80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nilgünnnn demek eve 1 de geliyorsun ve sporu geceye yada sabaha bırakıyorsunn
aşkk ol cnmmmm yaa gelince ögleden sonraa yapıversenee

iyi geceler kızlar geçmişe biaz baktım ne güzel kilola vermiş çoğ kişi veenleri tabrik ediyorum veemeyenlere bidahaki haftala için bool eksili haftala diliyoum hepimize inşaallah...sporumuda yaptım duşumu aldım ismail hamzamı yedidim yttm size geldim kızlar :)şimdi menümü aktarayım kızlar akdaaşım benim çok yediğimi söylüyo diyete göre bi değerlendiin öleyse kötü youmlaınızı merak ediyoum...

bir kupa taçınlı az ballı sıcak su

kahvaltım=iki dilim kepekli ekmekle kaşarlı domatesli tost -salatalık-domates

öğlen=5kaşık etli kuru fasulye-yarım dilimden az fazla kepek ekmegi bir kase yoğurt

akşam=mantalı bİr ymurtadan omlet -yaım dilim kepek ekmeği

yateken bi badak tacınlı az ballı süt içebilimiyim bide :)

ne diyosnz kızlar ben anca doyuyoum ama idare ediyoum işte .:)

yazılaım hep yanlış çıkıyo çünkü kılavyemi bozdu oğlum sıpa işi gücü yaamazlık:) yanlış yazılarımdan dolayı kusura bakmayın

kızlarrr bir sürü alıntı yapmıştım fakat vazgeçtim k.bakmayın nolurr
çok ama çok moralim bozukkkk
çok yakın bi arkadasımla(daha dogrusu yine ben öyle zannetmişimm)
bayagı bir tartıştıkk kadın beni çıldırtıyo yaa deliricimm yemin ederim deliricemm
Allah benim belamı versin ki tuttum bide onu b-fite yazdırdım
yüzünü bile görmeye tahammülümm yokkkk
beni çileden çıkardı yemin ediyorummmmm

şimdi size bi sorum olucak yarın b-fitte karşılaşıcaz ve biliyorum ki o kadar insanın içinde bir sürü şey söylicekk
şimdi ben bu karıyı bi güzel dövüp agzını burnunu kırıyım mi?
yoksa annem dedii ki sakın kızımm,, yürü git yoluna senin seviyene inemicem de dedi..
yada açıyım agzımı yumuyum gözümü napıyımm allah aşkına bi fikir verinn sıkıntıdan çıldırmak üzereyimmmm

hoşbulduk canım.canan karatay hoca ekmek yenmeyecek yerseniz çabuk acıkırsınız dedi gerçekten öyle ya psikolojik ya da doğru :)sen ne kadar zamanda 75 indin canım.ben 75 görsem şükredecem

sevgili zum anneciğin doğru söylyor onun dediği yap seviyesine inme bence... ,:)

canım annen kesinlikle haklı.kötü mal sahibinindir senin seviyene inmeyeceğim de içinden şarkı mırıldan kulağını onun dediklerine tıka ve yoluna devam et
bence

canım annen kesinlikle haklı.kötü mal sahibinindir senin seviyene inmeyeceğim de içinden şarkı mırıldan kulağını onun dediklerine tıka ve yoluna devam et
bence.

hoşbulduk canım.canan karatay hoca ekmek yenmeyecek yerseniz çabuk acıkırsınız dedi gerçekten öyle ya psikolojik ya da doğru :)sen ne kadar zamanda 75 indin canım.ben 75 görsem şükredecem

kızlar ben ekmek yemeden kahvaltı yapamıyorm sebze veya etli yemekleri yiyemiyom illa bi dilim olcak her öğün artık sabah iki öğlen akşam yarım yarım yiyorumm hakşkaten de acıktırıyor ekmek napıcaz acıktırmayan iştahı kesen bişey vamı yaaa

aslında ekmek yemek alışkanlık bence bi boşluk oluyor insan hayatında sanki bir elin boşta kalıyor kahvaltıda özellikle tuhaf oluyr :)ama inan bana 3 günden sonra aklına bile gelmiyor.sebze ve tli yemeklerin yanına bol salata veya 1 kase dolusu yogurt tüketirsen ekmek aklına gelmiyor caım elin boşta kalmıyor
anlayacağın :))) sen çok tüketmiyorsun bence kendini strese sokma

sagol canim simdilik sitesi kayda aldim malesef hafta sonu geldi pek vakit bulamiyorum hafta ici bakayim bi indirip acabilecekmiyim

İyi geceler arkadaşlar

kilo veren herksi çok tebrik ediyorumm baya iyi kilolar verenler var aramızda hepimiz en tezinden amacıma ulaşırız inşallah.....

bugün benim için yorucu bir gündü

istanbul yağışlıydı ama benim siğorta vs. mutlaka dışarı çıkmam gerekiyorduu.

bu nedenle biraz menüm bugün şaştııı. baya yoruldum ve iliklerime kadar ıslandımmm şemsiye almadan çıkarsam böle olur tabbii

nese menümü yazım

kahvaltı: 1 dilim tam tahıl peynir 1 yeşil çay (8:30)

öğlen 11.45 dışarı çıkacağım için erken yedimm

2 biber dolması 1 dilim tam tahıl

ara çok acıkmıştım ellerim titriyordu 1 adet halk ekmekten altın ekmek aldım ne olduysa ondan sonra oldu ve şeker krizim tuttu sanımm

ara 1 kahve

akşam 1 kase mercimek avuç içi kadar tavuk ve ekmek olmadığı için 2 dilim beyaz ekmek

ara: 1 adet kaymaklı bisküvi
1 incir,yarım ceviz
1 bardak süt

nası kızlar çokmu kötü olmuş nese bugün böle olsun yarın hayırlısı

iyki varsınız iyki size rasladımmm belki de sizlerle herşey çok güzel olacak

hepinize sevgiler diyet kuşlarııı

kübracım menün harika hiçte fazla değil doktorun bana verdiği listeye benziyor. senle aynı zamanda ve aşağı yukarı aynı kiloyla başladık ama sen bana fark attın canım tebrik ederim inş. birlikte kıdemli arkadaşlar gibi güzel sonuçlar göreceğiz canımm

bizim orda bi laf var canım deliyle deli olma anneni dinle

iyi aksamlar kilo bildirimim

baslangic 84

gecen hafta 72.7

bu hafta 72.5

giden 200 gr

toplam 11.5

boy 1.71

beden 40

spor yok

merhaba arkadaşlar 3 aydır diyet yapıyorm, 6.5 kilo verdim yaklaşık 30 kg daha vermem gerek.. burda beraber zayıflayabilir miyiz acaba? aranıza katılabilir miyim?

Son düzenleme:

evet az tüketiyorum ama kahvaltıda kesinlikle bıakamam öğlen akşam bırakmayı deniycem bakalım ..b karatay diyetini ne kada zamandır yapıyorsun dahamı iyi nasıl oduğunu anlatımısın cnm müsaitsen...

bence gayet güzel bir menü hatta meyve yok bile diyebilirim... aralarda meyve tüketmen senin için daha sağlıklı olur...
canım hiiiiç canını sıkma hiç olmadı görmezden gel annen doğru söylüyor....
merhaba arkadaşlar 3 aydır diyet yapıyorm, 6.5 kilo verdim yaklaşık 30 kg daha vermem gerek.. burda beraber zayıflayabilir miyiz acaba? aranıza katılabilir miyim?

hoşgeldin aramıza diyetisyen ile mi 6.5 verdin kendinmi bişiler yapıyorsun kendini anlatarak başlayabilirsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…