- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
hoşbulduk canım..canımm hoşgeldinnnn
napıyım iyiyim hamd olsunn
nasıl geçti anlat bakıyım hemennnn
toparlarsın kuzumm merak etmeee:13:
hoşbulduk canım..
tanışma oldu. abim erkek arkadaşımla ayrı konuşmak istedi yalnız. sonrada isteme olur dedi.
benim ailem istiyoki gençler nasıl isterse öyle yapsın biz hiç karışmayalım ama onlar daha bi geleneksel.herşeyde olmak vs. istiyolar.benim ailemde biz kız tarafı bişi istemiyoruz onlar erkek tarafı neden böyle adetler diye ısrar edio diolar. bende arada kaldım.benimde 2 abim evlendi,herşey gönüllerince oldu. bende öyle istiyorum ama nolcak bilmiyorm..
benimde hep aklımda izloşş:26::26: nerde acaba? inşş. iyidirrfunda vardı, hani köpeği olan sık sık giriyordu
inşallah iyidir, o kafama takıldı bugün :26::26::26:
iyi geceler kızlar bi ugrayayım dedim son zamanlarda çok yogunum malum.öncelikle evlilik yıldönümümüzü kutlayan herkese çok teşekkür ederim.dün gerçekten çok bunalımdaydım.şükürki biraz kendime gelmeye başladım.dün güzel bir masa hazırladım ve eşime deri cüzdan aldım cüzdanından memnun değildi nezamandırda istiyordu.klasik bi hediye oldu ama dün okadar kötüydümki onu bile çıkıp almak bana işkence gibi geldi.neyseki güzellikle hallettim
bugün kızımı okula kayıt ettirdim yıllar nasılda geçiyor daha dün bebekken bugün ilkokula başlayacak hayırlısıyla inşallah.ev tadilatındada fayans döşeme işi bitti sıra odaya kattıgım balkonun pimapeniyle mutfak ve banyo dolaplarının takılmasında arkasından içkapılar ve çelikkapı takılacak ondan sonra boya ve laminant döşeme Allahım sen yardım et daha bir sürü iş var taşınma yerleşme işini hesaba bile katmıyorum işyerindede enazından bugün puantaj ve maaşları hesaplama işini hallettim yaında maaşları yatırdımmı benden huzurlusu yok ne çok sızlandım kafanızı şişirdim kusuruma bakmayın fıstıklar iyiki varsınız yaa hepinizi çok seviyorum
selam kızlar,
buralara takılmamanın sonucu yarın gene artı çıkıcam ama bu ara sağlık sorunları,iş yüzünden vs. pek nete giremedim.herkes iyidir umarım.ben toparlanıp şu kilolarımı bi versem..inş hepsi olcak diyorum ama yiyip duruyorum bu ara sinir oldum kendime.böle değildim ama yapamıyorum diyetteoff bu evlenmeye karar vermek ailelerin tanışması vs. ne sıkıntılı şelermiş ya...
çok teşekkür ederim canım
evet ilkokuldan beri migren krizlerim tutuyo
gerçi acile gittiğimde bi cerrah vardı hastanede kızdı bana
nerden biliyosun migren oldugunu
film çektir falan demişti(tümör falan olabilir dedi bununla beraber aşırı derecede unutkanlıgım vardı o sıra
gerçi halada varvalla başım vurduğu zaman insan kılıgından çıkıyorum
gören korkuyo gözlerim bile açılmıyo şuan biraz daha iyiyim çok şükürrsagol canım
http://c1109.hizliresim.com/11/9/8/9399.jpg
http://c1109.hizliresim.com/11/9/8/9461.jpg
http://c1109.hizliresim.com/11/9/8/9507.jpg
http://c1109.hizliresim.com/11/9/8/9537.jpg
http://c1109.hizliresim.com/11/9/8/9542.jpg
http://c1109.hizliresim.com/11/9/8/9563.jpg
http://c1109.hizliresim.com/11/9/8/9582.jpg
bunlar da tatilden kalan bazı fotolar 80 kilo.....
benimde hep aklımda izloşş:26::26: nerde acaba? inşş. iyidirr
canım tekrar tebrik ediyimminşş. nice güzel senelerr sizlerin olsunnn
bak halletmişsin gördünmü kendini boşuna o kadar kastın canım
vakti gelen her iş hallolur
kuzucugunda okulu hayırlı olsunn inşşş.
rabbim uzun ömürler hayırlı bi egitim hayatı nasip etsin inşşşş.
hoşbulduk canım..
tanışma oldu. abim erkek arkadaşımla ayrı konuşmak istedi yalnız. sonrada isteme olur dedi.
benim ailem istiyoki gençler nasıl isterse öyle yapsın biz hiç karışmayalım ama onlar daha bi geleneksel.herşeyde olmak vs. istiyolar.benim ailemde biz kız tarafı bişi istemiyoruz onlar erkek tarafı neden böyle adetler diye ısrar edio diolar. bende arada kaldım.benimde 2 abim evlendi,herşey gönüllerince oldu. bende öyle istiyorum ama nolcak bilmiyorm..
hoşbulduk canım..
selam kızlar,
buralara takılmamanın sonucu yarın gene artı çıkıcam ama bu ara sağlık sorunları,iş yüzünden vs. pek nete giremedim.herkes iyidir umarım.ben toparlanıp şu kilolarımı bi versem..inş hepsi olcak diyorum ama yiyip duruyorum bu ara sinir oldum kendime.böle değildim ama yapamıyorum diyetteoff bu evlenmeye karar vermek ailelerin tanışması vs. ne sıkıntılı şelermiş ya...
sevda orticim napıosn görüşemios.bizim diğer ortiler nerde.ben uzak kaldım
hoşbulduk canım..
izlemmm cnm bloğunu yeni görüyorum şöyle bir baktım şimdi diyetten öncesine sonrasına tek kelimeyle maşallah.insan isteyince yapamayacağı şey yok . bebişinde çok tatlı Allah nazardan saklasın bende senin gibi içimde kalan elbiseleri taytları giymek ortalıkta salınmak istiyorum. benim daha yolum uzun.
iyi geceler kızlar bi ugrayayım dedim son zamanlarda çok yogunum malum.öncelikle evlilik yıldönümümüzü kutlayan herkese çok teşekkür ederim.dün gerçekten çok bunalımdaydım.şükürki biraz kendime gelmeye başladım.dün güzel bir masa hazırladım ve eşime deri cüzdan aldım cüzdanından memnun değildi nezamandırda istiyordu.klasik bi hediye oldu ama dün okadar kötüydümki onu bile çıkıp almak bana işkence gibi geldi.neyseki güzellikle hallettim
bugün kızımı okula kayıt ettirdim yıllar nasılda geçiyor daha dün bebekken bugün ilkokula başlayacak hayırlısıyla inşallah.ev tadilatındada fayans döşeme işi bitti sıra odaya kattıgım balkonun pimapeniyle mutfak ve banyo dolaplarının takılmasında arkasından içkapılar ve çelikkapı takılacak ondan sonra boya ve laminant döşeme Allahım sen yardım et daha bir sürü iş var taşınma yerleşme işini hesaba bile katmıyorum işyerindede enazından bugün puantaj ve maaşları hesaplama işini hallettim yaında maaşları yatırdımmı benden huzurlusu yok ne çok sızlandım kafanızı şişirdim kusuruma bakmayın fıstıklar iyiki varsınız yaa hepinizi çok seviyorum
hoşbulduk canım..
iyi geceler sonunda internetim oldu direk buraya girdim girer girmez ayşenin resimlerini görüm harika oldu maşallah canım fark aşikar
menümü yazıym öıakrım sabah görüşmek üzere
sabah
peynir
salam
zeytin
çay
tahıllı ekmek
ara kurabiye
öğle
köfte
salatalık
ara
domates
peynir
akşam
türlü
çavdar ek
menümden memun olmasamda yazdım
selam kızlar,
canım illaki sorunlar olur.ama üzme sıkma kendini sonuç senin dilediğin gibi olsun inşallah. aileler çok önemli. sen ortayı bulursun o güzelliğin ve sevimliliğinle eminim. hayırlı olsun canımmmhoşbulduk canım..
tatlım benim yaa ne kadar yoğunsun,ben bi laminantla ,boya yaptırdım anam ağladı harap olduk.sen bi dünya şeyden bahsediyorsun,Allah kolaylık versin,şükürki bitince çok güzel olcak evcağızlarımız...kolay gelsi tekrar tekrar...iyi geceler kızlar bi ugrayayım dedim son zamanlarda çok yogunum malum.öncelikle evlilik yıldönümümüzü kutlayan herkese çok teşekkür ederim.dün gerçekten çok bunalımdaydım.şükürki biraz kendime gelmeye başladım.dün güzel bir masa hazırladım ve eşime deri cüzdan aldım cüzdanından memnun değildi nezamandırda istiyordu.klasik bi hediye oldu ama dün okadar kötüydümki onu bile çıkıp almak bana işkence gibi geldi.neyseki güzellikle hallettim
huuuuuu kuuuuu lar günaydııınnnnn uyanın gariiiiiiii kilo bildirimi var bugunnnnnnnnn
önce ben yapayımda bi bakın bakaaammmmm....kilo verdimya enerji tavannnnn... hemde saat 8de yapıyorum bakınnnn
09.08.2011
başlangıç : 93
geçen hafta : 78.7
bu hafta : 75.975 ler bekleyin bu hafta geliyyyyooooooruuuummmmm
giden : 2800 gr
toplamda giden 17.1 kg
hedef : 55
boy : 168
beden alt 40 üst 42
spor : yok
heeeyyyyttt kim tutar beni gariiiiiiiiibayramdan önceki bildirimde 76.1 dim.200 gr gitmiş 15 günde ah boğazımı tutaydımda vereydimde 75 net olaydım.bayramdakiler yerleşmediği için çabuk gitti. çoook mutluyum..
ama bu mutlulugun yanında canımda sıkkın. oğluşum dün sabah ve bu sabah kustu.sanki ateşlenecek gibi. bugun nete giremem belki.kuzucumu bi götürem doktora.sizi seviyoreeeeeee
huuuuuu kuuuuu lar günaydııınnnnn uyanın gariiiiiiii kilo bildirimi var bugunnnnnnnnn
önce ben yapayımda bi bakın bakaaammmmm....kilo verdimya enerji tavannnnn... hemde saat 8de yapıyorum bakınnnn
09.08.2011
başlangıç : 93
geçen hafta : 78.7
bu hafta : 75.975 ler bekleyin bu hafta geliyyyyooooooruuuummmmm
giden : 2800 gr
toplamda giden 17.1 kg
hedef : 55
boy : 168
beden alt 40 üst 42
spor : yok
heeeyyyyttt kim tutar beni gariiiiiiiiibayramdan önceki bildirimde 76.1 dim.200 gr gitmiş 15 günde ah boğazımı tutaydımda vereydimde 75 net olaydım.bayramdakiler yerleşmediği için çabuk gitti. çoook mutluyum..
ama bu mutlulugun yanında canımda sıkkın. oğluşum dün sabah ve bu sabah kustu.sanki ateşlenecek gibi. bugun nete giremem belki.kuzucumu bi götürem doktora.sizi seviyoreeeeeee
canım illaki sorunlar olur.ama üzme sıkma kendini sonuç senin dilediğin gibi olsun inşallah. aileler çok önemli. sen ortayı bulursun o güzelliğin ve sevimliliğinle eminim. hayırlı olsun canımmm
Başlangıç 82 kg
geçen hafta 77,1kg
bu hafta 75,8 kg
giden1300 gr
toplamda giden 5.7 kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor yok bol temizlik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?