http://c1109.hizliresim.com/11/9/8/10011.jpg
http://c1109.hizliresim.com/11/9/8/10049.jpg
http://c1109.hizliresim.com/11/9/8/10082.jpg
http://c1109.hizliresim.com/11/9/8/10116.jpg
http://c1109.hizliresim.com/11/9/8/10140.jpg
http://c1109.hizliresim.com/11/9/8/10169.jpg
http://c1109.hizliresim.com/11/9/8/10210.jpg
http://c1109.hizliresim.com/11/9/8/10244.jpg
Migren falan mı var?Çok geçmiş olsun...cok ama cokkkkkkkkkkkkkkkk kötü başım agrıyo
çıldırmak üzereyimmm
utanmasam bagıra bagıra ağlicammmmm:84::84::84::84:
bugünkü menüm:
sabah:
2 kepek ekmegi
peynir
1domates
4 biber
2 y. zeytin
ara:
az sekerli nescafe
öglen:
1 bardak sütle k
ara:
çay yanında 4 susamlı bisküvi
akşam:
1 tabak domatesli biber sote
1 kase yogurt
1 soda
cok ama cokkkkkkkkkkkkkkkk kötü başım agrıyo
çıldırmak üzereyimmm
utanmasam bagıra bagıra ağlicammmmm:84::84::84::84:
sagol tülincimm ayy harfleri bulamıyomah canım ya ben sulu az ve sporlu dönemlerimdede aynıyım. bu sindirim bizdeyken hiçbişey olmaz bizdeennnnsindirim olarak yaniii
evet şekerim nerelerdesinnnn.. bayramda hep kilo aldık canım ama bu hafta başladık hepimiz.sende devam bizimle yine dimi. iksirde tam dediğin gibi canım. ben içine karanfil ve kabuk tarçında atıyorummmm
canım sabah hiç bişey yok.muz biliyosun kalorisini. neden meyveye yüklendin bu kadar???keşke 2 dolma öğle - 1 dolma akşam yeseydin canım.
ben kıyafetlerine daha çok baktım canımmmmaşallah çeşit çeşit giyip çıkarmışsın.ooohhh sefan olsun çokda yakışmış. fıstıgını öp yerime maşallah pek tatlıııı
geçmiş olsun canım. şakaklarına masaj yap bolca.yada bi ağrı kesici al bence
canım teşekkür ederim. yarınada böyle olsam keşke.ama bugun kaçamak yaptım ecccüüükkkk
bugunkü menüm
sabah: 2 kuru kayısı - 2 dilim kadar tandır ekmeği / yarım tavada yumurta / domates / salatalık / penir / 1 kupa çay
13:00 2 kepçe çorba--------bugun az sulu ve bol taze nane maydonozla yaptım
16:00 2 kepçe çorba / 2 çatal sade makarna
18:15 : 2 kepçe çorba / 2 küçük köfte
18:45 oğlum puding istemişti kek üzerine döktüm. ondan 2 kibrit kutusu kadar yedim.
20:30 gibi son kepçemi yiycem
1 kupa ballı tarçınlı limonlu su
1 kupa ıhlamur
1,5 lt iksir
1,5 lt yakın su
bugun wc den çıkamadım amaaaa iç iç iç
haklısın ortim haklısın çok kötü vurdu bu defaizlemcim tatil çocukla tabiki farklı normalde benim cadı 11 den önce asla uyumaz veya dahasıııı amaaaa tatilde haşama kadar havuzda ve bi de başında kolluk taktırmadı bizde yanından ayrılamadık birde hiç türk yoktu yani konuşup pynayabileceği... akşam da 9 da uyuklamaya başladı tabi 10 a kadar zor oyaladık ve kucağımızda dalıyordu artıkkkk ve biz 10:30 da odada....
evet artık öle bol bol kıyafet almıyorum daha modern daha cici şeyler baktım bu sefer hep.. dahası da gelecek izlemcim 29 yaşına kadar annem gibi giyindim her ne kadar zevkli olduğumu düşünsemde vücudum buna izin vermedi ama artık bu böyle dewam etmeyecek senden de öğreneceğimiz çok şey var tabikiiii
kolye takmam ama tam küpe ve bilezik hastasıyım kotona da uğradım tatilden önce 3 tane almıştım küpe...
yanii izlem artık kendime zaman ayırmaya başladım kendim için ve tabiki cücük cadım için...
canım çok teşekkürler ama kilo işte ne bebek yüzü kalıyor ne güzellik... kilolu olunca gözler yumulup gidiyor kayboluyor gıdı çıkıyooo ayyy bir gün kızımı ayağımda sallarken aynadaki yandan görüntümden tiksinmiş ve bu iş böyle gitmez demiştim....
teşekkürler canım daha güzelleri senin olsun birde eşimle 4 yılı bitirmemize rağmen ilk defa tatile çıkabildik ondan da çok özendim ....
sewdammmmmm bişi dicem hevesini kırmasın ama karbondaki şeker ve enerji olmayınca baş ağrısı normal gibi geliyo gel eski düzeninde dewam et bence yinede sen bilirsin herşeyden ye ama az az ye ... sağlık daha önemli değilmi gülüm.....
canım geçmiş olsun. dayanamıycak durumdaysan bi agrı kesici al.
birde karbona devam ediyormusun ondanda olabilir bu agrı. ben yaparken kafamın arkasında hafif agrı olmustu. bigün birden bi kasıldıki agladım korkumdan. o dönem hem temizlik hem karbon yapıyordum ondan oldu sanırım. normal zamnlarda cok yasamadım ama. eger agrı kesici işe yaramazsa bi hobby al ye karbonu 9 falan ben oyle yapmıştım ve rahatlamıştım.
tülin ve aysecim cok sagolun desteginiz için. takmıyordum hala da takmıyorum diyorum ama içten içten bişeyler gidiyor benden. dün hesapladımda 1 yıl olmus kızlar ben normal muayeneden gectim bi sorun cıkmadı cok sukur. ancak farklı muayenelrdende gecmem geriyor artık. işin kötüsü doktor sıkıntısı. karsıma gecipte beni bilgilendiren konusan bi doktor lazım bana ama nerde. özel hastanede bile ben cıkmadan baska hastanın içerde oldunu biliyorum. neyse konumuzla alakalı degil bunlar.
Ayşe,siz de,kıyafetleriniz de,kızınız da ve kızınızın kıyafetleri de çok güzeeeeellll.Siz çok sevimli-güzel bir bayansınız.Anne -kız gerçekten çok hoşsunuz.
Migren falan mı var?Çok geçmiş olsun...
Ben de yarın domatesli acı biber sote yapayım,aklıma getirdiğiniz için teşekkürler...
canım kilo verelimde birincilik işin tatlı yönü sadece. keşke hepimiz herhafta 1,5 kilo versekte birinci olsak dimi. yazdıgın tarifi aldım bende deneyeyim teşekkürlerrrrolsun bacım yine de iyi bence inşallah birinci olursun..
kabızlık için diyetisyen bana kuru kayısı ve inciri rondoda çekip öğütülmüş keten tohumu ve hatırlarsam çörek otunu karıştırıp streçe sarıp buzluğa koy hergün sabah bir dilim kes ye demişti tatlı ihtiyacı için de iyi olur fakat keten tohumunu gebeler emzirenler yememli ve de öğütüldükten sonra uzunsüre beklemeden tüketilmeli ben yaptım ama yemedim tembellikten zaten diyetisyene giden para daboşa gitmişti diyetteyim diye daha da çok yemiştim..
çok teşekkür ederim canım
evet ilkokuldan beri migren krizlerim tutuyo
gerçi acile gittiğimde bi cerrah vardı hastanede kızdı bana
nerden biliyosun migren oldugunu
film çektir falan demişti(tümör falan olabilir dedi bununla beraber aşırı derecede unutkanlıgım vardı o sıra
gerçi halada varvalla başım vurduğu zaman insan kılıgından çıkıyorum
gören korkuyo gözlerim bile açılmıyo şuan biraz daha iyiyim çok şükürrsagol canım
canım kilo verelimde birincilik işin tatlı yönü sadece. keşke hepimiz herhafta 1,5 kilo versekte birinci olsak dimi. yazdıgın tarifi aldım bende deneyeyim teşekkürlerrrr
çok geçmiş olsun canım.bisürüde ilaç içmişsin. Rabbim şifa versin inşallah.
sagol tülincimm ayy harfleri bulamıyom
haklısın ortim haklısın çok kötü vurdu bu defa
ama bu günü atlatırsam kaRbonu uzun süre götürebilirmişim gibi geliyo
bilmiyorum canım k mı yapsam acaba?
canım cok teşekkür ederimm zekiyecim üzülme güzelim rabbim güzel yazılar yazsın inşş.
hayırlı bir evlatta yazılmıştır yazınıza inşşşş.
her şeyinn hayırlısı canımmm
güzelim minnacık hobby ler varya ondan mı
uzun büyük olanı degil dimi en ufak boyu:26::26:
bir iki çay kaşıgı krem şanti yedim
2 tanede migren hapımı içtim
1 tanede agrı kesici içtim
geçmezse sonra 1 tane daha içerim uyurum inşşş.
sagol tülincimmmaminn inşşş.
tülinnn kuuuuuuu verdiğin kilonun birazını geri al
bu hafta ben birinci olacaktımm kuuuuuuuuu
şaka bi yana canımm çokk tebrik ederimm maşallahh arkadasıma
valla buyuk botunun puanı 9 du. küçügü daha azdır sanırım. benim oyle denk gelmişti büyük yedim zararınıda görmedim kızlar daha iyi bilir ama sırf bas agrın için diye önerdim. küçügünun degeri daha azdır. sıkışırsan aklında bulunsun. saglık herseyden öenmli. inş geçerde uyursun biraz.
güzel dileklerin dualın için tşkr ederim yürekten bi amin çektim
sevdam aldım gitti kuuuuu...şu an öyle hissediyorum. sen 2500 ver bende 2200 olmamıııııı
kıyamamm güzelimmm
sen birinci ol annemm ne fark ederr
aman alıyım deme haaaaaa
menündekini okumadım sanmaa
yok pudigle kekmişş madem oğlun istedi sen niye yiyonn kuuuu
detoxun üstüne yenir mi heçççç
iradesini ve çabasını çok takdir ettiğim insanlardan biri sensin ona göre bakkk
bölük börçük geçmişi okuyabildikten sonra aklımda kalanları yazıyorum kuzudan zaman olmadığı için kusura bakmayın canlarım
öncelikle aycancım maşallah çok farketmiş inş bi an önce istediin kilolara ulaşırsın bu halin de çok tatlı; bebek yüzlü olman saçının rengi ve özellikle de bakımlılığın kilolarını maskeliyor ah keşke ben de bakımlı olabilsem yaf.. neyse izlemi takip ediyom inş ondan bana da bulaşır
adın geçmişken izlemciğim elbisen takıların çok hoş.. takipçinim.. vallahi bravo kuu.. bir de bakım ürünlerinde norveç ve isveç ürünlerini kullanmamızı ve de pahalı ürünlere boşuna para saçmamızın anlamsız olduğunu bir de neutrogenayı okulun kozmetik bölümünde tavsiye ediyorlardı aklında bulunsun canım geçen bende greyfurtlu peeling aldım arada yapıyorum gerçi peeling cildin çizilmesiye sebep oluyor diye pek önermiyorlardı ama ben hafifçe masaj yapıyom yüzüme bir de en az spf (güneş koruma faktörü)15 içren gündüz kremi kullanıyorum aynı markanın..belki bunlarda sizin işinize yarar bir de senin yazıları görünce bende bugün e vitamini ampulü kırıp yüzüme sürdüm kendi için bişeler yapmak mutlu ediyor insanı.. çok tşkler izlemcimmmm.... kotona da uğrayacağm inş
tülinim nilgünüm filizim(juu) ve yine izlemim annem için söylediklerinize tşkler gitmeden ara öğün kavramına alıştırabilirsem çok iyi olacak inşşş.. bi de kflex bal süt benm tatlı isteğini azaltmıştı ona da yedircem..
tülin kilo vermene çok sevindimtebrikler canım
bugünkü menüm:
sabah:
2 kepek ekmegi
peynir
1domates
4 biber
2 y. zeytin
ara:
az sekerli nescafe
öglen:
1 bardak sütle k
ara:
çay yanında 4 susamlı bisküvi
akşam:
1 tabak domatesli biber sote
1 kase yogurt
1 soda
SABAH: ŞEKERSİZ KAHVE (yarısını bile içemedim)
ÖĞLEN: BOL SALATA TON BALIKLI (kıvırcık,roka,sogan,ton balıgı,mısır,nar ekşisi,domates,zeytinyağı v.s)
1,5 BARDAK ZERO
ARA: BİRAZ SEMİZOTLU SARIMSAKLI YOĞURT
AKŞAM: YOK (yiyecek halimde iştahımda yoktu)
azıcık iki üç yudum ıce tea, 2 çay kaşıgı kadar krem şanti
birazdan bişiler içerimm(karbona uygun)
bu gün yediklerim malesef üzüçü yinede yazayım
KAHVALTIU ıkı dilim k ekmegi ıkı doöates üç yeşil biber üç zeytin biraz tel peynir
ARA bir armut
ÖGLEN işte burası kötü bir porsiyon iskender :18::18::18::18::18::18::18:
AKŞAM büyük bir tabak yeşil fasulye:18::18::18::18::18::18::18:
su şimdilik iki lt
spor saat birden 6 kadar carşıda gezdim
ve 1 saate evde yürüdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?