canım kulaklarını çınlattım bugun markette. komşuma bi arkadaşım sabahta yiyo alsammı dedim. oda faydasını görürse al o bi denesin dedi :9::9::9::9: nasıl sence fark ediyomu[/QUOTE .!.:canım valla okadar cok şey yiyorum ki hangisini sordugunu anlayamadım
acı süs biberi turşusu?
kuru kayısı?
sirkeli su?
maydanoz suyu?
keten tohumu?
kafayı yedim rejimle
ama acı biberse kesinlikle işe yarıyor.acı zaten metabolizmayı hızlandıran birşey.kesinlikle etkili.zayıflasamda yemeyi düşünüyorum.
diğerlerinin de mutlaka etki var.metabolizmamı maratona soktum
Menü harika canımmmm
benimde bugunkü menüm:
Sabah : 1 dilim kepekli ekmek / domates /salatalık / 1 tavada yağsız yumurta / az peynir / 1 kupa çay
11:30 2 kepçe çorba
13:30 2 kepçe çorba ( dışarıda oldugum için yanımda götürdüm çorbamı kavonozlarla avmde bilem yedimmmm)
162 kepçe çorba
18:00 eşim yemek yerken 1 lokma tandır ekmeği 3 5 patates kızartması
19:00 2 kepçe çorba
21:00 da sonunu içicem
şimdi kızlar eşim bugun yapmadıgı için 1 günlük çorba malzemem var. Sizce yarındamı yapayım yoksa normalemi döneyim?????:26::26::26::26: Bugun karnım çok acıktı halada kazınıyo. Yoksa içine domates falan doğrayıp soğanla kavurupmu yesem. Ne dersinizzzz
izlemmmm kuuuuuu ne arada koydun bu fotolarıııı:26::26:
ee ben burdaydım zati bu sayfada foto filan yoktuu:26:
amann neyse kuşummm elbisende takılarında pek hoşşş
pek yakışmış güle güle kullann böcüğümmm
yanlız kuuuuu niye 2 tane alıyımda 3 tane ödiyimm
allah iyiligini versin kuzumm
iyi günlerde giyyy inşşşş.
outlette koton yok n-city de var bi kaç güne gidiyim inşş.
anam outlet center da her magaza varr bi koton yokk heee
bu arada
ACIKINCA YUMURTA YERİM DEMİŞTİM YAA
birazz tell peynirrrr, ve yarım domates yedim( ki zaten domates küçüktü)
ahhh canımm domatesimmm
pek severim kendilerini pekkk
canım haklısın yazmamışım....biber turşusuydu canım anlamışsın hemen.sabahta yiyorsun midene zarar vermez inşallah. bende bi süre sonra deneyeyim ozmn. hepsi birarada yormasın seniiicanım valla okadar cok şey yiyorum ki hangisini sordugunu anlayamadım
acı süs biberi turşusu?
kuru kayısı?
sirkeli su?
maydanoz suyu?
keten tohumu?
kafayı yedim rejimle
ama acı biberse kesinlikle işe yarıyor.acı zaten metabolizmayı hızlandıran birşey.kesinlikle etkili.zayıflasamda yemeyi düşünüyorum.
diğerlerinin de mutlaka etki var.metabolizmamı maratona soktum
canım ben detoks çorbası içiyorum. 2 saatte bir kase. nohut yeşilmercimek ve bulguru kurularından 4 er kaşık haşlıyorsun. 1 - 1,5 lt ayranın içine ekliyorsun bide 2 salatalık rendesi ekliyorsun.dilersen baharatta atabilirsin.sabah 1dilim ekmek domates salatalık yeşillik / 1 haş.yumurta / az peynir yiyosun.en geç 9 10 da kahvaltı bitecek. akşamda yine en geç 21 22de bitmeli.2 gün yapılıyor.tülincim ben kacırdım galiba NE CORBASI İÇİYORSUN
bunun aynısı bende vardı sanırım 2-3 ay önce ,spora giderdönüşte yarım ekmek döner alırdım kızımla,aslında tokum he !!sırf canım istiyor diye yerdim.ama sonra düşündüm canımın her istediğini alabiliyormuyum -hayır- mesela şuada bir suit bir otelde yanlız başıma havuz kenarında oturup müzik dinleyip bira içmek istiyorum!!!yapabiliyormuyum -hayır- ,onun gibi düşün her istenileni yapamadığımız gibi her istediğimizi yiyemeiz,zaten yiyince burdakiler pek dövüyo insanı sende yeme güüzel gözlü hakim ol kendine bak 3-4 haftada topladım kendimi artık canım çekmiyo dolaptaki nutellayı ve dondurucudaki karemelli dondurmayı
hihihibu ki biraz şımarıklık sanırım her canımızın isteğini yemek hatta canın istemeden sırf ağzın çalışsın die yemek bir türlü kendimi toplayamıyrm malesef bu zayıf huyuma çok sinir oluyorum Ama bunuda anlatıcam inşallah bu arada bu tür şeyler artık sen aşmışsın umarım böyle devam edersin
:
kızlar ben 4 5 aydır diyetteyim. ama 21 gün sonrası falan hikaye benceeeolan sadece suçluluk duygusu.yerken ya yememem lazım diyosun ve seni engelliyor. tabi mide küçüldüğü için çabukta şişiyorsun eskiye göre. eee daha ne olsun dimiiii
sakın, elin uzandığı anda aklına giyemediğin, aynada olmak istediğin görüntün geldin
lütfen tatlım
canım haklısın yazmamışım....biber turşusuydu canım anlamışsın hemen.sabahta yiyorsun midene zarar vermez inşallah. bende bi süre sonra deneyeyim ozmn. hepsi birarada yormasın seniii
canım her yolu deniyorum ne yapayım normaldede acıyı seven bir insanım.şimdi birde spor ve diyet eklendi.keten tohumunu da cok tüketmiyorum salatalarıma ekliyorum.
düzenli oalrak yaptığım sirkeli su ve acı biber. etkisinide gördüm inanıyorum.
çorba salata cacıkla besleniyorum ama corbama tavuk suyu balıgıma tavuk veya et ekliyorum.yarında bir umurta yemeyi düşünüyorum.protein sonucta. ben saglıklı beslendigime inanıyorum bakalım.
az önce ergenliğim tuttuactım alacakaranlık 3.filmini koşu bandında bir saat yürüdüm.sonuc 340 kalori finito
haklısın canım bencede.zaten yeterince var elimizde hiç değilse değişik tasarım olsun.hemde 4 liraya çooook ucuuzzzztülincimm teşekkürler tatlım
kotonun takıları gerçekten harika oluyor...
yani 5 tane alışılmış takın olacağına 1 tane değişik ve kaliteli tasarım küpen yüzüğün olsun dedirten cinsten
hele de şimdi indirimler varken, bikaç parça eklemek lazım
maşallah sporda yapmışsın oohhhhhh....keten tohumu bağırsaklara çareyse bende yarın almaya çalışayımda deneyeyim.inşallah bendede işe yararcanım haklısın yazmamışım....biber turşusuydu canım anlamışsın hemen.sabahta yiyorsun midene zarar vermez inşallah. bende bi süre sonra deneyeyim ozmn. hepsi birarada yormasın seniii
canım her yolu deniyorum ne yapayım normaldede acıyı seven bir insanım.şimdi birde spor ve diyet eklendi.keten tohumunu da cok tüketmiyorum salatalarıma ekliyorum.
düzenli oalrak yaptığım sirkeli su ve acı biber. etkisinide gördüm inanıyorum.
çorba salata cacıkla besleniyorum ama corbama tavuk suyu balıgıma tavuk veya et ekliyorum.yarında bir umurta yemeyi düşünüyorum.protein sonucta. ben saglıklı beslendigime inanıyorum bakalım.
az önce ergenliğim tuttuactım alacakaranlık 3.filmini koşu bandında bir saat yürüdüm.sonuc 340 kalori finito
canım harika bi menü maşallahhhhhmenüm
sabah
1 bardak süt
2 ceviz
ara
2 kayısı
1 bardak ayran
öğlen
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmeği
salata
ara
1 bardak çay
2 kayısı
akşam
4 yk közlenmiş patlican yemeği
1 ufak parça tavuk
ara
1 dilim kavun
ara öğün yapamamışsın ama menün harika canımminternetimde sorun var giremiyorum zar zor girsemde düşüyorum :84::84::84:
menümü yazıym düşmezsem yeşilçayımı yudumalrken geçmişe dalıym
sabah
peynir
yumurta
çay
çavdar ek
akşam
türlü
salata
misafirim çok vardı zor bir gündü ölüyorum yorgunluktan yemek yemeğe fırsatım olmaması açısından güzeldi
[/CENTER]bugünkü menüm:
sabah:
2 t.b ekmegi
peynir
yarım domates
4 biber
ara:
az şekerli türk kahvesi
1 salatalık
öglen:
1 porsiyon tavuklu y. fasulye
1 bardak ayran
ara:
1 porsiyon dondurma
akşam:
2 servis kaşıgı k.fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
1 salatalık turşusu
salata
buda çok güzel bi menüüüü maşallah canım
menüm
kahvaltım
1 domates salatalık biraz krem peynir 1 light etimek
10 tane üzüm
1 kepçe tarhana çorbası biraz yoğurt
1 tane yağsız tavada yumurta
tonbalıklı salata- yarım bardak zero kola
(1 domates, 1 avuç haşlanmış börülce, yarım kutu ton balığı, bol maydonoz)
senin menülerin hep harika canım maşallahhh.
tü tü tüüüümenülere bakın maşallah ne güzel.herkes toparlanıyor ne güzeeeeelllllll
bende spora başlayamadım daha.ama bugunde 1 lt karanfilli tarçınlı iksirimi ve 2 lt suyumu bitirdim.....
selam kızlar çok yoğundum yine.gülay yazmıştı sanırım niye sessiz diye.şahsen ben okul başlayınca ya sabahın köründe yazabiliyorum-ki geçen sene arkadaşlar bilir geçmiş birikmesin diye 5 te kalkardım sırf kk için- ya da akşam yazıyorum.ama laptopum arızalı diye telefondan yazmak sıkıntı oluyor daha az giriyorum kusura bakmayın.
sabah: 2 dilim etimek,peynir,domates (bugün ekmeğimi aldım tb ekmeğimi artık etimek yemem)
ara: 2 yaprak çikolata
öğle: 3 kaşık sade makarna,1 kaşık yoğurt,2 kaşık taze fasülye,5 dilim kavun
ara: türk kahvesi
ara: çay ve 2 tane etiform çikolata kaplı bisküvi
akşam: yufka ekmek,yumurta,peynir,domates
spor yok halim de yok çok yoruldum yemekten herhalde
1.5 lt su(az oldu biliyorum)
şimdi karnım için yağımı hazırlıyorum sürüp yatacağım valla.
banu çocuk hastaymış geçmiş olsun.
tülin ayran detoksun yani çorban nasıl geçti tartıda iyi bir sonuç aldın mı sabah?
artık yatıyorum iyi geceler sabah devam ederim....
biz giderken biliyorduk aslında otelin eksikleirni çünkü ben nette okumuştum
ama kalabalık gitmigimiz için içimizden bir kaç kişi 200 lira daha vermek istemedi
mecburen uyum sagladık
ben daha önce bellekte sirene vee kemerde macig lıfe gitmiştim gerçekten süperdi
burası oraya göre 1 yıldız etmez yani
seneye zaten fthiye düşünüyoruz olmadı dediign yerlere bakarız
bizm oteldede her an yiyecek şeyler vardı amaa aöglen ve akşam yemekleri ofsayttı salata bar ları bile çok geniş degildi
200 lira daha vermek istemeyen arkadaşlar pişman oldular
siz iki otelde birdne mmi keldınız anlamadım ben?
selam kızlar çok yoğundum yine.gülay yazmıştı sanırım niye sessiz diye.şahsen ben okul başlayınca ya sabahın köründe yazabiliyorum-ki geçen sene arkadaşlar bilir geçmiş birikmesin diye 5 te kalkardım sırf kk için- ya da akşam yazıyorum.ama laptopum arızalı diye telefondan yazmak sıkıntı oluyor daha az giriyorum kusura bakmayın.
bi sürü alıntı yaptım ama halim yok aklımda kalanları yazacağım.cevap veremediklerimin affına sığınıyorum.benim açımdan yine kaçamaklı bir gün oldu.kurul toplantısında arkadaşlar çikolata dağıttı çocuğu üniversiteyi kazananlar.aldım yemeyecektim ama sıcaktan eriyip çantamı kirletince yedim.dağıtan arkadaşta yanımda oturuyordu ayıp olmasın diye peçeteye sarıp da atamadım.mazeret değil tabiki demek yiyesim de gelmiş.
öğleden sonrada eşinden boşanmak üzere olan arkadaşla buluştuk.yine kaçamak yaptım.akşam ise bilerek yufka ekmeğimle kaçamak yaptım.yazacağım zaten menümü şimdi.
sabah: 2 dilim etimek,peynir,domates (bugün ekmeğimi aldım tb ekmeğimi artık etimek yemem)
ara: 2 yaprak çikolata
öğle: 3 kaşık sade makarna,1 kaşık yoğurt,2 kaşık taze fasülye,5 dilim kavun
ara: türk kahvesi
ara: çay ve 2 tane etiform çikolata kaplı bisküvi
akşam: yufka ekmek,yumurta,peynir,domates
spor yok halim de yok çok yoruldum yemekten herhalde
1.5 lt su(az oldu biliyorum)
şimdi karnım için yağımı hazırlıyorum sürüp yatacağım valla.
banu çocuk hastaymış geçmiş olsun.
tülin ayran detoksun yani çorban nasıl geçti tartıda iyi bir sonuç aldın mı sabah?
sevda burada geçen sene b-fit 75 liraydı bu sene rahat 80 olmuştur.söylenen fiyat normal bence.mutlaka git.ben 1 kez gittim tadı damağımda kaldı çok eğlenceli ve yorucu.ama karbonda çok kaçamak yapıyorsun tatlım.bi çok iyisin bi bisküvi.sanırım daha artı olarak dönüyor.aman dikkat.
izlem foto çok hoş elbise takı falan.güle güle giy ve tak.menülerinde çok güzel.
menü deyince nehir,zekiye,füsun,deniz kum,tülin,izlem yukarda söyledim zaten çok iyi.banu senin son yazdığın yani paylaştığın menü çok güzel.
zeynepduru annene allah şifa versin kilo açısından.inaşşalh azmeder ve veriri kilo.zaten 2 kilo verse bile gerisi nasıl gelir inşallah.
derya ve burcu ce deyip kaçmışlar zaten.ikisi de iyidir umarım.
ay kim kaldı başka..
ayşeeee seni unuttum.okulda iltifat almışsın ha çok sevindim.ben hayal kırıklığına uğradım ama olsun.farkedilecek kadar vermemişim sanırım.resimlerdeki bluz çok etkiliymiş sanırım.ne bluzmuş ya.yarın ütüleyip onu giyeceğim mutlaka.
artık yatıyorum iyi geceler sabah devam ederim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?