TEŞEKKÜR EDERİMM GÜZELİMMM
sende süpersinn vallaa çok tebrik ederimmm
inşş. en yakın zamanda hayırlısı ile bütün fazlalıklarından kurtulursun inşşş.
bebişinide saglıkla hayırlısıyla büyütmek nasip olsun inşş. canımm
hadi tam gazzzz devammmm:13::13::13:
canım bende sayfayı kaydettim teşekkürler
günaydın kızlar gününüz güzel olsun....
bende bildirim yapayım hemen
başlangıç-->83
geçen hafta-->67
bu hafta-->66,1
giden-->0,9
toplamda giden-->16,9
hedef-->55
beden-->42-44
spor-->yok
dünkü menü
sabah-->omlet,1 zeytin,1tk reçel,2 dilim tb ekmeği,1 kk peynir,şekersiz çay
ara-->çokomik-nescafe
öğle-->taze meyva-yulaf ezmesi-süt
ara-->çokomik -yeşil çay
akşam-->4 kaşık karışık domates soslu kızartma-1 kase yoğurt-2 dilim ekmek
şekersiz çay
regliyim...o yüzden çikolatalar,reçeller bahanem hazır:)
kızlar yediklerime genel olarak bakıyorum bu kadar yavaş vermem, takılmam hiç bir zaman düzenli diyet yapmamamdan kesinlikle sakıncalı bişeyler yiyorum, aslında sakıncalı demiyeyim de her ne pişerse yada menüde ne varsa yiyorum tek fark porsiyonu azaltıyorum,eskiye göre yarı yarıya yiyorum.bende az yağlı,şekersiz,sossuz şeyler yemeyi alışkanlık edindiğimde istediğim kiloya daha çabuk ulaşacağım.inşallah o iradeyi kendimde bulur ve eski yediklerime sayıp daha sağlıklı beslenirim.
banucum buluşalım yazısına cevap yazmıştım ama arada kaynadı.bir ara gün belirleyip buluşalım Ankara'da olan arzu vardı eğer başka arkadaş varsa onlarda bize katılır düper olur...
bizim grupta bebek isteyen arkadaşlar çoğaldı.allah en kısa sürede sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin.bizim bebeklerimizede can sağlığı versin...bu duyguyu allahım isteyen herkese nasip etsin,anlatılamaz....
aa nasıl oldu anlamadım
adresi kopyaladım cıktı
ama
canım senin hızına yetişemem ama işte al ver al ver aslında yerimde sayıyorumcanımmm teşekkür ederimmmmm bebeem:78::78:
sanada maşallahh kuzum listeye göre olmasa bile sende çok iyi kilo vermişsin
canımm tebriklerrrr
canım o adreside kopyalarım.ben zaten bilg. genelde bakıyorum. yada flaşh belleğe yükleyip tvden izliy8orum. teşekkür ederim bu bana yeterli saol canımmmTülincim oradaki linkler ölmüş yavrum bak yukarıda yeni bir adres verdim onu kaydet, ama o sadece bilgisayarda izleyebileceğin bir formatta..Dvd de izlemek istersen haber ver bakayım akşam tekrar.
canım ben şöyle yaptım. böyle yazılar çıkıyorya::::::::aa nasıl oldu anlamadım
adresi kopyaladım cıktı
ama
günaydın canlarım..
tüm sorun uykusuzluk bence.yaz iile şimdiyi karşılaştırıyorum da.canım hep tatlı istiyor.aslında menümü yazayım anlayın derdimi.sporu bıraktım halim yok.bak şimdi 5 te kalktım spor yapayım diyorum uykusuzum ve her yerim ağrıyor.sizi okuyorum bende..özlüyorum sizi vlla.biriksin istemiyorum sayfalar.şimdi siz e spor yapmıyon yat o zaman daha geç kalk diyeceksiniz.o zmanda yine ben kahve yada capp içip sizi okuduğum için yetişmiyor.
öğlen okuldan gelirken diyorumki arabada nilgün evet yoruldun bak eve yürümüyorsun arabayla dönüyorsun.gel evde yürü.tamam mı tamam.eve geliyorum üzerimde bi yorgunluk tabanlarım ağrımış 7.30 dan beri ayakta olmaktan.10 dk tenefüste hep oturmuyorum yani 6 saatte toplasan 20 dk ancak oturmuşumdur.
neyse spor kalıyor ..akşamda kızlarla uğraş kalıyor yine.hep aynı şeyi yazıyorum ama sıkıldım bende bu sözlerden.dejavu gibi geçen seneyi tekrarlıyorum.
ayşe gezmelerim başlamadı ama haber verdim günlere gelmeyeceğim diye.o gün arkadaşın oğlu üniversiteyi kazandı diye kutlayalım bi de dua okuyalım dedil.makarnalı börek yapmıştı.küçük dilim yedim.bide yaım dilim ıslak kek yedim.ama haklısın gezme olmamalı.
dünkü menüm
sabah: 3 tane kepekli galeta(bim de satılan) ve 4 ince dilim kaşar peynir
ararta şekerli türk kahvesi
öğle: 1 tane karnıyarık,4 yemek kaşığı acılı domates sosu,1 dilim tb ekmeği,1 kase patates yemeği (kalan yemeklei bitirdim)
ara: çay ve beyaz çikolata ( 4 tane yaprak çikolata diyelim)
akşam: 1 kase mercimekli erişteli çorba,salata ve 1 kase bezelye yemeği
callanetics
1.lt su
2 form çayı
1 kupa yeşil çay
aslında bakınca çok kötü değil.suyum az.spora dün başladım.
tatlı için aslında tarçınlı yoğurt yada tarçın çayı olabilir.
kötü değil ama benim vermem için 2 öğün k gibi dikkatli yemem ve spor yapmam gerekiyor.bel bölgeisnden hafif genişlediğimi hissetmeye balşladım.banu da diyordu ya..yüryüş ve twisti bıraktım diye.
acaba öğle dersten çıkınca bir tane enerji içeceği içsem zaten deli gibi aç olmuyorum.siz ne dersiniz?
neyse öğleden sonra görüşürüz.ayşe,banu ,filiz,sevda ve tülin ..bıkmada usanmadamn bana destek verdiğiniz için sağolun.geçen sene deryacığım nelr yazardı bana..eşim pazartesi gideyim diyor.benim için büyük fırsat plan yapıp değerlendirmem lazım.
öğlene kadar özleyeceğim sizi.iyi ki varsınız öpüyorum.
unutmadan ayşe tatlım çok geçmiş olsun.Allah şifa versin kardeşine eşine.benim de büyük kız grip oluyor sanırım..
napıyon canım?
ne zaman yapcaz listeyi kuuu?
Merhaba
çok güzel gidiyorsun masallah
ne kadar zaman oldu bunları vereli ? bende senin gibi olabilsem keske
masallah masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?