kızlarrrrrr hepinizeee çokkk teşekkür ediyorumm fikir veren herkeseee
allah razı olsun inşşşş.
bu arada şimdi çıkıyorum ama siz fikirlerinizi yazmaya devam edin yarın sabahh erkenden okicamm
yazdıklarınızıı tek tekk :)
tekrar yazan arkadaslarımı çokk öpüyorumm eksik olmayınn
bence gayet güzel bir menü hatta meyve yok bile diyebilirim... aralarda meyve tüketmen senin için daha sağlıklı olur...
yazmayı unuttum yaım muz yedim bugün öğlen den sna sen söleyince aklıma geldi ....evet bencede ama o akadaşım çok az yiyerek diyet yapıyor psikoljim bozuldu çokmu yiyorum dedim bakıyoum burdaki arkadaşlarda benim gibi yiyorlar kilo da veriyorm normal normal tmmm
bence gayet güzel bir menü hatta meyve yok bile diyebilirim... aralarda meyve tüketmen senin için daha sağlıklı olur...
canım hiiiiç canını sıkma hiç olmadı görmezden gel annen doğru söylüyor....
hoşgeldin aramıza diyetisyen ile mi 6.5 verdin kendinmi bişiler yapıyorsun kendini anlatarak başlayabilirsin....
nilgünnnn demek eve 1 de geliyorsun ve sporu geceye yada sabaha bırakıyorsunn
aşkk ol cnmmmm yaa gelince ögleden sonraa yapıversenee
kızlarrr bir sürü alıntı yapmıştım fakat vazgeçtim k.bakmayın nolurr
çok ama çok moralim bozukkkk
çok yakın bi arkadasımla(daha dogrusu yine ben öyle zannetmişimm)
bayagı bir tartıştıkk kadın beni çıldırtıyo yaa deliricimm yemin ederim deliricemm
Allah benim belamı versin ki tuttum bide onu b-fite yazdırdım
yüzünü bile görmeye tahammülümm yokkkk
beni çileden çıkardı yemin ediyorummmmm
şimdi size bi sorum olucak yarın b-fitte karşılaşıcaz ve biliyorum ki o kadar insanın içinde bir sürü şey söylicekk
şimdi ben bu karıyı bi güzel dövüp agzını burnunu kırıyım mi?
yoksa annem dedii ki sakın kızımm,, yürü git yoluna senin seviyene inemicem de dedi..
yada açıyım agzımı yumuyum gözümü napıyımm allah aşkına bi fikir verinn sıkıntıdan çıldırmak üzereyimmmm
sağlıklı diyetler hepinize
merhaba arkadaşlar 3 aydır diyet yapıyorm, 6.5 kilo verdim yaklaşık 30 kg daha vermem gerek.. burda beraber zayıflayabilir miyiz acaba? aranıza katılabilir miyim?
ben 92,5kg ile endokroloji uzmanına gidip hormonlarımla ilgili problemim varmı diye tahliller yaptırdım, şeker riski taşıdığım için bana ilaç verdi.. ama zayıflamamın tek nedeni o değil, o ilaç sayesinde diyet yaparken kan şekerim dengeleniyor.. eve koşu bandı aldım, akşamları spor yapıyorm, çok düzenli değil ama haftada en az iki kere mutlaka yapıyorum.. diyetimi kendime göre herşeyden az az yiyerek planladım.. onun dışında doğadan 5i bir yerde çay içmeye çalışıyorum hergün.. 6 kiloyu ilk iki ayda verdim. 500 gram ise son 1 ayda gitti..
ama iddalıyım çıtır olacağım haziranda..
teşekkür ederim cnm inşş daha çok verirsin incecik olursun inş bende ta bi :) menünde okadar kötü değil bence ama öğlen yemeyini erken yemenden dolayı acıkmışsın arada bende kaçamakla yapıyorum tabi bu küçük kaçamaklar eskiden yediklerime göe çok az olduğu için kilo veriorum galiba mesela b akşam spordan sona çok acıktım diyet bisküvi ve süt içtim bu fazla oldu mesela ...sen kaç kilosun şuan ?
ben 92,5kg ile endokroloji uzmanına gidip hormonlarımla ilgili problemim varmı diye tahliller yaptırdım, şeker riski taşıdığım için bana ilaç verdi.. ama zayıflamamın tek nedeni o değil, o ilaç sayesinde diyet yaparken kan şekerim dengeleniyor.. eve koşu bandı aldım, akşamları spor yapıyorm, çok düzenli değil ama haftada en az iki kere mutlaka yapıyorum.. diyetimi kendime göre herşeyden az az yiyerek planladım.. onun dışında doğadan 5i bir yerde çay içmeye çalışıyorum hergün.. 6 kiloyu ilk iki ayda verdim. 500 gram ise son 1 ayda gitti..
ama iddalıyım çıtır olacağım haziranda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?