80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amin amin amin inşallah canım
tabiki devam allahın izniyle :)

kızlarrrrr kilo veren herkesi çokkkk ama çokkkk tebrik ederimmm
veremeyenlerde haftaya inşşşşş.
şimdi spora gitmem gerekkkk
sizi çokkkkkkk seviyorummm
bugün ölçülerimi alıcaklar salonda ilk kez
başlayalı on gün oldu ama almamışlardı
reglim yakındı regl olup bitmesini söylediler
oldum ve bitti
bakalım nerelerim kaç cm çıkıcakk rezilliğin son perdesii
bu koca göbegimi kesip atıcam vallaa

günaydın kızlar gününüz güzel olsun....

bende bildirim yapayım hemen

başlangıç-->83
geçen hafta-->67
bu hafta-->66,1
giden-->0,9
toplamda giden-->16,9
hedef-->55
beden-->42-44
spor-->yok

dünkü menü
sabah-->omlet,1 zeytin,1tk reçel,2 dilim tb ekmeği,1 kk peynir,şekersiz çay
ara-->çokomik-nescafe
öğle-->taze meyva-yulaf ezmesi-süt
ara-->çokomik -yeşil çay
akşam-->4 kaşık karışık domates soslu kızartma-1 kase yoğurt-2 dilim ekmek
şekersiz çay

regliyim...o yüzden çikolatalar,reçeller bahanem hazır:)

kızlar yediklerime genel olarak bakıyorum bu kadar yavaş vermem, takılmam hiç bir zaman düzenli diyet yapmamamdan kesinlikle sakıncalı bişeyler yiyorum, aslında sakıncalı demiyeyim de her ne pişerse yada menüde ne varsa yiyorum tek fark porsiyonu azaltıyorum,eskiye göre yarı yarıya yiyorum.bende az yağlı,şekersiz,sossuz şeyler yemeyi alışkanlık edindiğimde istediğim kiloya daha çabuk ulaşacağım.inşallah o iradeyi kendimde bulur ve eski yediklerime sayıp daha sağlıklı beslenirim.

banucum buluşalım yazısına cevap yazmıştım ama arada kaynadı.bir ara gün belirleyip buluşalım Ankara'da olan arzu vardı eğer başka arkadaş varsa onlarda bize katılır düper olur...

bizim grupta bebek isteyen arkadaşlar çoğaldı.allah en kısa sürede sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin.bizim bebeklerimizede can sağlığı versin...bu duyguyu allahım isteyen herkese nasip etsin,anlatılamaz....

arkadaslar
su weşght ticker olayını yapamıyorum
oncelerde avrdı bir acıklama ama on uda bulamadım
kolayda bir yerde kayıtlı olan varsa iletebilirmi bana ?
teşekkürler

başlangıç=84
geçen hafta=81.6
bu hafta=79.8
buhafta giden=1.800
toplamda giden=4.200

spor -tempolu yürüyüş ve karın egzersizleri

boy=1.60
beden 44-46

çok şükür yavaş yavaş gidiyorr desteğinize çok teşekkürler

selam kızlar, nasılsınız
geçmişi okudum hızlıca
izlem hoşgeldin, özlettin kendini
filizcim bugünde salonu yapıcam bitecek temizlik
sevdamcee canım Allah sana ve isteyen herkese çocuk sevgisini tatmayı nasip etsin inşallah
deryacım gerçekten çok güzel şeyler yapıyorsun, fotoğraf makinesi çok hoş olmuş
füsuncum çok güzel menülerin var pes etmeden devam ediyorsun tebrik ederim
nilgüncüm geçen sefer kek tarifini ben de yazmamıştım bu sefer kopyaladım. teşekkürler canım. dediğin gibi eşin gidince düzene sokarsın diyet işini inşallah
ayşecim kızının daha iyi olmasına sevindim
(juu) filizcim tedavinden güzel bir sonuç alırsın inşallah
kilo veren tüm arkadaşları tebrik ederim

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
Her seferinde bu hatayı alıyorum çizelge eklemek isterken

adres te bu ama olmuyor

hayırlı cumalar arkadaşlar.
beklediğimden daha az verdim bu hafta ama,geç kalktığım için olduğunu biliyorum ve üzülmüyorum.
verilen 100gr.da olsa önemli olduğunu sizlerden öğrendim.
ve acaip incelmiş görüyorum kendimi.
bildirim:
başlangıç:80
geçen hafta:76.8
bu hafta:76.5
giden:300 gr.
hedef:65
spor:210 dak.bisiklet ve yürüyüş

canımmm teşekkür ederimmmmm bebeem:78::78:
sanada maşallahh kuzum listeye göre olmasa bile sende çok iyi kilo vermişsin
canımm tebriklerrrr
canım senin hızına yetişemem ama işte al ver al ver aslında yerimde sayıyorum
Tülincim oradaki linkler ölmüş yavrum bak yukarıda yeni bir adres verdim onu kaydet, ama o sadece bilgisayarda izleyebileceğin bir formatta..Dvd de izlemek istersen haber ver bakayım akşam tekrar.
canım o adreside kopyalarım.ben zaten bilg. genelde bakıyorum. yada flaşh belleğe yükleyip tvden izliy8orum. teşekkür ederim bu bana yeterli saol canımmm
aa nasıl oldu anlamadım
adresi kopyaladım cıktı
ama
canım ben şöyle yaptım. böyle yazılar çıkıyorya::::::::

bu arayı sadece kopyalıyoruz. yani png sonuna kadar. canım png yide alacaksın yani:::::

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w0KaxMG/weight.png böyle olacak.inşallah yardımcı olurum

kilo bildirimi:

baslangıc: 90,2
gecen hafta: 77,7
bu hafta:78
gelen: 300gr
t.giden:12,2
hedef: 70
boy:178
spor:80dk

kızlar bi kaç gündür netimde sorun vardı dün yaptım ancak hala arada hata veriyor falan. hızlıca bildirimimi yapayım dedim ne olur ne olmaz. gecmişe de bi bakayım sorun yokken.

canım uykusuzluk diyosun ama bence tek sebep değil. sabah 5 te uyanma canım.yazdıklarımızı okumak için yazık sana ama.biz ebette isteriz muhabbetini seni ama sanada yazık.sen uykunu al.5 de değil 6 da kalkmış olursun.kahvaltıda da k yada müsli ye.zaten okulda aralar için meyve yada galeta diye konuşmuştuk.eve elmeden okuldan çıkarkende at ağzına bişeyler. akşamdan bence kendine eve geldiğinde yemelik salata tavuk falan yap dolapta dursun. geldiğinde başka şeylere saldırmadan yemeğini yersin.yada çorba 1 dilim ekmek yoğurt olsun. sporuda sadece hafta sonu 2 gün yap bence. hiç yoktan iyidir. haftaiçi yazıketme kendine. çünkü sen o gün bugun derken düşünürken bile boşuna sıkıntıya giriyorsun.kendine sporu haftaiçi eziyet etme beynine ver komutu. sadece haftasnu spor diye.böylece içten içe işkencedende kurtulursun.

tabi şuda var canım sen abarttım desende abartmıyosun. benim gibi azcık saçma bişey yediğinde suçluluk duygusuyla bişey yapmıyo
sun gibi geliyo. ama bakıyorum menüne çikolatadan başka ne kaçamağın var. ha patates ve karnıyarık dersen kasen küçüktür zaten derim. ekmek olmasa iyi olurdu. ama abartılacak hiç bişey yok. bide callan teyzemle egzersiz yapmışsın.

gel böyle bi düzen kuralım sana

sabah: 1 kupa tarçınlı ballı sıcak su (kahve cappy yok artık) / 1 kase sütlü müsli / k

ara: her ders arasında 2 kayısı / 1 galeta / leblebi/ ayran

yani 1. tenefüs 2 kayısı

2. tenefüs 1 galeta

3. tenefüs 1 kayısı

4. tenefüs:1 galeta

5. tenefüs derssonu olur sanırım.2 kayısı ve eve gidiş. tabi her tenefüste atıştıracak vaktin olmayabilir. odada 2 tenefüste 1 ayranla 2 galeta olabilir.kuru incir yada yarım muz olabilir.leblebi fındık olabilir. 2 tenefüs arasında miktarı artırabilirsin bence.koy dolabına kuruları ara ara ye. evden taşıma hergün. yada bi kaba tarçınlı yoğurt koy ilk ara ye.

eve geliş: öğle : diyelimki saat 13:30 salata tavuk / çorba / yoğurt

diğer öğünler zaten malum aralar akşam falan.

canım yazdıklarımı tekrar okumadan yayınlıyorum.umarım karışık olmamıştır. bence sen bunu çoook rahat yaparsın. yeterki iste. eşin gidince bu düzeni oturttur gerisi gelir. ama sporu sadece haftasonu yap. eger arada fırsat olurda iyide hissedersen yaparsın yine. sende bende kurallara göre yapıyoruz herşeyi.illa kuralımız listemiz saatimiz olacak. işte sana düzennnnnn

amaniinnnn harika kilolar veriilmişşşşşş
yarın b-fite başlıyorum haa
sevda kuşum yaniii yuuhh diyorum allah daha çok versin

b-fit değil de, çok yakın bir spor salonu var ona gidicem kafaya koydum yaa

başlangıç 89
geçen hafta kaçtı yaa
bu hafta 60.4 vallahi geçen hafta kaçtım hatırlamıyorum deryam kusura bakma yaa
bu haftadan itibaren spora da başlıyorum düzenli tutucam gram gram gidiyor zati :18::18::18::18:

hedef 57

Merhaba
çok güzel gidiyorsun masallah
ne kadar zaman oldu bunları vereli ? bende senin gibi olabilsem keske
masallah masallah

canım üzgünüm ama ben iyi gittiqimi düşünmüyorum...çok daha fazla vermem gerekirdi...birde bnm baskül diqer dijital basküllerden 1.5 kilo fazla tartıyormuş cnm ona sıkıldı...pilini yeni deqiştik ondanmı acaba...yapıcak bişey yok bu basküle göre bildirim yapmak zorundayım...bu hafta sonderece dikkat etmeye çalışıcam bakalım nolucak...cuma bnm kaçamak günüm..bugün ne bulduysam yedim yazmıyım şimdi canınız çeker..yarından itibaren sıfır kaçamakla haftayı tamamlamak istiyorum..bakalım baskül ne gösterecek...1.5 yıldır diyet yapıyorum...arada bıraktıqım kendimi saldıqımda oldu...diyet demiyoruz biz zaten dengeli beslenme...sende verirsin cnm merak etme..bir zamanlar bende sen gibi birilerine özenip duruyordum..azmin elinden bişey kaçmaz...en kısa zamanda hedeflediqin kiloya inmeni dilerim...

Slmmmmm kislarrrrr gec kaldim ama anca eve geldimmmm hemn yaziyorum kilo bildirimin
Baslangic:80
Gecenhafta hafta:77 200
Bu hafta:75 400
Giden:1400
Toplam giden:4 600
Boy:168
Beden:42 44
Spor:yok

Ve buguugnku menum:sabah klaktigimda elma sirkeli limonli ve kabul tarcinli sicak su
Kahvaltida:1 dilim denge 2 zeytinkibrit kutusundan biraz buyuk Peynir domates sucuklu yumurta vardi dayanamadim azicik sadece yumurtasindan yedim
P
Ogeln:ezo gelin corbasi 1dilim denge
Arada yarim muz
Aksamatestesli tavuk yemegi 2kepce ve salata
3litre su ve sekersiz caylar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…