80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hella olsun valla canım zaten seni çok takdir ediyorum maşallah...

valla tebrik ederim snei isteyişnce herşey oluyor degilmi
yeterki iste:))

dün çocukları bahçeye çıkardıgımda bi çocuk geldi annesiyle
bahçeye gelin oynasınlar dedimm. anne 26 yaşında 16 yaşında evlenmiş bu 2. çocugu ilk çocuk 3. sınıfa gidiyorr
ve köyde büyümüş buraya gelin gelmiş gayet dünyası küçük bir hatun.nerede oturyorsun deidm arka binada dedii
oralar çok küçük ve 2 odaa dedimm 2 çocuklar zor olmuyormu dediigmde
biz 9 kişiyiz dedi.iki elti ve kv-kp-eşler çocuklar hepsi bir evde
odalar gelinleirn dedii kv-kp salonda yatıyorlar büyük ogluma yer yatagı yapıyorum salona
küçük oglum yanımd ayatıyor eltiminkide yanınd ayatıyor dedii
ben hayretle dinleidm tabii...........

belliki hiç bir özel yaşantı yok,gezmek tozmak vs biri iş yapıyormuş digeri çocukları dışarı çıkartıyormuş
haftda bir pazar yaılıyormuş,biri yemek yapsa digeri bulaaşık yıkıyormuş
banyo günleir aynı,ertesi gün çamaşır günüymüş vs vs vss ve ben şoklardayımm...

ama okadard amutlu vemmemundu halinden eltisiyle çok iyi anlaşıyorlarmış bu yıl taşıncam yaza diyor
vallahi bravo dedimmm ve küçük olan dünyasınada özenmeidm degil.....

çok uzattım okumayabiliriisnizzz duygusalaa bagladım yineee...........

yol üstü kavga edeceğini sanmam malum 4 gün sensiz geçecek kıskanıyordur da ohhh süper çok güzel düşünmüşsün canım eşimizin mutluluğuyla mutlu olacak kadınlarız evelallah değerimizi bilsinler

iyiakşamlar kızlar...bu akşam arkadaşıma iftara davetliyim..yemek derdim yok gidene kadar topiqe bi bakayım dedim...

YAĞLARLA İLGİLİ!!!!

Kilolu kişilerin vücudunda depolanan yaqlar aqız yoluyla alınan (sıvı yada katı) yaqlar deqildir...
yediqimiz besinlerin fazlası vücudumuz tarafından önce yaqa dönüştürülür sonrada depolanır...
vücudumuza kilo aldıran karbonhidratlardır...karbon deqeri yüksek olan bütün besinler ihtiyacımızdan fazla alındıqında yaqa çevrilerek bölgesel kiloyu oluşturur...aqız yoluyla alınan yaqların (margarin tereyaq ayçiçekyaqı zeytinyaqı vs..) karbon deqeriyse katı olsun sıvı olsun 0'dır...özellikle tereyaq ve zeytinyaqının vücuda oldukça faydası vardır...sabah kahvaltılarında mutlaka tereyaq tüketilmelidir...zeytinyaqınıda yemeklerimizde çiq olarak tüketmemiz gerekir...ancak katı yaqlar damar tıkanıklıqı yaptıqından ölçülü tüketilmelidir...

Dr.Ender SARAÇ....

canım sağlıklı olan tabiki közden yapılması.közleyip doğramadan büyün olarak atabilirsin hiç bir sakıncası yok.ben kabağı hiç koymadım ama pirinçli kabak yemeği yaptığımda hep artar ben de atarım buzluğa.sonra yemek istediğimde oda sıcaklığnda eriyor mikrodalgada ısıtıyorum çok güzel yeniyor tekrar.ama kabağı domatesle az yağla soteleyip koymak çok iyi olur.ben de yarma(dövme deriz biz),nohut ve fasülye haşladım koydum.10 kilo domatesi kabuklarını soydum küp küp doğradım poşetledim 20 poşet buzluğa attım.maydonoz,dereotu doğradım attım.menemenlik hazırladım cam kavonozlara koydum kış için.kalan peynirlerimi koyarım börek içi olarak.kemikli et haşladım buzluk kaplarında dondurdum sonra buzdolabı poşetine koydum.her yemeğe 2 küp koyuyorum yetiyor bulyon gibi.ve taze fasülye domates az yağ kavurdum koydum.patlıcan kızarttım közledim ve biberde tabiki.bi de ben yeşil biber çok alınıyor.onları yıkayıp doğruyorum büyük büyük çiğden atıyorum.kızartması güzel oluyor.etlerim ve köftelerim de porsiyonluk hazır.vay be çok becerikli gördüm kendimi...

ay çok üzüldüm senin adına ama sıkma canını.onların gözünde problem var.ne yani şişman denmek için boğum boğum mu olmak lazım.resmini gördük gayet sıkı vücudun.evet kilon var ama löp löp görünmüyorsun.sıkma canını tatlım.koltuk alacakmışsın inşallah gönlüne göre bulursun..

çok tatlısın ya..çok güldüm çoğu olmasa da bazıları ben de mevcut.limonu bugün yeni kullandım bi de domates olur ben de sonra salataya doğrarım diye.artık hep seni anacağım.

kıyafetlerin de çok hoş.daha sıkı gördüm seni.zaten gülen yüzün yeter..iyi eğlenceler tatilde..

kızlar geçen kotondan aldıgım şort ve elbisee

süper şeyler güle güle giy.

çok şükür allahıma.allah bugünümüğzü aratmasın.ama helal olsun bu şartlarda bile mutlu olmayı başarıyor.

filizciğim becerikli arkadaşım..moral olarak iyi gördüm seni.kv le bir şeyler de yapıyormuşsun.eltin falan.aman ağzının tadı yerinde olsun.

banu oğlunun ameliyat tarihi belli oldu mu canım?geçmiş olsun tekrar..

seher o iğne batıran şahsı bi elime geçirirsem ..ayıp ya.insan bimez mi deriye batırılmayacağını.örtüne iliştir be kadın değil mi ama...

yeni gelen arkadaşlar sizlere hoş geldin diyemmedim kusura bakmayın.iyi ki geldiniz topik kalabalıklaştıkça daha da şenleniyor.çok güzel gidiyorsunuz.

sevdacığım sporun da etkisi vardır kiloda ama güzelim o kadar ter atıyon dikkat et yediklerine lütfen..

bu hafta herkes artıda gibi.nazar değdi bize.inşallah haftaya veririz.ama verenlerde var tebrikler..

ben de sabah k yedim sütle..ara öğünü çekirdeksiz üzümle yaptım bir avuç.çok doldurmadım ama zaten fazla sevmem.neyse eve geldim bi yedim ki sinir oldum.kurabiye yedim,2 dilim sucuklu kaşarlı ekmek yedim.ama akşam tavuklu salata yedim.dengeleyeyim diye.ama şu öğlenki yemek krizimi önlemeliyim.eve gelince hemen uyusam belki yemem.ama ev işleri kalıyor.karar veremedim yani.

evde tüm işler kaldı bu hafta.derslerim yoğun.hemen düzene sokmalıyım her yer her yerde.

yarın belki detoks yaparım başarırsam.hem biraz midem dinlensin.evde de meyve suyu birlikti.çok sağlıklı değil biliyorum ama tartı azcık oynarsa gaza gelir devamını getiririm..

valla kadına hayran kaldım ben 2 hafta tatilde katlanamıyorum kv ye kp ve eltilerime kaynıma onların çocuklarına
kendimi çok kötü hissettimbunu duyunca
helal olsun kadına

ortim nasıl bi detox planlıyosunnn
belki bende yaparımm felaket şişimmm
regl olmam gerek gelmiyoo kafayı yicemm valla karnım patlıyoo
ödem oldu her yanım
bende yaparım belkim olur muu?

bu arada iyisin dimii canımm

sevdacım durum böyleyken nutellalı krep kaçamağını rafa kaldırmışsındır.
cnm ayrıca migren insana adını unutturur geçmiş olsun. düzenli tartılmak la daha çok kilo vermenin mantığını secrete dayanarak söylemişlerdir herşey düşüncede saklı durumu varya, yoksa ben bir bağlantı kuramadım cnm.

hemen girip kilomu bildiriyim dedim yoksa kaldımı kalacak bu yogunlukta

deryacım ben sabitim canım

geçen hafta :62.600

bu hafta :62.600

gelen giden :yokkk

bu hafta okadar kaçamak yaptımki sabit kalmam bile çok büyük başarı ayrıca pazartesi 700 gr artıdaydım onuda atmışım regli bitti çok şükür inşallah bu hafta ttatlı krizi olmadan diyet yapabilirim

iyi akşamlar cnm topikdaşlarımmm
menümü yazayım önce.
sabah: h.yumurta, peynir,zeytin 1 dlm ekmek yeşilçay
öğlen okulda: 3-4 grissini ve çay
akşam: brokoli haşladım yemek tabağına doldurdum bolca 4-5 çiçek saplarıyla, 4 yk da yoğurt yedim.

şuanda kaçamağımı yaptım yeşilçayla beraber 2 küçük parça çikolata yedim.

okulda arkadaşlar çayın yanında kurabiye çikolata poğaça yiyorlar herkez bişiyler yapıp getiriyor. ben ise sadece çay içiyorum ne kadar iradelisin valla şaşırıyoruz falan diyorlar.tabi güzel şeyler bunlar:82:

ya 10 kilo daha versem süper olucak. hedef 68 diyorum ama aslında 57 ye kadar inmek istiyorum Allah izin verirse.
siz olmasanız olmazdıı iyiki varsınız

densiz insanlar benim aklımada böyle bir olay geldi beraber çalıştığım şube müdürüm bir düğünde insanlara dönüp arkadaş hamile otursun mu demişti?2 kişi kalkmıştı ve biz oturmuştuk.... ki ben o dönemde 65 kg falandım çocukta yapmamıştım henüz...insanlar saf ya valla bak abla takma sen onları
yaglar kilo yapmaz diye saçmaa bir inanış olamaz 1gr yag=9 kaloridir.
46: evet çok yağlı yemek kilo aldırmaz ozaman kızartma yiyelim bol bol
sen öyle şeyler yapıyorsun ki bende bunları hiç yapmadım ama bamyayı yaptım bak güzel oluyo domatesi rendeleyip sarartıyorum soğuyunca atıyorum buzluğa ,tadı süper olyor.

kızlar geçen kotondan aldıgım şort ve elbisee
şort olağan üstü ya banucum beğendim çok güle güle giy
ererkek olsaydım böyle bir karım olsun isterdim,,valla harikasın kuzum ...çok büyük jest olmuş,mutluluğunuz daim olsun

küçük hayatları olan insanların ,hayalleri,beklentileri ve mutlu oldukları şeylerde küçük oluyor..bizler doyumsuz hayatlarımızda böyle mutlu olabiliyormuyuz acaba :44::44:

arkadaşlarım iyi akşamlar menü mü yazıp kaçıyım kociş kötü bakıyor..

sabah:1 dilim kepek ekmek,az peynir,3-4 zeytin,2 kaşık yoğurt
ara:2 köfte hazır
öğlen roka salatası,mısır ve kaşar takviyeli...
ara:kahve
akşam yemekdim sadece 2 kaşık pilav yedim eşimin tabağından ..

iyi geceler millet öpüyorum hepinizi

tülüm seni özledim dön artık

Bugunku menum :sabah kalktigimda limonlu elma sirkeli sicak su bir bardak
Kahvaltida:domates peynir sekersiz cay 3tane yesil zeytin ve kucuk parmagim kadar simit
Oglen 2 yemekten kasigi susuz taze fasulye
Aksam2yemek kasigi taze fasulye 1kase ayran corbasi
3litre su

canım ya yaptıgın şey zaten cok güzelde yazdıgın nota bayıldım ben ya. ayrılık zor geliyor insana ama özlemek özlenmekte hatırlanmalı bazen degilmi

hep menülerine imrenerek bakardım. ögretmen oldunu duyunca dahada cok imrendim sana. ben evde eli boşken bukadar özenemiyorum menülerime. tebrik ederim canım inş hiç bozulmaz düzenin istedigin kiloya ulaşırsın. hakediyorsun çunku

nilgün ya bak sende hem çalışıp hemde her işin hakkından gelenlerdensin. hamaratsın tabi ya. normalde bişey yapmıyoruz gibi görünsekte. bi saydıkmı say say bitiremiyoruz degilmi. biz bile anca ozaman farkediyoruz.

bugünkü menüm:

sabah:
domatesli sosis haslama 2 tane
2 ç. ekmegi

ara:
meyvalı yogurt. (2 kasık yogurt 2 incir tarcın)

öglen:
1 tabak z.yaglı bamya
1 kase yogurt

ara:
2dilim kavun
1 soda

akşam:
2 kepçe tarhana çorbası
salata

ara:
1 avuc karışık çerez.
kınagecesindeydim

pazara çıktım domates aldım eşimde bana yardım edecek sorsan 10 kg alacaktım herşeye karışan kocam 10 kg yapamazsın okadarmı alacan dedi dedi almaktan vazgeçtim sinirlenip sonra ikna etti 5 kg aldım birşeyede karışma be adam ilk kez yapacam bana güvenemiyor olsa gerek
kızlar domatesleri kaynattım ama konservem olmadığı aklıma geldi sabah alsam tekrar kaynatsamda konserve yapsam sıkıntı olurmu ? :26:
nilgün canım bu hafte ikimizde regliz azda olsa artılarımız olmuş haftaya telafi edelim listede yarışalım emiii buarada spora devam ediyormusun

iyi geceler arkadaşlar

ögelnden beri nete giremedimm

işen çıktım tunayı aldım kayınvalideye gittim oraya eşimde gelince onşarı orda bırakıp dorruuu spora koştımm. 40 dakika plates 30 dakika yürüyüş yaptım. menümüde yazım kızlar sora şu uzuuuun geçmişe bi döneyim sevgiler

kahvaltı
1 bardak süt yarım muz 1 kuru kayısı 4-5 üzüm

öğlen 6 lahana sarması 1 kase yoğurt 1 dilim çavdar
ara:yarım muz 1 nescafe

akşam avuç içi kadar tavuk eti bol salata 1 dilim çavdar

ara 2 yaş incir 1 erik

selmacım anlattığın şu hamilelik olayı benimde başıma geldi o zamn 88 kiloydum üstelikde eşimin yanında

nası rezil oldum biliyormusun ağlamamak için zor tuttum kendimi

o yüzden şu göbekten bi an önce kurtulalım

derya izlemin netinde sorun varmış girememişş
kilo bildirmiii(izlemin)
başlangıç 89
geçen hafta 60.8
bu hafta 60.6
giden:200

bugün ne yedim
sabah
omlet
zeytin
kızarmış ekmek

ara
yoğurt

öğle
salata
peynir

ara
fındık çay

akşam
karpuz peynir
2 lt su
kızlar bi azim geldi sormayın düğünler aklıma geldi aynı kiloda takılıp kalmama sinir oldum inş böyle devam ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…