80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nilgüncüm yeni kararın hayırlı olsun
senin gibi yaratıcı neşeli bir hatun nerede olsa
arkadaş edinir güzel vakit geçirir, hiç canını sıkma, çok düşünme
akışına bırak, inşallah eşin bundan sonra hep seni hoş tutar

slm izlemcim nasılsın :80::80::80:

nasılsınız kızlarr:80::80:
ben bu sabah çok kötü bişi yaptım
üç tane ballı susamlı kurabiye yedim
sanırım 3 günlük çok sıkı bi karbonun üstüne tatlısızlığa yenik düştüm
ama pes etmicem 70 e düşene kadar karbona devam
1 ayda sürse ne sürerse sürsün devam edicem
ondan sonra asıl iş başlıyo nasıl hayatıma karbonhidratı normal şekilde sokarken
nasıl verdiğim kiloyu korucam?
özellikle izlem,banu bu karbonhidrat diyetinde deneyimli olan kişiler bi kaç örnek yiyebilecegim bişey
nasıl korucam hakkında biraz bilgi lütfennn:26::26:

kızlarrrrr yüregim sızlar bende fena artılarla döndüm malesefff
bugün başlayacaktım ama hiç bişiy yokk yarından itibaren başlıyorum

hep beraber başlayalım snaırım herkews artılardaaaa
önce kh mı yapayım diyorum 3 güğn sonra diyete devam herşeyi yedim
tatlı tuzlu hamburger patatessss:84::84::84::84::84:

otelimiz igrençti
yemekler ofsaydtt hep dondurulmuş ürünler vardı
anmasyon soıfırdı
yenedcek tek şey gözlemeydiii

200 lira daha fazla verip klikyaya gitmedigmize pişman olduk
biz orayı istedikkhep ama arkadaşlara pahalı geldigi için
uyum sagladıkkk onlara ama aherkes pişman olduuu
hastene yemegi gibiydi aynı
odalaar çok fenaydııı :26::26::26::26::26:

belekte sirene vee kemerde macig lıfe gitmiştimm
oralarla burası arasındfaki farkkk çok belliydiii:2::2::2::2:

yarından itiber başlıyoruzzzzz hanımlar gardınızı alın bakemm

kızlar bu begen butonu ile ilgili kk ya bildirimde bulundum
geri gelmesini istiyoruz çünkü bütün mesajları alıntı yapamicamız için begen butonuda olmayınca duyarsız kalmış gibi oluyoruz dedim şimdilik bi cevap verilmemiş ama inşşş. ilgileniceklerrr

Son düzenleme:

olsunn canımm boşver oteli takma kafana sen eglendin mi ondan haber verr
banuşşş ben kb yapıyom hadi sende bana katıll kuuuu
yediğin patatesleri börekleri at anacım karbonlarını atttt

slm izlemcim nasılsın :80::80::80:

teşekkür ederim selma ablacım
iyiyim napim işte, tatil dönüşü adaptasyon
sen nasılsın

aaa üzüldüm canım yaa, o yemekler tatilde iyi oluyordu önüne hazır geliyor
seçmesi bile süper oluyor ama olsun siz kalabalık bi gruptunuz
eğlenmişsinizdir,
bende artıdayım, inşallah vericez...
bol su ile başladık bugün düzgün sağlıklı öğünler

aynen yaa, elim o tarafa kayıyor
inşallah geri gelir beğen butonu

sevdacım ben yapardım ama
inan biraz midemi küçültmem lazım, porsiyonlarımı biraz azaltıp sonrasında yapim diyorum :26::26::26:
yoksa seve seve eşlik ederdim sana kuzum
çünkü bu ttailde, fazla abarttım, aman onu özledim bundan bu kadardır yemedim diye diye
mide büyüdü biraz

sevdacımm
ben eşik ederims ana ama ben son zmanlarda yaptıgım kh larda verdşgim kiloları geri alıyordum
o yüzden biraz tedirginim ama yapmakta istiyorum ii bir başlangıç için

bugün tartıldım 67.7 çıktım ama tabi regllim yeni başladı birde
wc yok bugün onlarıda çıksak belkim 66 flan gelirim
hergün poça yedim sabah kahvaltıdaa
öglen hamburger patetesss
akşam üstü gözlemee
akşamda tatlıı filan yedimm
ama pişmanda degilim açıkcasııı

bugün alışveriş yapıcam ve sonrasında bi
progrm yapcam bakalım

önce tedikleyici birşeyler yapmamm lazımm
sonrasındada kalori dyetiii
umarım hepimizz kavuşur bir anönce istediigmiz rakamlara

anladım canım kuzum yapmasanda bana biraz fikir verirsin demek istedim

bu konuda tecrübeli olanlar 78.800 ile başladım 76.700 üm şuan yani durumlar gayet iyi haftaya liste başı kesin benimmmm
inşş. 70 e düşene kadar devamm işte ne biliyim sıkıldım tavuk, yumurta, balık , peynir bi kaç alternatif lazım bana
var mı önerilerin sultanımm:97::97:

ee yani banuşş yapıyonmu yapmıyonmu şimdi karbonu ? hee kuşum?
izlemede dedim 78.800 ile başladım
76.700 üm şuan hatta ilk tartıldıgımda başlar başlamaz 78.800 dü listede son kilom
bildirim yapıcam gün tartıldım 300 gr. gitmişti bilee
canım yapmasan bile bana bikaç öneride bulunursanız çok sevinirimm

canım o tavukta bitiyor herşey zaten
hiç sıkılma
onu yiyeceksin kii, kilo verebilesin
ben haşlayıp didikleyip sarımsaklı yoğurt döküm yerdim
közlenmiş kırmızı biberleri doğra tavuğa karıştır belki yağsız soteleyebilirsin
o şekilde ye, haşlanmış yumurtaları yoğurt döküp ye
ne bileyim aklıma geldikçe yazarım ben sana tatlım
salata içine didiklenmiş tabuk karıştırırdım işte öle öle geçecek yerken pozitif şeyler düşün

LCWaikiki.com - XSIDE Jean Etek - MID RODEO

izlemm şu etege bir baksanaa bud aindirme girmişş digeirni alamadıkm içimde kaldı alıcamda boyutu aynı dimidaha kısa degil seninkinden

yok yok bunun boyu da çok kısa değil ama ben rengini beğenmedim bunun
bunu da denemiştim ben sanırım bikaç model vardı çünkü :26::26:
bence gidip geldikçe bi daha bakın o eteğe, belki bulursun canım

hani bi kaç tatil fotosu ekle bakem
masmavii havuz da olsun, dün gidemedim içimde kaldı zatii

dün havuza gitmek istiyorum demiştim yaa
şehir fırsatından bi fırsat alıcaktık, site hataa verdi,

bizde, deniz kenarında salaş bir balık resteranında, güzel bir kahvaltı yaptık sonrada denize gittik, aman allahım o nasıl bir soğuk su bildiğin çivi gibi derler yaa
akşama kadar sudan çıkma istemeyen ben, 10dk dayanamadım
akşama koyarım bloğa fotoğrafları
çok güzel bir gündü gene de kocamla oğlumla bol bol eğlendik araba yolculuğu yaptık

slm kızlar:80::80::80::80: süper bir başlangıc yaptım diyetime başladım bu gün itibariyle

cok sevindimm hadi bakalim

canim ben DUKAN DIYET özetini buraya yazmistim sayfalara bak istersen, önceki gündü sanirim... koruma evresi var bu diyetin...
geri almamak icin yapiyorsun... ama tamamen kilonu verdikten sonra ve STOP dedikten sonra koruyorsun kilonu...
hergün bir meyve giriyor... 1 dilim ekmek giriyor.... makarna patates bu tür seyler henüz yok... alistirma yapiyorsun iste yavas yavas...
diyelim bu diyetle 10 kilo verdin. 100 gün koruma evresi yapiyorsun... ondan sonra istedigini yiyorsun ama ömür boyu haftanin bir günü sirf protein yiyorsun geri alamak icin... DUKAN DIYET, kitabini al ve oku derim.. ben yapiyorum ve memnünüm, 6 kg verdim 3 haftada

2011 ocak ayından itibaren 90'ı gören ben, bayram öncesi 70.50 ye kadar düştüm şimdi 71.60 yım. isveç diyeti 9 kilo verdirmişti ona mı başlasam. çimen suyu furyası var. samandağı biberi vs. ne yapsam modundayım kızlar.bi türlü disiplini sağlayamadım.rahaat rahaat yiyorum.hedefe 11.60 kaldı.doğum günümde kendime vereceğim hediye eski halim.ama 4 ay var ve ben 4 ayda 11.60 vermeliyim.bu arada kilo aldığını söyleyen 10 sa zayıfladığını söyleyen ya da farkeden 1. bu insanlar ne kadar acımasız. demiyolar doğum mu, ameliyat mı, yok sa polikistik over+ hormon bozukluğumu, ben de maşallah 3'ü birarada. ama çoğu bitti azı kaldı...

selam kızlar..işyeri çok yoğun ondan hiç giremedim bugün b,ir ara face e girdim onu da 14 de kapatıyolar zati..şu beğen ikonunun kalkması hiç iyi olmadı ya beğenenlerden en son yazdıklarımın sayfalarını kontrol edebiliyordum en azından şimdi takip çok zor olucak...
ben tozuttum cozuttum hemen silkelenip kendime gelmem lazım kızlar..bir tarçın çayını yapmaya bile üşenir oldum canım hiçbişi yapmak istemiyor..kafam da dalgın bu aralar..heryerim şişti..ödemim geçmedi..göüğslerimde acayip hassasiyet var yürürken bile çok canım yanıyor..geçen ay 10 unda regl olmuştum bu ay 8 inde falan gelmesi gerek ama ay ne bileyim acaba dedim dayanamadım test yaptım negatif çıktı..ama o test için erken bir süreç zaten ay kafam karışık böyle anlam veremediğim bir tedirginlik var üstümde..falda ikiz çıktı ya onun gerginliği salak mıyım neyim..koskoca kadın..kızıyorum kendime ama çok etkilendim napim..durmadan ay naparım deyip duruyorum ..ortada daha bebek bile yok..saçmalıyorum farkındayım ama napayım kaç gündür elimi kolumu nereye koyacağımı bilemedim..dün dışardaydım iki kere çok fena bulantım oldu falan..psikolojik tamamen ...

tatlım alıntı yapmışım cevaplamamışım seni.menün düzene giriyor ne güzel.çorbanın da tarifini alacağım.bi de ben yapayım bakayım..

bu karbon diyeti muhteşem bişey cidden Allah bu diyeti icat edenden razı olsun inşşşşş. kalp çıkaran smiley, gülen smiley,öteki smileyleride unuttum zatii

çok tatlısın ya çok güldüm...

canım füsun anlatmış ben de anlatayım.füsun sanırım lise öğretmeni ben ilköğretimdeyim.bu sene 7 ve 8 lere giriyorum.okul başlamadan 2 hafta önce seminer yaparız.sadece sabahları.zümre dediğimiz branş öğretmenleriyle biraraya gelir toplantı yaparız.yani tüm ingilizceciler tüm sosyalciler grup grup toplanırız.geçen sene ne yaptık başarılı olduk mu olduksa devam edelim yada eksiğim ne ne yapalım diye..genel toplantı olur müdür okul başarısından yapılan tadilat bahseder.yeni tayin edileen varsa tanıştırılır.

yani hazırlık için haftanın 5 günü 2 hafta boyunca gidiyoruz.haziranda da okul kapanınca 1 temmuza kadar seneyi değerlendirmek için seminer yapıyoruz.ödevlerimişz sunumlarımız oluyor.herkes kendi branşında bilgi veriyor.

yapma bence de .çok eksik var bildirimde.ben birkaç kişiyi gördüm.

neden canın sıkkın canım?yapabilece-ğimiz bir şey var mı?

sağol canım benim.Allah her şeyi gönlümüze göre versin..

senin fındık ezmesi ben de alman çikolataları.ya hepsini yiyip bitireceğiz yada ortadan yok edeceğiz.temizlik iyi de menün kötü benim gibi.

toparlanacağız inşallah..

ben de düşünüyorum şöyle şok bi diyet ama bir kaç günlük..ancak paklar bizi..

hoş geldin canım.okul nasıl geçti?beni sadece 1 kişi farketti.ama çok hoş ve neşeli görünüyorsun dediler.hoş ve zayıflamış demelerini tercih ederdim

çok güzel canım.böyle devam et inşallah başaracaksın..

geç oldu ama günaydın canım.ben de 7 de kalktım ama fırsat olmadı kk ya girmeye..

hoş geldin canım.otele üzüldüm .boşver gitti bitti.sağlık olsun..

iyiyiz canım foto koyan yok çünkü herkes artıda..sen nasılsın?

cayır cayır yanınca hatta acısından ağlayınca verdim bugün.adam da zorluk çıkarmadı.sizin teniniz hassastır belki dedi.parayı da almadım senin yağları aldım.şimdi zencefili kaynattım ılımasını bekliyorum.illa streç kullanmak zorundamıyım?

selam kizlar ben araniza yeni katildim bayada bi zayiflamam gerek) simdiye kadar pek takmiyodum ama bu kez kararliyim.ama bayada bi kilo vermem gerek ac kalmak o kadar zor oolmuyoda spora nefret ederim :2:

hoş geldin ben nilgün..

verdim canım verdim.internette de araştırdım bi allahın kulu kullanmamış.ben gülay ın tarifini yapacağım.ölçerim bugün karnımı bacağımı.bakaruız işe yarıyor mu?

evelallah gelirim canım merak etme.o şimdi çok mutlu zaten bana da yansıyor.asıl oraya gidince anyayı konyayı göreceğiz.sağlık olsun..

slm kızlar:80::80::80::80: süper bir başlangıc yaptım diyetime başladım bu gün itibariyle

işte bu harikasın ben daha yapamadım ama yapacağım hem de yarın.

sağol bebeğim inşallah her şey gönlüme göre olur.artık düşünmekten yoruldum zaten kafam rahat.sağol desteğin için.

kardeşim alanya incekumdaydı pegasus resort.anlata anlata bitiremedi.hep sen aklıma geldin inşallah tatili iyi geçiyordur diye ama demek öyle değilmiş.olsun canım değişiklik oldu.hepimizi bir toparla kaptan artık.kurallar falan koy bizi ihmal ettin bak küseceğim ama..

aynen böyle düşünüyorum çok faydalı bir tuşmuş meğer.alıntı yapmaktan mahvoldum ya kimse yanlış düşünmesin diye..

oh ne güzel eğlenmişsin.cips yemen fena olmuş ama onu da haketmiştin artık dur diyelim bu kötü gidişe..

su begen secenegini kaldırmalarının sebebi neymiş ya. durduk yere neden kaldırdılarki böyle olmuyor ama

sisteme fazla yük biniyormuş sebep buymuş.ayarlamaya çalışıyorlarmış.

canım hoş geldin ben nilgün.lütfen şok diyetler ve ilaç vs bırak bunları,bol su iç,7 den sonra yemek yeme.dikkatli beslen.buradakiler ilaç kullanmadan da zayıflanacağını gösterdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…