80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayşecim şu bir gerçekki spor yapınca vucut daha dinnç ve enerjik oluyor
1.5 aydır düzgün spor yapamıyorum ve gece uykumu aldıgım halde gün içinde uykum geliyor ve dahada
miskin oluyorm

bence hiç kendini yıpratma vee canını sıkma emin olki tatilde insanın düzneni bolzuyor kim düzgün kilo verdiki bu son aylarda varsada 1-2 kişidir. yaz döneminde sekteye ugraya biliyor diyorum yaaa hep kış dönemi diyet için daha verimli emin olun yani

şimdi snede kenine programm yap okul-ev ve kızın arasındaa
spor salonuna gidemesende lesile yap evde onun çok faydası var cnm

ve hiç bir yola sapmadann devam ett çünkü daha verilecke kilolların var şimidden şok diye filan yaparsan bünyen zorlanır ilerde ama metayı şaşırtmak için 3 günlük kh yapabilirisn

lütfen yılma ve yola devam ettt ,ben bukadar kiloyu verdigim halde geçen neler yeidm saysam aklınız şaşarr hem yiyorum hemd ekendimden nefret ediyorum vallahii nasıl bukadar< iradesiizm diye
vee bir daha toparlayıp diyet yapamıycm diye düşündüm o derece yedim yanii

ama 2 gündür toparladım zaten topik toparlanmaya başladı snd eyarından itibarenn toplen bakemmmm p.tesiyi beklemeee

Son düzenleme:
arkadaşlarım geçmişe ilk defa bakamadım üzgünüm:26:
yatak odası kuruldu,yerleşti,
balkon demirleri yükseldi,
bütün odalar nihayate toplandı
ama koltuklar gelmedi
olsun bunada şükür çok yorgunum az sonra foça'ya elayımı almaya gidicez ,eşimi bekliyorum
menümü yazıp kaçıcam yarına görücez

çok kızılacak bir menü ama son saçmalamamdı söz size yarın kuzumla kahvaltı edicezzzzzz

sabah:kahve
öğle 1 armut
ara kahve
akşam(6 gibi yedim ,köy yemeği vardı sünnette masalar yollardauydı biraz kaçırdım hatta çok kaçırdım patlıcammm

1 tabak musakka
2-3 kaşık şehriye çorbası tavuklu
2-3 kaşık domates salatası,yoğurt
1 kaşık kuru üstü pilav
yarım tabak keşkek çok özlemişim üzgünüm ama bir daha yaza kadr bulamam herhalde düğünden düğüne yiyiyozzz

gerçekten kuscam okadar doluyum anlatamam birden yedim ölüyorum midem gülay ağzıma s... n diyor ama üzgünüm yapcak bişi yoktu

nihalcim inşallah görüşürüz tatlım bende çok isterim
kurban bayramında silifkeye gitmeyecez, kayınvalidemler gelecek buraya
köye gideriz, kurban kesileceği için
ama bir şekilde arta kalan bir gün kararlaştırıp buluşuruz tatlım mutlaka...

egeden önce çalışırken, iş çıkışı alışveriş ve kahve içmem hiç sorun olmuyordu, işlerimi ona göre ayarlıyor
eve gelince yemeğim varsa az daha sohbet muhabbet eşim gelmeden evde oluyordum
hiç sorun olmuyordu, ama egeden sonra tek başıma hiç çıkmadım gece
hep eşimle çıkarız, yemeğe gezmeye sahile denize havuza ev gezmesine çok da severim eşimle gezmeyi
bu ilk olucak, evde çok sıkıldığım için sorun çıkarmadı, sadece saate biraz mıırın kırın etti
mehmet abi merak etme ben başlarındayım filan deyince bişiy demedi :18::18::18::18::18:
aslında biizm birininin başımızda olmasına ihtiyacımız yok ama işte erkek psikolojisi

ama arabasız olmuyor büyük şehirde, volkan konak konseri kaçtı dedin, beynimden vurulmuşa döndüm, en en eeennn sevdiğim sanatçıların ilk sıralarında gelir
çoook severim inşallah bana nasip olur birgün canlı sahnesi

bakalım eğlenicez bugün

merhabalar kızlar ya ayağımda topuk dikeni gibi bir rahatsızlık var bir de uzun süre ayakta durunca ya da sırtımı bir yere yaslamadan oturunca kızı taşıyınca sırtım çok ağrıyor acep bel fıtığı filan olmuş olabilirmiyim ya hiç böyle şeyler hisseden var mı moralim bozuk yürüyemiyorum kız sürekli ilgi istiyor napıcam bilmem
kilo bildirimim
başlangıç 90
gecen hafta 86
bu hafta 86.5
gelen 500
hedef 65
toplamda giden 3.5
beden 44-46
boy 167

deryacım geçen haftaki kilomuzu değilde ramazandaki son bildirimimizi baz alıyoruz canım anlamadım ben şimdi eger öyleyse

26.08.2011 62.200
bu hafta 62.900

gelen :700 gr.:78:

evet canım bu listeye göre yani en son yapılan listeye göre bildirimde bulunuyoruz
çünkü geçen hafta liste yapılmadı canım
o yüzden en son bildirimlerimizi baz aldık

Kızlar son listeye göre değil, geçen haftaya göre yapıldı bildirimler..Dikkat ederseniz herkes geçen hafta bu hafta diye bildirim yaptı..Geçen hafta liste yapılmadı sadece..
Ben de ona göre bildirim yaptım, o şekilde olursa karışır iyice o yüzden siz de geçen haftaki kilonuza göre bildirim yapın..

volkan konak sahede canlıı izlenmesi dinlenmesi gereken sanatçıların başında gelirrr
saatler nasıl geçiyor anlamıyorsun bile çok keyifliii
adamın konserleriii ya hele o şiirleir okuması yokmuuuuu :))))

derya tartılamayanlar var amaa
geçen haftaa bende en son listeye göre bildirim yaptım:26::26::26::26:

canım biçok kişi öyle yaptı hem liste yoktu ki ben hiç hatırlamıyom en son yani geçen hafta kaç kilo yazmıştım
bildirim yaparkenn:26::26:
hepten karıştı ortalıkk:26::26::26:

bi arkadasım sormuştu bende ona cevap yazmıştım en son listeyi baz almamız gerekiyo diye
yanlış bilgi vermiş oldummm özür dilerimmm

ben hem geçen cuma hemde cumartesi tartılıp bildirim yapmıştım
hangisini baz alıcam o sayfayı bulsam bile :26::26:
sabit geç dicemm bu sefer haftaya çokk kilo vermiş gibi gözükücem
çokk kafam karıştııı yemin ederimmm:26::26::26::26:

canım ben de Dukan yapcam bu hafta..saf karbon ya zaten atak evresi sana eşlik ederim canım..
olur canımm çok sevinirimmm
amannn maşalllahhhhh tüü tüüü tüüüü Rabbim hiç bozmasın agzınızın tadınıı
yok yavrum bozmicam düzenimii
benimde var canım ve çok memnunumm sagol paylastıgın içinnn
canım bende kitabida var yardımcı olabilicem bişi olursa söylemen yeter canımm:13:
ortimmmm kim tutarr seniiiiiii
hadi başla bende menü yamış oliyim bu bahaneyle örnek olurr bi kaç bişi
benden de ne örnek olur yaaa
canımm benim sende toparlicaksın eminim
o kadar kızdım sana menülerinde yaprak çikolata yaprak çikolata yazdın durdun kuzumm
bugünn bogazıma yemin ediyorum bi yumruk düğümlendii
sahildeydim çocuklara dondurma aldımm
bir ter boşaldı üzerimden
hayır dedim yaparsın yapıcaksın yapmak zorundasın dedim
günde 3-4 tane yiyodun dondurmayı ne faydası oldu sana dedim
deli gibi kendimle konuştum konuştumm durdumm
sonuç ne dondurma ne çikolata bişi yemedimm
gittim dükkana bi sinirle köfte atın ızgara bana dedim
yanında iki bardak şekersiz uludag limonata
bol roka ve semizotlu yogurt yedimm
doydum ama şunu anladım maksat doymak degill göz açlıgı
şimdi sabretmesemm türkiyenin yarını yerim bu aç gözlülüklee
ama ne getirisi olucakkk kocaaaaaaaaaa bi pişmanlık ve löp löp yağğğğ

hadi ortimmm toplannnn bakıyımm sendee:13::13:

iyi akşamlar kızlar.oğlumu hastaneye götürdüm hemen serum taktılar.şimdi uyudu kuzucum. fena değil. atlatıcaz inşallah.menüm saçmaladı bugun hastanedeydim.akşamda taşınan arkadaşım geldi ailece.kahve falan .sabahta kahvaltıda misafirim vardı.neyse uzatmıyım menüm

sabah: 1,5 dilim kepek ekmek / 3 kupa çay / dom-salat / 1 sosis / 9 10 pat.kızartma / peynir / 1 zeytin

ikindi : 1 paket eti form / 5 6 çubuk kraker

ara : 1 hurma / 1 salatalık

akşam: 5 köfte / salata / 2 kaşık yoğurt / 2 kaşık pilav

ara : 1 türk kahvesi / 14 15 fındık / 1 kare çikolata (tek kare)

Başlangıç 82 kg
geçen hafta 77,1kg
bu hafta 75,8 kg
giden1300 gr
toplamda giden 5.7 kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor yok bol temizlik var
canım maşallaaaahhhhhh menülerin karışıktı ama temizlik işe yaradı demekkk
canımmm ortim teşekkür ederim. ama benim bayram sonrası kilom bu ondan önceki haftaya göre 200 gr sadece...kardeşiz tabi gülüüümm.oğluma dileklerin için saol canım.inşallah atlatıcaz ..tam eşit olduk şimdi yarışşş başlaaasıııınnnnnn
benide alın aranıza kızlar unutmayın beni :)
aldık bile canım hoşgeldin ben tülinnn

BAŞLANGIÇ:86 kg
GEÇEN HAFTA: 78.800 kg
BU HAFTA:76.300 kg
GİDEN:2.500 kg:82:
TOPLAMDA GİDEN: 9.700 kg
HEDEF: 55
BOY: 1.60
BEDEN:42
SPOR:250 dk.
+
1.000 küsür twist

heyyy maşallaaahhhhh.. tüüü maşallaaahhhhhhhhhhh. helal sanaaaaa....geçtin beni bak canım benimmmm..çok mutlu oldumm tebrikler...

geçmedim kuuu.yanlış hesaplamışım.hatta ben geçen haftaya göre hesap ettim. öncekine göre sadece 200gr vermiş sayılıyorummmm..hiç bozulurmuyummm kuuu şakalarımız olmasa takılmalarımız olmasa tadımız kalmaz canımmm... zaten haftaya geçerim seniiii

Nihalcim, 86.4 görünüyorsun en son listede, yani iki hafta önce...Geçen hafta liste yapılmadı..
Tülincim sorun değil, yeni bildirimini alırım..
canım benim kafam çooook karıştı. ben geçen haftaya göre yaptım bildirimimi. ama son listeye göre 200 gr gitmiş sadece. sen nasıl uygun görüyosan öyle yap canım.Valla işin zor bu hatfa. Allah yardımcın olsunnnnn
canımmm sen belkide aramızdaki en iradeli hatunsunnnn.. hepimizin dönemleri var böyle. ki sen gerçekten çikolata dışında abartmadın. eminimki gezmelerindede abartmamışsındır ama sen kendini böyle hissediyorsundur. menülerini yazsanda bi kızsak sanaaaaasen yeni düzene alışte çekeyim seni biii kenara bennnhafta sonunu ziyan etme. son kaçamaklarını iyi değerlendir sonra peşindeyimmmm

canım hep geçirdik bu dönemleri. ama yılmak yoooookkkk bende daha spora başlayamadım.reglimin bitmesini bekliyorum aslında.oğlumda bu ara hasta bahanemde hazır. ama sonrasında hiç birimize durmak yok dimi canımmmmmm

oh oh gülüm eşyalar gelmiş sayılır.ben bilmem bugun kızmıyorum ama pztesi yediiimmm seniiiiii

canım o zmn benim liste doğru.kafanı karıştırmıyımmm

canımm çok geçmişşş olsun kuzucuğunaa
rabbim acil şifalar versinn inşşşşş.
hasta oldugunu ben kaçırmışım canım kusuruma bakma nesi varmış canım?
önemli bişi degil inşşşş.
çok geçmiş olsun tekrarr tekrarrrr
öp kuzucumu benim yerime annesi rabbim onlara dert tasa vermesinn inşşşş.

tülincim
çok geçmiş olsun kusma ve ishal dmeiştin sanırım
umarım kısa zmanda toparlar kuzucukk

canım Allah razı olsun.çok saol.eksik etme dualarını. antepten dönerken burun tıkanıklığı başlamıştı. dün bi kez kustu , bugun hem kusma hem ishal. hiç bişeyde yemiyo. ateşte başlayınca götürdüm hastaneye. viral enfeksiyon canım. tabi antibiyotikte veremiyolar viral olunca. ishal için bi ilaç bide ateş düşürücü vardi canım. uyudu kuzucum. ah onlar hasta olcana biz olalım..e tabi biz olcamızada kocalar olsuuunnnn.vazgeçtim onada ben bakıcam oda olmasınnn şaka tabi kimseye dert vermesin Rabbim.

nilgünüm çok gelmiş yaaa dur lütfen eşine inat olduğun aklına gelsin
benimde yüzüm ak değilki eşim gene demeğe başladı kg verimleri ne durumda demeğe sayıyorum yerimde bir ver iki al olmuyo ki bu şekilde
bugün menüm fena değildi ama çok yeme isteğim var hala bastıramadım bu arzumu
sabah
yumurta
zeytin
peynir
çavdar ek
çay

ara
kuru kayısı

bol yeşilçay

öğle
türlü

ara 2 şeftali

akşam
bolca salata

spor yapmıyorum heryenım ağrıyor zaten hiç enerjim yok

bende güya başka bişiy yemiycektim ama midem kazındı vee
karpuz beni cezbettii

Sağol canım,çok teşekkür ediyorum.Yalnız aylarda kaç kilo verdiğimi bilemiyorum.Bazen az bazen fazla oluyordu.Mesela (yanlış hatırlamıyorsam tabii) 2 hafta önce 0.2 kg,geçen hafta sabit bu hafta da 1.6 kg. gitti,belli olmuyor.

Ben de aynı sizin gibi düşünüyordum,İzlem'i,Banu'yu okudukça...
Kıyafetlerimi vermeye kıyamamıştım,her zaman giyilebilecek klasik elbise,pantalon,ceket,vs.Umutsuzca "belki bir gün" diye...
Hatta etiketi olan ,hiç giymediğim elbise bile vardı.Park Bravo dan aldığım siyah dantel elbise,sade ama şık.En çok da onu giyemediğime üzülmüştüm.Şimdi hepsi de oluyor,çok çok az dar ama oluyor yine de.2-3 kilo daha versem tam olacak.
Herşey irade,zaman ve sabır ile ...Sizin neden olmasın?????

Teşekkür ediyorum,burası olmasaydı çoktaaaaaaan bırakmış,verdiklerimi de fazlasıyla almış olurdum.Sizlere şükran borçluyum...

Teşekkür ediyorum,tatillerde ister istemez alınıyor.Artık tatil bitti,bahanelerde bitti.Artık hedefimize doğru yol alalım.
Bayramda duyduklarımdan sonra çok şımardım ve bayram sonrası 2 gün aşırı derecede kıtlıktan çıkmışcasına yedim.Benim de şımarıklığım tutuyor...Arada oluyor işte

Tülin geçmiş olsun.

Bugünkü menüm:
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1/2 kk beyaz peynir
1 yk lor
1 yeşil zeytin
domates
salatalık
2 çk çörek otu-keten tohumu
dereotu
1/2 ev yapımı kaşarlı poaça

Öğle:
1 şeftali
1/2 ev yapımı kaşarlı poaça

Ara:
2 salatalık
1 küçük armut
5-6 yaş üzüm
3 çörekotlu bisküvi

Akşam:
15x15 pizza

2 lt su
1 sade Türk kahvesi
şekersiz çaylar

Son düzenleme:
merhaba kızlar kilo bildirimi

başlangıç kilom 85.5
geçen hafta 83.5
bu hafta 84.5
gelen 1 kilo
hedef 60
boy 1.69
beden 44
spor yok

kızlar nihayet geçen sene gittiğim diyetisyenin verdiği listeyi buldum.kızlar bırakın karbonu falan, bu diyet uygulaması kolay ve hayatınız boyunca devam ettireceğiniz bir diyet.haftalık 1-1.5 kilo verdiriyor.6 ayda 30 kilo veren birini biliyorum. şimdi diyeceksiniz sen niye yapmadın sebep iradesizlik,devamlı olmadığı için sonuçta alınmıyor.1400 kalorilik günlük 8 öğün yiyebileceğiniz bir liste.özelliklede aycan senin için bu diyet

canım sakın yanlış anlama ama her liste herkese uymaz
mesela sen 80 küsür kilosun dimi
doktor bu listeyi sana verdiğinde kaç kiloydun?
şimdi sen yapsan kilo verirsin evet mesela izlem 60 kilo falan mı tam bilemedim şimdi
o yapsa kilo alır.
o yüzden önce kişinin günlük kaç kalori alması gerekir onu bilmek gerek.
ama yaz tabiki ögün olarak yada çeşit olarak kopya çekerizz
bende 84 kiloyken diyetisyenimin bana verdiği liste duruyo fakat şuan 76. küsürüm ve o listedekileri yersem kilo alırım
çünkü doktor düzenli bi şekilde azalta azalta gidecek o listeyi
sürekli aynı listeyi yapmakta bi işe yaramaz yanii
umarım yanlış anlamadın beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…