80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Nihalcim, 86.4 görünüyorsun en son listede, yani iki hafta önce...Geçen hafta liste yapılmadı..
Tülincim sorun değil, yeni bildirimini alırım..

nihalcim bu beklentide oldugumuz için psikolijik olarak etkiliyoruz. kimi birebir yasarmış bu belirtileri gebelik olmadıgı halde. ben cok yasamdım ama en ufak bişey de acaba dedim. üşüttüm midem rahtsızlandı umutlandım ne bilim normal bi baş agrısını bile insan gebelige yorabiliyor. çok dusunme salla reglnin yolunu gözleme diycemde diyene bak diceniz

canım nasıl bişey olurum arkadasım niye olmiyimm
arkadaş hatrına çiğ davık bile yerimm
canım bi yaz bakalım tatlı matlı yok dimi karbonun üstüne ters düz olmiyimm
(hani içimde diyo keşkem tatlıda olsa diye)

iyiyim canım haplarla toparladım hamd olsunn eksik olma inşşş.

VAYY harikasınız ne güzel kilolar verilmeye başlanmış baskülüm hala sorunlu çıkıp pil alıcam sonucu bildiririm ama umudum yok
kilo veren herkesi tebrik ediyorum ortimi özellikle tabii çok sevindim canım darısı başıma bir an önce toparlanmam gerek

niye öyle diyosun canımm
sanki biz hiç mi artı çıkmadıkk
hepimiz alıyoruz veriyoruz böyle böyle sürecek bu serüven
inşşş. canım haftaya istediğin rakamı görürsünnnn:13:

yoo menün gayet güzel canım
bi kurabiyeyi sabah yemişsin canını sıkma sehercim, arada uğra yahuu nerelerdesin internetin düzelmiştir inşallah

sağol canım kaçamak olunca sanki menüm murdar olmuş hissine giriyorum bayram ve sonrası beni mahfetti nette sonunda düzeldi ama iyice koptum sizlrden sonucu bugün belli olacak bir baskülüm olsada çıksam üzerine :18:

Nihalcim, 86.4 görünüyorsun en son listede, yani iki hafta önce...Geçen hafta liste yapılmadı..
Tülincim sorun değil, yeni bildirimini alırım..

Arkadaslar merhaba
çok hızlı bir şekilde okuyabildim ekranım açık ama o kadar yoğunum ki dönüp bakamıyorumm bile
o yuzden ziyaretçi gibi gözüksme de inanım yokum aslında
ammaaaa
masallah herkes cok iyi cok basarılı
menülerinize bayıldım ben hiç yazıp ta olmayan iştahınızı açmıyım
hiç yoktan uğraşıyorum ama bu hafta bende hiç gelişme yok
aslında belki dün akşam ki balık sofrası olayımız olmasaydı farklı bir bildirimle karşınızda olacaktım ama ne yapalım gariii

Başlangıç 93,6 kg / diyete başlama tarihim HAZİRAN 2011
geçen hafta 83,9 kg
bu hafta 83,9 kg
giden:--

toplamda giden 9,7 kg
beden 46
spor yok

YAAA ARKADASLAR
NOOOLLUUURRR
SU DİYETE BAŞLAMA TARİHİ İLE İLGİLİ DE BİR SÜTUN AÇSAK
BEN COK MERAK EDİYORUM
BU KİLOLAR NE KADAR ZAMANDA GİTMİŞŞŞ

en azından benim gibi merak edenler varsa bildirimlerin de yazsın
sevgili acapella sana çok zor olur mu ?

ya o da cok motive edici olur
ben cok merak ediyorum
kim ne kadar sürede verdi diyee

herkesi tektek opyor tebrik ediyorumm
burası cok guzel bir bulusma platformu bende burada oldugum icin cok ama cok mutluyum
sıkıcı is gunlerimin tek tesellisisiniz

muck muckkkk

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-8-10-kilo-verdiren-diyet-deneyimlerimiz.html

canım link bu. burda liste var ayrıntılı bilgi cok degil. ben baska sitelerdende arastırdım. listede sıra cok onemli günleri degiştirmek yok. diyorum ya işte pek anlamıyorum ben neyin yanında ne yenmeli veya ogun için bişey yendiginde digeri yasak falan. ama bu listeden anladıgım yedigin besinlerin düzenli sırayla kilo verdirdigi. deryacım uyardı beni hızlı verirsen geri alırsın diye baktım hep olumlu sonuclar sonrasında alsamda yapacagım heveslendim. aslında diyete ilk basladıgım sıralar ilk 3 gun yapıp sonra normle donmustum o hafta 1900 vermiştim birazda bundan dolayı güvenim var bu diyete. sen bak işine gelirse yaparız canım. ben dedim diye mecbur hissetme sakın ha. sadece tevsiyeydi

hergün ne yiyecegim derdi zor gelmeye basladı valla bana. dedim bi çorba yapayım. hazır corbalar almıştım sıkıştıkca yaparım diye ama yok canım istemedi. dedim bende su izlemin tavuklu çorba sını yapayım oh mis gibi el yapımı şimdi mutfaga gidiyorum. isteyenler buyursun gelsin

valla canım biliyorum ben bu diyeti ama kafam çok basmadıgı için yapmadım hiç
aslında yapabiliriz iyi olurr
ama şöyle bi durum varr kafamı karıştıran:26::26::26:
şimdi ekmek , simit falan varya karbonun üstüne kötü olur mu?
yada yapalım ama ben ekmek ve simiti yemiyim nasıl olurr?
canım bi arkadasla aynı diyeti yapmak inan daha çok basarı ve azim getiriyor emin oll
yapalım canımcım ama ekmek v.s leri ben yemicem
sen de nasıl uygun görüyosan öyle başlarız
bugün yarın fark etmez

maşallah bu hafta çok iyi kilo verilmiş
veremeyenlerde üzülmeisnlerr artıkk
kış geliyorrr ve kilo vermek için vermi bir dönemm
bayrama kadar sıkı tutalım işii kızlarrr

sevdaa
m.kuşan diyeti iyi bir diyet ama karbonun üzerine sana tavsiye etmemm
verdikleirni de geri alırsınn çünkü hemen degilde meyve ve karbonu yavaş yavaş menüne eklemen lazım
mesela bir gün karbon bir gün meyve filan diyee yoksamm alırısn hemen yani benim öle oluyorr

nihalcim
gebelik belirtileir yaşadın sanırımm piskolojik olaraka mı?
bendede oluyorduu pskolojik gebelik belirtileri herşeyden nem kapıyor insan o dönemlerde
saglıkla en kısa zamnda hamiş kalırsın cnm inşş sen ve isteyen herkes

derya
keyfin yok sanırım snei göremiyorum
filiz (filizkuzey)
nerlerdee tatilde filanmı onuda göremedim?

nilgün okula başladın sanırımm
sakın bırakma devam et lütfennnn

denizicm
seninnn fıstık okula başlıycakmış izlmein alıntısında okudum göüzn aydın cnmm
allah zihin açıklıgı verisn cnmmm

izlemmm
kardeşin içinde hayırlısı olsun cnmmm

bend ebenim danacıkları yalnız uyutmaya alıştırıyorum ya
benim için zor oluyor helede akşamları 1 saat boşagiidyor
dizileirn en veirmli zmanıı

izlemcim
birde sana bişiy sorcammm
ibo enişte oto yıkama işine girmişti dimi işleir nasıl cnmmm
bizdee açıcaz öle bir planımız vardaa
tavsiye edermisiniz kuu?

selam kızlar
hayırlı cumalar
geçen hafta liste yoktu sanırım bende eve dönüş yolunda olduğundan ildirimde yapamamıştım
o yüzden 28 ağustosu baza alıyorum kızlar

Başlangıç 81
geçen hafta 78.5
bu hafta 77.1
giden: 1.4

toplamda giden 3.9
beden 44
spor yok

aslında bayramın 2. günü gittim tam bir hafta oldu. haklısın canım, bir daha nasip olursa kurban bayramında görüşürüz sanırım. çünkü eşimi yalnız bırakmak ta zor oluyor. ben de artılarla döndüm ama toparlıyorum

canım benim sıkma canını. inşallah herşey yoluna girer. kafaya taktıkça da böyle olabilir. bir yakınım yaklaşık beş altı senedir 2. çocuk için bir sürü tedavi görmüştü. ama sonuç alamayınca vazgeçmişti. şimdi 3 aylık hamile

ayşecim güzel bir tatil geçirmişsin. sen de çok hoş görünüyorsun. eski fotoğraflarınla aradaki fark çok belirgin. seneye daha da güzel olur herşey inşallah

canım, sıkıntılı ve bir o kadar da güzel dönemler. biz eşimle her şeye kendimiz karar verdik. ama arada onlar kırılmasın diye yaptıklarımız da oldu. nişan bohçası gibi mesela. karşılıklı anlayışla sıkıntısız bir şekilde atlatırsınız inşallah

selam banucum. tatilin nasıl geçti. bu arada geçmiş olsun canım. yapılacaklar bitmiyor. benim de bekliyen bir sürü işim var. hafta sonu düğünler var o yüzden pazartesiden itibaren evle daha rahat ilgilenirim sanırım

kızlar tek tek alıntı yapamadım, beğen seçeneğinin kalkması da kötü olmuş. çok güzel kilolar verilmiş hepinizi tebrik ediyorum.
ben de yapayım kilo bildirimimi
başlangıç:92
geçen hafta:78.5
bu hafta:78.9
gelen:400 gram
toplamda giden:13.1
hedef:68
beden:44
boy:1.71
spor:30 dakika

artıdayım ama 78 i gördüm tekrar nihayet. 80 lere geri dönmüştüm

niye öyle diyosun canımm
sanki biz hiç mi artı çıkmadıkk
hepimiz alıyoruz veriyoruz böyle böyle sürecek bu serüven
inşşş. canım haftaya istediğin rakamı görürsünnnn:13:

inşallah canım yaa insan vermişken geri alınca çok canı sıkılıyor ama artık ögrendik nerde ne yapacagımızı degilmi hemen toparlanmakta elimizde haftaya inşallah hep birlikte güzel bir rakam görürüz

canım sıkma canını baskülsüz insanın kendini kontrol etmesi zor oluyor hemen pil olayını hallet canım ve bizi kendinden mahrum etme fırsat buldukça gel lütfen

canım yaa ben hiç hazır çorba yapmam hep ev yapımı hazırlarım içinde çok katkı maddesi var lütfen sende yeme onları bende yemege çıksam iyi oalcak karnım açıktııııııı yakın olsak gelirdim canım yaaa

deryacım geçen haftaki kilomuzu değilde ramazandaki son bildirimimizi baz alıyoruz canım anlamadım ben şimdi eger öyleyse

26.08.2011 62.200
bu hafta 62.900

gelen :700 gr.:78:

başlangıç:93
geçen hafta:80.5
bu hafta:80
giden:500 gram
toplamda giden:13
hedef:58
beden:42
boy:1.67
spor:30 dakika ( toplamda 750 twist )

güzeller inanılmaz güzel kilolar verilmiş tebrik ederim demekki dedikleri gibi hızlı alınanlar hızlı gidiyormuş gördünüzmüüü...

evet haftaya daha güzel olacak inanıyorum artık bende 7 li rakamlara geçeceğim çok mutluyum

bu haftaki kilo bildiriminde kafam karıştı kızlar biri beni aydınlatsın geçen haftaki kiloya göre mi yoksa yapılan son listedeki kiloya göre mi bildirimler yapılıyor

işte son listemiz kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…