işte son listemiz kızlarrrr
evet canım bu listeye göre yani en son yapılan listeye göre bildirimde bulunuyoruz
çünkü geçen hafta liste yapılmadı canım
o yüzden en son bildirimlerimizi baz aldık
maşallah bu hafta çok iyi kilo verilmiş
veremeyenlerde üzülmeisnlerr artıkk
kış geliyorrr ve kilo vermek için vermi bir dönemm
bayrama kadar sıkı tutalım işii kızlarrr
sevdaa
m.kuşan diyeti iyi bir diyet ama karbonun üzerine sana tavsiye etmemm
verdikleirni de geri alırsınn çünkü hemen degilde meyve ve karbonu yavaş yavaş menüne eklemen lazım
mesela bir gün karbon bir gün meyve filan diyee yoksamm alırısn hemen yani benim öle oluyorr
nihalcim
gebelik belirtileir yaşadın sanırımm piskolojik olaraka mı?
bendede oluyorduu pskolojik gebelik belirtileri herşeyden nem kapıyor insan o dönemlerde
saglıkla en kısa zamnda hamiş kalırsın cnm inşş sen ve isteyen herkes
derya
keyfin yok sanırım snei göremiyorum
filiz (filizkuzey)
nerlerdee tatilde filanmı onuda göremedim?
nilgün okula başladın sanırımm
sakın bırakma devam et lütfennnn
denizicm
seninnn fıstık okula başlıycakmış izlmein alıntısında okudum göüzn aydın cnmm
allah zihin açıklıgı verisn cnmmm
izlemmm
kardeşin içinde hayırlısı olsun cnmmm
bend ebenim danacıkları yalnız uyutmaya alıştırıyorum ya
benim için zor oluyor helede akşamları 1 saat boşagiidyor
dizileirn en veirmli zmanıı
izlemcim
birde sana bişiy sorcammm
ibo enişte oto yıkama işine girmişti dimi işleir nasıl cnmmm
bizdee açıcaz öle bir planımız vardaa
tavsiye edermisiniz kuu?
anladım canım çok teşekkür ederim açıklaman için
banuşşşş
alırmıyım diyonn kuuu verdiklerimide:26::26::26:
ekmegi filann yemesem onun yerine süttür filan peynirdir filan yesem
etkiler mi acaba karbonu.
ne yapsam bilemedim şinciii
gerçi karbonlada aynı hesap kilo veriyom
1 haftada 2.5 kg gitti
2 haftada 4-5 gider toplamda
ee bu diyetlede en fazla versem 5 veririm aynı hesap yani
en iyisi karbona devam etmek
iyi ama ben listeyi yazdım iki saat ugraştımm benim bi defterim varda
ona koyucam yazdım şimdi listeyi
ayyy ne biliyimm
neyse tecrübeyi dinlemek gerekkk tecrübe konuşuyo burda
ZEKİYECİMMM kusura bakma gülüm yaa banuşş verdiklerinide alırsın demişşş ya korktum şincii:18::18:
beraber karbon yapak bacımm olmaz mıı:26::26:
cnm ben yinede snei etkilemek istemem tbiki
ürünleirn yerini degiştirsen yani ekmek yeirne süt peynir yesen bu kezde
kuşhan diyetinin dışına çıkmış olursunn yani
ama birde bazı şeyleri tecrübe ederek denemek lazım
mesela ben şimdi karbon yapsam veririmm kiloyu ama geri alıyorum sebze bile yesem artı çıkıyorum
ve dönüşü çabuk oluyor kilolların eskiden böle degildi kh bile versem almazdım
ama 65 kiloya düştükten sonra alırıyorum kh ile veridkleirmii
yani her bünye farklı reasyonlar gösterebiliyor
belki almazsında denemek lazımm
sana kalmış yanii
valla canım biliyorum ben bu diyeti ama kafam çok basmadıgı için yapmadım hiç
aslında yapabiliriz iyi olurr
ama şöyle bi durum varr kafamı karıştıran:26::26::26:
şimdi ekmek , simit falan varya karbonun üstüne kötü olur mu?
yada yapalım ama ben ekmek ve simiti yemiyim nasıl olurr?
canım bi arkadasla aynı diyeti yapmak inan daha çok basarı ve azim getiriyor emin oll
yapalım canımcım ama ekmek v.s leri ben yemicem
sen de nasıl uygun görüyosan öyle başlarız
bugün yarın fark etmez
inşallah canım yaa insan vermişken geri alınca çok canı sıkılıyor ama artık ögrendik nerde ne yapacagımızı degilmi hemen toparlanmakta elimizde haftaya inşallah hep birlikte güzel bir rakam görürüz
canım sıkma canını baskülsüz insanın kendini kontrol etmesi zor oluyor hemen pil olayını hallet canım ve bizi kendinden mahrum etme fırsat buldukça gel lütfen
canım yaa ben hiç hazır çorba yapmam hep ev yapımı hazırlarım içinde çok katkı maddesi var lütfen sende yeme onları bende yemege çıksam iyi oalcak karnım açıktııııııı yakın olsak gelirdim canım yaaa
canım geçen cuma başladım cuma,cumartesi,pazar,pazartesi,salı,çarşamba,perşembe,cuma,ben ekmek simit var diye hiç düşünmedim aslında yogunlukta akşamları et var faln diye oyle aklıma geldi rahatsızlandın ya bi faydam olur diye yani. elbette birlikte yapmak iyi olurda sen bu diyeti ertele istersen. karbondan yavas yavas cık sonra eski düzene döndükten sonra bi ara yaparsın. hem bu arada ben denemiş olurum. daha iyi olur. bak banu uyarmasa bi çuval inciri berbat edicedim ya. ben nasip olursa pazartesi baslıyayım diyorum. her diyet az cok alışveriş gerektiriyor. pazar günü yaparım alışverişimi oyle baslarım. sen karbona devammı ediceksin şimdi yoksa biraz biraz eklemeler yaparak cıkacakmısın. birde merak ettim nekadardır yapıyorsun benim en uzunu 4 gündüdeazmini hayretle izliyorum
öncelikle tebrik ederim canım
ancak toplamda 24 kilo vermişsin ama biz senin hiç fotonu görmedik. söyle bi önceki sonraki yapsanda gözümüz gönlümüz acılsa
kızlar bu benim topikteki 3. haftam umarım listeye girebilirim.
kilo bildirimim:
Başlangıç: 90
geçen hafta : 82.8
bu hafta 82
giden: 800 gr
toplamda giden 8
beden 46
spor : 135 dk leise yürüyüş - 350 twist
kızlar bayramdan önce 82.8 idim araya bayram tatil girdi ve ben tatil dönüşü 83. 6 oldum. bir haftada daha dikkatli bir diyet ve sporla 83.6 dan 82 ye indim. yani 1. 6 kilo verdim bir haftada.ama diyet çizelgemde geçen hafta 82.8 kayıtlı olduğundan kilo bildirimimi ona göre yaptım. kafamı kaldıracak halim yok bu güzelim havada grip oldum. ve yarın kaynanamlar geliyor ank.dan hazırlık yapcam. neyse kaçtım kızlar öpüldünüz
izlem bende o şarkılarına bayılıyorum benim yerimede dinle ve eşlik et lütfen iyi eğlenceler canımkızlar bugün çookkk heyecanlıyım
akşam konsere gidiyorum MODEL grubu var yaa
hani şu 'değmesin ellerimiz' diye şarkıalrı var
onlar izmirde bi barda sahne alacaklar, çok istedim gidelim mi diye
eşim ben gitmem yorgun oluyorum ben egeye bakayım, sen kardeşinle git dedii
allaaahhhhhsenin gelmenide çok istiyorum ama yorgun ve uykusuz olunca çok huysuz olursun aşkım iyi o zaman dedim
saat 11 de başlayacak zaten, kardeşimin erkek arkadaşı götürecek
en son egeye hamile bile değildim, pihanniyi dinlemeye gitmiştik süper eğlenmiştik
eee şimdi ben ne giysem :26::26::26::26::26:
elbise üstüne kot mont giysem
yoksa pantolon mu giysem
ayyyy inşallah güzel bir gece olur
bol bol foto çekip sizide gitmiş kadar yaparım inşallah
izmirli olup gitmek isteyen varsa, gelsin kızlar bornova ozzy bar da
gülay nehirr
bugün tuvalete çıkamadım :2::2::2:
12ye kadar bişiy yemedim inat ettim, tuvalete çıkıp tartılayım diye ama olmadı
61 rakamını görünce çok sevindim, tatil dönüşü 64ü görmüştüm yaa
insanın kendi düzeni başka oluyor, artık anlıyorsun nasıl besleneceğini çok şükür
sırtımız yere gelmez artık inşallah
canım bende yapmam hiç. işte bulunsun diye aldım. zaten dusununce içim istemedi yine gidip kendim yapayım dedim. haklısın cok katkı maddesi var bu tür seylerde. izlemin tarifide yapamadım bugun. çamaşırları toplarken k.v cıktı balkona çorba yaptım yemediysen al dedi. ben aldım izlemin tarifte yarına kaldı artık
Canım, çok teşekkür ediyorum,inşallah hepimiz de sağlıkla hedeflerimize ulaşırız.Resim için ise izin olmadığından ekleyemiyorum.Ancak görenler çok şaşırıyor,kilo almadan önceki kıyafetler az dar olmakla beraber fermuarları kapanıyor.
Sacre,zaman sormuşsunuz.Ben tam olarak diyete 07.03.2011 de 91.2 ile başladım.Bugün 66.7 yim.Hedefim 57
Canım, çok teşekkür ediyorum,inşallah hepimiz de sağlıkla hedeflerimize ulaşırız.Resim için ise izin olmadığından ekleyemiyorum.Ancak görenler çok şaşırıyor,kilo almadan önceki kıyafetler az dar olmakla beraber fermuarları kapanıyor.
Sacre,zaman sormuşsunuz.Ben tam olarak diyete 07.03.2011 de 91.2 ile başladım.Bugün 66.7 yim.Hedefim 57
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?