80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar o zaman haftaya listedesiniz
Kübracım banu kaptanım da anlatmış da ben de söyleyeyim bildirimini buraya yapsan yeter özelden atmana gerek yok ben buradan alıyorum zaten..Yapman gerekeni yapmılsın 2 haftan dolmuş.Sizin bildirimleri de gördüm ama 2 hafta olayını bilmediğim için alamadım listeye, kaptanım da yoktu facebookta filan yoksa ona sorardım

selam kızlar nasılsınız???

bugün pazartesi sendromuma pazartesi nöbetide eklenince akşam eve enkaz olarak geldim. ama gözüm spor yapmakta:))
kızlar leslie yi yaparken spor ayakkabı giyiyormusunuz ben giymiyorum ondan mı acaba bileklerim çok ağrıyor??
ay bu leslie bağımlılık yaptı bende yürüyüş bandının yüzüne bakmıyorum birde bant çok vıcık vıcık terletiyor yoruyor parmaklarım şişiyor. leslieyle valkvalklamaya devamm:))
sabah kahvaltımı güzelce yapıyorum okuldada kahvaltılık türü çıkıyor iyi oluyor ağır bişey yememiş oluyorum.
sabah: 1dlm ekmek, peynir, domates, salatalık, çay
öğlen sabahla aynı ama ekmek yemedim.
akşam eve yorgun geldim gözüm dönmüştü öyle söyliyim 7-8 tane sarma 2 yk yoğurt, yeşilçay

deryacım teşekkürler açıklaman için
inşallah listeye iyi bir sonuçla girerim bu hafta :97:
bugünkü menümü yazayım:
sabaheynir,zeytin,domates 1tatlı kaş.pekmez şekersiz,2dilim t.b.ekmek
öğle:çorba,tazefasulye,salata,yoğurt,2dilim t.b.ekmek
akşam:fırında kabak,etsote,yoğurt,2dilim t.b.ekmek
gece:meyve:87:

canım fırında kabagı nasıl yapıyorsun. menün güzel toplamda 6 dilim ekmek yemişssin. ama yeni basladıgın için normal geliyor bana. zamanla kesersin 1 er 1er daha güzel olur

canım fırında kabagı nasıl yapıyorsun. menün güzel toplamda 6 dilim ekmek yemişssin. ama yeni basladıgın için normal geliyor bana. zamanla kesersin 1 er 1er daha güzel olur
fırın kabak yazdım kısaca ama,tefal actıfryda pişiriyorum canım.hatta biber bile kızartıyorum.
daha önce yazmıştımcanım.ben diyetisyen kontrolnde yapıyorum diyetimi.
hatta sizleri yanıltmamak için mikarları yazmıyorum özellikle.
ben düşük kalorili diyetler yaptım uzun zaman.
son çare dr.a gittim.
ve bu listeyle 15 günde 2kilo verdim.
yani yüksek kalorili bir liste benimkisi

bügün doktorum programında ender saracın tarifini verdigi detoks çorbanın tarifi:

semizotu, bamya (1 avuc kadar), lahana (küçük boyun 4 te 1i), pırasa(1tane)
sogan(sanırım 1 tane), maydonoz, sivribiber(2 tane acı)
biberiye, kimyon. zencefir, zerdecal, 2 litre su.

hepsini kaynatıp blanderdan geciriyoruz. sabahtan akşama 2 ser saat ara ile bu çorbayı içiyoruz. o gün içinde baska bişey yemek yok. 1 gün yapılması öneriliyor. istenirse 10 günde 1 tekrarlanabilir

kızlar ben bu perşembe yapmayı düşünüyorum bu detoksu. eksiklerim var onları temin edebilirsem tabi. inş tadı güzel bi çorba olur

Son düzenleme:

en güzelini yapıyorsun canım. kendi adıma konusuyorum ben bastan sıktım daha dahada azaltmak için ugrassamda olmuyor veya cok yavas gidiyor. ama,tefal actıfryz diyet için güzel bişey aslında. nasıl memnunmusun kullanılışlımı

DERYACIMMM canım listeyi gördüm ellerin kolların dert görmesinnn inşşş.
herşey gönlünce olsunnnn inşşşşş. canım çok sagolllll

kızlar bitkinim yorgunum canım sıkkın
annem düşmüşş ayagı kırılmış nasıl üzüldüm anlatamammm
doktor 20 gün hiç kalkmicaksın demiş
ama benim annem chron hastası ve kadının ömrü tuvalette geçiyo(ishal kusma)
24 saat bu sekilde kadınn
mecbur kalkıp duruyo dakka başııı:26:
ve annemlerin evi eski ev tuvalet yerde klozeti yok yani
bide diz çöküyooo
offfffffffffffff içim şişti içimmmmmm

selam kızlar iyi akşamlar....

kahvaltı
1 bardak su
2 dilim çavdar ekmeqinden kaşarlı tost
salatalık
bitk çayı

ara
4 günkurusu
8 fındık

öqlen
2 porsiyon tavuklu sebze yemeqi
1 bardak ayran
bitki çayı

ara
2 kaşık special k
1 bardak süt

akşam
1 türk kahvesi
1 incir

2.5 litre su...

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...

cnm benim yaa
sevdacım Allah şifa versin inş. Annen uzakmı oturuyor gelsin biraz sende kalsın hem için rahat eder. seni öyle iyi anlıyorum ki annem telefonda başım ağrıyor dese atlayıp arabaya anneme gidiyorm hiç kıyılmıyor valla içim acıdı cnm ya Allah yardımcısı olsun

çok geçmiş olsun canım. tez zamanda iyileşir inş annecigin. canım yakınsa sana aynı şehirdeyseniz al yanına biraz iyileşene kadar bakasın. gözün arkada kalmaz içinde rahat olur

yok güzelim yakında oturuyo arabayla 5 dakka sürüyo
ama gelmiyooo eşim de dedi bugünn gel bizde kal ye iç yat dedii
böyle olmaz dedi ama annem yok diye baska bişi demiyoo
evdekiler aç kalırmış gelen giden olur ayıp olurmuş bize yük olurmuş
v.s v.s v.s deli ediyo bazen benii
sagolll bitanem sagollll eksik olma inşşşş.
öyle işte Rabbim yardımcısı olsunnnn bide benim annem çok mazlumdurr garibimm
sesi solugu çıkmazz cok üzülüyorumm vallahiiii
Allah baska sıkıntılar vermesinn inşşşşşş.

çok geçmiş olsun canım. tez zamanda iyileşir inş annecigin. canım yakınsa sana aynı şehirdeyseniz al yanına biraz iyileşene kadar bakasın. gözün arkada kalmaz içinde rahat olur

sagol zekiyecimm sagoll güzelimmm ama gelmiyo işte
kızz beş dakka aramız var arabaylaaa amannn sıkıldım artıkk iyice herşey
üstüme üstüme geliyoooo bu ne yahu başımızda bişiler dolanıyo ama hayırlısı inşşşşş.

canım yaa çok geçmiş olsun bende bikaç gündür gelmedin merak etmiştim nerdesin diye inşallah tez zamanda iyileşir annen...
sen onunla ilgilen boşver diyet miyetiii...
o vereceğin bir kilodan daha önemli şu an... öptüm canım..

sıkılma canım. annenin sana ihtiyacı var şimdi. senin destek için kendini bırakmaman lazım. herşey allahtan sabır etmek gerekir.

ayşe canım paylaşımın için çok teşekkürler diyet listeni kopyaladım
benim bugünkü menüm
sabah
peynirli omlet 2 karbon
domates 6
ekmek 11

ara yeşil çay

öğle
balık tava 12
çavdar ek 11

ara
50 gr ceviz 10

akşam
tavuk haşlama

bolca su

gözüm hala yanıyor kızlar bakamıyorum ekrana yarın görüşmek üzere iyi akşamlar

canım benim geçmiş olsun. Allah başımızdan eksik etmesin onları. ikna edip getirebilsen çok iyi olur. ama gelmem demiş.

gözüm hala yanıyor kızlar bakamıyorum ekrana yarın görüşmek üzere iyi akşamlar

sehercim geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…