıştığım yerden çıkmıyom
adama bi yapıştım 10 senedir kurtaramadı yakasını benden
yada ben mi ondan:26: neyseeee aşk güzel şeyy
eşimin adını ben hiç söylemem biliyomusun (kavgalı oldugumuz zamanlarda sadece ismiyle cagırırım)
ben ona hep ÖMRÜMMM derimm çünkü o benimmm ömrümmmm
gece gece aşkımı depreştirdinn kuuuuuu
bi çocugum daha olursa adını izlem koyimm barii
günaydın kızlar.ben de kahvaltımı yaptım bide kantaron çayı almıştım.vücut yorgunluğu stres için onu içtim sıcak sıcak iyi geldi..
ay lütfen bugün kaçamaksız düzgün menülerimiz olsun.hatta neyi ne zaman yiyeceğimizi buzdolabına asalım o saatler ve yiyecekler dışına çıkmayalım.
başladı yine benim gezmeler...perşembe bi arkadaşta cuma başka arkadaştayız.evde dikkat etmek azimli olmak kolaydı da asıl sınavı bu iki gün vereceğim.dua edin..
selam kızlarrr
beni hava çarptı sanırım hiç biiy yapamıyorumm elim ayagım kalmıyor
ne diyet yapabiliyorum nedee başka bişiy
birde regli oldum bugün ütüne tuz biber oldu
biraz kendime gelincee görüşürüzzz
geçmişi okumadım hrkes iyidir umarımm
amaniinnn aşka bak
harika valla allah mutluluğunuzu daim etsin canım
hahhahhahhha gece gece aklına neler soktum kuu
ee yaparsın bi güzellik artık kız olursa adını izlem koy takipteyim bak
aman canım
emeklerini boşa götürme sakın
her zaman diyoruz ya, 5dk sonra o yemeklerden ağzımızda eser kalmıyor
içiten içe hepsine bir kulp tak yeme :)
geçmiş olsun canım
biraz rolentiye al işleri biraz beklesin
kendine dikkat et, hava çarpmış olabilir...
selam kızlarrr
canım bende çoook özledim utandım sizden:93:
canım aylık 3 aylık,6 aylık, yıllık gibi paketler var .ben 3 aylık yazılmıştım 175 liraya bittirdim onu,şimdi geçen ay yine 3 aylık yazıldım ama bu defa 140 liraya çünkü 2 aylık üyeliğe 1 ay hediye kampanyası vardı türkcellilere (ben türkcelli değilim ama yaptı bana bi güzellik oranın sahibesi)sende 3 aylık yazıl ve biraz fiyata asıl çünkü 10-20 de olsa iniyolar ,akraba indirimi yapmışlardı bana ilk gittiğimde arkadaşıma teyze kızı demiştiksporumu aksatmıyorum ortim dün yazmamışım sadece
dün yine yarım küsür saat yürüdüm( inşş. bende 1 saat yürürüm biraz daha alışınca) canım bende 5 hızla baslıyorum biraz tempo istiyorum 6 hıza cıkıyorum baktım cok yoruldumm 5 hıza geri düşüyorumm
eşim dediki 5 iyi cok hızlandırma birden yüklenirsen ve hızı asırı arttırırsan bacakların baldırların falan kas yapabilir dedi
dün 6 ya hiç getirmedim normalde 15 dak.6 da 15 dak. 5 geçiyodur benim ama yapmadım sabit 5 te kaldım.
200 twist cevirdim
15 dakika oryantal dans (çok tempolu ter içinde kaldım)
gün içinde de aklıma geldikçe elimi sallıyom kolumu uzatıp cekıyom ayaklarımı sallıyom
vücudum sürekli bi hareket halinde anacım
merak etme ortimm
GÜLAYCIMM eşim beni b-fit göndermeyi düşünüyo da okullar başlasın sende basla diyo
o yüzden eşime dedim bi arkadas var ben ondan bi fikir alıyım dedimm cokk sagol canımmm çokk teşekkür ettimmm
son bi soru aylık mı ödüyosun, paket şeklindemi üye olıyım, aylık ücreti ne kadar vs. gibi seylerde bilgi verirsen seni çokkk öpücemmmsagol kuzucumm
canım biz 5 kardeşiz büyükleri olduğum içinde kendimde bi sorumluluk hissediyorumfilizcim kaç kardeşsiniz bir kardeşin van'a gitti diğeri sizde birde erkek kardeşin mi var?maşallah...bayramda çok artı çıkmamana sevindim...umarım bende çabuk toparlarım...eskisi gibi bitki çayı yada su içmiyorum havalar soğudu.canım istemiyor...birde çalıştığım yerde wc üst katta asansörle gidip baya yürüyorsun.su içsem şıkışsam tek wc var koca mağazaya...rahat rahat içemiyorum....
hoşgeldin ben filiztekrar merhaba arkadaşlar.ya burada nek adar güzel ne kadar sıcak bir ortam varmış.:13:
daha önceleri elimde pizza dilimleri birsürü aburcuburlarla takip ediyordum ama hic yazmamıştım
maydanoz suyu mu bol bol iciyorum bugün içine biraz kiraz sapıda kattım.
ögle yemeginde: 1 küçük kase corba ve 1 küçük kase tonbalıklı karışık salata yedim.malum protein almak lazım:97: yanında acı biber turşusu yemeyi unutmadım tabi.
feci bir şekilde kilo vermeye odaklandım.Allah bozmasın.bugünde aburcubur yemeyecegime dair yemin ettim.annem kızıyor ama baska türlü hakim olamıyorum kendime:18:
gram gram gidecek bu kilolar ben eminim.Allah hepimizi içinde mutlu olacagımız bedenlere kavuştursun.
geçmiş olsun canımkızlar çok fena hastayım ateş basıyor terliyorum bu kuru öksürük beni mahvetti.ilaçta bi işe yaramıyor gibi doktora gitmek şart oldu.bayramda açılan bogazım hala kapanmadı canım sürekli bişeyler atıştırmak istiyor bütün gün miskinlik yaptım.hareket yok kaçamak bol Allahım senden irade azim istiyorummmmmm yoksa bunun sonu hiç iyi olmayacak
nilgüncüm eşinle anlaşmanıza sevindim, bakarsın gideceğin yerde daha mutlu olursun inşş..hakkınızda hayırlısı olsun canım..tatlim bu sene tayin senesi ve esim kirsehir isteyecek.evliligimi kurtarmak icin mecburdum kabul etmeye.hayirlisi olsun diyorum.
gecmis olsun canim.o azim icin ben de dua ediyorum.insallah biran once gelir.surekli yemek istiyorum.
ne mutlu sana vermissin.darisi bize.
Aferin ortim harikasin.
canım hoşgeldinmerhaba.uzun süredir takip ediyorum fakat yazmak kısmet olmadı.6 ay önce doğum yaptım.hamileliğim boyunca 20kilo aldım malesef.şuanda 83.5 kiloyum.hedefim evlenmeden önceki kiloma dönmek.yani 60.emzirdiğim için diyetisyen kontrolünde kilo vermeye çalışıyorum.23 ağustosta ilk diyetisyen randevuma gittim.bi daha ki 20 eylülde.emzirdiğim için ayda 2 kilo vermemi istiyo doktorum.böyle çok uzun sürecek zayıflamam.ayda bir kilo bildirimi yapabilicem.bu şekilde kabul ederseniz bende aranızdayım...
naber kızlarr ?
ortilerimmmm nerelerdesinizzz huuuuuu
nilgün,filizz(canım cidden nerdesin sen yaa,,
ayşe, nurann kızlarrr hadi bakıyım çıksın herkes ortayaa :):)
geldim canımbu karbon diyeti muhteşem bişey cidden Allah bu diyeti icat edenden razı olsun inşşşşş. kalp çıkaran smiley, gülen smiley,öteki smileyleride unuttum zatii
deryacım canın sağolsun yapmayıver, peki biz bi önceki bildirimimi baz alıcazCanlar bu hafta liste yapmasak sorun olur mu acaba..Gerçekten keyfim yok ve içimden gelmiyor hiç..Zaten çoğu kişi artıda bayramdan dolayı..Umarım haftaya daha güzel sonuçlarla yaparız listeyi..
İzlemcim sen ben yaparım dersen mailine atarım güncel listeyi..Ama bence gerek yok bu hafta, yine de siz bilirsiniz, banu da olmadığı için sana kalmış artık.
geldim güzelim geldim ben 3 gündür düzen oturtmaya çalışıom da bugün piniğe gittik pek istediğim gibi olmadı yarın okul başlıyor şimdi de düğünden geldik geçmiş bile yapamıcam daha biraz işim var yarına hazırlık çok stres oldum yaaa eve alışmıştım tatile kızıma..... zor gelio şimdi sabah sabah gitmekkk
hadi beşi bi yerde ha gayretttt
hepinizi öpüommmm yarın görüşürüzzz.....
günaydınnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrr
ben geldim geçmiş bayramınız kutlu olsun nasılsınız bakalım umarım herşey yolundadırrrr...
dün gece 12 d geldik evee güsel bir tatildii
ama iki çocukla zoroldu bizim içinnn
çok keyif aldık arkadaşlarla deniz havuz,akşam yemekleri akşam gezmeleir sperdi
herşeyi yedim sabah poçalarr,tatlllarrrr
otelimiz çok güsel degildi amaaa
daha önceki gittimiz otellere göre çok vasattıı
ama kalabalık oldugumuz için vee çocuklarlaa
çok görmeidk eksikleirni nereye gidersen gittt evdennn iyiiisi yok yaa
vallahi herkeisn kendiiii eviiii
şimdi ben kaçarrrr bir sürü şey götürmüşüm gereksizzzz herşeyi makinaya atıp yıkıycamm
şu tatil dönüşleri çok fena yawww(((((((((
hoşgeldin canım
hoşgeldin tatilinin güzel geçmesine sevindim...Selam arkadaşlarrrr ben geldimmmmmmmmm
nihayet tatil bitti dün 5 gibide düqünümüz bitti hemen yola çıktık...yollarda yoqunluk olmasına raqmen hiç tıkanma olmadı rahat geldik....ohh beee ne çok özlemişim evimi....gitmeden temzliqimide yapmıştım bugün hiç işim yok sadece alışveriş yapıcam ve muhasebe kursuna kayıt yaptırıcam...tatile giderken kaç kiloydum hatırlamıyorum 66.8 gibi kalmış aklımda...bu sabah tartıldıqımda tammm 69.9u gördüm....artık evdeyim yavaş yavaş vericez artık...bu arada inşallah herkesin bayramı ve tatili güzel geçmiştir Rabbim tekrarını nasip etsinnnnnnnnnnn
kolaygelsin üzlme işin bitince düzene girersin...canım benim bu kremin çok faydasını duydum ben biber hapını bi ara 10 gün kadar içtim resmen aizerimer oldum ..böyle insanlara mal gibi bakıyordum bu ne diyor,kimdi diye ..o yüzden kremide itici geliyor ,tamamhapta daha masum olabilir ama sonuçta aynı içerik aynı üretici..sen benim yağları al ,faydasını görmezsen ben vercem parasını :=)
arkadaşlar çok kötüyüm geçmişi 2 şer sayfa arayla okudum ,vakit yok salona gidemiyorum .evde yatak odası,oturma odası,hol laminant oluyor,her oda boyandı,eşyalar ordan oraya savruluyor.yatmaya yer yok..yanlızım ve tek başıma baş etmeye çalışıyorum ...belki 2-3 gün geçmiş okumadan sadece menü yazarım .şuan zil çaldı ustalar geldi.beni özleyin ,listeyi göremedim.
bu arada tarıya bi çıktım 72 kiloyum .1günde 5 kilo :=) tartım bile bozuldu temizlikte ben napcam şimdi yaaa hadi kaçtım
hoşgeldin canımselam kizlar ben araniza yeni katildim bayada bi zayiflamam gerek) simdiye kadar pek takmiyodum ama bu kez kararliyim.ama bayada bi kilo vermem gerek ac kalmak o kadar zor oolmuyoda spora nefret ederim :2:
otelden memnun kalmasanda kalabalık gittiğin için eğlenceli geçmiştirkızlarrrrr yüregim sızlar bende fena artılarla döndüm malesefff
bugün başlayacaktım ama hiç bişiy yokk yarından itibaren başlıyorum
hep beraber başlayalım snaırım herkews artılardaaaa
önce kh mı yapayım diyorum 3 güğn sonra diyete devam herşeyi yedim
tatlı tuzlu hamburger patatessss:84::84::84::84::84:
otelimiz igrençti
yemekler ofsaydtt hep dondurulmuş ürünler vardı
anmasyon soıfırdı
yenedcek tek şey gözlemeydiii
200 lira daha fazla verip klikyaya gitmedigmize pişman olduk
biz orayı istedikkhep ama arkadaşlara pahalı geldigi için
uyum sagladıkkk onlara ama aherkes pişman olduuu
hastene yemegi gibiydi aynı
odalaar çok fenaydııı :26::26::26::26::26:
belekte sirene vee kemerde macig lıfe gitmiştimm
oralarla burası arasındfaki farkkk çok belliydiii:2::2::2::2:
yarından itiber başlıyoruzzzzz hanımlar gardınızı alın bakemm
canım çok iyi ettin yoksa bende msj. yazacaktım umarım geri gelir..kızlar bu begen butonu ile ilgili kk ya bildirimde bulundum
geri gelmesini istiyoruz çünkü bütün mesajları alıntı yapamicamız için begen butonuda olmayınca duyarsız kalmış gibi oluyoruz dedim şimdilik bi cevap verilmemiş ama inşşş. ilgileniceklerrr
sevdacım sana eşlik etmek isterdim, bana göre deyil gibi çünkü ben meyvesiz ve salatasız yapamam herhalde :26: sanada sabır diliyorum ortimm..anladım canım kuzum yapmasanda bana biraz fikir verirsin demek istedim
bu konuda tecrübeli olanlar 78.800 ile başladım 76.700 üm şuan yani durumlar gayet iyi haftaya liste başı kesin benimmmm
inşş. 70 e düşene kadar devamm işte ne biliyim sıkıldım tavuk, yumurta, balık , peynir bi kaç alternatif lazım bana
var mı önerilerin sultanımm:97::97:
canım hoşgeldin2011 ocak ayından itibaren 90'ı gören ben, bayram öncesi 70.50 ye kadar düştüm şimdi 71.60 yım. isveç diyeti 9 kilo verdirmişti ona mı başlasam. çimen suyu furyası var. samandağı biberi vs. ne yapsam modundayım kızlar.bi türlü disiplini sağlayamadım.rahaat rahaat yiyorum.hedefe 11.60 kaldı.doğum günümde kendime vereceğim hediye eski halim.ama 4 ay var ve ben 4 ayda 11.60 vermeliyim.bu arada kilo aldığını söyleyen 10 sa zayıfladığını söyleyen ya da farkeden 1. bu insanlar ne kadar acımasız. demiyolar doğum mu, ameliyat mı, yok sa polikistik over+ hormon bozukluğumu, ben de maşallah 3'ü birarada. ama çoğu bitti azı kaldı...
canım böyle bi şüphen varsa bi kan testi yaptır en sağlıklı ve garanti sonucu verir, sende bu stresten kurtulursun. innşşş.selam kızlar..işyeri çok yoğun ondan hiç giremedim bugün b,ir ara face e girdim onu da 14 de kapatıyolar zati..şu beğen ikonunun kalkması hiç iyi olmadı ya beğenenlerden en son yazdıklarımın sayfalarını kontrol edebiliyordum en azından şimdi takip çok zor olucak...
ben tozuttum cozuttum hemen silkelenip kendime gelmem lazım kızlar..bir tarçın çayını yapmaya bile üşenir oldum canım hiçbişi yapmak istemiyor..kafam da dalgın bu aralar..heryerim şişti..ödemim geçmedi..göüğslerimde acayip hassasiyet var yürürken bile çok canım yanıyor..geçen ay 10 unda regl olmuştum bu ay 8 inde falan gelmesi gerek ama ay ne bileyim acaba dedim dayanamadım test yaptım negatif çıktı..ama o test için erken bir süreç zaten ay kafam karışık böyle anlam veremediğim bir tedirginlik var üstümde..falda ikiz çıktı ya onun gerginliği salak mıyım neyim..koskoca kadın..kızıyorum kendime ama çok etkilendim napim..durmadan ay naparım deyip duruyorum ..ortada daha bebek bile yok..saçmalıyorum farkındayım ama napayım kaç gündür elimi kolumu nereye koyacağımı bilemedim..dün dışardaydım iki kere çok fena bulantım oldu falan..psikolojik tamamen ...
arkadaşının eşiyle barışmasına sevindim, allah kimsenin yuvasını bozmasıniyi geceler kızlar
akşam eşimi beklerken, en yakın arkadaşım, dostum nikah şahidim olan hürmen telefon etti
eşimle geldik, yemek söznüz vardı 1 saat sonra geliyoruz diye
antalyada yaşıyorlar ama 4 aydır izmirde annesinde ve babasında kalıyordu, eşiyle arası bozuktu boşanma kararı almışlardı
neyseki korktuğumuz olmadı, o kadar hayat dolu neşe doludur ki, benim 10 katım kadar mutludur yanii
ama bir o kadar da çabuk çöker, bir anda herşey tersine dönebilir
neyse barıştılar, eşi almaya geldi güzel bir yemek yedik sohbet ettik
olan gene bizim diyete olduolsun napalım, tavuk şiş yedim zaten şekersiz çay ve kahve içtim, tatlı dondurma filan hiç yemedim
süper bir geceydi, barışmalarına o kadar çok seviniyorum ki, içim içime sığmıyor
eşlerinize güzel bir sarılın bakim, yanaklarına güzel bir öpücük kondurun, illaa bir sebep olması gerekmiyor
bırakın şaşırıp şımarsınlar biraz
burdayım canım geldim, inşş. daha sık gelirim..Bugun evdeyim bu arada okul yok.bugun balikesirin kurtulus gunu diye..
Filiz (juu) nerde acaba?bilen var mi.
eminim sen dikkat eder bi yolunu bulursun, yoksa emeklerin boşa gider,günaydın kızlar.ben de kahvaltımı yaptım bide kantaron çayı almıştım.vücut yorgunluğu stres için onu içtim sıcak sıcak iyi geldi..
ay lütfen bugün kaçamaksız düzgün menülerimiz olsun.hatta neyi ne zaman yiyeceğimizi buzdolabına asalım o saatler ve yiyecekler dışına çıkmayalım.
başladı yine benim gezmeler...perşembe bi arkadaşta cuma başka arkadaştayız.evde dikkat etmek azimli olmak kolaydı da asıl sınavı bu iki gün vereceğim.dua edin..
canım hiç yeme yoksa arkası geliyorgünaydın kızlar
bugün çok erken kalktım 8.30da bitmişti kahvaltım.
ya ben 6 gündür tatlı hic birşey yemiyorum meyve dışında bugün 10.30 gibi incecik bir dilim mozaik dondurma yesem ama incecik bir dilim sonra hemen koşu bandına cıkarım olmaz mı kidün gece yengemlerle dondurma yemeye cıktık ben yemedim yanımda götürdüğüm elmayı kemirdim hem acıdılar hem takdir ettiler beni
zaten dün gecede 55 dk yürüdüm 260 kalori yaktım. sonra bacak egzersizleride yaptım.
telkinleriniz destekleriniz cevaplarınız için çok yeşekkür ederim.kesinlikle bu zayıflama hedefimde bama cok yardımcı oluyorsunuz herşey için teşekkür ederim
geçmiş olsunselam kızlarrr
haklısın canım, inan bende sizleri çok özlüyorumo nasıl laf aşk olsun canım yaa
sanki bitek sen misin yeme krizlerine girenn
bi çogumuz nerdeyse hepimiz aynı durumdayızz canım..
öyle durumlarda sakın burdan uzak kalma inan daha kötü oluyo
ipin ucu kaçtıkça kaçıyoo yani
emi kuzumm sakın öyle yapma bi dahaa
sonra çok özlüyoruz senii
güle güle canım kolay gelsin, çok teşkkür edrim sizin varlığınız yeterkızlar ben alışverişe gidiyorum çok öpüyorum sizii
filizz ortimm çıkmak zorundayım canım benn
daha pazar yapıcam markete gidicem akşam olucak nerdeyse
artık hep burdasın ona göre
elimden gelen bişi olursa yardımcı olurum
düzenli menü yazarız,
spor yazarız,kaçamak yapınca ceza alırız falan yeterki düzene gir ve üzülme emi canımm
:80::80::80::80::80::80:
tatilinin güzel geçmesi çok güzel, bende eskişehiri çok merak etmişimdir :26:Merhaba arkadaslar
dünden beri geçmişi okuyorum ancak bugun bu dakka bitirebildim
herkesin çok güzel paylaşımları olmuş gene
bende güzel bir bayram tatili yaptım bir güzel yedim içtim hiçbir seyden kesmedim ama sürekli yürüdük tüm tatilde eskişehirdeydik
o kadar güzel bir şehir olmuş ki anlatamam aslında yaşanacak birinci şehir türkiye de hepsini de belediye başkanları Prof Yılmaz Büyükerşene borçlular adam oralarda ne harikalar yaratmıs
eşim eskisehir li ilk gittiğimde yıl 2003 şimdi olmuş 2011 o kadar değişmiş ve güzelleşmiş ki
bir de adamcağız hic bir devlet desdeği almadan hem de tam tersi büyük kösteklerle bir şehri baştan inşaa etti
çok modern çok şık kültür ve sanatla dolu tertemiz
bir amsterdam bir prag havasında parkları nehirleri
gondolları tekneleri ile anadolunun ortasında modern bir vaha yarattı
her yer yeşil her yer park su yolu kara yolu
hopp on hopp off üstü açık otobüsler
müzeler
çok keyifli ve eğlenceli bir barlar sokağı
çocuklar için cennet gibi msala şatosu temalı trenli göletli bilim kültür sanat parkı parklar da da vinci temalı oyuncaklar
şehir içinden kentparka ulaşım miss gibi çiğ börek kocaman yemyeşil bir park
tüm bayram tatili kentpark ta havuz ve plaj keyfi yapan insanlar
at binen minikler
gondol sefası yapan aileler sevgililer
bir sürü tur otobüsü
haller de miss gibi serin serin oturanlar
gece hayatı travelers cafe de varuna cafe de süper yiyecekler
muhtesem ve uygun fiyatlı cafeler restaurantlar
tarihi odunpazarı evleri , butik oteller muhtesem bir osmanlı yemekleri restoranı
her yer heykel havuz
her yer cicek cicek icinde
sehirde trafikten uzak insanlar mis gibi avrupai standartlarda trenlerle seyahat ediyor
alışveriş desen
her sey kompakt yakın yürüme mesafesinde
istenince 1 kişi hayal edince vatanperver yaşadığı şehri seven dünyayı dolaşıpda neden biizm ülkemizde yok diyen modern ve çağdaş bir insanın toplum üzerindeki inanılmaz etkisi
ve çabalarına birebir tanık oluyoruz
kusura bakmayın politika gibi oldu ama her gecen gün Prof dr yılmaz büyükerşene hayranlığımız artıyor keşke bir değil bir kaç kişi olsaydı onun gibi
ama maalesef neyseee cok cok uzattımmm
birden yazıveridm iste aslında niyetim menümü yazmaktı ama sizlerle de paylasmak istedim tatil anılarımı
iste tekrar is hayatımıza rejimimize geri döndük
bol yedik ama bol hareket ettik
ben 83,9 la tatile cıktım
bu pazar sabah eve dödük tartıldığımda tabii ki artı bir rakam
artık ama bakalım cuma ya nasıl bir bildirimde bulunacağım
ins 100g bile olsa eksi bildirim yapabilirim
2 gündür de sözde dikkat ediyorum ama yoldan saptım bakalım
beni en cok etkileyen arkadasların yemeden cok kısılırsa ilerleyen zamanlarda daha az kilo verilir demesi oldu
ben o yuzden su bunyeyi bir sasırtıyım bakıyım
tatilde biraz alısveris yaptım ama hala 46 beden pantolon giyiyorum
ama gene de kendimi hafiflemiş ve mutlu hissediyorum
inss az da olsa sizinle birlikte burada vermeye devam ederimmm
benim acelem yok az olsun ama her hafta birazcık eksilme olsun
baska bir sey istemem sonucta aylar yıllar boyunca
2004 yılından beri ben hep kilo aldım tam 7 yıldır cok kiloluyum
doğuma kadar 85 i geçmemiştim
doğumdan sonra o da oldu
max 93,6 ile bu gidişe bir dur dedik sükürler olsun
gelelim menülerime
dün yazamadığım için bugün 2 günlük menümü yazıyorum
Pazar
sabah 1 dilim börek ve 1 dilim ekmek ile kahvaltılık
öğlen 2 dilim börek ve kola
akşam 3 dilim börek ve kahvaltılık
değerlendirme çok kötü
P.tesi
sabah 1 yumurta + peynir + 5 zeytin + domates + salatalık ve 1 dilim ekmek
ara 1 sütlü kahve
öğlen közlenmiş biber ve beyaz peynir / 2 tavuk but
öğlen 2 kaşık spagetti ve 2 dilim fırın patates
ara 1 sütlü kahve ve 1 merci çikolata
aksam zeytinyağlı fasulye, patlıcan salatası ve beyaz peynir
değerlendirme öğlen çok şiştim ve rahatsızlık duydum ama sabah ve aksam gayet iyiydi
Salı
ara 1 sütlü kahve
öğlen patlıcan salatası ve 1 ufak biber dolması
öğlen yarım mücver ve yarım d.ekmek ve yoğurt -peynir
ara 1 sütlü kahve
gitgide iyiye gidiyorum ama değil mi
pazar gününü okurken heralde şok oldunuz
hepinizi öpüyorummmm
insallah beraber bu yolları atlatacağız
herkesi cok cok keyifle okudum gercekten
sloganımız HAYAL EDİYORUZ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ olsun
ben gömleğimi içime sokup güzel deri bir kemer ile
keyifli keyifli dolaşmak istiyorum
bir de bugünlerde en büyük keydim aksam eve gidip kıyafetleri denemek
bakalım kilolarla gittikçe ben mutlu ve pozitif bir insan oluyorum
insallah tekrar bende istediğini giyebilen alabilen bir insan olabilirim
bekleyin beniiiiiiii AVM ler geliyorummmmmmm
ühüü : 43:
bari bir çatal alsaydım.
tamam dinliyorum seni yemicem.
bir ince dilim soğuk karpuz yiyeyim bari.
canım ben cok terlemeyi seven bir insan değilim o yüzden 3 eğimde 3 hızda yürüyorum. ama zamanla artırıcam hızımı.
adet dönemim vücut hemen şişti tartıda bir değişiklik yok 81.100 deyim hala.
------------20011/nisan ---------2011-eylül
vct.ktle.end.30.6-----------------28.9
vct yağ oran.38.8----------------36.3
ağırlık 81.5----------------76.8az gitmiş
göğüs 116----------------112
göğüs altı 105---------------95
bel 105.5-------------94
karın(gbk.deliği)112-------------104
kalça 110--------------103
basen 100-------------94
sağ üst bacak 61.5----------- 56
sol üst bacak 61.5-----------56.5
sağ baldır 37.5-----------36
sol baldır 37.5----------36.5
sağ üst kol 35.5----------31
sol üst kol 36-----------32
şimdi kızlar bunlar benim ölçülerim
1 nisandan 31 ağustosa kadar olan yani 5 ayda 68 cm toplamda vucut incelme sağlamış..ama bir aylık bırakma dönemim oldu yani temmuz ayında 1 ay gitmedim..1 ayda plates e gittim .buda yavaşlattı benim incelmemi...nasıl bakın bakalım..ekim 6 da ölçüm var yine ozamanda yazıcam
sporumu aksatmıyorum ortim dün yazmamışım sadece
dün yine yarım küsür saat yürüdüm( inşş. bende 1 saat yürürüm biraz daha alışınca) canım bende 5 hızla baslıyorum biraz tempo istiyorum 6 hıza cıkıyorum baktım cok yoruldumm 5 hıza geri düşüyorumm
eşim dediki 5 iyi cok hızlandırma birden yüklenirsen ve hızı asırı arttırırsan bacakların baldırların falan kas yapabilir dedi
dün 6 ya hiç getirmedim normalde 15 dak.6 da 15 dak. 5 geçiyodur benim ama yapmadım sabit 5 te kaldım.
200 twist cevirdim
15 dakika oryantal dans (çok tempolu ter içinde kaldım)
gün içinde de aklıma geldikçe elimi sallıyom kolumu uzatıp cekıyom ayaklarımı sallıyom
vücudum sürekli bi hareket halinde anacım
merak etme ortimm
GÜLAYCIMM eşim beni b-fit göndermeyi düşünüyo da okullar başlasın sende basla diyo
o yüzden eşime dedim bi arkadas var ben ondan bi fikir alıyım dedimm cokk sagol canımmm çokk teşekkür ettimmm
son bi soru aylık mı ödüyosun, paket şeklindemi üye olıyım, aylık ücreti ne kadar vs. gibi seylerde bilgi verirsen seni çokkk öpücemmmsagol kuzucumm
selam kızlarrr
amaniinnn aşka bak
harika valla allah mutluluğunuzu daim etsin canım
hahhahhahhha gece gece aklına neler soktum kuu
ee yaparsın bi güzellik artık kız olursa adını izlem koy takipteyim bak
aman canım
emeklerini boşa götürme sakın
her zaman diyoruz ya, 5dk sonra o yemeklerden ağzımızda eser kalmıyor
içiten içe hepsine bir kulp tak yeme :)
geçmiş olsun canım
biraz rolentiye al işleri biraz beklesin
kendine dikkat et, hava çarpmış olabilir...
nasılsınız....
hepinizi özledim fakat, yüzüm yoktu gelmeye
herkezin bayram tatili bitti ama benim malesef yeme tatilim bitmedi ve kendimi kaybetmiş durumda yedim
regli olmamında bi etkisi oldu sanırım, şimdi toparlamaya çalışıyorummide okadar büyümüşki
dünkü menüm
sabah: 2 di.ta.ta.ekmek, 2 zeytin,
peynir, domatez salatalık
şekersiz çay
ara:2 gün ka.kayısı, 6 fındık
öğlen:2 ka. kepekli makarna, 1 ye.ka. acılı ketçap
salata, turşu
ara: 1 şeftali
ara:1 çirkin kurabiye
akşam: canım istemedi
ara: 1 ye.elma
yatmadan önce 1 bar. süt
3 lt. su
2 beşibiryerdeçay
Merhaba arkadaslar
dünden beri geçmişi okuyorum ancak bugun bu dakka bitirebildim
herkesin çok güzel paylaşımları olmuş gene
bende güzel bir bayram tatili yaptım bir güzel yedim içtim hiçbir seyden kesmedim ama sürekli yürüdük tüm tatilde eskişehirdeydik
o kadar güzel bir şehir olmuş ki anlatamam aslında yaşanacak birinci şehir türkiye de hepsini de belediye başkanları Prof Yılmaz Büyükerşene borçlular adam oralarda ne harikalar yaratmıs
eşim eskisehir li ilk gittiğimde yıl 2003 şimdi olmuş 2011 o kadar değişmiş ve güzelleşmiş ki
bir de adamcağız hic bir devlet desdeği almadan hem de tam tersi büyük kösteklerle bir şehri baştan inşaa etti
çok modern çok şık kültür ve sanatla dolu tertemiz
bir amsterdam bir prag havasında parkları nehirleri
gondolları tekneleri ile anadolunun ortasında modern bir vaha yarattı
her yer yeşil her yer park su yolu kara yolu
hopp on hopp off üstü açık otobüsler
müzeler
çok keyifli ve eğlenceli bir barlar sokağı
çocuklar için cennet gibi msala şatosu temalı trenli göletli bilim kültür sanat parkı parklar da da vinci temalı oyuncaklar
şehir içinden kentparka ulaşım miss gibi çiğ börek kocaman yemyeşil bir park
tüm bayram tatili kentpark ta havuz ve plaj keyfi yapan insanlar
at binen minikler
gondol sefası yapan aileler sevgililer
bir sürü tur otobüsü
haller de miss gibi serin serin oturanlar
gece hayatı travelers cafe de varuna cafe de süper yiyecekler
muhtesem ve uygun fiyatlı cafeler restaurantlar
tarihi odunpazarı evleri , butik oteller muhtesem bir osmanlı yemekleri restoranı
her yer heykel havuz
her yer cicek cicek icinde
sehirde trafikten uzak insanlar mis gibi avrupai standartlarda trenlerle seyahat ediyor
alışveriş desen
her sey kompakt yakın yürüme mesafesinde
istenince 1 kişi hayal edince vatanperver yaşadığı şehri seven dünyayı dolaşıpda neden biizm ülkemizde yok diyen modern ve çağdaş bir insanın toplum üzerindeki inanılmaz etkisi
ve çabalarına birebir tanık oluyoruz
kusura bakmayın politika gibi oldu ama her gecen gün Prof dr yılmaz büyükerşene hayranlığımız artıyor keşke bir değil bir kaç kişi olsaydı onun gibi
ama maalesef neyseee cok cok uzattımmm
birden yazıveridm iste aslında niyetim menümü yazmaktı ama sizlerle de paylasmak istedim tatil anılarımı
iste tekrar is hayatımıza rejimimize geri döndük
bol yedik ama bol hareket ettik
ben 83,9 la tatile cıktım
bu pazar sabah eve dödük tartıldığımda tabii ki artı bir rakam
artık ama bakalım cuma ya nasıl bir bildirimde bulunacağım
ins 100g bile olsa eksi bildirim yapabilirim
2 gündür de sözde dikkat ediyorum ama yoldan saptım bakalım
beni en cok etkileyen arkadasların yemeden cok kısılırsa ilerleyen zamanlarda daha az kilo verilir demesi oldu
ben o yuzden su bunyeyi bir sasırtıyım bakıyım
tatilde biraz alısveris yaptım ama hala 46 beden pantolon giyiyorum
ama gene de kendimi hafiflemiş ve mutlu hissediyorum
inss az da olsa sizinle birlikte burada vermeye devam ederimmm
benim acelem yok az olsun ama her hafta birazcık eksilme olsun
baska bir sey istemem sonucta aylar yıllar boyunca
2004 yılından beri ben hep kilo aldım tam 7 yıldır cok kiloluyum
doğuma kadar 85 i geçmemiştim
doğumdan sonra o da oldu
max 93,6 ile bu gidişe bir dur dedik sükürler olsun
gelelim menülerime
dün yazamadığım için bugün 2 günlük menümü yazıyorum
Pazar
sabah 1 dilim börek ve 1 dilim ekmek ile kahvaltılık
öğlen 2 dilim börek ve kola
akşam 3 dilim börek ve kahvaltılık
değerlendirme çok kötü
P.tesi
ara 1 sütlü kahve
öğlen közlenmiş biber ve beyaz peynir / 2 tavuk but
öğlen 2 kaşık spagetti ve 2 dilim fırın patates
ara 1 sütlü kahve ve 1 merci çikolata
aksam zeytinyağlı fasulye, patlıcan salatası ve beyaz peynir
değerlendirme öğlen çok şiştim ve rahatsızlık duydum ama sabah ve aksam gayet iyiydi
Salı
ara 1 sütlü kahve
öğlen patlıcan salatası ve 1 ufak biber dolması
öğlen yarım mücver ve yarım d.ekmek ve yoğurt -peynir
ara 1 sütlü kahve
gitgide iyiye gidiyorum ama değil mi
pazar gününü okurken heralde şok oldunuz
hepinizi öpüyorummmm
insallah beraber bu yolları atlatacağız
herkesi cok cok keyifle okudum gercekten
sloganımız HAYAL EDİYORUZ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ olsun
ben gömleğimi içime sokup güzel deri bir kemer ile
keyifli keyifli dolaşmak istiyorum
bir de bugünlerde en büyük keydim aksam eve gidip kıyafetleri denemek
bakalım kilolarla gittikçe ben mutlu ve pozitif bir insan oluyorum
insallah tekrar bende istediğini giyebilen alabilen bir insan olabilirim
bekleyin beniiiiiiii AVM ler geliyorummmmmmm
kızlar yaa geçen gün tatilden gelmiştik tartıldım kilo almamışım hep sizi düşünüp kendimi motive ederek dikkat etmeye çalıştım ama dün kızımı dr a götürdük bronşit olmuş moralim çok bozuldu sanırım 5 günde yiyebileceğim kadar çok kalorili şeyler yedim fırın kebap etli ekmek kaymaklı gözleme 2-3 tane.. çikolata dondurma ve şu anda aklıma gelmeyen bir dolu şey sanıırım üzüntüden kendimi yemeğe verdim
neyse dünü unuttum şimdi sizi de görebileceğim için bundan sonrasından umutluyum kızım yürüdüğünde inşallah şıkır şıkır giyinmiş fit havalı bi annesi olacak kızımla beraber havamızı atıcaz herkeslere
yeniden başla..umutla aşkla..şarkısını mırıldanıyorum levent yükselindi galiba
şimdi konyadayım memlekette kızım iyileşene kadar istanbula dönmeyeceğim yürüyüş bandı da var burda yürürüm inşallah daha iyi olur
umarım hepiniz iyisinizdir kızıma ek gıdaya başlıycam ona çorba tariflerine bakayım akşam görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?