80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selamlarrrrrr
ilk önce menümü yazayım

sabah 8
yarım dilim tam buğday ekmeği
dereotu maydonoz
domates
5 zeytin

ara
elma

öğle 14.30
2 minik dolma
1 kase yoğurt

ara
2 siyah erik

akşam 20:00
el kadar yufka
patlıcan salatası
3-4 çatal tavada yumurta
domates

ara
karar veremedim sütmü içsem üzüm mü yesem

2 litre su
1 form çayı

sporda belkiii
2 mil yapasım var ama yorgunumm

canlar bugün de yoğun bir gündü uzun zamandır ilk defa anneme gittim akşam yemeğine son zamanlarda hep evde olmaya çalıştım böyle gitiimmmi okuldan sonra eve gelişim 10 u buluyo ve ben hiç dinlenemiyorum
genel olarak kızım da ii biraz biraz bişiler yemeye başladı
erkek kardeşim 27 yaşında bugün oda ishal ve kusmayla işten geri gelmiş bağırsak enfeksiyonu demişler ve serum bağlanmış şimdide eşim midem bulanıyo çıkaracak gibiyim diyo durmadan ne bu üzerimizdeki durum bilmiyorum allahım beterinden korusun

bugün sabah tartım 76.700 dedi bakalım yarın sabah nolur ama hafta sonu çok sağlam geçirdim 76.500 ü bile gördüm ama şu iki gündür olan düzensizlik hemen artıyı göstermeye başladı..
inşallah yarına istediğim rakamı görürüm tekrar...
ama şu varki az ye öz ye ve azıcık spor inanılmaz güzel kilo verdiriyor bunu birkez daha anladım bu şekilde dewam etmeyi planlıyorum ...

durumlar böyle güzeller

nilgüncüm kekini hafta sonu bende yapıcam kızıma inşallah
gülaycım hakkında hayırlısı olsun bebek konusunda
sevdam az olsun bizim olsun ok??????
banucum bencede diyetisyene git hem senin listen buradaki korumaya çalışan veya son birkaç kilosu kalmış olanlara örnek olur..
izlem keşke zamanım olsada bloğunu takip edebilsem yorumlar yapabilsem ama canım maalesef olmuyooo bu aralarrr..
benimde hep hayalim bi blokla uğraşmak ama nasip ilerdeee..
birde bu aralar aslında başka bişiye heveslendim bazı projeler var onlarla yurt dışına gidiş yapılabiliyor ama ortak bulmak gerekiyor bunun içinde bayağıı bir zaman harcamak lazım net başında inşallah onuda kafaya koydum er geç başarıcamm...
ben şimdi kızımı uyutucam ondan sonra moduma göre belki sporumu yaparım sonrada gelir bi bakarım sizlere inşallah...
hepinizi seviyorummmmmmmmm....

iyi geceler arkadaslar

3 gündür buraya girmedim gecmiside okuyamadim...

regl oldum ve icime canavar girmis gibi yiyorum tabi dün kahvaltiya görümceme gittik, onu öyle incecik görünce kiskandim dogrusu okadar cok kilo verdiki kendinin yarisi olmus sanki cokta güzel yakisiyor...

ve bugün yine yediklerimi azalttim... cok yiyince en iyisi ben görümcemi ziyarete gideyim motive oluyorum

canım sen istediğin an o eski düzenine dönersin.yeterki iste. yeterki dediğin gibi aklına koy. en kısa zamanda eskisi gibi ol ama.yine söylüyorum ben eminimki sen kaçırdım desende dikkat ediyosundur. senki 1 dilim baklavaya kaçırdım dersin.menülerini yaz canım bence. eşin çabuk gitsin yada
canımmm ayy hakkında hayırlısı olsun. gerçi şimdi diyetteyiz zayıflayınca birlikte hamile kalalım bence biz dahada iyiyiz canım saolllll..
tülinnnnnn bugün salon çok yogundu kuzumm yarın alıcam tarifii allah izin verirse
tamamm bebemmm
canım benim ne zmn müsait olurlarsa o zmn alırsın.üzme kendini. sanki bende hemen yapcammı

canım Rabbim gönlünün muradını versin inşallah. senin ve tüm isteyenlerin. canım bunda söylenmiyecek bişey yok.kimse seni bunlatmazki bu konuda. ancak dua ederiz sana isteğine bebeğine kavuş diye. arkadaşlarımında dediği gibi şimdiden çok kısarsan ilerde takıldıgında kısacak şeyin kalmaz. evet 1 ayda belki 5 10 kg verirsin ama sonra bedeninin çalışması durur.çok az yesende veremezsin. bizler yaşadık bunları.sende aynı hataya düşme diye fikir veriyorlar.tmm az ye ama ara yap canım.dediğin gibi senin az yemenin bize ne faydası ne zararı var. yazdıklarının doğru yada yanlış olması sadece seni ilgilendirir. ben mesela arada çikolata yedim ve yazıcam.aklımdan hiç geçmez yazmasamda kızmasalar diye.çünkü kızsın arkadaşlarımda bida yerken aklıma gelsin sözleride bırakayım.burda herkesin amacı aynı. sadece yazılarımızla bile olsa desteğiz birbirimize dimi canım. gelelim menüne bence düne göre harika. ara da yapmışsın. sabahda ekmek ekle bence çorbada olsa.suyunda güzel ama spor yok sanırım. bendede bu hafta yok spor. bide onu ekledinmi harikaaa

canımmm yoksam bu haftanın 1.si senmi olcaksın.bende heyecan yaptımmmm.bende hergün belkide her tartı yanından geçişte tartılıyorum yarına hadi hayırlısı..

canımmm sen zaten 1 ayda verdin 7 kg.çok çok iyi verdin yani. çok sıkıyosun kendini yeter gariiiii.bak 7 kg azmı canım.yarın bakalım nasıl çıkıcak tartın bidenem

yeme canım yeme. sen hergün git görümcene. darısı bizimde başımıza inşallah. o verdiyse sen niye vermiyesinki dimi canım.

bugunkü menüm:

uyanınca 1yk yoğurt / çörek otu / ketentohumu

sabah: 2 denge ekmek arası peynirli yağsız tost/ dom-saltlk/ azcık lor/2 kupa çay

ara: 2 kuru kayısı

öğle: 2 küçük hasanpaşa köfte / yarım tost ekmek / salata / 2 yk yoğurt/ 2 yk kadar patates püre

ara: yok

akşam: 1 kase yoğurt çorbası / 1 tabak yağsız yoğurtlu kabak / az salata / 2 çatal makarna / 6 7 acı biber turşu

ara: 2 tatlı kaşığı çokokrem

ara az önce) 1 şeftali

1 lt iksir
1,5 lt su

Son düzenleme:
teşekkür ederimmm çukulata prensesimmm iyiyimm

Hep iyi ol

Füsuncum maalesef hiç bir şey istediğim gibi gitmiyor, 2 gün diyet yapıyorsam 3. gün illa saçmalıyorum...Sabit kalmakla yetiniyorum ama aldım tabi, 72 yi görmüştüm 2 hafta önce..Bıraktım öyle akışına ne gücüm var ne moralim..Buraya gelip ağlamak da saçma geldiği için yazmıyorum pek sizi okuyorum üstten o kadar :)
Şimdi zumba diye bir egzersiz programı var ben çok seviyorum onun yeni bir çeşidi çıkmış onu indirdim, yarın yapabilirsem deneyeceğim, belki severim de devam ederim..En azından spor yapabilsem...

Sana milyon kere hayranım, ne bıraktın, ne sızlandın, az da olsa illa her hafta verdin

Son düzenleme:

aynen bende seningibiyim canim iki gün yemiyorsam 3 gün yiyorum

zumba dediginin linki varmi canim??

iyi geceler minnak kuşlarımmm
ben yatıyım sabahları çok zor kalkıyorum valla
hepinizi çokkkk öpüyorummmmm

DERYACIM sende hep iyi ol, hep mutlu ol inşşş. canımm

tarafımdannnn öpüldünüzzzzz

aynen bende seningibiyim canim iki gün yemiyorsam 3 gün yiyorum

zumba dediginin linki varmi canim??

Seyhancım ben buradan indirdim buyur ;

Zumba Fitness Exhilarate - The Ultimate Experience DVD Set » Graphic GFX Sources More Than You Need!

Diğeri biraz daha ne bileyim donuktu..Bunu çok çok çok beğendim, tam benlik ritmler var. İzlerken bile yerimde duramadım, latin dansları seviyorsan beğeneceğine eminim..
wupload daha hızlı haberin olsun..

sagol canim baktim bir demo videosunada baya hareketli bir dans insallah yaparim bunu yaaa

simdi yapsam sabah arti cikmaktan kurtulurmuyumki :44:

canlar kızımı uyuttum eşime ıhlamur derken ssat 12 oldu ve ben spor yapamadım duş aldım ve şimdi yatıcam

nilgüncüm sana bişiler yazmak geldi içimden ama nolur kızma senin hoşgörüne inandığım için yazıyorum hani şu senin kaçamaklara sebeb olan gezmeler varya bence onları biraz azalt mesela 15 te bir ayarlayın arkadaşlarından rica et en azından 15 günde bir sana ödül olur yani düşünüyorum ben de gitsem inan bende ucundan kıyısından mutlaka yerim ve ben ufacık yanlış bişi yedimmi o günü bitmiş resmen lanetlenmiş gibi hissediyorum mesela dün çok tuhaf bir gündü benim için okula gitmedim ve annem börek getirmiş azıcık yiyeyim bari dedim ve dünüm mahvoldu hep karbon aldım akşama kadar su bile içmemişim ki taaa gece aklıma geldi toplasan 1 litre içmemişim
demem o kii.....

bence sen benden daha ii bilirsin ve o iradeni hepimiz biliyoruz bu konuda da kendine bir sınırlama getirmeni naçizane tavsiye ediyorummm...bak evde ne güzel koşu bandın var ve bu benim en çok istediğim şey bu aralar ama maalesef bu aralar olmayacak ee leslie çok güzel ama bilg karşısına geç her an olmuyoo..
bu aralar öğünlerimi daha akşamdan planlıyorum mesela eğer canımın çektiği bir meyve bile olsa yarınki ara öğünüm olsun diyorum ...

neyse çok konuştum sen bu hafta sonunu ii değerlendir bence ve gerisi güzel olsun arkadaşımm bu yaz bizim yazımız olacak unutma......

Son düzenleme:
bende gidip yatayım umarım yarın tartılar hepimizin yüzünü güldürür sabah 07.30 kalkış benimmm..

herhese ii geceler.....

selam canımmm

menünü görmedim gerçi ama banu kübra ve senin konuşmalarından anladığım kadarı ile çok az yiyorsun. ama eğer daha önce fazla yiyorduysan bu yaptığın hata olur canımm.

doktora gittiğimde bana daha önce yedklerini yarıya indir ve hamur işi şeker vs. bildiğimiz şeyleri yeme diyerek olaya başladı eğer çok azaltırsan meton. ters tepki verebilir...
benimde bir arkadaşım var dı bebek için tedavi görüyordu kendisi bayada zayıftı aslında ama bir kadın doğımcu diyetisyen ile birlike çalışıyormuş doğurğanlığı artıracak şekilde beslenmeni sağlıyor ve spor vs. herşeyini birlikte planlıyorlar....

sonuc güzel oldu arkadaşımın şimdi bir kızı var bence diyet konusunda eğer bir destek almıyorsan doktora mutlaka git derim canımmm

sevgilerr

canim saol demekki ekmek eklemem gerek yemek olculerim nasil bide karbonhidrat protein ne oluyo kisalr nasil duzenlemem lazim sporuda 68 filen oldugumda basliyayim metobolizmam durdugunda insallah durmaz yemekten kismamis olurum o zmnda spora baslarim nasil fikir sence

Cnm doktordan destek almiyorum aslinda hic aklimdan bile gecmedi doktor gitmek tatlilardan cay seker bile atmiyorum un filende yok dediginiz gibi biraz daha fazla yiyecegim ama insallah kenimi kaptirip cok yememdeeee eger kilolarr gitmezse topiki basar hepinizi kovalarimmm haberiniz olsun

bas canım bass ama sağlığını tehlikeye atma bebekte sağlıklı bir vücutta olur zati ama dediğim gibi mutlaka bir diyetisyene git bebk konusundan da ona bahset

inşallah dilediğin herşey en kısa zamanda seninle olurrr

iyi geceler

günaydın canlarım..

tüm sorun uykusuzluk bence.yaz iile şimdiyi karşılaştırıyorum da.canım hep tatlı istiyor.aslında menümü yazayım anlayın derdimi.sporu bıraktım halim yok.bak şimdi 5 te kalktım spor yapayım diyorum uykusuzum ve her yerim ağrıyor.sizi okuyorum bende..özlüyorum sizi vlla.biriksin istemiyorum sayfalar.şimdi siz e spor yapmıyon yat o zaman daha geç kalk diyeceksiniz.o zmanda yine ben kahve yada capp içip sizi okuduğum için yetişmiyor.

öğlen okuldan gelirken diyorumki arabada nilgün evet yoruldun bak eve yürümüyorsun arabayla dönüyorsun.gel evde yürü.tamam mı tamam.eve geliyorum üzerimde bi yorgunluk tabanlarım ağrımış 7.30 dan beri ayakta olmaktan.10 dk tenefüste hep oturmuyorum yani 6 saatte toplasan 20 dk ancak oturmuşumdur.

neyse spor kalıyor ..akşamda kızlarla uğraş kalıyor yine.hep aynı şeyi yazıyorum ama sıkıldım bende bu sözlerden.dejavu gibi geçen seneyi tekrarlıyorum.

ayşe gezmelerim başlamadı ama haber verdim günlere gelmeyeceğim diye.o gün arkadaşın oğlu üniversiteyi kazandı diye kutlayalım bi de dua okuyalım dedil.makarnalı börek yapmıştı.küçük dilim yedim.bide yaım dilim ıslak kek yedim.ama haklısın gezme olmamalı.

dünkü menüm

sabah: 3 tane kepekli galeta(bim de satılan) ve 4 ince dilim kaşar peynir

ararta şekerli türk kahvesi

öğle: 1 tane karnıyarık,4 yemek kaşığı acılı domates sosu,1 dilim tb ekmeği,1 kase patates yemeği (kalan yemeklei bitirdim)

ara: çay ve beyaz çikolata ( 4 tane yaprak çikolata diyelim)

akşam: 1 kase mercimekli erişteli çorba,salata ve 1 kase bezelye yemeği

callanetics
1.lt su
2 form çayı
1 kupa yeşil çay

aslında bakınca çok kötü değil.suyum az.spora dün başladım.
tatlı için aslında tarçınlı yoğurt yada tarçın çayı olabilir.

kötü değil ama benim vermem için 2 öğün k gibi dikkatli yemem ve spor yapmam gerekiyor.bel bölgeisnden hafif genişlediğimi hissetmeye balşladım.banu da diyordu ya..yüryüş ve twisti bıraktım diye.

acaba öğle dersten çıkınca bir tane enerji içeceği içsem zaten deli gibi aç olmuyorum.siz ne dersiniz?

neyse öğleden sonra görüşürüz.ayşe,banu ,filiz,sevda ve tülin ..bıkmada usanmadamn bana destek verdiğiniz için sağolun.geçen sene deryacığım nelr yazardı bana..eşim pazartesi gideyim diyor.benim için büyük fırsat plan yapıp değerlendirmem lazım.

öğlene kadar özleyeceğim sizi.iyi ki varsınız öpüyorum.

unutmadan ayşe tatlım çok geçmiş olsun.Allah şifa versin kardeşine eşine.benim de büyük kız grip oluyor sanırım..

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimler...isyanbulda çok güzle yaqmur yaqıyor kızlar miss qibi her yer toprak kokuyor
baskülümde problem var kızlar pilinide yeni deqiştirdik...her çıktıqımda farklı sayılar çıkıyor ve aralarında büyük fark var...en düşük gösterdiqi rakamı güvenipte yazamıcam buraya...gösterdiqi en yüksek rakam üzerinden bildirim yapıcam...zaten günlerdir bir problem olduqu belli menülerim normale döndüqü halde rakamlar düşmüyor..63 küsürlerde olmam gerekiyordu bu menülerle...neyse bikaç gün daha bu şekilde problem devam ederse qerekeni yapıcam..

Günaydın arkadaşlar bu aralar pek giremiyorum sadece bildirim yapıp çıkıcam umarım sizler iyisiniz, hepinizi çok özledim ortilerim sizler nasılsınız bende dikkat ediyorum fakat arada kaçıyor spor yapamıyorum bugünde mersinden görümcem ve iki çocuğu gelicek…
Ben tekrar tedaviye başladım hepinizin dualarına ihtiyacım var… hedefime ulaşamadım fakat dr.um verdiğim kilonun yeterli olduğunu söyledi, ve 2 gündür ilaçlara başladım hormon ilaçları olduğu için artıda olabilirim haftaya…

Bildirim
başlangıç:85
geçen hafta:68.2
bu hafta:67.6
giden:600
toplamda giden:17.4
hedef:65
beden:42-44
boy:1.58
spor:

Dualarınızı benden eksik etmeyin…. Kendinize iyi bakın, fırsat buldukça gelmeye çalışırım hepinizi çooookk öptüm görüşürüz….:80::80::80:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…