kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyenler de haftaya istediği rakamları görür inşallah
sevvdaacım tebrikler birinci sensin galiba .......
nilgüncüm sana bi arkadaş da demiş uzun uzun yazacağım
filiz ortim tebrikler hakkında hayırlısı olsun
arkadaşlar gece eşim demiştim ya kötü diye gece 4 te acile gitti serum bağlandı ve hala biraz kötü kızım kardeşim eşim derken 3 gündür helak olduk ama bunada şükür birazdan tekrar dönerim şimdi biraz onlarla ilgileneyim çay faslı....
gelelimm banaa:44::44::44::44::44:
geçen hafta kaçtım hatırlayamadım
64.2 olabilirimm
bu hafta 64.6:78::78::78:
gelen:400 grr
bugün önceki gittigim diyetisyene gitmek için randevu aldım ve 120 tl olmuş
yuh dedimm yaa 12 tl idi zam geldi diyorr
açıkcasıı bildiigm şeyleri dinlemek için 120 lira vermek saçma geldii
banu canım şeker fazla değil tam verdiğim ölçülerde yap inan yemeye doyamayacaksın.
tülin tatlım evet kararlıyım ama yemek yersem azıtıyorum.öğlen yorgunluktan dinlenirken tv karşısında canım hep yemek istiyor.en iyisi k ya başlamak.gerekirse yer yatarım 1 saat sonra spor yaparım.
ikinizde haklısınız aslında 5 te kalkmanın bir anlamı yok.ama 5 te kalkma sebebim sadece sizi okumak değil.kalkar kalkmaz hazırlanmak bana göre değil.çünkü sadece kendim olsam 7 ye çeyrek kala kalkarım 7.10 da çıkış zaten.ama kızları ve eşyalarını da hazırlıyorum.eşime çay koyup sofra hazırlıyorum.erken kalkıp cappucino yada kahve içip internete yada tv ye bakıp bi kendime geliyorum.sonra yavaş yavaş acele etmeden eşyaları hazırlıyorum.makyaj saç yap falan ancak hazırlanıyorum.kahve içince de canım kahvaltı istemiyor.diğer öğretmen arkadaşlarla beraber 8.20 de tenefüse çıktığımızda yapıyoruz kahvaltıyı.daha önce de k ile yaptım.yazmadım ama.benim zaten sabah ve öğlenim iyi .ama spor yapmamam,su içmemem sorun burada.kaçamaklar var tabiki ama asla fazla değil.
banucuğum sabahçıyım evet 7.40 -12.30 arası dersteyim.eve gelmem 1 i buluyor.
kızlarrr bir sürü alıntı yapmıştım fakat vazgeçtim k.bakmayın nolurr
çok ama çok moralim bozukkkk
çok yakın bi arkadasımla(daha dogrusu yine ben öyle zannetmişimm)
bayagı bir tartıştıkk kadın beni çıldırtıyo yaa deliricimm yemin ederim deliricemm
Allah benim belamı versin ki tuttum bide onu b-fite yazdırdım
yüzünü bile görmeye tahammülümm yokkkk
beni çileden çıkardı yemin ediyorummmmm
şimdi size bi sorum olucak yarın b-fitte karşılaşıcaz ve biliyorum ki o kadar insanın içinde bir sürü şey söylicekk
şimdi ben bu karıyı bi güzel dövüp agzını burnunu kırıyım mi?
yoksa annem dedii ki sakın kızımm,, yürü git yoluna senin seviyene inemicem de dedi..
yada açıyım agzımı yumuyum gözümü napıyımm allah aşkına bi fikir verinn sıkıntıdan çıldırmak üzereyimmmm
evet karnım gucurduyor ama yemeyeceğim ben irademe hakimimdir bunuda başarıcam
herkese kolay gelen diyetler
nasılsınız kızlarrrrr
ne var ne yokkkk?
ortilerimmm nilgünümmm, filizimm, ayşemm,nuranımm napıyosunuzzz canlarımm?
bugün çok mutluyum çokkkk
Rabbim her daim böyle yüzümü güldürsün inşşşş.
hepimizin yüzünü güldürsün inşşşşş.
filizimmmm hakkında hayırlısı olsun canımm
inşşş. bebişin kucagında evine döndüğündede
kızlar ben dogurdum bebegimi yazmayı nasip etsin yüce Rabbim inşşşşş.
hayırlısı ile bi evlat sahibi olmanı canı gönülden isterim arkadasımm
inşş. dualarımız kabul olurrr
canım güzel mübarek günün hürmetine tüm duaların kabul olsun,Allah hayırlısıı versin hakkında,tez zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallah...sevgiyle dua ile filizim............
canım Rabbim en kısa zamanda bebişini kucaqına almayı nasip etsin..dualarımız seninle güzelim hayırlı ve müjdeli haberlerini bekliyoruz..
sevgili juu
insallah insallah dilerim en kısa zamnda sağlıkla sıhhatle olur hersey
inşallah canım inşallah dileğin gibi olur herşey . Rabbim dilediğin gibi bebeğini kucağına nasip etsin inşallaaahhhhh.çok mutlu oldummm
canım aynen al ver al ver hep onsan
tüüü maşallaaaahhhhhhh
günaydın kızlar gününüz güzel olsun....
bizim grupta bebek isteyen arkadaşlar çoğaldı.allah en kısa sürede sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin.bizim bebeklerimizede can sağlığı versin...bu duyguyu allahım isteyen herkese nasip etsin,anlatılamaz....
selam kızlar, nasılsınız
geçmişi okudum hızlıca
izlem hoşgeldin, özlettin kendini
filizcim bugünde salonu yapıcam bitecek temizlik
sevdamcee canım Allah sana ve isteyen herkese çocuk sevgisini tatmayı nasip etsin inşallah
deryacım gerçekten çok güzel şeyler yapıyorsun, fotoğraf makinesi çok hoş olmuş
füsuncum çok güzel menülerin var pes etmeden devam ediyorsun tebrik ederim
nilgüncüm geçen sefer kek tarifini ben de yazmamıştım bu sefer kopyaladım. teşekkürler canım. dediğin gibi eşin gidince düzene sokarsın diyet işini inşallah
ayşecim kızının daha iyi olmasına sevindim
(juu) filizcim tedavinden güzel bir sonuç alırsın inşallah
kilo veren tüm arkadaşları tebrik ederim
Slmmmmm cnm inankiii bu ozlemi ceken biri olarak sana bol bolllll duaa edicem rabbim emeklerini bos cikarmasin bende o kilolarrda basliyacagim tedaviyee hayirlisiylaaaa Hangi merkezde oluyosun cnm tedavini
kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyenler de haftaya istediği rakamları görür inşallah
arkadaşlar gece eşim demiştim ya kötü diye gece 4 te acile gitti serum bağlandı ve hala biraz kötü kızım kardeşim eşim derken 3 gündür helak olduk ama bunada şükür birazdan tekrar dönerim şimdi biraz onlarla ilgileneyim çay faslı....
canlarımmm güzel dilekler ve dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür edrim
juuu
cnmm tedavin güzel sonuçlanırr inşşalahh
bebeişini kucagına alırsınn sen ve bütün bebek özlemi çekenlerr
kilo bildirimi:
baslangıc: 93
gecen hafta: 78.5
bu hafta:76.4
gelen: 2.100
t.giden:16.6
hedef: 58
boy:167
spor:180dk
canım ikinizedeBAŞLANGIÇ:86
GEÇEN HAFTA:77.700
BU HAFTA : 75.300
GİDEN: 2.400
TOPLAMDA GİDEN: 10.700
HEDEF: 55
BOY: 1.60
BEDEN: 42-44
SPOR: 350 DK.
denizcim bu sıkıntılar içinde kilo verememen normal kendini boş yere kasma hayırlısıyla taşınıp yerleşince eski düzenine dönersin....selam kızlar yogunluktan giremiyorum .biraz terslikler oldu evle ilgili normalde yarın taşınmayı düşünüyorduk ama mutfak dolapçımın seçtiğim tezgah yerine kafasına göre elinde o taş yok diye dilediği alakasız tezgahı yapınca bizde iptal ettik ve yeni tezgah için başka birisini bulduk bikaç gün uzayacak taşınma işi hem bedenen hemde kafa olarak çok yoruldum buraya ugrayamıyorum kusura bakmayın lütfen
6 haftadır yerimde sayıyorum buraya gelip yeteri kadar paylaşımdada bulunamıyorum listeden bir müddetliğine çıksam iyi olacak gibi boşuboşuna deryacım sana zahmet vermek istemiyorum canım 2 gün tutsam 3 gün salıyorum ne zormuş son kilolar insanın isteği hevesi bitiyor
sevdacım kadın toplum içinde konuşacak gibi dengesizse elbette sende alta kalmayıp tabi onun seviyesine inmeden cevabını verirsin. sakın kendini kaybetme yoksa sen haksız duruma düşersin canım....kızlarrr bir sürü alıntı yapmıştım fakat vazgeçtim k.bakmayın nolurr
bayagı bir tartıştıkk kadın beni çıldırtıyo yaa deliricimm yemin ederim deliricemm
şimdi size bi sorum olucak yarın b-fitte karşılaşıcaz ve biliyorum ki o kadar insanın içinde bir sürü şey söylicekk
yoksa annem dedii ki sakın kızımm,, yürü git yoluna senin seviyene inemicem de dedi..
yada açıyım agzımı yumuyum gözümü napıyımm allah aşkına bi fikir verinn sıkıntıdan çıldırmak üzereyimmmm
kızlarrr bir sürü alıntı yapmıştım fakat vazgeçtim k.bakmayın nolurr
canım ben nisanda başladım 93 kg ile. buraya geldiğimde 82 idim. bayramdan sonra tabi gezmelerden şaştım anca 1 kg verdim bu ay. ama hede en az 60hoşbulduk canım.canan karatay hoca ekmek yenmeyecek yerseniz çabuk acıkırsınız dedi gerçekten öyle ya psikolojik ya da doğru :)sen ne kadar zamanda 75 indin canım.ben 75 görsem şükredecem
canım kahvaltıda ye ekmeğini. diğer öğünlerdede pilav makarna yiyeceksen tabi bunlar 2 yk. ekmeği bırak. dengele böylece canım. ben karatay değilde ona benzer bi diyet yaptım. 15 gün peynir dışında süt ve ürünleri ve hiçbir bakliyat unlu gıda yemedim. şekerde sıfırdı. 15 gün dayandım ama tekrar az az başlayınca baktımki ekmeksizde oluyo. sende dene canım.kızlar ben ekmek yemeden kahvaltı yapamıyorm sebze veya etli yemekleri yiyemiyom illa bi dilim olcak her öğün artık sabah iki öğlen akşam yarım yarım yiyorumm hakşkaten de acıktırıyor ekmek napıcaz acıktırmayan iştahı kesen bişey vamı yaaa
teşekkürler canım hoşgeldin ben tülin.sağlıklı diyetler hepinize
canım bence ekmek çok olmuş.dolma yanında yemeseydin. ekmekte çabuk acıktırıyo çünkü. ama güzel yinedeeİyi geceler arkadaşlar
kahvaltı: 1 dilim tam tahıl peynir 1 yeşil çay (8:30)
öğlen 11.45 dışarı çıkacağım için erken yedimm
2 biber dolması 1 dilim tam tahıl
ara çok acıkmıştım ellerim titriyordu 1 adet halk ekmekten altın ekmek aldım ne olduysa ondan sonra oldu ve şeker krizim tuttu sanımm
ara 1 kahve
akşam 1 kase mercimek avuç içi kadar tavuk ve ekmek olmadığı için 2 dilim beyaz ekmek
ara: 1 adet kaymaklı bisküvi
1 incir,yarım ceviz
1 bardak sü
bizim orda bi laf var canım deliyle deli olma anneni dinle
mehaba canım zayıflayalım tabi. hoşgeldin ben tülinmerhaba arkadaşlar 3 aydır diyet yapıyorm, 6.5 kilo verdim yaklaşık 30 kg daha vermem gerek.. burda beraber zayıflayabilir miyiz acaba? aranıza katılabilir miyim?
o zaman şöyle yapayım..
5.45 kalkış.
ballı elma sirkeli su.
8.20 : 1 dilim tb ekmeği,peynir ,domates,salatalık,roka veya maydonoz
11.00: kuru üzüm,kayısı veya fındık 1 avuç
13.00 : ballı sirkeli su (biraz balı fazla olur enerji verir)
13.30-14.30 : 1 saat spor
14.45 : k-flakes ve süt
15.30: callanetics (başladım bırakmak istemiyorum)
16.10- 17.00 : ev işi,yemek
kızları almaya gidiyorum..
18.00 : tavuklu ,ton balıklı vs salata.ayran yada sebze yemeği yoğurt/salat/ayran gibi
21.00 : 1 bardak tarçınlı süt
yada ballı elma sirkeli su
form çayı içilecek
3 lt su içilecek
2 kupa yeşil çay içilecek
nasıl sizce olur mu?
canım çok çok geçmiş olsun. hep aynıyız. biz 15 gün oldu daha öksürük burun devam. ıhlamur kuşburnu banamısın demiyo inan.günaydın kızlarrrrrr
bendee sabahçıyım tülincim erkenden kalktım benim bebelerde grip oldular bi kurtulamadık hastalıktan yaaa
agız göz akıp duruyorr
:44::44:
günaydın kızlar
tülincim seninle diyete başlayan kilolu bir tanıdığın vardı onu teşvik ediyordun.o ne durumda ilerleme var mı,yerinde mi sayıyor?
banucum ben cumartesi günleri çalışıyorum hatta pazarları dönüşümlü 2-3 haftada bir pazar çalışıyorum...önceden karar verilirse ona göre buradaki programımı değiştiririrm...Ankara'da olan sen ben-arzu var sanırım kızlar Ankara'da olana bizimle buluşmak isteyen başka arkadaşlar varsa memnun oluruz güzel bir buluşma olur...
tatlım bazen en yakın arkadaşlarımız dediğimiz insanlar bile bizi alt-üst edebiliyor ve kimse ile çirkefleşmiyeceğim dediğin konularda bile çirkefleştiriyorlar insanı....yüzünü görme,sesini duyma,istemiyorsan asla konuşma ama polemiğe girme,yüzyüze gelirsen girersin insan kendine hakim olamaz ama yanyana gelmemeye çalış...b-fit saatleri çok esnek onun olmayacağı zamanları seç,zaten orada tartışamazsın sahibeleri mutlaka asi tarafı uyarır,uyarılma ,sen asi olma,hanımefendiliğinden ödün verme...sen onsuz saatleri seç hatta ilk girdiğinde varsa hemen terket orayı,sakın güzelim ..svda ne fena,ne çirkef aman aman dedirtcek konuma gelmesin olay...çok üzüldüm Allah böyle insanları hayatımıza sokmasın...kızlarrr bir sürü alıntı yapmıştım fakat vazgeçtim k.bakmayın nolurr
canım inşallah hazirana kadar dediğin gibi çıtır olursun,kolay gelsin diyorum iradeni bozma ,bu arada ben Gülay....merhaba arkadaşlar 3 aydır diyet yapıyorm, 6.5 kilo verdim yaklaşık 30 kg daha vermem gerek.. burda beraber zayıflayabilir miyiz acaba? aranıza katılabilir miyim?
gayet güzel,biraz pahalı mı ne
valla bu anlattıkların bizce güzel olurda sen uygulucan dimi arkadaşım,bana kızmamış olmana sevindim ,ama iyi oldu bakayşeciğim ellerin dert görmesin ne kadar çok şey yazmışsın.geçen sene endokrine gittiğimde bana 1400 kalorilik liste vermişti.o zman kahvaltıya uyuyordum.şöyle yapayım.evden çıkmadan kahvaltı yapamam hem acıkırım sonra hem de 8 de yapmaya alıştım.bugün tb ekmği ve kaşar götürdüm ya okula domates maydonoz falan da koyayım.10 dk da yemeye çalışırım hızlıca.
sınıfta desen biliyorsun sürekli tahtayı kullanıyorum ve sınıfta dolaşıyorum.yoksa öğrenci dinlemez.inan varya pedometrem var.takim onu yarın ne kadar adım attığımı yazayım size.kesinlikle çok hareketliyim ama öğleden sonra yada akşam çay yanında yediğim 1 kurabiye beni engelliyor sanırım.
mesela su içmeme.asıl sorun bu.sanırım yağlarım bu hareketlilik de yansa da su içmediğim için yağlarım vücuttan gitmiyor.kendimde şu an gördüğüm en büyük eksiklik su ve spor.
o zaman şöyle yapayım..
5.45 kalkış.
ballı elma sirkeli su.
8.20 : 1 dilim tb ekmeği,peynir ,domates,salatalık,roka veya maydonoz
11.00: kuru üzüm,kayısı veya fındık 1 avuç
13.00 : ballı sirkeli su (biraz balı fazla olur enerji verir)
13.30-14.30 : 1 saat spor
14.45 : k-flakes ve süt
15.30: callanetics (başladım bırakmak istemiyorum)
16.10- 17.00 : ev işi,yemek
kızları almaya gidiyorum..
18.00 : tavuklu ,ton balıklı vs salata.ayran yada sebze yemeği yoğurt/salat/ayran gibi
21.00 : 1 bardak tarçınlı süt
yada ballı elma sirkeli su
form çayı içilecek
3 lt su içilecek
2 kupa yeşil çay içilecek
nasıl sizce olur mu?
ilk bana yaparsın kesin o kızmalarısağol zümrem iyiki varsınız çok öpüyorum iyi geceler sana.dediğin gibi plan yapınca her şey daha düzenli oluyor.hafta sonu da dikkat edyim .eşim pazar akşamı gidecek 10 gün izin almış.benim başlangıcım olur inşallah.eski günlere döneyim de kızayım yine kaçamak yapanlara :))))))
GÜNAYDIN eski takimim.... nasilsiniz
günaydın kızlar
walla bu hafta çok güzel kilolar gitmiş hepinizi tek tek tebrik ediyorum.kocaman öpüyorum:)
sevdacım niye bu kadar sinirlendirdi seni...anlamadım b-fit 'e yazılmasına yardımcı olacak kadar samimiyken nasıl bu hale gelebiliyor ilişkiler...bende annene katılıyorum.baktın çok üstüne geliyor saçından tut sürükler:)dermişim şaka şaka yanından uzaklaşşş...durduk yere laf atma kendi konuşsun kendi dinlesin...
ayşecim çok geçmiş olsun walla okul dönemi başladı düzene girdin tatil sana hiç yaramıyor 1 hafta düzenli yapamamıştın diyetini...şimdi eski ayşe aramıza katıldı...bu aralar resim eklemiyorsunn...
nilgün canım 5:45 te kalkma mı walla süpersin maşallah bünyen bu tempoya ii dayanıyor.akşam kaçta yatmayı düşünüyorsun.biliyorsun düzenli uykuda kilo veriminde çok faydalı...kendini çok sıkıp bunaltma,müsli ve mevye yersin öğlen okulda...aralarda da kuru incir,kayısı...eşin izninde memlekete mi,gidecek?niye sizinle aynı dönem almadı birlikte tatil yapmadınız....kızlar içinde ii olurdu,sizin için de....
izlem canım benimde kendime ait şişem var kafaya dikip lıkır lıkr içiyordum fakat havalar soğudu canım hiç içmek istemiyor.wc sürekli gitmek bile içimi donduruyor...ben bişey duymuştum suyu oturarak yudum yudum içmek gerekiyormuş yağlar gitmesi için benim gibi içilirse idrarla hemen çıkıyormuş...bende tekrar yeşil çay içmeye başladım ve bu aralar sace nescafe çok içiyorum zararlı olduğunu biliyorum fakat içmeden yapamıyorum kokusu süper çikolata yer gibi düşünüyorum:)
yağmur çizmeleri almıştım fuşya rengi hamile kalınca bacaklarım o kadar tombullaştı ki çuk diye baldırıma oturdu giyemedim...bu yıl kısmetse giyeceğim ama iş yerine çok tuhaf kaçar artık haftasonu giyeceğim ama neyle kombin edeceğim karar veremedim kot elbise altına mus çorap mı giysem?keşke zayıf olsam mus çorap,şortla giysem...
tülincim seninle diyete başlayan kilolu bir tanıdığın vardı onu teşvik ediyordun.o ne durumda ilerleme var mı,yerinde mi sayıyor?
aramıza katılan yeni arkadaşlar hoşgeldiniz sefalar getirsiniz....amaç ne olursa olsun bebek,sağlık,güzellik yada kendini daha çok beğenmek için inş.herkes istediği kilosuna kavuşur ve mutlu olur...kilo olduğundan yaşça daha büyük gösteriyor insan,alışverişe çıkmak bişey bulalamak ve herkesin olumsuz bişmiş bilmiş konuşmaları insanı hasta ediyor...umarım tez zamanda hedefimize ulaşırız sağlıkla...
banucum ben cumartesi günleri çalışıyorum hatta pazarları dönüşümlü 2-3 haftada bir pazar çalışıyorum...önceden karar verilirse ona göre buradaki programımı değiştiririrm...Ankara'da olan sen ben-arzu var sanırım kızlar Ankara'da olana bizimle buluşmak isteyen başka arkadaşlar varsa memnun oluruz güzel bir buluşma olur...
filizcim evet eski ayşe geri döndü birde şu hastalıklları bir atlatalım inanıyorum herşey daha güzel olacak....çok geçmiş olsun cnm...şimdi nasıl oldu serum iyi geldimi...eşinin rahatsızlıqı ne bilmiyorum ama havalar çok serinledi..gün içinde kısa kollu gezerken sabahları üşüyor insan...çok dikkat etmek lazım..tekrar geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?