canım sen antalyadayken ben fethiyedeydim ve rüyamda seni gördümmmmm
pazarda alışveriş yapıyordun ve çok zayıf çok şıktınnnnnnn
bu arada geçmiş olsunn kuzuya canım tatil dönüşü genelde böle şeyler olur umarım atlatır hemennnn
bu arada bende aycana 2 ay öğretemedim wc olayını çünkü ne kadar uğraşsamda misafir mersin tatil derken düzensiz oldu ama dünden beri bikaç kaza ve bikaç kerede başarılı olduk sabah yatağında kakakaaaaa die ağladı götürdüm yaptı pek sevindim kızımm büyüyoooo
insan karnı tok olduğu halde neden yemek yemek iste kiSinir oluyorum Bundan vazgeçemenin bir yolu var mı acaba ?? :26:
ayşee cnm rüya ters ddüşermişş löplöp yediigm poçalarrr mı ynsıdı acep9:
bu kez temkinli davranıp hemen ishal ilacı verdim o yüzdne biraz hafif geçirebilir ama biraz
ateşi var birazdan saglık ocagına götürcemmm bogazında enfeskyon var sanırım
wc olayı içinde tebrikler cnmm emin ol çok rahat etceksin
bezlememekk alt degiştirmemkk süperr bişiyy
zaten biraz zamn geçsin gel altını baglıycam de baglatmaz geçmiş olsunn sanada cnmm:)
bugün bende rüyamda izlemiii gördüm ama hatırlamıyorumm(((
bulursan bir çare banada şöyle aynı durumdayım.sürekli birşeyler yemek istiyorum. güya 1 eylülden itibaren düzenli bir diyet yapacaktım bugün ayın 7 si. 1 haftam boşa gitti.ama bugün diyetime başladım.devamlı olur inşallah.bir şey duymuştum 21 gün boyunca hiç aksatmadan diyet yaparsan beyin onu kaydediyor ve açlık hissetmiyormuş.deneyecem bakalım inşallan olur
canım ben fethiyede herşey dahildi otel süperdi ve her an bişiler yedik ve sınırsızca 10 günde 1600 artıyla döndüm
umarım hallederiz bu wc olayını bakalım artıkkkkk
bu arada bizim otel majesty tuana club idi fethiye bi inceleyin kesinlikle tavsiye edrimmm biz yanında ilkay otel vardı orda kaldık ama diğer otelin tüm imkanlarından faydalandık kişi başı normalde 250 imiş tuana ama biz ilkayda 100 liraya kaldık tuanaya9 da giriyorduk gece kaçta çıkarsan çık seneye 10 gün düşünüoz inşalla....
bulursan bir çare banada şöyle aynı durumdayım.sürekli birşeyler yemek istiyorum. güya 1 eylülden itibaren düzenli bir diyet yapacaktım bugün ayın 7 si. 1 haftam boşa gitti.ama bugün diyetime başladım.devamlı olur inşallah.bir şey duymuştum 21 gün boyunca hiç aksatmadan diyet yaparsan beyin onu kaydediyor ve açlık hissetmiyormuş.deneyecem bakalım inşallan olur
selam kızlar nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir.bayram tatilinden döndüğümden beri bütün işlerim yarım yamalak.ev tadilatı çok agır ilerliyor ikametgahı almak bile 2 günümü aldı 2 gün işe gittim oda hep ögleden sonra bugün işe gitmem gerekirken annemin misafirleri yüzünden kızıma bakamıyacak ve ben bugün işyerinde maaşları hesaplamam gerekirken evdeyim kızım pazartesi okula başlayacak ama daha kayıt bile ettirmedik.ev işlerinide yapasım yok .ve tüm bu can sıkıntısı içinde ben hırsımı yemekten alıyorum kendime engel olamıyorum bugün evlilik yıldönümümüz eşim gece 12 den sonra bana süpriz yaptı pasta almış hediyelerimi almış yıldönümümüzü kutladı bense daha ne yapacagıma bile karar veremedim
bunun aynısı bende vardı sanırım 2-3 ay önce ,spora giderdönüşte yarım ekmek döner alırdım kızımla,aslında tokum he !!sırf canım istiyor diye yerdim.ama sonra düşündüm canımın her istediğini alabiliyormuyum -hayır- mesela şuada bir suit bir otelde yanlız başıma havuz kenarında oturup müzik dinleyip bira içmek istiyorum!!!insan karnı tok olduğu halde neden yemek yemek iste kiSinir oluyorum Bundan vazgeçemenin bir yolu var mı acaba ?? :26:
mutlu huzurlu sevgi ve saygıyla ömrünüzü geçirin inşallah canım...nice tatlı yıllarselam kızlar nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir.bayram tatilinden döndüğümden beri bütün işlerim yarım yamalak.ev tadilatı çok agır ilerliyor ikametgahı almak bile 2 günümü aldı 2 gün işe gittim oda hep ögleden sonra bugün işe gitmem gerekirken annemin misafirleri yüzünden kızıma bakamıyacak ve ben bugün işyerinde maaşları hesaplamam gerekirken evdeyim kızım pazartesi okula başlayacak ama daha kayıt bile ettirmedik.ev işlerinide yapasım yok .ve tüm bu can sıkıntısı içinde ben hırsımı yemekten alıyorum kendime engel olamıyorum bugün evlilik yıldönümümüz eşim gece 12 den sonra bana süpriz yaptı pasta almış hediyelerimi almış yıldönümümüzü kutladı bense daha ne yapacagıma bile karar veremedim
ben menümü taksit taksit yazıyım bu böyle olmicak toplu yazamıyorum cunku ne yediğimi hatırlamıyorum
ve kılomda artışş alarmları varrr bu defa kararlıyım 70 düşmeden bu işi boşlamicamm
ben de nasıl bir yüzsüzsem anacım millet kaç kilolar veriyo halada dikkat ediyoo(maşallahhh)
ben 1-2 kılo verdim diye hemen git 3 tane kurabiye yee
ohhh ne güzell aptal sevdaaptal sevda
buda 3 kurabiyeden sonraki gün 3 tane bisküvi yedim onun için
hadi şimdi devam diyetee
az yagda pişmiş 2 yumurta
6 tane zeşil zeytin
3 dilim salam (tavada kızartılmış)
şekersiz klasik çözünebilir kahve
3-4 parça uzun tel peynir
karbon menüsü bu arada kızlar
sonra dimeyinn anaa bu kızz napmışş
diyee:):):):)
acıkınca 2-3 tane yumurta haşliyim diyorum,yada kıymalı yumurta yapıyım
akşamda tavuk ızgara, salata,zero yada ayran
kızlar bi el atın iyimi sizce???:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?