ah nilgünüm ahhh bende geçen kışki halimi hatırlıyorum okuldan gel spora git akşam kızınla ilgilen gece uyuma bu 4 ay hep böyleydi ve şimdi geriye dönüp bakınca şaşıyorum nasıl enerjim yetmiş die ve nasıl iradeliymişim die ki buna rağmen diyorum 10 iloda takılı kaldım dam 7 li rakamlara geçtim misafir üstüne misafir 1 ay böyle geçti tatilde sen iskenderunda yrüyorum yazdıkça kahroluyordum ben neden yapamıyorum die ne zamanım ne de enerjim vardı arkasından 15 gün mersin ve tatil ve bayram hepsi arka arkayaaa... hemen hemen aynı döndüm eylüle ve 2 ayım boşu boşuna gittiiiiii......
1 haftadır toparlanmaya çalışıyorum ama çok yorgun hissediyorum kendimi alışamadım okula git annene git eve gel bişiler hazırla temizlik yap çocuğa bak ayyyyyy böle dewam eder gider inan bende arayış içindeyim farklı bişiler yapmak istiyom ama metabolizmamı da çok bozmak istemiyorum farklı diyetlerle....
spor salonuna başlayayım diyorum ama bide akşamüstü gitsem kızım bu yıl da bizden bişiler alamayacak kendi ilgilenmen gibi olmuyor annen bile olsa..... bu hafta huyu değişti ağlayarak uyanıyor uykusundan birde wc eğitimine başladım içinden çıkabilecekmiyim bilmiyorum sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor......
her seferinde bundan sonra 75 kiloda foto ekleyeceğim diyorum ama olmuyor inmiyor ümitsiz değilim ama süreç uzadıkça enerjim ve sabrım kalmıyor.....
allahtan çok gezme olayım da yok ama yinede az da yesem küçük kaçamaklar oluyor eeee hiç mi olmayacak nasıl verilecek bu kilolarrrr..
banu da demiş yaaaa spor ve diyet olmayınca herşey geri mi gelecek diye bende bazen yılıyorum inanınnn..
hayallerim var ama bazen korkularım da oluyor....
bu hafta gelince eve hep uyudum kızım uyuyunca dayanamıyorum aslında mantığım uyuma spor yap diyo git işine gücüne bak diyor ama napıyorum kendime yenilip gidip tekrar uyuyorummmmm...
ortim bir ah et bin ah işit gördünmüü...
hadi çözün bu durumuuuuu......
pes etmek değil doluymuşum galiba
deryacım geçen haftaki kilomuzu değilde ramazandaki son bildirimimizi baz alıyoruz canım anlamadım ben şimdi eger öyleyse
26.08.2011 62.200
bu hafta 62.900
gelen :700 gr.:78:
evet canım bu listeye göre yani en son yapılan listeye göre bildirimde bulunuyoruz
çünkü geçen hafta liste yapılmadı canım
o yüzden en son bildirimlerimizi baz aldık
nihalcim inşallah görüşürüz tatlım bende çok isterim
kurban bayramında silifkeye gitmeyecez, kayınvalidemler gelecek buraya
köye gideriz, kurban kesileceği için
ama bir şekilde arta kalan bir gün kararlaştırıp buluşuruz tatlım mutlaka...
egeden önce çalışırken, iş çıkışı alışveriş ve kahve içmem hiç sorun olmuyordu, işlerimi ona göre ayarlıyor
eve gelince yemeğim varsa az daha sohbet muhabbet eşim gelmeden evde oluyordum
hiç sorun olmuyordu, ama egeden sonra tek başıma hiç çıkmadım gece
hep eşimle çıkarız, yemeğe gezmeye sahile denize havuza ev gezmesine çok da severim eşimle gezmeyi
bu ilk olucak, evde çok sıkıldığım için sorun çıkarmadı, sadece saate biraz mıırın kırın etti
mehmet abi merak etme ben başlarındayım filan deyince bişiy demedi :18::18::18::18::18:
aslında biizm birininin başımızda olmasına ihtiyacımız yok ama işte erkek psikolojisi
ama arabasız olmuyor büyük şehirde, volkan konak konseri kaçtı dedin, beynimden vurulmuşa döndüm, en en eeennn sevdiğim sanatçıların ilk sıralarında gelir
çoook severim inşallah bana nasip olur birgün canlı sahnesi
bakalım eğlenicez bugün
Kızlar son listeye göre değil, geçen haftaya göre yapıldı bildirimler..Dikkat ederseniz herkes geçen hafta bu hafta diye bildirim yaptı..Geçen hafta liste yapılmadı sadece..
Ben de ona göre bildirim yaptım, o şekilde olursa karışır iyice o yüzden siz de geçen haftaki kilonuza göre bildirim yapın..
Kızlar son listeye göre değil, geçen haftaya göre yapıldı bildirimler..Dikkat ederseniz herkes geçen hafta bu hafta diye bildirim yaptı..Geçen hafta liste yapılmadı sadece..
Ben de ona göre bildirim yaptım, o şekilde olursa karışır iyice o yüzden siz de geçen haftaki kilonuza göre bildirim yapın..
olur canımm çok sevinirimmmcanım ben de Dukan yapcam bu hafta..saf karbon ya zaten atak evresi sana eşlik ederim canım..
amannn maşalllahhhhh tüü tüüü tüüüü Rabbim hiç bozmasın agzınızın tadınııhehhehheh
canım eşime iletirim bu söylediklerini ama gerçekten biz çok sıkmayız birbirimizi
allaha şükür hiç öyle problemlerimiz yok, arabayla gidicez zatii
kardeşimin arkadaşı haftanın 3-4 günü bizde, bekar evinde kaldığı için yemeği filan bizle beraber yer, helalii hoş olsun :82:
ona çok güvenir, eee mehmet olunca yanımızda, eşime sende gel diye başının etini yemiycem yaa, işine geliyor
eşimle eğlenmek harika oluyor çok güldürür ama işte ertesi gün çalışacağı için çok ısrar edemiyorum
ee fırsatını bulmuşum kaçar mıı
saol canım benim senin içinde eğlenirim merak etme
denizcimmm senin içinde eşlik ederim kuzum
sevda kuşum hiç düzenini bozma, bu kadar yol geldin heba olmasın
eti biraz daha arttır tatlım...
benimde var canım ve çok memnunumm sagol paylastıgın içinnnkızlar uzun zmandır yazayım diyorum unuttum
salata kurutucu aldım yaklaşık 1 ay önce ve tavsiye ediyorum şiddetle
özellikle bizim gibi bol bol yeşillik yiyneler içinn
yıka kurut koy saklama kabına 1 haftaya yakın duruyor bozulmadan
kahvaltıda yada salata yapıcagın zman çıkar ye hazır:82::82::82::82::82::82:
mesela geçen ıspanak aldım
yıkadım dogradım kuruttum ve hala duruyor pişrcem yarın en ufak çürüme yok
tavsiye ederimm
mutfakta pratik olmayı seven hatunlaraaa
canım bende kitabida var yardımcı olabilicem bişi olursa söylemen yeter canımm:13:başlangıç:95.6
bayramdan önce:86.4
bu hafta:87.2
gelen:800 gr.
toplamda giden:8.4(giderek azalıyor ühühühühü)
hedef:79
beden:44-46
boy:1.68
spor yok..
bugün dukanı araştırdım biraz kızlar..yarın atağa başlıyorum..dukanın uk sitesinde hesaplama yaptım buna göre 5 gün atak 137 gü
n seyir yapmam gerekmiş .ideal kilom 67.4 çıktı (hayret genelde 59 falan çıkardı)..vee bu hesaplamaya göre aynen yapar ve yarın başlarsam 30.01.2012 de ideal kilom olan 67.4 e iniyormuşum şaka gibi dğeil mi..ah keşkem..
ortimmmm kim tutarr seniiiiiiiabowwww bi karbon topiğine bakayım dediydim ne göreyim benim ortim sewdam oraya da yazmış kıskandım beeeeee....
sewda ben yapayım bari senle karbon 7 ayda 10 kilo gitmiş sadece canım sıkıldı bişiler olması lazım hızlandıracak bu böyle gitmezzzz akşama balık var onla başlıım bari sen bari anlat azcık bana örnekler ver ne yiyem içem kuuuuu....
canımm benim sende toparlicaksın eminimbildirim (9/9/2011)
başlangıç: 86,5
geçen hafta: 80
bu hafta: 81,2
gelen: 1200 gram
toplamda giden: 5,300 gram
hedef: 65
beden: 44
boy: 1.65
spor:300 dakika
dün de bugün de gittiğim gezmelerde yedim.demekki ben sadece elimin altında olmayınca yemiyormuşum.iradeli olmadım.aklımdan sizler geçtiniz ama yemeye devam ettim.malesef geçen seneki nilgün e dönüyorum.gidişat kötü.
yazın ve ramazandaki hallerimi hatırlıyorum ve yaparsın deyip telkin ediyorum kendimi.moralim bozuluyor tabiki.spordan soğudum.ama yağlarımı sürmeye ve spora devam ediyorum.gerçi 2 gündür yapamadım yatılı misafir vardı.
anlayacağınız kötüyüm ama çok umutsuz değilim.birazdan 2 günlüğüne yazlığa gidiyoruz amcamızın.az yiyeceğim dedim kendi kendime.kararlıyım demiyorum çünkü bu laf saçma gelmeye başladı artık.kararlı olmam bana yaramıyor boşa söylenmiş bir laf.pazartesi yeni bir diyete başlayacağım.başarılı olursam anlatırım nereden bulduğumu nasıl yaptığımı.
her şey sanırım bayramla başladı kahrolası bayram diyeceğim günaha gireceğim şimdi.neyse.
ayşeciğim resimler harika.müthiş bir özgüven fışkırıyor resimlerden.okuldakilerin de bunu farkettiğini yazmışsın.bana bize örnek olmaya devam et.
sevda çok şaşırtıyorsunbeni.ne güzel konsantre oldun ve veriyorsun maşallah.
izlem konserde iyi eğlenceler..
nihal hamile değilmişsin nasip değilmiş.zekiye sen de öyleymişsin canım.Allah hayırlısını versin.
kilo alanlar üzülün kızlar üzülmeyin demeyeceğim.verenleri gördükçe ben çok üzülüyorum çünkü kendi adıma.inşallah katılırız onlara.
banu kolay gelsin evet okul başladı yorgunluk uykusuzluk..gezmeler.Allahım bana yardım et ya..
çok uykusuz ve yorgunum yine.günde 4 saat uykuyla duruyorum.bu iki gün evde değilim diye yine uyuyamayacağım..
unuttuğum varsa kusura bakmayın..
canım maşallaaaahhhhhhBaşlangıç 82 kg
geçen hafta 77,1kg
bu hafta 75,8 kg
giden1300 gr
toplamda giden 5.7 kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor yok bol temizlik var
canımmm ortim teşekkür ederim. ama benim bayram sonrası kilom bu ondan önceki haftaya göre 200 gr sadece...kardeşiz tabi gülüüümm.oğluma dileklerin için saol canım.inşallah atlatıcaz ..tam eşit olduk şimdi yarışşş başlaaasıııınnnnnntatlım benim yaa ne kadar yoğunsun,ben bi laminantla ,boya yaptırdım anam ağladı harap olduk.sen bi dünya şeyden bahsediyorsun,Allah kolaylık versin,şükürki bitince çok güzel olcak evcağızlarımız...kolay gelsi tekrar tekrar...
ortim tebrik ve takdir ediyom kızım seni,valla bravo iyi bir metobolizman var ,farkındamısın aynı kilodayız yoksa kardeşmiyiz
bu arada çok çok geçmiş olsun paşamıza ya çocuklar mevsim geçişlerinde sanırm kötü oluyorlar ...çabuk atlatır umarım
i
aldık bile canım hoşgeldin ben tülinnnbenide alın aranıza kızlar unutmayın beni :)
BAŞLANGIÇ:86 kg
GEÇEN HAFTA: 78.800 kg
BU HAFTA:76.300 kg
GİDEN:2.500 kg:82:
TOPLAMDA GİDEN: 9.700 kg
HEDEF: 55
BOY: 1.60
BEDEN:42
SPOR:250 dk.
+
1.000 küsür twist
geçmedim kuuu.yanlış hesaplamışım.hatta ben geçen haftaya göre hesap ettim. öncekine göre sadece 200gr vermiş sayılıyorummmm..hiç bozulurmuyummm kuuu şakalarımız olmasa takılmalarımız olmasa tadımız kalmaz canımmm... zaten haftaya geçerim seniiiiSELAMMMM KIZLAR
maşallahhhh topiğimizeee
ne güzel kilolar verilmiş öyleee
maşallahh maşallahhhhh
hepinizi çokkk tebrikk ediyorummmm :81::81::81::81::81:
kızz tülünn ben sana beni geçme demedim mi kuuuu
maşallahhh canım çok tebrik ederimmmm şakalaşıyorum diye bozulmuyosun inşş.
takılıyorum öylesine ama cidden çabanı çokkk takdirr ederimm arkadaşımm
canım benim kafam çooook karıştı. ben geçen haftaya göre yaptım bildirimimi. ama son listeye göre 200 gr gitmiş sadece. sen nasıl uygun görüyosan öyle yap canım.Valla işin zor bu hatfa. Allah yardımcın olsunnnnnNihalcim, 86.4 görünüyorsun en son listede, yani iki hafta önce...Geçen hafta liste yapılmadı..
Tülincim sorun değil, yeni bildirimini alırım..
canımmm sen belkide aramızdaki en iradeli hatunsunnnn.. hepimizin dönemleri var böyle. ki sen gerçekten çikolata dışında abartmadın. eminimki gezmelerindede abartmamışsındır ama sen kendini böyle hissediyorsundur. menülerini yazsanda bi kızsak sanaaaaabildirim (9/9/2011)
başlangıç: 86,5
geçen hafta: 80
bu hafta: 81,2
gelen: 1200 gram
toplamda giden: 5,300 gram
hedef: 65
beden: 44
boy: 1.65
spor:300 dakika
dün de bugün de gittiğim gezmelerde yedim.demekki ben sadece elimin altında olmayınca yemiyormuşum.iradeli olmadım.aklımdan sizler geçtiniz ama yemeye devam ettim.malesef geçen seneki nilgün e dönüyorum.gidişat kötü.
yazın ve ramazandaki hallerimi hatırlıyorum ve yaparsın deyip telkin ediyorum kendimi.moralim bozuluyor tabiki.spordan soğudum.ama yağlarımı sürmeye ve spora devam ediyorum.gerçi 2 gündür yapamadım yatılı misafir vardı.
anlayacağınız kötüyüm ama çok umutsuz değilim.birazdan 2 günlüğüne yazlığa gidiyoruz amcamızın.az yiyeceğim dedim kendi kendime.kararlıyım demiyorum çünkü bu laf saçma gelmeye başladı artık.kararlı olmam bana yaramıyor boşa söylenmiş bir laf.pazartesi yeni bir diyete başlayacağım.başarılı olursam anlatırım nereden bulduğumu nasıl yaptığımı.
her şey sanırım bayramla başladı kahrolası bayram diyeceğim günaha gireceğim şimdi.neyse.
ayşeciğim resimler harika.müthiş bir özgüven fışkırıyor resimlerden.okuldakilerin de bunu farkettiğini yazmışsın.bana bize örnek olmaya devam et.
sevda çok şaşırtıyorsunbeni.ne güzel konsantre oldun ve veriyorsun maşallah.
izlem konserde iyi eğlenceler..
nihal hamile değilmişsin nasip değilmiş.zekiye sen de öyleymişsin canım.Allah hayırlısını versin.
kilo alanlar üzülün kızlar üzülmeyin demeyeceğim.verenleri gördükçe ben çok üzülüyorum çünkü kendi adıma.inşallah katılırız onlara.
banu kolay gelsin evet okul başladı yorgunluk uykusuzluk..gezmeler.Allahım bana yardım et ya..
çok uykusuz ve yorgunum yine.günde 4 saat uykuyla duruyorum.bu iki gün evde değilim diye yine uyuyamayacağım..
unuttuğum varsa kusura bakmayın..
ah nilgünüm ahhh bende geçen kışki halimi hatırlıyorum okuldan gel spora git akşam kızınla ilgilen gece uyuma bu 4 ay hep böyleydi ve şimdi geriye dönüp bakınca şaşıyorum nasıl enerjim yetmiş die ve nasıl iradeliymişim die ki buna rağmen diyorum 10 iloda takılı kaldım dam 7 li rakamlara geçtim misafir üstüne misafir 1 ay böyle geçti tatilde sen iskenderunda yrüyorum yazdıkça kahroluyordum ben neden yapamıyorum die ne zamanım ne de enerjim vardı arkasından 15 gün mersin ve tatil ve bayram hepsi arka arkayaaa... hemen hemen aynı döndüm eylüle ve 2 ayım boşu boşuna gittiiiiii......
1 haftadır toparlanmaya çalışıyorum ama çok yorgun hissediyorum kendimi alışamadım okula git annene git eve gel bişiler hazırla temizlik yap çocuğa bak ayyyyyy böle dewam eder gider inan bende arayış içindeyim farklı bişiler yapmak istiyom ama metabolizmamı da çok bozmak istemiyorum farklı diyetlerle....
spor salonuna başlayayım diyorum ama bide akşamüstü gitsem kızım bu yıl da bizden bişiler alamayacak kendi ilgilenmen gibi olmuyor annen bile olsa..... bu hafta huyu değişti ağlayarak uyanıyor uykusundan birde wc eğitimine başladım içinden çıkabilecekmiyim bilmiyorum sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor......
her seferinde bundan sonra 75 kiloda foto ekleyeceğim diyorum ama olmuyor inmiyor ümitsiz değilim ama süreç uzadıkça enerjim ve sabrım kalmıyor.....
allahtan çok gezme olayım da yok ama yinede az da yesem küçük kaçamaklar oluyor eeee hiç mi olmayacak nasıl verilecek bu kilolarrrr..
banu da demiş yaaaa spor ve diyet olmayınca herşey geri mi gelecek diye bende bazen yılıyorum inanınnn..
hayallerim var ama bazen korkularım da oluyor....
bu hafta gelince eve hep uyudum kızım uyuyunca dayanamıyorum aslında mantığım uyuma spor yap diyo git işine gücüne bak diyor ama napıyorum kendime yenilip gidip tekrar uyuyorummmmm...
ortim bir ah et bin ah işit gördünmüü...
hadi çözün bu durumuuuuu......
pes etmek değil doluymuşum galiba
arkadaşlarım geçmişe ilk defa bakamadım üzgünüm:26:
yatak odası kuruldu,yerleşti,
balkon demirleri yükseldi,
bütün odalar nihayate toplandı
ama koltuklar gelmedi
olsun bunada şükür çok yorgunum az sonra foça'ya elayımı almaya gidicez,eşimi bekliyorum
menümü yazıp kaçıcam yarına görücez
çok kızılacak bir menü ama son saçmalamamdı söz size yarın kuzumla kahvaltı edicezzzzzz
sabah:kahve
öğle 1 armut
ara kahve
akşam(6 gibi yedim ,köy yemeği vardı sünnette masalar yollardauydı biraz kaçırdım hatta çok kaçırdım patlıcammm
1 tabak musakka
2-3 kaşık şehriye çorbası tavuklu
2-3 kaşık domates salatası,yoğurt
1 kaşık kuru üstü pilav
yarım tabak keşkekçok özlemişim üzgünüm ama bir daha yaza kadr bulamam herhalde düğünden düğüne yiyiyozzz
gerçekten kuscam okadar doluyum anlatamam birden yedim ölüyorum midem gülay ağzıma s... n diyor ama üzgünüm yapcak bişi yoktu
canımm çok geçmişşş olsun kuzucuğunaa
rabbim acil şifalar versinn inşşşşş.
hasta oldugunu ben kaçırmışım canım kusuruma bakma nesi varmış canım?
önemli bişi degil inşşşş.
çok geçmiş olsun tekrarr tekrarrrr
öp kuzucumu benim yerime annesi rabbim onlara dert tasa vermesinn inşşşş.
banucum evet canım kusma ishal.inşallaaahhh canım toplar inşallah. çok teşekkür ederimtülincim
çok geçmiş olsun kusma ve ishal dmeiştin sanırım
umarım kısa zmanda toparlar kuzucukk
Sağol canım,çok teşekkür ediyorum.Yalnız aylarda kaç kilo verdiğimi bilemiyorum.Bazen az bazen fazla oluyordu.Mesela (yanlış hatırlamıyorsam tabii) 2 hafta önce 0.2 kg,geçen hafta sabit bu hafta da 1.6 kg. gitti,belli olmuyor.Canım cok sağol
ya 6 ayda 24 kilo ayda 4 kilo vermişssin bravo
ayda 4 kiloyu geçtiğin olmuşmuydu peki
ben bunu merak ediyorum işte
ben de 3 ayda hadi 10 kilo diyelim (300g daha verseydim 10 olacaktı)
yani ben yavaş gidiyorum
benim isteğim de kalan 2,5 ayda 10 kilo verebilsem
73 kilolarda oluyorum ama ben cok yavas gidiyorum
seni cok ictenlikle tebrik ediyorumm
arkadaslarrrrr
sizler ne kadar zaman da peki ?
benim de 60-65 kilo aralığında iken severek giydiğim kıyafetlerim duruyor ,
bakıyorum modaları da geçmemiş kesinlikle
diğer seyleri hep vermiştim , büyük bir ayıklama yapmıştım çünkü
bende tekrar onlara girmek istiyorum
çok güzel bir kot eteğim, kaşmir yakası kürklü kabanım, arkadasımın doğum günü hediyesi çok şık 40 beden hic giyemediğim bir gömlek, kadife bir etek ceket takım ama cok spor bir takım vs vs bir kac bir seyim daha var az ama bana göre cok güzel kıyafetler :84:
ahh ahhh bende bunları giyebilsem
senin gibi bende fermuarları kapatabilsemmmmm
ahh keskemmm keskemmm
tam benim hedef kilomdasın canım..başlangıcı senden 5 kg falan fazlaydı ve bir ay sonra başlamışım..sen benden 22 kg nerdeyse öndesin..helal olsun canım..süper yol katetmişsin..getir alnını..öpücem..
canım yaaa ne güzel vermişsin öyle işte istikrarlı olunca böyle oluyor....
ben 19 şubatta 90 ile başlamıştım 15 martta diyetisyene gittim 2 ayda 8 verdim hazirandan beri de al ver al ver tatil bayram derken bugün 80 anca oldu .... ve verilecek tam 22 kilom var aslında düzenli dewam etse 6 ayda 56 bile olunur ama istikrar yokkiiiiii....
yeniden yeniden tebrik ederimmmmm arkadaşım
bizim gibi şımaranlardan olmadığın için.....
kızlar nihayet geçen sene gittiğim diyetisyenin verdiği listeyi buldum.kızlar bırakın karbonu falan, bu diyet uygulaması kolay ve hayatınız boyunca devam ettireceğiniz bir diyet.haftalık 1-1.5 kilo verdiriyor.6 ayda 30 kilo veren birini biliyorum. şimdi diyeceksiniz sen niye yapmadın sebep iradesizlik,devamlı olmadığı için sonuçta alınmıyor.1400 kalorilik günlük 8 öğün yiyebileceğiniz bir liste.özelliklede aycan senin için bu diyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?