80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

deryacım ben iki haftadır burdayım düzenli menü ve kilo bildirimi yapıyorum iki hafta oldu başlayalı 3 kilo verdim kilo bildirimini topiğemi yoksa sana özeldenmi yapıcaz nasıl nezaman olcak ben onu anlamadım yoksa topiğe yazıyorum 84 tüm 2 hafta önce suanda 81 im tam kiilom bu listede kendimi ekside olsam artıda olsamda görmem iyi olur yoksa ben kilomun takibindeyim bundan sonraki haftlaar için kendimi listede görmeyi isterim....bunun için ne yapılması gerekiyorsa hazırım.teşekkürler...

kübracım
derya topige çok gelmiyor o yüzden bilemiyorum kimin 2. haftası
bunu benim takip etmem lazım aslında amaaa bu aralarr bend etopige çok hakim degilim
bu seferlik böyle olsunn cnm haftaya listeye girersinn
her hafta eksilerde olursun inşşşş

oooooooyyyyy 90 sayfaaaaa oku oku tabi atlayarak okudum maşallaaaahhhhhhhh...

tülincim ii yolculuklar aman dikkat et mekan değişikliği çok bozuyor insanın düzenini...
???

hayırlı yolculuklar...
1:
saolun kızlar gittim geldim..ama diyet güme gitti:78::78::78:
canım yinede maşallahhhh sana çünkü kendin azimle yinede başardın. 1200 azmı. bide misafir varken...hiç kızma kendine biraz zaman geçsin gülümde katılır hepberaber kaçamaksız ve arasız yaparız. valla 3 kg verdiriyosa harika. hemde makarna varrrr bende çoooook kızgınım kendime bu bir haftadan dolayı ama yılmak yokkkkk
Allah rahmet eylesin canım. başınız saolsun. ah o kuzucugu ne yapcak yavrumun yüzüne baksın Rabbim bahtını güzel eylesin.çokçok üzüldüm.
abooooo burger menü heeeee heee kolada pek iğrenç demii ben bu hafta çooook artıdayım gülümmmm..linki bulursan banada versene bi bakam ben kaçlığımmm

gülüm menü güzel olmuş ama keşke akşam salatada yeseydinn.. bende özledimmmmmmmm

.tülin i ben de özledim eksikliği çok hissediliyor.bfit nasıl gidiyor bakalım?
..
canımmmmm bende çok özledim sizi ay vajlla gülayla özledim yazmışsınız ya ne mutlu oldum anlatamammmm

çok çok teşekkür ederim varlığınız içinnnnnn

canım fıstıgımın doğum günü kutlu olsuuuuunnnnnn. sağlıklı mutlu başarılı ömürler versin Rabbim. hayırlı evlat olsun inşallahhhhhh

listede kendimi göremeyince pek üzüldüm ama bu hafta olcam inşallah. çokta az kişi var dimi. kilo veren herkesi tebrik ediyoruuuummmmmm
gedim gülüm geldim.geçmiş olsunnn..

gelelim bana. bende felaket hastayım..eşimde bügün başladı kötüleşmeye...trabzonda 1 gün denize girdik. ertesi gün ben hastayım tabi. öksürük, balgam , sırt ağrısı , ara üşüme terleme , burun az akıyo baş ağrısı falan.. 2 gündür antibiyotik alıyorum eşimde başladı kullanmaya. yeşil çayı yaptım belki toplar beni. ev işleri ve çantalar beni bekliyor ama ben üşüyorum yelekle kazakla birlikteyimmm..orda yediklerime dikkat ettim sayılır. ama köftesini , laz böreğini ve kuymağını kıramadım tabi. 76 lardayım çok canım sıkkın. şimdi ilaçta alıyorum oda şişirdimi ne bi toplayım kendimide liste başı olucam bananeee:76::76::76::76: şimdilik kaçıyoruuummmm

merhabalar canlarım.
aptal gibi geç kalktım yine bugün
kendime sinir oluyorum.
ama dün sporumu yaptım çok şükür
bir gün spor yapıp bir gün ara veriyorum,dr.mn önerisiyle.
bu cuma benimde 2 hafta olacak başlıyalı.
listede olmak önemli gerçekten.motive ediyor insanı
deryacım ve banucum unutmanıza fırsat vermem,kendimi hatırlatırım size
arkadaşlar çoğu arkadaşım gibi benimde en büyük takıntım,hergün tartılmak
kardeşim birde insanın kilosu hergün değişirmitabii bununla birlikte motivasyon sıfır.
irademe nasıl hakim ouyorum biliyormusunuz
mesela dün yemin ettim cumaya kadar tartılmıycam diye.
off yaa.böyle basit şeyler içinde yemin etmek beni çok üzüyor:
aslında kendime söz verincede bozmuyorum.öyle yapim bari.
hepinizi çooook

filizcim paşanın doğum günü kutlu olsun ne güzel bir duygu değilmiii..
allah daha nicelerini göstersinn.............
bu arada annemde 25 kilo biber almış eşimle gidip bi pidecide hepsini 10 liraya közlettiler bilginiz olsunnn

amannn kayınvalidelerin genelde çoğu aynı ya tepkisiz kalacaksın herşeye yada bildiğini okuyup he he diyeceksin..
benimki beni hem çoook beğenir hemde eleştirmekten de geri kalmaz çocuk zannediyor bazen beni de bu sinir eder ama saolsun turşumu zeytinimi biber salçamı hep o yapar..
aslındapek bizim buralarda biber salçası kullanılmaz tadı değişik gelio ama yinede yapar...
uyutma yöntemi ne kuuuu ben onu bilmiommmmmm

bu arada sağol canım inan en çok bu ara senin desteğinle tamam dewam dedim yoksa çoktan gümleyip saçmalamıştımm şimdilik gayet güzel gidiyor liste başı olmam hiçççç te önemli değil bana göre gitsin yeter..
ama olsada fena olmaz yani birkere 3. oldum
birkere 2. oldum karbonla
şimdi bakalım benim bünye saçmalamazsa ii gidiyor....
hoşgeldin canım boşver canını sıkma bazen tatil de lazım yine girersin listeye zaten bu ara herkes akşam menüsünü yazıyor sende akşam yaz 2 hafta sonra hooop listede..

tülincim hoşgeldinnnnnnn
geçmiş olsun bu arada..

2 haftada 3kilo ne güzel umarım gerisi de aynı hızda sağlıkla gider....

tşkler cvp için nilgüncüm ben haftaya denemeyi düşünüyorum 2 kilo versem süper olur

eline sağlık deryacım

nice senelere canım
benm kızımında yarın doğum günü 1 yaşına grcek acayip heyecanlıyım annemler geliyorlar
umarım herşey gzl geçer

eddocummm diiym kısacaaa
tmm cnm bu hafta deryoş alır seni listeye

bugün bend eberbat ettim diyetiiiii:2::2::2::2: yarıda dogum günü pasta yiycemm iptalll olcekkk
amana kalan saglar bizmdirrr keisn artı çıkıcma ama bu kaçamaklaraaaaaa
yesek yesekkk kilo almasannn ne şönnnnnnn olardı degilmi

tartılmaa tabiki herügn yaa bend ebu araa tutulmuştum bu hastalıga ama tartılmıycam artık cumadan cumaya yeterr beyaaaaa

biizmkideee yarınnnn cnmmm
topikin 3 dogum günü çocugu varr dimekkiiiii
nice yaşlara cnmmm :)

cnmm cok sağolll motive ettin beni
ben artık ertesi gün yazıyım bari evde aksam yemegini yazdıktan sonra
bu öğlen gene kacırdım
gereksiz yere pataesli börek ve pilav yedim ya niye kendime hakim olamıyorum
yemek sırasına girince gözm dönüyor
yanımda yemek getirince sorun yok da yemek yoksa yanımda sayet saldırıyorum bende bir yerlere
bir de bogazlarım agıryor
insan hasta gibi olunca da hos ben her turlu duygusal durumda
yemeklere saldırabiliyorum

tülincimm sana da gecmis olsun ama ne oldu ki hic gecmise donemiyorum
1dk lıgına bir bakıyımm dedimm sadece

günaydın
günaydınnn aheyyy aheyyyyyy

dün 77.400
bugün 76.700

günaydin canim harika gidiyorsun masallah

imrendim simdi

hosgeldin

canım bak bizim okuldada yemek çıkmaya başladı ve hergün ne yemekler çıkıyor ama ben kendim götürünce kaşık hesabı yanımda ne varsa onu yiyorum birde yoğurt veya ayran ohhhh ara öğünlerini de götür işe bence..

günaydin canim harika gidiyorsun masallah

imrendim simdi
ayyy teşekkür ederim canımm ama iki haftadır ii sarıldım bu işe....

boydaşım sıkma canını. birde bu şekilde denene bakalım. iyi hatırlıyorum bizamnlar cok daha fazla azimliydik. lapa günleri yapıyorduk. karbon yapıyorduk ama o azim nedense tükendi. yeniden azimlenmek için bişeyler yapmak gerek. emin ol bende 3 aydır 2 kilo faln anca verdim ve artıdayım. ama oyle böyle gidecek sonunu dusunmek bizi azimlendirmeye yetmeli

doktorum programında detoks çorbası vardı tarif alan varmı. ben kaçırdım

ben aldım canım akşama yazarım. ev süpürdüm. ogle yemegimi hazırlayıp yedim bu vakit oldu. daha mutfak duruyor. onuda halledip akşam yemegimi yapıcam. sonra burdayım inş. ozaman yazarım çorbanın tarifini. ben kaçtım

sabahtır mutfağı topla bütün evi süpür aycanı yıka yemek yap anca imdi oturabildim
akşama bamya yaptım limontuzu kalmamış bende elma sirkesi ve limon ekşisi attım ohhh ne güzel oldu
yanına da pilav yaptım amaaaa ben yemicem pilavdan ya salata ya yooğurt.....
yarın okula da götürürümmm yemeğimi yaşasınnnnn.....

Merhabalar canlar
hafta sonu giremeyince birikmiş sayfaların arasında gezinmekle buldum kendimi sol gözüm yanıyor kızarmış durumda dünden beri mikropmu kaptı ne yana yana geldim aranıza
karbon diyeti ile ilgili muhabbetlerinizi zevkle okudum bende baş ağrısı yapmıyor demek çok katı yapmıyorum ve güzel sonuçta alıyorum geçen hafta karbona ara vermiştim bir hafta yapıp bir hafta ara vermek istiyorum bayrama kadar 65 e inmek istiyorum artık ama 69 ile 70 arasında gidip gelmekten çok sıkıldım
şok diyetlerede hiç giremem olacaksa çok bunalmadan sporla olacak leslie yapacağım bugünden itibaren reglim ama artık bahanelerle hiç. birşey olmuyor dimii
hergün menülerimi yorumlarınıza açacağım ösym deki aftan yararlanıp aöf işletme 2. sınıfa devam kararı almıştım kayıt işlemleri başladı onlarla uğraşacağım bu hafta sabahtan beri sitesiyle uğraşıyorum resmen çökmüştü neyseki hallettim şimdi okullu oldum hihihihi fffffffff nasıl giriyorum bu yola bilmem hiç o kitapları okuyacak sınavlar aggirecek kafa göremiyorum kendimde hayırlısı bakalım
Deryam liste çok hoşuma gitti artıda olsam bile :) simileyler müthiş olmuş bayıldım

Güncelleme

hoşgeldim canıııııııııııım ne güzel bir giriş oldu böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

arkadaşlar nette böyle bir liste buldum
şunu da ii biliyorum ki her liste kendi sahibi içindir ama yeni başlayanlara fikir olur...

Bu diyette istediğiniz herşeyi yiyirsunuz ayarlama yaparak tabi

öncelikle besin gruplarımız var
1.süt seçeneği
2.et seçeneği
3.ekmek seçeneği
4.meyve seçeneği

bu seçeneklerden ne kadar yiyeceğiniz ve miktarları ölçülmüş

süt seçeneği
-süt,yoğurt(tam yağlı)= 1 küçük su bardağı= 160gr= 96kkal
-süt,yoğurt(1/2 yağlı) = 1 su bardağı = 200gr= 100kkal
-süt yoğurt(yağsız) = 1,5 su bardağı = 300gr= 105kkal
-ayran = 2 su bardağı = 300gr= 96kkal
-kefir = 1 su bardağı = 200gr= 100kkal

bu seçenekten günde toplam 2 seçim yapabilirsiniz

et seçeneği
köfte ( pişmiş) = 1 adet = 30gr
pirzola (kemiksiz- pişmiş) = 1 adet = 30gr
kıyma ( pişmiş) = 1 köfte kadar = 30gr
kuşbaşı ( pişmiş) = 3-4 parça = 30gr
biftek ( pişmiş) = 1 orta büyüklükte = 30gr
balıklar ( pişmiş) = 1,5 köfte kadar = 45 gr
tavuk ( pişmiş) = 1,5 köfte kadar = 45 gr
beyaz peynir (1/2 yağlı ) = 1 kibrit kutusu = 30gr
kaşar peyniri (1/2 yağlı ) = 1 kibrit kutusu = 30gr
yağsız lor = 4 yemek kaşığı(tepeleme) = 70gr
çökelek = 1 yemek kaşığı(tepeleme) = 20gr
sosis(hindi) = 1küçük adet = 30gr
salam (hindi) = 2 dilim = 30gr
yumurta = 1 adet = 50 gr

haftada 2-3 kez 1 kibrit kutusu peynir veya 1 köfte kadar et yerine 1 tam yumurta yiyebilirsiniz1 et seçeneği 69kkal dir ve günde 5 seçim yapılabilir

ekmek seçeneği

ekmek = 1 ince dilim
hamburger ekmeği (küçük) =1/2 adet
hamburger ekmeği (büyük) =1/3 adet
sandwic ekmek = 1/3 adet
cornflakes =3 yemek kaşığı
müsli =6 yemek kaşığı
grissini(uzun) =2-3 adet
galeta(uzun) =2-3 adet
kepekli diyet bisküvi =1/2 paket
tuzlu bisküvi = 2 adet
buğday unu (çorbada) = 1 kase
tarhana (çorbada) = 1 kase
şehriye(çorbada) = 1 kase
pirinç(çorbada) = 1 kase
mercimek(çorbada) = 1 kase
pirinç (pilav) =3 yemek kaşığı dolusu
bulgur(pilav) = 3 yemek kaşığı dolusu
kuskus 3 yemek kaşığı dolusu
makarna 3 yemek kaşığı dolusu
erişte 3 yemek kaşığı dolusu
yer elması = 4 yemek kaşığı
patates =1 küçük boy
kuru fasulye + =4 yemek kaşığı dolusu
barbunya fasulyesi+ 4 yemek kaşığı dolusu
börülce+ = 4 yemek kaşığı dolusu
nohut+ =4 yemek kaşığı dolusu
mercimek =4 yemek kaşığı dolusu
kuru bakla = 4 yemek kaşığı dolusu
kestane =3 orta boy
patlamış mısır =1 su bardağı
leblebi =1 çay bardağı
mısır (taneli) =2 yemek kaşığı
mısır(koçan) = 1 küçük boy

+ işaretli olanlar 1 et seçeneği olarak yenilebilir

günde 7 adet seçim yapılabilir

şimdi bu şema nasıl kullanılıyor

kahvaltı

1 = süt hakkı
2 = et hakkı
2 = ekmek hakkı

ara öğün

1 meyve
öğle

1 =et hakkı
2 = ekmek hakkı
1 = sebze susuz

2 tane ara öğün var
saat 13:00 de öğle yemeği yiyorsak
15:00 de
2 ekmek ,1 et hakkımız
17:00 de 1 meyve hakkımız var

akşam

1 süt, 1 et, 1 ekmek, hakkımız var ve başka da birşey yemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…