80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar
kilo bildirimi
başlangıç:92
geçen hafta:78.6
bu hafta:78.3
giden:300
toplamda giden:13.700
hedef:68
beden:44
boy:1.71
spor: yok

aaaa hemşomuyuz senleee ben nato yolundayım
ama incirlidee büyüüdm k.örenin yukarısı

yok cnmm özel bir yemek yapmakkk zorunda degilisnn kendinn için
evde ne varsa az az yiyebiliriisinn,
zaten yag çok faydalı birşey degil
ne kadra az kullansan okadar iii evdeki yemekleirn yagını azlttınmı tamamdır iş

birde insülün için bir ilaç filan kullanıyorumusun glukofen,glukofaj gibi
bend eilk 40 günde 4 kilo vemriştim cnm biz şansız gruptanız maleseff ama gidiyor kilollarr

kızlar dün metroya bindim ayaktayım hemen kadının biri yer verdi otur kusura bakma görmedim seni dedi oturdum mecburen caktırmadan ordan yaşlı bir amca kızım gec buraya otur dedi miden bulanıyorsa başka bir kadında normaldir hep yaşadık bu günleri demesinmi yani anlıyacagınız rezillik diz boyu nasıl derim şimdi ben hamile degilim diye ha birde aradan 9 ay geciyor benim karın aynı yar verenlerden biride beni tanırsa alah allah bu kadın helenmi dogurmadı demezmi

ay selma bi kez bende öle otobürte olmuştum daha çocuk filan yoktu yani
işten dönerken yer gösteridler otur filan diye allahım yerin dibine geçmiştim

Denizcim kulağa çok hoş geliyor..Gözümde canlandı da süper geldi işallah herşey gönlüne göre olur..Yeni evinizde güzel günler geçirirsiniz canım..

ay zekiyecim naptın ya şımarttın beni çok tşk ederim...
evt cnm yenı basladım kolay gıdıyoooo sonradann zorlamamm ınsallahhhhhh
tebrik ediyorum canım..emziriyorsun değil mi ..?sütüyağlı olanlar güzel kilo veriyolar..çevremdeki arkadaşlardan biliyorum..daha da çok verirsin işallah canım..

nihalcim bende çok beğendim mini defileyi:87:
gerçekten boyun uzun olması avantaj.kilon çirkin durmuyor canım.

yemek molasııı
hala alışamadım erken kalkmaya yaf.
uykum var.
spor da yapmam lazım.
neyse akşama açılırım belki

Merhaba Kızlar

Zekiye'cim öncelikle sana cevap verip geçmişi okuyacağım....komşular patlıcanı közleyip buzluğa atıyor çıkarınca az yağda sarımsakla soteliyorlarmış.ben denemedim ama 10 kilo falan yapıyorlar....ben kabağı direk yemeklik doğrayıp poşetliyip buzluğa atıyorum.normal pişirir gibi pişiriyorum sadece fazla karıştırmıyorum, parçalanmasın diye...ben pazar alışverişinden artan sebze olursa ziyan olmasın diye hemen hazırlayıp buzluğa atıyorum...kabak,pırasa,karnabahar,havuç,patates....mesala patates kızartıyorum gözüme çok gözüktü poşetliyip atıyorum sebze yada mercimek çorbasında kullanıyorum....domatesleri yıkayıp bütün kabuklu atıyorum...kullanıcağım zaman suya tutuyorum kabuk soyuluyor doğra.dereotu maydonoz yıkayıp atıyorum zaten donunca kendi parçalanıyor...kızmızı biberleri közleyip atıyorum.kaşarı peynirini küp küp doğrayıp parça parça paketliyorum.kahvaltıda tüketeceğim kadar)fasulye,yarma,nohut haşlayıp atıyorum.zaten bezelye,fasulye,barbunya...bunaları illaki koyuyoruz.şakşuka yapıyorum patatessiz onu koyuyorum.yiyeceğim zaman patates kızartıp ekliyorum.onun dışında artan kek,poğaça,yufkadan börekler,gözleme hemen buzluğa atıyorum.sonra ısıtıp yeni gibi yeniliyor.lahana ve yaprak sarması buzluğa atıyorum.lahanayı küçük tencereye direk dizerek buzluğa atıyorum yaprağı kv yapıp yoluyor poşetliyorum.bir bamyayı denemedim onu deneyeceğim merak ediyorum...kuru köfte ve sulu köfte yapıp koyuyorum.sigara ve üç renli börekten koyuyorum misafir gelince pratik oluyor.dün ilk kez melemenlik yaptık kv ve eltimle onuda öğrendim ii oldu:)kısacası çalıştığım için hazır soyulmuş,doğranmış sadece pişmeyi bekleyen yemeklikler oluyor buzlukta rahat ediyorum.
ay ne çok konuştum kısaca cevaba bak sorduğuna pişman olmuşsundur:))

selmacım ben de eşimle evli değildik İzmirden uçakla İst a geliyorum onun doğumgününe..çok heyecanlıyım gerginim evdekilere eğitim var demişim falan ..ilk kez yasak iş yapıyorum..aklım bir karış havada falan neyse şu beli bol bluzlar var ya ondna giymişim ..tam uçağa alınıyoruz hoses usulca yaklaşarak hamile misiniz dedi..ya ben ne dedim salak gibi "yoooo neden?"benzim soluk da ondan neden olacak deli..bende moral sıfır nasıl üzülmüştüm..o aklıma geldi şimdi..
selmacım hamile mi görmedi insanlar bilmiyorum bizim heryerimiz toplu bir kere naısl hamile sanıyolar ben anlamıyorum...boşver sen..takılma hiç..ama çok güldüm son yazdıklarına

HER TÜRKÜN EVİNİN BUZDOLABINDA YUMURTALIK BÖLÜMÜNDE MUTLAKA YARIM LİMON VARDIR . KURUMUŞTUR BÖYLE.. BİLİYORUM SİZDEDE VAR..

1-)Dizilerdeki oyuncularla sohbet etme . " Gitme oraya gitme öleceksin" ve benzerleri.

2-)Yolda yuruyen arkadasinin ustune araba surmek

3-)Yemek sonrası, ıslak mendille eli silip, boşa gitmesin diye aynı mendille masayı ve ardından ayakkabıları silmek

4-)Misafirle otururken yapamadığı muhabbeti giderken kapı önünde yapmak

5-) Çorabının kirli olup olmadığını koklayarak anlamak..

6-)Bulmacalarda adam kadın farketmeden herkese sakal bıyık çizmek

7-)Misafirliğe gelen çocuğa ''Sen burda kal da bizim oğlumuz ol'' demek

Şampuan bittiği zaman çoğaltmak için içine su dökmek

9-)Kafasına kuş şey ettiğinde ,gidip sanş oyunları oynamak.

10-)İçeri girdiğin de "geldin mi?" sorusuyla karşı karşıya kalmak

11-)Otobüste yaşlılara yer vermemek için uyuyor numarası yapmak

12-)Aynı denizin içinde hem yüzebilen, hem işeyebilen, hem sevişebilen, hem de balık tutup yiyebilen tek canlı

13-)Evde ailece izlenen film de öpüşme sahnesi çıktığında sessizlik hakim olur..

14-)Göremiyeceği halde geçen ambulansın içine bakmaya çalışmak.

15-)Dürümün son lokmasıyla ayranın son yudumunu denk getirmek.

16-)‎6 aydır fırçalanmayan diş dişçiye giderken ayıp olmasın diye mutlaka fırçalanır

17-)Bi şey ikram edilince kibarlık olsun diye "çok sağol" diyerek reddedip ısrar gelmeyince aç kalmak

1Olmayan bir şeyin yoklugunu sorgulamak -ekmek var mı? -yok - hiç mi yok ?

19-)Misafirlige gittigi evde havlu bulamayinca elini yuzunu kapinin arkasinda asili bornozlara silerler..

canım ben bu işlerdne pek anlamam ama annem de kayınvalidem de sakın patlıcanı dolaba atma dediler bana..içindeki milmemne maddesindne dolayı oksitlenme mi ne yapıyormuş sağlığa zararlıymış..

nihalcim bunu duymuştum biliyormusun. ama hiç mi hiç aklıma gelmiyor bak. ben araştırayım bi iyicede. kızartmada közlemede aynı sonucumu doguruyor acaba. inş közlemede sakınca yoktur. sagol canım

filizcim cok tşkr ederim. valla benim için iyi oldu söylediklerin. kabagı hiç bi işlem yapmadan direk atıyoruz yani buda tmmdır. sonra maydonozu robottan gecirdim ben. haklısın donunca zaten parcalanır. akıl akıldan üstündür işte bosuna sormuyorum size. domates gecen yıl koydum imaknım olsa dondurucunun yarısını domatesle doldururum yemeklere kullandım sürekli kışın oyle bi degere biniyorki yazınki domates. dedigin gibi çorba falan fazla olunca bende atarım iyi oluyor. ben evlilikte 3. yılımı tamamlıyacagım. diger yıllar yapamadım hem okuyordum hem bilmiyordum cok falan annem sagolsun yapardı verirdi. ama sürekli almak istemezdim. k.v demde daha yeni evli iken bile herşeyini kendine yapıp koyunca zoruma gitmişti. şimdi şimdi yapıyor gördükce falan ama işte. bende bu yıl dedim herşeyi yapıp koyucam kendim. birde diger yıllar hazır da tükettim bu yıl oyle degil artık saglıklı beslenmem için bunları stoklamam sart. kışın hormonlu hormonlu almak istemiyorum.

ayrıca görünürde işin kolayına kaçıyorsun gibi görünsede sen aslında zor olanı yapıyorsun. sonucta kendin hazırlayıp koyuyorsun dolaba. oysa hazır gıdaya alışmış hatta çocuklarını bile bunlara alıştırmış ne cok calısan kadın biliyorum ben. böyle hem çalışıp hemde işini gücünü bilen yetiştiren kadınlara hayranım ya kolay iş degil sanada hayranım şimdi :26:

KİLO BİLDİRİMİ:
BAŞLANGIÇ:81
GEÇEN HAFTA:76.9
BU HAFTA:76.7
GİDEN:200 gram
TOPLAMDA GİDEN:4.3
HEDEF:73 (şimdilik )
BOY:1.67
BEDEN:42-44
SPOR:yok

eden 200 200 gidiyor anlamıyorum ya (

tekrar ben

izlem şorta bayıldım dantel şort çok şık duruyor güle güle kullan....

nuraycım allah tamamına erdirsin düğüne kadar dikakt edersen kesinlikle istediğin gelinliği giyersin.zayıflarsan kuğ gibi bir gelin olursun...artık yemek yok önceki yediklerine sayacaksın mecburen...

nihalcim şimdiden ii tatiller mini defile çok iyiydi teşekkürler...bencede pantolonlu resimler daha ii elbise seçiminde daha düz(6.resimdeki gibi) pilesisiz fırfırsız bişeyler olsa daha zayıf durabilirmiş.çok şıksın birde kısa saç bob tarzı sana çok yakışır...

sevda canım ağzım açık kaldı kilonunda üsütünde kilo almak ne demek birde boyun kısa nasıl yürüdün nasıl wc girdin,nasıl eğildin...walla hiç bu kadar kilo alanı duymamıştım.ben 20 kilo aldım çok fazla bebek 3,100gram doğru düşün ancak popo genişlettim...kısmet olurda bir daha hamile kalırsam doktor kontolünde kilo alacağım...20 kilo aldım çok zorlandım 56 kilo sen nasıl geçirdin çok zor olmuştur...

selmacım koltuk seçimin çok şık renler süper...evi ferah sade ve şık gösterecek oturuma rahatsa değmeyin koltuk keyfine...
arabada yer verilme olayını bende yaşadım inecek misiniz niye yer verdiniz dedim olsun siz buyrun dedi.hem cinsim benle yaşıttır.hemen göbeğimi tuttum filiz bu kız seni hamile sanıyor diye.utanarak ve üzülerek oturdum...şimdi göbüşü içe çekiyorum.inş.eski halimize döneriz...

banucum bence mor yelek birde eteğe bayıldım.Ankara'nın havası moralleride bozuyor ama yapacak bişey yok yazın cozuttuyorum en iisi kışın kilo vermek....ebru başlasın pilatese başlarsın.daha ii olur senin için moralini bozma...sana herşey vız gelip tırıs gitmeli...başarırsın..Kayra nasıl, geçmiş olsun peygamber sünneti nasıl oluyor?

derya'cım hedefini 70 den 68 e mi çektin öyleydide ben mi bakar körlük yaptım...Ne yapsam bende 52 kiloya mı çeksem,daha 55 görmeden saçma mı olur...5 li rakamlara bir geleyim 58-57 gibi hemen 52 ye çekeceğim:)

füsun menülerin çok güzel, kilo veriminde maşallah hedefine bişey kalmadı...çevrendekiler çok şaşırıyordur.verme yeter diyen oluyor mu,yoksa daha vermelisin mi diyorlar?

kilo veren herkesi tek tek tebrik ediyorum...yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz?aramıda yeni annelerde var...Allah bebeklerinize sağlık sıhhat versin...kilo verirken yediklerinize dikkat edin bebekler zarar görmesinn...

benim kızım bugünlerde bir tuhaf ben 10 gündür diyet yapmaya çalışıyorum yemeklerde gerçi herkes ayrı tabakta yiyor da kendi porsiyonumu hazırlıyorum onların ki ayrı.Kendimin kini ayırmazsam ne yediğimi bilemiyorum ölçülü olması lazım ya kızımın gözü sürekli benim tabakta benim tabaktan yemek istiyor bir değil iki değil bu yaptığı bu sabah kızdım aynı yemek benim ki sadece ölçülü neden bunu yapıyor anlamış değilim koskaca kız 9 yaşında sabah sabah gerginlik oldu masada sağolsun babamız hiç anlayışlı değildir ben azarladım oda sürekli mır mır etti ben sus dedikce susmuyor eşim susma konuş dedim yine susmuyor ben gerçekten cennetliğim sabır sabır sabır.....:84::84::84:

Şimdiden afiyet olsun zekiyeciğim...bende bekarken annem sağolsun tarhana-erişte,turşu,reçel ve buzluğa stok yapardı ondan dolayı alışkanlık kalmış.Fakat tarhana,turşu,erişte hiç yapmadım melemenliği dün ilk kez yaptım çok kolaymış.reçelide geçen yıl yapmaya başladım.yaptıkca elin alışıyor ve zamanla pratiklik kazanıyorsun...bazı şeyle beceri mesala asla baklava yapamam o kadar ince yufka açamam yada su böreği falan ama onun dışında şerbetli,sütlü her türlü şeyi yapar denerim.neyse bizde zamanla kapıcaz işi:)bende 2008 temmuzda evlendim...

nihalcim ben yarım limonu dolaba koyuyorum ve çğu zaman unutup kurutuyorum sonra bulaşık makinasına atıyorum direk koysam daha ii....onun dışında 1-4-9-13-17 yaptıklarımdan:))

banucum şortun çok güzel güle güle giy....

bence onada kendi kullandığın tabaktan kullanıp aynı şekilde servis yapabilirsin.sonuçta çocuk aynı şeyi yedinizi anlasada merak ediyordur.olmadı ikinizin tabağını değiştirisin aynı kızım istediğin tabağı al diye izah edersin..bunda kızılacak bir durum yok boşa strese girip hem kendini hemde kızını üzme...benim oğlum tokta olsa elinde aynı şeyde olsa bendekini yemek ister gayet normel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…