80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anladım güzelimm ama sakın yanlış anlaşılıcam falan diye düşünme burda hepimiz ne sorunlarımızı paylaşıyoruzz
eşimizle ilgili,çocuk isteyen, kaynanasından fenalık gelen neler neler
burda sadece diyet konuşmuyoruz hepimizin bi hayatı var dogal olarak sıkıntılarımızda var.. bu sıkıntılar şu yada bu
kişiye göre değişiyo işte umarımm hakkında hayırlısı olurrr

Filizcim çok sağol harika bir bloğa benziyor, çok güzel fikirler çıkacak gibi..Var böyle bir kaç tane takip ettiğim zaten, çok güzel fikirler alıyorum onlardan :)
Ya benimki tutku gibi, saatlerce sıkılmadan boncuk bakabilirim, bugün tuhafiyede 20 tane düğme seçmek için koca bir kutuyu neredeyse 20 dakika karıştırıp tek tek seçtim arasından..Arkadaşıma anlatıyorum bir de iştahla ne tür düğmeler olduğunu o dinlerken sıkıldı :))
Yavaş yavaş hepsini yapacağım artık daha çok zaman ayıracağım bu işe..Herkesin sevdiği bir hobisi var işte, senin de başka bir şeydir ben sıkılırım mesela :)

Cnmmm cok saolll inankiii rahatladim tesekkurlerrr hayatttt oyle yada boylee geciyorrrr veee herseyee ramen sevdigim insanlarla yasamak guzellll

bi tane elmayııı indirdimm koca mideme
ama sacma sapan bişi yemekten iyidir yanii

yarın tartı günüü herkesin yüzüü gülsünnn inşşşşşş.
az olsunnn bizim olsunnnnn(ortimin lafıııı)
bekle benii tartııı
kızlar bu arada bu hafta 2 kere bile tartılmadımmm
gece gündüz tartının yanından geçerken bile tartılan benn yaniii
sebep bi çıkıyom az bi cıkıyom çok fazlaa psikolojimi ve motivasyonumu etkiliyo bu durum
o yüzdenn hergün tartılmayaa HAYIRR diyorummm(kendim için yaniii)
yarın için çokkk heyecanlıyımm hepimizin istediği olsun inşşşş.
:92::92::92::92::92::92:

Yarin insallah hepimizinnn yuzleriiii gulerrrrrrrr

merhaba kızlar 5 gündür tartıda bir değişiklik yok moralim baya bozuk gerçi görenler kilo vermişsin diyorlar ama bilemiyorum

bugünkü menüm:

uyanınca:sirkeli su,bol su

kahvaltı:2 dilim uno denge light ekmek,2 ince dilim salam,light krem peynir,2 ince dilim domatesle sandvic

ara:yarım bardak light ayran

öğle:bir kepce ezogelin çorba,3 tane izmirte,3 kaşık patates püresi

ara:1 ceviz içi

akşam:1 kepce tarhana çorbası,tonbalıklı salata,1 tane yaprak sarma,acı süs biberi

aksam yediğim tek bir sarmanın bile vicdan azabını çekiyorum:18: bugün eczaneden l-carnitine aldım spordan önce cignemeyi düşünüyorum.
bilirsiniz herhalde l-carnitine doğada bulunan doğal bir madde spordan önce alındıgında enerji veriyor ve yağ yakımını hızlandırıp artırıyor.aynı vitaminler gibi dışarıdan alınabiliyor felan işte. inşallah etki eder.

yarın bildirim günü keşke eksik çıkabilsem ama maalesef sanırım artıda olucam.şimdi okul var ve sürekli koşuşturmak biraz yoruyor beni o yüzden kahvaltımı güclü yapmak istiyorum denge ekmeği iki dilime cıkardım.makarna pirinc bulgur hala almamayı düşünüyorum.protein-meyve sebze-kalsiyum olarak devam edicem bakalım.

hepinizi çok çok çok öpüyorum sabahları erken kalktıgım için gecmişi hic okuyamıyorum. haftasonu da formasyon var fırsat bulup burada daha cok vakit geçirmeye çalışıcam hepinize hayırlı geceler.

beyzaaa kaçaaaar

Merhabalar, menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1 yeşil zeytin
dereotu,semizotu,maydanoz
2 çk keten tohumu-çörekotu
3-4 acı süs biberi
şekersiz çaylar
Öğle:
1 dilim denge ekmek
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
3-4 acı süs biberi
Ara:
1 yeşil elma
1 yk süzme yoğurt
Ara:
1 küçük poaça
şekersiz çaylar
Akşam:
1 tabak kırmızı biberli yoğurt salatası
Ara:
1 yeşil elma

2 lt su
1 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar
45 dakika 5 hızda yürüme

Son düzenleme:
Filiz,Ayşe teşekkürler.
Filiz,evet acı biber iştah açıyor ama metabolizmayı da hızlandırıyormuş.Ayrıca yiyeceklerimin hepsini bir tabağa hazırlıyorum,bir daha alma durumu olmuyor.
Nilgün,tarifler için de teşekkürler...Haftasonu oğlum için keki deneyeceğim.

Derya,uzun süredir sesiniz çıkmıyor.İnşallah işlerinizi halletmişsinizdir.Diyetle de ilgili hiç yorum yapmıyorsunuz(benim kaçırdığım sayfalar olabilir de).
Gerçi kendinizi sıkmadan devam edeceğinizi yazmıştınız ama ben de merak ettim işte,ne yaptınız,nasıl gidiyor diye...Umarım herşey istediğiniz gibidir.

beyzacımmm çok takma güzelimm merak etmee oynar o tartı oynarrr:)
çok iyi gidiyorsun maşallahhhh vallahii bravooo:81::81::81:
o dediğin şeyi duydum ama nedir hiç bilmiyorumm:26::26:

canım vallahii yine maşallahh yine maşallahhh:81::81:
rica etsemm bana bi üfler misin ordann belki nefesinden bi bulaşır azminden accık olur muu
muhteşemm gidiyosunnnn çok takdir ediyorumm seniii

Şimdi ben de yürümeye başlayayım,menüde yazdım ama hala yürümemiştim.Yazınca zorunluluk oluyor,özellikle yazdım ki yürüyeyim,yoksa tembellik eder yürümezdim.Şimdilik iyi geceler...

Sevda'cım sağol canım,üfledm gitti.Poaçayı görmedin herhalde,arada kaçamaklar oluyor...

ahh güzelimm keşke senin azıcıgı olsa azminin düzeninin istikrarının poğaça nedir
bak akşam nasıl dengelemişsin ama
ohhhh üfledinnn inşş. etki ederrrr:)
cidden azmine hayranım inşşş. herşey istediğin gibi olurr

selam kızlar menümü paylaşayım hemen geçmişi okuyamıcam bütün gün arkadaşımdaydım akşamda eşimle gezdik yorgunluktan geberdim menümü yazayım giderim kızlar bu arada yarın kilo bildirimi var çok heyecanlıyım inşş tartı beni üzmez yarın bol eksili bi rakam görürürüm :)

sbah kahvaltıdan önce ballı tarçınlı 2 fincan sıcak su

12.30 kahvaltı 2 dilim çavdar ekmeğinden peynirli tost 3 zeytin

4.00 öğlen bol kıvırcık ve salatalık kısır patates salatası az

9.30 akşam bir top vanilyalı dondurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…