canım kapalı havalar insanın canını sıkıo ama alışmamız lazım istanbul bugün çok güzel güneşli bu arada ben ankara doğumluyum her sene genelde giderim evimiz keçiörende sen nerdesinnn
bu arda ben haftada ortalama 800 gram veriyorum az ama insülinden diyorum sende ilk haftalar bu kadar az mı veriyordun ben kendime özel yagsız tuzsuz yemek yapmıyorum eve ne yaparsam ondan küçük porsiyon yiyarum hatamı ediyorum ne dersin kendime özel yemek mi yapsammmm
masallah baya cok kilo vermissin rejimin basindaysan bir kac hafta kilolar cabuk gidecektir
canım kapalı havalar insanın canını sıkıo ama alışmamız lazım istanbul bugün çok güzel güneşli bu arada ben ankara doğumluyum her sene genelde giderim evimiz keçiörende sen nerdesinnn
bu arda ben haftada ortalama 800 gram veriyorum az ama insülinden diyorum sende ilk haftalar bu kadar az mı veriyordun ben kendime özel yagsız tuzsuz yemek yapmıyorum eve ne yaparsam ondan küçük porsiyon yiyarum hatamı ediyorum ne dersin kendime özel yemek mi yapsammmm
kızlar dün metroya bindim ayaktayım hemen kadının biri yer verdi otur kusura bakma görmedim seni dedi oturdum mecburen caktırmadan ordan yaşlı bir amca kızım gec buraya otur dedi miden bulanıyorsa başka bir kadında normaldir hep yaşadık bu günleri demesinmi yani anlıyacagınız rezillik diz boyu nasıl derim şimdi ben hamile degilim diye ha birde aradan 9 ay geciyor benim karın aynı yar verenlerden biride beni tanırsa alah allah bu kadın helenmi dogurmadı demezmi
Denizcim kulağa çok hoş geliyor..Gözümde canlandı da süper geldi işallah herşey gönlüne göre olur..Yeni evinizde güzel günler geçirirsiniz canım..seyhancım bende ferah bi ev olsun istiyorum kum beji kese kagıdını düşün onun biraz daha açık rengi kapılar beyaz yerleride açık renk yaptıgımda gerçekten ev çok aydınlık olacak daha sonra mobilyayıda açık renge çevireceğim inşallah onun içinde şimdiden böyle evi ona göre hazırlamış olurum diye düşündüm mutfakta üst dolaplar beyaz alt dolaplar mürdüm rengi yerleride beyaz granit fayans döşettim heryer birbirine uyumlu olur diye düşündüm bakalım artık temizliği biraz dert olur gibi ama ne yapalım gülü seven dikenine katlanacak
ay zekiyecim naptın ya şımarttın beni çok tşk ederim...
ay inanmıyorum deri koltuga çıkarılan igneler batırılırmı hay allahım ya. valla yakınınmı bilmiyorumda hiçmi düşünemiyorlar. yada senin koltuklara garezleri var. okuyunca nasıl sinir oldum.
bende 2. kıyafetini cok begendim. hepsi güzelde o kıyafet daha bi güzel olmuş sana. sanırım canlı renkler daha cok yakışıyor sana. güle güle giy canım. arkadaşlarda demiş yüzün cok tatlı cok güleçsin masallah
boydaşım bu güzelligi görmemize vesile oldugun için tşk ederim
selma abla ve nilgün inş haftaya daha güzel sonuçlar alırız. o kadarcık artıdan bişi olmaz dimi ama bende artıdayım hakettim fazlasıyla ama korktugum kadar olmadı ondan mutlu bile oldum
tebrik ediyorum canım..emziriyorsun değil mi ..?sütüyağlı olanlar güzel kilo veriyolar..çevremdeki arkadaşlardan biliyorum..daha da çok verirsin işallah canım..evt cnm yenı basladım kolay gıdıyoooo sonradann zorlamamm ınsallahhhhhh
kızlar dün metroya bindim ayaktayım hemen kadının biri yer verdi otur kusura bakma görmedim seni dedi oturdum mecburen caktırmadan ordan yaşlı bir amca kızım gec buraya otur dedi miden bulanıyorsa başka bir kadında normaldir hep yaşadık bu günleri demesinmi yani anlıyacagınız rezillik diz boyu nasıl derim şimdi ben hamile degilim diye ha birde aradan 9 ay geciyor benim karın aynı yar verenlerden biride beni tanırsa alah allah bu kadın helenmi dogurmadı demezmi
canım ben bu işlerdne pek anlamam ama annem de kayınvalidem de sakın patlıcanı dolaba atma dediler bana..içindeki milmemne maddesindne dolayı oksitlenme mi ne yapıyormuş sağlığa zararlıymış..
Merhaba Kızlar
Zekiye'cim öncelikle sana cevap verip geçmişi okuyacağım....komşular patlıcanı közleyip buzluğa atıyor çıkarınca az yağda sarımsakla soteliyorlarmış.ben denemedim ama 10 kilo falan yapıyorlar....ben kabağı direk yemeklik doğrayıp poşetliyip buzluğa atıyorum.normal pişirir gibi pişiriyorum sadece fazla karıştırmıyorum, parçalanmasın diye...ben pazar alışverişinden artan sebze olursa ziyan olmasın diye hemen hazırlayıp buzluğa atıyorum...kabak,pırasa,karnabahar,havuç,patates....mesala patates kızartıyorum gözüme çok gözüktü poşetliyip atıyorum sebze yada mercimek çorbasında kullanıyorum....domatesleri yıkayıp bütün kabuklu atıyorum...kullanıcağım zaman suya tutuyorum kabuk soyuluyor doğra.dereotu maydonoz yıkayıp atıyorum zaten donunca kendi parçalanıyor...kızmızı biberleri közleyip atıyorum.kaşarı peynirini küp küp doğrayıp parça parça paketliyorum.kahvaltıda tüketeceğim kadar)fasulye,yarma,nohut haşlayıp atıyorum.zaten bezelye,fasulye,barbunya...bunaları illaki koyuyoruz.şakşuka yapıyorum patatessiz onu koyuyorum.yiyeceğim zaman patates kızartıp ekliyorum.onun dışında artan kek,poğaça,yufkadan börekler,gözleme hemen buzluğa atıyorum.sonra ısıtıp yeni gibi yeniliyor.lahana ve yaprak sarması buzluğa atıyorum.lahanayı küçük tencereye direk dizerek buzluğa atıyorum yaprağı kv yapıp yoluyor poşetliyorum.bir bamyayı denemedim onu deneyeceğim merak ediyorum...kuru köfte ve sulu köfte yapıp koyuyorum.sigara ve üç renli börekten koyuyorum misafir gelince pratik oluyor.dün ilk kez melemenlik yaptık kv ve eltimle onuda öğrendim ii oldu:)kısacası çalıştığım için hazır soyulmuş,doğranmış sadece pişmeyi bekleyen yemeklikler oluyor buzlukta rahat ediyorum.
ay ne çok konuştum kısaca cevaba bak sorduğuna pişman olmuşsundur:))
benim kızım bugünlerde bir tuhaf ben 10 gündür diyet yapmaya çalışıyorum yemeklerde gerçi herkes ayrı tabakta yiyor da kendi porsiyonumu hazırlıyorum onların ki ayrı.Kendimin kini ayırmazsam ne yediğimi bilemiyorum ölçülü olması lazım ya kızımın gözü sürekli benim tabakta benim tabaktan yemek istiyor bir değil iki değil bu yaptığı bu sabah kızdım aynı yemek benim ki sadece ölçülü neden bunu yapıyor anlamış değilim koskaca kız 9 yaşında sabah sabah gerginlik oldu masada sağolsun babamız hiç anlayışlı değildir ben azarladım oda sürekli mır mır etti ben sus dedikce susmuyor eşim susma konuş dedim yine susmuyor ben gerçekten cennetliğim sabır sabır sabır.....:84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?