selamlarrrr
tatiller bitti, evde öylesine oturup tv seyretmeyi, oğlanla ilgilenmeyi, bilgisayarımı dizime koyup sıcaklamayı özlemişim
kardeşim, eşim ve ben bugünden itibaren sıkı bir diyete giriyoruz, neredeyse hergün cips çerez yedik
2 hafta çok çok sıkı geçirip mide küçültme operasyonu yapmalıyız, mideler biraz büyüdü sanırım
yapacağımız kaçamağı yaptık hanımlar, şimdi ciidiyet zamanıı
deryacım bu hafta liste yapmayalım, haftaya yaparız
kızlarrrrr yüregim sızlar bende fena artılarla döndüm malesefff
bugün başlayacaktım ama hiç bişiy yokk yarından itibaren başlıyorum
hep beraber başlayalım snaırım herkews artılardaaaa
önce kh mı yapayım diyorum 3 güğn sonra diyete devam herşeyi yedim
tatlı tuzlu hamburger patatessss:84::84::84::84::84:
otelimiz igrençti
yemekler ofsaydtt hep dondurulmuş ürünler vardı
anmasyon soıfırdı
yenedcek tek şey gözlemeydiii
200 lira daha fazla verip klikyaya gitmedigmize pişman olduk
biz orayı istedikkhep ama arkadaşlara pahalı geldigi için
uyum sagladıkkk onlara ama aherkes pişman olduuu
hastene yemegi gibiydi aynı
odalaar çok fenaydııı :26::26::26::26::26:
belekte sirene vee kemerde macig lıfe gitmiştimm
oralarla burası arasındfaki farkkk çok belliydiii:2::2::2::2:
yarından itiber başlıyoruzzzzz hanımlar gardınızı alın bakemm
slm izlemcim nasılsın :80::80::80:
otelimiz igrençti
anmasyon soıfırdı
kızlar bu begen butonu ile ilgili kk ya bildirimde bulundum
geri gelmesini istiyoruz çünkü bütün mesajları alıntı yapamicamız için begen butonuda olmayınca duyarsız kalmış gibi oluyoruz dedim şimdilik bi cevap verilmemiş ama inşşş. ilgileniceklerrr
aynen yaa, elim o tarafa kayıyor
inşallah geri gelir beğen butonu
sevdacım ben yapardım ama
inan biraz midemi küçültmem lazım, porsiyonlarımı biraz azaltıp sonrasında yapim diyorum :26::26::26:
yoksa seve seve eşlik ederdim sana kuzum
çünkü bu ttailde, fazla abarttım, aman onu özledim bundan bu kadardır yemedim diye diye
mide büyüdü biraz
ee yani banuşş yapıyonmu yapmıyonmu şimdi karbonu ? hee kuşum?sevdacımm
ben eşik ederims ana ama ben son zmanlarda yaptıgım kh larda verdşgim kiloları geri alıyordum
o yüzden biraz tedirginim ama yapmakta istiyorum ii bir başlangıç için
bugün tartıldım 67.7 çıktımama tabi regllim yeni başladı birde
wc yok bugün onlarıda çıksak belkim 66 flan gelirim
hergün poça yedim sabah kahvaltıdaa
öglen hamburger patetesss
akşam üstü gözlemee
akşamda tatlıı filan yedimm
ama pişmanda degilim açıkcasııı
bugün alışveriş yapıcam ve sonrasında bi
progrm yapcam bakalım
önce tedikleyici birşeyler yapmamm lazımm
sonrasındada kalori dyetiii
umarım hepimizz kavuşur bir anönce istediigmiz rakamlara
anladım canım kuzum yapmasanda bana biraz fikir verirsin demek istedim
bu konuda tecrübeli olanlar 78.800 ile başladım 76.700 üm şuan yani durumlar gayet iyi haftaya liste başı kesin benimmmm
inşş. 70 e düşene kadar devamm işte ne biliyim sıkıldım tavuk, yumurta, balık , peynir bi kaç alternatif lazım bana
var mı önerilerin sultanımm:97::97:
LCWaikiki.com - XSIDE Jean Etek - MID RODEO
izlemm şu etege bir baksanaa bud aindirme girmişş digeirni alamadıkm içimde kaldı alıcamda boyutu aynı dimidaha kısa degil seninkinden
slm kızlar:80::80::80::80: süper bir başlangıc yaptım diyetime başladım bu gün itibariyle
nasılsınız kızlarr:80::80:
ben bu sabah çok kötü bişi yaptım
üç tane ballı susamlı kurabiye yedim
sanırım 3 günlük çok sıkı bi karbonun üstüne tatlısızlığa yenik düştüm
ama pes etmicem 70 e düşene kadar karbona devam
1 ayda sürse ne sürerse sürsün devam edicem
ondan sonra asıl iş başlıyo nasıl hayatıma karbonhidratı normal şekilde sokarken
nasıl verdiğim kiloyu korucam?
özellikle izlem,banu bu karbonhidrat diyetinde deneyimli olan kişiler bi kaç örnek yiyebilecegim bişey
nasıl korucam hakkında biraz bilgi lütfennn:26::26:
kızlar yazdıkklarınızı beğenmek istiyor fakat beğenemiyorum nerde benim beğen butonum((
smiley ifadeler bile yok gülemiyor ağlayamıyor kızamıyor utanamıyorum:))
neyse bugün utanılacak bişey yok kaçamak limitimi tatilde tükettiğim için uzunca bir zaman kaçamakta yokkk. bugünn maşallah dikkat ettim sabah kahvaltımı yazmıştım zaten aralarda meyve, süt, öğle yemeği niyetine yoğurtlu müsli yedim. akşam yemeğinde de 1 tabak çorbamı içtim şükür bugünüde tamamladık.
kızlar kk yemek tarifleri bölümünden almıştım çorba tarifini kesinlikle tavsiye ederim tel şehriyeli limonlu çorba. ben içine tavuk da koydum didip valla süper olmuşş şiddetle tavsiye olunur . tabi biliyor olabilirsiniz ben yeni öğrendim:))
ramazanda Allah sabrını veriyormuş bugün su içmeye doyamadım 3 litre içmişimdir nerdeyse.
bu karbon diyeti muhteşem bişey cidden Allah bu diyeti icat edenden razı olsun inşşşşş. kalp çıkaran smiley, gülen smiley,öteki smileyleride unuttum zatii
canımm oh maşallahhh ütülerinide bitirmişsinn
nilgüncüm okullar 19 unda açılıyo yarın ne okulu anlamadım canım (kafam karıştı smiley) :)
nedenmiş cicim o yaz menünü olur mu öyle sen demedinmi dün bugünden itibaren herkes menüsünü yazacak diye
ne oldu (kızgın smiley) ortim tatiller bozdu bizi ama toparlandım şükür sıra sende hadi bakalım ortimmm herkesi şaşırt oldumu ortimm(göz kırpan smileyy)
ben bi sporumu yapıyım, tvistimi çeviriyim sonra duşuma dalıyım
sonra geliyimm olur mu kızlarrrrrr (tek eliyle bay bay yapan smileyyy)
Canlar bu hafta liste yapmasak sorun olur mu acaba..Gerçekten keyfim yok ve içimden gelmiyor hiç..Zaten çoğu kişi artıda bayramdan dolayı..Umarım haftaya daha güzel sonuçlarla yaparız listeyi..
İzlemcim sen ben yaparım dersen mailine atarım güncel listeyi..Ama bence gerek yok bu hafta, yine de siz bilirsiniz, banu da olmadığı için sana kalmış artık.
canım yazdıklarını okuyunca bikez daha hak verdim sana. acaba eşin gitmek içinmi iyi davranmaya döndü diyecektim ama içimize fesat sokmayalım diye döndürdüm düşüncemi. elbetteki buda bi sebep ama oda yuvasını korumaya çalışıyor. çok çok güzel bi davranış seninki. ha eğer bundan sonrada evlilikte sorun olursa sen zaten elinden geleni yapmış olacaksın.gerisi onun elinde. düşüncelerin ve mantığın için bi kez daha takdir ettim seni güzel arkadaşım. dilediğin gibi olsun herşey inşallahh...(öpücük konduran smiley)
bugunkü menüm :
sabah : (kahvaltı 9 gibi) 2 kupa çay / 2 dilim beyaz ekmek / 1 yumurta tavada / hellim peynir 2 parça / domates
salatalık / 2 zeytin
ara : 3 antep fıstık ezmesi / 3 dilim karpuz
öğle yok
akşam: (saat 4 gibi) 2 tavuk prizola kendi yağında / salata / 3 kaşık yoğurt / 1 dilim kepek ekmek
ara : 2 kupa çay / 15-20 fındık /4 kuru kayısı/ 1 galeta / 9 10 fıstık (kafası karışan smiley)
su çok içemedim 1 lt kadar anca
spor : en az 7 saat ev temizliğiiiii
yaptıgım yeşil çayında anca yarısı içtim tadı berbattttt
kızlar sanki diyede yeni başlamış gibi hissettim bugün. diğer günlere göre az yedim ve bol su ,egzersiz. en son 7 de yedim. şimdi başım ağrıyor diyete ilk başlarkende böyle bir ağrı olmuştu.
acaba diyorum metabolizmamı hızlandırmak için lahana diyeti yapsammı bir haftalık ?? ne yapsam acep
geldim güzelim geldim ben 3 gündür düzen oturtmaya çalışıom da bugün piniğe gittik pek istediğim gibi olmadı yarın okul başlıyor şimdi de düğünden geldik geçmiş bile yapamıcam daha biraz işim var yarına hazırlık çok stres oldum yaaa eve alışmıştım tatile kızıma..... zor gelio şimdi sabah sabah gitmekkk
hadi beşi bi yerde ha gayretttt
hepinizi öpüommmm yarın görüşürüzzz.....
iyi geceler kızlar.ay okadar yorgunum ki gündüz arkadasımla gezdik akşam düğüne gittilk.tıopuklularla ayaklarım şişti.düğün güzeldi hoştu ama akrabaların "sen incecik zarif bir kızdın ne olsu böyle kilo aldın demesi moralimi bozdu biraz.üstelik kıyafet bulmakta cok zorlanıyorum ya.
yediklerimi toplu halde yazayım o zaman.daha önce dağınık yazmışım mazur görün ilk forum deneyimim.
uyanınca:sirkeli su, 2 tane kuru kayısı,1 koca bardak soğuk su
sabah;1 dilim uno denge light ekmek üzerine light krem peynir.domates salatalık sivri biber,4 yeşil zeytin,acı biber turşusu,light süt
öğle: 1 bardak ice tea şeftali,tavuk parçalı salata
akşam: 1 kase sebzeli tavuk suyu corbası,1 tabak zeytinyaglı fasulye,1 kutu ayran
sabah 20 dk yürümüştüm birde arkadasımla dolaştık dügünde yoruldum.baya hareket oldu.
ama işte cok su icemedim.artık yarın telafi ederim.iyi uykular jhepinize
haydi kalkınnnnnn haydiiiiiii
ilk uyanan benim demekkiiii..o zmn kocamaaannnn biiii GÜNNAAAAYYYDDDIIIIINNNNNN
enerji dolu ,neşe dolu bir gün olsun inşaalllaaahhhh.
uyandım kahvaltı hazırladım eşimi yolladım geri yattım uyuyamadım.bi bakam dedim.
ve size bi söz Peyami Safa dan
""""Ancak "şimdi"ye hakimiz. "şimdilik durmak" değil "şimdiden başlamak" gerekir. """"
haydi başlayalımmmmmm
günaydınnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrr
ben geldim geçmiş bayramınız kutlu olsun nasılsınız bakalım umarım herşey yolundadırrrr...
dün gece 12 d geldik evee güsel bir tatildii
ama iki çocukla zoroldu bizim içinnn
çok keyif aldık arkadaşlarla deniz havuz,akşam yemekleri akşam gezmeleir sperdi
herşeyi yedim sabah poçalarr,tatlllarrrr
otelimiz çok güsel degildi amaaa
daha önceki gittimiz otellere göre çok vasattıı
ama kalabalık oldugumuz için vee çocuklarlaa
çok görmeidk eksikleirni nereye gidersen gittt evdennn iyiiisi yok yaa
vallahi herkeisn kendiiii eviiii
şimdi ben kaçarrrr bir sürü şey götürmüşüm gereksizzzz herşeyi makinaya atıp yıkıycamm
şu tatil dönüşleri çok fena yawww(((((((((
günaydın kızlar
artık buradayım bundan sonra bırakmak yok.
cuma gunu sabit cıkınca umursamadım ve bozuk duzenle devam ettim. ve sonuc artı yarım kg. bugunden itibaren yeniden basladım. aslında bu ara benim için iyi oldu sanırım. eskiyı sıfırladım kafamda. suanda yeni diyete baslıyorum sanki. inş. bu hevesim hiç eksilmez. bu ay sonuna kadar 76-75 i gördümek nasip olur inşşşşşşşşşş.
sizler nasılsınız. ne var ne yok görüşmeyeli herkes iyidir inş. bayram tatili sürecinde foto koyan oldumu kaçırmak istemem
canım benim bu kremin çok faydasını duydum ben biber hapını bi ara 10 gün kadar içtim resmen aizerimer oldum ..böyle insanlara mal gibi bakıyordum bu ne diyor,kimdi diye ..o yüzden kremide itici geliyor ,tamamhapta daha masum olabilir ama sonuçta aynı içerik aynı üretici..sen benim yağları al ,faydasını görmezsen ben vercem parasını :=)
arkadaşlar çok kötüyüm geçmişi 2 şer sayfa arayla okudum ,vakit yok salona gidemiyorum .evde yatak odası,oturma odası,hol laminant oluyor,her oda boyandı,eşyalar ordan oraya savruluyor.yatmaya yer yok..yanlızım ve tek başıma baş etmeye çalışıyorum ...belki 2-3 gün geçmiş okumadan sadece menü yazarım .şuan zil çaldı ustalar geldi.beni özleyin ,listeyi göremedim.
bu arada tarıya bi çıktım 72 kiloyum .1günde 5 kilo :=) tartım bile bozuldu temizlikte ben napcam şimdi yaaa hadi kaçtım
selam kizlar ben araniza yeni katildim bayada bi zayiflamam gerek) simdiye kadar pek takmiyodum ama bu kez kararliyim.ama bayada bi kilo vermem gerek ac kalmak o kadar zor oolmuyoda spora nefret ederim :2:
Tünaydınlar güzel uyudum bu gün tüm ağrılarıma inat
neden endişe ediyorsun belki işe yarar nette araştırdınmı kullanan varmı yok mu ? işe yarayacağı umuduyla yapmadığımız kalmıyr ama ya işe yararsa
MEvlam gönlüne göre versin canımevlenmek kolay ama devam ettirmek zor karşılıklı fedakarlıklar gerekiyor eşinde yaptığın fedakarlığın farkında şuna sinir oluyorum ama neden bu zamana kadar kabalıklarıyla seni üzdü huzursuzluk yarattı iki güzel kelimeyi esirgedi yani bu erkekleri anlamak imkansız işini yoluna koyana kadarsa bu tutumu sen onun hakkından gelirsin canım şimdi anın tadını çıkar olumsuzlukları düşünme isteklerinde sınır tanıma şimdiden sonra devir senin devrin
slm kızlar:80::80::80::80: süper bir başlangıc yaptım diyetime başladım bu gün itibariyle
nilgüncüm yeni kararın hayırlı olsun
senin gibi yaratıcı neşeli bir hatun nerede olsa
arkadaş edinir güzel vakit geçirir, hiç canını sıkma, çok düşünme
akışına bırak, inşallah eşin bundan sonra hep seni hoş tutar
otelimiz igrençti
anmasyon soıfırdı
kızlar bu begen butonu ile ilgili kk ya bildirimde bulundum
geri gelmesini istiyoruz çünkü bütün mesajları alıntı yapamicamız için begen butonuda olmayınca duyarsız kalmış gibi oluyoruz dedim şimdilik bi cevap verilmemiş ama inşşş. ilgileniceklerrr
dün havuza gitmek istiyorum demiştim yaa
şehir fırsatından bi fırsat alıcaktık, site hataa verdi,
bizde, deniz kenarında salaş bir balık resteranında, güzel bir kahvaltı yaptık sonrada denize gittik, aman allahım o nasıl bir soğuk su bildiğin çivi gibi derler yaa
akşama kadar sudan çıkma istemeyen ben, 10dk dayanamadım
akşama koyarım bloğa fotoğrafları
çok güzel bir gündü gene de kocamla oğlumla bol bol eğlendik araba yolculuğu yaptık
su begen secenegini kaldırmalarının sebebi neymiş ya. durduk yere neden kaldırdılarki böyle olmuyor ama
2011 ocak ayından itibaren 90'ı gören ben, bayram öncesi 70.50 ye kadar düştüm şimdi 71.60 yım. isveç diyeti 9 kilo verdirmişti ona mı başlasam. çimen suyu furyası var. samandağı biberi vs. ne yapsam modundayım kızlar.bi türlü disiplini sağlayamadım.rahaat rahaat yiyorum.hedefe 11.60 kaldı.doğum günümde kendime vereceğim hediye eski halim.ama 4 ay var ve ben 4 ayda 11.60 vermeliyim.bu arada kilo aldığını söyleyen 10 sa zayıfladığını söyleyen ya da farkeden 1. bu insanlar ne kadar acımasız. demiyolar doğum mu, ameliyat mı, yok sa polikistik over+ hormon bozukluğumu, ben de maşallah 3'ü birarada. ama çoğu bitti azı kaldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?