80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol zümrem iyiki varsınız çok öpüyorum iyi geceler sana.dediğin gibi plan yapınca her şey daha düzenli oluyor.hafta sonu da dikkat edyim .eşim pazar akşamı gidecek 10 gün izin almış.benim başlangıcım olur inşallah.eski günlere döneyim de kızayım yine kaçamak yapanlara :))))))

evet karnım gucurduyor ama yemeyeceğim ben irademe hakimimdir bunuda başarıcam

herkese kolay gelen diyetler

ayşecim geçmiş olsun
soğuk algınlığı filan mı, kendine dikkat et canım yaa, sana da geçmesin
ayrıca verdiğin kilo için çok tebrik ederim harika gidiyorsun...

o ne ku öle
12 den 120 ye yanına bir sıfır koyduk ne var ki demediler mi
yuuhh yaa diyetisyenler böyle özel için normal de 12den 120ye çıkması hem komik hemde düşündürücü yani :26::26::26:

nilgüncüm sabah çok erken kalkıyorsun inani bu senin için bir avantaj
keşke bende öyle kalkabilsem ama nerdeee
eşime 7de kahvaltı hazırlıyorum
kendim yemiyorum tekrar yattığım için
ama kalkar kalkmaz ağzıma ya bir ceviz ya 2-3 fındık ya kuru kayısı atıyorum ki metebolizmam erken çalışsın
sende öyle yap madem kahvaltı yapmıyorsun, kuru incir yada kuru kayısının arasına bir ceviz koy ye

aman suyu ihmal etme canım, ben oje ile yazdım üzerine
iz diye, kimse içmez o şişelerden, 2 lt bitiririm fazlasını da içmeye çalışırım işe yarıyor ne kadar içtiğini görüyorsun

wallahii hayatım konu da çok önemli tabii
eğer milletin içinde sana bişiy söylerse ağzını burnunu kırmak yerine
lafınla oturt yerine, ben hiç duymazlıktan gelenlerden olamadım ne güzel olabilmek ama
eğer haklıysan hakkını yedirme sakın, ama çok da sınırı aşma haklıyken haksız duruma düşersin kuşum benim
canını sıkma, aldırmıyormuş gibi inadına kahkahalar at

evet karnım gucurduyor ama yemeyeceğim ben irademe hakimimdir bunuda başarıcam

herkese kolay gelen diyetler

karnın gurulduyorsa asla o şekilde yatma
2-3 yudum light yada yarım sağlı süt iç, hem hazımsızlığa iyi gelir
hemde miden guruldamaz rahat uyursun

kızlar havalar biraz soğuyor artık su tüketmeler azalacak
ben ne kadar içtiğimi azaltıp çoğaltmam gerektiğini şöyle anlıyorum
2 tane 1er lt lik şişe koydum, biri dolapta biri dışarda
üzerine ojeyle ismimi yazım
kimse içmez ondan böylece ne kadar içtiğimi ölçüyorum...
2 gündür iksirimi de yaptım, iyi oldu bol bol sıvı

bu cappy gerçek parçacık meyve suları varya, onların şişeleri güzel oluyor geniş ağızlı 1lt

pazartesi spora gidicem yaa, hangi gruplar var, başladılar mı bilmiyorum ama bi araştırıcam pazartesi
havalar iyice soğumadan iyi olur gitmek bikaç ay

günaydın arkadaşlar...
bakıyorumda güzel kilolar verilmiş hepinizi tebrik ediyorum
veremeyenlerde haftaya inşş.

canım güzel mübarek günün hürmetine tüm duaların kabul olsun,Allah hayırlısıı versin hakkında,tez zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallah...sevgiyle dua ile filizim............

canım Rabbim en kısa zamanda bebişini kucaqına almayı nasip etsin..dualarımız seninle güzelim hayırlı ve müjdeli haberlerini bekliyoruz..

sevgili juu
insallah insallah dilerim en kısa zamnda sağlıkla sıhhatle olur hersey

inşallah canım inşallah dileğin gibi olur herşey . Rabbim dilediğin gibi bebeğini kucağına nasip etsin inşallaaahhhhh.çok mutlu oldummm

canım aynen al ver al ver hep onsan

tüüü maşallaaaahhhhhhh

Slmmmmm cnm inankiii bu ozlemi ceken biri olarak sana bol bolllll duaa edicem rabbim emeklerini bos cikarmasin bende o kilolarrda basliyacagim tedaviyee hayirlisiylaaaa Hangi merkezde oluyosun cnm tedavini

juuu
cnmm tedavin güzel sonuçlanırr inşşalahh
bebeişini kucagına alırsınn sen ve bütün bebek özlemi çekenlerr

canlarımmm güzel dilekler ve dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür edrim yanımda olduğunuzu bilmek beni duygulandırdı :85: hepinizi çok seviyorum böyle bi ortamda olmam büyük bi şans, inanınki bu özlemim bitsinde sonucu isterse 95 olsun nasılsa kilodan kurtulmanın yollarını öğrendik hep birlikte
kilo bildirimi:

baslangıc: 93
gecen hafta: 78.5
bu hafta:76.4
gelen: 2.100
t.giden:16.6
hedef: 58
boy:167
spor:180dk

BAŞLANGIÇ:86
GEÇEN HAFTA:77.700
BU HAFTA : 75.300
GİDEN: 2.400
TOPLAMDA GİDEN: 10.700
HEDEF: 55
BOY: 1.60
BEDEN: 42-44
SPOR: 350 DK.

canım ikinizede tüüüüüü nazar deymez inşşş....

denizcim bu sıkıntılar içinde kilo verememen normal kendini boş yere kasma hayırlısıyla taşınıp yerleşince eski düzenine dönersin....

sevdacım kadın toplum içinde konuşacak gibi dengesizse elbette sende alta kalmayıp tabi onun seviyesine inmeden cevabını verirsin. sakın kendini kaybetme yoksa sen haksız duruma düşersin canım....
ayşecim sanada geçmiş olsun skıntılı günler geçirmişsin dikkat ette sende yakalanma canım, şimdi iyilerdir umarım, buna rağmen kilo verbilmen çok güzel

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben filiz
unuttuklarım varsa kusura bakmayın, kendinize iyi bakın görüşürüz :80:

Son düzenleme:
GÜNAYDDDIIIINNNNN hava çok soğuk cicilerr donuyorummmm.hemen ballı tarçınlı suyumu yaptım sıcacıkkk içiyorummm. e hadi kalkın diyemiyorum hafta sonu oldugu için. yatınnnn gari bugun

canım bide samimi arkadaşın ölemiiiii. bende zamanla çok kazık yedim yedim daha akıllanmadım.umarım sen erken akıllanırsın. toplum arasında tartışmak hiç hoş olmaz. sen onada burası yeri değil başbaşa yapalım tartışmamızı de. yok ısrarlıysa seni duymuyorum de ve işine devam et canım.üzülsennmi kızsannı belli değil.sabret canım

hoşbulduk canım.canan karatay hoca ekmek yenmeyecek yerseniz çabuk acıkırsınız dedi gerçekten öyle ya psikolojik ya da doğru :)sen ne kadar zamanda 75 indin canım.ben 75 görsem şükredecem
canım ben nisanda başladım 93 kg ile. buraya geldiğimde 82 idim. bayramdan sonra tabi gezmelerden şaştım anca 1 kg verdim bu ay. ama hede en az 60
canım kahvaltıda ye ekmeğini. diğer öğünlerdede pilav makarna yiyeceksen tabi bunlar 2 yk. ekmeği bırak. dengele böylece canım. ben karatay değilde ona benzer bi diyet yaptım. 15 gün peynir dışında süt ve ürünleri ve hiçbir bakliyat unlu gıda yemedim. şekerde sıfırdı. 15 gün dayandım ama tekrar az az başlayınca baktımki ekmeksizde oluyo. sende dene canım.

sağlıklı diyetler hepinize
teşekkürler canım hoşgeldin ben tülin.

canım bence ekmek çok olmuş.dolma yanında yemeseydin. ekmekte çabuk acıktırıyo çünkü. ama güzel yinedee
merhaba arkadaşlar 3 aydır diyet yapıyorm, 6.5 kilo verdim yaklaşık 30 kg daha vermem gerek.. burda beraber zayıflayabilir miyiz acaba? aranıza katılabilir miyim?
mehaba canım zayıflayalım tabi. hoşgeldin ben tülin

canım menü güzelde. sen o yorgunlukla 13.30da nasıl spor yapacaksın. ya 6 saat zaten yürüyeceksin sınıfta. gel callanı yap hergün. ama sporunu hafta sonuna kaydır. bide iyi hissedersen yap sporunu.suyunu artır bolca. sirkeli suyuda 3 defa çok gördüm ben. okuldan çıkarken süt iç bence canım

günaydın kızlarrrrrr
bendee sabahçıyım tülincim erkenden kalktım benim bebelerde grip oldular bi kurtulamadık hastalıktan yaaa
agız göz akıp duruyorr

izlemcim
diyetisyen degişmiş neymiş yag su ölçümü yapılıyormuşşş filan filan yani açıkcası bu kadar kilo veridm
kalan 3-5 içindee hiççç okadar para veremiycem yani

nilgün
bencede cnm ya bak sen erken kalkma okadar bizi okumak için
ve sipero 13:30 da yapamazsın sanırım 5-6 arası daha uygun olurr
tabi bilemiyorum çocuklar kaçta geliyor filan amaa hani sen daha iyi ayarlarsın

sevdaa
ay cnmm ya vallahi hiç muhattap alma
gerekirse bir iki laf söyleee bende şöle umursamayan tilerden olmak çok isteridm ama olamıyoruz işte
ennn yakın zamanda bunalrı yaşamış biri olarak gerçekten insanın sinirleri çok bozuluyor

kızlarrrrr ben bi türlü toparlayamıyorum yahuuu
tekrardan monti diyetimi yapsam diye düşünüyorum ama bilemiyorumkii:44::44::44:

GÜNAYDIN eski takimim.... nasilsiniz

Günaydın kızlar..Dün tartılmayı unutmuştum..

Bildirim

Başlangıç 87
Geçen Hafta 74.9
Bu hafta 75.2
Gelen 300 gr
Toplamda Giden 11.8
Hedef 68
Spor yok
Boy 1.77
Beden 44

günaydın kızlar

walla bu hafta çok güzel kilolar gitmiş hepinizi tek tek tebrik ediyorum.kocaman öpüyorum:)

sevdacım niye bu kadar sinirlendirdi seni...anlamadım b-fit 'e yazılmasına yardımcı olacak kadar samimiyken nasıl bu hale gelebiliyor ilişkiler...bende annene katılıyorum.baktın çok üstüne geliyor saçından tut sürükler:)dermişim şaka şaka yanından uzaklaşşş...durduk yere laf atma kendi konuşsun kendi dinlesin...

ayşecim çok geçmiş olsun walla okul dönemi başladı düzene girdin tatil sana hiç yaramıyor 1 hafta düzenli yapamamıştın diyetini...şimdi eski ayşe aramıza katıldı...bu aralar resim eklemiyorsunn...

nilgün canım 5:45 te kalkma mı walla süpersin maşallah bünyen bu tempoya ii dayanıyor.akşam kaçta yatmayı düşünüyorsun.biliyorsun düzenli uykuda kilo veriminde çok faydalı...kendini çok sıkıp bunaltma,müsli ve mevye yersin öğlen okulda...aralarda da kuru incir,kayısı...eşin izninde memlekete mi,gidecek?niye sizinle aynı dönem almadı birlikte tatil yapmadınız....kızlar içinde ii olurdu,sizin için de....

izlem canım benimde kendime ait şişem var kafaya dikip lıkır lıkr içiyordum fakat havalar soğudu canım hiç içmek istemiyor.wc sürekli gitmek bile içimi donduruyor...ben bişey duymuştum suyu oturarak yudum yudum içmek gerekiyormuş yağlar gitmesi için benim gibi içilirse idrarla hemen çıkıyormuş...bende tekrar yeşil çay içmeye başladım ve bu aralar sace nescafe çok içiyorum zararlı olduğunu biliyorum fakat içmeden yapamıyorum kokusu süper çikolata yer gibi düşünüyorum:)
yağmur çizmeleri almıştım fuşya rengi hamile kalınca bacaklarım o kadar tombullaştı ki çuk diye baldırıma oturdu giyemedim...bu yıl kısmetse giyeceğim ama iş yerine çok tuhaf kaçar artık haftasonu giyeceğim ama neyle kombin edeceğim karar veremedim kot elbise altına mus çorap mı giysem?keşke zayıf olsam mus çorap,şortla giysem...

tülincim seninle diyete başlayan kilolu bir tanıdığın vardı onu teşvik ediyordun.o ne durumda ilerleme var mı,yerinde mi sayıyor?

aramıza katılan yeni arkadaşlar hoşgeldiniz sefalar getirsiniz....amaç ne olursa olsun bebek,sağlık,güzellik yada kendini daha çok beğenmek için inş.herkes istediği kilosuna kavuşur ve mutlu olur...kilo olduğundan yaşça daha büyük gösteriyor insan,alışverişe çıkmak bişey bulalamak ve herkesin olumsuz bişmiş bilmiş konuşmaları insanı hasta ediyor...umarım tez zamanda hedefimize ulaşırız sağlıkla...

banucum ben cumartesi günleri çalışıyorum hatta pazarları dönüşümlü 2-3 haftada bir pazar çalışıyorum...önceden karar verilirse ona göre buradaki programımı değiştiririrm...Ankara'da olan sen ben-arzu var sanırım kızlar Ankara'da olana bizimle buluşmak isteyen başka arkadaşlar varsa memnun oluruz güzel bir buluşma olur...

çok geçmiş olsun cnm...şimdi nasıl oldu serum iyi geldimi...eşinin rahatsızlıqı ne bilmiyorum ama havalar çok serinledi..gün içinde kısa kollu gezerken sabahları üşüyor insan...çok dikkat etmek lazım..tekrar geçmiş olsun...

dünkü menüm

sabah-->1 kk peynir,1 domates,1 salatalık,1 tk incir reçeli,2 dilim kepek ekmeği,1 yumurta sahanda
ara-->nescafe
öğle-->taze meyva(10 tane siyah üzüm,yarım şeftali,yarım muz)yulaf ezmesi-süt
ara-->2 bardak yeşil çay,metro yer fıstıklı
akşam-->2 baget haşlama(sebzeli),patlıcanlı bulgur pilavı 5 yk
arada-->çokomik-şekersiz2 bardak çay

günaydın kızlarrrrrr
bendee sabahçıyım tülincim erkenden kalktım benim bebelerde grip oldular bi kurtulamadık hastalıktan yaaa
agız göz akıp duruyorr
:44::44:
canım çok çok geçmiş olsun. hep aynıyız. biz 15 gün oldu daha öksürük burun devam. ıhlamur kuşburnu banamısın demiyo inan.

canım ablamı hatırlamana sevindim saol canım. oda ben gaz verirsem yapıyo vermessem kaçamaklı gidiyo işte. önceden her sabah arıyodu benimde ilk sorum "kaç kilosun "oluyodu.şimdi dikkat etmiyoya aramıyo sabah ben ona liste verirsem yapıyo aslında şöyle uygun bi liste bulsam oda bende yapcaz inşallah.

bende ankaralı sayılırım.28 yıldır ordayız.yani ailem orda. bende oralarda olursam çok isterim sizinle olmayı.

tatlım bazen en yakın arkadaşlarımız dediğimiz insanlar bile bizi alt-üst edebiliyor ve kimse ile çirkefleşmiyeceğim dediğin konularda bile çirkefleştiriyorlar insanı....yüzünü görme,sesini duyma,istemiyorsan asla konuşma ama polemiğe girme,yüzyüze gelirsen girersin insan kendine hakim olamaz ama yanyana gelmemeye çalış...b-fit saatleri çok esnek onun olmayacağı zamanları seç,zaten orada tartışamazsın sahibeleri mutlaka asi tarafı uyarır,uyarılma ,sen asi olma,hanımefendiliğinden ödün verme...sen onsuz saatleri seç hatta ilk girdiğinde varsa hemen terket orayı,sakın güzelim ..svda ne fena,ne çirkef aman aman dedirtcek konuma gelmesin olay...çok üzüldüm Allah böyle insanları hayatımıza sokmasın...
merhaba arkadaşlar 3 aydır diyet yapıyorm, 6.5 kilo verdim yaklaşık 30 kg daha vermem gerek.. burda beraber zayıflayabilir miyiz acaba? aranıza katılabilir miyim?
canım inşallah hazirana kadar dediğin gibi çıtır olursun,kolay gelsin diyorum iradeni bozma ,bu arada ben Gülay....
gayet güzel,biraz pahalı mı ne
valla bu anlattıkların bizce güzel olurda sen uygulucan dimi arkadaşım,bana kızmamış olmana sevindim ,ama iyi oldu bak
ilk bana yaparsın kesin o kızmaları bazen hakediyom kuzum
GÜNAYDIN eski takimim.... nasilsiniz

sen varya sen çok kaçaksın,ne gelmiyon kızım sen ...yoksa diyet miyet yokmu heeeeee

günaydın bayanlar.....ben bugün hatta dün de kötüydüm midem bulandı tüm gece ,kuşkularım artıyor.....psikolojikmi bilmiyorum.....gelene kadar bana huuzur yok.....Allahım hayırlısını eyle hakkımda....

tülin canım yine istikrarla devam ediyorsun,kızım sen makinamısın... gidip geliyon düzene hemen giriyon... sırrın ne senin

SÜREKLİ GİRİŞLERDE SORUN YAŞADIĞIM İÇİN SIK YAZAMADIM MAALESEF(( NEDEN BÖYLE BİR PROBLEM OLUYOR BİR TÜRLÜ ÇÖZEMEDİ.,M... DÜN YEDİKLERİM şu şekild:
kahvaltı:bir adet muz ve bir kuru incir
ara:diyet bisküvi
öğlen:mercimek çorbası ve ızgara balık
akşam:muz ve bir tabak sebze yeneği ile bir dilim ekmek
gece:ekmek v beyaz peynir...
gece ne yemeği dediğinizi duyar gibiyim..
ama nön,bet ile çalşıltığım için gece acıkıyorum..
ben 89dan 78 e inim tüm kilolarımı geri aldım.... son bir haftadır yekrar başladım. 87.2 ile başladım en son 86.6 idim..dün evde olmadığım için tartılmadım yarın aç tartılayım diyorum.. bu hafta zor geçti benim için ama 5 günde 3 nön,bete ragmen lesli ile bir mil yaptım 2 gün..benim gibi tembel biri için öok iyi..ne zaman tatlı yemek istesem forumu açıyorum ve zilerden birilerinin başarı hikayesi ile yemekten vaz geçiyorum...

Merhabalar,güzel kilolar gidilmiş,dün bir kaç sayfa okumuştum ama yazamamıştım.Sevda tebrik ediyorum,maşallah bu hafta çok güzel vermişsiniz.Başka arkadaşlarda vardı,2, 2.1 gibi ama şu anda hatırlayamadım,az ya da çok veren herkesi kutluyorum.Sabit ya da alanlar da moral bozmadan haftaya artık diyelim.Ben de bu hafta(kaçamak az yaptığım halde) sadece 0.2 vermişim ki çarşamba günü 64.1 i görmüştüm.Amaaan neyse hafta devam ederiz,zamanımız bol nasıl olsa...
Ama bugün kendime yeme tatili ilan ettim,uzun zamandan sonra (belki 1 yıl)kahvaltıda 1 tk çilek reçeli ve bal yedim.Ekmek denge idi yine ama 2 dilimdi.Öğlene de döner yiyeceğim,bakalım, başka kaçamaklarım da olabilir.Şimdi de beyaz leblebiyle(1 kase,1 çay bardağından fazla alıyor) çay içiyorum.Nilgün'ün ıslak keki de fırında,pişiyor,ondan da 1 dilim yemeyi düşünüyorum.Bugün böyle,yarın kaldığım yerden diyete devam edeceğim inşallah.

Son düzenleme:

filizcim evet eski ayşe geri döndü birde şu hastalıklları bir atlatalım inanıyorum herşey daha güzel olacak....
eşimde gayet ii kızımda ii kardeşim de ii bu arada bizim gelinde biraz ishal durumları varmış dünden beri ailecek atlattık sayılır herhalde sağlam bir mikrop ailemizi esir aldı...
neyse bunada şükür allahım dermansız dert vermesin....
bu hafta regl olcam bugün yarın hatta bu haftayı da sağlam geçirmem lazım bayram hedefim 73 ..... hafta sonu ve pazartesi sağlam geçtimi artık benden korkun kızlar....
şimdi inanılmaz bir temizlik beni bekliyor spor niyetine......

bu arada filizcim 75 te fotoğraf eklerim son zamanlarda vücudum inanılmaz değişti yani 80 ile 76 arasında bu kadar fark olabilirmi anlamadım ama tabiki sporun hikmeti de bu...
kollarım ve belim bayaaa bi inceldi eşim bile farketti..
hanımmmmmm popo gitmiş diyo geçennnnn.......
dün 1 yıldır görmediğim bi arkadaş ile karşılaştık çokkkkk şaşırdı naptın böyle kendine die hem saç rengi hem zayıflamış olmam .... inanılmaz güzel olmuşsun dedi defalarca.....
yıllardır ilk defa bugün aynada sırtımı beğendim
vs.
vs.
yani kendimi beğenmeye başladımmmmm.........

kızlar benimde iki tane 1.5 luk şişem var izlemin dediği gibi kimseye elletmem o şişeleri...
okulda 1 litre içtimmi eve gelince de onların başına geçiom genelde 3 oluyor bazende 3.5 son hafta yoğunluktan 2 ye düştüğü oldu ama bugün 4 hedefimmmmmmmm....
hadi bakalım temizlik zamanıı.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…