merhaba herkese...
sitede yeniyim... ilk gözüme çarpan bu grup oldu... 89 kilodan 78 e kadar indim ve hepsini geri aldım neredeyse..tabi bir çöküntü yaşadım ama yerimde sayarak hiçbirşey elde edemeyeceğiminde farkındayım...insallah hep beraber hedeflediğimiz kilolara inabiliriz....
Merhabaaa
85 kilo ile basladim bugün 4. günüm 83 e indim.
düzenli kahvaltı yapıyorum, az da olsa egzersiz yapıyorum, 2 ana öğün yiyorum aksam 6 dan sonra bişey yememeye dikkat ediyorum gün içersinde metabolizmanın çalışması açısından sürekli bişeyler içiyorum (özellikle yeşil çay hergün) meyve, yoğurt fln yiyorum ayrıca sabah kalkınca ılık ballı su içiyorum çok iyi geliyorr devamı gelmesi dileğiyle herkese başarılar diliyorumm..
Excel yarısından fazlasını kurtardı verinin çok uğraşmadım
Ve yanlış hatırlamıyorsam buraya geldiğimden beri ilk defa listenin sonundayım, berbat hissediyorum
Haftaya daha güzel sonuçlar almak dileğiyle arkadaşlar
kızlarrrrrrrrrrrr ehliyet almaya karar verdimmmm
hep aklımdaydı ama en kısa zamnda gidip yazılcamm vee kursa gitmiycem evde çalışıcam umarım çakmamm
sınavdaa
cuma günü kesin karar verdim almaya araba kapının önünde bende evde sıkıla sıkıla oturyorum dedimm
ama bi sorun varki nasıll direksyon dersi vercek özgür bana çocukları ne yapcaz:26::26::26::26::26:
kursta verdiklerii sınavı geçmek için yeterli olurmu acaba?
kızlar geçmişe daldım ,günaydın demedim...GUAYDINNNNLARRRR
herkesi atlamadan yazmaya çalıştım 2 gündürçok yoğun geçirdim ne yedim ne içtim hatırlamıyorum bile çünkü inanılmaz nezle oldum,boğaz ağrısıda var üstene üstün bide boynum iki yandan tutulmuş başım ne sağa ne sola,tüm gece uyuyamadım...
dün salihliye kurşunlu kaplıcalarına gittik annemleri aldık ,jakuzi keyfi yaptık kocamla ama sonra ben felç tabi,kendimi koruyamadım sanırım...
c.teside elayın doğum günü kutlması vardı,cuma günü b-fite gidemedim,bugünde bu boyunla hayatta yapamam herhalde bilmiorum çok bozuk durumdayım...bide şey bu ay bi kaçamak sonucu hamile olabilirim..umarım henüz değildir,ben daha hazır değilim ..Allahtan hayırlısı ama adetim 2 ekimde bakalım bekliyorummmmm
bu arada izlem ve tülin nerdesiniz kuzum siz ???
günaydın
günaydınnn aheyyy aheyyyyyy
dün 77.400
bugün 76.700
hu huuuuuuuuuuuuu :79::79::79::79: ben geldiiiiiimmmmmmmm....:81::81::81::81::81:kızlarrrr nasılsınızzzzzz.ooohhh beeee insanın evi gibisi varmıııııgeçmişe detaylı olmasada bakamda geleeemmmm ben yokken neleeeeerr olmuşşş.. özlediiimmmmmmm siziiiiiiiii
kübracım
derya topige çok gelmiyor o yüzden bilemiyorum kimin 2. haftası
bunu benim takip etmem lazım aslında amaaa bu aralarr bend etopige çok hakim degilim
bu seferlik böyle olsunn cnm haftaya listeye girersinn
her hafta eksilerde olursun inşşşş
canım hoşbuldummm...çok saol geçicek inşallahhhtülincim hoşgeldinnnnnnn
geçmiş olsun bu arada..
..
canım çok saol.meşhur soğukalgınlıgı ama ağır geçriyorum. donuyoruuuummmmcnmm
tülincimm sana da gecmis olsun ama ne oldu ki hic gecmise donemiyorum
1dk lıgına bir bakıyımm dedimm sadece
canım teşekkür ederim hoşbuldummmmg
hosgeldin
Merhabalar canlar
hafta sonu giremeyince birikmiş sayfaların arasında gezinmekle buldum kendimi sol gözüm yanıyor kızarmış durumda dünden beri mikropmu kaptı ne yana yana geldim aranıza ösym deki aftan yararlanıp aöf işletme 2. sınıfa devam kararı almıştım kayıt işlemleri başladı onlarla uğraşacağım bu hafta sabahtan beri sitesiyle uğraşıyorum resmen çökmüştü neyseki hallettim şimdi okullu oldum hihihihi fffffffff nasıl giriyorum bu yola bilmem hiç o kitapları okuyacak sınavlar aggirecek kafa göremiyorum kendimde hayırlısı bakalım ]
hoşgeldim canıııııııııııım ne güzel bir giriş oldu böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sadece fikir olsun diye yazdım kızlar tamamen hepsi alıntı..
tabiki herkesin metası farklı ama hepsi diyetisyenden verilmiş listeler....
canım hoşbuldum teşekkür ederimmmmmmmhoşgeldin, ben de 104 ten 77 ye düşmüştüm önceden. çöküntü mutlaka yaşıyoruz, ama güçlü olup zayıflamalıyız
hoşgeldin tülincim
ee alan varmı acabaaaa:26::26::26::26::26:
cnmm çok geçmiş olsunnn . özgür direksyon dersiii vericekkk zaten kursun direksyon derslerinede katılcamm
inşş:)
cnm fırında közlüycemm sen nasıl yaptın uyutma yöntemimii yaptın yoksa dolaptadamı tutucaksın?
ya valla ben artık öle takılıyorum ve mutluyumda 58 kiloya düşmek içinde 10 ay veridm kendime
zatenn benimm kendimee gelmemm ekimin ortasını bulucak gibi:2::2:
sendee öle yap derya birde sen bana göre şanslısınn bünyen kilo veriyor takılmalrın uzun boylu olmuyor
çok sevindim ayşecim snein adına bak ben demiştim sana giderrrr diyeeeeeee
hadi bakalımmm 1. belli oldu:)
hu huuuuuuuuuuuuu :79::79::79::79: ben geldiiiiiimmmmmmmm....:81::81::81::81::81:kızlarrrr nasılsınızzzzzz.ooohhh beeee insanın evi gibisi varmıııııgeçmişe detaylı olmasada bakamda geleeemmmm ben yokken neleeeeerr olmuşşş.. özlediiimmmmmmm siziiiiiiiii
tşkler cvp için nilgüncüm ben haftaya denemeyi düşünüyorum 2 kilo versem süper olur
eline sağlık deryacım
nice senelere canım
benm kızımında yarın doğum günü 1 yaşına grcek acayip heyecanlıyım annemler geliyorlar
umarım herşey gzl geçer
hoşgeldin canım. ayrıcada geçmiş olsun. tatile gitmişsin hiç takma artıyı. kaldıgın yerden devam edersin
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?