80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnnnnn okuldayım sadece boş boş beklioz saat 12 olsun die canım sıkıldı yaaa muhabbet de sarmıo pek okuldaaa
uykum varrrrrr sabah sabah börek yedim oysaki ne güzel 1 dilim kepek ekmeği 2 kare kaşar ve 1 domatesle kahvaltı yapmıştımmm okulda ıspanaklı gözleme yedim birazzz

bide regl şişliği patlayacak gibiyim.....

canım sen antalyadayken ben fethiyedeydim ve rüyamda seni gördümmmmm
pazarda alışveriş yapıyordun ve çok zayıf çok şıktınnnnnnn

bu arada geçmiş olsunn kuzuya canım tatil dönüşü genelde böle şeyler olur umarım atlatır hemennnn

bu arada bende aycana 2 ay öğretemedim wc olayını çünkü ne kadar uğraşsamda misafir mersin tatil derken düzensiz oldu ama dünden beri bikaç kaza ve bikaç kerede başarılı olduk sabah yatağında kakakaaaaa die ağladı götürdüm yaptı pek sevindim kızımm büyüyoooo

insan karnı tok olduğu halde neden yemek yemek iste ki Sinir oluyorum Bundan vazgeçemenin bir yolu var mı acaba ?? :26:

regl şişkinliği olmasına ve dün sadece 20 dk yürümeme rağmen tartıda 500 gram eksik çıktım.70'li rakamlara cok az kaldı. inşallah başarıcaz hepimiz azmedelim.

vücut alışınca oluyormuş.1 haftadır pirinc makarna türü tüketmedim.dün ufacık dolma ağır geldi.lezzet bile alamadım.tuzsuz yemeye de alıştım.cikolata dondurma zaten yemiyorum.sonucta 4 kilo gitti.

bakalım inşallah bugünde bozmayacağım.yürüyüşümü yapayım şimdi.

ahh ahh dertlerde bir yandan eskiden olsa hemen sıgınırdım yiyeceklere abur cuburlara şimdi canım birşey istemiyor.

ayşee cnm rüya ters ddüşermişş löplöp yediigm poçalarrr mı ynsıdı acep9:

bu kez temkinli davranıp hemen ishal ilacı verdim o yüzdne biraz hafif geçirebilir ama biraz
ateşi var birazdan saglık ocagına götürcemmm bogazında enfeskyon var sanırım

wc olayı içinde tebrikler cnmm emin ol çok rahat etceksin
bezlememekk alt degiştirmemkk süperr bişiyy
zaten biraz zamn geçsin gel altını baglıycam de baglatmaz geçmiş olsunn sanada cnmm:)

bugün bende rüyamda izlemiii gördüm ama hatırlamıyorumm(((

insan karnı tok olduğu halde neden yemek yemek iste ki Sinir oluyorum Bundan vazgeçemenin bir yolu var mı acaba ?? :26:

bulursan bir çare banada şöyle aynı durumdayım.sürekli birşeyler yemek istiyorum. güya 1 eylülden itibaren düzenli bir diyet yapacaktım bugün ayın 7 si. 1 haftam boşa gitti.ama bugün diyetime başladım.devamlı olur inşallah.bir şey duymuştum 21 gün boyunca hiç aksatmadan diyet yaparsan beyin onu kaydediyor ve açlık hissetmiyormuş.deneyecem bakalım inşallan olur

canım ben fethiyede herşey dahildi otel süperdi ve her an bişiler yedik ve sınırsızca 10 günde 1600 artıyla döndüm
umarım hallederiz bu wc olayını bakalım artıkkkkk

bu arada bizim otel majesty tuana club idi fethiye bi inceleyin kesinlikle tavsiye edrimmm biz yanında ilkay otel vardı orda kaldık ama diğer otelin tüm imkanlarından faydalandık kişi başı normalde 250 imiş tuana ama biz ilkayda 100 liraya kaldık tuanaya9 da giriyorduk gece kaçta çıkarsan çık seneye 10 gün düşünüoz inşalla....

canım tatil ve bayram sonrası hepimiz düzen oturtmaya çalışıyoruz 1 eylül hepimizin başlangıcı olsunnn zaten hepimizin kiloları birbirine yakınnnn hadi az az olsun ama bizim olsun yılmak yokkkkk ok?

biz giderken biliyorduk aslında otelin eksikleirni çünkü ben nette okumuştum
ama kalabalık gitmigimiz için içimizden bir kaç kişi 200 lira daha vermek istemedi
mecburen uyum sagladık

ben daha önce bellekte sirene vee kemerde macig lıfe gitmiştim gerçekten süperdi
burası oraya göre 1 yıldız etmez yani
seneye zaten fthiye düşünüyoruz olmadı dediign yerlere bakarız

bizm oteldede her an yiyecek şeyler vardı amaa aöglen ve akşam yemekleri ofsayttı salata bar ları bile çok geniş degildi
200 lira daha vermek istemeyen arkadaşlar pişman oldular

siz iki otelde birdne mmi keldınız anlamadım ben?

ahh ahhh 21 gün yapabilsek ne var :) her sabah başlayayım diyorum kalkarkalkmaz çikolata yiyince olmuyo ama yinede pes etmek yok denicem 21 gün olayı mide az yemeğe alışıyo ya işte mide küçülüyo normal yani umarım istediğin gibi kilolarını verirsin

selam kızlar nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir.bayram tatilinden döndüğümden beri bütün işlerim yarım yamalak.ev tadilatı çok agır ilerliyor ikametgahı almak bile 2 günümü aldı 2 gün işe gittim oda hep ögleden sonra bugün işe gitmem gerekirken annemin misafirleri yüzünden kızıma bakamıyacak ve ben bugün işyerinde maaşları hesaplamam gerekirken evdeyim kızım pazartesi okula başlayacak ama daha kayıt bile ettirmedik.ev işlerinide yapasım yok .ve tüm bu can sıkıntısı içinde ben hırsımı yemekten alıyorum kendime engel olamıyorum bugün evlilik yıldönümümüz eşim gece 12 den sonra bana süpriz yaptı pasta almış hediyelerimi almış yıldönümümüzü kutladı bense daha ne yapacagıma bile karar veremedim

ben menümü taksit taksit yazıyım bu böyle olmicak toplu yazamıyorum cunku ne yediğimi hatırlamıyorum
ve kılomda artışş alarmları varrr bu defa kararlıyım 70 düşmeden bu işi boşlamicamm
ben de nasıl bir yüzsüzsem anacım millet kaç kilolar veriyo halada dikkat ediyoo(maşallahhh)
ben 1-2 kılo verdim diye hemen git 3 tane kurabiye yee
ohhh ne güzell aptal sevda aptal sevda
buda 3 kurabiyeden sonraki gün 3 tane bisküvi yedim onun için

hadi şimdi devam diyetee

canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsunn bunlarda benden sizeee
Rabbim bir ömürr eşinle evladınla yuvanda huzur, muhabbet nasip etsin inşşşş.
merak etme herşey bi çırpıda oluverirr
kızı okula yazdırırsın,işlerinde hallolur kendine de hakim olursun
biraz relax ol canım haklısın hepsi üst üste gelmiş ama
halledersinn inşşş. merak etmee
kolayy gelsinnn:13::13:

az yagda pişmiş 2 yumurta
6 tane zeşil zeytin
3 dilim salam (tavada kızartılmış)
şekersiz klasik çözünebilir kahve
3-4 parça uzun tel peynir

karbon menüsü bu arada kızlar
sonra dimeyinn anaa bu kızz napmışş
diyee:):):):)

acıkınca 2-3 tane yumurta haşliyim diyorum,yada kıymalı yumurta yapıyım

akşamda tavuk ızgara, salata,zero yada ayran

kızlar bi el atın iyimi sizce???:26:

bunun aynısı bende vardı sanırım 2-3 ay önce ,spora giderdönüşte yarım ekmek döner alırdım kızımla,aslında tokum he !!sırf canım istiyor diye yerdim.ama sonra düşündüm canımın her istediğini alabiliyormuyum -hayır- mesela şuada bir suit bir otelde yanlız başıma havuz kenarında oturup müzik dinleyip bira içmek istiyorum!!!yapabiliyormuyum -hayır- ,onun gibi düşün her istenileni yapamadığımız gibi her istediğimizi yiyemeiz,zaten yiyince burdakiler pek dövüyo insanı sende yeme güüzel gözlü hakim ol kendine bak 3-4 haftada topladım kendimi artık canım çekmiyo dolaptaki nutellayı ve dondurucudaki karemelli dondurmayı
mutlu huzurlu sevgi ve saygıyla ömrünüzü geçirin inşallah canım...nice tatlı yıllar

valla iyi gibi ama karbo yapmadım ben hiç,e yediklerin ve yiyeceklerinde karbon sonuçta no preblema :) ama sakın kaçamak yapma sevdaaaaaaaaaa

dün ne yedim ???
sabah:1 adet menemen poğacası,tek şekerli çay (bu poğaça pastanede yapılan ,margariniz bi poğaça çok masum ve minnak kadar)
öğle ustalara tavuklu pilav-kola verdim tam kendime çekip 2 kaşık aldım annem geldi o yedi son tabaktı çünkü ben kola içtim 1 bardak
akşam kepekli ekmeğe kaşarlı sucuklu tost ,1 bardak kola
ara:3-4 dilim karpuz

bugün ne yedim ?
sabah 1 adet patatesli poğaça (çok kötü bi seçimdi kabul )
ara:2 dilim ev baklabası (komşum getirdi )
ara:1 orta kahve
öğle:yoğurtlu makarna5 yemek kaşığı
artık bişi yemem işe başlıyorum akşam nişan var ,ordan da kızı almaya gidicez eşime bişiler yaparım ben yemem zaten baklvava,makarna,poğaça 3lüsü kalori kotamı doldurdu...çok acıkırsam kahve içerim o keser beni yada karpızzzzz

gülay kaçar ,işler dağ gibi öptüm hepinizi(şair miym neyim yaw)

not:3 tane soru sorcam size dönene kadar cevap bekliyorum
1:neden kimse girmiyor sessiz bburalar?
2:tülüm nerdesin ? kaçamak yapıyosan yandın
3:holume yolluk alcam shgy mi alsam ,normal yolluk mu ,hangisi daha geç kirlenir sizce

tülincim ne yesem diye düşünüyorken senin çorbanın tarifini okudum bhemen yaptım çok güzelmiş tadı tabi ben 2-3 kepçe kadar içtim :) anneme yengeme filan da içirdim onlar da çok beğendiler ama bir kepçe çok az tabi Allah kolaylık versin canım
benim annem de 101 kilo boyu da 160 filandır panik atak hastası evden dışarı çıkmaz dizlerinden rahatsız zor yürüdüğü için çok hareket edemez kronik migreni var her sabah başı ağrır tansiyon vs vs.. kilo vermeyi çok istiyor çünkü hayatını çok kötü etkiliyor ama tek başına yemek yapmak kahvaltı yapmak istemiyor eriniyor hep dandik şeyler yiyor ara öğünü yok ve benim gibi tatlı düşkünü ona yardım edebilmeyi çok istioyrum kilo verse kendimden fazla sevinirim ama ben gidince yine aynı dondurucuya senin bulgur ymercimek nohutu haşlayıp koyayım oda ayrana karıştırıp yesin ve bunun gibi faydalı ve kolay hazırlanabilecek şeylere alıştırsam çok iyi olacak aklına fikir gelen var mı?

denizicmm
cnm kolay gelsin hepsi üst üste gelmiş
umarım en kısa zmanda herşey yoluna girer cnm
sakın hırısını yemekten alma bend eöle yapıyorum ama sonunda üzülüyoruz....
bende 1 hafta tatil yaptım ama burnumdan geldi vallahi yaa
bi tafartan çamaşır yıka bir taraftan dneizlşe ilgilen
kayrayada gecicekk 2 gün sonraaa

gülay
eşyaların geldi mi cnm
g,le güle kullann...

sevda
karbondan sonra çok dikkat etmek lazım cnm
ya hemen geri gelebiliyor artılar
benim gözüm korktu sırf bu yüzden yapamıyorum karbonu
en son 65 den 62.5 uga düşmüştüm
vce gerisin geri geldi kilocuklar
ama sen salata filan tüketiyorsunn
kilo artışın çok olmazzz meyve ve tatlıyıdaa
azar azar ekle menüyee cnm
birde zeytin çok karbon lu degilmiydi?

bende bugünden itibaren menüleirmi yazmaya başlıycam canlar
olmuyor böle yahuuu yazınca disiplinli oluyorsun

herkes yazsıın menüsünü artık lütfen
veee yeme içme işini bırakalım artık
kilo vermek için veirmli bir döneme girdikk
artıkınnn kurban bayramanı kadarrr
yol alalımm hadi bakalımmmm

izloşşş seni görüyorum aşagıdaaaaa
hoşgeldinnn nasılsınn?

bu arada bayramdaaa beniii unutmayıp aradıgın içinnn
tşk edeirmmm kuşum tekrardann

anca kendimeeee geldimm kuu:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…