çok yoğun olduğunu anlamakla birlikte neler yaşadığı bir sen bilirsin tabiki nilgün,ama o kadar aklı başında bir yaz geçirdinki şuan bu yapılanlar senin tarafından olduğuna inanamıyorum..senki bana nasıl kızardın ve ben seni takip ederdim sürekli oysa şimdi ,herşey bitmiş olcağına varsın hesabı yapan bir öğretmen görüyorum karşımda,bu kadar kendini salma görüyorumki sabah kahvaltı düzenlerin değişti ,kesinlikle diyetine yansıyor ben son günlerde kahvaltı ediyorum ve bu yüzden kilo almıyorum tüm kaçamaklara rağmen ....nasıl yapabilirsin bunu kendine tüm yaz mahrum kaldığın o yiyecekleri ozaman yiyecektin ve boşuna geri kalmıcaktın tıkınmaktan...ne işe yarıyor söyle bana bir yap bir yapma,3 ileri 2 geri.say babam say yerinde ...kendine bu kadar haksızlık yapma,sen iradesi güçlü ,kendine hakim bir kadınsın ve bunu başarıcaksın...derhal bir düzen oturut,kahvaltılarını yap,bak sabah 5 de sıcak yatağından kalkıp bizi okuyacak kadar güçlüsün,bir sıcak su ile başlayıp kahvaltını edebilirsin bizimle okurken.... ayrıca bir de akşam ekmek yemezsin olur biter.... haydi toparla kendini ,kendin için birşeyler yapmaya başla....senin arkada,yanındayız her daim....günaydın canlarım..
tüm sorun uykusuzluk bence.yaz iile şimdiyi karşılaştırıyorum da.canım hep tatlı istiyor.aslında menümü yazayım anlayın derdimi.sporu bıraktım halim yok.bak şimdi 5 te kalktım spor yapayım diyorum uykusuzum ve her yerim ağrıyor.sizi okuyorum bende..özlüyorum sizi vlla.biriksin istemiyorum sayfalar.şimdi siz e spor yapmıyon yat o zaman daha geç kalk diyeceksiniz.o zmanda yine ben kahve yada capp içip sizi okuduğum için yetişmiyor.
öğlen okuldan gelirken diyorumki arabada nilgün evet yoruldun bak eve yürümüyorsun arabayla dönüyorsun.gel evde yürü.tamam mı tamam.eve geliyorum üzerimde bi yorgunluk tabanlarım ağrımış 7.30 dan beri ayakta olmaktan.10 dk tenefüste hep oturmuyorum yani 6 saatte toplasan 20 dk ancak oturmuşumdur.
neyse spor kalıyor ..akşamda kızlarla uğraş kalıyor yine.hep aynı şeyi yazıyorum ama sıkıldım bende bu sözlerden.dejavu gibi geçen seneyi tekrarlıyorum.
ayşe gezmelerim başlamadı ama haber verdim günlere gelmeyeceğim diye.o gün arkadaşın oğlu üniversiteyi kazandı diye kutlayalım bi de dua okuyalım dedil.makarnalı börek yapmıştı.küçük dilim yedim.bide yaım dilim ıslak kek yedim.ama haklısın gezme olmamalı.
dünkü menüm
sabah: 3 tane kepekli galeta(bim de satılan) ve 4 ince dilim kaşar peynir
ararta şekerli türk kahvesi
öğle: 1 tane karnıyarık,4 yemek kaşığı acılı domates sosu,1 dilim tb ekmeği,1 kase patates yemeği (kalan yemeklei bitirdim)
ara: çay ve beyaz çikolata ( 4 tane yaprak çikolata diyelim)
akşam: 1 kase mercimekli erişteli çorba,salata ve 1 kase bezelye yemeği
callanetics
1.lt su
2 form çayı
1 kupa yeşil çay
aslında bakınca çok kötü değil.suyum az.spora dün başladım.
tatlı için aslında tarçınlı yoğurt yada tarçın çayı olabilir.
kötü değil ama benim vermem için 2 öğün k gibi dikkatli yemem ve spor yapmam gerekiyor.bel bölgeisnden hafif genişlediğimi hissetmeye balşladım.banu da diyordu ya..yüryüş ve twisti bıraktım diye.
acaba öğle dersten çıkınca bir tane enerji içeceği içsem zaten deli gibi aç olmuyorum.siz ne dersiniz?
neyse öğleden sonra görüşürüz.ayşe,banu ,filiz,sevda ve tülin ..bıkmada usanmadamn bana destek verdiğiniz için sağolun.geçen sene deryacığım nelr yazardı bana..eşim pazartesi gideyim diyor.benim için büyük fırsat plan yapıp değerlendirmem lazım.
öğlene kadar özleyeceğim sizi.iyi ki varsınız öpüyorum.
unutmadan ayşe tatlım çok geçmiş olsun.Allah şifa versin kardeşine eşine.benim de büyük kız grip oluyor sanırım..
Günaydın arkadaşlar bu aralar pek giremiyorum sadece bildirim yapıp çıkıcam umarım sizler iyisiniz, hepinizi çok özledimortilerim sizler nasılsınız bende dikkat ediyorum fakat arada kaçıyor spor yapamıyorum bugünde mersinden görümcem ve iki çocuğu gelicek…
Ben tekrar tedaviye başladım hepinizin dualarına ihtiyacım var… hedefime ulaşamadım fakat dr.um verdiğim kilonun yeterli olduğunu söyledi, ve 2 gündür ilaçlara başladım hormon ilaçları olduğu için artıda olabilirim haftaya…
Bildirim
başlangıç:85
geçen hafta:68.2
bu hafta:67.6
giden:600
toplamda giden:17.4
hedef:65
beden:42-44
boy:1.58
spor:
Dualarınızı benden eksik etmeyin…. Kendinize iyi bakın, fırsat buldukça gelmeye çalışırım hepinizi çooookk öptüm görüşürüz….:80::80::80:
Günaydın arkadaşlar bu aralar pek giremiyorum sadece bildirim yapıp çıkıcam umarım sizler iyisiniz, hepinizi çok özledimortilerim sizler nasılsınız bende dikkat ediyorum fakat arada kaçıyor spor yapamıyorum bugünde mersinden görümcem ve iki çocuğu gelicek…
Ben tekrar tedaviye başladım hepinizin dualarına ihtiyacım var… hedefime ulaşamadım fakat dr.um verdiğim kilonun yeterli olduğunu söyledi, ve 2 gündür ilaçlara başladım hormon ilaçları olduğu için artıda olabilirim haftaya…
Bildirim
başlangıç:85
geçen hafta:68.2
bu hafta:67.6
giden:600
toplamda giden:17.4
hedef:65
beden:42-44
boy:1.58
spor:
Dualarınızı benden eksik etmeyin…. Kendinize iyi bakın, fırsat buldukça gelmeye çalışırım hepinizi çooookk öptüm görüşürüz….:80::80::80:
BAŞLANGIÇ:86
GEÇEN HAFTA:77.700
BU HAFTA : 75.300
GİDEN: 2.400
TOPLAMDA GİDEN: 10.700
HEDEF: 55
BOY: 1.60
BEDEN: 42-44
SPOR: 350 DK.
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 65.4
bu hafta 65.3
qiden 100
toplamda 24700
hedef 60
spor
canım Rabbim en kısa zamanda bebişini kucaqına almayı nasip etsin..dualarımız seninle güzelim hayırlı ve müjdeli haberlerini bekliyoruz..
süpersin canım maşallah
canım bende sayfayı kaydettim teşekkürlerSeyhancım ben buradan indirdim buyur ;
Zumba Fitness Exhilarate - The Ultimate Experience DVD Set » Graphic GFX Sources More Than You Need!
Diğeri biraz daha ne bileyim donuktu..Bunu çok çok çok beğendim, tam benlik ritmler var. İzlerken bile yerimde duramadım, latin dansları seviyorsan beğeneceğine eminim..
wupload daha hızlı haberin olsun..
canım sen kaç kgsun ne kadar verdin ne zmn başladın hatırlamıyorum. çizelgende olmayınca. sanırım yeni başladın. öğünlerine 1 er dilim tam bugday ekmeği, çavdar yada denge ekmek ekle bence. öğlen protein akşam sebze ağırlıklı beslenmelisin. yada tersi. protein et, tavuk , yumurta olabilir.tabi bitkisel ve hayvansal proteinler var. baklagillerde de var. diğer bilgili arkadaşlarımda sana bu konuda yardımcı olur.spor için de hani az zamanım kaldı diyosunya ne kadar çabuk sporada başlarsan o kadar iyi. şimdilik yürüyüş tarzı yapıp kilo verincede plates yapabilirsin. zamanla daha da yardımcı oluruz canım.canim saol demekki ekmek eklemem gerek yemek olculerim nasil bide karbonhidrat protein ne oluyo kisalr nasil duzenlemem lazim sporuda 68 filen oldugumda basliyayim metobolizmam durdugunda insallah durmaz yemekten kismamis olurum o zmnda spora baslarim nasil fikir sence
günaydın canlarım..
tüm sorun uykusuzluk bence.yaz iile şimdiyi karşılaştırıyorum da.canım hep tatlı istiyor.aslında menümü yazayım anlayın derdimi.sporu bıraktım halim yok.bak şimdi 5 te kalktım spor yapayım diyorum uykusuzum ve her yerim ağrıyor.sizi okuyorum bende..özlüyorum sizi vlla.biriksin istemiyorum sayfalar.şimdi siz e spor yapmıyon yat o zaman daha geç kalk diyeceksiniz.o zmanda yine ben kahve yada capp içip sizi okuduğum için yetişmiyor.
öğlen okuldan gelirken diyorumki arabada nilgün evet yoruldun bak eve yürümüyorsun arabayla dönüyorsun.gel evde yürü.tamam mı tamam.eve geliyorum üzerimde bi yorgunluk tabanlarım ağrımış 7.30 dan beri ayakta olmaktan.10 dk tenefüste hep oturmuyorum yani 6 saatte toplasan 20 dk ancak oturmuşumdur.
neyse spor kalıyor ..akşamda kızlarla uğraş kalıyor yine.hep aynı şeyi yazıyorum ama sıkıldım bende bu sözlerden.dejavu gibi geçen seneyi tekrarlıyorum.
ayşe gezmelerim başlamadı ama haber verdim günlere gelmeyeceğim diye.o gün arkadaşın oğlu üniversiteyi kazandı diye kutlayalım bi de dua okuyalım dedil.makarnalı börek yapmıştı.küçük dilim yedim.bide yaım dilim ıslak kek yedim.ama haklısın gezme olmamalı.
dünkü menüm
sabah: 3 tane kepekli galeta(bim de satılan) ve 4 ince dilim kaşar peynir
ararta şekerli türk kahvesi
öğle: 1 tane karnıyarık,4 yemek kaşığı acılı domates sosu,1 dilim tb ekmeği,1 kase patates yemeği (kalan yemeklei bitirdim)
ara: çay ve beyaz çikolata ( 4 tane yaprak çikolata diyelim)
akşam: 1 kase mercimekli erişteli çorba,salata ve 1 kase bezelye yemeği
callanetics
1.lt su
2 form çayı
1 kupa yeşil çay
aslında bakınca çok kötü değil.suyum az.spora dün başladım.
tatlı için aslında tarçınlı yoğurt yada tarçın çayı olabilir.
kötü değil ama benim vermem için 2 öğün k gibi dikkatli yemem ve spor yapmam gerekiyor.bel bölgeisnden hafif genişlediğimi hissetmeye balşladım.banu da diyordu ya..yüryüş ve twisti bıraktım diye.
acaba öğle dersten çıkınca bir tane enerji içeceği içsem zaten deli gibi aç olmuyorum.siz ne dersiniz?
neyse öğleden sonra görüşürüz.ayşe,banu ,filiz,sevda ve tülin ..bıkmada usanmadamn bana destek verdiğiniz için sağolun.geçen sene deryacığım nelr yazardı bana..eşim pazartesi gideyim diyor.benim için büyük fırsat plan yapıp değerlendirmem lazım.
öğlene kadar özleyeceğim sizi.iyi ki varsınız öpüyorum.
unutmadan ayşe tatlım çok geçmiş olsun.Allah şifa versin kardeşine eşine.benim de büyük kız grip oluyor sanırım..
inşallah canım inşallah dileğin gibi olur herşey . Rabbim dilediğin gibi bebeğini kucağına nasip etsin inşallaaahhhhh.çok mutlu oldummmGünaydın arkadaşlar bu aralar pek giremiyorum sadece bildirim yapıp çıkıcam umarım sizler iyisiniz, hepinizi çok özledimortilerim sizler nasılsınız bende dikkat ediyorum fakat arada kaçıyor spor yapamıyorum bugünde mersinden görümcem ve iki çocuğu gelicek
Ben tekrar tedaviye başladım hepinizin dualarına ihtiyacım var hedefime ulaşamadım fakat dr.um verdiğim kilonun yeterli olduğunu söyledi, ve 2 gündür ilaçlara başladım hormon ilaçları olduğu için artıda olabilirim haftaya
Kendinize iyi bakın, fırsat buldukça gelmeye çalışırım hepinizi çooookk öptüm görüşürüz .:80::80::80:
canım aynen al ver al ver hep onsanBaşlangıç 82 kg
geçen hafta 75,6kg
bu hafta 75,6 kg
giden-gelen yok
toplamda giden 6.4 kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor :45 dk.salon çalışması
2 ay 77.7 de kaldıktan sonra şimdide 75.6 de kaldım 3 haftadır,şaka gibi ya....delircem valla...1 ekim özel bir başlangıç olacak... bayrama 70le gireceğim ,göreceksiniz,size söz........
tüüü maşallaaaahhhhhhhBAŞLANGIÇ:86
GEÇEN HAFTA:77.700
BU HAFTA : 75.300
GİDEN: 2.400
TOPLAMDA GİDEN: 10.700
HEDEF: 55
BOY: 1.60
BEDEN: 42-44
SPOR: 350 DK.
kilo bildirimi
benim bildirimim de boyle iste
listeye girmiyorum ama insallah biraz vermis olarka listeye girebilirim diye avutuyorum kendimi
başlangıç 93,6
geçen hafta 83,6
bu hafta 83,6
qiden yok
toplamda 10000
hedef 66,6
spor
bunlarda bu haftaki son menü bildirimim
Perşembe
sabah ince dilim kasarlı domatesli büyük baget sandviç
ara Yarım muz ve 1 fincan papatya, 1 fincan yeşil çay
öğlen ıspanak graten ile yoğurt + imambayıldı yanında keçi peyniri veee 1 dilim su böreği
akşam arpa şehriye çorbası ve bol salata (yağı tuzu yerinde)
değerlendirme bu şekilde devam edersem yarın sabah tartıda güzel bir rakam görebileceğim
Cuma 83,6
sabah minik sandviç ve 1 ufak dilim ıspanaklı börek
ara 1 muz ve 1 fincan papatya, 1 fincan yeşil çay
ara yarım simit
yukarı da ki mesaj da kilo bildirimimi erginsen quote arasına yazmısım
nasıl yaptım anlamadımm
karısıklık yaratmamıs oluyum
aman o erginsena nın değil sacrenin dirrrr
linkler ölü canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?