banu canım şeker fazla değil tam verdiğim ölçülerde yap inan yemeye doyamayacaksın.
tülin tatlım evet kararlıyım ama yemek yersem azıtıyorum.öğlen yorgunluktan dinlenirken tv karşısında canım hep yemek istiyor.en iyisi k ya başlamak.gerekirse yer yatarım 1 saat sonra spor yaparım.
ikinizde haklısınız aslında 5 te kalkmanın bir anlamı yok.ama 5 te kalkma sebebim sadece sizi okumak değil.kalkar kalkmaz hazırlanmak bana göre değil.çünkü sadece kendim olsam 7 ye çeyrek kala kalkarım 7.10 da çıkış zaten.ama kızları ve eşyalarını da hazırlıyorum.eşime çay koyup sofra hazırlıyorum.erken kalkıp cappucino yada kahve içip internete yada tv ye bakıp bi kendime geliyorum.sonra yavaş yavaş acele etmeden eşyaları hazırlıyorum.makyaj saç yap falan ancak hazırlanıyorum.kahve içince de canım kahvaltı istemiyor.diğer öğretmen arkadaşlarla beraber 8.20 de tenefüse çıktığımızda yapıyoruz kahvaltıyı.daha önce de k ile yaptım.yazmadım ama.benim zaten sabah ve öğlenim iyi .ama spor yapmamam,su içmemem sorun burada.kaçamaklar var tabiki ama asla fazla değil.
banucuğum sabahçıyım evet 7.40 -12.30 arası dersteyim.eve gelmem 1 i buluyor.
canım merhaba yeni gördüm seni. ben tülin hoşgeldin. menün çok az geldi bana.sabahta ekmek yok. ara da yok ama sanırım cevizde olunca yemedin ve karatay diyeti uyguluyorsun sanırım.dilediğin kilona ulaşırsın inşallah.
kızlarrr bir sürü alıntı yapmıştım fakat vazgeçtim k.bakmayın nolurr
çok ama çok moralim bozukkkk
çok yakın bi arkadasımla(daha dogrusu yine ben öyle zannetmişimm)
bayagı bir tartıştıkk kadın beni çıldırtıyo yaa deliricimm yemin ederim deliricemm
Allah benim belamı versin ki tuttum bide onu b-fite yazdırdım
yüzünü bile görmeye tahammülümm yokkkk
beni çileden çıkardı yemin ediyorummmmm
şimdi size bi sorum olucak yarın b-fitte karşılaşıcaz ve biliyorum ki o kadar insanın içinde bir sürü şey söylicekk
şimdi ben bu karıyı bi güzel dövüp agzını burnunu kırıyım mi?
yoksa annem dedii ki sakın kızımm,, yürü git yoluna senin seviyene inemicem de dedi..
yada açıyım agzımı yumuyum gözümü napıyımm allah aşkına bi fikir verinn sıkıntıdan çıldırmak üzereyimmmm
bayagı bir tartıştıkk kadın beni çıldırtıyo yaa deliricimm yemin ederim deliricemm
şimdi size bi sorum olucak yarın b-fitte karşılaşıcaz ve biliyorum ki o kadar insanın içinde bir sürü şey söylicekk
yoksa annem dedii ki sakın kızımm,, yürü git yoluna senin seviyene inemicem de dedi..
yada açıyım agzımı yumuyum gözümü napıyımm allah aşkına bi fikir verinn sıkıntıdan çıldırmak üzereyimmmm
hoşbulduk canım.canan karatay hoca ekmek yenmeyecek yerseniz çabuk acıkırsınız dedi gerçekten öyle ya psikolojik ya da doğru :)sen ne kadar zamanda 75 indin canım.ben 75 görsem şükredecem
kızlar ben ekmek yemeden kahvaltı yapamıyorm sebze veya etli yemekleri yiyemiyom illa bi dilim olcak her öğün artık sabah iki öğlen akşam yarım yarım yiyorumm hakşkaten de acıktırıyor ekmek napıcaz acıktırmayan iştahı kesen bişey vamı yaaa
sağlıklı diyetler hepinize
sağlıklı diyetler hepinize
Seyhancım baya araştırdım ama benim indirdiğim gibi avi formatlı olanını bulamadım, kendi linklerimi de kaydetmemişim..Ancak mkv buldum..Yani bu demek ki bilgisayarda izlersin ama dvdye çekip dvd oynatıcı da izleyemezsin :26:
Nereden izleyeceğini söyle, olmazsa akşam tekrar bakarım
Mkv linklerine buradan ulaşabilirsin;
zumba fitness exhilarate the ultimate experience Wupload, Filesonic, - Free Full download on Filenewz.com
iyi geceler kızlar geçmişe biaz baktım ne güzel kilola vermiş çoğ kişi veenleri tabrik ediyorum veemeyenlere bidahaki haftala için bool eksili haftala diliyoum hepimize inşaallah...sporumuda yaptım duşumu aldım ismail hamzamı yedidim yttm size geldim kızlar :)şimdi menümü aktarayım kızlar akdaaşım benim çok yediğimi söylüyo diyete göre bi değerlendiin öleyse kötü youmlaınızı merak ediyoum...
bir kupa taçınlı az ballı sıcak su
kahvaltım=iki dilim kepekli ekmekle kaşarlı domatesli tost -salatalık-domates
öğlen=5kaşık etli kuru fasulye-yarım dilimden az fazla kepek ekmegi bir kase yoğurt
akşam=mantalı bİr ymurtadan omlet -yaım dilim kepek ekmeği
yateken bi badak tacınlı az ballı süt içebilimiyim bide :)
ne diyosnz kızlar ben anca doyuyoum ama idare ediyoum işte .:)
aslında ekmek yemek alışkanlık bence bi boşluk oluyor insan hayatında sanki bir elin boşta kalıyor kahvaltıda özellikle tuhaf oluyr :)ama inan bana 3 günden sonra aklına bile gelmiyor.sebze ve tli yemeklerin yanına bol salata veya 1 kase dolusu yogurt tüketirsen ekmek aklına gelmiyor caım elin boşta kalmıyor
anlayacağın :))) sen çok tüketmiyorsun bence kendini strese sokma
bence gayet güzel bir menü hatta meyve yok bile diyebilirim... aralarda meyve tüketmen senin için daha sağlıklı olur...iyi geceler kızlar geçmişe biaz baktım ne güzel kilola vermiş çoğ kişi veenleri tabrik ediyorum veemeyenlere bidahaki haftala için bool eksili haftala diliyoum hepimize inşaallah...sporumuda yaptım duşumu aldım ismail hamzamı yedidim yttm size geldim kızlar :)şimdi menümü aktarayım kızlar akdaaşım benim çok yediğimi söylüyo diyete göre bi değerlendiin öleyse kötü youmlaınızı merak ediyoum...
bir kupa taçınlı az ballı sıcak su
kahvaltım=iki dilim kepekli ekmekle kaşarlı domatesli tost -salatalık-domates
öğlen=5kaşık etli kuru fasulye-yarım dilimden az fazla kepek ekmegi bir kase yoğurt
akşam=mantalı bİr ymurtadan omlet -yaım dilim kepek ekmeği
yateken bi badak tacınlı az ballı süt içebilimiyim bide :)
ne diyosnz kızlar ben anca doyuyoum ama idare ediyoum işte .:)
canım hiiiiç canını sıkma hiç olmadı görmezden gel annen doğru söylüyor....kızlarrr bir sürü alıntı yapmıştım fakat vazgeçtim k.bakmayın nolurr
merhaba arkadaşlar 3 aydır diyet yapıyorm, 6.5 kilo verdim yaklaşık 30 kg daha vermem gerek.. burda beraber zayıflayabilir miyiz acaba? aranıza katılabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?