pazara çıktım domates aldım eşimde bana yardım edecek sorsan 10 kg alacaktım herşeye karışan kocam 10 kg yapamazsın okadarmı alacan dedi dedi almaktan vazgeçtim sinirlenip sonra ikna etti 5 kg aldım birşeyede karışma be adam ilk kez yapacam bana güvenemiyor olsa gerek
kızlar domatesleri kaynattım ama konservem olmadığı aklıma geldisabah alsam tekrar kaynatsamda konserve yapsam sıkıntı olurmu ? :26:
nilgün canım bu hafte ikimizde regliz azda olsa artılarımız olmuş haftaya telafi edelim listede yarışalım emiii buarada spora devam ediyormusun
bişiy olmaz cnmm sabah tekrar kaynat sıcak sıcak doldur kavanozları
bend ebiber yapıcam güya ama alamadım
kızlarrr...
ben şeker hamurlu kurabiye vs falan ilgileniyorum ya şu bonnyfoodda falan kalpli kutuda kırmızı gül şeklinde kekler oluyordu ya onların naısl yapıldığını çok merak ediyordum bir sipariş vereyim de gelsin bakim diyordum ama çok pahalıydı kıyamıyordum 70-80 falandı neyse dün kk ya girerken çiçek sepetinde bunlardan 22 tl ye gördüm ..50 den düşmüş.bir taşla iki kuş vurayım dedim yarın da şirketin ödül toplantısına gidiyorum ya eşimi yalnız bırakcam 4 gün diye onun işyerine gönderdim..içine de şöyle not yazdırdım:
"canım benn yokken sana yarenlik yapması için bir hatun bulcak halim yoktu herhalde, bunlarla idare ediver artık:)her zaman kalbimdesin seni çok seviyorum"
sabah aradı çocuklar gibi nasıl sevinmiş..çok mutlu olmuş ..ban ailk defa böyle birşy geldi..güzel oluyormuş be dedi..
bir fotosunu çek merak ediyorum dedim..
biz yarısını yedik bile dedi..
ayy benn de çok mutlu oldum onu mutlu edebildim diye..
ben bir erkek olsam çok romantik olurdum
ortim nasıl bi detox planlıyosunnn
belki bende yaparımm felaket şişimmm
regl olmam gerek gelmiyoo kafayı yicemm valla karnım patlıyoo
ödem oldu her yanım
bende yaparım belkim olur muu?
bu arada iyisin dimii canımm
iyi akşamlar cnm topikdaşlarımmm
menümü yazayım önce.
sabah: h.yumurta, peynir,zeytin 1 dlm ekmek yeşilçay
öğlen okulda: 3-4 grissini ve çay
akşam: brokoli haşladım yemek tabağına doldurdum bolca 4-5 çiçek saplarıyla, 4 yk da yoğurt yedim.
şuanda kaçamağımı yaptım yeşilçayla beraber 2 küçük parça çikolata yedim.
okulda arkadaşlar çayın yanında kurabiye çikolata poğaça yiyorlar herkez bişiyler yapıp getiriyor. ben ise sadece çay içiyorum ne kadar iradelisin valla şaşırıyoruz falan diyorlar.tabi güzel şeyler bunlar:82:
ya 10 kilo daha versem süper olucak. hedef 68 diyorum ama aslında 57 ye kadar inmek istiyorum Allah izin verirse.
siz olmasanız olmazdıı iyiki varsınız
arkadaşlarım iyi akşamlar menü mü yazıp kaçıyım kociş kötü bakıyor..
sabah:1 dilim kepek ekmek,az peynir,3-4 zeytin,2 kaşık yoğurt
ara:2 köfte hazır
öğlen roka salatası,mısır ve kaşar takviyeli...
ara:kahve
akşam yemekdim sadece 2 kaşık pilav yedim eşimin tabağından ..
iyi geceler millet öpüyorum hepinizi
tülüm seni özledim dön artık
Bugunku menum :sabah kalktigimda limonlu elma sirkeli sicak su bir bardak
Kahvaltida:domates peynir sekersiz cay 3tane yesil zeytin ve kucuk parmagim kadar simit
Oglen 2 yemekten kasigi susuz taze fasulye
Aksam2yemek kasigi taze fasulye 1kase ayran corbasi
3litre su
nilgün ya bak sende hem çalışıp hemde her işin hakkından gelenlerdensin. hamaratsın tabi ya. normalde bişey yapmıyoruz gibi görünsekte. bi saydıkmı say say bitiremiyoruz degilmi. biz bile anca ozaman farkediyoruz.
bugünkü menüm:
sabah:
domatesli sosis haslama 2 tane
2 ç. ekmegi
ara:
meyvalı yogurt. (2 kasık yogurt 2 incir tarcın)
öglen:
1 tabak z.yaglı bamya
1 kase yogurt
ara:
2dilim kavun
1 soda
akşam:
2 kepçe tarhana çorbası
salata
ara:
1 avuc karışık çerez.
kınagecesindeydim
pazara çıktım domates aldım eşimde bana yardım edecek sorsan 10 kg alacaktım herşeye karışan kocam 10 kg yapamazsın okadarmı alacan dedi dedi almaktan vazgeçtim sinirlenip sonra ikna etti 5 kg aldım birşeyede karışma be adam ilk kez yapacam bana güvenemiyor olsa gerek
kızlar domatesleri kaynattım ama konservem olmadığı aklıma geldisabah alsam tekrar kaynatsamda konserve yapsam sıkıntı olurmu ? :26:
nilgün canım bu hafte ikimizde regliz azda olsa artılarımız olmuş haftaya telafi edelim listede yarışalım emiii buarada spora devam ediyormusun
iyi geceler arkadaşlar
ögelnden beri nete giremedimm
işen çıktım tunayı aldım kayınvalideye gittim oraya eşimde gelince onşarı orda bırakıp dorruuu spora koştımm. 40 dakika plates 30 dakika yürüyüş yaptım. menümüde yazım kızlar sora şu uzuuuun geçmişe bi döneyim sevgiler
kahvaltı
1 bardak süt yarım muz 1 kuru kayısı 4-5 üzüm
öğlen 6 lahana sarması 1 kase yoğurt 1 dilim çavdar
ara:yarım muz 1 nescafe
akşam avuç içi kadar tavuk eti bol salata 1 dilim çavdar
ara 2 yaş incir 1 erik
aaaa hemşomuyuz senleee ben nato yolundayım
ama incirlidee büyüüdm k.örenin yukarısı
sevdacım durum böyleyken nutellalı krep kaçamağını rafa kaldırmışsındır.
cnm ayrıca migren insana adını unutturur geçmiş olsun. düzenli tartılmak la daha çok kilo vermenin mantığını secrete dayanarak söylemişlerdir herşey düşüncede saklı durumu varya, yoksa ben bir bağlantı kuramadım cnm.
Kilo bildirimi yapayim..
başlangıç:93
geçen hafta:78
bu hafta:78.5
gelen :500
toplamda giden:14.500
hedef:58
boy:1.67
beden:42
spor:300 dakika
marrtan beri ilk defa bu kadar güzel menüler ve bu kadar inancım vardı ama olmadı dünden beri saldımmm..
spor var
kaçamaklar yok
azim var
enerji var
motivasyon var
ama kilo verimi yok
canım sıkkın dünden beri tatlı krizlerindeyim ve reglime daha 10 gün var anlamadımmmmm
ben nerde yanlış yapıyorum bilemedimmm...
bölede olunca hemen koyveriyorum
aylardır içmediğim nescafemi içiyorum şimdi...
kilo verenleri tebrik ediyorum
vermeyenler de umarım haftaya veririsss....
denizcimm nasılsın canım?
kaldırdım rafa valla gerek kalmadıı üç gündür saçma sapan seyler yedim benn
sagol güzelim benimki kronikleşti artık ilk okuldan beri çekiyorumm
anladım güzelim bende şöyle düşünmüştüm zaten:
her sabah tartıya çıkarken evett bu sabahh şu kadar eksik kiloyla uyandımm ve yarın dahada
az olucak diye falan bi nevi beyne oyun oynayıp düşünce gücüyle oluyo olabilir dedim
belkide alakası yokk amann ne biliyimm kızz
paylaşıyım dedim hayatm bide neyi kasdettiğini hiç kafam basmadıı ondan sizden fikir alıyım dedimm
iyiyim valla haftasonu saadeti yaşıyorum. uzun süredir tavuk falan haşlamadım hep h.yumurta yiyorum. haftasonu protein tüketmek niyetindeyim şimdide onu düşünüyordum ya spor yapmadığım için kilo verdikçe iç bacaklarım ymuşamaya başladı sarkıcaklar diye çok korkuyorum acaba leg magic mi alsam?evde olduğumda su içiyorum ama okulda olunca içmiyorum her dakka wc ye gidemem.evime ters biryerde olmasa b-fite bende gitcektim.
öyle işte cnm tek derdimiz kilolarımız Allah başka dert vermesinn kurban olduğum.
valla iyi sayılırım topal aksak gidiyor işte ....akşamki menümü çok güzel ayarladım yemekten sonra tutan tatlı krizimi 1 tane halleyle tamamladım ,koca kafamçok güzel bir sürpriz hazırlamışsın.yüreğine sağlık..
canım nasılsın?menünü beğenmedim sadece kahvaltı güzel bence.ayarlarsın artık sen.tülin i ben de özledim eksikliği çok hissediliyor.bfit nasıl gidiyor bakalım?
salonu beğenmene sevindim,kasların şişmiştir gerçekten 15 gün içinde normale dönersin,hiç düşünme,bırakmadan yola devammmmmmmüzülme ortimm canın sagolsunn hem neden salıyon kuzum yaa
bak bende deli gibi spor yaptım 3 hocamız var ve müthiş bilgili ve bilinçliler
ama 1 kilo artıdayım ya üç gündür kek kurabiye pide lahmacun v.s v.s yediğim içinn
ya hocanın dediği kasların şişmiştir ilk hafta çok normal dedi...
yada regl olucamm balon gibiyimm o derecee yanii,
tabi bence ilk seçenekkk
seninde kasların şişmiştir canım üzülmee bence devam et sporuna inan daha
iyi olucaz bu haftaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?