canım benimm çok teşekkür ettimmcanım o tavukta bitiyor herşey zaten
hiç sıkılma
onu yiyeceksin kii, kilo verebilesin
ben haşlayıp didikleyip sarımsaklı yoğurt döküm yerdim
közlenmiş kırmızı biberleri doğra tavuğa karıştır belki yağsız soteleyebilirsin
o şekilde ye, haşlanmış yumurtaları yoğurt döküp ye
ne bileyim aklıma geldikçe yazarım ben sana tatlım
salata içine didiklenmiş tabuk karıştırırdım işte öle öle geçecek yerken pozitif şeyler düşün
Ohhhhh maşallahhhhhdün havuza gitmek istiyorum demiştim yaa
şehir fırsatından bi fırsat alıcaktık, site hataa verdi,
bizde, deniz kenarında salaş bir balık resteranında, güzel bir kahvaltı yaptık sonrada denize gittik, aman allahım o nasıl bir soğuk su bildiğin çivi gibi derler yaa
akşama kadar sudan çıkma istemeyen ben, 10dk dayanamadım
akşama koyarım bloğa fotoğrafları
çok güzel bir gündü gene de kocamla oğlumla bol bol eğlendik araba yolculuğu yaptık
Zekiyecim nasılsın canımm? özledimmm kuuu seniisu begen secenegini kaldırmalarının sebebi neymiş ya. durduk yere neden kaldırdılarki böyle olmuyor ama
canım ilgin için cok teşekkür ederimm fakat ben dukan yapmıyorum dukan diyetinin kitabı var zaten hatta bi ara bi kaç arkadasım yapıyodu burdan kitaptan bakarak onlara yardımcı olmaya çalışıyordum ama dukana girişemem şimdi 70 e düşene kadar karbonhidrat diyetine devam inşş. ama bugün resmen sapıttım
cok sevindimm hadi bakalim
canim ben DUKAN DIYET özetini buraya yazmistim sayfalara bak istersen, önceki gündü sanirim... koruma evresi var bu diyetin...
geri almamak icin yapiyorsun... ama tamamen kilonu verdikten sonra ve STOP dedikten sonra koruyorsun kilonu...
hergün bir meyve giriyor... 1 dilim ekmek giriyor.... makarna patates bu tür seyler henüz yok... alistirma yapiyorsun iste yavas yavas...
diyelim bu diyetle 10 kilo verdin. 100 gün koruma evresi yapiyorsun... ondan sonra istedigini yiyorsun ama ömür boyu haftanin bir günü sirf protein yiyorsun geri alamak icin... DUKAN DIYET, kitabini al ve oku derim.. ben yapiyorum ve memnünüm, 6 kg verdim 3 haftada
canım öncelikle verdiğin kilon için tebrik ederiim ama sakın hapa çöpe ota başlama inan kendine olan inancını kaybediyo insan zamanında cok denedim her haltıı ama hiç bir fayda yok hee vermedim mi verdim sonra ne oldu 4 verdiysem 8 geri aldımm.. inşş. azmin daim olurr hoşgeldin aramıza2011 ocak ayından itibaren 90'ı gören ben, bayram öncesi 70.50 ye kadar düştüm şimdi 71.60 yım. isveç diyeti 9 kilo verdirmişti ona mı başlasam. çimen suyu furyası var. samandağı biberi vs. ne yapsam modundayım kızlar.bi türlü disiplini sağlayamadım.rahaat rahaat yiyorum.hedefe 11.60 kaldı.doğum günümde kendime vereceğim hediye eski halim.ama 4 ay var ve ben 4 ayda 11.60 vermeliyim.bu arada kilo aldığını söyleyen 10 sa zayıfladığını söyleyen ya da farkeden 1. bu insanlar ne kadar acımasız. demiyolar doğum mu, ameliyat mı, yok sa polikistik over+ hormon bozukluğumu, ben de maşallah 3'ü birarada. ama çoğu bitti azı kaldı...
yavrum cidden hamile de olabilirsin :26::26: bende hamile kalıyım balon gibi şişiyorumm neden tedirgin oluyosun güzelim Rabbim hayırlısı versin ama sen bu ara ilaç falan kullanma sakın eger gebeysen Allah muhafaza bebege zarar verirsin hadi hakkında hayırlısı be güzelimm innşş.selam kızlar..işyeri çok yoğun ondan hiç giremedim bugün b,ir ara face e girdim onu da 14 de kapatıyolar zati..şu beğen ikonunun kalkması hiç iyi olmadı ya beğenenlerden en son yazdıklarımın sayfalarını kontrol edebiliyordum en azından şimdi takip çok zor olucak...
ben tozuttum cozuttum hemen silkelenip kendime gelmem lazım kızlar..bir tarçın çayını yapmaya bile üşenir oldum canım hiçbişi yapmak istemiyor..kafam da dalgın bu aralar..heryerim şişti..ödemim geçmedi..göüğslerimde acayip hassasiyet var yürürken bile çok canım yanıyor..geçen ay 10 unda regl olmuştum bu ay 8 inde falan gelmesi gerek ama ay ne bileyim acaba dedim dayanamadım test yaptım negatif çıktı..ama o test için erken bir süreç zaten ay kafam karışık böyle anlam veremediğim bir tedirginlik var üstümde..falda ikiz çıktı ya onun gerginliği salak mıyım neyim..koskoca kadın..kızıyorum kendime ama çok etkilendim napim..durmadan ay naparım deyip duruyorum ..ortada daha bebek bile yok..saçmalıyorum farkındayım ama napayım kaç gündür elimi kolumu nereye koyacağımı bilemedim..dün dışardaydım iki kere çok fena bulantım oldu falan..psikolojik tamamen ...
selma ablacım maşallahhh hadi hayırlı olsun devamı gelsinn inşşşşş.işte kızlar menüm
KAHVALTI 2 dilim k ekmegi 1 domates 1 salatalık yeşil biber iki üç tane üç zeytin birazda tel peynir
ARA bir şeftali bir yeşil cay
ÖGLEN salata beş köfte bir bardak yogurt bir dilim k ekmegi
1. ARA bir şeftali bir fincan papatya cayı
2. ARA bir cay bardagı k fleks ve aktivya
AKŞAM bir kepce tavuk etli bamya bir salatalık ve birazda semiz otuyla yapılmış cacık
ARA bir armut bir yeşil cay
su 3 lt
tatlım alıntı yapmışım cevaplamamışım seni.menün düzene giriyor ne güzel.çorbanın da tarifini alacağım.bi de ben yapayım bakayım..
çok tatlısın ya çok güldüm...
canım füsun anlatmış ben de anlatayım.füsun sanırım lise öğretmeni ben ilköğretimdeyim.bu sene 7 ve 8 lere giriyorum.okul başlamadan 2 hafta önce seminer yaparız.sadece sabahları.zümre dediğimiz branş öğretmenleriyle biraraya gelir toplantı yaparız.yani tüm ingilizceciler tüm sosyalciler grup grup toplanırız.geçen sene ne yaptık başarılı olduk mu olduksa devam edelim yada eksiğim ne ne yapalım diye..genel toplantı olur müdür okul başarısından yapılan tadilat bahseder.yeni tayin edileen varsa tanıştırılır.
yani hazırlık için haftanın 5 günü 2 hafta boyunca gidiyoruz.haziranda da okul kapanınca 1 temmuza kadar seneyi değerlendirmek için seminer yapıyoruz.ödevlerimişz sunumlarımız oluyor.herkes kendi branşında bilgi veriyor.
yapma bence de .çok eksik var bildirimde.ben birkaç kişiyi gördüm.
neden canın sıkkın canım?yapabilece-ğimiz bir şey var mı?
sağol canım benim.Allah her şeyi gönlümüze göre versin..
senin fındık ezmesi ben de alman çikolataları.ya hepsini yiyip bitireceğiz yada ortadan yok edeceğiz.temizlik iyi de menün kötü benim gibi.
toparlanacağız inşallah..
ben de düşünüyorum şöyle şok bi diyet ama bir kaç günlük..ancak paklar bizi..
hoş geldin canım.okul nasıl geçti?beni sadece 1 kişi farketti.ama çok hoş ve neşeli görünüyorsun dediler.hoş ve zayıflamış demelerini tercih ederdim
çok güzel canım.böyle devam et inşallah başaracaksın..
geç oldu ama günaydın canım.ben de 7 de kalktım ama fırsat olmadı kk ya girmeye..
hoş geldin canım.otele üzüldüm .boşver gitti bitti.sağlık olsun..
iyiyiz canım foto koyan yok çünkü herkes artıda..sen nasılsın?
cayır cayır yanınca hatta acısından ağlayınca verdim bugün.adam da zorluk çıkarmadı.sizin teniniz hassastır belki dedi.parayı da almadım senin yağları aldım.şimdi zencefili kaynattım ılımasını bekliyorum.illa streç kullanmak zorundamıyım?
hoş geldin ben nilgün..
verdim canım verdim.internette de araştırdım bi allahın kulu kullanmamış.ben gülay ın tarifini yapacağım.ölçerim bugün karnımı bacağımı.bakaruız işe yarıyor mu?
evelallah gelirim canım merak etme.o şimdi çok mutlu zaten bana da yansıyor.asıl oraya gidince anyayı konyayı göreceğiz.sağlık olsun..
işte bu harikasın ben daha yapamadım ama yapacağım hem de yarın.
sağol bebeğim inşallah her şey gönlüme göre olur.artık düşünmekten yoruldum zaten kafam rahat.sağol desteğin için.
kardeşim alanya incekumdaydı pegasus resort.anlata anlata bitiremedi.hep sen aklıma geldin inşallah tatili iyi geçiyordur diye ama demek öyle değilmiş.olsun canım değişiklik oldu.hepimizi bir toparla kaptan artık.kurallar falan koy bizi ihmal ettin bak küseceğim ama..
aynen böyle düşünüyorum çok faydalı bir tuşmuş meğer.alıntı yapmaktan mahvoldum ya kimse yanlış düşünmesin diye..
oh ne güzel eğlenmişsin.cips yemen fena olmuş ama onu da haketmiştin artık dur diyelim bu kötü gidişe..
sisteme fazla yük biniyormuş sebep buymuş.ayarlamaya çalışıyorlarmış.
canım hoş geldin ben nilgün.lütfen şok diyetler ve ilaç vs bırak bunları,bol su iç,7 den sonra yemek yeme.dikkatli beslen.buradakiler ilaç kullanmadan da zayıflanacağını gösterdiler.
bugünkü menüm:
sabah:
1 t.b ekmeginden tost
yarım domates
5 yesil biber
ara:
1 küçük kase y. üzüm
öglen:
1 kase k 1 bardak sütle
ara:
1porsiyon dondurma
1 bardak meyva suyu
akşam:
1 porsiyon fırında patates+köfte
1 bardak ayran
3-4 kasık salata
merhaba kızlar
bu gün içimde bir sıkıntı var ama öyle böyle değil. Marketten cikolatalı gofret alıyordum zor tuttum kendimi.Allah'tan camdaki yansımamı gördümde vazgeçtim
bugün kü menüm
sabah uyanınca sirkeli su, iki kuru kayısı koca bir bardak soğuk su
kahvaltı: 1 dilim uno denge ligh ekmek üzerine ligh krem peynir,1 domates 1 biber 1 salatalık ve maydanozla salata,4 yeşil zeytin,5 tane acı biber turşusu,yarım bardak light süt
ara:1 dilim karpuz
öğle: 1 domates 1 kabakla yağsız sebze sote,1-2 kaşık yogurt,bir iki çatal tonbalığı,5 tane acı biber turşusu
akşam: yağsız domatesli tavuk suyu corba, küçük bir kase tavuklu salata,acı biber turşusu
bol bol su ve maydanoz suyu içtim gün içinde.
ya sanırım bu diyet olayı benim psikolojimi bozdu. galiba midem küçüldü az da yesem tıka basa oluyorum bu seferde çok yedim diye dert ediyorum kendime moralim bozuluyor.son iki gündür bu durum böyle.git gide daha da azaltıyorum yemeklerimi.off kilo vermem gerek özgüven ve mutluluk için.dışarı cıkmak istemiyorum cıktım mı hemen eve dönmek istiyorum.herkes bana bakıyor herkes ne şişman kız diyormuş gibi geliyor.
neden dünyadaki en zevkli şeyden yemek yemekten vazgecmek zorunda kalıyoruz.? o kadar güzel lezzetler o kadar zengin mutfaklar var ki haksızlığa ugruyormusum gibi hissediyorum.
burada dert yanıyormusum gibi oldu ama konuşacak kimsem yok...
neyse düzelicek bu moral gidecek bu kilolar.
canım benim tabiki düzelicekk üzülme zaman zaman (hatta çogu zaman) hepimiz yaşıyoruz bunları
sana özel bi durum degil ki sadece..
ama işte birden yemegi içmeyi kısarsanız vücut az yemeyede alışıyo ve sen az yesende kiloda duraklama veya artış meydana geliyo,,kilo kaybının devamı için ise yediklerini tekrardan bi azaltman gerek ee zatenn az yiyosun neyi azaltıcan? o yüzden yavas yavas azaltmak gerek birden degillll
sonra kalan kiloları nasıl vericez dimi güzelim
üzülmee haa gayret canımmm bizimde hakkımız fıstık gibi salınmak ortalıktaaa
sıkılma tabiki paylaşş biz burda neciyiz aşk olsunn
canım benim tabiki düzelicekk üzülme zaman zaman (hatta çogu zaman) hepimiz yaşıyoruz bunları
sana özel bi durum degil ki sadece..
ama işte birden yemegi içmeyi kısarsanız vücut az yemeyede alışıyo ve sen az yesende kiloda duraklama veya artış meydana geliyo,,kilo kaybının devamı için ise yediklerini tekrardan bi azaltman gerek ee zatenn az yiyosun neyi azaltıcan? o yüzden yavas yavas azaltmak gerek birden degillll
sonra kalan kiloları nasıl vericez dimi güzelim
üzülmee haa gayret canımmm bizimde hakkımız fıstık gibi salınmak ortalıktaaa
sıkılma tabiki paylaşş biz burda neciyiz aşk olsunn
canım ne dicem eger içtiğin meyve suyu hazır kutu meyva suyu ise (markası farketmez)
resmen göbek yağ baglıyo gerçi senin menülerinde hiç denk gelmedim
arada sırada bişi olmaz ama yinede hatırlatıyım dedim kuzum..
(not) bi ara günde 2-3-4 bardak içiyodum kocaaaa bi göbek olduu
eşim de spor hocasına sormuş oda demiş meyve suyu tarzı şeyler cok seker içerdiğinden direk göbekte depolanır falan demiş.
adam 60-70 yaşında ama bi görün 30 bile demezsiniz çivi gibii
işte kızlar menüm
KAHVALTI 2 dilim k ekmegi 1 domates 1 salatalık yeşil biber iki üç tane üç zeytin birazda tel peynir
ARA bir şeftali bir yeşil cay
ÖGLEN salata beş köfte bir bardak yogurt bir dilim k ekmegi
1. ARA bir şeftali bir fincan papatya cayı
2. ARA bir cay bardagı k fleks ve aktivya
AKŞAM bir kepce tavuk etli bamya bir salatalık ve birazda semiz otuyla yapılmış cacık
ARA bir armut bir yeşil cay
su 3 lt
selam canlar, bende bugünkü menümü yazıyım.
sabah: haşlanmış yumurta,kk peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, çerliston biber, 1 dlm ekmek.
ara: 1 şeftali
ara: bir su bardaşı yeşil üzüm
akşam: 2 kepçe çorba, 3 yk yoğurt, çok azda haşlanmış tavuk
biraz öncede yeşil çayımı içtim. bugün içtiğim su 3 lt yi geçmiştir.
bende önümüzdeki hafta hazırlanıcak listeye girebilirim inşallah 2 hafta oldu benide alın benide benide benide
okulların açılmasına 2 hafta kaldı tabi seminer dönemindeyiz meslektaşlarıma güzel bir eğitim dönemi hayırlı veliler, iyi huylu öğrenciler ve bol ek dersler diliyorum.okulların açıldığı hafta bende 1-2 kilo düşüş olur hep benimkiler okul öncesi annelerden ayrılmak istemiyorlar ilk hafta çokkk hareketli geçiyor.ama yinede çooooook özledimmm.
bugünkü menüm:
sabah:
1 t.b ekmeginden tost
yarım domates
5 yesil biber
ara:
1 küçük kase y. üzüm
öglen:
1 kase k 1 bardak sütle
ara:
1porsiyon dondurma
1 bardak meyva suyu
akşam:
1 porsiyon fırında patates+köfte
1 bardak ayran
3-4 kasık salata
merhaba kızlar
bu gün içimde bir sıkıntı var ama öyle böyle değil. Marketten cikolatalı gofret alıyordum zor tuttum kendimi.Allah'tan camdaki yansımamı gördümde vazgeçtim
bugün kü menüm
sabah uyanınca sirkeli su, iki kuru kayısı koca bir bardak soğuk su
kahvaltı: 1 dilim uno denge ligh ekmek üzerine ligh krem peynir,1 domates 1 biber 1 salatalık ve maydanozla salata,4 yeşil zeytin,5 tane acı biber turşusu,yarım bardak light süt
ara:1 dilim karpuz
öğle: 1 domates 1 kabakla yağsız sebze sote,1-2 kaşık yogurt,bir iki çatal tonbalığı,5 tane acı biber turşusu
akşam: yağsız domatesli tavuk suyu corba, küçük bir kase tavuklu salata,acı biber turşusu
bol bol su ve maydanoz suyu içtim gün içinde.
ya sanırım bu diyet olayı benim psikolojimi bozdu. galiba midem küçüldü az da yesem tıka basa oluyorum bu seferde çok yedim diye dert ediyorum kendime moralim bozuluyor.son iki gündür bu durum böyle.git gide daha da azaltıyorum yemeklerimi.off kilo vermem gerek özgüven ve mutluluk için.dışarı cıkmak istemiyorum cıktım mı hemen eve dönmek istiyorum.herkes bana bakıyor herkes ne şişman kız diyormuş gibi geliyor.
neden dünyadaki en zevkli şeyden yemek yemekten vazgecmek zorunda kalıyoruz.? o kadar güzel lezzetler o kadar zengin mutfaklar var ki haksızlığa ugruyormusum gibi hissediyorum.
burada dert yanıyormusum gibi oldu ama konuşacak kimsem yok...
neyse düzelicek bu moral gidecek bu kilolar.
o kadar haklısın ki, diyet yapmadan evvel kim derdi ki ben bir tabak çorba bir kase yoğurtla şişicem tavuğu bile yiyemiycem!!! terbiye edilemeyen bişey yokmuş arkadarlar. az yedikçe mideler ufalıyor. inşallah popomda ufalır
biraz önce leslie ile 2 mile yürüyüşünü yaptım. bacaklarım yandı yani hal derman kalmadı.ya okullar açılana kadar 1-2 kilo daha versem tam süper olacak
1 saatttttt yürüdüm kızlarrrrr
nilgüncüm
streç sarmak zorunda değilsin tabi ama bu streç terlemeye yardımcı oluyor ve sürdüğün yağlar elbisene falan bulaşmıyor ,ayrıca bulaşmadığı içinde daha güzel etki ediyor,ama biberiye yağında ağır (ben beğeniyordum) bi koku var dışarı çıkarken sürmemeni tavsiye ederim,sür -spor yap -duş al
arkadaşlar ben toparlanamıyrum yaa,laminant işi yarına kaldı,mobilyalar perşembeye ,ev hoppacık napcam bilemiyurm hal böyle olunca toplanmıyorda ,halı yok eşya yok en kötüsü elay yok(babanesi aldı )
yarın mutfak dolaplarını silcem ,başkada bi iş olmuyor zaten...
menüm
sabah: kahve
öğle:domatesli makarna 1 kase yoğurtla
ara:türk kahvesi
ara:1 dilim tb.ekmeğine zeyin ezmesi sürdüm,1 kk peynirle (çok acıkmışım)
akşam 2 dilim tb.ekmek arası kaşarlı tost,1 bardak ligth kola
sanıırım elay olmadığı sürece saçma menüler yapıcamo yüzden regll halim devam ederken 2 günlük lapaya başlıyorum yarın itibaren,en azından işe yarar...
İyi akşamlar,bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim ekmek(yediğim ekmekler uno denge)
1/2 kk beyaz peynir
1 yk lor
domates
salatalık
3-4 tane acı süs biberi
1 yeşil zeytin
şekersiz çaylar
Öğledışardaydım ve canım istemedi)
7-8 tane yaş üzüm
1 şekersiz kahve
Ara:
125 gr. light yoğurt
Akşam:
1 dilim ekmek
1 tabak çok az yağlı kabak yemeği
2 yk bulgur pilavı(canım çok istedi)
1 şekersiz Türk kahvesi
2,5 lt su
1 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar
Evet Nilgün, bir lisede öğretmenim.
Sevda'cım ben teşekkür ediyorum,ne demek
ah ah canım ya hazır meyva suyu ne yazıkki. ben bizamnlar cok tuketirdim. diyete mrb dedigimden beri agzıma sürmedim. bugun durmadan sogukluk bişeyler arandım durdum. once dondurma, sonra meyva suyunormalde almıyorum eve 2 sinide. ama bayram sırası gelen gidene bulunsun diye almıştık. en iyi hiç sokmamakmış bunuda ogrenmiş oldum. sözde bugun güzel bi baslangıç yapacaktım ama işte. bu arada bende özledim ya seninle sohbeti. bi ara sen yoktun sonra ben. ama burdayım artık inş.
birde nilgün sormuş nasılsın diye. iyiyim nilguncum ya işte herkes gibi diyete adapte olma cabalarındayım. hayallere dalıyorum kurbana kadar hedefime ulaşıyorum falanbu bayram bayadır görmeyenler iyi olmussun kilo verince falan dediler. helede ne yaptın nasıl ettin diye sormuyorlarmı nasıl hosuma gidiyor. son bi atakla diger bayrama herkesi iyice şaşırtmak istiyorum ama bakalım. er yada gec olacak. bi sen nasılsın dedin hemen anlattım içinde bulundugum durumu
sende esinin memlekitine gitme işine onay vermişsin. alıntılarda gördüm. hakkınızda hayırlısı olsun canım. mutlulugunuz huzurunuz hiç bozulmasın inş. herşeye imtihan gözüyle bakmak herzamn beni rahatlatmıştır. dusunki sende esinde bi imtihandan gectiniz. için rahatmı eminimki rahat ozamn gerisini bosver. çünkü sen kötülüge iyilikle cvp verdin. bence buda esinin aklını basına getirdi.
yeni gelen arkadaslar var sanırım kızlar ben zekiye:92:
canım benimm çok teşekkür ettimmsen aklına alternatif geldikçe yaz kuzum emi unutma beni sakın
Ohhhhh maşallahhhhheşinle evladınla hep böyle güzel,eglenceli huzur dolu geçsin günlerinnn
Zekiyecim nasılsın canımm? özledimmm kuuu seniiuzun zamandır karşılıklı sohbet edemedik iyisin inşş. yok bi yaramazlık? dikkat et kendine canım
canım ilgin için cok teşekkür ederimm fakat ben dukan yapmıyorum dukan diyetinin kitabı var zaten hatta bi ara bi kaç arkadasım yapıyodu burdan kitaptan bakarak onlara yardımcı olmaya çalışıyordum ama dukana girişemem şimdi 70 e düşene kadar karbonhidrat diyetine devam inşş. ama bugün resmen sapıttım
kendimden utandım ha çok bişi yemedim ama hep full karbonlu şeylerdi:26::26:
canım öncelikle verdiğin kilon için tebrik ederiim ama sakın hapa çöpe ota başlama inan kendine olan inancını kaybediyo insan zamanında cok denedim her haltıı ama hiç bir fayda yok hee vermedim mi verdim sonra ne oldu 4 verdiysem 8 geri aldımm.. inşş. azmin daim olurr hoşgeldin aramıza
yavrum cidden hamile de olabilirsin :26::26: bende hamile kalıyım balon gibi şişiyorumm neden tedirgin oluyosun güzelim Rabbim hayırlısı versin ama sen bu ara ilaç falan kullanma sakın eger gebeysen Allah muhafaza bebege zarar verirsin hadi hakkında hayırlısı be güzelimm innşş.
selma ablacım maşallahhh hadi hayırlı olsun devamı gelsinn inşşşşş.
sende çok tatlısınn ortimmmmhadi senden daha iyi şeyler bekliyorum ama canım çok teşekkür ederim yok ben bi an panik oldum yoksa dedim ben tarihi takip etmedim de okul vaktimi geldi dedim
FÜSUNcuğumada çok teşekkür ederimmmm
eee kızlarrrrr napiinizzzzz bakimm?
menüne
anasınıfı olunca bizden daha çok yoruluyorsundur.kolay gelsin.benim de 28 saat dersim bi de sınıf öğretmenliğim var.yoğun bir sene olacak..
menün güzel.sıkıntına rağmen yiyeceklere saldırmamışsın iradeli olmuşsun.
malesef zmanında o harika yemekleri fazlasıyla yiyerek bu hale geldik.en azından yediğin şeye özenebilirsin ki belki yapıyorsundur.ne yiyorsan tabağını süsüle yada en güzel tabağına koy.kolay gelsin canım..
harikasın canım hep böyle azimli ol..
ooooo selma hanım pek azimli gördüm sizi.sakın bzoma hep böyle devam et..
kolay gelsin canım ya çok işin varmış.iş güç olna evde normal menü olmaz zaten.işin bitsin düzeltirsin.
karışımı bugun hazırladım sürdüm ama çok sulu geldi bana.yarınkini daha az suda kaynatacağım.zencefili soğuk suya mı koyup 5 dk kaynatıyoruz yoksa kaynadıktan sonra mı 5 dk daha kaynatıyoruz?
strece de sardım bi terledim ki sorma.hatta tam twist yaparken streç kay ve tüm ter benim alt çamaşıra boşal..çok komik oldum ya altıma yapmış gibi.ama streç kayıyor yarın çöp torbasını kesip elbise gibi yapacağım..
çok güzel menü afiyet olsun.
çoks evindim senin adına ne güzel sözler duymuşsun.inşallah devamı da gelecek.
desteğin için sağol canım.evet içim rahat.bekleyip görelim.allaha hep hayırlısı olsun diye dua ediyorum canım.
inşşş. canım poponda ufalır heryerimizde incelirrro kadar haklısın ki, diyet yapmadan evvel kim derdi ki ben bir tabak çorba bir kase yoğurtla şişicem tavuğu bile yiyemiycem!!! terbiye edilemeyen bişey yokmuş arkadarlar. az yedikçe mideler ufalıyor. inşallah popomda ufalır
biraz önce leslie ile 2 mile yürüyüşünü yaptım. bacaklarım yandı yani hal derman kalmadı.ya okullar açılana kadar 1-2 kilo daha versem tam süper olacak
rica ederim canım benim.. eminim ki yine tatlı bir kızsın fakat olan fazlalıklarımızı vericezz inşşş. ha gayret arkadasımm :13:çok teşekkür ederim telkinlerin için
ama işte insanın icine sıkıntı bir kere girdi mi çıkmak bilmiyor. ergen genç kız triplerindeyim hayat kötü herşey ivrenc :82:
nasihatlerini dinleyip yavaş yavaş azaltıcam yiyeceklerimi.4-5 gündür bir top dondurma dahi yemedim.cok canım cekiyor.bir ara yesem mi ne bileyim sabah erkenden felan daha cabuk erir:18:
şöyşe bir 60 kilo olsam kendime güvenim gelse eski balıketli ama tatlı kız olsam.ah ah
selma ablacım süpersinnn maşallahhhh1 saatttttt yürüdüm kızlarrrrr
gülaycımm kolay gelsin canımmm toparlanırsın canım merak etme ben bişi sorucaktım sananilgüncüm
streç sarmak zorunda değilsin tabi ama bu streç terlemeye yardımcı oluyor ve sürdüğün yağlar elbisene falan bulaşmıyor ,ayrıca bulaşmadığı içinde daha güzel etki ediyor,ama biberiye yağında ağır (ben beğeniyordum) bi koku var dışarı çıkarken sürmemeni tavsiye ederim,sür -spor yap -duş al
arkadaşlar ben toparlanamıyrum yaa,laminant işi yarına kaldı,mobilyalar perşembeye ,ev hoppacık napcam bilemiyurm hal böyle olunca toplanmıyorda ,halı yok eşya yok en kötüsü elay yok(babanesi aldı )
yarın mutfak dolaplarını silcem ,başkada bi iş olmuyor zaten...
menüm
sabah: kahve
öğle:domatesli makarna 1 kase yoğurtla
ara:türk kahvesi
ara:1 dilim tb.ekmeğine zeyin ezmesi sürdüm,1 kk peynirle (çok acıkmışım)
akşam 2 dilim tb.ekmek arası kaşarlı tost,1 bardak ligth kola
sanıırım elay olmadığı sürece saçma menüler yapıcamo yüzden regll halim devam ederken 2 günlük lapaya başlıyorum yarın itibaren,en azından işe yarar...
canım maşallahh sıfır kaçamaksızİyi akşamlar,bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim ekmek(yediğim ekmekler uno denge)
1/2 kk beyaz peynir
1 yk lor
domates
salatalık
3-4 tane acı süs biberi
1 yeşil zeytin
şekersiz çaylar
Öğledışardaydım ve canım istemedi)
7-8 tane yaş üzüm
1 şekersiz kahve
Ara:
125 gr. light yoğurt
Akşam:
1 dilim ekmek
1 tabak çok az yağlı kabak yemeği
2 yk bulgur pilavı(canım çok istedi)
1 şekersiz Türk kahvesi
2,5 lt su
1 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar
Evet Nilgün, bir lisede öğretmenim.
Sevda'cım ben teşekkür ediyorum,ne demek
ah ah canım ya hazır meyva suyu ne yazıkki. ben bizamnlar cok tuketirdim. diyete mrb dedigimden beri agzıma sürmedim. bugun durmadan sogukluk bişeyler arandım durdum. once dondurma, sonra meyva suyunormalde almıyorum eve 2 sinide. ama bayram sırası gelen gidene bulunsun diye almıştık. en iyi hiç sokmamakmış bunuda ogrenmiş oldum. sözde bugun güzel bi baslangıç yapacaktım ama işte. bu arada bende özledim ya seninle sohbeti. bi ara sen yoktun sonra ben. ama burdayım artık inş.
birde nilgün sormuş nasılsın diye. iyiyim nilguncum ya işte herkes gibi diyete adapte olma cabalarındayım. hayallere dalıyorum kurbana kadar hedefime ulaşıyorum falanbu bayram bayadır görmeyenler iyi olmussun kilo verince falan dediler. helede ne yaptın nasıl ettin diye sormuyorlarmı nasıl hosuma gidiyor. son bi atakla diger bayrama herkesi iyice şaşırtmak istiyorum ama bakalım. er yada gec olacak. bi sen nasılsın dedin hemen anlattım içinde bulundugum durumu
sende esinin memlekitine gitme işine onay vermişsin. alıntılarda gördüm. hakkınızda hayırlısı olsun canım. mutlulugunuz huzurunuz hiç bozulmasın inş. herşeye imtihan gözüyle bakmak herzamn beni rahatlatmıştır. dusunki sende esinde bi imtihandan gectiniz. için rahatmı eminimki rahat ozamn gerisini bosver. çünkü sen kötülüge iyilikle cvp verdin. bence buda esinin aklını basına getirdi.
yeni gelen arkadaslar var sanırım kızlar ben zekiye:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?