O ağlayan surat ben oluyorum işte
Yok anacım ben karbon filan yapamam artık, normal diyetime dönsem şükredeceğim
Canım çayın ödem söktürücü özelliği hakkında hiçbir bilgim yok kızlar biliyordur belki :26:
Tabi çorba-nohut yiyebilirsin pilavsız..Bakliyat ürünlerinin kalorisi ve karbonu boldur ama başka şansın yoksa ekmeksiz yersin ne yapacaksın..Pilavla ya da ekmekle yemediğin sürece çok da sorun olmaz, akşamına dengelersin proteinle
Merhaba, ben eskisi gibi buralarda takılamadığım için kimin iki haftası doldu bilmiyorum..Verilen kilo önemli değil, listeye girmek için 2 hafta düzenli kilo bildirimi ve menü paylaşımı istiyoruz, 2 hafta sonun da listeye girebiliyorsun
deryacım ben iki haftadır burdayım düzenli menü ve kilo bildirimi yapıyorum iki hafta oldu başlayalı 3 kilo verdim kilo bildirimini topiğemi yoksa sana özeldenmi yapıcaz nasıl nezaman olcak ben onu anlamadım yoksa topiğe yazıyorum 84 tüm 2 hafta önce suanda 81 im tam kiilom bu listede kendimi ekside olsam artıda olsamda görmem iyi olur yoksa ben kilomun takibindeyim bundan sonraki haftlaar için kendimi listede görmeyi isterim....bunun için ne yapılması gerekiyorsa hazırım.teşekkürler...
tülincim ii yolculuklar aman dikkat et mekan değişikliği çok bozuyor insanın düzenini...
???
saolun kızlar gittim geldim..ama diyet güme gitti:78::78::78:
hayırlı yolculuklar...
1:
canım yinede maşallahhhh sana çünkü kendin azimle yinede başardın. 1200 azmı. bide misafir varken...hiç kızma kendine biraz zaman geçsin gülümde katılır hepberaber kaçamaksız ve arasız yaparız. valla 3 kg verdiriyosa harika. hemde makarna varrrriyi akşamlar kızlar.
tülin diyetin sonucunu sen sormuştun degilmi canım.
1 hafta 1200 verdim canım basta verdim sonra durdu. hatta pazartesi salı devam ettim ama yok aynı kilitlenmiş durumdayım. ben 2 gun kaçamak yaptım. buyuzden hedefledim 2 kiloya ulaşamadım. yapmayı düşünüyorsun diye söyluyorum. tam anlamıyla yapıldıgında hafta da 3kilo kesin arasız faln ara yaparak 2 gider kaçamaksız. belki daha fazlası gider bilemiyorum ben neden bukadar zor kilo veriyorum bilmiyorummmmmmmmm. 2 gundur yatılı musafirim var. 2 gundur işkence cekiyorum resmen direniyorum bozmamak için ama yok aynı. sanırım burada bırakıyorum bu diyeti. 1 yada 2 hafta sonra tekrarlıyacagım. belki ozaman bi işe yara. hepsinden önemliside. o hafta evde olacagım neden ben bi şeye bi hırsla sarıldıgımda hep engeller cıkar karşıma bilmem. cok kzıgınım kendime. 2 haftaya tamamlayamadıgım için. kalan 1 haftayı azimli diger gunlerime bırakıyorum. suan aglamamak için kendimi zor tutuyorum ya. neden gitmiyorrrr neden. yazım biraz ordan burdan sacama oldu tekrar okursam silecegim biliyorum bu yuzden okumdan yayınlıyorum
Allah rahmet eylesin canım. başınız saolsun. ah o kuzucugu ne yapcak yavrumun yüzüne baksın Rabbim bahtını güzel eylesin.çokçok üzüldüm.iyi akşamlar canlar
maalesef negatif yüklü bomba gibiyim bıraz sizleri görsem iyi olur dedim tuzladan yeni geldik cenaze vardı arkadaşımın eşi işyerindeki patlamada vefat etti
Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın daha 2,5 yaşında çocuğu vardı
abooooo burger menü heeeeekesin beni anacım kabulumdur,banu kızcak bana çok ama telafi etmeye çalıştım akşam ,bi daha yapmam zaten fast food alışkanlığım 0 'dır,arkadaşa kurban gittim..
sabah:1 dilim kepek ekmek,penir,kahve
ara:türk kahvesi
öğlen :kfc tavuk menü(1 burger,3 çıtır kanat,1 kola zero,salata,özel sos) kolamın yarısını döktüm ne iğrenç bişi şu kola
ara :yok
akşam 1 armut,yarım elma,2 mürdüm eriği
ara: kahve
az önce banu nun verdiği linkte lcw ölçülere baktım.belim 93 ,basenim 93 bele bakarsan 44 basene bakarsan 36 ...ölçülere bak hizaya gel.... nasıl bir kadınım ben androitmiyim neyim,nasıl kıyafet buluyorum ben bile merak ettim
gülüm menü güzel olmuş ama keşke akşam salatada yeseydinn.. bende özledimmmmmmmmsabah:1 dilim kepek ekmek,az peynir,3-4 zeytin,2 kaşık yoğurt
ara:2 köfte hazır
öğlen roka salatası,mısır ve kaşar takviyeli...
ara:kahve
akşam yemekdim sadece 2 kaşık pilav yedim eşimin tabağından ..
iyi geceler millet öpüyorum hepinizi
tülüm seni özledim dön artık[/B]
canımmmmm bende çok özledim sizi.tülin i ben de özledim eksikliği çok hissediliyor.bfit nasıl gidiyor bakalım?
..
herkese günaydın millettttt.iyi hafta sonları bugün benim kızımın doğum günü,çok heyecanlıyım.uyansın hemen kutlucam .tam 5.yılı yaşının,sağlıkla huzurla nice 5 ler görür insallah[/COLOR]
Excel yarısından fazlasını kurtardı verinin çok uğraşmadım
Ve yanlış hatırlamıyorsam buraya geldiğimden beri ilk defa listenin sonundayım, berbat hissediyorum
Haftaya daha güzel sonuçlar almak dileğiyle arkadaşlar
gedim gülüm geldim.geçmiş olsunnn..[
herkesi atlamadan yazmaya çalıştım 2 gündürçok yoğun geçirdim ne yedim ne içtim hatırlamıyorum bile çünkü inanılmaz nezle oldum,boğaz ağrısıda var üstene üstün bide boynum iki yandan tutulmuş başım ne sağa ne sola,tüm gece uyuyamadım...
dün salihliye kurşunlu kaplıcalarına gittik annemleri aldık ,jakuzi keyfi yaptık kocamla ama sonra ben felç tabi,kendimi koruyamadım sanırım...
bu arada izlem ve tülin nerdesiniz kuzum siz ???
filizcim paşanın doğum günü kutlu olsun ne güzel bir duygu değilmiii..günaydın kızlar
deryacım liste süper olmuş ellerine sağlık...ben tartılamadım sabit yazmana sevindim.inş.haftaya doğru düzgün bir bildirim yaparım....aynı kilolarda dönüp dolaşmak artık canımı sıkıyor...benden sonra başlayıp aynı hızla devam edip kilo veren arkadaşları görünce kendi iradesizliğime çok kızıyorum.dün oğlumun doğum gününü yaptık ilk yaş günü insan heycanlanıyor çok güzel bir duygu geçen yıl bu zamanlar kucağıma almak için sabırsızlanırken dün yaşını kutladık....allah herkesin evladına sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...
gülay'cım elayımın doğum günü ve banu'cum denizim ve kayramında doğum günü kutlu olsun nice nice yıllara...
sevdamcee walla bu menülerle kısa sürede hedefe ulaşırsın.Ara öğün yapıyor musun yoksa sadece yazdıklarınla günü tamamlıyor musun?
banucum ben fırının ızgara teline dizip közlüyorum.komşular pideciye götürüyorlarmış o da mantıklı hem miktarca fazla közleniyor odun ateşinde (daha lezzetli) hemde elektrik çok yakmaz...
füsuncum nerede oturuyordun?topiğimizde öğretmen arkadaşımız çok ne güzel....
nilgün canım becerikli hatunsun vessalam...ellerine sağlık.turşuda kuruyor musun?ben hiç denemedim...kv aramız aynı genelde onunlayken 3 maymunu oynuyorum yoksa sinirlerim hopluyor.çok yavaş (tembel) ama bi o kadar bilmiş çok fazla özgüven ve birtek onun dediği doğru herşeyi bilir,yapar,becerir ..........böyle bir kişilik yaptığını beğenmez....ama nedense hiç yaptığını görmeyiş hep dili geçmişte yaşıyoruz.yapardım,ederdim vs...
uyutma yöntemi ne kuuuu ben onu bilmiommmmmmcnm fırında közlüycemm sen nasıl yaptın uyutma yöntemimii yaptın yoksa dolaptadamı tutucaksın?
çok sevindim ayşecim snein adına bak ben demiştim sana giderrrr diyeeeeeee
hadi bakalımmm 1. belli oldu:)
hoşgeldin canım boşver canını sıkma bazen tatil de lazım yine girersin listeye zaten bu ara herkes akşam menüsünü yazıyor sende akşam yaz 2 hafta sonra hooop listede..Arkadaslar merhaba
2 hafta ust uste bildirim yapamadım listeden atıldım değil mi
bildiirm yapamadığım 1. cuma tatil öncesi işimi toparlamaya odaklanmısım burayı ve bildirimi tamamen unuttum maalesef
ertesi gün aklıma geldi diyebilirim
2. cuma da tatil de oldugum için bildirim yapamadım gene
assos ta ufak bir tatil yaptık ama hava serindi
minik kurabiye denize girmeyi cok istedi ama girilmeyecek kadar da soğuktu
bir değişiklik oldu iste hepimize
listede olmasamda bildirimlerime devam edeceğim
"boyle bakalım yeni bir baslangıc yapıyorum gene" cümlesini de kurmak istemişyorum artık kendim de kendimden sıkıldım
ama bugun giyindim ise geldim kendimi iy ihissediyorum bakalımm
sabah
1 dilim ekmek, 1 dilim kşar peyniri ve 1 adet salatalık domates
ara
acıktıgım icin biraz fazla oldu
1 dilim ekmek, 1 dilim peyniri ve 2 adet salatalık domates
ve 4 zeytin ile sivri biber ve ve BAL
ara
bol sütlü kahve
devamı gelecek bakalımm
sizler nasılsınız
geçmişi okuyamadım artık bu noktadan devam edeceğimmm
tülincim hoşgeldinnnnnnnhu huuuuuuuuuuuuu :79::79::79::79: ben geldiiiiiimmmmmmmm....:81::81::81::81::81:kızlarrrr nasılsınızzzzzz.ooohhh beeee insanın evi gibisi varmıııııgeçmişe detaylı olmasada bakamda geleeemmmm ben yokken neleeeeerr olmuşşş.. özlediiimmmmmmm siziiiiiiiii
2 haftada 3kilo ne güzel umarım gerisi de aynı hızda sağlıkla gider....deryacım ben iki haftadır burdayım düzenli menü ve kilo bildirimi yapıyorum iki hafta oldu başlayalı 3 kilo verdim kilo bildirimini topiğemi yoksa sana özeldenmi yapıcaz nasıl nezaman olcak ben onu anlamadım yoksa topiğe yazıyorum 84 tüm 2 hafta önce suanda 81 im tam kiilom bu listede kendimi ekside olsam artıda olsamda görmem iyi olur yoksa ben kilomun takibindeyim bundan sonraki haftlaar için kendimi listede görmeyi isterim....bunun için ne yapılması gerekiyorsa hazırım.teşekkürler...
beğenmene sevindim canım.ben de severek yapıyorum.ama çok yiyorum diye artık yapmıyorum en son 4 ay önce yaptım sanırım..
ben de durulatmıyordum çamaşır suyundan sonra.içime kurt düştü şimdi.ben de durulatayım artık.ama sadece durulatma programım yok.kısa programda yıkatırım.sirkeyi ben parlatıcı gözüne direk sıkıyorum tatlım.
yıllar önce denemiştim ama sağlıklı değil.uzun süreli yapılmamalı.illa istersen 5 gün yap ama devamını getirme bence.
günaydın kızlar.öğlen yaptığım kaçamağı akşam salata ile telafi ettim ya..işe yaradı sanırım regl de bitti gibi.cuma 80.8 idim şimdi 80.3 üm.yani 500 gr gitmiş.çok sevindim.yeniden 79 lara yakınım.
Ve yanlış hatırlamıyorsam buraya geldiğimden beri ilk defa listenin sonundayım, berbat hissediyorum
kızlar benim ogluşların dogum günü salı günüüü
babanne ve dedemiz burada yokk
yarında annemlere gidicez akşamaa halıllarımı bırakıcamm giderken bi pasta alıp kesimiversek orada diyorum
aslınd abu yıl arkadaşları çagırıppp güsel bişiyler yapıcaktım
ama yaşattıkları sıkıntıdan kaynaklııı kimseyle görüşmek istemiyorumm
asosyall olmayı tercih ediyorum bi süreee
yoksa çocukları alıp salı günü dışarımı çıksakkkk karar veremedimm
gece gece çigköfte yaptım annemleree yarın götürcem,birde poça yapıpp,pastayıda alıp gtsek mi ne yapsak
bilemedim? bu arada bugün yine bozdum diyetiiiiiyarındaa yersem bu hafta yine çuvallarımm
bugün düşündüm de yeni evime taşınmamam 10 ay varrr 10 ayda düşsem 58 yeterr yeni evime taşınana kadar 58 olmak istiyorum yani zmanımmmm bollllll
merhabalar canlarım.
aptal gibi geç kalktım yine bugün
kendime sinir oluyorum.
ama dün sporumu yaptım çok şükür
bir gün spor yapıp bir gün ara veriyorum,dr.mn önerisiyle.
bu cuma benimde 2 hafta olacak başlıyalı.
listede olmak önemli gerçekten.motive ediyor insanı
deryacım ve banucum unutmanıza fırsat vermem,kendimi hatırlatırım size
arkadaşlar çoğu arkadaşım gibi benimde en büyük takıntım,hergün tartılmak
kardeşim birde insanın kilosu hergün değişirmitabii bununla birlikte motivasyon sıfır.
irademe nasıl hakim ouyorum biliyormusunuz
mesela dün yemin ettim cumaya kadar tartılmıycam diye.
off yaa.böyle basit şeyler içinde yemin etmek beni çok üzüyor:
aslında kendime söz verincede bozmuyorum.öyle yapim bari.
hepinizi çooook
tşkler cvp için nilgüncüm ben haftaya denemeyi düşünüyorum 2 kilo versem süper olur
eline sağlık deryacım
nice senelere canım
benm kızımında yarın doğum günü 1 yaşına grcek acayip heyecanlıyım annemler geliyorlar
umarım herşey gzl geçer
ayşecim.senide tebrik ederim canım.
süper gidiyorsun
filizcim paşanın doğum günü kutlu olsun ne güzel bir duygu değilmiii..
allah daha nicelerini göstersinn.............
bu arada annemde 25 kilo biber almış eşimle gidip bi pidecide hepsini 10 liraya közlettiler bilginiz olsunnn
amannn kayınvalidelerin genelde çoğu aynı ya tepkisiz kalacaksın herşeye yada bildiğini okuyup he he diyeceksin..
benimki beni hem çoook beğenir hemde eleştirmekten de geri kalmaz çocuk zannediyor bazen beni de bu sinir eder ama saolsun turşumu zeytinimi biber salçamı hep o yapar..
aslındapek bizim buralarda biber salçası kullanılmaz tadı değişik gelio ama yinede yapar...
uyutma yöntemi ne kuuuu ben onu bilmiommmmmm
bu arada sağol canım inan en çok bu ara senin desteğinle tamam dewam dedim yoksa çoktan gümleyip saçmalamıştımm şimdilik gayet güzel gidiyor liste başı olmam hiçççç te önemli değil bana göre gitsin yeter..
ama olsada fena olmaz yani birkere 3. oldum
birkere 2. oldum karbonla
şimdi bakalım benim bünye saçmalamazsa ii gidiyor....
hoşgeldin canım boşver canını sıkma bazen tatil de lazım yine girersin listeye zaten bu ara herkes akşam menüsünü yazıyor sende akşam yaz 2 hafta sonra hooop listede..
tülincim hoşgeldinnnnnnn
geçmiş olsun bu arada..
2 haftada 3kilo ne güzel umarım gerisi de aynı hızda sağlıkla gider....
günaydın
günaydınnn aheyyy aheyyyyyy
dün 77.400
bugün 76.700
hu huuuuuuuuuuuuu :79::79::79::79: ben geldiiiiiimmmmmmmm....:81::81::81::81::81:kızlarrrr nasılsınızzzzzz.ooohhh beeee insanın evi gibisi varmıııııgeçmişe detaylı olmasada bakamda geleeemmmm ben yokken neleeeeerr olmuşşş.. özlediiimmmmmmm siziiiiiiiii
canım bak bizim okuldada yemek çıkmaya başladı ve hergün ne yemekler çıkıyor ama ben kendim götürünce kaşık hesabı yanımda ne varsa onu yiyorum birde yoğurt veya ayran ohhhh ara öğünlerini de götür işe bence..cnmm cok sağolll motive ettin beni
ben artık ertesi gün yazıyım bari evde aksam yemegini yazdıktan sonra
bu öğlen gene kacırdım
gereksiz yere pataesli börek ve pilav yedim ya niye kendime hakim olamıyorum
yemek sırasına girince gözm dönüyor
yanımda yemek getirince sorun yok da yemek yoksa yanımda sayet saldırıyorum bende bir yerlere
bir de bogazlarım agıryor
insan hasta gibi olunca da hos ben her turlu duygusal durumda
yemeklere saldırabiliyorum
tülincimm sana da gecmis olsun ama ne oldu ki hic gecmise donemiyorum
1dk lıgına bir bakıyımm dedimm sadece
ayyy teşekkür ederim canımm ama iki haftadır ii sarıldım bu işe....günaydin canim harika gidiyorsun masallah
imrendim simdi
Yavrum tam takip edemedim ama sen benim kadar oyalanmadın sanırım belli bir kiloda
Aylardır 73-74-75.... 72'leri gördüğüm anda gözüm dönüyor sıkılıyorum..Zaten çok da hevesle yaptığım söylenemez ama..
Ya bende banunun kafasından ilerleyeceğim sanırım öyle protein diyetleri, katı listeler çok sıkıyor beni artık tepetaklak oluyor herşeyO yüzden tam buğday ekmeğimi alacağım bugün normal eşim ne yiyorsa ben de aynısının azını yiyeceğim..Artık ne kadar işe yararsa..Haftada 500 gr hedef koydum kendime fazlasını istemiyorum yeter ki bitsin bu yol artık yeter çok sıkıldım..Kendime verdiğim sözlerden de, bekleyen kotlarımdan da, suçluluk duygusundan da :84::84::84::84:
Bugün yeni bir başlangıç yapmıştım zaten halime bak, 18 kilo verdim hala iradesizler gibi pazartesi başlangıçları yapıyorum
doktorum programında detoks çorbası vardı tarif alan varmı. ben kaçırdım
hoşgeldim canıııııııııııım ne güzel bir giriş oldu böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehu huuuuuuuuuuuuu :79::79::79::79: ben geldiiiiiimmmmmmmm....:81::81::81::81::81:kızlarrrr nasılsınızzzzzz.ooohhh beeee insanın evi gibisi varmıııııgeçmişe detaylı olmasada bakamda geleeemmmm ben yokken neleeeeerr olmuşşş.. özlediiimmmmmmm siziiiiiiiii
biizmkideee yarınnnn cnmmm
topikin 3 dogum günü çocugu varr dimekkiiiii
nice yaşlara cnmmm :)
[COLOR="#FF0000]biriiiiiiiii beni durdursunnnnnnnnnnnnnn
[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?