menün güzel olmuş izlemciğim hafif hissetmişsindir kendini.
ben yatıyorum iyi geceler öpüldünüz ayrı ayrı..
Derya,Filiz(filizkuzey) az ve Burcu da artık uğramaz oldu.İnşallah üçü için de herşey yolundadır.
Derya,Filiz(filizkuzey) az ve Burcu da artık uğramaz oldu.İnşallah üçü için de herşey yolundadır.
bende selma ablacım bendeee:)sevdacım nilgüncüm bu kışı şişko gecirmek istemiyorum inş olur
canım nasılsınn? göremiyorum senii:26:İyiyim sevdacım merak etme sen
amin canımm cümlemizinn yuvasınııbende bendeeeeeee :))))
sikma canini hayatim hala toparlanmaya calisiyoruz bizde..
ellerine saglik canim.menun de cok guzel.
Kiyafette farkediyor.resimdeki bluzu giysem belki farkederler..
cok sevindim canim arkadasina.benim de yakin arkadasim bosaniyor dun butun gun onunlaydim.elden bir sey gelmiyor.esi acti acacak davayi.insallah senin arkadasin gibi sonuclanir durum.
guzel bir menu afiyet olsun
masallah allah nazardan saklasin yuvani..
canım rica ederizz burda en büyük güzelliklerimizden birii birbirimizee destekk oluyoruz dimi güzelimmgünaydın kızlar
bugün çok erken kalktım 8.30da bitmişti kahvaltım.
ya ben 6 gündür tatlı hic birşey yemiyorum meyve dışında bugün 10.30 gibi incecik bir dilim mozaik dondurma yesem ama incecik bir dilim sonra hemen koşu bandına cıkarım olmaz mı ki dün gece yengemlerle dondurma yemeye cıktık ben yemedim yanımda götürdüğüm elmayı kemirdimhem acıdılar hem takdir ettiler beni
zaten dün gecede 55 dk yürüdüm 260 kalori yaktım. sonra bacak egzersizleride yaptım.
telkinleriniz destekleriniz cevaplarınız için çok yeşekkür ederim.kesinlikle bu zayıflama hedefimde bama cok yardımcı oluyorsunuz herşey için teşekkür ederim
sorma ya düzensizlik göresin canım,1 haftaya düzelicek evet ama benim cinler gelmeye başladılar şimdiden,kalabalıklaşırlarsa yandı herkes :=) ben kahvaltı özürlüyüm canım 19 yaşımda çalışma hayatına başladığım günden beri kahvaltıyla sevişmiyoruz alışkınım ama bu durumdan memnun değilim elayla yapıyorum aslında o olmadığı için bir kaç gün yapmam şuanda kiraz saplı form çay içiyorum.kahvaltı yine yok aslında bir izmir gevreğii olsa sıcacık yesekcanım düzensizlik insanın motivasyonunu düşüren bir unsur. neyse 1 hafta sonra herşey yerli yerine oturmuş olur yavruna ve güzel menülere kavuşursun. sabah kahvaltını sağlam yapsaydın acıkma hissetmezdin bir kahveyle nasıl dayandın öğleye kadar
gülayyyyyy maşallahhhhh kuuuuuuuu------------20011/nisan ---------2011-eylül
vct.ktle.end.30.6-----------------28.9
vct yağ oran.38.8----------------36.3
ağırlık 81.5----------------76.8 az gitmiş
göğüs 116----------------112
göğüs altı 105---------------95
bel 105.5-------------94
karın(gbk.deliği)112-------------104
kalça 110--------------103
basen 100-------------94
sağ üst bacak 61.5----------- 56
sol üst bacak 61.5-----------56.5
sağ baldır 37.5-----------36
sol baldır 37.5----------36.5
sağ üst kol 35.5----------31
sol üst kol 36-----------32
şimdi kızlar bunlar benim ölçülerim
1 nisandan 31 ağustosa kadar olan yani 5 ayda 68 cm toplamda vucut incelme sağlamış..ama bir aylık bırakma dönemim oldu yani temmuz ayında 1 ay gitmedim..1 ayda plates e gittim .buda yavaşlattı benim incelmemi...nasıl bakın bakalım..ekim 6 da ölçüm var yine ozamanda yazıcam
canım aylık 3 aylık,6 aylık, yıllık gibi paketler var .ben 3 aylık yazılmıştım 175 liraya bittirdim onu,şimdi geçen ay yine 3 aylık yazıldım ama bu defa 140 liraya çünkü 2 aylık üyeliğe 1 ay hediye kampanyası vardı türkcellilere (ben türkcelli değilim ama yaptı bana bi güzellik oranın sahibesi)sende 3 aylık yazıl ve biraz fiyata asıl çünkü 10-20 de olsa iniyolar ,akraba indirimi yapmışlardı bana ilk gittiğimde arkadaşıma teyze kızı demiştikben tavsiye ederim yani...şimdi sorunun cevabını aldığına göre .....öp beni anacım öp beni
canım ben de senin gibi meyvesiz bi hayat düşünemiyorummcanım çok iyi ettin yoksa bende msj. yazacaktım umarım geri gelir..
sevdacım sana eşlik etmek isterdim, bana göre deyil gibi çünkü ben meyvesiz ve salatasız yapamam herhalde :26: sanada sabır diliyorum ortimm..
canım hoşgeldinbence sen herşeyi bırak bizlerde denedik ve hiç bir fayda göremedik, burayı takip ederek, verirsin..
canım böyle bi şüphen varsa bi kan testi yaptır en sağlıklı ve garanti sonucu verir, sende bu stresten kurtulursun. innşşş.geliyordur
arkadaşının eşiyle barışmasına sevindim, allah kimsenin yuvasını bozmasın
burdayım canım geldim, inşş. daha sık gelirim..
eminim sen dikkat eder bi yolunu bulursun, yoksa emeklerin boşa gider,
canım hiç yeme yoksa arkası geliyor
geçmiş olsun
haklısın canım, inan bende sizleri çok özlüyorum bundan böyle düzenli olmasada daha sık gelmeye çalışırım
güle güle canım kolay gelsin, çok teşkkür edrim sizin varlığınız yeter inşş. hepbirlikte eski düzene döneriz
tatilinin güzel geçmesi çok güzel, bende eskişehiri çok merak etmişimdir :26:
ne yalan söylim değerlendirmelerin hoşuma gitti, en azından hatalarını biliyorsun
hayallerine ulaşman dileği ile...
kızlar bende çıkmak zorundayım eşimin kuzeni çukurovaya kayıt için gelmiş akşamada eve gelicek, hepinizi öptüm görüşürüz
canım teşekkür ederimm ortimmm açıklaman içinn yani hızlı tempolu spor yaparsam vücut enerji açıgınıanladım canım.yememene sevindim.
tebrikler canım.
canım ben bi spor eğitmeninden şöyle duymuştum.bazı sporları yaptığında yağlar kasa döner diye bir şey yokmuş.bunun olması mümkün değilmiş.olay şu.vücut yüksek tempolu bir spor yaptığında hızlı enerji kaybına uğruyor.bunu telafi etmek için en çabuk kaloriyi nereden alır kaslardan.kasların yapısı yağlara göre daha zayıf ve esnekmiş.dolayısıyla kastan gittiği için yağlarımız daha da yerleşiyor o azalan zayıflayan kasların yerine.o zaman insanlar kasım yağa dönüştü diyor.
ama sen normal tempoda ama en az 40 dk lık bir spor yaparsan vücut da acele etmeden direk yağdan yakıyor.anladın sanırım.
tempolu spor ... kastan gidiyor.
normal tempoda spor ...yağdan gidiyor.
senin idealin 4-5 belki 4.5 falan olabilir.ama ben zor terleyen bi insan olduğum için 5 te yada 5.5 da yürüyorum.ama 4.5 da yürüddüğümde oluyor.sen artık karar ver.ama spora alışman için sabah akşam yarımşar saat yürü.bir günde yarım saatle bırakma istersen.
iyiyiz sağol canım.
inşallah dikkat edeceğim canım sağol.
aman dert ettiğin şeye bak.biz de fena durumdayız ama yüzsüz yüzsüz yazıyoruz menüleri.birbirimize kıza kıza hizaya geleceğiz..
hoş geldin canım.mübarek oku oku bitmedi.küçük bir eskişehir turu yaptık sayende.inşallah kısa zmanda gönlüne göre giyinirsin.
kızın iyileşmedi mi daha.geçmiş olsun..Allah şifa versin.
zekiyecimm bende tamm bu kız gayet iyi bir menü yazmış niye üzülüyoki dedimmmmm cevabı aşağıda yazıyomuşş:):)kızlar ben çok acıkıyorum yaaa. noluyor böyle bilmem. su 5 ay boyunca diyete ilk basladıgım zamanlar dahi ben hiç bilmiyorum böyle acıktıgımı. ben size menümü yazayım
sabah:
1 t.b ekmegi
1 üçgen peynir
yarım domates
3 biber
ara:
az sekerli türk kahvesi
ögle:
1 kase kesme çorbası
1 kızarmış t.b ekmegi
ara:
1 kase y. üzüm
akşam:
1 bardak sütle k.
cok acıktıgım için dayanamadım saat 6 gibi k yedim ama yine acıktım sabahtan beri sıkıyorum kendimi offff offff
aminnn canımcımm cümlemizinn yuvasınıı inşşşşş.maşallaaahhhh canım Rabbim yuvanızı mutluluğunuzu bozmasın...
akşam sütle k yapsaydın bari canım.kumpir kötüymüş zaten.
canım bencede siyah bluzunu giyde bi görsünler endamını.çok yakışmıştı sana maşallaaahhhh
sen dikkat edersin canım güvenim sonsuzzzz....
yap gülüm yap lapa yaaapppp.bende bitirdim ilk günüüüüüü......
canım maşallaaaahhhhhhgöğüs bel bacakkkk en az 10 cmlik incelmeler ayyyyyyy maşallaahhhhh devam devaaammmmmm
haydiiii AVM lereeeeeee senin sloganın bu olmalı canım benceeeeee....sayende eskişehiri gezdik geldik inan. arkadaşımda oralı oda anlatır durur çok güzel oldugunu. görmek nasip olur inşallahhh..sende zaten menünün farkındasın canım. artık toparlanıyoruz kaçamak yoookkkkk
canım çok geçmiş olsun.Rabbim şifalar versin. kızın iyileşsinde başlarsın sende.ama yinede çok kaçırma emiiii
canım tirit ve dondurma ecccük olmamış ama yarın düzeltirsin sen dimiiii
hoşgeldinn canımmİyi akşamlar :80:
Ramazanda rahatsızlandığım için kilo vermeyi rafa kaldırmıştım KK girememiştim. Yarın yeniden başlıyacağım inşallahUmarım kilo vermeler iyi gidiyordur büyük bir ihtimal geçmişi okuyamayacağım umarım herşey yolundadr.
çok geçmiş olsunnnn canımm acil şifalar inşşşşş.selam kızlar
sonunda evimdeyim aftasonu geldik
gelince temizlik çamaşır ütü giremedim
2 gündürde ateşim var akşamları 40 a çıkıyor biraz üşütmüşüm sanırım
diyet falan yapamıyorum yediğime dikkat edemiyorum
geçen hafta bildirimde yapamadım
bu hafta nolcak bakalım gitmeden gzl kilolar vermeye başlamıştım
umarım şimdide öyle dvm eder
özlemişim topiğimi
hem iki dilim çikolata yeeee hemde hala yufka ekmek arasına domates peynir mi koysam diye bize yem attBugunku menum...
Sabah: 2 dilim etimek.peynir.domates.acika
ara: turk kahvesi
ogle: kabak haslama ustu sarimsakli yogurt
ara: 2 dilim yaprak cikolata
aksam: k ve sut
1 saat spor
300 twist
cok acimmmmmmmm.
Allahim evde de yufka ekmek var.arasina peynir domates koymak vardi simdi(((((((
canım kaçırmışım ben sorunu kusura bakma ama bi fikrim yok bu konudaaHoşgeldiniz,kaldığımız yerden devam...
Ben de kullanıyorum,kahvaltıda tabağın üzerine toplam(çörek otu ve keten tohumu) 2 çay kaşığı kadar serpiyorum.Hatta vücuda zararı var mıdır diye terddüt etmiş ve sormuştum.Cevap alamamıştım...
menün cok iyii izloşşş bravooo devam devammmm kuşummm:81::81::81::81:menüm
kırmızı meyveli k-fleks - soğuk süt
1 kepçe domatesli tavuk çorbası
1 dilim karpuz - 1 şeftali
1 form çayı
akşam 1 haşlanmış yumurta biraz üzüm
1 dilim karpuz
2lt su - spor yok
kızz burcuuuuuuu nerdesin annemm sennnn çok özledikk ama seniiii
Ben Sizi Dikizliyorum Anacimmmmm
Ama Yazmaya Pek Firsatim Olmuyor
Gecen Hafta I$e Ba$ladim Yogunum $u Siralar
Ama Diyetim Cok $ükür Iyi Gidiyor Aldigim 1.Kiloyu Bu Hafta Vermi$imdir Diye Dü$ünüyorum ..
Umarim Hepiniz Iyisinizdir ..
Iyi Geceler Tatli Rüyalar Hepiciginizeee
canımmmmmmm hoşgeldinnnn nasılsınnnn???selam kızlar dikizliyordum bende,yakalnırsam ayıp olmasın itiraf ediyim dedimnasılsınız o kadar çok yeni arkadaş varki adeta ben yeni kalıyorum arlalarında ...oysaki, bir zamanlar
işte bu cevap zekiyecim :):):) amann kuzum çok acsan bi süt içiverr sende :):)nilgün ben fazla yedim diye üzülmadim sonu oyle gibi olmuşsaat 6da yedim k yı. erken oldu biraz 7 ve 7:30 arası yiyordum hep. 6 da yedim 7 de acıktım. k yerine yemek yeseydim boyle iştahlı bi günde daha iyi olabilirdi. ya ne bu acıkma kardeşim ben anlamıyorum durmadan yiyesim var
selammmmmmm
hala düzeni oturtmaya çalışıomm bugün regl oldum
spor salonuna uğradım en yakın zamanda başlıcam
ama çok yoğunum giremiom sohbete
herkesi çokkkk öptüm
ii geceler....
bencede canım ..bugun normal kahvaltı ile başlattık bakalım yeni güneeenasil yani zekiye anlamadim ben simdi.zaten diger ogunlarin normal.aksam yemegin de k olmus.hani aksam yemek yesen uzerine k yesen sorun olur da niye uzuldun anlamadim canim.
afiyet olsun canim.esin diyet yapmasin bence.daha cok yiyor garibim.
canim.
Ah canım ne börekler yedik bayramda onlara sayalım artık. bizi artık k lar paklarrrrBugunku menum...
Sabah: 2 dilim etimek.peynir.domates.acika
ara: turk kahvesi
ogle: kabak haslama ustu sarimsakli yogurt
ara: 2 dilim yaprak cikolata
aksam: k ve sut
1 saat spor
300 twist
cok acimmmmmmmm.
Allahim evde de yufka ekmek var.arasina peynir domates koymak vardi simdi(((((((
merhaba ben tülin. ayda 4 ideal bencede canım.kolay gelsinnn...Tşk ederim :) inşallah oda olacak :)
Şimdiye kadar defalarca başladım bıraktım şu kilo verme işini. Ama hatamı yeni fark ettim. Ben kilolarımı hemen vermek istiyordum buda büyük bi saçmalık. yeni fark ettim. İnsan 1 haftada 4-5 kilo verse hastalanırartık böyle düşünmüyorum. ayda 4-5 kilo versem benim için çok güzel olur :) Bu sefer başarıcam inşallah :)
menün güzel canım. poçada mecburi zaten belliii.. sporunda çooook güzelllselam kızlar bu akşam biraz geç oldu malum öyle bir geçer zaman ki gecesi sonra bir kaç işim vardı.
kızlar haftasonu kaynanamlar geliyor ve bir hafta kalıcaklarneyse hayırlısıyla gelip gitsinler.
bugünkü menümü yazıyım:
sabah: 1 tane ev poğaçası , domates, salatalık yeşil bibe ve 3 zeytin.
ara: 1 şeftali
öğle yemeği niyetine 1 tane haşlama mısır
akşam: 2 kepçe çorba, 3 yk yoğurt, 1 yk patates oturtma.
sabah kahvaltıda ve akşam yemeklerden sonra birer kupa yeşilçayı içmeyi adet edindim. nerdeyse 3-4 aydır sabah kahvaltılarında yeşilçay içiyorum ama sallama yeşilçay tabi ne kadar etkilidi bilmem. suya doyamıyorum 2 günde bir damacana istiyoruz eve yarısını ben yarısını ütü içiyor:)))
sporumuda yaptım sabah kahvaltıdan önce 1 mile leise
ikindi gibide 2 mile leise ve 130 twist.
3 gündür başım çok ağrıyor bugün reglimde bitti bu neyin ağrısı anlamadım gitti.
hadi bakalım herkeze iyi geceler
GGGGÜÜÜÜÜÜÜNNNNNNAAAAAYYYYYYDDDDIIIIINNNNNNbeni uyku tutmadı sizde uyanın hadiiiiiiii...sabah olmuş gün doğmuşşşşşşş hayat bizi bekliyooorrrrr....
bencede canım ..bugun normal kahvaltı ile başlattık bakalım yeni güneee
Ah canım ne börekler yedik bayramda onlara sayalım artık. bizi artık k lar paklarrrr
merhaba ben tülin. ayda 4 ideal bencede canım.kolay gelsinnn...
menün güzel canım. poçada mecburi zaten belliii.. sporunda çooook güzelll
hoşgeldinn canımm
GGGGÜÜÜÜÜÜÜNNNNNNAAAAAYYYYYYDDDDIIIIINNNNNNbeni uyku tutmadı sizde uyanın hadiiiiiiii...sabah olmuş gün doğmuşşşşşşş hayat bizi bekliyooorrrrr....
Günaydınnn tülinnnn bende burdayımmm
en erkenci bizleriz heralde
sevgili arkadaslar sağolun cok uzun kocamna yazımı okumussunuz utandım vallahi yaz babam yaz olmus
ya bu sabah cok iyi baslamadım gene
kendimi kandırmak ta istemiyorum
aslında ne kendimden ne kimseden utanırdım ama sizlerden utanıyorum artık
ne güzel menüler öyle
sevgili wisper (nilgün) , tülin , izlemmm
süper menüler onlarrrr
ben maalesef dün akşam 1 lahmacun ve ayran
bu sabah ta 1 ufak minik dilim ıspanaklı börek yedim
çok bedbahtım
sabah tartıda 84,4 rakamını gördüm ki ben en son bildirimde 83,9 idim
acilen önlem almam lazım
bari bu haftaki listede artı çıkmayayım diyorummm
öğlen yemeği için yanımda közlenmiş patlıcan getirmiştim
onu domates ve salatalık ile karıstırıp yiyiyim
aksam da evde söylemesi ayıp ama pastırmalı kuru fasulye var
onu da 1 dilim ekmek ile 4-5 yemek kaşığı yesem
nasıl olur
ne dersiniz ?
ben en iyisi size yediklerimi yazmıyımda ne yiyeceğimi soruyum
kızın bana hos ben yuzsuzum bu yeme icme konusunda zaten
o kadar yıllar boyu annem babam kızdı da hiccc umursamadımmm
hayalimmm bu kıs mini bir etek altında güzel bir opak çorap ve babetlerim varr
eger iyice incelirsem kendime soyle guzel bir trenckot ve eperydir istedigim bir canta sozum var
annem de acık cek verdi hos hep verir kadıncagız zayıfla gardrobu bastan yapalım der de ben hic gaza gelmem
para pul da benim koca bogazımı kesmez anlayacağınız
ama bir tek burası varr
gercekten cok guzel ve cok dogru bir forum
kimse konudan sapmıyor
ana gundem maddesi belli
ve 30 küsür kişinin çoğunluğunun kilosuda gayet iyi yani herkes büyük basarılar yapmıs
bence en güzeli haftada 4 kilo bunu yapan insan cok buyuk bir basarı kaydetmis demektir diyorummm
bir de ben de yarın lapa mı yapsam acaba
sabah: priinc uzerine dom. salt. biber
öğlen : piirnc üzerine yoğurt
aksam : pirinc üzerine gene salata malzemesi
olur mu dersiniz
hos ben bu lapayı 2 öğün yemiştim bir keresinde ama cok moralim bozulmustu ve cok ama cok ac hissetmistim kendimi
biraz da kendini sartlamakla alakalı olabilir hersey
ama boyle bir sey yapam sizce nasıl olur
fikirlerinizi rica ediyorummmm ???????
iradesiz kocalar nolcekveee bugunkü menümmmm
ayran çorbası detoksuna başladım bugun.çorbada bildiginiz gibi nohut , yeşil mercimek , bulgur , salatalık rendesi , 1 lt suyla yapılmış ayran var. ve her 2 saatte 1 kase yeniyor.ben baharatta ekledim.az tuzla
sabah: 2 kupa çay / 1 dilim kepek ekmek / domates / 1 haş. yumurta / az peynir
12: çorba 2 kepçe
2 de yiyemedim dışarıdaydım
4 de dışarıdaydım oğlumun kızarmış patatesinden 3 tane yedim
5:30 2 kepçe çorba
7:30 2 kepçe çorba
9:30 da tekrar son çorbamı içicem.bu arada akşamüstü prensesim geldiiiiii....
eşim istemişti bu detoksu yapmamızı. ona hazırladım sabah işyerinde yedi. sporda yapmış.ölüyorum dedi açlıktan. yağsız tavada 2 yum. domates 1 dilim kepekli yaptım yedi. dayanamıyorum diyip durduuuu.yarın yok sana detoks dedim. daha çok yedi sonra. tutturdu 3 yumurta diye. 1 ekmekle 3 yumurta daha yaptırdı zorla onuda yediiii..1 soda içti. şimdi yine 2 tane yap ekmeksiz yiycem diyooodelirdimi neeee
yazmayı unuttum 1 lt iksir (karanfilli ve tarçınlı) ve 2,5 lt suuuuu
ben kullandım canım bi ara,spor hocam öğütülmüş keten tohumunu(1 tatlı kaş.) 2 yemek kaşığı lihgt yoğurtla karıştırıp sabah yediriyor üstüne 2 bardak ılık su içiriyordu kahvaltı öncesi) bağırsakları temizliyormuş,ama şimdi bıraktım,işe yaradımı bilmem bana göre aynısını sade kahvede yapıyor :44:arkadaşlar aranızda keten tohumu kullanan var mı ??
bende 500 üncü sayfada varım uzun süre kaldım bu topikte son döndüğümde kavak yelleri esmiş eskilerden bi selma burda ,bende yeni sayıyom kendimi eski demeye utanırım 3 yıldır bu topikte bi halt yapamadın mı derler adamaselam kızlar dikizliyordum bende,yakalnırsam ayıp olmasın itiraf ediyim dedimnasılsınız o kadar çok yeni arkadaş varki adeta ben yeni kalıyorum arlalarında ...oysaki, bir zamanlar
canım teşekkür ederimmbende selma ablacım bendeee:)
canım nasılsınn? göremiyorum senii:26:
amin canımm cümlemizinn yuvasınıı
canım rica ederizz burda en büyük güzelliklerimizden birii birbirimizee destekk oluyoruz dimi güzelimm
sorma ya düzensizlik göresin canım,1 haftaya düzelicek evet ama benim cinler gelmeye başladılar şimdiden,kalabalıklaşırlarsa yandı herkes :=) ben kahvaltı özürlüyüm canım 19 yaşımda çalışma hayatına başladığım günden beri kahvaltıyla sevişmiyoruz alışkınım ama bu durumdan memnun değilim elayla yapıyorum aslında o olmadığı için bir kaç gün yapmam şuanda kiraz saplı form çay içiyorum.kahvaltı yine yok aslında bir izmir gevreğii olsa sıcacık yesek
zencefili soğuk suya koyup böyle fıkır fıkır kaynama sesi duyunca 2 dakkada kapa zaten 3 dakkada fıkırdıyor sonrada biraz tut kapa işte yeter sarı suyu çıktımı tamamdır.. sorma ya ben spordan gelince bazen anneme uğrardım iç çamaşırım ıslak olurdu oturamazdım ayakta dururdum çişli bebeler gibi zaten anladın artık nasıl rahat edersen öyle yap canım..
b fit te aslında 30 dakika ön tarafta aletlerle çalışıyoruz ,şöyleki:9 alet var her alettin yanında bir platform var ,30 saniye de bir bipbip sesi geliyor her bipte alettesin 2.bipte platformda hocanın verdiği kardiyo hareketini yapıyosun.yanı bi alet bi hareket 3 tur dönüyosun bu şekilde tüm aletlerde ve 30 dakka da sporun bitiyor.sonra soğuma hareketleri,bölgesel harelketler gösteriyorlar arka salonda onları yapıyosun ortalama bi 30 dakkada o sürüyor böylece 1 saat kesintisiz spor oluor hemde çok hızlı bir şekilde ,ben çok memnunum..her ay sonunda ölçün,yağ oranıma ve kiloma bakıyorlar bugün ölçüm var ben az sonra çıkıcam ...spora kalamam ama ölçüm yapılsın,hocayla konuşayım 1 hafta izin verse keşke param yanıyopr zaten bayram yüzünden 1 haftamız yandı
valla şuan sadece kafam yoruluyor nasıl olca knasıl bitcek diye tülümcüm
ama olcak inşallah ,bugün lapa yapcam bende senin detoksa karşılık 2 gün bakalım bu cuma kesin kiloları görcez haydi yarıi başlasınnnnnnnn
şimdi yok işe ditti ,ama gelcek :) ozaman öpücem .zaten ben deli karı gibi hep öpüyom oda hiç sesini çıkarmaz garibim 13 yıl oldu gari şap şap alıştı bana ,arkadaşlarınn olayını daha önceden bahsetmiştin inşallah barışır demiştim içimden ,öylede olmuş Allah ayırmasın bi daha kimseyi eşinden...mutlu olsunlar hep inşallah
kumpir çekti canım kız nilgün,akşam yememen gayet iyi olmuş denge süper .....ama canım çekti onu napaz bilmiyorum ,kumpir borçlusun ona göreevet istiyorum karışmam
günaydın güzel hatun!! resimler çok ciciş yaw,bende kalktım e hani sen yoksunGGGGÜÜÜÜÜÜÜNNNNNNAAAAAYYYYYYDDDDIIIIINNNNNNbeni uyku tutmadı sizde uyanın hadiiiiiiii...sabah olmuş gün doğmuşşşşşşş hayat bizi bekliyooorrrrr....
bencede canım ..bugun normal kahvaltı ile başlattık bakalım yeni güneee
Ah canım ne börekler yedik bayramda onlara sayalım artık. bizi artık k lar paklarrrr
menün güzel canım. poçada mecburi zaten belliii.. sporunda çooook güzelll
şöyle canım sabah 2 bardak pirinci haşlayıp akşama kadar bitirmem gerektiğini okumuştum nitekim yetti banatam geldi,üstüne ben karabiber -limon sıkmıştım,ama senin dediklerinde olur ...bence yap çünkü kafaan 500-1000 gr atıyosun.Günaydınnn tülinnnn bende burdayımmm
en erkenci bizleriz heralde
sevgili arkadaslar sağolun cok uzun kocamna yazımı okumussunuz utandım vallahi yaz babam yaz olmus
ya bu sabah cok iyi baslamadım gene
kendimi kandırmak ta istemiyorum
aslında ne kendimden ne kimseden utanırdım ama sizlerden utanıyorum artık
ne güzel menüler öyle
sevgili wisper (nilgün) , tülin , izlemmm
süper menüler onlarrrr
ben maalesef dün akşam 1 lahmacun ve ayran
bu sabah ta 1 ufak minik dilim ıspanaklı börek yedim
çok bedbahtım
sabah tartıda 84,4 rakamını gördüm ki ben en son bildirimde 83,9 idim
acilen önlem almam lazım
bari bu haftaki listede artı çıkmayayım diyorummm
öğlen yemeği için yanımda közlenmiş patlıcan getirmiştim
onu domates ve salatalık ile karıstırıp yiyiyim
aksam da evde söylemesi ayıp ama pastırmalı kuru fasulye var
onu da 1 dilim ekmek ile 4-5 yemek kaşığı yesem
nasıl olur
ne dersiniz ?
ben en iyisi size yediklerimi yazmıyımda ne yiyeceğimi soruyum
kızın bana hos ben yuzsuzum bu yeme icme konusunda zaten
o kadar yıllar boyu annem babam kızdı da hiccc umursamadımmm
hayalimmm bu kıs mini bir etek altında güzel bir opak çorap ve babetlerim varr
eger iyice incelirsem kendime soyle guzel bir trenckot ve eperydir istedigim bir canta sozum var
annem de acık cek verdi hos hep verir kadıncagız zayıfla gardrobu bastan yapalım der de ben hic gaza gelmem
para pul da benim koca bogazımı kesmez anlayacağınız
ama bir tek burası varr
gercekten cok guzel ve cok dogru bir forum
kimse konudan sapmıyor
ana gundem maddesi belli
ve 30 küsür kişinin çoğunluğunun kilosuda gayet iyi yani herkes büyük basarılar yapmıs
bence en güzeli haftada 4 kilo bunu yapan insan cok buyuk bir basarı kaydetmis demektir diyorummm
bir de ben de yarın lapa mı yapsam acaba
sabah: priinc uzerine dom. salt. biber
öğlen : piirnc üzerine yoğurt
aksam : pirinc üzerine gene salata malzemesi
olur mu dersiniz
hos ben bu lapayı 2 öğün yemiştim bir keresinde ama cok moralim bozulmustu ve cok ama cok ac hissetmistim kendimi
biraz da kendini sartlamakla alakalı olabilir hersey
ama boyle bir sey yapam sizce nasıl olur
fikirlerinizi rica ediyorummmm ???????
Ben Sizi Dikizliyorum Anacimmmmm
Ama Yazmaya Pek Firsatim Olmuyor
Gecen Hafta I$e Ba$ladim Yogunum $u Siralar
Ama Diyetim Cok $ükür Iyi Gidiyor Aldigim 1.Kiloyu Bu Hafta Vermi$imdir Diye Dü$ünüyorum ..
Umarim Hepiniz Iyisinizdir ..
Iyi Geceler Tatli Rüyalar Hepiciginizeee
Biz burcuyla dikizlemeyi seviyoruz sanırım
Herşey yolunda, sağolasın
selam kızlar dikizliyordum bende,yakalnırsam ayıp olmasın itiraf ediyim dedimnasılsınız o kadar çok yeni arkadaş varki adeta ben yeni kalıyorum arlalarında ...oysaki, bir zamanlar
bugün konuştum bende antrenörüyle 3 aylığı 251 lira dedii sence yazılıyımmı canım:26::26:
canım kaçırmışım ben sorunu kusura bakma ama bi fikrim yok bu konudaa
ben kullandım canım bi ara,spor hocam öğütülmüş keten tohumunu(1 tatlı kaş.) 2 yemek kaşığı lihgt yoğurtla karıştırıp sabah yediriyor üstüne 2 bardak ılık su içiriyordu kahvaltı öncesi) bağırsakları temizliyormuş,ama şimdi bıraktım,işe yaradımı bilmem bana göre aynısını sade kahvede yapıyor :44:[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?