80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bişiy olmaz cnmm sabah tekrar kaynat sıcak sıcak doldur kavanozları
bend ebiber yapıcam güya ama alamadım

herkese iyi geceler kızlar geçmişi okuyamadım
bildirim yapcam kızlar listeye girmesemde önemli değil :)
başlangıç 100
geçen hafta 64
bu hafta 64
giden yok
gelende yok
tabiki burayı ilk terkettiğimi saymassak :)))
herkesi öpüyorummmm
bu arada yeni gelen arkadaşlarada hg diniz aramıza diyorum bol bol kilo vermeler diliyorum

bişiy olmaz cnmm sabah tekrar kaynat sıcak sıcak doldur kavanozları
bend ebiber yapıcam güya ama alamadım

teşekkür ederim canım valla içimi rahatlattın biberde yapmak istiyorum kışa hazırlık için geçkalmamak gerek biberleri nasıl yapıyorsun haşlayıp poşetliyormusun ?

çok güzel bir sürpriz hazırlamışsın.yüreğine sağlık..

canım hafta sonu sadece su ve meyve suyu içeceğim.daha önce de yapmıştım.hazır meyve suyu var evde 3 kutu.kimde içmiyor zaten ziyan olmasın.ama meyve suyunu içerken sulandırıp içiyorsun.bardağın yarısı su yarısı meyve suyu olacak.hem kabızlık olmasın hem de çok şeker yüklemeyelim diye vücuda..

çok iyi ya..iyi tutmuşsun kendini.ben olsam onlarla yerdim herhalde..eminimki o 10 kiloyu da rahatlıkla vereceksin.

canım nasılsın?menünü beğenmedim sadece kahvaltı güzel bence.ayarlarsın artık sen.tülin i ben de özledim eksikliği çok hissediliyor.bfit nasıl gidiyor bakalım?

verilen kilonun sebebi anlaşıldı.tebrik ederim..

bu topiğin hepsi hamarat maşallah..

çok güzel canım..

ne diye burunlarını sokarlarki meak ederim hep.alsaydın 10 kilo keşke..tam zmanı.kışın niye daha çok almadım demeyesin sonra..

tekrar kaynatınca br şey olmaz sanırım ya..

spora reglden dolayı 5 gündür ara verdim.bi de yediğime dikkat etmiyorum ya.spor yapsam da bir şey değişmeyince spora inancımı kaybettim.ama yarın yaparım tekrar.

çok güzel canım..

aaaa hemşomuyuz senleee ben nato yolundayım
ama incirlidee büyüüdm k.örenin yukarısı

evet hemşeri çıktık canım

ama valla ben ankarayı hiç sevmiyorum istanbulun bu hızı ve tabiki görsel güzeliğine aşıklardanım

ayrıca orada pek iyi şeyler yaşamadım 10 yaşına kadar ordaydım babam vefat edince istanbula geldik

ama arada giderim işte.... hüzünlenip dönerimm

iyi geeler arkadaşlar bende menümü yazayım ama bildirimi yarın yaparım artık.

uyanınca:sirkeli su bolca ılık su

kahvaltı:
- iki dilim uno denge light ekmegi arasına marul domates beyaz peynirle sandvic.
-1 bardak lifli light kahve
-3 4 tane acı süs biberi

öğle:
-1 tabak marul ve domatesten salata
-1 parca yağsız pişmiş et

akşam:
-bir kase kadar haslama tavuk
-bir kibrit kutusu beyaz peynir
-yarım domates
-2 3 tane acı süs biberi

gece:1 bardak tarcınlı light süt

yarım saat dans ettim.
3 litreye yakın su içtim
form ve bitki çayları tükettim.

herkese tekrar tekrar iyi geceler

canım ya hazır meyva suyu diyon sulandırsanda ana madde bozulmazki sadece seyreltilmiş olurr

sende işe yaramışmıydıı
benim göbek zaten tekerlek kadar bide daha fazla yaglanmasın?
sen denediğinde neydi güzelim sonuçç?

Kilo bildirimi yapayim..

başlangıç:93
geçen hafta:78
bu hafta:78.5
gelen :500
toplamda giden:14.500
hedef:58
boy:1.67
beden:42
spor:300 dakika

marrtan beri ilk defa bu kadar güzel menüler ve bu kadar inancım vardı ama olmadı dünden beri saldımmm..
spor var
kaçamaklar yok
azim var
enerji var
motivasyon var
ama kilo verimi yok
canım sıkkın dünden beri tatlı krizlerindeyim ve reglime daha 10 gün var anlamadımmmmm

ben nerde yanlış yapıyorum bilemedimmm...

bölede olunca hemen koyveriyorum
aylardır içmediğim nescafemi içiyorum şimdi...

kilo verenleri tebrik ediyorum
vermeyenler de umarım haftaya veririsss....

denizcimm nasılsın canım?
kaldırdım rafa valla gerek kalmadıı üç gündür saçma sapan seyler yedim benn
sagol güzelim benimki kronikleşti artık ilk okuldan beri çekiyorumm
anladım güzelim bende şöyle düşünmüştüm zaten:
her sabah tartıya çıkarken evett bu sabahh şu kadar eksik kiloyla uyandımm ve yarın dahada
az olucak diye falan bi nevi beyne oyun oynayıp düşünce gücüyle oluyo olabilir dedim
belkide alakası yokk amann ne biliyimm kızz
paylaşıyım dedim hayatm bide neyi kasdettiğini hiç kafam basmadıı ondan sizden fikir alıyım dedimm

iyi geceler kızlar bugün pek fırsat bulup giremedim geçmişe de bakamadım eşim acele ettiriyo finish verdi bu güne..:)
menüm
sabah=iki dilim ekmek arası peynir domates kıvırcık salata

öğlen=domatesli peynirli bir yumurtadan yağsız menemen -bir dilim kepek ekmeği

ara öğün=kaprpuz bir dilim

akşam yarım kase çorba -yarım tabaktan biraz fazla etli ekmek

akşam biraz fazla kaçırdım sanırım kızlar ama şimdi 40dk yürüdüm 3km
inş bozmamışımdır yarın tartıda çıkar...hepinize iyi geceler öpüyoruumm ben yatıyorummm bay bay

herkese ii gecelerrrr

sevdacım birkaç gündür canımm sıkkın böle üzerimde bir rehavet kilo verimim de kötü geçen hafta 78 iken 77.5 e kadar düştüm ondan sonra hızlı bir çıkışa geçti yani anlamadım noldu
bazen hiç ben o hedeflediğim kiloları göremeyecekmiyim diye üzülüyorummmm
menülerim kaçamaksız bence idealdi bugün okula ton balıkla salata götürdüm herkes azmime hayran ama akşamları canım çok sıkılıyo bu gidişata ve iki gündür akşamları yemek te değil ama ara ara gereksiz şeyler tırtıklıyorum

amannn neyse daha da böle uzayıp gidecek pek keyifsizim işte galiba beni anca spor salonu paklayacak amaaa okuldan sonra çok yorgun oluyorum bugün bi arkadaşa perde bakmaya gttik eve 8 de geldim annemde koltuğun üstünde uyuyup kalmışım yani şu ann o kadar sersemimki okul ev o kadar yorucu oluyorki hiçbişeye hayrım yok ama salmak yok tabiki
omu inat ben mi inat göreceğiz er geç olacakkkk....

üzülme ortimm canın sagolsunn hem neden salıyon kuzum yaa
bak bende deli gibi spor yaptım 3 hocamız var ve müthiş bilgili ve bilinçliler
ama 1 kilo artıdayım ya üç gündür kek kurabiye pide lahmacun v.s v.s yediğim içinn
ya hocanın dediği kasların şişmiştir ilk hafta çok normal dedi...
yada regl olucamm balon gibiyimm o derecee yanii,

tabi bence ilk seçenekkk
seninde kasların şişmiştir canım üzülmee bence devam et sporuna inan daha
iyi olucaz bu haftaa

iyiyim valla haftasonu saadeti yaşıyorum. uzun süredir tavuk falan haşlamadım hep h.yumurta yiyorum. haftasonu protein tüketmek niyetindeyim şimdide onu düşünüyordum ya spor yapmadığım için kilo verdikçe iç bacaklarım ymuşamaya başladı sarkıcaklar diye çok korkuyorum acaba leg magic mi alsam?evde olduğumda su içiyorum ama okulda olunca içmiyorum her dakka wc ye gidemem.evime ters biryerde olmasa b-fite bende gitcektim.

öyle işte cnm tek derdimiz kilolarımız Allah başka dert vermesinn kurban olduğum.

sevdacım umarım dediğin gibidir de kurtuluruz şu yüktennn

ben yavaştan kaçayım çok yorgunum dinlenip yarına sağlam bir gün geçireyim sporuyla menüsüyle...

bu arada nurannnnnnn resmnizi gördümmm çok hoşsunuz allahım mutluğunuzu artırsıınnn

banuuuuuuuuuuşşş tatil fotolarınızı gördüm süpersiniz ailecekkk ben de eklicem ama işte bi zaman bulamadım daha yaz fotoları içinnnn

hadi bakalım ii gecelerrrr......

bak canımm şimdi bi hareket yazıcam müthiş sonucunu görüceksin

misal sag tarafla başladın.....

sol elinle bi duvardan destek al yan durucaksın tabi..
elini duvara dayadın
şimdi sag kol havada
sag bacak kaldır havadaki kolu bacaga indir
bacak düz ve gerginn
sag bacak kaldır kolu indir
iç bacaklar müthiş calışıcak ve kolunda aynı şekilde
sonra diger tarafff

sag kol duvarda destek alıyoruz
elini dayadın yan sekildesin duvara arkan yada önün degil yan tarafın dönük olucak
sol kol havada
sol bacak gergin ve düz
sol bacak kaldır kolu indir aynı anda
alışınca hızlanırsın,
5 günde sonuçlar ortada
inşş. anlatabildimm canımmm...

günaydınnnnnnnn

erkenden kalkıldıı makineye çamaşırlar atıldı sağ sol toparlandı kociş uyanana kadar spor yapılcak şimdide:))
leise ablam bekle beni.

bugün çok iş var kızlar ev sil süpür etrafın tozunu al ütü yarında misafirim gelebilir sarma sarıcamm yorucu geçicek yani öptüm sizi
sevdacım yazdığın hareketi anladım başlıycam canım teşekkürler öpüldünn

valla iyi sayılırım topal aksak gidiyor işte ....akşamki menümü çok güzel ayarladım yemekten sonra tutan tatlı krizimi 1 tane halleyle tamamladım ,koca kafam b-fit iyi gidiyor oraya gidince herşey başka ,çok iyi antrenörüm var,beni seviyor ,ilgileniyor,ayol orda başka bi gülay oluyorum
salonu beğenmene sevindim,kasların şişmiştir gerçekten 15 gün içinde normale dönersin,hiç düşünme,bırakmadan yola devammmmmmm

herkese günaydın millettttt.iyi hafta sonları bugün benim kızımın doğum günü,çok heyecanlıyım.uyansın hemen kutlucam .tam 5.yılı yaşının,sağlıkla huzurla nice 5 ler görür insallah

gülaycımmmm
elayın dogum günü kutlu olsunnnn. mutlu yıllar elayaa annesi ve babası ileee

bizim dogum günümüzde salı günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…