80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işte kızlar menüm

KAHVALTI 2 dilim k ekmegi 1 domates 1 salatalık yeşil biber iki üç tane üç zeytin birazda tel peynir

ARA bir şeftali bir yeşil cay

ÖGLEN salata beş köfte bir bardak yogurt bir dilim k ekmegi

1. ARA bir şeftali bir fincan papatya cayı

2. ARA bir cay bardagı k fleks ve aktivya

AKŞAM bir kepce tavuk etli bamya bir salatalık ve birazda semiz otuyla yapılmış cacık

ARA bir armut bir yeşil cay

su 3 lt

Gözden ırak gönülden de ırak olur mu efendim?
- hayır Olric. yüreğinde bi yer açıp oraya oturttuğun her kimse seninle birlikte gider her yere.
Ben kötü birimiyim efendim? yüreğimde giden onca insanın yüreğinde bir yerim olduğuna neden inanmakta zorlanıyorum?
- onlar gerçekten gittiği içindir Olric.

YEMEK icin YASAMAYIN

YASAMAK icin yiyin!!!!!!!

süper bir laf, BURCU GÜNES demisti magazinde

selam canlar, bende bugünkü menümü yazıyım.
sabah: haşlanmış yumurta,kk peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, çerliston biber, 1 dlm ekmek.
ara: 1 şeftali
ara: bir su bardaşı yeşil üzüm
akşam: 2 kepçe çorba, 3 yk yoğurt, çok azda haşlanmış tavuk
biraz öncede yeşil çayımı içtim. bugün içtiğim su 3 lt yi geçmiştir.

bende önümüzdeki hafta hazırlanıcak listeye girebilirim inşallah 2 hafta oldu benide alın benide benide benide

okulların açılmasına 2 hafta kaldı tabi seminer dönemindeyiz meslektaşlarıma güzel bir eğitim dönemi hayırlı veliler, iyi huylu öğrenciler ve bol ek dersler diliyorum.okulların açıldığı hafta bende 1-2 kilo düşüş olur hep benimkiler okul öncesi annelerden ayrılmak istemiyorlar ilk hafta çokkk hareketli geçiyor.ama yinede çooooook özledimmm.

bugünkü menüm:

sabah:
1 t.b ekmeginden tost
yarım domates
5 yesil biber

ara:
1 küçük kase y. üzüm

öglen:
1 kase k 1 bardak sütle

ara:
1porsiyon dondurma
1 bardak meyva suyu

akşam:
1 porsiyon fırında patates+köfte
1 bardak ayran
3-4 kasık salata

canım benimm çok teşekkür ettimm sen aklına alternatif geldikçe yaz kuzum emi unutma beni sakın
Ohhhhh maşallahhhhh eşinle evladınla hep böyle güzel,eglenceli huzur dolu geçsin günlerinnn
su begen secenegini kaldırmalarının sebebi neymiş ya. durduk yere neden kaldırdılarki böyle olmuyor ama
Zekiyecim nasılsın canımm? özledimmm kuuu senii uzun zamandır karşılıklı sohbet edemedik iyisin inşş. yok bi yaramazlık? dikkat et kendine canım
canım ilgin için cok teşekkür ederimm fakat ben dukan yapmıyorum dukan diyetinin kitabı var zaten hatta bi ara bi kaç arkadasım yapıyodu burdan kitaptan bakarak onlara yardımcı olmaya çalışıyordum ama dukana girişemem şimdi 70 e düşene kadar karbonhidrat diyetine devam inşş. ama bugün resmen sapıttım
kendimden utandım ha çok bişi yemedim ama hep full karbonlu şeylerdi:26::26:
canım öncelikle verdiğin kilon için tebrik ederiim ama sakın hapa çöpe ota başlama inan kendine olan inancını kaybediyo insan zamanında cok denedim her haltıı ama hiç bir fayda yok hee vermedim mi verdim sonra ne oldu 4 verdiysem 8 geri aldımm.. inşş. azmin daim olurr hoşgeldin aramıza
yavrum cidden hamile de olabilirsin :26::26: bende hamile kalıyım balon gibi şişiyorumm neden tedirgin oluyosun güzelim Rabbim hayırlısı versin ama sen bu ara ilaç falan kullanma sakın eger gebeysen Allah muhafaza bebege zarar verirsin hadi hakkında hayırlısı be güzelimm innşş.
selma ablacım maşallahhh hadi hayırlı olsun devamı gelsinn inşşşşş.

sende çok tatlısınn ortimmmm hadi senden daha iyi şeyler bekliyorum ama canım çok teşekkür ederim yok ben bi an panik oldum yoksa dedim ben tarihi takip etmedim de okul vaktimi geldi dedim

FÜSUNcuğumada çok teşekkür ederimmmm

eee kızlarrrrr napiinizzzzz bakimm?

merhaba kızlar
bu gün içimde bir sıkıntı var ama öyle böyle değil. Marketten cikolatalı gofret alıyordum zor tuttum kendimi.Allah'tan camdaki yansımamı gördümde vazgeçtim

bugün kü menüm

sabah uyanınca sirkeli su, iki kuru kayısı koca bir bardak soğuk su

kahvaltı: 1 dilim uno denge ligh ekmek üzerine ligh krem peynir,1 domates 1 biber 1 salatalık ve maydanozla salata,4 yeşil zeytin,5 tane acı biber turşusu,yarım bardak light süt

ara:1 dilim karpuz

öğle: 1 domates 1 kabakla yağsız sebze sote,1-2 kaşık yogurt,bir iki çatal tonbalığı,5 tane acı biber turşusu

akşam: yağsız domatesli tavuk suyu corba, küçük bir kase tavuklu salata,acı biber turşusu

bol bol su ve maydanoz suyu içtim gün içinde.

ya sanırım bu diyet olayı benim psikolojimi bozdu. galiba midem küçüldü az da yesem tıka basa oluyorum bu seferde çok yedim diye dert ediyorum kendime moralim bozuluyor.son iki gündür bu durum böyle.git gide daha da azaltıyorum yemeklerimi.off kilo vermem gerek özgüven ve mutluluk için.dışarı cıkmak istemiyorum cıktım mı hemen eve dönmek istiyorum.herkes bana bakıyor herkes ne şişman kız diyormuş gibi geliyor.

neden dünyadaki en zevkli şeyden yemek yemekten vazgecmek zorunda kalıyoruz.? o kadar güzel lezzetler o kadar zengin mutfaklar var ki haksızlığa ugruyormusum gibi hissediyorum.

burada dert yanıyormusum gibi oldu ama konuşacak kimsem yok...

neyse düzelicek bu moral gidecek bu kilolar.

canım ne dicem eger içtiğin meyve suyu hazır kutu meyva suyu ise (markası farketmez)
resmen göbek yağ baglıyo gerçi senin menülerinde hiç denk gelmedim
arada sırada bişi olmaz ama yinede hatırlatıyım dedim kuzum..

(not) bi ara günde 2-3-4 bardak içiyodum kocaaaa bi göbek olduu
eşim de spor hocasına sormuş oda demiş meyve suyu tarzı şeyler cok seker içerdiğinden direk göbekte depolanır falan demiş.
adam 60-70 yaşında ama bi görün 30 bile demezsiniz çivi gibii

canım benim tabiki düzelicekk üzülme zaman zaman (hatta çogu zaman) hepimiz yaşıyoruz bunları
sana özel bi durum degil ki sadece..
ama işte birden yemegi içmeyi kısarsanız vücut az yemeyede alışıyo ve sen az yesende kiloda duraklama veya artış meydana geliyo,,kilo kaybının devamı için ise yediklerini tekrardan bi azaltman gerek ee zatenn az yiyosun neyi azaltıcan? o yüzden yavas yavas azaltmak gerek birden degillll
sonra kalan kiloları nasıl vericez dimi güzelim
üzülmee haa gayret canımmm bizimde hakkımız fıstık gibi salınmak ortalıktaaa
sıkılma tabiki paylaşş biz burda neciyiz aşk olsunn

o kadar haklısın ki, diyet yapmadan evvel kim derdi ki ben bir tabak çorba bir kase yoğurtla şişicem tavuğu bile yiyemiycem!!! terbiye edilemeyen bişey yokmuş arkadarlar. az yedikçe mideler ufalıyor. inşallah popomda ufalır

biraz önce leslie ile 2 mile yürüyüşünü yaptım. bacaklarım yandı yani hal derman kalmadı.ya okullar açılana kadar 1-2 kilo daha versem tam süper olacak

çok teşekkür ederim telkinlerin için
ama işte insanın icine sıkıntı bir kere girdi mi çıkmak bilmiyor. ergen genç kız triplerindeyim hayat kötü herşey ivrenc :82:

nasihatlerini dinleyip yavaş yavaş azaltıcam yiyeceklerimi.4-5 gündür bir top dondurma dahi yemedim.cok canım cekiyor.bir ara yesem mi ne bileyim sabah erkenden felan daha cabuk erir:18:

şöyşe bir 60 kilo olsam kendime güvenim gelse eski balıketli ama tatlı kız olsam.ah ah

nilgüncüm
streç sarmak zorunda değilsin tabi ama bu streç terlemeye yardımcı oluyor ve sürdüğün yağlar elbisene falan bulaşmıyor ,ayrıca bulaşmadığı içinde daha güzel etki ediyor,ama biberiye yağında ağır (ben beğeniyordum) bi koku var dışarı çıkarken sürmemeni tavsiye ederim,sür -spor yap -duş al

arkadaşlar ben toparlanamıyrum yaa,laminant işi yarına kaldı,mobilyalar perşembeye ,ev hoppacık napcam bilemiyurm hal böyle olunca toplanmıyorda ,halı yok eşya yok en kötüsü elay yok (babanesi aldı )
yarın mutfak dolaplarını silcem ,başkada bi iş olmuyor zaten...
menüm
sabah: kahve
öğle:domatesli makarna 1 kase yoğurtla
ara:türk kahvesi
ara:1 dilim tb.ekmeğine zeyin ezmesi sürdüm,1 kk peynirle (çok acıkmışım)
akşam 2 dilim tb.ekmek arası kaşarlı tost,1 bardak ligth kola
sanıırım elay olmadığı sürece saçma menüler yapıcam o yüzden regll halim devam ederken 2 günlük lapaya başlıyorum yarın itibaren,en azından işe yarar...

arkadaşlar ben toparlanamıyrum yaa,laminant işi yarına kaldı,mobilyalar perşembeye ,ev hoppacık napcam bilemiyurm hal böyle olunca toplanmıyorda ,halı yok eşya yok en kötüsü elay yok (babanesi aldı )
yarın mutfak dolaplarını silcem ,başkada bi iş olmuyor zaten...
menüm
sabah: kahve
öğle:domatesli makarna 1 kase yoğurtla
ara:türk kahvesi
ara:1 dilim tb.ekmeğine zeyin ezmesi sürdüm,1 kk peynirle (çok acıkmışım)
akşam 2 dilim tb.ekmek arası kaşarlı tost,1 bardak ligth kola
sanıırım elay olmadığı sürece saçma menüler yapıcam o yüzden regll halim devam ederken 2 günlük lapaya başlıyorum yarın itibaren,en azından işe yarar...
[/QUOTE]

canım düzensizlik insanın motivasyonunu düşüren bir unsur. neyse 1 hafta sonra herşey yerli yerine oturmuş olur yavruna ve güzel menülere kavuşursun. sabah kahvaltını sağlam yapsaydın acıkma hissetmezdin bir kahveyle nasıl dayandın öğleye kadar

İyi akşamlar,bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim ekmek(yediğim ekmekler uno denge)
1/2 kk beyaz peynir
1 yk lor
domates
salatalık
3-4 tane acı süs biberi
1 yeşil zeytin
şekersiz çaylar

Öğledışardaydım ve canım istemedi)
7-8 tane yaş üzüm
1 şekersiz kahve

Ara:
125 gr. light yoğurt

Akşam:
1 dilim ekmek
1 tabak çok az yağlı kabak yemeği
2 yk bulgur pilavı(canım çok istedi)

1 şekersiz Türk kahvesi
2,5 lt su
1 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar

Evet Nilgün, bir lisede öğretmenim.
Sevda'cım ben teşekkür ediyorum,ne demek

ah ah canım ya hazır meyva suyu ne yazıkki. ben bizamnlar cok tuketirdim. diyete mrb dedigimden beri agzıma sürmedim. bugun durmadan sogukluk bişeyler arandım durdum. once dondurma, sonra meyva suyu normalde almıyorum eve 2 sinide. ama bayram sırası gelen gidene bulunsun diye almıştık. en iyi hiç sokmamakmış bunuda ogrenmiş oldum. sözde bugun güzel bi baslangıç yapacaktım ama işte. bu arada bende özledim ya seninle sohbeti. bi ara sen yoktun sonra ben. ama burdayım artık inş.

birde nilgün sormuş nasılsın diye. iyiyim nilguncum ya işte herkes gibi diyete adapte olma cabalarındayım. hayallere dalıyorum kurbana kadar hedefime ulaşıyorum falan bu bayram bayadır görmeyenler iyi olmussun kilo verince falan dediler. helede ne yaptın nasıl ettin diye sormuyorlarmı nasıl hosuma gidiyor. son bi atakla diger bayrama herkesi iyice şaşırtmak istiyorum ama bakalım. er yada gec olacak. bi sen nasılsın dedin hemen anlattım içinde bulundugum durumu
sende esinin memlekitine gitme işine onay vermişsin. alıntılarda gördüm. hakkınızda hayırlısı olsun canım. mutlulugunuz huzurunuz hiç bozulmasın inş. herşeye imtihan gözüyle bakmak herzamn beni rahatlatmıştır. dusunki sende esinde bi imtihandan gectiniz. için rahatmı eminimki rahat ozamn gerisini bosver. çünkü sen kötülüge iyilikle cvp verdin. bence buda esinin aklını basına getirdi.

yeni gelen arkadaslar var sanırım kızlar ben zekiye:92:

menüne
anasınıfı olunca bizden daha çok yoruluyorsundur.kolay gelsin.benim de 28 saat dersim bi de sınıf öğretmenliğim var.yoğun bir sene olacak..

menün güzel.sıkıntına rağmen yiyeceklere saldırmamışsın iradeli olmuşsun.

malesef zmanında o harika yemekleri fazlasıyla yiyerek bu hale geldik.en azından yediğin şeye özenebilirsin ki belki yapıyorsundur.ne yiyorsan tabağını süsüle yada en güzel tabağına koy.kolay gelsin canım..

harikasın canım hep böyle azimli ol..

1 saatttttt yürüdüm kızlarrrrr

ooooo selma hanım pek azimli gördüm sizi.sakın bzoma hep böyle devam et..

kolay gelsin canım ya çok işin varmış.iş güç olna evde normal menü olmaz zaten.işin bitsin düzeltirsin.

karışımı bugun hazırladım sürdüm ama çok sulu geldi bana.yarınkini daha az suda kaynatacağım.zencefili soğuk suya mı koyup 5 dk kaynatıyoruz yoksa kaynadıktan sonra mı 5 dk daha kaynatıyoruz?

strece de sardım bi terledim ki sorma.hatta tam twist yaparken streç kay ve tüm ter benim alt çamaşıra boşal..çok komik oldum ya altıma yapmış gibi.ama streç kayıyor yarın çöp torbasını kesip elbise gibi yapacağım..

çok güzel menü afiyet olsun.

çoks evindim senin adına ne güzel sözler duymuşsun.inşallah devamı da gelecek.

desteğin için sağol canım.evet içim rahat.bekleyip görelim.allaha hep hayırlısı olsun diye dua ediyorum canım.

sevdacım nilgüncüm bu kışı şişko gecirmek istemiyorum inş olur

inşşş. canım poponda ufalır heryerimizde incelirrr eminim zamanla herşeyi aşıcaz ve bütün bu yüklerden kurtulucazz inşşş.
rica ederim canım benim.. eminim ki yine tatlı bir kızsın fakat olan fazlalıklarımızı vericezz inşşş. ha gayret arkadasımm :13:
1 saatttttt yürüdüm kızlarrrrr
selma ablacım süpersinnn maşallahhhh
gülaycımm kolay gelsin canımmm toparlanırsın canım merak etme ben bişi sorucaktım sana
sen b-fite gidiyon ya kaç dakika spor saatiniz ne tarz aktiviteler var azıcık bilgi rica edicem canımm
canım maşallahh sıfır kaçamaksız
zahmet edip acıklamışsın canım benim tekrar teşekkür ederimm
ama o an kafam çalışmadı bi an açılıyomuydu yoksa dedim :)

inşş. hep burda ol canım artık...
bende bugün sütlü nescafe içtim karbonunu sorma gitsin
offf bugün sapıttım resmennn
saglık olsun diyorumm tam gaz devamm yarınlar güzell olacakkkk
hem böyle iltifatlar almış olman da çokkk hoşşş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…