80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen Zekiyecim ben de çok takdir ediyorum bizim Filiz gibi hatunları valla helal olsun..çok da özeniyorum..Benim kendime hayrım yokBenim de kayınvalidme gelince yaptık onunla domates doğradık, menemenlik bir de taze fasulye koyduk sağolsun gösterdi bana..benn de nohut ve fasulye haşlayıp koyuyorum..bir de börek kek kurabiye falan artarsa..öyle çok da yapamadım valla..ilerde çocuklarımız olcak işallah öğrenmek uygulamak gerek..geçen haberlerde izledim çin tuzu diye bir madde varmış ve bu hazırgıdalarda fastfoodlarda bulunuyormuş..o gıdadan yedikçe yemeyi sağlıyormuş ve kanser yapıyormuş direkt..bazen üşenip hazır köfte falan alıyordum vagzeçtim..ekmeği,yoğurdu bile kendimiz yapıp yesek ne güzle olur da nerde vakit...?farketmiyor musunuz hazır yoğurtlar hiç bozulmuyor normal mi..geöen dolapta 2 hafta yopurdu unutmuşum hala bozulmamıştı..deme ne kadar katkı maddesi var içinde..düşününce daha neler var da işte..

filizzzzzzzz
yineeee kimseyi atlamadannn cvp vermişsin cnm tek tek teşekür edeirm begendigin için
ankaranın havasıda bende kasvetliyim cnm bugünlerdeee

Bnucum elbisen çok hoş ona bnezeyen bir kot elbisem vardı bir zamanlar 73 kg iken gyebilidğim o aklıma geldi hüzünlendimşortun rengine tek kelmeyle bayıldım..çok severim mavinin bu tonunu..böyle bir şortum da vardı ..aklıma geldi hüzünlendim..güle güle giy canım ama böyle olmaz hadi git giy gel ablalara bakim
filizcim yorumun için tşkler canım.. bana kısa saç ve ne tarzı yakışır canım bob tarzı ne yaw hiç duymadım..cahilliğimi mazur gör..bir de hele..

nihal dogru söylüyorsun yavas yavas ögrenicez inş. aslında o cocuklar için yapılan seylerdede neler vardır kimbilir. vaktiyle bi çok söylenti cıktı. keşke canım ya herşeyi kendimiz yapsak. ablamın 2 cocugu var. 2 sinide kendi yaptıgı yogurtlarla büyüttü. tarhanaya alıştırdı cocukları. hep herşeyin dogalını yapmaya calıştı. onada cok özenerim iyide örnek oluyor bana ve kardeşlerime aslında. ama artık öyle bi durumdayızki. elimiz birine gitmese digerine gidiyor mecbur. köfteyi falan hafta sonları yap poşetle dolaba. elinin altında hazır olur hemde girişmişken bi kaç pişirimlik yapmış olursun. çalışırken yetişmek zordur eminim.

kilo veren herkesi tebrik ediyorumm şimdi bide bana bakın

KİLO BİLDİRİMİ:
BAŞLANGIÇ:86
GEÇEN HAFTA 76.700 (İNŞŞ. DOGRU HATIRLIYORUMDUR)
BU HAFTA : 77.700
GELEN: 1 KİLO
TOPLAMDA GİDEN: 8.300
HEDEF: 55
BOY: 1.60
BEDEN: 42_44
SPOR:300 DK.

ŞİMDİ ÜZGÜNMÜYÜM HAYIRRR
çünkü bugün yarın regl olucam
5 gündür spor yapıyorum deli gibi
hoca fazla çıkman normal kasların şişmiştir dedi...
yada en dogru ihtimal 3 gündürr dünyaları yedimmm hemde neler nelerrr
sebep hangisi bilmiyorum ama çokta takmıyorum
bu hafta böyle oldu ama haftaya dönüşüm muhteşem olucakkkkkk

nihall
valla elim kolum kalkımıyor onları giyipte gösterme heveismde yok hiçç
durup durup keyfimi kaçırıyorlar

keisnlikle sporun etkisi vardırr yapmayıpta birden yapnca şişiyor kaslar bir kez banada oldu hemde 2 kilo fazla geldim

bana gelen bi mesajı yazıcam şimdi inanın ne demek istediğini kaç defa okumama ragmen beynim basmadıı
migrenimm azdı bu aralarr kafam hiç iyi degillll

araştırmalar hergün tartılan kişilerin düzenli bir şekilde tartılmayanlara göre daha fazla kilo kaybettiğini gösteriyor...

siz ne anladınız yani hergün tartılınca dahamı çok kilo veriyoruz
yada hergün tartılmayan kişiler mi daha çok veriyooo
ne demek istemiş bu mesajda:26::26::26:

ffffffffffffffff kilo bildirimim
başlangıç:86.5
geçen hafta:69.2
bu hafta:69.8
gelen : 600
hedef:58
boy:1.67
beden:42-44
spor:yoooooooooooooook :84::84:

reglim meglim demiycem bu gelişe bir dur diyeceğim hedefimide 58 lere indiriryorum ki 68 i göriym psikolojik sanırsam diyete ilk başladığımda 69 u görmek mucizeydi şimdi ulaşınca su koyuverdim sanki hedefim 69 muş gibi davranıyorum insan beden düşmezmi ya kaç ay oldu hala 44 üm kurban bayramına kadar hedefim en azından 5 kg daha vermek

haklısın canım yapmak gerek..alışmak gerek..ben akşamları eve 19.30 da geliyorum Gebzeden geliyorum yol çalışması var dlei oluyorum ..hatasonu da bir gün de temizlik ütü vs bir gün de gezmece..ki onu bile yapamıyoruz ne zamandır hep bişi çıkıyor...benim de tembelliğim gerçi yetişemiyorum valla biryere..biz akşam yemeklerini kaldırdık eşimle k fleks yiyoruz genelde..çok nadir çorbavs. o da kg vermek istiyor...e ikimiz de öğlen işyerindeyiz sadece haftasonları onu dabirşekilde hallediyoruz ama baktığında çok da sağlıklı beslenmiyoruz..işallah bişeyleri düzene sokucaz..
e tabi ki normal sen yapman gerekeni yapmışsın pozitif enerji küpü akadaşım dönüşünü bekliyorum canım...

nihall
valla elim kolum kalkımıyor onları giyipte gösterme heveismde yok hiçç
durup durup keyfimi kaçırıyorlar
kim keyfini kaçırıyorsa yollla sen bana canım..tamam alacağımız olsun canım benim..

evet canım bu msj da tartılanlar daha fazla kilo veriyor deniyor ama ben tam tersini bliyordum kim yazdı bunu??

sanırım hergün tartılan kişiler daha fazla kilo kaybediyormuşşş

tabi benim şuankii piskolojme güvenme sevda

kızlarrr...
ben şeker hamurlu kurabiye vs falan ilgileniyorum ya şu bonnyfoodda falan kalpli kutuda kırmızı gül şeklinde kekler oluyordu ya onların naısl yapıldığını çok merak ediyordum bir sipariş vereyim de gelsin bakim diyordum ama çok pahalıydı kıyamıyordum 70-80 falandı neyse dün kk ya girerken çiçek sepetinde bunlardan 22 tl ye gördüm ..50 den düşmüş.bir taşla iki kuş vurayım dedim yarın da şirketin ödül toplantısına gidiyorum ya eşimi yalnız bırakcam 4 gün diye onun işyerine gönderdim..içine de şöyle not yazdırdım:
"canım benn yokken sana yarenlik yapması için bir hatun bulcak halim yoktu herhalde, bunlarla idare ediver artık:)her zaman kalbimdesin seni çok seviyorum"
sabah aradı çocuklar gibi nasıl sevinmiş..çok mutlu olmuş ..ban ailk defa böyle birşy geldi..güzel oluyormuş be dedi..
bir fotosunu çek merak ediyorum dedim..
biz yarısını yedik bile dedi..
ayy benn de çok mutlu oldum onu mutlu edebildim diye..
ben bir erkek olsam çok romantik olurdum

hergün tartılanların daha fazla kilo verdiği söylenmiş bence ise sıksık tartılmak doğru yöntem değil kontrollü olmak esas yani haftada 1-2 olsun dimi ama :)
şimdi ben heran tartılıp tartılıp yesem ancak kilo artışımı görürüm

teşekkür ederimm kuzumm o seninn gönlünün güzelliğii
canım dr. öz varya ondan gelmişşş üyeyim saglıklı bilgiler filan geliyoo öyle yanii
sanırım hergün tartılan kişiler daha fazla kilo kaybediyormuşşş

tabi benim şuankii piskolojme güvenme sevda

kuşummm allah razı olsun inşş. sendenn güldümm vallahii ne güzel yazmış cevap vermiş
bide diyo şuanki psikolojime güvenme sevdaaa
valla bende dediğiniz gibi anladımm canımmm
ama bende tam tersini biliyorumm:26::26:

ah ah çok ince bir davranış hakikaten erkek olunca bu hormonları bulamıyon maalesef erkeğe çiçek göndermek onu da mutlu edebiliyor eee içinde kekte olunca başka oluyormuş çalsam mı bu taktiğini
eşim ararmış rezil ettin beni herkese diye

bencede ohh afiyetle yemişlerrr insan bi tenede bana yollarr kuuuuuu
haklısınn vallaaa

kızlarr özel acıbadem diyetisyenlerinden üye olarak
telime özel diyet listesi istedim yaşımı istediler
cinsiyetimi,kilomu boyumu posumu, sporumu
v. vs. işteee

ve gönderdikleri diyet listesi hergün günlük gelicek ama 1.700 kalorii
çokk mu fazlaa yaaa?

ya benim eşim de Malatyalı anadolu erkeği falan..gerçi pamuk gibidir de..geleneksel adam..neyse bana sakın çiçek gönderme ben utanırım hoşlanmam öle şeylerdne falan demişti ama çok hoşuna gitmiş..o hissi yaşasın ki o da göndersin ama değil mi..akıllı olmak lazım falan dermişim de yok be yaw onun mutlu olması benim de olmam demek zaten..morali bozluyor şimdi ben gidicem içicem gezicem eğlenicem gece yarılarına kadar falan kıskanmak değil de mahsunlaştı tabi ki..kıyamıyorum ben de de ona..ay yine övdüm kocamı kesin akşama kavga var

her zamanki gibi süper menü canım..sabah kahvaltını çok kıskandım valla sadec ek yiyip alelacele çıkıyorum..ben kaçar..

Teşekkür ediyorum.Okula gittiiğmde sabah kahvaltısına özen gösteriyorum,çoğunlukla öğlene kadar birşey yiyemiyorum,öğlende çok haifif geçiyor.Bu yüzden sabah kahvaltılarım iyi oluyor.
Aslında bende tatil günleri ve boş günüm dışında evden sabah 7.00 da çıkıyorum.Sırf kahvaltı için 6.00 da kalkıyorum.Akşamdan domates,salatalık ve biberleri yıkıyorum.Yeşillikleri ise haftasonu temizleyip,yıkıyorum,kurutup,saklama kabına koyuyorum,hazır oluyor.Sabah sadace çay demlenirken hazırlanmak ve tabağımı hazırlamak kalıyor.
Derya'cım evden erken çıktığımdan tartılamadım,ben artık cumartesi günleri bildirim yapacağım.

Son düzenleme:

bilmem..vardır bir bildikleri canım..
kızlar benn kaçar akşam giremem sanırım..öpüyorum sizleri..ayy çok mutluyum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…