[sıze=3]o halde bende dogrusunu yapayım kızlar kilo bildirimini
başlangıc 90
ramazanda 85500
bu hafta 86200
gelen gelen 1 KG :18::18::18::18::18: [/sıze]
amanın o zaman daha da artıyım..işyerinde bir not gördüm de 87.4 diye acaba bu muydu dedim..ok Deryacım..tşkler canım..Nihalcim, 86.4 görünüyorsun en son listede, yani iki hafta önce...Geçen hafta liste yapılmadı..
Tülincim sorun değil, yeni bildirimini alırım..
yok canım haftanın yüz karası benim hem de senden 23 kg fazlası olan bir yüzkarasıkızlar hepiniz harika kilolar vermişsiniz ben kendimden utandım valla ben artıayım maalesefff haftanın yüzkarası bile olabilirim
başlangıç:86.100
geçen hafta :62.400
bu hafta :62.900
gelen :500 gr.
toplam giden :23.200
hedef kilo:60
boy:1.65
beden :40
spor yok
çarşamba günü 63 lü rakamları görmüştüm bunada şükür enazından hala 62li bi rakamdayım haftaya bende inşallah güzel bir rakam görürüm
Evet canım ya ben de anlamadım valla yok merak etme salamam ben zaten de ben falların gazına geldim salak kadınlar gibi etkisinde kaldım.:2:.çok da üzülmedim aslında..2 ay vakit kazandım zayıflamak için iyi tarafındna bakıyorum canım..ama psikolojik etki çok fena..iki ündür servisten eve zor yetişip kusuyordum bak yine midem bulanıyor regl oldum üşüttüm demek ki..ben hemen ona yordum ama turşu çok komik yaa..hayatta yemem 3 gündür deli gibi acı turşulara saldırıyorum..nihalcim bu beklentide oldugumuz için psikolijik olarak etkiliyoruz. kimi birebir yasarmış bu belirtileri gebelik olmadıgı halde. ben cok yasamdım ama en ufak bişey de acaba dedim. üşüttüm midem rahtsızlandı umutlandım ne bilim normal bi baş agrısını bile insan gebelige yorabiliyor. çok dusunme salla reglnin yolunu gözleme diycemde diyene bak diceniz
biz de seninle olduğumuz için mutluyuz canım kg için sıkma kendini ben de çok iradesiz günler geçiriyorum ama bırakmıştım kendimi bugün bebek meselesi netleşti artık hemen hedefe kilitleniyorum..Ben kg tarihini merak ettiklerinden değilimdir ama Nisanda başlamıştım can ım benimm çok ileri gerili oldu mesela..bu benc ede konulabilir ama herkes istikrarlı gitmiyor ki ben mesela ne zaman ne kadar verdim aldım hiç bilmem..bence sen iyi kg vewrenleri sorgula daha sağlıklı olur..10 kg yu 1 yılda vermiştir de diğer 10 kg yu 3 ayda vermiştir mesela..kafan karışır bence canım..Arkadaslar merhaba
çok hızlı bir şekilde okuyabildim ekranım açık ama o kadar yoğunum ki dönüp bakamıyorumm bile
o yuzden ziyaretçi gibi gözüksme de inanım yokum aslında
ammaaaa
masallah herkes cok iyi cok basarılı
menülerinize bayıldım ben hiç yazıp ta olmayan iştahınızı açmıyım
hiç yoktan uğraşıyorum ama bu hafta bende hiç gelişme yok
aslında belki dün akşam ki balık sofrası olayımız olmasaydı farklı bir bildirimle karşınızda olacaktım ama ne yapalım gariii
Başlangıç 93,6 kg / diyete başlama tarihim HAZİRAN 2011
geçen hafta 83,9 kg
bu hafta 83,9 kg
giden:--
toplamda giden 9,7 kg
beden 46
spor yok
YAAA ARKADASLAR
NOOOLLUUURRR
SU DİYETE BAŞLAMA TARİHİ İLE İLGİLİ DE BİR SÜTUN AÇSAK
BEN COK MERAK EDİYORUM
BU KİLOLAR NE KADAR ZAMANDA GİTMİŞŞŞ
en azından benim gibi merak edenler varsa bildirimlerin de yazsın
sevgili acapella sana çok zor olur mu ?
ya o da cok motive edici olur
ben cok merak ediyorum
kim ne kadar sürede verdi diyee
herkesi tektek opyor tebrik ediyorumm
burası cok guzel bir bulusma platformu bende burada oldugum icin cok ama cok mutluyum
sıkıcı is gunlerimin tek tesellisisiniz
muck muckkkk
canım benn bu diyetle yıllarrrr yıllar önce 68 kg dan 60 kg ya düşmüştüm 2 haftada ama o zamanlar 17 yaşındaydım..heyy gidi günler..bir makalede bu diyetin kastan verdirdiğini duymuştum..8 kg vermeme rağmen çok incelmemiştim de onu hatırlıyorum canım..http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-8-10-kilo-verdiren-diyet-deneyimlerimiz.html
canım link bu. burda liste var ayrıntılı bilgi cok degil. ben baska sitelerdende arastırdım. listede sıra cok onemli günleri degiştirmek yok. diyorum ya işte pek anlamıyorum ben neyin yanında ne yenmeli veya ogun için bişey yendiginde digeri yasak falan. ama bu listeden anladıgım yedigin besinlerin düzenli sırayla kilo verdirdigi. deryacım uyardı beni hızlı verirsen geri alırsın diye baktım hep olumlu sonuclar sonrasında alsamda yapacagım heveslendim. aslında diyete ilk basladıgım sıralar ilk 3 gun yapıp sonra normle donmustum o hafta 1900 vermiştim birazda bundan dolayı güvenim var bu diyete. sen bak işine gelirse yaparız canım. ben dedim diye mecbur hissetme sakın ha. sadece tevsiyeydi
banuşum tşk ederim canım ..kısmet bu işler..ben gaza geldim yoksa bir seferde hedefi tutturmayı beklemiyordum canımnihalcim
gebelik belirtileir yaşadın sanırımm piskolojik olaraka mı?
bendede oluyorduu pskolojik gebelik belirtileri herşeyden nem kapıyor insan o dönemlerde
saglıkla en kısa zamnda hamiş kalırsın cnm inşş sen ve isteyen herkes
TEBRİKLER AYŞECİM ..FOTOLARINI GÖRDÜM ÇOK HOŞ OLMUŞSUN CANIM TATİL DE GÜZEL GEÇMİŞ GÖZLerden belli...kot etek çok yakışmış zayıf göstermiş arkadaşım..özellikle onu çok beğendim..başlangıç:93
geçen hafta:80.5
bu hafta:80
giden:500 gram
toplamda giden:13
hedef:58
beden:42
boy:1.67
spor:30 dakika ( toplamda 750 twist )
güzeller inanılmaz güzel kilolar verilmiş tebrik ederim demekki dedikleri gibi hızlı alınanlar hızlı gidiyormuş gördünüzmüüü...
evet haftaya daha güzel olacak inanıyorum artık bende 7 li rakamlara geçeceğim çok mutluyum
helal olsun toprağım ..işte bu ya benim toğrağım alır kilosunu tatilde dağıtır..gelir toplar kendini .hemen eski halini gelir..düzeninin oturduğunun bir göstergesi bu..süper..kilo bildirimim
başlangıç 89
bayram haftası 64.3 çıkmıştım
ama listede kilom 60.5
bugün 61 çıktım
gelen 500gr oluyor
fakat bayram tatilinden döndükten sonra artılarımı verdim taamm 3.3 kilo oluyor
çok moralim bozulmuştu tatil dönüşü ama çok şükür
hedef 57
beden 38-40
boy 1.66
spor 60dk
canım ben de Dukan yapcam bu hafta..saf karbon ya zaten atak evresi sana eşlik ederim canım..banuşşşş
alırmıyım diyonn kuuu verdiklerimide:26::26::26:
ekmegi filann yemesem onun yerine süttür filan peynirdir filan yesem
etkiler mi acaba karbonu.
ne yapsam bilemedim şinciii
gerçi karbonlada aynı hesap kilo veriyom
1 haftada 2.5 kg gitti
2 haftada 4-5 gider toplamda
ee bu diyetlede en fazla versem 5 veririm aynı hesap yani
en iyisi karbona devam etmek
iyi ama ben listeyi yazdım iki saat ugraştımm benim bi defterim varda
ona koyucam yazdım şimdi listeyi
ayyy ne biliyimm
neyse tecrübeyi dinlemek gerekkk tecrübe konuşuyo burda
ZEKİYECİMMM kusura bakma gülüm yaa banuşş verdiklerinide alırsın demişşş ya korktum şincii:18::18:
beraber karbon yapak bacımm olmaz mıı:26::26:
aaa hayırlı olsun toğrağım haberim yoktu benim ben eşinin pc teknik servisi var diye hatırlıyorum ..sektör değişti yani..bol hayırlı kazançlar olsun işallah canım..biz de maaşlı karı koca çalış dur gelen belli giden belli..banuşş tatlım kardeşim adına teşekkür ederim...
eşim oto yıkama değil de teknik servis açtı, tamirhane gibi yanii
oto boya, mekanik tamir, kaporta, rentecar(araba kiralama) filan bayaa büyük bir servis,
yani var olan bir servise kar ortağı gibi bişiy
daha 2. ayımız işte allaha şükür iyi şu anda işler ramazandan dolayı azalmış olan piyasa tekrar hareketleniyor
eğer öyle bir düşünceniz varsa, araştırın iyice
ama burda araba yıkamacılar hiç boş durmuyor vallahii, yeri iyi olursa olur neden olmasın
allah gönlünüze göre versin
ahhh ben de şimdi orda olaydım..iyi eğlenceler canım keyfini çıkar..bence salaş git..o konsere salaş yakışır..kot pantul giy şu yırtık olanlardan üstüne bir tshirt var nasılsa sende birsür alengirli şu yüzü çizili falan vardı ya onu giy bence İzlem..kızlar bugün çookkk heyecanlıyım
akşam konsere gidiyorum MODEL grubu var yaa
hani şu 'değmesin ellerimiz' diye şarkıalrı var
onlar izmirde bi barda sahne alacaklar, çok istedim gidelim mi diye
eşim ben gitmem yorgun oluyorum ben egeye bakayım, sen kardeşinle git dedii
allaaahhhhhsenin gelmenide çok istiyorum ama yorgun ve uykusuz olunca çok huysuz olursun aşkım iyi o zaman dedim
saat 11 de başlayacak zaten, kardeşimin erkek arkadaşı götürecek
en son egeye hamile bile değildim, pihanniyi dinlemeye gitmiştik süper eğlenmiştik
eee şimdi ben ne giysem :26::26::26::26::26:
elbise üstüne kot mont giysem
yoksa pantolon mu giysem
ayyyy inşallah güzel bir gece olur
bol bol foto çekip sizide gitmiş kadar yaparım inşallah
izmirli olup gitmek isteyen varsa, gelsin kızlar bornova ozzy bar da
gülay nehirr
tam benim hedef kilomdasın canım..başlangıcı senden 5 kg falan fazlaydı ve bir ay sonra başlamışım..sen benden 22 kg nerdeyse öndesin..helal olsun canım..süper yol katetmişsin..getir alnını..öpücem..Canım, çok teşekkür ediyorum,inşallah hepimiz de sağlıkla hedeflerimize ulaşırız.Resim için ise izin olmadığından ekleyemiyorum.Ancak görenler çok şaşırıyor,kilo almadan önceki kıyafetler az dar olmakla beraber fermuarları kapanıyor.
Sacre,zaman sormuşsunuz.Ben tam olarak diyete 07.03.2011 de 91.2 ile başladım.Bugün 66.7 yim.Hedefim 57
sen benim yazdıklarımı görmüyon ama yazıyım belkim görürsünn
eglenceye gidiyomuşun konsere hemideeeee
hemideeee çocuga kocan bakacakkkkk
abowwwwwwwwwwww
maşallahhhh enişteye beyaaa
benimki hayatta göndermez kuuuuhemide barda
bende tam adamını bulmuşum yontma taş devrinden kalma
vallahi maşallahh canımm eşine
seni sıkmaması güzel bişii
benim yerimede dans et kuuuu
dım tıs dım tıs dım tıs dım tıs dım tıs dım tıs dım tıs dım tıs
yeeeeeeee hobaaaaaaaa
hadi izloşşşşşşş
yok kuşum bişi karbonu bırakıp zekiyeyle bi diyete başlasak mı dedim ama banuş direk bırakıp ona geçersen alırsın dedi bende izlemm bi yorumda sen getir annem bu konuya dedim
hem banuşun hemde senin tecrübelerinizden yararlanmak için yani
ama vazgeçtik zatenn k.b ye devammmm
Canım, çok teşekkür ediyorum,inşallah hepimiz de sağlıkla hedeflerimize ulaşırız.Resim için ise izin olmadığından ekleyemiyorum.Ancak görenler çok şaşırıyor,kilo almadan önceki kıyafetler az dar olmakla beraber fermuarları kapanıyor.
Sacre,zaman sormuşsunuz.Ben tam olarak diyete 07.03.2011 de 91.2 ile başladım.Bugün 66.7 yim.Hedefim 57
kızlar bu karatay diyeti nasıl bi bilginiz varmı
valla eşin en iyisini yapıyor ..biz de hiç sıkmayız birbirimizi..mesela her perşembe king oynamaya gider erkekler günü var sabit..gece 12,01.00 lerde gelir..benim işyerim Leventteyken biz de kızlarla Taksime inerdik haftada bir gün ben başka bir evli arkadaşımız var orda kalırdım hayatta sesini çıkarmaz aksine ben iyi vakit geçireyim diye elinden geleni yapar..artı ben eşimden ayrı zaman geçirmeyi de çok seviyorum uzak kalınca insna özlüyor aşkı depreşiyorhehhehheh
canım eşime iletirim bu söylediklerini ama gerçekten biz çok sıkmayız birbirimizi
allaha şükür hiç öyle problemlerimiz yok, arabayla gidicez zatii
kardeşimin arkadaşı haftanın 3-4 günü bizde, bekar evinde kaldığı için yemeği filan bizle beraber yer, helalii hoş olsun :82:
ona çok güvenir, eee mehmet olunca yanımızda, eşime sende gel diye başının etini yemiycem yaa, işine geliyor
eşimle eğlenmek harika oluyor çok güldürür ama işte ertesi gün çalışacağı için çok ısrar edemiyorum
ee fırsatını bulmuşum kaçar mıı
saol canım benim senin içinde eğlenirim merak etme
denizcimmm senin içinde eşlik ederim kuzum
sevda kuşum hiç düzenini bozma, bu kadar yol geldin heba olmasın
eti biraz daha arttır tatlım...
ya hani detayları olan bir tshirtin vardı..beyaz ya da açık griydi..kot eteğinle çekmiştin galiba..değişik detaylı tshirtleri seviyorum kızlar mesela şununkızın göğüslerinde çizgi bilmemneresinde daha var fark ettiniz mi demiştin..hatırladın mı?nihal kuzumm vallahi aklıma sen gelmedin desem yalan olurdu
bayılrıım hadi bugün buraya gidiyoruz dendiğinde haydiii diyebilen arkadaşlaraa
ne güzel olurdu
inşallah bayramda geldiğimizde denk gelir de eğleniriz kuzum
bende pantolon giyicem sanırım, yüzü çizgili tshirtim hangisi kuu :26::26::26:
beyaz, üstünde kız olan tshirtim mii :26::26:
bakalım neye karar vericem halaa karar vermedim
[sıze=3]o halde bende dogrusunu yapayım kızlar kilo bildirimini
başlangıc 90
ramazanda 85500
bu hafta 86200
gelen gelen 1 KG :18::18::18::18::18: [/sıze]
ah nilgünüm ahhh bende geçen kışki halimi hatırlıyorum okuldan gel spora git akşam kızınla ilgilen gece uyuma bu 4 ay hep böyleydi ve şimdi geriye dönüp bakınca şaşıyorum nasıl enerjim yetmiş die ve nasıl iradeliymişim die ki buna rağmen diyorum 10 iloda takılı kaldım dam 7 li rakamlara geçtim misafir üstüne misafir 1 ay böyle geçti tatilde sen iskenderunda yrüyorum yazdıkça kahroluyordum ben neden yapamıyorum die ne zamanım ne de enerjim vardı arkasından 15 gün mersin ve tatil ve bayram hepsi arka arkayaaa... hemen hemen aynı döndüm eylüle ve 2 ayım boşu boşuna gittiiiiii......bildirim (9/9/2011)
başlangıç: 86,5
geçen hafta: 80
bu hafta: 81,2
gelen: 1200 gram
toplamda giden: 5,300 gram
hedef: 65
beden: 44
boy: 1.65
spor:300 dakika
dün de bugün de gittiğim gezmelerde yedim.demekki ben sadece elimin altında olmayınca yemiyormuşum.iradeli olmadım.aklımdan sizler geçtiniz ama yemeye devam ettim.malesef geçen seneki nilgün e dönüyorum.gidişat kötü.
yazın ve ramazandaki hallerimi hatırlıyorum ve yaparsın deyip telkin ediyorum kendimi.moralim bozuluyor tabiki.spordan soğudum.ama yağlarımı sürmeye ve spora devam ediyorum.gerçi 2 gündür yapamadım yatılı misafir vardı.
anlayacağınız kötüyüm ama çok umutsuz değilim.birazdan 2 günlüğüne yazlığa gidiyoruz amcamızın.az yiyeceğim dedim kendi kendime.kararlıyım demiyorum çünkü bu laf saçma gelmeye başladı artık.kararlı olmam bana yaramıyor boşa söylenmiş bir laf.pazartesi yeni bir diyete başlayacağım.başarılı olursam anlatırım nereden bulduğumu nasıl yaptığımı.
her şey sanırım bayramla başladı kahrolası bayram diyeceğim günaha gireceğim şimdi.neyse.
ayşeciğim resimler harika.müthiş bir özgüven fışkırıyor resimlerden.okuldakilerin de bunu farkettiğini yazmışsın.bana bize örnek olmaya devam et.
sevda çok şaşırtıyorsunbeni.ne güzel konsantre oldun ve veriyorsun maşallah.
izlem konserde iyi eğlenceler..
nihal hamile değilmişsin nasip değilmiş.zekiye sen de öyleymişsin canım.Allah hayırlısını versin.
kilo alanlar üzülün kızlar üzülmeyin demeyeceğim.verenleri gördükçe ben çok üzülüyorum çünkü kendi adıma.inşallah katılırız onlara.
banu kolay gelsin evet okul başladı yorgunluk uykusuzluk..gezmeler.Allahım bana yardım et ya..
çok uykusuz ve yorgunum yine.günde 4 saat uykuyla duruyorum.bu iki gün evde değilim diye yine uyuyamayacağım..
unuttuğum varsa kusura bakmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?