80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrrrrr hepinizeee çokkk teşekkür ediyorumm fikir veren herkeseee
allah razı olsun inşşşş.
bu arada şimdi çıkıyorum ama siz fikirlerinizi yazmaya devam edin yarın sabahh erkenden okicamm
yazdıklarınızıı tek tekk :)
tekrar yazan arkadaslarımı çokk öpüyorumm eksik olmayınn

nese menümü yazım

kahvaltı: 1 dilim tam tahıl peynir 1 yeşil çay (8:30)

öğlen 11.45 dışarı çıkacağım için erken yedimm

2 biber dolması 1 dilim tam tahıl

ara çok acıkmıştım ellerim titriyordu 1 adet halk ekmekten altın ekmek aldım ne olduysa ondan sonra oldu ve şeker krizim tuttu sanımm

ara 1 kahve

akşam 1 kase mercimek avuç içi kadar tavuk ve ekmek olmadığı için 2 dilim beyaz ekmek

ara: 1 adet kaymaklı bisküvi
1 incir,yarım ceviz
1 bardak süt

nası kızlar çokmu kötü olmuş nese bugün böle olsun yarın hayırlısı

iyki varsınız iyki size rasladımmm belki de sizlerle herşey çok güzel olacak

hepinize sevgiler diyet kuşlarııı

kübracım menün harika hiçte fazla değil doktorun bana verdiği listeye benziyor. senle aynı zamanda ve aşağı yukarı aynı kiloyla başladık ama sen bana fark attın canım tebrik ederim inş. birlikte kıdemli arkadaşlar gibi güzel sonuçlar göreceğiz canımm

teşekkür ederim cnm inşş daha çok verirsin incecik olursun inş bende ta bi :) menünde okadar kötü değil bence ama öğlen yemeyini erken yemenden dolayı acıkmışsın arada bende kaçamakla yapıyorum tabi bu küçük kaçamaklar eskiden yediklerime göe çok az olduğu için kilo veriorum galiba mesela b akşam spordan sona çok acıktım diyet bisküvi ve süt içtim bu fazla oldu mesela ...sen kaç kilosun şuan ?

bizde seni öpüyoruz iyi uykular tatlı rüyalar :)

seni tebrik edip öyle çıkıyımm kuzumm maşallahh arkadasımmm
inşşşşş. daha da güzell sonuçlar görürsünn hep böyle devam eder inşşş. canımm
şimdi çıkıp yatıyımm yoksa düşünmekten çıldırıcamm
ben varya gerizekalının en önde gideniyimm
herkesi kendim gibi görüyorumm sonuçç: bi kazık daha yedimmm

ben 92,5kg ile endokroloji uzmanına gidip hormonlarımla ilgili problemim varmı diye tahliller yaptırdım, şeker riski taşıdığım için bana ilaç verdi.. ama zayıflamamın tek nedeni o değil, o ilaç sayesinde diyet yaparken kan şekerim dengeleniyor.. eve koşu bandı aldım, akşamları spor yapıyorm, çok düzenli değil ama haftada en az iki kere mutlaka yapıyorum.. diyetimi kendime göre herşeyden az az yiyerek planladım.. onun dışında doğadan 5i bir yerde çay içmeye çalışıyorum hergün.. 6 kiloyu ilk iki ayda verdim. 500 gram ise son 1 ayda gitti..
ama iddalıyım çıtır olacağım haziranda..

teşekkür ederim cnm inşş daha çok verirsin incecik olursun inş bende ta bi :) menünde okadar kötü değil bence ama öğlen yemeyini erken yemenden dolayı acıkmışsın arada bende kaçamakla yapıyorum tabi bu küçük kaçamaklar eskiden yediklerime göe çok az olduğu için kilo veriorum galiba mesela b akşam spordan sona çok acıktım diyet bisküvi ve süt içtim bu fazla oldu mesela ...sen kaç kilosun şuan ?[/QUOTE]

kübracımm

ben tam 82 yim listemde 83.3 ile başladım yazıyo ama aslında ilk kk takibimde 84 düm üç haftada 2 kilo anca verdim benim sistem biraz problemlide ama ben hiç yagsız tuzsuz falan gibi ya da özel yemek gibi kasmalara girmdim henüz hep 79 da takıldım yıllardır bu kasmaları o zaman yapmayı plalıyorum canımmm

nilgünnnn demek eve 1 de geliyorsun ve sporu geceye yada sabaha bırakıyorsunn
aşkk ol cnmmmm yaa gelince ögleden sonraa yapıversenee

ya canim erken kalkiyorum ya eve gelince basim agriyor ve o kadar saat ayskta ders yapmaktan pestilim cikiyor.ama haklisin yine de baska vaktim yok degerlendirmem lazim..

ne demek o kadar insanin icinde laf soylemesi ya.bu ne seviyesizlik.kavga yada laf iki kisi yalnizken yapilmali.millet oraya kavga dinlemeye mi geliyor .sen sporuna konsantre ol laf atsa da tinlama ici icini yesin.birak kudursun.sen hanimligini bozma..

sağlıklı diyetler hepinize

hos geldin ben nilgun...

merhaba arkadaşlar 3 aydır diyet yapıyorm, 6.5 kilo verdim yaklaşık 30 kg daha vermem gerek.. burda beraber zayıflayabilir miyiz acaba? aranıza katılabilir miyim?

merhaba ben nilgun..

hoşgeldin cnm aramıza zaten başlamışsın epey kilo vemişsin burda daha iyi olur senin için, motivasyn acısından buası çok iyi hegün akşam yediklerini paylaş bir diyetisyene anlatı gibi he cuma tartılıp kilonu bildir bunlar senin motivasyonunun artmasını sağlar hepbeabe incecik hatunlar oluz inşallah :)

kilo bildirimi:

baslangıc: 93
gecen hafta: 78.5
bu hafta:76.4
giden: 2100
t.giden:16.6
hedef: 58
boy:167
spor:180dk

nilgüncüm sen demesen farkında bile değildimmmm....

evetttt geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar...

banucum güle güle kirletsin bıdıklar evini..

nilgüncüm

bak tülin gülay ve banu demişler evet 5 te kalkmana gerek yok burayı okumak için sen okuldan 1 de geliyormuşsun ve bu inanılmaz güzel bişi senin için...
ben 4 te evde oluyorum yani tam gün...
seni hırslandırsın diye birkaç cümle yazmak istiyorum..
bak bugün bir sınıfta tahtaya kelimeleri yazdım çocuklar yazarken ben sınıfta turluyorum ve aklıma saymak geldi ve 500 adıma kadar saydımm gerisini sen düşün..
her teneffüsümüz 5 dakika ve sgr için her teneffüs 3 kat aşğı iniyorum...
akşamdan mutlaka üşenmemek için kahvaltımı bi tabağa hazırlıyorum ve dolabı açıp yiyorum ki ben bu yıla kadar tüm okul hayatım boyunca bile kahvaltı yapmayan biriydim...
okula mutlaka ama mutlaka bir ara öğün alternatifi götürüyorum kiii okulda fındık badem ve kuru üzüm var dolabımda olurda toplantı vs. olur acıkırsam elimin altında bişiler olsun da kaçamak olmasın diye...
öğle yemeğimi az da olsa mutlaka bişiler götürüyorum ki okulda ekmek arasına mecbur kalmayayım...
mesela bugün dyned toplantısı vardı mem de ve ben gittim saat 3 te eve geldiğimde saat 5 ti ve kurt gibi acıkmıştım ama hiç bişi almadım gelir gelmez daha kızıma sarılmadan ara öğün olarak üzüm yedim kiiii çarşıda bişiler alabilirdim bol kalorili olanlardan... ki ben böyle durumlarda 1 tane ayran alırım içerim...
spora gelinceeeeee....evde olduktan sonra kaçırmamaya çalışıyorum ki evinde koşu bandı büyük bir nimet...artı 1 de evde olman da cabasııı...
dışarıda yemek yemek benim en sevdiğim şeylerden biri asla artık kendimi kötü hissetmiyorum alıyrum boool çeşit bir salata tabağı veya döner tabağı ama özellikle söylüyorum pilav pide koymayın diye ben sadece eti domatesini alıp yanında ayranıyla ohhh öisler gibi menü hazırlıyorum ....
yani evet aslında birçok şey elimizde......böyle durumlarda hep banu aklıma geliyor geçen kış sabah kalkar yürürdü hala benim asla yapamayacağımı düşündüğüm şey iki KÜÇÜK çocuk diyet artı sabah sporu...
o yüzden canım ortim önce hayatımızı planlamalıyız diye düşünüyorum sen bence spordan önce mutlaka öğünlerini planla ki biliyorum kaçamaklarına kaçamak denmez bende öyleyim benim kendimce yasaklarım var pilav gibi makarna gibi bulardan 1 kaşık bile yesem o gün benim için kötü gibi geçmiş oluyor...
aklıma gelmişken sen sabah kalk çocuklara hazırla eşine hazırla kendin yeme olacak şeymi ondan sonra k yemeyi düşün ve okulda git simit poaça yenirken nefsini zorla walla misler gibi kahvaltını yap onlara da acır gözlerle bak nedenmi kendi azmine sabrına iradene saygından ötürü...
geçen bir arkadaşla akşam avm de yemek yedik onlar burger menü aldılar ve en az 1000 kalori düşündüm yani o kadar şanslıyım ki artık aklım başıma geldi....
kızarmısın alınırmısın bunca şeye bilmiom ama sen yaptın daha önce ve yine yapabilirsin....
eşinin gitmesi de büyük fırsat bu haftayı şu andan itibaren değerlendir... ok?

kübracımm

ben tam 82 yim listemde 83.3 ile başladım yazıyo ama aslında ilk kk takibimde 84 düm üç haftada 2 kilo anca verdim benim sistem biraz problemlide ama ben hiç yagsız tuzsuz falan gibi ya da özel yemek gibi kasmalara girmdim henüz hep 79 da takıldım yıllardır bu kasmaları o zaman yapmayı plalıyorum canımmm[/QUOTE]

ben yağsız yapıyoum şuan yemekleri eşimde kilolu o yüzden seviyor yağsız olmasını yemneklein ama tussuz yiyemem azalttım ama tuzuda bide ben gece yataken 40 dk tempolu yürüyorum d.canan karatay gece yatmadan yapın diyo sporu gece metabolizman çalışıyormuş ...şöle 70 e bi insem çok mutlu olucam 70 e kadar çok sabir sonra büyük bi kaçamak yapıp tüm istedikleri 3 öğünde yicem ama bi gün sadece inşş bi ineyim dee nerdeeeee

en doğrusunu yapmışsın inan bi uzmana gitmekle ben senin yerinde olsam hemen diyetisyene gider en sağlıklısından verirdim kilolarımı daha yolun başındasın sonra sıkılırsan kendin dewam et bence...
bende hemen hemen senin başlangış kilonla diyetisyene gittim 2 ay sonra yaz girince bıraktım şimmdi ise kendinm 3 ana 3 ara öğün yaparak zayıflamaya çalışıyorum.....

kızlar hepinize iyi geceler ben artık yatayım çoooook uykum geldi gözlerim kızardı hepinizi seviyoum hepinize iyi gecele tatlı rüyalar öpüldünüz kübra kaçar :)

güzeller bu sitede çok güzel şeyler var bi bakın derimmm...

bende yavaştan kaçayım kaçamaksız bol sporlu bir hafta sonu bizlerin olsunn.....

yatmadan bi bakayım dedim aslında şuan burda değil mutfakta bulaşıkları makinaya diiziyo olmam gerekirdi ama canım hiçbişey istemiyor bı bıkkınlık geldi bu inşaat işlerinden sonra herşey karşı

tulincim kalan 2 kiloyu gerçekten kafaya taksam zaten veririm de ben neden kafaya takıp çabalamıyorsun bu rahatlıgın ne diye şimdiki iradesizliğimi kafaya takıyorum galiba bide herkes böyle gayet iyisin fazlası seni çirkin gösterir demeleri yüzünden saldım birazda galiba

nilgün canım sorma yaaa işe gitmeden eve ugradıgımda gördüm tezgahı eve yeni taşıyorlardı eger ugramasam akşam bi gelecektimki mutfagımda alakasız bi tezgah delirirdim resmen yani herhalde ozaman baltayla girişirdim tezgaha.kendi kafasızlıklarının cezasını çektiler zaten 5. kata kadar taşıdıkları tezgahı yeniden indirdiler bide ellerinde o taştan olmadıgı için işide kaçırdılar buda onlara ders olur ellerinde müşterinin istediği renk yok diye müşteriye sormadan kendi kafalarına göre tezgah yapıp getirmezler bi daha

ayşeciğim ellerin dert görmesin ne kadar çok şey yazmışsın.geçen sene endokrine gittiğimde bana 1400 kalorilik liste vermişti.o zman kahvaltıya uyuyordum.şöyle yapayım.evden çıkmadan kahvaltı yapamam hem acıkırım sonra hem de 8 de yapmaya alıştım.bugün tb ekmği ve kaşar götürdüm ya okula domates maydonoz falan da koyayım.10 dk da yemeye çalışırım hızlıca.

sınıfta desen biliyorsun sürekli tahtayı kullanıyorum ve sınıfta dolaşıyorum.yoksa öğrenci dinlemez.inan varya pedometrem var.takim onu yarın ne kadar adım attığımı yazayım size.kesinlikle çok hareketliyim ama öğleden sonra yada akşam çay yanında yediğim 1 kurabiye beni engelliyor sanırım.

mesela su içmeme.asıl sorun bu.sanırım yağlarım bu hareketlilik de yansa da su içmediğim için yağlarım vücuttan gitmiyor.kendimde şu an gördüğüm en büyük eksiklik su ve spor.

o zaman şöyle yapayım..
5.45 kalkış.
ballı elma sirkeli su.
8.20 : 1 dilim tb ekmeği,peynir ,domates,salatalık,roka veya maydonoz

11.00: kuru üzüm,kayısı veya fındık 1 avuç

13.00 : ballı sirkeli su (biraz balı fazla olur enerji verir)

13.30-14.30 : 1 saat spor

14.45 : k-flakes ve süt

15.30: callanetics (başladım bırakmak istemiyorum)

16.10- 17.00 : ev işi,yemek

kızları almaya gidiyorum..

18.00 : tavuklu ,ton balıklı vs salata.ayran yada sebze yemeği yoğurt/salat/ayran gibi

21.00 : 1 bardak tarçınlı süt
yada ballı elma sirkeli su
form çayı içilecek
3 lt su içilecek
2 kupa yeşil çay içilecek

nasıl sizce olur mu?

Son düzenleme:
aklıma gelmişken... sabah tartılmayı unuttum.sabah tartılıp söylerim..

ayşe canım o siteyi biliyorum.ilk başta güzel gibi geldi ama aslında aman aman bir site değil.bazı ürünleri güzel.biraz da pahalı..

markafoni ve trendyol da sürekli bakarsan bize uygun çok şey buluyorsun rahatlıkla.bugün boynere,kotona ve ipekyol a baktım.harika şeyler var bize göre.sen benden zayıfsın dha rahat bulursun üzerine.bi bak istersen..

Son düzenleme:
canım neyi daha ii nasıl yapacağını sen bizden de ii bilirsin dediklerinin hepsine katılıyorum ama düzen şart bu işte 7 aydır diyetteyim ne zaman güzel su içsem güzel kilo verdim ve acıkmadan ara yaparak geçirdimm mi günü kaçamak ta yapmıyorum meyve götür canım okula eve gelince hem yemeğini de yersin 4 gibi ara öğünden öncede bi spor yaptınmı gerisi gelir.....

bak ben bugünkü menümü yazayım
8 de evde

1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
( resmen ayakta yedim ) bu arada eşim hastaneden gelmiş serum yedi gece 4 ten sonra çok kötü kızım uyanmış altı nasıl kirlenmiş ve eşim onu değiştirmemi istiyo ama ben yinede kahvaltımı yaptım)

ikinci teneffüs
3 badem 3 fındık ( genelde yanında kuru üzüm yerdim ama zamanım olmadı üzm 1yk olmalı)

öğle12.30
2 yk pilav
4 köfte
1 minik kase yoğurt ( hepsini evden götürdüm günlerdir ilk defa pilav yedim)

5te eve gelince
2o tane kadar taze çekirdeksiz üzümü resmen yuttum

akşam biraz cuma olması sebebiyle kaçtı
1 minik kase tarhana çorbası
2 yk bamya
4-5 çatal makarna ( normal bir günde ya tarhana içerdim ya makarna ama bugün ikisini birden yedim)

10.00
yarım elma
1 bardak süt

2 litre su
1 yeşilçay
1 form çayı
1 tarçın karanfil
booooool yürüyüş okulda +nöbet vardı+çarşıda meme giderken yürüdüm ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…