canlarım selam.çok özledim sizi ya..fatura yatırdım geldim ama yemeği yine kaçırdım.yazsam bi türlü yazmasam bi türlü.zayıflamaya inancım kalmadı yine ya.yazınki halimden eser kalmadı.bi aklıma koysam zayıflamayı gerisi gelecek.kahvaltı iyi akşam iyi ama öğle yemeği korkunç oluyor.ayşeye bakıyorum gece spor yapıp yatıyor sanırım ben de öyle yapacağım.kızları 9.30 da yatırınca hemen spor yapmam lazım.eşim bi 10 gün memlekete gidecek sanırım o zmaan düzene girebilirimn.başlangıç yaparım yani.
tülin canım sen her zmanki gibi harikasın.
.
canımmm ayy hakkında hayırlısı olsun. gerçi şimdi diyetteyiz zayıflayınca birlikte hamile kalalım bencevalla 3 ekime kadar şüpheler devam edicek deli gibi relg olmayı bekliyorum,gerçi göğüsler ağrıyo ve iştah arttı ama bu ikisinede delalet olabilir. daha değildir umarım,ama olursada yapcak bişi yok
. tülin yawru görüşmiyoz hiç neler yapıyonuz,düzeldiniz mi [/B]
canım benim ne zmn müsait olurlarsa o zmn alırsın.üzme kendini. sanki bende hemen yapcammıtülinnnnnn bugün salon çok yogundu kuzumm yarın alıcam tarifii allah izin verirse
tamamm bebemmm
Kislar tabikide doymuyorum onceden her ogunde yarim ekmek yerdim niye az yedigimide burda bunlari demekk hic istemiyordum ama mecbur kaldim buKadar kiloyu ben bebek dusundugum su uzun zAman zarfinda aldim bebek olsun diye icmedigim ilaclar kalmadi hepsi hormon ilaci ve hepsinin faydasini fazlasiyla aldim goruyorsunuz
ben hic bir zamn kilolu olmadim 49 kilo ile evlendim veee bu kilodayim simdi niye bukadar az yedigime gelirsek yilbasindan sonra yine tedavi olacagim ve bu kilolarr benim bebegime ulasmama cok buyuk bir engel daha fazlla konusmama gerek yoktur insallah inanmiyan olursa profilimden gecmisime
bakabilirr
Insallah diyorum cnm inan su an varya agklamaktan goslerim sisti bide okadar makyaj yaptim kocise guzel gozukmek icin
bebek mevzusu aklima gelmiyecek bir topiktive buda burdada acilmak zorunda kaldiii bundann cok mutsuzum yanlis anlasilmaktan cok korkuyorum masum un dedikleri ogreticiii ben hic meyva yemezken meyva yemeye basladim onun sayesindee ama kubra bana karsi cok on yargili ve kirici dedigin gibi buraya az yazmaktaki hedefim hicbirsey olamaz ancak kemdime ederim az yememdeeee yaaa kahavaltimi 12 gibi yapisim yada cok fazla su icmemm karnim guruldamiyor yada baska birsey yerken sadece yeter diyorum okadarrrr
Cok konustum bugunku menum sabah kalktigimda elmeli elma sirkeli ve limonlu sicak su
Kahvaltida canim cok istedi dayanamadim mercimek corbasi 1tabak
Arada yarim muz
Oglen yine mercimek corbasi ve cacik
Aksam domates 2adet kofteler yagsiz kizartilmiskofte firinda pisirilmis patlican sarimsakli yogurtlu ve1dilim denge ekmek
3litre su ve cay
canımmm yoksam bu haftanın 1.si senmi olcaksın.bende heyecan yaptımmmm.bende hergün belkide her tartı yanından geçişte tartılıyorumbi tane elmayııı indirdimm koca mideme
ama sacma sapan bişi yemekten iyidir yanii
yarın tartı günüü herkesin yüzüü gülsünnn inşşşşşş.
az olsunnn bizim olsunnnnn(ortimin lafıııı)
bekle benii tartııı
kızlar bu arada bu hafta 2 kere bile tartılmadımmm
gece gündüz tartının yanından geçerken bile tartılan benn yaniii
sebep bi çıkıyom az bi cıkıyom çok fazlaa psikolojimi ve motivasyonumu etkiliyo bu durum
o yüzdenn hergün tartılmayaa HAYIRR diyorummm(kendim için yaniii)
yarın için çokkk heyecanlıyımm hepimizin istediği olsun inşşşş.
:92::92::92::92::92::92:
merhaba kızlar 5 gündür tartıda bir değişiklik yok moralim baya bozuk gerçi görenler kilo vermişsin diyorlar ama bilemiyorum
bugünkü menüm:
uyanınca:sirkeli su,bol su
kahvaltı:2 dilim uno denge light ekmek,2 ince dilim salam,light krem peynir,2 ince dilim domatesle sandvic
ara:yarım bardak light ayran
öğle:bir kepce ezogelin çorba,3 tane izmirte,3 kaşık patates püresi
ara:1 ceviz içi
akşam:1 kepce tarhana çorbası,tonbalıklı salata,1 tane yaprak sarma,acı süs biberi
beyzaaa kaçaaaar
iyi geceler arkadaslar
3 gündür buraya girmedim gecmiside okuyamadim...
regl oldum ve icime canavar girmis gibi yiyorum tabi dün kahvaltiya görümceme gittik, onu öyle incecik görünce kiskandim dogrusuokadar cok kilo verdiki kendinin yarisi olmus sanki cokta güzel yakisiyor...
ve bugün yine yediklerimi azalttim... cok yiyince en iyisi ben görümcemi ziyarete gideyim motive oluyorum
teşekkür ederimmm çukulata prensesimmm iyiyimm
Derya,uzun süredir sesiniz çıkmıyor.İnşallah işlerinizi halletmişsinizdir.Diyetle de ilgili hiç yorum yapmıyorsunuz(benim kaçırdığım sayfalar olabilir de).
Gerçi kendinizi sıkmadan devam edeceğinizi yazmıştınız ama ben de merak ettim işte,ne yaptınız,nasıl gidiyor diye...Umarım herşey istediğiniz gibidir.
Hep iyi ol
Füsuncum maalesef hiç bir şey istediğim gibi gitmiyor, 2 gün diyet yapıyorsam 3. gün illa saçmalıyorum...Sabit kalmakla yetiniyorum ama aldım tabi, 72 yi görmüştüm 2 hafta önce..Bıraktım öyle akışına ne gücüm var ne moralim..Buraya gelip ağlamak da saçma geldiği için yazmıyorum pek sizi okuyorum üstten o kadar :)
Şimdi zumba diye bir egzersiz programı var ben çok seviyorum onun yeni bir çeşidi çıkmış onu indirdim, yarın yapabilirsem deneyeceğim, belki severim de devam ederim..En azından spor yapabilsem...
Sana milyon kere hayranım, ne bıraktın, ne sızlandın, az da olsa illa her hafta verdin
aynen bende seningibiyim canim iki gün yemiyorsam 3 gün yiyorum
zumba dediginin linki varmi canim??
Seyhancım ben buradan indirdim buyur ;
Zumba Fitness Exhilarate - The Ultimate Experience DVD Set » Graphic GFX Sources More Than You Need!
Diğeri biraz daha ne bileyim donuktu..Bunu çok çok çok beğendim, tam benlik ritmler var. İzlerken bile yerimde duramadım, latin dansları seviyorsan beğeneceğine eminim..
wupload daha hızlı haberin olsun..
Seyhancım ben buradan indirdim buyur ;
Zumba Fitness Exhilarate - The Ultimate Experience DVD Set » Graphic GFX Sources More Than You Need!
Diğeri biraz daha ne bileyim donuktu..Bunu çok çok çok beğendim, tam benlik ritmler var. İzlerken bile yerimde duramadım, latin dansları seviyorsan beğeneceğine eminim..
wupload daha hızlı haberin olsun..
Kislar tabikide doymuyorum onceden her ogunde yarim ekmek yerdim niye az yedigimide burda bunlari demekk hic istemiyordum ama mecbur kaldim buKadar kiloyu ben bebek dusundugum su uzun zAman zarfinda aldim bebek olsun diye icmedigim ilaclar kalmadi hepsi hormon ilaci ve hepsinin faydasini fazlasiyla aldim goruyorsunuz
ben hic bir zamn kilolu olmadim 49 kilo ile evlendim veee bu kilodayim simdi niye bukadar az yedigime gelirsek yilbasindan sonra yine tedavi olacagim ve bu kilolarr benim bebegime ulasmama cok buyuk bir engel daha fazlla konusmama gerek yoktur insallah inanmiyan olursa profilimden gecmisime
bakabilirr
canim saol demekki ekmek eklemem gerek yemek olculerim nasil bide karbonhidrat protein ne oluyo kisalr nasil duzenlemem lazim sporuda 68 filen oldugumda basliyayim metobolizmam durdugunda insallah durmaz yemekten kismamis olurum o zmnda spora baslarim nasil fikir sencecanım Rabbim gönlünün muradını versin inşallah. senin ve tüm isteyenlerin. canım bunda söylenmiyecek bişey yok.kimse seni bunlatmazki bu konuda. ancak dua ederiz sana isteğine bebeğine kavuş diye. arkadaşlarımında dediği gibi şimdiden çok kısarsan ilerde takıldıgında kısacak şeyin kalmaz. evet 1 ayda belki 5 10 kg verirsin ama sonra bedeninin çalışması durur.çok az yesende veremezsin. bizler yaşadık bunları.sende aynı hataya düşme diye fikir veriyorlar.tmm az ye ama ara yap canım.dediğin gibi senin az yemenin bize ne faydası ne zararı var. yazdıklarının doğru yada yanlış olması sadece seni ilgilendirir. ben mesela arada çikolata yedim ve yazıcam.aklımdan hiç geçmez yazmasamda kızmasalar diye.çünkü kızsın arkadaşlarımda bida yerken aklıma gelsin sözleride bırakayım.burda herkesin amacı aynı. sadece yazılarımızla bile olsa desteğiz birbirimize dimi canım. gelelim menüne bence düne göre harika. ara da yapmışsın. sabahda ekmek ekle bence çorbada olsa.suyunda güzel ama spor yok sanırım. bendede bu hafta yok spor. bide onu ekledinmi harikaaa
Cnm doktordan destek almiyorum aslinda hic aklimdan bile gecmedi doktor gitmek tatlilardan cay seker bile atmiyorum un filende yok dediginiz gibi biraz daha fazla yiyecegim ama insallah kenimi kaptirip cok yememdeeee eger kilolarr gitmezse topiki basar hepinizi kovalarimmm haberiniz olsunselam canımmm
menünü görmedim gerçi ama banu kübra ve senin konuşmalarından anladığım kadarı ile çok az yiyorsun. ama eğer daha önce fazla yiyorduysan bu yaptığın hata olur canımm.
doktora gittiğimde bana daha önce yedklerini yarıya indir ve hamur işi şeker vs. bildiğimiz şeyleri yeme diyerek olaya başladı eğer çok azaltırsan meton. ters tepki verebilir...
benimde bir arkadaşım var dı bebek için tedavi görüyordu kendisi bayada zayıftı aslında ama bir kadın doğımcu diyetisyen ile birlike çalışıyormuş doğurğanlığı artıracak şekilde beslenmeni sağlıyor ve spor vs. herşeyini birlikte planlıyorlar....
sonuc güzel oldu arkadaşımın şimdi bir kızı var bence diyet konusunda eğer bir destek almıyorsan doktora mutlaka git derim canımmm
sevgilerr
Cnm doktordan destek almiyorum aslinda hic aklimdan bile gecmedi doktor gitmek tatlilardan cay seker bile atmiyorum un filende yok dediginiz gibi biraz daha fazla yiyecegim ama insallah kenimi kaptirip cok yememdeeee eger kilolarr gitmezse topiki basar hepinizi kovalarimmm haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?