80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bende bu aralar (hiç yemediğim birşeydir sevmem değil ama aklıma gelmez ) balı ekledim menülere 1 tatlı kaşığı hem kış olması hemde enerji için gerekli olduğunu düşünüyorum.......

bazen ödüllendirmemiz gerekir kendimizi... ki sen bence çoktan hakkettin....

kilo bildirimim:

baslangıc: 91,2
gecen hafta: 64,9
bu hafta:64.7
giden: 0.2
toplam giden:26.5
hedef: 57
boy:165
spor:135 dk

Son düzenleme:
tülin canım yine istikrarla devam ediyorsun,kızım sen makinamısın... gidip geliyon düzene hemen giriyon... sırrın ne senin[/B]

canım biyonik kadınım ben. kafamda sıralı herşey.gidip gelicem hemen başlıycam gibi yani. düzene girmek gibi bile değil düşüncem. dondurucuda kabağım,köz patlıcanım köfte tavuk hep olur. biyerden eve gelincede yemeğim olur. hazıra çok saldırmam. bak şimdiden sabah ve akşamın salatasını yaptım. vitamini gidersede gitsin.yemeğimde kafamda hazır. uyanınca hemen yeşil çayımı yapıyorum. 2 gündür ara verdim çok olmasın diye ama. yani gittiğim yerlerde zorlanıyorum ama evimde değil. yoksa aralıkta 65 nasıl olcezzzz. bu sabah 74.8 çıktım mesela çok mutluyum. bu hatfa 73 leri görmek hedefim.ama prenseste gelecek.işte böyle kafamda hep yemekler hedefler canım sırda bu sanırım

Canım teşekkür ediyorum,evet bence de ara ara kendimizi ödüllendirmemiz gerekiyor,sonra da kaldığımız yerden devam ederiz...
Nilgün'ün ıslak kekini 30 cm çaplı tepsiye dökmüştüm,,maşallah öyle çok kabarmış ki (tepsinin kenarı da bayağı yüksekti(5-6 cm)) sınıra kadar gelmiş.Şimdi sosunu dökeceğim,tadı da nefistir mutlaka ,teşekkürler Nilgün.

Son düzenleme:
tülincim kafanda herşeyin planlı olması çok güzel ben yaptığım hataları biliyorm ama havaların soğuması yada regl olmam aşırı bir çikolata yememe sebep oluyor ama regl sonrası onada dur diyeceğim:)
bence nilgün'e nasıl liste yaptıysan ablanada yapmalısın işe yarıyorsa...kilolu kalmasın:)

ayşecim incelmen çok güzel ben 18 şubat'ta başladım ve hala spor adına hiçbirşey yapmadım kendime bu konuda çok kızıyorum.mekik aleti plates topu bandı aldım ama henüz başlamak içimden gelmiyor hayırlısıyla 60 kiloya düşünce başlıyacağım:)
doğru saç rengi ve modali bulunca insan çok değişiyor.ben kısa kullanmam saçı fakat birde kestirirsen o kadar uzun olmasına acımadan kısacık (küt)kestiririm.yine öyle yaptım herkes beğendi...bana şuan incelmişsin diyen yok çünkü gözle görünür bir değişimde yok....sadece eşim geçenlerde sen diyeti bıraktın mı diye sordu,artık nasıl yiyorsam:))bayadır beyaz ekmek yiyordum bunlar çok farkettiriyor...kurban bayramına kadar yazdığımız hedeflere ulaşırız inş.sonra yılbaşı hedefi yaparız:))

füsuncum ellerine sağlık çok güzel olmuştur kesin ıslak kek bende en kısa sürede deneyeceğim...oğlun kaç yaşında?
200 gr vermişsin ama haftaya 1,500-1,800 olur senin bir hafta azsa diğer hafta fazla oluyor...arada abartmadan kaçamak yapmak insanı mutlu ediyor...

nilgün canım poğaça tarifinde şeker miktarı fazla mı?bende portakal ağaçı sitesinden birsürü şey denedim çok güzel oluyor.sadece muzlu rulo pastanın kreması hatalı sanırım o tutmadı ben kremasını kendi defterimdeki tarife göre yapıyorum...orada krem karemelli kek var deneyin süper oluyor yada ben çok seviyorummm....

Günaydın kızlar..Dün tartılmayı unutmuştum..

Bildirim

Başlangıç 87
Geçen Hafta 74.9
Bu hafta 75.2
Gelen 300 gr
Toplamda Giden 11.8
Hedef 68
Spor yok
Boy 1.77
Beden 44

kız sen 72 değilmiydin :26::26::26:
bildirimini yanlış yapmışsın kuzuu

ayyy filizcim seninle sohbet etmeyi özlemişim vallahii
nasıl düzene girdin mi annen geldi mi, evine geçebildin mi
inşallah düzenini oturtmuşsundur tatlım, şişe belirlemek gerçekten çok iyi oluyor
üzerine yazssan ya da bi iple bağlasan daha etkili oluyor, benim şişem diye içiyorsun

yağmur çizmeleri süper oluyor yaa, yanında yedek ayakkabı götür, yolda giy hem rahat olur hem sıcak tutar
birde neden kalın çorapla şort etek giymiyorsun artık onu anlamadım
42 filan iyi gelir artık sana, üstüne göre süper şortlar da bulabilirsin yanii

ayyy ankara buluşmasına katılmak istiyoruuummmmmmmmmm

ayşee kuşumm senden bir resim bekliyorum artık
pazar günü gittiğin gezmelerden şıkır şıkır ekle bi tane

dün akşam kardeşimin nişanlısı bizdeydi, küçük kardeşimde bizde
11di sanırım saat, yemeklerden açıldı konu
aman şimdi bir ince hamur pizza olsa ne giderdi diyee
anaa bi baktık kapı çaldı, şaşırdık ne oluyor gecenin bu saatinde diye
meğer kardeşimle internetten dominostan pizza söylemişler
koca 2 tane pizza geldi mi sıcacık
o kadar heveslenmişler bişiy demedim artık, bende yedim 1 dilim
ama yok anacım bu zayıflamaz, evlendiğinde daha da şişer, özlem sen yemesen iyiyydi dedim, sonrada pişman oldum
bişiy söylemicem artık ne yaparsa yapsın, kızlarla buluşmaya getircem ama, biraz dinlesin

küçük kardeşim ve oğlumla dışarı çıkıcaz şimdi
biraz gezelim, öpüyorum hepinizi iyi hafta sonlarıı

izlem kardeşin bişey söylemene fırsat bırakmamış ki o saatte pizzayı istememesi gerekiyordu.sonra pişman olacak ama şimdi bişey söylesen anlamaz işin zor....

evime geçtim annem geldi.düzenime kavuştum çok şükür kahvaltı yapabiliyorum ve patates çok tüketmiyorum beyaz ekmekte yok ne güzel bişey...orada alsamda kalabalıkta olmuyordu kendine özelmiş gibi ortama uyuyordum o yüzden 69 kiloyu tekrar görmüştüm biara neyse herkesin kendi evi kendi düzeni...şort niye giymiyorum bacaklarım hala tombul maalesef...diz kapağına kadar gayet ii bir anda üst tam yapışık hatta sürtüyor.kısacası şort toparlanır sürtünmeden...neyse giyeceğim kilom normale dönsümde:)size ii gezmeler ii eğlenceler egeyi ve seni öpüyorum kardeşine selam söyle....

deryacım sen ortakla daha ii sonuç alıyorsun burcuyla lapa ii oluyorsu yada protein diyetleri seherle yazışmalarınız bence moralini bozma kısa sürede eskiye dönülüyor ...senide öpüyorum kendinize ii bakın ben yulaf ezmesi ve meyve yemek için ayrılıyorum şimdilik ....

Sağol canım,evet tadına da baktım nefisti,aslında streçlenmiş ve 1-2 gün dinlenmiş keki ben daha çok seviyorum,sanki daha da lezzetli oluyor ama ben bugün yiyeceğim,diğer günlere yasak,umarım yani
Oğlum 6,5 yaşında.Kilolar hamillelikten geldi zaten,7-7,5 yıldır da 85-90 arasındaydım.Önceleri 60-62 idim, yani çok zayıf değildim.
Bugün bana sanki abartarak yiyeceğim gibi geliyor ama bakalım,olmazsa bu haftada az olur da diğer haftaya kilo verimi artabilir.Dğer arkadaşların dediği gibi etraftan söylenen sözlerden dolayı bir rahatlama gevşeme oluyor ama ipin ucunu da bırakmamak gerekli tabii.Ben sadece bugün abartayım diyorum.
Sizin yazdığınız karamelli kekin de tarifini kaydetmiştim,onu da deneyeceğim.Portakal ağacını ben de takip ediyorum,bir de yeturlalezzetkareleri.blogspot.com diye bir adres var,orayı da şiddetle öneririm.Site isimlerini yazdım ama sorun olmaz inşallah...Sevgiler...

gerçekten çok güzell kilo vermişsiniz tebrikler...

Selam Kizlar

Kilo Bildirimi :

Ba$langic: 88
Gecenhafta: 73.900
Bu Hafta: 74
Gelen: 100 gr.
Toplam Giden: 14.kg
Spor: yok !
Boy: 1.68
Beden: 40
Hedef: 65

Bu Hafta Sifir Spor Yaptim ve Kilo Veremedim .. Benim Vucut Sporla Kilo Veriyor Bunuda Anladim Böylece..
Hizlandirici Diyette Sonuc Vermedi Ama Olsun Denemi$ Oldum ..

Kilo Veren Herkezi Tebrik Ediyorum .. Veremeyenler Benim Gibi Üzülmeyin Haftaya Insallah Bizde Veririz :)

sevdacım yakın arkadaş olması insanı dahada üzer haklısın. ama onun seviyesine inme canım. ve mümkünse ondan ayrı saatlerde git spora

bunu beğendim canım güzelmiş. ailendekilerin iyileşmesine de sevindim. tekrar geçmiş olsun. seni okudukça bana da azim geliyor. şu sıralar çok az gidiyor. sporu bile bırakmıştım. senden özenip tekrar başladım

banu ve filiz buluşmayı ben de çok isterim. bu ay kayınvaldemle bir misafirliğe gidicez. tarihi belli değil. gitmezsem bir sürü laf eder arkamdan. birde büyük ihtimal annemler gelecek bu ay. kalça kemiğine protez takılacak.buradaki doktorların fikrini almak istiyor. bu günlere gelmez inşallah buluşma tarihi. çünkü yüzyüze görüşmeyi çok isterim

çok yoruldum ya.yazlıkları kaldırdım-bir kaç parça bıraktım-kışlıkları çıkardım.dolapları sil yerleştir yordu haliyle.geçmişe bakacağım da önce düz yapamadığım bildirimi yapayım..

başlangıç: 86,5
geçen hafta: 80.8
bu hafta: 80.8
gelen-giden : yok sabitim.
toplamda giden: 5.700 gram
spor: 180 dk
boy:1.65
beden: 42-44 ( 42 olmaya başladı.hafifi rahatsız etse de yine de giyebiliyorum.)

merhaba arkadaşlar ay okuldan geldim yeşilçayımı içtim anca girebildim nete.feci yoruldum.birde okuldan eve yürüdüm ama olsun ya sabah tartıda eksik çıkınca mutlu oldum.çünkü 4-5 gün aynı kiloda çakılı kalmıştım.

Kilo Bildirimi :

Ba$langic: 84.500
Gecenhafta: 77.500
Bu Hafta: 77,200
giden:300gram
Toplam Giden:7,300
Spor: hafif yürüyüş,leslie 2 mile
Boy: 1.59
Beden: 42-44
Hedef: 60

ben gideyimde akşam yemeğimi hazırlayayım gece menü bildirimi için gelirim

Son düzenleme:
2 MİL YAPAMADIM BEN.. KOMplex geldi bana.. ayrı ayrı yapabilirm ama...aklım kaldı acayip sıkı 2 mil...5 mil falan yapanlar nasıl yapıyorlarki..of kendimden sıkıldım tam bir sedanter bireyim... ben akşam yemeği için dışarı gideyim...evde hiçbirşey yok gene...daha doğrusu sağlıklı birşey yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…