80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler kızlar bi ugrayayım dedim son zamanlarda çok yogunum malum.öncelikle evlilik yıldönümümüzü kutlayan herkese çok teşekkür ederim.dün gerçekten çok bunalımdaydım.şükürki biraz kendime gelmeye başladım.dün güzel bir masa hazırladım ve eşime deri cüzdan aldım cüzdanından memnun değildi nezamandırda istiyordu.klasik bi hediye oldu ama dün okadar kötüydümki onu bile çıkıp almak bana işkence gibi geldi.neyseki güzellikle hallettim

bugün kızımı okula kayıt ettirdim yıllar nasılda geçiyor daha dün bebekken bugün ilkokula başlayacak hayırlısıyla inşallah.ev tadilatındada fayans döşeme işi bitti sıra odaya kattıgım balkonun pimapeniyle mutfak ve banyo dolaplarının takılmasında arkasından içkapılar ve çelikkapı takılacak ondan sonra boya ve laminant döşeme Allahım sen yardım et daha bir sürü iş var taşınma yerleşme işini hesaba bile katmıyorum işyerindede enazından bugün puantaj ve maaşları hesaplama işini hallettim yaında maaşları yatırdımmı benden huzurlusu yok ne çok sızlandım kafanızı şişirdim kusuruma bakmayın fıstıklar iyiki varsınız yaa hepinizi çok seviyorum

genel olarak bayram sonrası açılan iştahımız terbiye edilmeye çalışıyor galiba topicçe toparlanmaya başladık gibi çok şükür

selma ablacım bugün önünden geçtim ve vitrinine bayıldım nilüfer fatih sultan mehmet bulvarında esentepe lambalarına yakın ridade genç büyük beden magazası açılmıştı heykelde ve altıparmaktada var ama bu magaza çok büyük ve çok ferah harika şık şeyler var ve malları çok kaliteli ben ordan aldıgım tunigi yıllarca giydim annemde oradan alır genelde pantalonlarını. ugrayıp bakmanı tafsiye ederim sen çıtır olana kadar bu magazadan şıkşık giyinebilrsin canım

canımm hoşgeldinnnn
napıyım iyiyim hamd olsunn
nasıl geçti anlat bakıyım hemennnn
toparlarsın kuzumm merak etmeee:13:
hoşbulduk canım..
tanışma oldu. abim erkek arkadaşımla ayrı konuşmak istedi yalnız. sonrada isteme olur dedi.
benim ailem istiyoki gençler nasıl isterse öyle yapsın biz hiç karışmayalım ama onlar daha bi geleneksel.herşeyde olmak vs. istiyolar.benim ailemde biz kız tarafı bişi istemiyoruz onlar erkek tarafı neden böyle adetler diye ısrar edio diolar. bende arada kaldım.benimde 2 abim evlendi,herşey gönüllerince oldu. bende öyle istiyorum ama nolcak bilmiyorm..

şu konuşmandan kafanı karıştıran bişiler var gibii:26:
canım benim hakkında en hayırlısı en güzeli olur gerçekleşir inşşşşşş.
bence orta yolu bulun şimdiden direk onların istedikleri tercihleri olmasın :26:
bana laf düşmez tabiki ama güzelim
onların istekleri varsa sizinde olsun anacımm

funda vardı, hani köpeği olan sık sık giriyordu
inşallah iyidir, o kafama takıldı bugün :26::26::26:
benimde hep aklımda izloşş:26::26: nerde acaba? inşş. iyidirr

canım tekrar tebrik ediyimm inşş. nice güzel senelerr sizlerin olsunnn
bak halletmişsin gördünmü kendini boşuna o kadar kastın canım
vakti gelen her iş hallolur
kuzucugunda okulu hayırlı olsunn inşşş.
rabbim uzun ömürler hayırlı bi egitim hayatı nasip etsin inşşşş.

canım Allah yardımcın olsun herşey hayırlısıyla yoluna girer inşallah Allah tamamına erdirsin bende son zamanlarda canım sıkıldıkça yemeye saldırdım inşallah geçecek bu durum sıkma canını

canım yaa çok geçmiş olsun Rabbim şifanı versin inşallah enkısa zamanda

fıstık gibi hatunsun maşallah hele fazlalıkları atınca tam bir afet olursun aman nazar değmesin

evet canım yaa nasıl sıkıntı yaptım çok şükür yavaş yavaş işler yoluna giriyor.çok sagol canım güzel dilleklerin için

canım böyle uyuşmazlıklar illa olur sen kafana takma orta yolu bulmaya bakın inşallah agız tadıyla herşey hallolur

canım yeni adet bu galiba eskiden kız evi naz eviydi kız evi ağırdan alırdı isteklerde bulunurdu şimdi etrafımda ki birçok insan erkek tarafının tuhaflığından dertli. senin sorunun gelenekçilik, diğerlerinin sorunu başka. sen erkek arkadaşınla bazı şeyleri çözeceksin. cnm biz evlenmeden evvel 4 yıl çıktık. 1 yılda sözlülük nişanlılık dönemi 4 yılda etmediğimiz kavgayı o bir senede ettik. bu dönemler biraz sorunlu ve stresli geçebiliyor. kişisele indirme sakın

ben kaçtım kızlar herkese iyi geceler inşallah hepimiz yarın baskülde güzel rakamlar görürüz gerçi ben garanti artıdayımda inşallah azıcık bişeydir

sevda orticim napıosn görüşemios.bizim diğer ortiler nerde.ben uzak kaldım

ortim canını sıkma herşey er geç yoluna girer allah sizin sevginizden eksiltmesin hepimiz aynı dönemlerden geçtik su akar yatağını bulur merak etme....

iyi geceler sonunda internetim oldu direk buraya girdim girer girmez ayşenin resimlerini görüm harika oldu maşallah canım fark aşikar
menümü yazıym öıakrım sabah görüşmek üzere
sabah
peynir
salam
zeytin
çay
tahıllı ekmek

ara kurabiye

öğle
köfte
salatalık

ara
domates
peynir

akşam
türlü
çavdar ek

menümden memun olmasamda yazdım

teşekkürler canım benim
gerçekten isteyince oluyor herşey
ben canlı bir örneğim, bazen fotolar olmasa hangi aşamalardan geçtiğimi nasıl eridiğimi
nasıl kilo verdiğimi hatırlamıyorum

salınacaksın tabii, sefamız olsun bi dahamı gelicez dünyaya

ayyy maşallah okula başlıyor demek
allahım vatana millte anasına babasına hayırlı bir evlat eylesin tatlım...
büyüyorlar vallahii...
seninde moralinin düzelmesine çok sevindim
bizde seni çok seviyoruz tatlım

canım, insanların alışkanlıklarından vazgeçmeleri çok zordur
ne var kii, onlarda oğulları için en iyisini isterler tabiki
keşke bizimde öyle olsa, bizim damatta nikah masasından alıp gidecek nerdeysee
nişanları bile olmayacak, kardeşim bende istemiyorum dedi anlamadık ne olduğunu, oysaki benim ve bütün kuzenlerimizin oldu
bizde olmasını istiyoruz çok, ama karşılıklı orta yol bulunuyor bi şekilde
bizimde haftaya pazar sözümüz var, düğünde seneye olur herhalde...

diyeceğim o kii, bu günleri bi daha yaşamayacsın(allah 1 kere yaşatsın tabiki)
bırak usulüne uygun olsun herşey, hızlı hızlı gitmeye ne gerek var

yoo menün gayet güzel canım
bi kurabiyeyi sabah yemişsin canını sıkma sehercim, arada uğra yahuu nerelerdesin internetin düzelmiştir inşallah

selam kızlar günaydınnn
hastalıklar eklenerek devam eidyor bizde
çarşamba akşamı eşim gelirken künefe almış
3-4 çatal yedm allahım senmisin yiyen dün mahvoldum
midemmdende olacaktı snaırım künefede bahanesi oldu
ama bir daha künefe yemem sanırımm

geçmişi okumadımmm hiç şu sıralar giremiyorum çok fazla inanın yıkancak ve ütülencek çamaşırlar var hala bitiremeidm
alllahtan çocuklar düzeldiler:)

hepicinizi özledim vallahi sohbet etmeyii ama az kaldıı
işler bitsin buradayım :)))

birde benim sıpalar oynamışlar sanırım sayfa ayarlarıyla kocaman kocaman yazılar filan

huuuuuu kuuuuu lar günaydııınnnnn uyanın gariiiiiiii kilo bildirimi var bugunnnnnnnnn

önce ben yapayımda bi bakın bakaaammmmm....kilo verdimya enerji tavannnnn... hemde saat 8de yapıyorum bakınnnn

09.08.2011

başlangıç : 93

geçen hafta : 78.7

bu hafta : 75.9 75 ler bekleyin bu hafta geliyyyyooooooruuuummmmm

giden : 2800 gr

toplamda giden 17.1 kg

hedef : 55

boy : 168

beden alt 40 üst 42

spor : yok

heeeyyyyttt kim tutar beni gariiiiiiiii bayramdan önceki bildirimde 76.1 dim.200 gr gitmiş 15 günde ah boğazımı tutaydımda vereydimde 75 net olaydım.bayramdakiler yerleşmediği için çabuk gitti. çoook mutluyum..

ama bu mutlulugun yanında canımda sıkkın. oğluşum dün sabah ve bu sabah kustu.sanki ateşlenecek gibi. bugun nete giremem belki.kuzucumu bi götürem doktora.sizi seviyoreeeeeee

canım illaki sorunlar olur.ama üzme sıkma kendini sonuç senin dilediğin gibi olsun inşallah. aileler çok önemli. sen ortayı bulursun o güzelliğin ve sevimliliğinle eminim. hayırlı olsun canımmm

kilo bildirmi yapayım

başlangıç :90
geçen hafta:65.7
bu hafta :64.9
giden:800 gr

spor yok ama başlıycam inşşş p.tesi

Başlangıç 82 kg
geçen hafta 77,1kg
bu hafta 75,8 kg
giden1300 gr
toplamda giden 5.7 kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor yok bol temizlik var

selam kızlar hayırlı cumalar...
kilo bildirimi
bşlnqç 90
gçn hafta 69.9
bu hafta 68.3
qiden 1.700
toplamda 21.700
hedef 60...

tatlım benim yaa ne kadar yoğunsun,ben bi laminantla ,boya yaptırdım anam ağladı harap olduk.sen bi dünya şeyden bahsediyorsun,Allah kolaylık versin,şükürki bitince çok güzel olcak evcağızlarımız...kolay gelsi tekrar tekrar...

ortim tebrik ve takdir ediyom kızım seni ,valla bravo iyi bir metobolizman var ,farkındamısın aynı kilodayız yoksa kardeşmiyiz
bu arada çok çok geçmiş olsun paşamıza ya çocuklar mevsim geçişlerinde sanırm kötü oluyorlar ...çabuk atlatır umarım

ayşecim fotolara bittim,gayet şık ve güzel bi hatunsun,zayıflamak çok yakışmış,ve dahada güzelleşeceksin eminim.
banucum çocukları öp yerime,çok çok geçmiş olsun..

ben şimdi kaçar ustalar montaja gelcek geceliklerimi çıkarıyım ,annemi çağırayım gelsin beklesin beni

Başlangıç 82 kg
geçen hafta 77,1kg
bu hafta 75,8 kg
giden1300 gr
toplamda giden 5.7 kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor yok bol temizlik var

tebrikler kızlarrrrr çok güsel kilo vermişsinizzzz
elaycım cnm çok sevindimmm hep bu hızla gider umarımm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…