Merhabalar,güzel kilolar gidilmiş,dün bir kaç sayfa okumuştum ama yazamamıştım.Sevda tebrik ediyorum,maşallah bu hafta çok güzel vermişsiniz.Başka arkadaşlarda vardı,2, 2.1 gibi ama şu anda hatırlayamadım,az ya da çok ,veren herkesi kutluyorum.Sabit ya da alanlar da moral bozmadan haftaya artık diyelim.Ben de bu hafta(kaçamak az yaptığım halde) sadece 0.2 vermişim ki çarşamba günü 64.1 i görmüştüm.Amaaan neyse hafta devam ederiz,zamanımız bol nasıl olsa...
Ama bugün kendime yeme tatili ilan ettim,uzun zamandan sonra (belki 1 yıl)kahvaltıda 1 tk çilek reçeli ve bal yedim.Ekmek denge idi yine ama 2 dilimdi.Öğlene de döner yiyeceğim,bakalım, başka kaçamaklarım da olabilir.Şimdi de beyaz leblebiyle(1 kase,1 çay bardağından fazla alıyor) çay içiyorum.Nilgün'ün ıslak keki de fırında,pişiyor,ondan da 1 dilim yemeyi düşünüyorum.Bugün böyle,yarın kaldığım yerden diyete devam edeceğim inşallah.
tülin canım yine istikrarla devam ediyorsun,kızım sen makinamısın... gidip geliyon düzene hemen giriyon... sırrın ne senin[/B]
canım bende bu aralar (hiç yemediğim birşeydir sevmem değil ama aklıma gelmez ) balı ekledim menülere 1 tatlı kaşığı hem kış olması hemde enerji için gerekli olduğunu düşünüyorum.......
bazen ödüllendirmemiz gerekir kendimizi... ki sen bence çoktan hakkettin....
Günaydın kızlar..Dün tartılmayı unutmuştum..
Bildirim
Başlangıç 87
Geçen Hafta 74.9
Bu hafta 75.2
Gelen 300 gr
Toplamda Giden 11.8
Hedef 68
Spor yok
Boy 1.77
Beden 44
günaydın kızlar
izlem canım benimde kendime ait şişem var kafaya dikip lıkır lıkr içiyordum fakat havalar soğudu canım hiç içmek istemiyor.wc sürekli gitmek bile içimi donduruyor...ben bişey duymuştum suyu oturarak yudum yudum içmek gerekiyormuş yağlar gitmesi için benim gibi içilirse idrarla hemen çıkıyormuş...bende tekrar yeşil çay içmeye başladım ve bu aralar sace nescafe çok içiyorum zararlı olduğunu biliyorum fakat içmeden yapamıyorum kokusu süper çikolata yer gibi düşünüyorum:)
yağmur çizmeleri almıştım fuşya rengi hamile kalınca bacaklarım o kadar tombullaştı ki çuk diye baldırıma oturdu giyemedim...bu yıl kısmetse giyeceğim ama iş yerine çok tuhaf kaçar artık haftasonu giyeceğim ama neyle kombin edeceğim karar veremedim kot elbise altına mus çorap mı giysem?keşke zayıf olsam mus çorap,şortla giysem...
banucum ben cumartesi günleri çalışıyorum hatta pazarları dönüşümlü 2-3 haftada bir pazar çalışıyorum...önceden karar verilirse ona göre buradaki programımı değiştiririrm...Ankara'da olan sen ben-arzu var sanırım kızlar Ankara'da olana bizimle buluşmak isteyen başka arkadaşlar varsa memnun oluruz güzel bir buluşma olur...
kız sen 72 değilmiydin :26::26::26:
bildirimini yanlış yapmışsın kuzuu
[/COLOR][/B]
füsuncum ellerine sağlık çok güzel olmuştur kesin ıslak kek bende en kısa sürede deneyeceğim...oğlun kaç yaşında?
200 gr vermişsin ama haftaya 1,500-1,800 olur senin bir hafta azsa diğer hafta fazla oluyor...arada abartmadan kaçamak yapmak insanı mutlu ediyor...
Sağol canım,evet tadına da baktım nefisti,aslında streçlenmiş ve 1-2 gün dinlenmiş keki ben daha çok seviyorum,sanki daha da lezzetli oluyor ama ben bugün yiyeceğim,diğer günlere yasak,umarım yani
Oğlum 6,5 yaşında.Kilolar hamillelikten geldi zaten,7-7,5 yıldır da 85-90 arasındaydım.Önceleri 60-62 idim, yani çok zayıf değildim.
Bugün bana sanki abartarak yiyeceğim gibi geliyorama bakalım,olmazsa bu haftada az olur da diğer haftaya kilo verimi artabilir.Dğer arkadaşların dediği gibi etraftan söylenen sözlerden dolayı bir rahatlama gevşeme oluyor ama ipin ucunu da bırakmamak gerekli tabii.Ben sadece bugün abartayım diyorum.
Sizin yazdığınız karamelli kekin de tarifini kaydetmiştim,onu da deneyeceğim.Portakal ağacını ben de takip ediyorum,bir de yeturlalezzetkareleri.blogspot.com diye bir adres var,orayı da şiddetle öneririm.Site isimlerini yazdım ama sorun olmaz inşallah...Sevgiler...
kızlarrr bir sürü alıntı yapmıştım fakat vazgeçtim k.bakmayın nolurr
çok ama çok moralim bozukkkk
çok yakın bi arkadasımla(daha dogrusu yine ben öyle zannetmişimm)
bayagı bir tartıştıkk kadın beni çıldırtıyo yaa deliricimm yemin ederim deliricemm
Allah benim belamı versin ki tuttum bide onu b-fite yazdırdım
yüzünü bile görmeye tahammülümm yokkkk
beni çileden çıkardı yemin ediyorummmmm
şimdi size bi sorum olucak yarın b-fitte karşılaşıcaz ve biliyorum ki o kadar insanın içinde bir sürü şey söylicekk
şimdi ben bu karıyı bi güzel dövüp agzını burnunu kırıyım mi?
yoksa annem dedii ki sakın kızımm,, yürü git yoluna senin seviyene inemicem de dedi..
yada açıyım agzımı yumuyum gözümü napıyımm allah aşkına bi fikir verinn sıkıntıdan çıldırmak üzereyimmmm
günaydın kızlar
walla bu hafta çok güzel kilolar gitmiş hepinizi tek tek tebrik ediyorum.kocaman öpüyorum:)
sevdacım niye bu kadar sinirlendirdi seni...anlamadım b-fit 'e yazılmasına yardımcı olacak kadar samimiyken nasıl bu hale gelebiliyor ilişkiler...bende annene katılıyorum.baktın çok üstüne geliyor saçından tut sürükler:)dermişim şaka şaka yanından uzaklaşşş...durduk yere laf atma kendi konuşsun kendi dinlesin...
ayşecim çok geçmiş olsun walla okul dönemi başladı düzene girdin tatil sana hiç yaramıyor 1 hafta düzenli yapamamıştın diyetini...şimdi eski ayşe aramıza katıldı...bu aralar resim eklemiyorsunn...
nilgün canım 5:45 te kalkma mı walla süpersin maşallah bünyen bu tempoya ii dayanıyor.akşam kaçta yatmayı düşünüyorsun.biliyorsun düzenli uykuda kilo veriminde çok faydalı...kendini çok sıkıp bunaltma,müsli ve mevye yersin öğlen okulda...aralarda da kuru incir,kayısı...eşin izninde memlekete mi,gidecek?niye sizinle aynı dönem almadı birlikte tatil yapmadınız....kızlar içinde ii olurdu,sizin için de....
izlem canım benimde kendime ait şişem var kafaya dikip lıkır lıkr içiyordum fakat havalar soğudu canım hiç içmek istemiyor.wc sürekli gitmek bile içimi donduruyor...ben bişey duymuştum suyu oturarak yudum yudum içmek gerekiyormuş yağlar gitmesi için benim gibi içilirse idrarla hemen çıkıyormuş...bende tekrar yeşil çay içmeye başladım ve bu aralar sace nescafe çok içiyorum zararlı olduğunu biliyorum fakat içmeden yapamıyorum kokusu süper çikolata yer gibi düşünüyorum:)
yağmur çizmeleri almıştım fuşya rengi hamile kalınca bacaklarım o kadar tombullaştı ki çuk diye baldırıma oturdu giyemedim...bu yıl kısmetse giyeceğim ama iş yerine çok tuhaf kaçar artık haftasonu giyeceğim ama neyle kombin edeceğim karar veremedim kot elbise altına mus çorap mı giysem?keşke zayıf olsam mus çorap,şortla giysem...
tülincim seninle diyete başlayan kilolu bir tanıdığın vardı onu teşvik ediyordun.o ne durumda ilerleme var mı,yerinde mi sayıyor?
aramıza katılan yeni arkadaşlar hoşgeldiniz sefalar getirsiniz....amaç ne olursa olsun bebek,sağlık,güzellik yada kendini daha çok beğenmek için inş.herkes istediği kilosuna kavuşur ve mutlu olur...kilo olduğundan yaşça daha büyük gösteriyor insan,alışverişe çıkmak bişey bulalamak ve herkesin olumsuz bişmiş bilmiş konuşmaları insanı hasta ediyor...umarım tez zamanda hedefimize ulaşırız sağlıkla...
banucum ben cumartesi günleri çalışıyorum hatta pazarları dönüşümlü 2-3 haftada bir pazar çalışıyorum...önceden karar verilirse ona göre buradaki programımı değiştiririrm...Ankara'da olan sen ben-arzu var sanırım kızlar Ankara'da olana bizimle buluşmak isteyen başka arkadaşlar varsa memnun oluruz güzel bir buluşma olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?