canım sen antalyadayken ben fethiyedeydim ve rüyamda seni gördümmmmm
pazarda alışveriş yapıyordun ve çok zayıf çok şıktınnnnnnn
bu arada geçmiş olsunn kuzuya canım tatil dönüşü genelde böle şeyler olur umarım atlatır hemennnn
bu arada bende aycana 2 ay öğretemedim wc olayını çünkü ne kadar uğraşsamda misafir mersin tatil derken düzensiz oldu ama dünden beri bikaç kaza ve bikaç kerede başarılı olduk sabah yatağında kakakaaaaa die ağladı götürdüm yaptı pek sevindim kızımm büyüyoooo
günaydın kızlar
geçmişi yine okuyamadımmmm
biraz kendime geldim bugün sabah uyandıgımda iyi hissediyordum kendimi
aamaa cnm hala sıkkın dün denizin kusması ve ishali başladı yine
hemen ishal ilacı verdim ve kusma içinde fitil ttım
sabahta ateşi eklendi ilaç veirnce kendine geliyor
nedir bu çektigim bilnmiyorum ya
1 hafta tatil yaptımya burnumdan gelcek illa fitil fitil
akşama acile götürcemm ateşi oldugu için
mmikrobik bir olaya olabilir...
hiç kendimde dgeildim 2 gündür ve yine yemeye devam ettim
bugün sabah tartıldım 66.1 çıktım listeye göre 1.100 artıdayım oysa okadar çok yeidmki 3 kilo
almışımdır diye düşündüm hep
reglimde henüz bitmedi bitince dahada inerim eminim
bugün başladım düzgün beslenmeyee vee inanki diyet yapmak çok güsel ya mide rahat
oluyor hepp sabah kahvalımı yaptım 1 lt su içtim 1 fincanda yeşil çay
umarımmm bu kış kalanlardan kurtuluruz hep birlikteeeee
eşimde bu arada başka iş planları yapıyor
oto yıkama işine giricek bir arkadaşı ileee
amanın her yanımız oldu borç ne halt etcez bilmiyorum vallaa:9
insan karnı tok olduğu halde neden yemek yemek iste kiSinir oluyorum Bundan vazgeçemenin bir yolu var mı acaba ?? :26:
selam kızlar nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir.bayram tatilinden döndüğümden beri bütün işlerim yarım yamalak.ev tadilatı çok agır ilerliyor ikametgahı almak bile 2 günümü aldı 2 gün işe gittim oda hep ögleden sonra bugün işe gitmem gerekirken annemin misafirleri yüzünden kızıma bakamıyacak ve ben bugün işyerinde maaşları hesaplamam gerekirken evdeyim kızım pazartesi okula başlayacak ama daha kayıt bile ettirmedik.ev işlerinide yapasım yok .ve tüm bu can sıkıntısı içinde ben hırsımı yemekten alıyorum kendime engel olamıyorum bugün evlilik yıldönümümüz eşim gece 12 den sonra bana süpriz yaptı pasta almış hediyelerimi almış yıldönümümüzü kutladı bense daha ne yapacagıma bile karar veremedim
ben menümü taksit taksit yazıyım bu böyle olmicak toplu yazamıyorum cunku ne yediğimi hatırlamıyorum
ve kılomda artışş alarmları varrr bu defa kararlıyım 70 düşmeden bu işi boşlamicamm
ben de nasıl bir yüzsüzsem anacım millet kaç kilolar veriyo halada dikkat ediyoo(maşallahhh)
ben 1-2 kılo verdim diye hemen git 3 tane kurabiye yee
ohhh ne güzell aptal sevdaaptal sevda
buda 3 kurabiyeden sonraki gün 3 tane bisküvi yedim onun için
hadi şimdi devam diyetee
bu menün çok güzelaz yagda pişmiş 2 yumurta
6 tane zeşil zeytin
3 dilim salam (tavada kızartılmış)
şekersiz klasik çözünebilir kahve
3-4 parça uzun tel peynir
karbon menüsü bu arada kızlar
sonra dimeyinn anaa bu kızz napmışş
diyee:):):):)
acıkınca 2-3 tane yumurta haşliyim diyorum,yada kıymalı yumurta yapıyım
akşamda tavuk ızgara, salata,zero yada ayran
kızlar bi el atın iyimi sizce???:26:
tülincim ne yesem diye düşünüyorken senin çorbanın tarifini okudum bhemen yaptım çok güzelmiş tadı tabi ben 2-3 kepçe kadar içtim :) anneme yengeme filan da içirdim onlar da çok beğendiler ama bir kepçe çok az tabi Allah kolaylık versin canım
benim annem de 101 kilo boyu da 160 filandır panik atak hastası evden dışarı çıkmaz dizlerinden rahatsız zor yürüdüğü için çok hareket edemez kronik migreni var her sabah başı ağrır tansiyon vs vs.. kilo vermeyi çok istiyor çünkü hayatını çok kötü etkiliyor ama tek başına yemek yapmak kahvaltı yapmak istemiyor eriniyor hep dandik şeyler yiyor ara öğünü yok ve benim gibi tatlı düşkünü ona yardım edebilmeyi çok istioyrum kilo verse kendimden fazla sevinirim ama ben gidince yine aynı dondurucuya senin bulgur ymercimek nohutu haşlayıp koyayım oda ayrana karıştırıp yesin ve bunun gibi faydalı ve kolay hazırlanabilecek şeylere alıştırsam çok iyi olacak aklına fikir gelen var mı?
izloşşş seni görüyorum aşagıdaaaaa
hoşgeldinnn nasılsınn?
bu arada bayramdaaa beniii unutmayıp aradıgın içinnn
tşk edeirmmm kuşum tekrardann
anca kendimeeee geldimm kuu:)))))
valla ne biliyim canım dalga geçer gibi 3 aylık pakete üye olursanız 251 lira dedi işteeSizi yaramazlar siziiiiiii
Burcu işiniz hayırlı olsun...
3 aylık 251
İyi de bu 1 lira nesi oluyor,kısaca 250 deseler ya.Sanırım ancak kurtarıyor
Ben de çok sayfa olunca okumaya üşeniyorum ve kaçırdığım yerler çok oluyor,üzülmeyin...
inşşş. kaçamak yapmicam diyom ama tatlısızlık kötü ediyoo yavrum yabunun aynısı bende vardı sanırım 2-3 ay önce ,spora giderdönüşte yarım ekmek döner alırdım kızımla,aslında tokum he !!sırf canım istiyor diye yerdim.ama sonra düşündüm canımın her istediğini alabiliyormuyum -hayır- mesela şuada bir suit bir otelde yanlız başıma havuz kenarında oturup müzik dinleyip bira içmek istiyorum!!!yapabiliyormuyum -hayır- ,onun gibi düşün her istenileni yapamadığımız gibi her istediğimizi yiyemeiz,zaten yiyince burdakiler pek dövüyo insanı sende yeme güüzel gözlü hakim ol kendine bak 3-4 haftada topladım kendimi artık canım çekmiyo dolaptaki nutellayı ve dondurucudaki karemelli dondurmayı
mutlu huzurlu sevgi ve saygıyla ömrünüzü geçirin inşallah canım...nice tatlı yıllar
valla iyi gibi ama karbo yapmadım ben hiç,e yediklerin ve yiyeceklerinde karbon sonuçta no preblema :) ama sakın kaçamak yapma sevdaaaaaaaaaa
haklısın canım dikkat etmek gerekiyorrdenizicmm
cnm kolay gelsin hepsi üst üste gelmiş
umarım en kısa zmanda herşey yoluna girer cnm
sakın hırısını yemekten alma bend eöle yapıyorum ama sonunda üzülüyoruz....
bende 1 hafta tatil yaptım ama burnumdan geldi vallahi yaa
bi tafartan çamaşır yıka bir taraftan dneizlşe ilgilen
kayrayada gecicekk 2 gün sonraaa
gülay
eşyaların geldi mi cnm
g,le güle kullann...
sevda
karbondan sonra çok dikkat etmek lazım cnm
ya hemen geri gelebiliyor artılar
benim gözüm korktu sırf bu yüzden yapamıyorum karbonu
en son 65 den 62.5 uga düşmüştüm
vce gerisin geri geldi kilocuklar
ama sen salata filan tüketiyorsunn
kilo artışın çok olmazzz meyve ve tatlıyıdaa
azar azar ekle menüyee cnm
birde zeytin çok karbon lu degilmiydi?
bende bugünden itibaren menüleirmi yazmaya başlıycam canlar
olmuyor böle yahuuu yazınca disiplinli oluyorsun
herkes yazsıın menüsünü artık lütfen
veee yeme içme işini bırakalım artık
kilo vermek için veirmli bir döneme girdikk
artıkınnn kurban bayramanı kadarrr
yol alalımm hadi bakalımmmm
kuzucuguna maşallahh canımmmayy çok sevindim bezden kurtulmanıza, bizde ege kaka çiş yapınca babasıyla alkış yapıyoruz afferin diye, daha da seviniyor
bir çişşşş deyişi varki, tuvalete nasıl koşuyor bir görüceksin
dışarı gezmeye yani tuvalete zor ulaşacağımız bir yere gideceksek bez bağlıyorum
yap diyorum hayatta yapmıyor, annee cişşş anne cişşş
korktuğum kadar zor olmadı benim 3 günde hallettik çok şükür de bu ara benimkinin iştahı yok
varsa yoksa süt ayran
geçmiş olsun canım
inşallah kolay atlatır, geçen de hastalanan mı bu ben karıştırıyorum hep :26:
biraz daha hassas sanırım
rüyanda beni mi gördünn, merak ettim
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
nice güzel senler görürsünüz hep birlikte inşallah
işler yolunu bulur çok canını sıkma
aman sevdamm naptın
karbon yaparken en kötüsü bu tatlı-unlu bişiyler yemen
meyve bile etkiliyor inankii
sürekli et tüketmek sorun değil de, meyve yememek zorluyor beni
o yüzden biraz zaman verdim kendime
sakın, elin uzandığı anda aklına giyemediğin, aynada olmak istediğin görüntün geldin
lütfen tatlım
bu menün çok güzel
anneciğine çok üzüldüm canım
aslında bu detox değil de
sağlıklı beslenme, sağlıklı öğünlere ihtiyacı var gibi geldi bana
ara öğünleri yapmalı mutlaka
2 hafta dirense sabır etse, inankii kendiliğinden gelir gerisi
inşallah atar fazla kilosunu
rica ederim balım ne demek
tabiki arıycaz sorucaz birbirimizi
bekliyoruz resimleri, unuttuk sanma
maşallahh arkadasımaamerhaba kızlarr
geçmişi okudum herkes iyi, az çok düzene girmeye başladık
pazartesiden beri kaçamaksız süper gidiyorum bende
ama akşamları çok zor oluyor yaa
ama 2 hafta daha bişiy yok kafaya koydum
az sonra markete ton balığı almaya gidicem
tonbalıklı salata yiycem akşama
iksir de yaptım, içiyorum şimdi
tek eksiğim spor yapamıyorum
o da olsa süper olucak herşey
yatak odasına aldırmıştım kondisyon bisikletimi
oturma odasına aldırcam akşam eşime, 10dk bile olsa çevirsem kar kardır
deneriz kuzum evdeki bitsin bundan alıyım bakimm:97::97:kızlar ne zamandır güzel bir yüz temizleme jeli alıp düzenli her gece kullanmayı istiyordum
geçenlerde garnierin jelini aldım 3 etkili olanı, söyliyim söyliyim diyorum hep unutuyorum
gerçekten çok güzel, hergece bi güzel yıkayıp mis gibi yatıyorum
benim yüzümde çok sivilce filan çıkmaz ama, çok temizliyor ferahlatıyor
ihtiyacı olan varsa, tavsiye ederim
Eki Görüntüle 252691
izlemmm
benimkilerin biri olunca dihgeride oluyor geçen sefer ikiside hasta olmuştu
deniz şimdi biraz düzeldi b kezde kayraya geçti uykudan kalktıgındna beir kaynımm ayıyoo diyip duruyor
düzenlide besliyorum ama nedne böle anlamdım sanırım yold aüşüttüler birde dondurma yeidler
benimkilere dondurma ii gelmiyor ya a anladım ben bunuuu
resim ekliycem cnmm aklımdaa
zeyneppp
tülinin çorbasını ben kaçırmışımmmm
nasıldııı?[/QUOTE
ay ben de şu anda onu içiyorum annemle babam dondurma yiyor bana da zorladılar ben de çorbanın üstüne pulbiber attım süper oldu
1lt sudan ayran yapıp içine yeşilmercimek bulgur nohut haşlayıp döküyoruz< bir de salatalık rendeliyoruz süper oluyor üstüne nane pulbiber tülin bunu detoks olarak yapıyomuş ama ben ara öğün gibi yiyorum çok hoşuma gitti saol tülincimm
aklıma gelmişken, geçenlerde kardeşim alışveriş yaparken bi elbise görmüş çok beğenmiş
small(s) kalmış sadece, ama ablama olur diye almış sırtı lastikli , siyah üstüne nakışları var
iyiki almış çok beğendim, collezioneden hemde 12tl
beğenirseniz bi bakın kızlar yaz indirimleri bitmeden, çok kullanışlı, dolapta el altında bulunacak parçalardan
küpemle yüzüğümde kotondan
2 al 3 öde var takılarda
1 tane daha küpe aldım o da çok tatlı, bunlar da 4er lira
takın takıştırın kızar sefamız olsun
bi foto ekliyim barimm
Eki Görüntüle 252732 Eki Görüntüle 252733 Eki Görüntüle 252734
canım bende baktım tekim diye çıktım işlerimde vardı.lahmacun çok kötü olmamış eğer akşam yemeği yemediysen. sabahta ekmek yemediysen onun yerine yarım börek olabilir.lapayı denemedim hiç o yüzden sana yardımcı olamıyorum canım. mini eteklere girelim bu senneeeeeGünaydınnn tülinnnn bende burdayımmm
en erkenci bizleriz heralde
sevgili arkadaslar sağolun cok uzun kocamna yazımı okumussunuz utandım vallahi yaz babam yaz olmus
sevgili wisper (nilgün) , tülin , izlemmm
süper menüler onlarrrr
ben maalesef dün akşam 1 lahmacun ve ayran
bu sabah ta 1 ufak minik dilim ıspanaklı börek yedim
aksam da evde söylemesi ayıp ama pastırmalı kuru fasulye var
onu da 1 dilim ekmek ile 4-5 yemek kaşığı yesem
nasıl olur
ne dersiniz ?
ben en iyisi size yediklerimi yazmıyımda ne yiyeceğimi soruyum
kızın bana hos ben yuzsuzum bu yeme icme konusunda zaten
o kadar yıllar boyu annem babam kızdı da hiccc umursamadımmm
hos ben bu lapayı 2 öğün yemiştim bir keresinde ama cok moralim bozulmustu ve cok ama cok ac hissetmistim kendimi
biraz da kendini sartlamakla alakalı olabilir hersey
ama boyle bir sey yapam sizce nasıl olur
fikirlerinizi rica ediyorummmm ???????
iradesiz kocalar nolceksöyle ona bi daha boyundan büyük işlere kalkışmasın ,kadının yapcağı şey var adamın yapcağı şey var ...İrade kadın işi (şaka bi yana eşine bişi diyemem ama sana aferin arkadaşım,günü bitirmişsin detoksla ,benim lapa hayal oldu dün ağzıma saat 19 da kepekli tosttan başka bişi girmedi ,laminant işi vardı ve ben öldüm )
:):
canım çok geçmiş olsun. tatil dönüşü illaki çocuklarda ufak tefek rahatsızlıklar oluyor.Rabbim şifa versin.günaydın kızlar:
geçmişi yine okuyamadımmmm
biraz kendime geldim bugün sabah uyandıgımda iyi hissediyordum kendimi
aamaa cnm hala sıkkın dün denizin kusması ve ishali başladı yine
hemen ishal ilacı verdim ve kusma içinde fitil ttım
sabahta ateşi eklendi ilaç veirnce kendine geliyor
nedir bu çektigim bilnmiyorum ya
1 hafta tatil yaptımya burnumdan gelcek illa fitil fi
akşama acile götürcemm ateşi oldugu için
mmikrobik bir olaya olabilir...
insan karnı tok olduğu halde neden yemek yemek iste kiSinir oluyorum Bundan vazgeçemenin bir yolu var mı acaba ?? :26:
bulursan bir çare banada şöyle aynı durumdayım.sürekli birşeyler yemek istiyorum. güya 1 eylülden itibaren düzenli bir diyet yapacaktım bugün ayın 7 si. 1 haftam boşa gitti.ama bugün diyetime başladım.devamlı olur inşallah.bir şey duymuştum 21 gün boyunca hiç aksatmadan diyet yaparsan beyin onu kaydediyor ve açlık hissetmiyormuş.deneyecem bakalım inşallan olur
canım Rabbim yuvanızdan mutlulugu eksik etmesin.. nice yıldönümleriniz olsun inşallaahhhhhhselam kızlar nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir.bayram tatilinden döndüğümden beri bütün işlerim yarım yamalak.ev tadilatı çok agır ilerliyor ikametgahı almak bile 2 günümü aldı 2 gün işe gittim oda hep ögleden sonra bugün işe gitmem gerekirken annemin misafirleri yüzünden kızıma bakamıyacak ve ben bugün işyerinde maaşları hesaplamam gerekirken evdeyim kızım pazartesi okula başlayacak ama daha kayıt bile ettirmedik.ev işlerinide yapasım yok .ve tüm bu can sıkıntısı içinde ben hırsımı yemekten alıyorum kendime engel olamıyorum bugün evlilik yıldönümümüz eşim gece 12 den sonra bana süpriz yaptı pasta almış hediyelerimi almış yıldönümümüzü kutladı bense daha ne yapacagıma bile karar veremedim:
neeeeeee 3 kurabiyemiiiiiiiiben menümü taksit taksit yazıyım bu böyle olmicak toplu yazamıyorum cunku ne yediğimi hatırlamıyorum
ve kılomda artışş alarmları varrr bu defa kararlıyım 70 düşmeden bu işi boşlamicamm
ben de nasıl bir yüzsüzsem anacım millet kaç kilolar veriyo halada dikkat ediyoo(maşallahhh)
ben 1-2 kılo verdim diye hemen git 3 tane kurabiye yee
ohhh ne güzell aptal sevdaaptal sevda
buda 3 kurabiyeden sonraki gün 3 tane bisküvi yedim onun için
:
hadi şimdi devam diyetee
helal benim ortimeeeeeeebunun aynısı bende vardı sanırım 2-3 ay önce ,spora giderdönüşte yarım ekmek döner alırdım kızımla,aslında tokum he !!sırf canım istiyor diye yerdim.ama sonra düşündüm canımın her istediğini alabiliyormuyum -hayır- mesela şuada bir suit bir otelde yanlız başıma havuz kenarında oturup müzik dinleyip bira içmek istiyorum!!!yapabiliyormuyum -hayır- ,onun gibi düşün her istenileni yapamadığımız gibi her istediğimizi yiyemeiz,zaten yiyince burdakiler pek dövüyo insanı sende yeme güüzel gözlü hakim ol kendine bak 3-4 haftada topladım kendimi artık canım çekmiyo dolaptaki nutellayı ve dondurucudaki karemelli dondurmayı
sakın kaçamak yapma sevdaaaaaaaaaa:
ooohhh iyiki gelmiş annennnndün ne yedim ???
sabah:1 adet menemen poğacası,tek şekerli çay (bu poğaça pastanede yapılan ,margariniz bi poğaça çok masum ve minnak kadar)
öğle ustalara tavuklu pilav-kola verdim tam kendime çekip 2 kaşık aldım annem geldi o yedi son tabaktı çünkü ben kola içtim 1 bardak
akşam kepekli ekmeğe kaşarlı sucuklu tost ,1 bardak kola
ara:3-4 dilim karpuz
bugün ne yedim ?
sabah 1 adet patatesli poğaça (çok kötü bi seçimdi kabul )
ara:2 dilim ev baklabası (komşum getirdi )
ara:1 orta kahve
öğle:yoğurtlu makarna5 yemek kaşığı
artık bişi yemem işe başlıyorum akşam nişan var ,ordan da kızı almaya gidicez eşime bişiler yaparım ben yememzaten baklvava,makarna,poğaça 3lüsü kalori kotamı doldurdu...çok acıkırsam kahve içerim o keser beni yada karpızzzzz
gülay kaçar ,işler dağ gibi öptüm hepinizi(şair miym neyim yaw)
not:3 tane soru sorcam size dönene kadar cevap bekliyorum
1:neden kimse girmiyor sessiz bburalar?
2:tülüm nerdesin ? kaçamak yapıyosan yandın
3:holume yolluk alcam shgy mi alsam ,normal yolluk mu ,hangisi daha geç kirlenir sizce
canım benim çok geçmiş olsun annene.benim anacımdada farklı rahatsızlıklar var.tülincim ne yesem diye düşünüyorken senin çorbanın tarifini okudum bhemen yaptım çok güzelmiş tadı tabi ben 2-3 kepçe kadar içtim :) anneme yengeme filan da içirdim onlar da çok beğendiler ama bir kepçe çok az tabi Allah kolaylık versin canım
benim annem de 101 kilo boyu da 160 filandır panik atak hastası evden dışarı çıkmaz dizlerinden rahatsız zor yürüdüğü için çok hareket edemez kronik migreni var her sabah başı ağrır tansiyon vs vs.. kilo vermeyi çok istiyor çünkü hayatını çok kötü etkiliyor ama tek başına yemek yapmak kahvaltı yapmak istemiyor eriniyor hep dandik şeyler yiyor ara öğünü yok ve benim gibi tatlı düşkünü ona yardım edebilmeyi çok istioyrum kilo verse kendimden fazla sevinirim ama ben gidince yine aynı dondurucuya senin bulgur ymercimek nohutu haşlayıp koyayım oda ayrana karıştırıp yesin ve bunun gibi faydalı ve kolay hazırlanabilecek şeylere alıştırsam çok iyi olacak aklına fikir gelen var mı?
canım 1,5 lt ayranının içine önceden haşladıgımız 4 çorba kaşığı nohut , 4 kaşık yeşil mercimek , 4 kaşık bulgur ve 2 salatalık rendesi ekliyorum.ben 1 lt ayrandan yapıyorum genelde.çok geliyor. içine kimyon , pulbiber ve naneyle az tuz ekliyorum. şimdi yiyeceğime taze nane ve maydonozda ekliycem. tadıda güzllllzeyneppp
nasıldııı?
canım bende kullanıyorum ama düzenli değil.çok ferahlık veriyor. ve temiz hissettiriyor bencede...kızlar ne zamandır güzel bir yüz temizleme jeli alıp düzenli her gece kullanmayı istiyordum
geçenlerde garnierin jelini aldım 3 etkili olanı, söyliyim söyliyim diyorum hep unutuyorum
gerçekten çok güzel, hergece bi güzel yıkayıp mis gibi yatıyorum
benim yüzümde çok sivilce filan çıkmaz ama, çok temizliyor ferahlatıyor
ihtiyacı olan varsa, tavsiye ederim
Eki Görüntüle 252691
neeeee 4 liramıııııı...hemen gitmem lazımmmmaklıma gelmişken, geçenlerde kardeşim alışveriş yaparken bi elbise görmüş çok beğenmiş
small(s) kalmış sadece, ama ablama olur diye almış sırtı lastikli , siyah üstüne nakışları var
iyiki almış çok beğendim, collezioneden
beğenirseniz bi bakın kızlar yaz indirimleri bitmeden, çok kullanışlı, dolapta el altında bulunacak parçalardan
küpemle yüzüğümde kotondan
2 al 3 öde var takılarda
1 tane daha küpe aldım o da çok tatlı, bunlar da 4er lira
takın takıştırın kızar sefamız olsun
bi foto ekliyim barimm
Eki Görüntüle 252732 Eki Görüntüle 252733 Eki Görüntüle 252734
canım afiyet olsunnn rica ederimm yin gariiiiizeyneppp
nasıldııı?[/QUOTE
ay ben de şu anda onu içiyorum annemle babam dondurma yiyor bana da zorladılar ben de çorbanın üstüne pulbiber attım süper oldu
1lt sudan ayran yapıp içine yeşilmercimek bulgur nohut haşlayıp döküyoruz< bir de salatalık rendeliyoruz süper oluyor üstüne nane pulbiber tülin bunu detoks olarak yapıyomuş ama ben ara öğün gibi yiyorum çok hoşuma gitti saol tülincimm
canım kulaklarını çınlattım bugun markette. komşuma bi arkadaşım sabahta yiyo alsammı dedim. oda faydasını görürse al o bi denesin dedimerhaba arkadaşlar ben de bugünkü listemi yazayım;
uyanınca:sirkeli su,1 hurma,1kuru kayısı,koca bir bardak su
sabah:1 dilim uno denge light ekmek ,ince bir dilim kşar peyniri,küçük 1 adet domates biber ,4 yeşil zeytin,süs biberi turşusu
ara: 1 dilim karpuz
öğle:1 kepce domates çorbası, 2 adet küçük dolma,bir iki parça balık
ara:10 üzüm tanesi,1 hurma
akşam:1 kase dereotlu light yoğurttan cacık,bir çatalda taze fasulye
arkadaşlar tüm gün öğlen yediğim o iki küçük dolmanın vicdan azabını cektim.ama dengeli ve az yemeye calıstım gün boyu.surf dengelemek icin aksam cacık yedim sadece.
1 haftadır pilav makarna bulgur beyaz undan yapılan hicbirsey,dondurma,aburcubur,çikolataa hiçbirşey yemedim biraz şaşırtmaca acısından iyi olur ama dimi:18: o iki küçük dolma bana verdiğim 4 kiloyu aldırmaz herhalde:18:
kocaman bir bardak karışık ödem söktürücü çay içtim(maydanoz,kiraz sapı,yeşilçay,biberiye,limon,kabuk tarçın)
ayrıca 3 litreye yakın su içtim.
off şimdi hemen 1 saat yürüyüş yapıcam.yakmam lazım o iki küçük biber dolmasınınasıl sence fark ediyomu
işte menüm kızlar
KAHVALTIIKI DİLİM K EKMEGİ IKI DOÖATES DÖRT ZEYTİN BİRAZ TEL PEYNİR
ARABİR ŞEFTALİ
ÖGLENALTI KÖFTE KÜÇÜKTÜ BOL SALATA YOGURT
ARAIKI ARMUT
AKŞAMBİR TABAK BAMYA ÜÇ BARDAK AYRAN
SUUUU 3 LT SPORRR 1 SAAT YÜRÜYÜŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?