80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasılsınız kızlarrrrr
ne var ne yokkkk?
ortilerimmm nilgünümmm, filizimm, ayşemm,nuranımm napıyosunuzzz canlarımm?
bugün çok mutluyum çokkkk
Rabbim her daim böyle yüzümü güldürsün inşşşş.
hepimizin yüzünü güldürsün inşşşşş.
filizimmmm hakkında hayırlısı olsun canımm
inşşş. bebişin kucagında evine döndüğündede
kızlar ben dogurdum bebegimi yazmayı nasip etsin yüce Rabbim inşşşşş.
hayırlısı ile bi evlat sahibi olmanı canı gönülden isterim arkadasımm
inşş. dualarımız kabul olurrr

günaydın kızlar

kilo bildirimim

başlangıç 85.5
geçen hafta 85
bu hafta 85
gelen-giden yok
boy 1,69
hedef 60
spor günlük 1 saat yürüyüş

çok yoğun olduğunu anlamakla birlikte neler yaşadığı bir sen bilirsin tabiki nilgün,ama o kadar aklı başında bir yaz geçirdinki şuan bu yapılanlar senin tarafından olduğuna inanamıyorum..senki bana nasıl kızardın ve ben seni takip ederdim sürekli oysa şimdi ,herşey bitmiş olcağına varsın hesabı yapan bir öğretmen görüyorum karşımda,bu kadar kendini salma görüyorumki sabah kahvaltı düzenlerin değişti ,kesinlikle diyetine yansıyor ben son günlerde kahvaltı ediyorum ve bu yüzden kilo almıyorum tüm kaçamaklara rağmen ....nasıl yapabilirsin bunu kendine tüm yaz mahrum kaldığın o yiyecekleri ozaman yiyecektin ve boşuna geri kalmıcaktın tıkınmaktan...ne işe yarıyor söyle bana bir yap bir yapma,3 ileri 2 geri.say babam say yerinde ...kendine bu kadar haksızlık yapma,sen iradesi güçlü ,kendine hakim bir kadınsın ve bunu başarıcaksın...derhal bir düzen oturut,kahvaltılarını yap,bak sabah 5 de sıcak yatağından kalkıp bizi okuyacak kadar güçlüsün,bir sıcak su ile başlayıp kahvaltını edebilirsin bizimle okurken.... ayrıca bir de akşam ekmek yemezsin olur biter.... haydi toparla kendini ,kendin için birşeyler yapmaya başla....senin arkada,yanındayız her daim....

canım güzel mübarek günün hürmetine tüm duaların kabul olsun,Allah hayırlısıı versin hakkında,tez zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallah...sevgiyle dua ile filizim............

arkadaşlar akşam ki kaçamak sonrası artıda olmam mucize ,yemekte 1 levrek,salata ,1 kase çorba içtim sonra mevlüt vardı gittilk 1 pors. tavuklu pilav küçük bardak şerbet içtim ( yemicem sağolun diyorum ,gelin hanım Allah aşkına ye,günah hayır bu diyorlar,neden böyle yapar bu insanlar anlamıyorum )

Başlangıç 82 kg
geçen hafta 75,6kg
bu hafta 75,6 kg
giden-gelen yok
toplamda giden 6.4 kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor :45 dk.salon çalışması

2 ay 77.7 de kaldıktan sonra şimdide 75.6 de kaldım 3 haftadır,şaka gibi ya....delircem valla...1 ekim özel bir başlangıç olacak... bayrama 70le gireceğim ,göreceksiniz,size söz........

günaydınlar
kilo bildirimim
başlangıç:86.5
geçen hafta:69.8
bu hafta:68.3
giden : 1.500
hedef:58
boy:1.67
beden:42 -44

günaydın kızlar

evde olmadığımdan dolayı 3-4 gündür topiğimden uzaktayım. kilo bildirimimi yapıp çıkıcam.

Başlangıç 90 kg
geçen hafta 79.3kg
bu hafta 78.3 kg
giden:1 kilo
toplamda giden 11.7
hedef 68
boy 168
beden 44-46
spor :yok

BAŞLANGIÇ:86
GEÇEN HAFTA:77.700
BU HAFTA : 75.300
GİDEN: 2.400
TOPLAMDA GİDEN: 10.700
HEDEF: 55
BOY: 1.60
BEDEN: 42-44
SPOR: 350 DK.

canım Rabbim en kısa zamanda bebişini kucaqına almayı nasip etsin..dualarımız seninle güzelim hayırlı ve müjdeli haberlerini bekliyoruz..

başlangıç kilom :94
geçen hafta :89.400 (10 gündür sizinleyim bebeğim küçük old.için pek giremiyrm ama takip ediyrm)
bu hafta :87.400
giden kilo:2 kilo
hedef:67
boyum:1.70
spor :bazen 3 mil leslie bazen de nivea body
inşallah başarırız bu kilolardan sağlıcakla kurtulmayı :)

süpersin canım maşallah

TEŞEKKÜR EDERİMM GÜZELİMMM

sende süpersinn vallaa çok tebrik ederimmm
inşş. en yakın zamanda hayırlısı ile bütün fazlalıklarından kurtulursun inşşş.
bebişinide saglıkla hayırlısıyla büyütmek nasip olsun inşş. canımm
hadi tam gazzzz devammmm:13::13::13:

günayydddıııınnnn...oooh kilo bildirimleri gelmiş bileeemmmm.sevdaaaa maşallaaahhhh sana kocamaaaannnnn helal olsunnnn canımımmm
bende yapam bildirimimi.
yalnız ben geçen cuma bildirim yapmadıgım için listede yokum. ozmn en son listede 2 hafta önce 75.1 kg idim. pazar günü döndüğümde 76.8 kg idim. bugun 75.3i üm. ben pazara göre 1500 gr verdim ama son listeme göre yazayım dimi.liste şaşmasın.

30.09.2011

başlangıç : 93

geçen hafta : 75.1

bu hafta : 75.3

gelen : 200gr

toplamda giden 17.7

hedef : 55

boy : 168

beden alt 40 üst 42

spor : yok

canım bende sayfayı kaydettim teşekkürler

canım sen kaç kgsun ne kadar verdin ne zmn başladın hatırlamıyorum. çizelgende olmayınca. sanırım yeni başladın. öğünlerine 1 er dilim tam bugday ekmeği, çavdar yada denge ekmek ekle bence. öğlen protein akşam sebze ağırlıklı beslenmelisin. yada tersi. protein et, tavuk , yumurta olabilir.tabi bitkisel ve hayvansal proteinler var. baklagillerde de var. diğer bilgili arkadaşlarımda sana bu konuda yardımcı olur.spor için de hani az zamanım kaldı diyosunya ne kadar çabuk sporada başlarsan o kadar iyi. şimdilik yürüyüş tarzı yapıp kilo verincede plates yapabilirsin. zamanla daha da yardımcı oluruz canım.

canım şimdi çıkıcam o yüzden sana uzun uzun sonra yazıcam canım.
inşallah canım inşallah dileğin gibi olur herşey . Rabbim dilediğin gibi bebeğini kucağına nasip etsin inşallaaahhhhh.çok mutlu oldummm

canım aynen al ver al ver hep onsan

BAŞLANGIÇ:86
GEÇEN HAFTA:77.700
BU HAFTA : 75.300
GİDEN: 2.400
TOPLAMDA GİDEN: 10.700
HEDEF: 55
BOY: 1.60
BEDEN: 42-44
SPOR: 350 DK.

tüüü maşallaaaahhhhhhh

bunlarda bu haftaki son menü bildirimim
Perşembe
sabah ince dilim kasarlı domatesli büyük baget sandviç
ara Yarım muz ve 1 fincan papatya, 1 fincan yeşil çay
öğlen ıspanak graten ile yoğurt + imambayıldı yanında keçi peyniri veee 1 dilim su böreği
akşam arpa şehriye çorbası ve bol salata (yağı tuzu yerinde)
değerlendirme bu şekilde devam edersem yarın sabah tartıda güzel bir rakam görebileceğim
Cuma 83,6
sabah minik sandviç ve 1 ufak dilim ıspanaklı börek
ara 1 muz ve 1 fincan papatya, 1 fincan yeşil çay
ara yarım simit

yukarı da ki mesaj da kilo bildirimimi erginsen quote arasına yazmısım
nasıl yaptım anlamadımm
karısıklık yaratmamıs oluyum
aman o erginsena nın değil sacrenin dirrrr

canımmm teşekkür ederimmmmm bebeem:78::78:
sanada maşallahh kuzum listeye göre olmasa bile sende çok iyi kilo vermişsin
canımm tebriklerrrr

merhaba kızlarrrrrr

kilo bildirimi yapayım hemenn

başlangıç 83.3
geçen hafta 82,5
bu hafta 82
gelen-giden 500 gram gitti
boy 1,68
hedef 58
spor günlük 200 dakika toplam

yukarı da ki mesaj da kilo bildirimimi erginsen quote arasına yazmısım
nasıl yaptım anlamadımm
karısıklık yaratmamıs oluyum
aman o erginsena nın değil sacrenin dirrrr

canım cidden karışmışşşş:26::26:
sen mesaj düzenleme panelinden ekranı komple sil o mesajı
tekrardan yap bildirimini
bildirim senin degil senanın olmuş yanii
hem kafalar karışmaz güzelimm:13::13::13:

linkler ölü canim

Seyhancım baya araştırdım ama benim indirdiğim gibi avi formatlı olanını bulamadım, kendi linklerimi de kaydetmemişim..Ancak mkv buldum..Yani bu demek ki bilgisayarda izlersin ama dvdye çekip dvd oynatıcı da izleyemezsin :26:
Nereden izleyeceğini söyle, olmazsa akşam tekrar bakarım

Mkv linklerine buradan ulaşabilirsin;
http://filenewz.com/download/A0e06fc039f5CAf56/Zumba-Fitness-Exhilarate-The-Ultimate-Experience/

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…