80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menün güzel olmuş izlemciğim hafif hissetmişsindir kendini.

ben yatıyorum iyi geceler öpüldünüz ayrı ayrı..

evet kuzum hafif beslendim ama
şu an açım vallahi, yatarken biraz süt içip yatıcama ama
mideyi biraz küçültmeliyim, gevşemek yok

iyi gecelerrrr, rüyanda beni gör

Derya,Filiz(filizkuzey) az ve Burcu da artık uğramaz oldu.İnşallah üçü için de herşey yolundadır.

Ben Sizi Dikizliyorum Anacimmmmm
Ama Yazmaya Pek Firsatim Olmuyor
Gecen Hafta I$e Ba$ladim Yogunum $u Siralar
Ama Diyetim Cok $ükür Iyi Gidiyor Aldigim 1.Kiloyu Bu Hafta Vermi$imdir Diye Dü$ünüyorum ..

Umarim Hepiniz Iyisinizdir ..

Iyi Geceler Tatli Rüyalar Hepiciginizeee

selam kızlar dikizliyordum bende,yakalnırsam ayıp olmasın itiraf ediyim dedim nasılsınız o kadar çok yeni arkadaş varki adeta ben yeni kalıyorum arlalarında ...oysaki, bir zamanlar

nilgün ben fazla yedim diye üzülmadim sonu oyle gibi olmuş saat 6da yedim k yı. erken oldu biraz 7 ve 7:30 arası yiyordum hep. 6 da yedim 7 de acıktım. k yerine yemek yeseydim boyle iştahlı bi günde daha iyi olabilirdi. ya ne bu acıkma kardeşim ben anlamıyorum durmadan yiyesim var

selam kızlar bu akşam biraz geç oldu malum öyle bir geçer zaman ki gecesi sonra bir kaç işim vardı.
kızlar haftasonu kaynanamlar geliyor ve bir hafta kalıcaklar neyse hayırlısıyla gelip gitsinler.
bugünkü menümü yazıyım:
sabah: 1 tane ev poğaçası , domates, salatalık yeşil bibe ve 3 zeytin.
ara: 1 şeftali
öğle yemeği niyetine 1 tane haşlama mısır
akşam: 2 kepçe çorba, 3 yk yoğurt, 1 yk patates oturtma.
sabah kahvaltıda ve akşam yemeklerden sonra birer kupa yeşilçayı içmeyi adet edindim. nerdeyse 3-4 aydır sabah kahvaltılarında yeşilçay içiyorum ama sallama yeşilçay tabi ne kadar etkilidi bilmem. suya doyamıyorum 2 günde bir damacana istiyoruz eve yarısını ben yarısını ütü içiyor:)))

sporumuda yaptım sabah kahvaltıdan önce 1 mile leise
ikindi gibide 2 mile leise ve 130 twist.

3 gündür başım çok ağrıyor bugün reglimde bitti bu neyin ağrısı anlamadım gitti.

hadi bakalım herkeze iyi geceler

Son düzenleme:
sevdacım nilgüncüm bu kışı şişko gecirmek istemiyorum inş olur
bende selma ablacım bendeee:)
İyiyim sevdacım merak etme sen
canım nasılsınn? göremiyorum senii:26:
amin canımm cümlemizinn yuvasınıı
canım rica ederizz burda en büyük güzelliklerimizden birii birbirimizee destekk oluyoruz dimi güzelimm
sorma ya düzensizlik göresin canım,1 haftaya düzelicek evet ama benim cinler gelmeye başladılar şimdiden,kalabalıklaşırlarsa yandı herkes :=) ben kahvaltı özürlüyüm canım 19 yaşımda çalışma hayatına başladığım günden beri kahvaltıyla sevişmiyoruz alışkınım ama bu durumdan memnun değilim elayla yapıyorum aslında o olmadığı için bir kaç gün yapmam şuanda kiraz saplı form çay içiyorum.kahvaltı yine yok aslında bir izmir gevreğii olsa sıcacık yesek

zencefili soğuk suya koyup böyle fıkır fıkır kaynama sesi duyunca 2 dakkada kapa zaten 3 dakkada fıkırdıyor sonrada biraz tut kapa işte yeter sarı suyu çıktımı tamamdır.. sorma ya ben spordan gelince bazen anneme uğrardım iç çamaşırım ıslak olurdu oturamazdım ayakta dururdum çişli bebeler gibi zaten anladın artık nasıl rahat edersen öyle yap canım..

b fit te aslında 30 dakika ön tarafta aletlerle çalışıyoruz ,şöyleki:9 alet var her alettin yanında bir platform var ,30 saniye de bir bipbip sesi geliyor her bipte alettesin 2.bipte platformda hocanın verdiği kardiyo hareketini yapıyosun.yanı bi alet bi hareket 3 tur dönüyosun bu şekilde tüm aletlerde ve 30 dakka da sporun bitiyor.sonra soğuma hareketleri,bölgesel harelketler gösteriyorlar arka salonda onları yapıyosun ortalama bi 30 dakkada o sürüyor böylece 1 saat kesintisiz spor oluor hemde çok hızlı bir şekilde ,ben çok memnunum..her ay sonunda ölçün,yağ oranıma ve kiloma bakıyorlar bugün ölçüm var ben az sonra çıkıcam ...spora kalamam ama ölçüm yapılsın,hocayla konuşayım 1 hafta izin verse keşke param yanıyopr zaten bayram yüzünden 1 haftamız yandı

valla şuan sadece kafam yoruluyor nasıl olca knasıl bitcek diye tülümcüm
ama olcak inşallah ,bugün lapa yapcam bende senin detoksa karşılık 2 gün bakalım bu cuma kesin kiloları görcez haydi yarıi başlasınnnnnnnn

şimdi yok işe ditti ,ama gelcek :) ozaman öpücem .zaten ben deli karı gibi hep öpüyom oda hiç sesini çıkarmaz garibim 13 yıl oldu gari şap şap alıştı bana ,arkadaşlarınn olayını daha önceden bahsetmiştin inşallah barışır demiştim içimden ,öylede olmuş Allah ayırmasın bi daha kimseyi eşinden...mutlu olsunlar hep inşallah

kumpir çekti canım kız nilgün,akşam yememen gayet iyi olmuş denge süper .....ama canım çekti onu napaz bilmiyorum ,kumpir borçlusun ona göre evet istiyorum karışmam[/QUOTE]
canım teşekkür ederimm
gülayyyyyy maşallahhhhh kuuuuuuuu
yettimi anacımm çok teşekkür ederim canımcım bugün konuştum bende antrenörüyle 3 aylığı 251 lira dedii sence yazılıyımmı canım:26::26:
canım ben de senin gibi meyvesiz bi hayat düşünemiyorumm ama yiyorum zaten günde yarım yada 1 tanee salata zaten hep yiyorum ne biliyim inşş. iyi sonuçlar alıcam bu iştenn :) :) :) :)
canım teşekkür ederimm ortimmm açıklaman içinn yani hızlı tempolu spor yaparsam vücut enerji açıgını
yagdan önce kastan harcıyor o yüzden orta tempolu spor yapmak mantıklı uzun vadede
ve kastan degil yağdan yakarakk anlamışmıyım ortimm:13::13:
zekiyecimm bende tamm bu kız gayet iyi bir menü yazmış niye üzülüyoki dedimmmmm cevabı aşağıda yazıyomuşş:):)
aminnn canımcımm cümlemizinn yuvasınıı inşşşşş.
hoşgeldinn canımm
çok geçmiş olsunnnn canımm acil şifalar inşşşşş.
hem iki dilim çikolata yeeee hemde hala yufka ekmek arasına domates peynir mi koysam diye bize yem att
bizde dicez ki koy tabi nilgüncümm yee yee dicez sankiii bak ortimm kızıcamm artık amaa
canım kaçırmışım ben sorunu kusura bakma ama bi fikrim yok bu konudaa
menün cok iyii izloşşş bravooo devam devammmm kuşummm:81::81::81::81:
kızz burcuuuuuuu nerdesin annemm sennnn çok özledikk ama seniiii
hakkında hayırlısı olsunn inşş. canımmm
selam kızlar dikizliyordum bende,yakalnırsam ayıp olmasın itiraf ediyim dedim nasılsınız o kadar çok yeni arkadaş varki adeta ben yeni kalıyorum arlalarında ...oysaki, bir zamanlar
canımmmmmmm hoşgeldinnnn nasılsınnnn??? nerelerdesinn bakıyımm sennn
olmuyo ama böyleeee ne anacım bu bi gittin kayboldunnn iyimisin yok inşş. bi aksilikkk?:26:
işte bu cevap zekiyecim :):):) amann kuzum çok acsan bi süt içiverr sende :):)

selammmmmmm
hala düzeni oturtmaya çalışıomm bugün regl oldum
spor salonuna uğradım en yakın zamanda başlıcam
ama çok yoğunum giremiom sohbete
herkesi çokkkk öptüm
ii geceler....

selammmmmmm
hala düzeni oturtmaya çalışıomm bugün regl oldum
spor salonuna uğradım en yakın zamanda başlıcam
ama çok yoğunum giremiom sohbete
herkesi çokkkk öptüm
ii geceler....

nasılsınnn ortimmmm selammm
bende b-fite yazılıyım diyorumm ama kararsız kaldımm:26::26:
gülay memnunmuşşş
bende acaba da kalıyorum ama sanırım başlicamm
hadi artık otursun şu düzeninn yahuuu

canımmm merhaba girip kaçayım diodum hızlıca bi geçmiş yapayım dedim seni gördüm bi anda başlayınca bu salona gerisi gelio düşünme git bence nardeyse bi hafta olcak tatilden döneli daha hiç spor yapamadım ama saati belli olunca tıpış tıpış gidion birde benim kızıma annem bakıo oraya gittimmi eve gelişim gece 11 i buluyo sadece dün 150 twist yaptım o kadarrrr
bugün regl oldum zaten bi kaç gündür hep kaçamaklıydı menülerim

ama okuldaki tepkiler süperrr
aslında hazirandaki kilomdayım ama daha farklı kıyafetler daha kendini gösteren ciciler olunca etek giydim 2 gündürrr
herkes sana bişiler olmuş çok hoş görünüon diolar eşim bile yıllarrrrrrr sonra pek bi hoş gözüküon bugün dedi dün banaaaa

ama sağlam bir toparlanma lazım işte
oda olacak sevdam er geç olacak sadece azmimiz kaybolmasınnn

ben kaçayım sabah okul var belki yarın başlarım salona zamanımı ayarlarsam hiç kasmadan başlarım zaten hocada öyle dedi cardio fitness plates hepsinden karışık hafiften başlarız dedi ben de yürüsem bile bişi dedim yani yarın başlarsam dewamı gelir olmadı bi kaç gün içinde giderimmm
şimdilik böle canım
senin karbon güzel de tam kışlık bi ara beraber yaparızz

ii geceler yarın görüşürüzzz....

ayyy bi zamanım olsa tatil fotolarından eklicem de zaman olmadııı

GGGGÜÜÜÜÜÜÜNNNNNNAAAAAYYYYYYDDDDIIIIINNNNNN beni uyku tutmadı sizde uyanın hadiiiiiiii...sabah olmuş gün doğmuşşşşşşş hayat bizi bekliyooorrrrr....

bencede canım ..bugun normal kahvaltı ile başlattık bakalım yeni güneee
Ah canım ne börekler yedik bayramda onlara sayalım artık. bizi artık k lar paklarrrr
merhaba ben tülin. ayda 4 ideal bencede canım.kolay gelsinnn...
menün güzel canım. poçada mecburi zaten belliii.. sporunda çooook güzelll

Eklentiler

• $gunaydin24.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 42
  • $gunaydinforumdas13.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 48

Günaydınnn tülinnnn bende burdayımmm
en erkenci bizleriz heralde
sevgili arkadaslar sağolun cok uzun kocamna yazımı okumussunuz utandım vallahi yaz babam yaz olmus

ya bu sabah cok iyi baslamadım gene
kendimi kandırmak ta istemiyorum
aslında ne kendimden ne kimseden utanırdım ama sizlerden utanıyorum artık
ne güzel menüler öyle
sevgili wisper (nilgün) , tülin , izlemmm
süper menüler onlarrrr

ben maalesef dün akşam 1 lahmacun ve ayran
bu sabah ta 1 ufak minik dilim ıspanaklı börek yedim

çok bedbahtım
sabah tartıda 84,4 rakamını gördüm ki ben en son bildirimde 83,9 idim

acilen önlem almam lazım

bari bu haftaki listede artı çıkmayayım diyorummm
öğlen yemeği için yanımda közlenmiş patlıcan getirmiştim
onu domates ve salatalık ile karıstırıp yiyiyim

aksam da evde söylemesi ayıp ama pastırmalı kuru fasulye var
onu da 1 dilim ekmek ile 4-5 yemek kaşığı yesem
nasıl olur
ne dersiniz ?

ben en iyisi size yediklerimi yazmıyımda ne yiyeceğimi soruyum
kızın bana hos ben yuzsuzum bu yeme icme konusunda zaten
o kadar yıllar boyu annem babam kızdı da hiccc umursamadımmm

hayalimmm bu kıs mini bir etek altında güzel bir opak çorap ve babetlerim varr
eger iyice incelirsem kendime soyle guzel bir trenckot ve eperydir istedigim bir canta sozum var
annem de acık cek verdi hos hep verir kadıncagız zayıfla gardrobu bastan yapalım der de ben hic gaza gelmem
para pul da benim koca bogazımı kesmez anlayacağınız

ama bir tek burası varr
gercekten cok guzel ve cok dogru bir forum
kimse konudan sapmıyor
ana gundem maddesi belli
ve 30 küsür kişinin çoğunluğunun kilosuda gayet iyi yani herkes büyük basarılar yapmıs

bence en güzeli haftada 4 kilo bunu yapan insan cok buyuk bir basarı kaydetmis demektir diyorummm

bir de ben de yarın lapa mı yapsam acaba
sabah: priinc uzerine dom. salt. biber
öğlen : piirnc üzerine yoğurt
aksam : pirinc üzerine gene salata malzemesi
olur mu dersiniz
hos ben bu lapayı 2 öğün yemiştim bir keresinde ama cok moralim bozulmustu ve cok ama cok ac hissetmistim kendimi
biraz da kendini sartlamakla alakalı olabilir hersey
ama boyle bir sey yapam sizce nasıl olur

fikirlerinizi rica ediyorummmm ???????

hoşgeldinn canımm

Hoşbuldum

Bende seda :) Bencede en ideali 4 kilo. çok tşk ederim sana da kolay gelsin :)

Ayyy bir anda kendimi gördüm resmen Bende hemen kilo alan ama zor veren biriyim. Bence yediklerin için kendini suçlu hissetme. Çünkü çoğumuz psikolojik olarak çok baskı uyguladığımızdan kilo veremiyoruz. en azından benin 2. problemim bu :26:

Ahhh ahhh o annelerimiz. Hepsi birer melek Onlar sadece bizim daha mutlu olamamızı istiyor. Aynı sözü annem banada verdi. Bir maaşımın hepside senin olsun dedi Bende deri ceket giymeyi çok istiyorum he bide şu bol pantolonlardan şimdide giyerim ama tombik olunca daha da kilolu gösteriyo

Canım sakın moralini bozma. Ben moralim bozuldulduğunda hasta insanları düşünüyrm ne kadar çazresizler ama biz öyle değiliz. sonuçta verilemeyecek bir kilo değil bizimkisi. Uzmanlar hep 'herşeyden yemelisiniz ama az miktada' diyo bence dopru. ben canımın istediği şeyi yiyemezsem baska şeylere yönelirim mesela

1) Çatal hırsızlığı yapma,
2)Yiyeceklerin miktarını doğru ayarlla

Geriside malum bol su, spor ve sağlıklı beslenme

Şimdi ben böyle blmiş bilmiş konuşuyorum 'bana diyo kendi hala tombik'diyebilirsin kusuruma bakma sen. Bir çok şeyi biliyorum ama uygulamıyorum :44:

iradesiz kocalar nolcek söyle ona bi daha boyundan büyük işlere kalkışmasın ,kadının yapcağı şey var adamın yapcağı şey var ...İrade kadın işi (şaka bi yana eşine bişi diyemem ama sana aferin arkadaşım,günü bitirmişsin detoksla ,benim lapa hayal oldu dün ağzıma saat 19 da kepekli tosttan başka bişi girmedi ,laminant işi vardı ve ben öldüm )
arkadaşlar aranızda keten tohumu kullanan var mı ??
ben kullandım canım bi ara,spor hocam öğütülmüş keten tohumunu(1 tatlı kaş.) 2 yemek kaşığı lihgt yoğurtla karıştırıp sabah yediriyor üstüne 2 bardak ılık su içiriyordu kahvaltı öncesi) bağırsakları temizliyormuş,ama şimdi bıraktım,işe yaradımı bilmem bana göre aynısını sade kahvede yapıyor :44:
bende 500 üncü sayfada varım uzun süre kaldım bu topikte son döndüğümde kavak yelleri esmiş eskilerden bi selma burda ,bende yeni sayıyom kendimi eski demeye utanırım 3 yıldır bu topikte bi halt yapamadın mı derler adama
canım teşekkür ederimm

gülayyyyyy maşallahhhhh kuuuuuuuu

yettimi anacımm çok teşekkür ederim canımcım bugün konuştum bende antrenörüyle 3 aylığı 251 lira dedii sence yazılıyımmı canım:26::26:

canım ben de senin gibi meyvesiz bi hayat düşünemiyorumm ama yiyorum zaten günde yarım yada 1 tanee salata zaten hep yiyorum ne biliyim inşş. iyi sonuçlar alıcam bu iştenn :) :) :) :)

canım teşekkür ederimm ortimmm açıklaman içinn yani hızlı tempolu spor yaparsam vücut enerji açıgını
yagdan önce kastan harcıyor o yüzden orta tempolu spor yapmak mantıklı uzun vadede
ve kastan degil yağdan yakarakk anlamışmıyım ortimm:13::13:

zekiyecimm bende tamm bu kız gayet iyi bir menü yazmış niye üzülüyoki dedimmmmm cevabı aşağıda yazıyomuşş:):)

aminnn canımcımm cümlemizinn yuvasınıı inşşşşş.

hoşgeldinn canımm

çok geçmiş olsunnnn canımm acil şifalar inşşşşş.

hem iki dilim çikolata yeeee hemde hala yufka ekmek arasına domates peynir mi koysam diye bize yem att
bizde dicez ki koy tabi nilgüncümm yee yee dicez sankiii bak ortimm kızıcamm artık amaa

menün cok iyii izloşşş bravooo devam devammmm kuşummm:81::81::81::81:

kızz burcuuuuuuu nerdesin annemm sennnn çok özledikk ama seniiii
hakkında hayırlısı olsunn inşş. canımmm

canımmmmmmm hoşgeldinnnn nasılsınnnn??? nerelerdesinn bakıyımm sennn
olmuyo ama böyleeee ne anacım bu bi gittin kayboldunnn iyimisin yok inşş. bi aksilikkk?:26:

işte bu cevap zekiyecim :):):) amann kuzum çok acsan bi süt içiverr sende :):)[/QUOTE]
canım benim 250 çok para 82 ye falan geliyor aylık ama sen bilirsin ben 140 a yazıldım 3 aylık arada 110 lira var ...bilemedim şimdi ,bi daha konuşsan indirim konusunda
günaydın güzel hatun!! resimler çok ciciş yaw,bende kalktım e hani sen yoksun
şöyle canım sabah 2 bardak pirinci haşlayıp akşama kadar bitirmem gerektiğini okumuştum nitekim yetti banatam geldi,üstüne ben karabiber -limon sıkmıştım,ama senin dediklerinde olur ...bence yap çünkü kafaan 500-1000 gr atıyosun.

günaydın kızlar.
dünkü acıkma sonucu çayın yanında k.ekmekten kasarlı tost yaptım yedim. sonra bi kase y. üzüm. ve gecede 1. çay bardagı süt içtim. esimin gec gelmesi bu durumun üstüne tuz biber oldu. anca bunlarla sıktım dişimi
bu sabah cok şükürki eksiyi gördüm tüm bunlara ragmen. demek cabuk yaktım diyorum okadar acıkmaya sistem hızlı calışmış demkki
bugunde dünden korkuma iyi bi kahvaltı yaptım. sonradan yine cozutmayayım diye ama bugun iyi gibiyim çok sukur

Biz burcuyla dikizlemeyi seviyoruz sanırım
Herşey yolunda, sağolasın

Sizi yaramazlar siziiiiiii

Burcu işiniz hayırlı olsun...
bugün konuştum bende antrenörüyle 3 aylığı 251 lira dedii sence yazılıyımmı canım:26::26:

3 aylık 251
İyi de bu 1 lira nesi oluyor,kısaca 250 deseler ya.Sanırım ancak kurtarıyor

Ben de çok sayfa olunca okumaya üşeniyorum ve kaçırdığım yerler çok oluyor,üzülmeyin...

Son düzenleme:

hımmm bunu bilmiyordum :44: çok tşk ederim

günaydın kızlar

geçmişi yine okuyamadımmmm
biraz kendime geldim bugün sabah uyandıgımda iyi hissediyordum kendimi
aamaa cnm hala sıkkın dün denizin kusması ve ishali başladı yine

hemen ishal ilacı verdim ve kusma içinde fitil ttım
sabahta ateşi eklendi ilaç veirnce kendine geliyor
nedir bu çektigim bilnmiyorum ya
1 hafta tatil yaptımya burnumdan gelcek illa fitil fitil
akşama acile götürcemm ateşi oldugu için
mmikrobik bir olaya olabilir...

hiç kendimde dgeildim 2 gündür ve yine yemeye devam ettim
bugün sabah tartıldım 66.1 çıktım listeye göre 1.100 artıdayım oysa okadar çok yeidmki 3 kilo
almışımdır diye düşündüm hep
reglimde henüz bitmedi bitince dahada inerim eminim
bugün başladım düzgün beslenmeyee vee inanki diyet yapmak çok güsel ya mide rahat
oluyor hepp sabah kahvalımı yaptım 1 lt su içtim 1 fincanda yeşil çay
umarımmm bu kış kalanlardan kurtuluruz hep birlikteeeee

eşimde bu arada başka iş planları yapıyor
oto yıkama işine giricek bir arkadaşı ileee
amanın her yanımız oldu borç ne halt etcez bilmiyorum vallaa:9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…