80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tülincim ben kacırdım galiba NE CORBASI İÇİYORSUN

Son düzenleme:

allahımmmm 2 kez de okudum yanlışlık olmasın diye
3 al 2 öde var yani şekerim, düzelteyimm bu şekilde

resim koyarım ruhun duymaz gülümmm

canım haklısın yazmamışım....biber turşusuydu canım anlamışsın hemen.sabahta yiyorsun midene zarar vermez inşallah. bende bi süre sonra deneyeyim ozmn. hepsi birarada yormasın seniii

tülincim ben kacırdım galiba NE CORBASI İÇİYORSUN
canım ben detoks çorbası içiyorum. 2 saatte bir kase. nohut yeşilmercimek ve bulguru kurularından 4 er kaşık haşlıyorsun. 1 - 1,5 lt ayranın içine ekliyorsun bide 2 salatalık rendesi ekliyorsun.dilersen baharatta atabilirsin.sabah 1dilim ekmek domates salatalık yeşillik / 1 haş.yumurta / az peynir yiyosun.en geç 9 10 da kahvaltı bitecek. akşamda yine en geç 21 22de bitmeli.2 gün yapılıyor.

ben ramazan öncesinde 800 gr vermiştim 2 günde. ama 1 - 1,5 verenleri duymuştum. ben bedeni temizleyip diyete hazırladıgı için yapıyorum. birde ben 78.6 idim pazar günü. pztesi 77.8 salı 77.4 bu sabahta 77 yi gördüm. üstelik prensesde geldi dün

tülincimm teşekkürler tatlım
kotonun takıları gerçekten harika oluyor...
yani 5 tane alışılmış takın olacağına 1 tane değişik ve kaliteli tasarım küpen yüzüğün olsun dedirten cinsten
hele de şimdi indirimler varken, bikaç parça eklemek lazım

Ahh ahhh bi küçülse zaten ben 4-5 ay adam akıllı diyet yapabilsem ne var 10 gün anca geçicek geçicek bunlarda geçicek bende düzelicem elbet

sakın, elin uzandığı anda aklına giyemediğin, aynada olmak istediğin görüntün geldin
lütfen tatlım

Haklısın da işte insan bi anda unutuyo herşeyi saldırıyo yemeğe kendime bir düzene soksam devam ederim de. umarım onuda başarıcam

menüm

kahvaltım
1 domates salatalık biraz krem peynir 1 light etimek

10 tane üzüm

1 kepçe tarhana çorbası biraz yoğurt

1 tane yağsız tavada yumurta

tonbalıklı salata- yarım bardak zero kola
(1 domates, 1 avuç haşlanmış börülce, yarım kutu ton balığı, bol maydonoz)

[/CENTER]bugünkü menüm:

sabah:
2 t.b ekmegi
peynir
yarım domates
4 biber

ara:
az şekerli türk kahvesi
1 salatalık

öglen:
1 porsiyon tavuklu y. fasulye
1 bardak ayran

ara:
1 porsiyon dondurma

akşam:
2 servis kaşıgı k.fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
1 salatalık turşusu
salata

öldüm açlıktannn ben yemek yemeye gidiyorum dükkana
hadinn görüşürükkk

internetimde sorun var giremiyorum zar zor girsemde düşüyorum :84::84::84:
menümü yazıym düşmezsem yeşilçayımı yudumalrken geçmişe dalıym
sabah
peynir
yumurta
çay
çavdar ek

akşam
türlü
salata

misafirim çok vardı zor bir gündü ölüyorum yorgunluktan yemek yemeğe fırsatım olmaması açısından güzeldi

menüm

sabah
1 bardak süt
2 ceviz

ara
2 kayısı
1 bardak ayran

öğlen
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmeği
salata

ara
1 bardak çay
2 kayısı

akşam
4 yk közlenmiş patlican yemeği
1 ufak parça tavuk

ara
1 dilim kavun

haklısın canım bencede.zaten yeterince var elimizde hiç değilse değişik tasarım olsun.hemde 4 liraya çooook ucuuzzzz

nehir menün çok güzel canım
zekiye seninkide çok güzel ama bütün güne göre akşam biraz fazla olmuş,
ama normal yeme düzenine göre çok güzel

banuşş seninkide süper, sevdaaaaaaa tükana gittin yemek yemeğe
inşallah ızgara rt filan yemişsndir kuzum aman bak takipteyim seni haa
gözüm üstünde

selam kızlar çok yoğundum yine.gülay yazmıştı sanırım niye sessiz diye.şahsen ben okul başlayınca ya sabahın köründe yazabiliyorum-ki geçen sene arkadaşlar bilir geçmiş birikmesin diye 5 te kalkardım sırf kk için- ya da akşam yazıyorum.ama laptopum arızalı diye telefondan yazmak sıkıntı oluyor daha az giriyorum kusura bakmayın.

bi sürü alıntı yaptım ama halim yok aklımda kalanları yazacağım.cevap veremediklerimin affına sığınıyorum.benim açımdan yine kaçamaklı bir gün oldu.kurul toplantısında arkadaşlar çikolata dağıttı çocuğu üniversiteyi kazananlar.aldım yemeyecektim ama sıcaktan eriyip çantamı kirletince yedim.dağıtan arkadaşta yanımda oturuyordu ayıp olmasın diye peçeteye sarıp da atamadım.mazeret değil tabiki demek yiyesim de gelmiş.

öğleden sonrada eşinden boşanmak üzere olan arkadaşla buluştuk.yine kaçamak yaptım.akşam ise bilerek yufka ekmeğimle kaçamak yaptım.yazacağım zaten menümü şimdi.

sabah: 2 dilim etimek,peynir,domates (bugün ekmeğimi aldım tb ekmeğimi artık etimek yemem)

ara: 2 yaprak çikolata

öğle: 3 kaşık sade makarna,1 kaşık yoğurt,2 kaşık taze fasülye,5 dilim kavun

ara: türk kahvesi

ara: çay ve 2 tane etiform çikolata kaplı bisküvi

akşam: yufka ekmek,yumurta,peynir,domates

spor yok halim de yok çok yoruldum yemekten herhalde
1.5 lt su(az oldu biliyorum)

şimdi karnım için yağımı hazırlıyorum sürüp yatacağım valla.

banu çocuk hastaymış geçmiş olsun.

tülin ayran detoksun yani çorban nasıl geçti tartıda iyi bir sonuç aldın mı sabah?

sevda burada geçen sene b-fit 75 liraydı bu sene rahat 80 olmuştur.söylenen fiyat normal bence.mutlaka git.ben 1 kez gittim tadı damağımda kaldı çok eğlenceli ve yorucu.ama karbonda çok kaçamak yapıyorsun tatlım.bi çok iyisin bi bisküvi.sanırım daha artı olarak dönüyor.aman dikkat.

izlem foto çok hoş elbise takı falan.güle güle giy ve tak.menülerinde çok güzel.

menü deyince nehir,zekiye,füsun,deniz kum,tülin,izlem yukarda söyledim zaten çok iyi.banu senin son yazdığın yani paylaştığın menü çok güzel.

zeynepduru annene allah şifa versin kilo açısından.inaşşalh azmeder ve veriri kilo.zaten 2 kilo verse bile gerisi nasıl gelir inşallah.

derya ve burcu ce deyip kaçmışlar zaten.ikisi de iyidir umarım.

ay kim kaldı başka..

ayşeeee seni unuttum.okulda iltifat almışsın ha çok sevindim.ben hayal kırıklığına uğradım ama olsun.farkedilecek kadar vermemişim sanırım.resimlerdeki bluz çok etkiliymiş sanırım.ne bluzmuş ya.yarın ütüleyip onu giyeceğim mutlaka.

artık yatıyorum iyi geceler sabah devam ederim....

canım Allah yardımcın olsun senin ve tüm çalışanların. sabah 5 de kalkıp bakmak ne demek...ah kıyamam sana sen akşam bak yeter bize. bide tlfdan uğraşıyosun demekkkk laptop gelinceye kadar idare ederiz biz arkadaşım.çok kaçamağın yok sayılır canım. çikolatalar zorlamış sadece. sen yufkayıda en fazla yarım yemişsindir zaten.oda olsun şimdilik. benim çorba iyi gidiyo. 77.6 yada 77.4 ile başladım.sabah 77 idim.hemde prensesim dün geldiği halde. bakalım yarın belli olcak kesin sonuç. ramazandan önce yaptıgımda tam 1 kg vermiştim. aslında prensesimle 1 kg versem süper olur. ama ben pazar günü bildirim yaptıgımda 78.7 idim sanırım. iyi gidiyorum canım.. hadi sanada banada herkese iyi geceleeeerrrrrrr

İyi geceler,bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1/2 kk beyaz peynir
1 yk lor
1 yeşil zeytin
domates
salatalık
2 çk.keten tohumu-çörekotu
3-4 acı süs biberi

Öğle:
1 şeftali(büyük)
1 yaş siyah incir

Ara:
1/2 paker light çubuk kraker
şekersiz çay

Ara:
3 yk kabak yemeği
1/2 dilim ekmek

Akşam:
yoğurtlu taze fasulye salatası(haşlanmış taze fasulye+sarmısaklı yoğurt+kırmızı pulbiber +kuru nane)

Ara:
1 yeşil elma

2,5 lt su
şekersiz çaylar
1 kupa tarçın çayı
Bugün ne çok yemişim yaz yaz bitmedi.
Bugün sınav vardı,biraz öğünler karışık oldu.Evden çıkmadan meyve yedim,okulda kraker,eve gelince de (ara) yemek oldu.

canım biz ilkay otelde gece kaldık ama sabah kahvaltıdan itibaren tuana clubdaydık yani herşey ultra dahil faydalanıyon ama gece orda yatmıyon kesinlikle tavsiye ederim tuana 250 idi kişi başı ama ilkay 100 idi yani biz bayaaa bi kardayız buu durumda....

canııııımmmm aynı durum bizde de var nişanlanan çocuğu üniye giden memleketinden bişiler getiren... zaten dedimya dün de menüler hep kaçamaklııı istediğim gibi değil bugün tümden felaket her öğün karbonu bolca aldımmm
ama olacak inşallahh düzene gircez...
okul zamanı bende bi uyku hali bi keyifsizlik eve gelince aycan uyuyunca yatıom 3 gündür yemek bile yapmıom 3 günde iki gün dışarıda 1 gün annemde yedik anca bu saatlerde kendime geliom walla...
üni de de iö okudum sırf bu yüzden erken kalkmayı oldum olası sevmem erken yatmayı da sevmem .....
neyse canım sen o bakarkörleri boşver göz bu yaaa nasıl farkedilmez iki kiloda bile nasıl değişimler oluyo kalsınki 8-10 kilo bence görüp de görmeyenlerden onlar...
bende yarın elbise giyeyim diyorum bu tatil alışverişinde o kadar çok şey aldım ki anlatamam hayatımın alışverişini yaptım diyebilirim hergün değişik değişik giyiyom 80 de böle bide 60lara düşsek neler olur nilgünüm bi düşün....
bu arada ing sınıfı hazırlamayı düşünüyorum bilg projektör bulmam lazım perde ıvır zıvır ama hala okul modunda değilim tefbis cuma sonmuş onuda yarın okulda gircem şu hafta sonu bi geleydiiii....

filizcimmmm seni görüyom walla hala düzene sokamadık topikçeee
yeni gelen bir sürü kişi var tanımıyoz şöyle 1 hafta daha sanırım böyle olur ama tam bir dönüş yapacağım inşallahhhh..

sen neler yapıonnn.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…