maşallahhhh
topikimizde ne kadar çok ögretmen var yahuuuuuuu
thanks....
canımsın inşallah güzel gidioo banuş....
canım bunların hepsi aynı üretim gaiba....
inşallah....
canım aslında sıkıntımız şu benim eşim beden eğitimi öğretmeni ..
ben 3 e kadar çalışıyorum o öğleci 18:30 da çıkıo ve haftanın 3-4 akşamı bi kulübün antrenmanlarına gidiyor buna bile bozulurken ben birde hafta sonu sabahları 13 e kadar çocuk futbol okulu çıkardı başıma buda tetmezmiş gibi hafta sonu 1 gün öğleden sonra ilçelere maçlara gidiyorlar e yani ev otel anlayacağın çalışıyorsun çocuk var hiçbişeye yetişemiom o hiç bişeye destek olmuyor son 1 yıldır...
üstüne üstlük artık hiçbir konuda paylaşımımız da kalmadı..
ona aşkım demememi bile farkedemeyecek kadar yoğun kendince ve bu halinden de memnun ee ben tepki gösterdim ama geri adım atmıyor daha özenli olacağım ama bu işlerde benim yaşantımın bir parçası diyor yani ortak nokta bulamıyoruz gece 3 e kadar konuştum yine ama yok yok tartışıp ilk sebelerin üstüne dahada bişiler ekleyip kalkıyoruz.. demem o ki şans verdim bi kez daha ve bakalım zaman gösterecek çocuk bazen insanın elini kolunu bağlıyor boşanmayı bile teklif ettim ama tabiki içimden gelerek değil ama dediğim gibi zaman.
:)
bizim 3 şahıs olayı hiç olmadı allaha şükür ama bizimki odan kaynaklanan şeyler hep ve bunun farkında olmasına rağmen geri adım atmıyor yani ben taviz vermem sen kabullen havasında....
canım bu işin hiç bir zoru yok...
birkere yapmışsın bu sefer birlikte daha güzel rakamları göreceksin...
hepimiz bu yüzden burdayız nolur hayalleriniz için burdan ayrılmayın...
süper bir menü.....
bencede herşey hazır şu andan itibaren başlayabilirsin..
yanlız ara öğünlerde meyve yoğurt süt de tüket inan daha güzel kilo verdiriyor....
aman fatma öğretmenim kopma burdan...
su mucizesini hergün sabah bir kere daha yaşıyorum lütfen su için...
geçmiş olsun canım inşallah kolaylıkla atlatırsınız...
konu anne olunca allah onları başımızdan eksik etmesin....
iremcim geçmiş olsun sen elinden geleni yap tedavin adına gerisini allahıma bırak ..
listeni bekliyoruz..
senin düzenine göre verilmiş bir diyet listesi neden hala üzülüyorsun nöbet günleri farklı bir düzen vermiştir sanırsam...
ahhh ahhh irem neredeyse 30 olacağım ömrümce yaşadım o sıkıntıları artık istediğim gibi giyinebileceğim günleri iple çekiyorum....elalem alır 5 liraya sütyen ben yıllardır 1 sütyene 50-60 liralar verdim niyemi olsun diye..
ve hep sabit tekdüze modeller hep içimdedir şöyle renkli renkli...
benimde son iki yıldır 39-40 idi şimdi 38 tekrardan..
biraz önce eşim terziye verdiğim 6 tane pantolonumu getirdi hepsi kuş kadar kalmış ben bile inanamadım bunlar bana olurmu diye...ama oldu....hepsini nasıl heyecanla denedim anlatamam..
canım sendemi ingilizcecisin bende ..
birde zümrem nilgün var wisper...
sen ne zaman mezun oldun ben 2005 mezunuyum ve 6 yıldır çalışıom ...
bu kilolar yüzünden asla tarzım olmayan şeyleri giymek zorunda kaldım yıllardır inşallah seneye yepyeni bir gardropla başlıcam döneme....
vanım biraz sakin düşününce daha iyiyim şimdi. ben bunları ilk defa yaşamıyorum neticede davranış değişikliğinde beraberinde getirmesi gerken bir süreç ben ilk diyetimde kahvaltı yapmayı öğrendim bu bile büyük bir kzanım. bunu da ögrnice buna da alışacam inşalllah neticede adamlar dediğin gibi bu işin piri dört sayfa anket ile 1 ssaate yakı konuşarak hazırlandı bu liste.nöbetlere ayrıca birşey demedi canım ama ben dedim siz bana yüz listede verseniz benim işim çıktı mı yapacak birşey yok dedim. hayatta elimde bir iş varken de yarım bırakamam zaten 5 saat aç kalablirim dedim öyle olursa hemen süt iç dedi...
nilgün canım gene her zamanki gibi mükemmelsin az ama öz kimseyi atlamadan en önemli noktalara vurgu yaparak... iyi ki varsın...
hoşbulduk nilgüncüm teşekkür ederim:) umarım ben de katılıyorum artık aranıza, çok motive ediyo burda yazılanlar beni gerçekten. bi de görüyorum insanlar 20-30 kilo vermiş, daha da hevesleniyorum imkansız değilmiş demek ki diye:))
öncelikle hayırlı olsun diyim:) ayakkabıların çok zarif özellikle siyah olan çok hoşuma gitti:) siyah nişan elbisen de çok hoş sade ve şık:) güle güle giy allah tamamına erdirsin:))
ıslık ıslık ıssslllıııııkkkkk smileyyyyy..canım elbisenn harikaaaaa. bayıldım yakasına ,zarifliğineeee.amanınnn hele o siyah ayakkabılarrrr harikaaaa....elbisenle bluzunun yakaları aynı model taşlı gibi dimi canım.çok çok farketmişsin nilgünüm son resmine göre. bel oyuntun dahada belli olmuş canım.bu elbiseyle 72 73 gibi duruyorsun en fazla. ay ben çok beğendim canım. elbisenin etekboyuda çok hoş durmuş tam diz altı sanırım.heryerde giyilebilir. her ortamda rahatlıkla kullanılır.bluzun içinde sana çok yakıştıgını söyleyebilirim ama ben desen olarak çok sevmem leopar karışımını. o yüzden pek fikrim yok.saç renginle uyumlu ama. bide sanki saçlarını koyu renk hatırlıyorum canımm. değişiklikmi var sanki??
hayırlı olsun canımmm..iyi günlerde giy çok çok yakışmış ikiside. ama ayakkabılarrrr ooooyyyyyy
Bende begendım kıyafetletırını korsele cok daha ıyı duracagından emınım ayakkabılar cok guzelmısss
nilgüüüüüüünnnnn bu senmisinnnnnnn
siyah elbise seni çok havalı ve enerjik göstermiş.çok modern asla 79 durmuyorsun bikere.
birde vizon rengi süet ayakkabılara ba-yıl-dımmmmm
İnanki bizim evdede durum aynı benim eşim de öğretmen evden hiç çıkmaz ama beraber de olamıyoruz çünkü işine aşık:)sınavlar hazırlıyo,ardından analizler,konu hazırlıkları,yarışmalar....sürekli bilgisayar odasında daha olmadı okulun işleri neler neler ama çok da başarılı ve bunları yaparken mutlu oluyo .ilk zamanlar biz de çok tartıştık ama o vazgeçmedi en sonunda ben pes ettim ama şunu yapabilirsiniz herkes yine yapması gerekenleri yapar ama bi aile günü belirleyin bifilm izleyin veya beraber bi yemeğe gidin.ama diğer günler birbirinize izin verin.unutma ki bunlar çoğu evde var maalesef. bu arada ben de sizinle aynı zümredenim.9.yılımı çalışıyorum.
NİLGÜNNN
cnm çok hoş görünüyorsunn korse ile dahada iyi durucak elbise
bu halind ebile çok yakışmış azcık göbek çıkmış okadar ayakkabılara bayıldımmmmmmmmmmmm
bende bu yıl bi platform aldım ama henüz adam akıllı giyemeidm uç kısmı azcık sıkıyor
biraz daha kilo verince daha iyi olur eminim
birde ucu hafif açık o sebepten kışın giyinememm onu yani bu havalarda
ne alırsa ucu kapalı alcaksın onu bunu bilmemmmm
güle güle giy cnm sende
Tebrik Eden Canim Arkadaslarimaa Sonsuz Tesekkürlerrrr , Darisi Basiniza Canlarimmm
Off Bugün Ilk Okul Cagima Geri Döndüm Yegenim Sayesinde ,
Derslerine Hep Ben Yardim Ediyorum , Bisey Anlamayinca Beni Ariyor
Ya Telefondan Yardim Ediyorum Yada Onlara Gidiyorum ..
Bugün Sinifta Cd'den Hikaye Dinletmi$ler Okulda ,
Bizim Uyur Gezer Pa$a Bey Dinlememi$ Tabikiii , Sonra Benii Ariyor
Diyor Sen Bu Hikayeyi Bilionmuu Halaaaa , Bana Yardim Edermisin Halaaaa
Tamam Dedim Biliyorum Nettende Bidaha Bakim Gelirim Yazariz Dedim
Telefonda A$ki Ilaanlarmii Dersinizzz , Halacim Sen Cok Yasaaalarrmii Dersiniz
Nasil Seviniyor Bacaksiz
Sonra Gittim Tam 1.Sayfa Yazdirdim
Hem Ceza Olarak Hemde Tam Not Alsin Diye Tüm Hikayeyi Yazdi Bide
Tüm Aile Fertlerinin Önünde Okudu ..
Ders Bittikten Sonra Nasil Öpüyor Benii , Onun O Mutlulugu Benide Mutlu Etti
Eger Yapmasaydi Dersini Ögretmeni Cok Kizarmi$ O Yüzden Ici Rahatladi Pa$amin :)
slm kızlar,
topiğimiz kalabalıklaştı sabahtan buyana bir sürü sayfa ilerlemiş. Maşşallah
menümü yazıyım:
sabah
domates,salatalık, yeşilçay
3 zeytin, kaşar ve tulumdan 2şer lokma toplasan bir kk kadar
2dlm uno denge birinin üzerine labne.
ara:
şekersiz azcık sütlü nescafe
öğlen (okulda)
1 h.yumurta
2 lokma b.peynir
2zeytin bir ince dlm ekmek
akşamakşam çok kaçtı)
2 kase yayla çorbası
2 yk ıspanak
4 yk zeytinyağlı kereviz
ara
tarçınlı y.çay
1 avuç leblebi
sabah 2 mile akşam yemeğin verdiği vicdan azabı nedeniyle 3 mile leslie.
spordan sonrada form çayı.
akşam okuldan gelince gözüm dönmüş gibi oluyorum açlıktan. resmen minibüste gelirken kendimi akşam şunu yiyceksin bu kadar yiyceksin diye direktif verirken yakalıyorum. ay dün gecede yatarken hayal kuruyordum kızlar zayıflayınca şunu alırım şöyle giyinirim saçlarımı böyle kestiririm falan diye uyuyakalmışım tabi gece rüyamda gelinlikli gördüm kendimi
galiba üstüm açık kaldı
Nilgünüm şu güne kadar görüdüğüm en güzel halinle duruyorsun karşımda
Elbisene geçmeden önce ben biraz saçlarına iltifat etmek istiyorum ne kadar havalı ve hacimli duruyorlar maaşallah.. Saç konusunda yaralıtım ya gözüm ona gitti ilk ve bayıldım
Keşke fotolar daha büyük olsaydı da yaka detayını görebilseydik. Elbisenin boyunu bence azıcık kısalttır tam diz ortası olsun. Ben şu diz altı boyunu hiç sevemedim eskiden beri. E giyemeyecek bir kilon yok zaten benim fikrim diz ortası yaptır. Onun dışında modeli, kumaşı tam fiziğine uygun olmuş, böyle bile güzelken korseyle o göbek kısmı da gidecek ve harika olacak eminim. Gerçekten doğru bir seçim yapmışsın. Saçını da dağınık topuz yaptır ve minik küpe kullan bence yaka detayın güzel zaten. Bir de bileklik süper olur
Ayakkabılar..Ah o ayakkabılarİsyanım var isyanım offff neden ben giyemiyorum bunları :84::84:
İkisine de bayıldım nilgünüm, tam benlikmiş hem sade, hem asil, hem şık.
Sadece bluzunu sevemedim ki benim tarzım değil ama senin bu tarz bluzlar sevdiğini biliyorum
Ay ne çok konuştum bayıldım ben sana hatun
iyigeceler herkese arkadaslar , 3.takımda grupta boşluk varmıs , ve takım zor durumdaymıs , hırslı ve bu işe inanan kişileri davet ediyorlar , ben bu gruptan ayrılarak oraya yazmaya devam edıyorum , insallah bır faydam olur , buradakilere alısmıstım ve tanımaya baslamıstım , yıne okurum sık sık cunku tecrubelı kişi cok , görusmek dilegıyle...
Bugünkü Menüm
Sabah
1 kase k flakes , 2 bardak süt , yeşil çay
Öğle
2 dilim kepek ekmek , salam, krem peynir , 4 siyah zeytin
Ara
2 havuç
Akşam
1 kalçalı but, 1 kanat haşlama, bir kırmızı biber közleme, 3 kaşık pilav, form çayı , yeşil çay
3 litre su
Spor : 2 mil leslie express (30 dakika) , 100 twist , 100'de çember yaparım yatmadan.
Kızlar bugün bir güldüm leslie yaparken kendi kendime gören deli derdi..Leslie abla konuşuyor ya yanındakilere gaz veriyor filan birden aklıma siz geldiniz sanki sizle yapıyormuş gibi hayal kurdum birden.
Sağımda nilgün solumda ayşe önümüzde izlemle banu güle güle yapıyoruz, birimiz yoruluyor bırakacak gibi oluyor diğerimiz zorluyor filan ayy ne hayal gücü
bugunkü menüm: kuşhan 5 . gün:
sabah: 1 kupa şekersiz çay / 1 dilim tamb ekmek / 1 üçgen peynir / 2 lokma sucuklu yumurta
öğle: 2 haşlanmış patates / az kıvırcık / 1 kaşık yoğurt
akşam: hamsi buğulama (sanırım yarım kg yu tek başıma yemişimdir ) / salata
ara: 2 lokum
2 lt su
1 lt iksir
selam kızlar herkesler iyi bakıyorum aynen hızla devam
NİLGÜN canım elbisen çok şık ve sade çok zarif duruyorsun kilonda daha az gibi duruyor inanki tüm samimiyetimle söylüyorum ayakkabılarda süper güle güle giy tatlım
kocalar konusunda herkes aynı fikirde sanırım onlar bizler gibi ince ve detacı deiller bizde fazla detaycıyız yanlız bnm anlıyamadığım evlenmeden önce detayları atlamayan erkekler evlenince neden anlamamazlıktan geliyorlar bence egoist ler yapılarında var bence genlerinde bnmde eşim öğrtmn ama işine aşık falan deil yani severek yapıoda işini ama bilardoya aşık saatlerce bilardoda takılıo bn evde üç çocukla kafayı oynatıyorum ama ona sorarsan o kafasını dağıtıyormuş kahveye gitse dahami iyiymiş falan hepsi aynı konuşmaya kalksan dırdırcı oluyosun en sonunda susuyosun kendei haline bırakıyosun ama için içini yemeye devam edio bnde baya dedrtliymişimde haberim yokmuş neyse ben menümü yaziyim
sabah:1 dilimekmek 1 dilim peynir 3 çatal kavurma maydanoz
ara:kahve ve yeşil çay
öğlen :1 kağse çorba 1 dilim ekmek
ara:yeşil çay 1 mandalin
akşam:1 kağse çrba 2 kaşık patlıcan yemeği susuz 2 kaşık erişte
ara :yeşil çay 1 avuç beyaz leblebi
3 lt su içtim yatmadanda form çay içerim
Arkadaşım kıyafetlerin güzel,şık ve sade ve giyeceğin ortamlara da uygun bence güle güle giy.Korseyi de giyince tabiki daha da güzel olur.
Merhabalar,
Bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1 yeşil zeytin
3 acı süs biberi
2 çk keten tohumu-çörek otu
Ara:
1yeşil elma
Öğle:
1/2 haşlanmış tavuk göğsü (baharatlı)
1 dilim ekmek
7-8 süs biberi turşusu
Ara:
1 salatalık
1 diyet bisküvi
Akşam:
1/2 dilim ekmek
1 yk bulgur pilavı
1 tabak etli taze fasulye
3 süs biberi
Ara:
2 yk yoğurt
1 salatalık
10 beyaz leblebi
2 lt su
1 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar
90 dk spor
eddoras,geçmiş olsun,umarım anneniz en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
İrem, geçmiş olsun.
Nilgün elbisenize ve ayakkabılarııza bayıldım,çok hoş görünüyorsunuz,bel oyuntunuz çok belirgin,çok yakışmış.Nefis bir seçim,güle güle kullanın.
İsimler zaten aklımda kalmıyordu,artık hiç kalmaz.Maşallah yeni gelen arkadaşlar çoğalmış,hepsine de hoşgeldiniz diyorum.
Acilen matematikçi aranıyor,kıskandım yaaaaa 4 tane ingilizce öğretmeni var.
Buyrun efendim bu da benim aylardır favori bitki çayı kupam ve bitki çaylarım. Kupayı geçen sene izmir tansaştan almıştım. Mesuta da saatlisini almıştım takım gibi
Lipton kutusu da bime gelmişti içinde de üzerinde yazan çaylar vardı, şimdi onlar bitti yenilerini koyuyorum çok güzel oluyor böyle kullanması.:87:
Fotolara tıklarsanız büyür.
Eki Görüntüle 288401 Eki Görüntüle 288402 Eki Görüntüle 288403 Eki Görüntüle 288404
hemennn aklımdakileri yazıyım hepsini okuyamadım kocişş bekliyo acil çıkmamm gerekkk
bekletmiyim dimi amaa kocişimii
AYŞEMMM bende çok isterdim canım seni tanımayıı inannn bu arada eşinin çiçek süprizine çok sevindimmm, ayrıca iki saat sporuna, ayrıca menülerine , ayrıcaaaa tartının sana gösterdiği o güzel rakamaaa kırk bir kere maşallahhhh
çok dillendirme kuzumm nazara geliyon bide artı çıkıyon valla çok üzülüyom ondan sonra seni seviyorum bebemm
NİLGÜNNNNNNNNKIZZZZZZZ allahhh seni ne yapmasınnnnnn sen ne ara bu hale geldinnn
ne arada bu kadar güzelleştinnnnnn anammm sen fıstık olmuşsunnnnn daşş olmuşsun daşşşşşş
canımmm inann kıyafetlerde çok güzel ama sen harkuladesinnnnn
DERYAMMMMMM muhteşem gidiyosun bitanemmm maşalllahhhh inşşş. hep böyle olllll
FÜSUNNNN canım sen zatennn 7/24 muhteşemsin maşallahh canımmm harikasınn
FATOŞŞ (eddoras)canım yanlış hatırladıysam çok özür dilerim) anneciğine çok geçmişler olsunnn inşşş.
biran önce iyileşirr dualarımız annenle canım rabbim tez zamanda şifasını nasip eder inşş.
İREMMMMM canımm çok geçmiş olsun güzelimmm çok üzüldümmm benimde abimin çocuklugundan beri gözleri çok aşırı derecede bozukkkk ve çok üzülüyorum onaaa
Rabbim en kısa sürede gözlerine nur versin inşşş. hiçbir sıkıntın kalmasın inşşş. canım
AYŞEMMMMM senin minik prensesin burnu kanamıştı dimi canım Allah esirgesinnn inşşş.
dikkat et canımmmm kuzucuga Allaha emanet inşşşş.
TÜLÜMMMMM süpersinnn fıstıgımmmm maşallahhhhhh canım sanaaaaa
BANUŞUMMM süper gidiyorsun canımmm korksun kilolar sendennnmaşallahhhh canımmm
valla kızlarrr benim adam bagırıyoo hadi diyee kalkıyomm benn unuttum valla hızlı yazcam diyee
yazamadıklarımdan unuttuklarımdan çok sory :) seviom siziiiiii minnak davşanlarımmmm
sevda kuşum seni görüyorum aşağıda ne var ne yok nasılsın tatlım
hastaymışsın yataktan çıkmıyorum yazmışsın hayırdır :26::26::26:
nilgüncüm, kardeşinin söz töreni için gelecektin dimi
o zaman oooooooo taaa kasımda demiştik, sayılı gün nasılda hemen geliyor
tam olarak ne zaman geliyorsun tatlım ve nereye yani hangi semte geleceksin
hayırlı uğurlu olsun şimdiden
gülaycım spor nasıl gidiyor
bende çok sık giremiyorum bu ara yaa
üüüffff
demek uzak bir yere gelmişiz, bende bulurdum seni kız
iğne deliğinde olsan gelirdim vallaa
nilgün elbisen cok güzelmiş sanada cok yakışmış. dikkatimi ceken elbiseyle daha zayıf duruyorsun gerçektende. bence bel kısmına oturan kıyafetler sec. çünkü bel kısmın ince. bele oturan kıyafetler seni herzaman daha zarif gösterir diye düşünüyorum. gecen gün demişsin ya elbise giymiyorum diye kesinlikle günlük giymeyede al. özelikle kışın ben cok seviyorum. kullandııkca rahatlıgını anlarsın. bu arada ayakkabılarında cok güzel vizon rengi olan çok hoşuma gitti. hepsinide güle güle kullan.
tarçın çayını sormuşsun.
1 kabuk tarcını 1 bardak su ile kaynatıyorum. sonra bardaga alıp içine 1 tatlı kaşıgı kadar bal katıp içiyorum. sabah ac karnına gece yatmadan önce içiyorum.aynı tarcını sabah akşam kullanıyorum. tesadüfmü bilmem ama kilo vermeye basladıgım dönem kullanmıştım. ayrıca sabah idrarımdada işe yaradıgını gördüm. bu yüzden faydasının oldugunu düşünüyorum. sende zor kilo veriyorsun dene istersen zor bişey degil ayrıcada cok güzel bi tadı var inş faydasını görürsün
7 de kızım kalktı 1 çay bardağı süt
11
1 dilim tam buğday
1 tatlı kaşığı krem peynir
1 tatlı kaşığı bal
1 haşlanmış yumurta
15.00
ara
1 minnak mandalina
1 kuru kayısı
1 hurma
aramı dersiniz öğlemi dersiniz 16
3 ısırık börek
2 çatal kek
akşam
19:00
4 yk közlenmiş patlıcxan (diasadan aldım)
3 yk yoğurt
1 tk keten tohumu
20.00
1 çatal makarna
1 lokma haşlanmış et(kızıma yedirirken göz hakkı)
22:00
çeyrek ayva
3 litreyi geçti suyum
1 yeşilçay
1 form çayı
boll şekersiz çay
120 dakika spor...
bende bitki çaylarımı ekliyim
bu ara günde 1 fincan yeşil çay arada bir form çayı, aklıma gelirse de kuşburnu içiyorum
bir düzenim yok, ama diyet yaptığım dönemde 2 fincan yeşil çay, 1 form çayı siyah çay ve bol su içiyordum...
düzene oturtmalıyım :) yarın bol çeşit alarak başlayayım bu niyete niyet etmeye :)
Eki Görüntüle 288465
Hepinizin cevaplari icin tesekkur ederim cok cok bugun baslamadm ama artk bu saatten sonra bende kararliyim once sonra yapicam fotograflarimida cektim ins tkrr 25 kilo atabilirm :)) ben bsyler sorucam sizr brn hafta ici dershaneye gidiyorm sabahlari zor kalkip yetisiyotum yani yani kahvalti yapmam imkansiz zaten kucuklugumdrn beri bu boyletenefuste arkadaslarla firima gidiyoruz notmaldr oradan hep aldigim kumru tarzi icinde domatez ve peynir olan seylerdendi ogleni ise hic sormayin arkdaslari uyup pizza donrr ne geliosa aklimiza yiyorz smdi bn gne sabah icin firindan ne tercih etmeliyim ayrica oglenide firindan dusunuyorum onun icin ne olabilirki
kızlar nişanda giyeceğim elbise bu.siyah ayakkabı ile giyeceğim.sarı yaldız desenli bluzu da vizon renkli ayakkabı ile kız istemede giyeceğim.
inşallah beğenirsiniz..
Eki Görüntüle 288383 Eki Görüntüle 288379 Eki Görüntüle 288380 Eki Görüntüle 288378 Eki Görüntüle 288381 Eki Görüntüle 288377 Eki Görüntüle 288382 Eki Görüntüle 288375 Eki Görüntüle 288376
hadi bakalım yorumları bekliyorum..
kesinlikle derya benimde nilgünün gördüğüm en zarif hali bende mi gidip alsam 24 kasım için bi elbise hemennn ...
canım ya gözlerim doldu walla okurken tanımasak da birbirimizi hep akıllardayız çok güzel..
sporuna da menüne de
hani o çok hızlı yapan bi kadın varya o tülü olsun leslie izlem olsun ben zayılama yolunda olan o kadınlar varya o olam..
banuş şu fit kadınlar varya onlardan biri olsun..
abowww hayale bak..
derya sende sporunu boşlama canım aman çok güzel gidion bak topikçe bu motivasyon her zaman bulunmuyo bilion.. sen elinden geleni yap 300 gider 500 gider inan çok daha zarif duruyor spor yapan vücut...
bende bitki çaylarımı ekliyim
bu ara günde 1 fincan yeşil çay arada bir form çayı, aklıma gelirse de kuşburnu içiyorum
bir düzenim yok, ama diyet yaptığım dönemde 2 fincan yeşil çay, 1 form çayı siyah çay ve bol su içiyordum...
düzene oturtmalıyım :) yarın bol çeşit alarak başlayayım bu niyete niyet etmeye :)
Eki Görüntüle 288465
kızlar hafta sonu bitpazarına gittim
kardeşimin nişanlısı bahsediyordu hep, merak ediyordum ama hiç gitmek nasip olmamıştı
bu hafta sonu götürdü bizi eniştem aman allahım rası nasıl bir yer
aklınıza hayalinize gelmeyen şeyler
geyik boynuzu bile vardı işe yarar yaramaz herkes önüne bir naylon sergi sermiş bişiyler koymuşlar
antikalar, kullanılmış klozetler :), kaplumbağalar, bozuk bilgisayar parçaları, eski dikiş makinalar kullanılmış giysiler off off aklıma gelmeyen daha bi sürü şey
çok çok şaşırdım nereye bakacağımı bilemedim, bloğa koydum resimlerini bakarsınız
eğer varsa yakınlarınızda mutlaka birgün gidin :)
izmirdeki o kadar büyük kii, 3 saat dolaşmışız daha gitmediğimiz yer vardı, farkında bile değiliz kaç saat geçtiğinin
herkeze günaydin kizlar
dün zor da olsa ikinci kez teyze oldum allah nasip etti sükür
canım elbisen süper,saçın duruşun,fiziğin burda çok iyi duruyor ,ayakkabılar hele cidden tam benlik bayıldım ama bluz için alternatif bak bence neden dersen göbek kısmı fazla göstermiş çok karışık desenlerde bu hep başımıza geliyor ..tabi bu benim fikrim nacizhane.... yiede çok yakıştığını bil...Allah tamamını erdirsin,demek inciraltında ,keşke gelebilsemkızlar nişanda giyeceğim elbise bu.siyah ayakkabı ile giyeceğim.sarı yaldız desenli bluzu da vizon renkli ayakkabı ile kız istemede giyeceğim.
inşallah beğenirsiniz..
Eki Görüntüle 288383 Eki Görüntüle 288379 Eki Görüntüle 288380 Eki Görüntüle 288378 Eki Görüntüle 288381 Eki Görüntüle 288377 Eki Görüntüle 288382 Eki Görüntüle 288375 Eki Görüntüle 288376
hadi bakalım yorumları bekliyorum..
burcu halam halam demişin ya hala olasım geldi ,ama benim kardeş dah bekar :) ne güzel-hala,yeğen...Tut ısır valla çok özendimTebrik Eden Canim Arkadaslarimaa Sonsuz Tesekkürlerrrr , Darisi Basiniza Canlarimmm
Off Bugün Ilk Okul Cagima Geri Döndüm Yegenim Sayesinde ,
Derslerine Hep Ben Yardim Ediyorum , Bisey Anlamayinca Beni Ariyor
Ya Telefondan Yardim Ediyorum Yada Onlara Gidiyorum ..
Bugün Sinifta Cd'den Hikaye Dinletmi$ler Okulda ,
Bizim Uyur Gezer Pa$a Bey Dinlememi$ Tabikiii , Sonra Benii Ariyor
Diyor Sen Bu Hikayeyi Bilionmuu Halaaaa , Bana Yardim Edermisin Halaaaa
Tamam Dedim Biliyorum Nettende Bidaha Bakim Gelirim Yazariz Dedim
Telefonda A$ki Ilaanlarmii Dersinizzz , Halacim Sen Cok Yasaaalarrmii Dersiniz
Nasil Seviniyor Bacaksiz
Sonra Gittim Tam 1.Sayfa Yazdirdim
Hem Ceza Olarak Hemde Tam Not Alsin Diye Tüm Hikayeyi Yazdi Bide
Tüm Aile Fertlerinin Önünde Okudu ..
Ders Bittikten Sonra Nasil Öpüyor Benii , Onun O Mutlulugu Benide Mutlu Etti
Eger Yapmasaydi Dersini Ögretmeni Cok Kizarmi$ O Yüzden Ici Rahatladi Pa$amin :)
alkış alkış alkış bugün en iyisi olmuşbugunkü menüm: kuşhan 5 . gün:
sabah: 1 kupa şekersiz çay / 1 dilim tamb ekmek / 1 üçgen peynir / 2 lokma sucuklu yumurta
öğle: 2 haşlanmış patates / az kıvırcık / 1 kaşık yoğurt
akşam: hamsi buğulama (sanırım yarım kg yu tek başıma yemişimdir ) / salata
ara: 2 lokum
2 lt su
1 lt iksir
ay kutuya özelikle bayıldım.bardakda çok cici,canım çekti renkli çikolatalar gibi alasım geldi.Buyrun efendim bu da benim aylardır favori bitki çayı kupam ve bitki çaylarım. Kupayı geçen sene izmir tansaştan almıştım. Mesuta da saatlisini almıştım takım gibi
Lipton kutusu da bime gelmişti içinde de üzerinde yazan çaylar vardı, şimdi onlar bitti yenilerini koyuyorum çok güzel oluyor böyle kullanması.:87:
Fotolara tıklarsanız büyür.
Eki Görüntüle 288401 Eki Görüntüle 288402 Eki Görüntüle 288403 Eki Görüntüle 288404
canım spor iyi gidiyor hergün gidiyorum,suyumu içiyorum,artık hiç sözünüzden çıkmıyorum,geçen hafatya görede 1400 eksideyim,ama göreceğiz cumaya belli olcak herşey..şimdi bloguna koşuyorummm çok merak ettim anlattıklarınısevda kuşum seni görüyorum aşağıda ne var ne yok nasılsın tatlım
hastaymışsın yataktan çıkmıyorum yazmışsın hayırdır :26::26::26:
nilgüncüm, kardeşinin söz töreni için gelecektin dimi
o zaman oooooooo taaa kasımda demiştik, sayılı gün nasılda hemen geliyor
tam olarak ne zaman geliyorsun tatlım ve nereye yani hangi semte geleceksin
hayırlı uğurlu olsun şimdiden
gülaycım spor nasıl gidiyor
bende çok sık giremiyorum bu ara yaa
üüüffff
demek uzak bir yere gelmişiz, bende bulurdum seni kız
iğne deliğinde olsan gelirdim vallaa
kullanılmış klozet mi ..bıyyyy ..ay meraktan çatlıcam nerdemiş bu yerkızlar hafta sonu bitpazarına gittim
kardeşimin nişanlısı bahsediyordu hep, merak ediyordum ama hiç gitmek nasip olmamıştı
bu hafta sonu götürdü bizi eniştem aman allahım rası nasıl bir yer
aklınıza hayalinize gelmeyen şeyler
geyik boynuzu bile vardı işe yarar yaramaz herkes önüne bir naylon sergi sermiş bişiyler koymuşlar
antikalar, kullanılmış klozetler :), kaplumbağalar, bozuk bilgisayar parçaları, eski dikiş makinalar kullanılmış giysiler off off aklıma gelmeyen daha bi sürü şey
çok çok şaşırdım nereye bakacağımı bilemedim, bloğa koydum resimlerini bakarsınız
eğer varsa yakınlarınızda mutlaka birgün gidin :)
izmirdeki o kadar büyük kii, 3 saat dolaşmışız daha gitmediğimiz yer vardı, farkında bile değiliz kaç saat geçtiğinin
kuzum seni her okuyuşumda içime sokasım geliyor,sence nede ? :)))izlemmm kuuuuuu sabahtan beri senin blogda dolanıp duruyorum bakıyorum yorum yapıyorum filann
muhteşemm yine herşeyy tabiki herzamanki gibii
amaaa gel gelelim bi tıkladım halil sezai dumann şarkısını söylüyoo
nedendir bilmem sanırım filmden çok etkilendiğim için olsa gerekk tuhaflaşıyorum bu adamı dinlerken
kaç tane siga...ra içtim kızz sabah sabahhh olsunn halil sezaiye degerdii
yaa adamdan nasıl çıkıyo o ses şaşıyorum vallaaa muhteşemm yorumm valla neyse bu gün bu modda giderim bennn
hadiii öpüyorummmm sizleriiiiiii
bu arada sormuşsun izlem kuşum neyin var diye baş agrısı, baş dönmesi, mide bulantısı canım
ama çok şiddetliiibir haftadır hiç geçmediii halada aynıyım ama sanırım alıştım biraz kafam hep tuhaf vallaa :)
GEÇMİŞ OLSUN DİYEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN İNŞŞŞ. SİZLERİ ÇOK SEVİYORUMMMM
neyse ben bi halil sezai daha dinliyim anacımmsee you later görüşenze
e bişi dicem zararı yokmuşmu kremi,hapı vardı zararlıdı sakigünaydın kızlar nabersinizzzz????
Deryoşum ellerineeee sağlıkkkk liste içinnnn....
Banuşş almışın platformlarıda 2 tane afacanla nasıl giycen merak ediyommmm....
Izlooo bit pazarını gezmişin blogundan izledimm fotoğraflarınıı heheheh o eşyaların haline bayıldımmm...çöpçü balığında hayırlı olsunnn...
Bana gelince kızlar hiç kullanan varmı bilmiyorum ama ben extra jel siparişi verdim akşam üzeri gelecekmişş...1 senedir almayı düşünüyorumm ama ya fayda etmezse diye çokk kararsız kaldımm ama sonra amannnn dedim deniyecem bakalım içimde kalmasın diyeee...amam bunu kullanınca spor ve diyet destekli yapılırsa daha da iyi sonuç veriyormuşş eee bizz zati diyetteyizz bakalım işe yararsa sizede tavsiye edecemmmm...
Günaydın kızlar
Çok canım sıkıldı ya dün ve bugün arasında fark yok kilomda 73.5 ta takıldı kaldı
İlk gün proteinle ne güzel gitmişti bugün niye böyle oldu anlamadım. 3 kaşıkcık pilav yedim hemen denge alt üst oldu ne acayip bünyem var ya
canım beniiimmm sende bu hafta kırmızısın inşallahhhh. lesliede de hani şu uzun siyah saçlıyımı diyon cicimmm. anaaammm ben bi sinir oluyom ona sallanıyo diye. vallaa ne güldüümmmmmmmmmmmtülü canım kırmızı için tebrikler bende bu hafta kırmızı olurum galiba...
dileklerin için de çok saol bakalım göreceğiz..
hani o çok hızlı yapan bi kadın varya o tülü olsun leslie izlem olsun ben zayılama yolunda olan o kadınlar varya o olam..
banuş şu fit kadınlar varya onlardan biri olsun..
abowww hayale bak..
derya sende sporunu boşlama canım aman çok güzel gidion bak topikçe bu motivasyon her zaman bulunmuyo bilion.. sen elinden geleni yap 300 gider 500 gider inan çok daha zarif duruyor spor yapan vücut...
:
ayyyy bende yapcam bu gidişle bi stand. mutfağıma 3 kişi zor giriyoruz ama nereye koysam acepppp.kupan harika şekerim yeşili pek severimmmmbende bitki çaylarımı ekliyim
Eki Görüntüle 288465
canımmmm ayakkabılarına şok olsummm.ikisi 78 ne demekkkk çok çok ucuzzzzz harika bidaha bayıldıımmmmm.saçında belki kapalı oldugu için koyu geldi bana çok beğendim rengini. sarı bluzda çok şık canım ama ben desenden hoşlanmıyorum ama saçınlada uymuş. sen yakışanı daha iyi bilirsin canım.bu arada günayyydddııınnnncanımsınız sağolun.o sarı bluzu almışım geçen sene .hatta ilk gösterdiğin de yok tarzım değil dedim ama yakından bakınca ve giyince değişik bir havası var.gerçi param da kalmadı kızlar ya.sıradan bir şey giymektense belki bunu giymek daha iyi.yada gömleklerim var onlardan giyrim siyah pantolonla daha da iyi olur.tam karar vermedim aslında bu bluzu giysem mi giymesem mi..sağolun önerilerininz için.
ya bilgisayarda bir sorun var.yazıyorum ama takılıyor çıkmıyor.o yüzden ayrı ayrı yazamadım.öncelikle herkese teşekkür ederim.evet elbise harika oldu bence de yani kendimi çok iyi hissediyorum.sanırım artık elbise giyeceğim günlük hayatta.izlem de demiş belim daha ince (hayret ince bir yerim varmış)neyse ayakkabılara ben de bittim.kızlar deichman dan aldım ikisi 78 tuttu.çok güzel ayakkabılar var fiyatı da uygun.mutlaka bakın.
izlem çaylar bi de deryacığım senin de çaylar kupalar harika.iştah açıcı.
tülin rengi uzun zamandır böylke tatlım.aslında fotodan koyu çıktı o zman da böyleydi.gerçi şimdi bir ton açık sarı oldu.
sarı bluza gelince tam emin değilim.aklımda ama alternatif bulacağım.belki giymem.ama bir yandan da hoşuma gidiyor böyle havalı şeyler.
neyse sabah 5 ten beri okuyorum sizi.ellerinizesağlık yorumsuz bırakmadığınız için.giyinmem lazım.
hepinizi çok seviyorum ve günaydınnnnnnn
canımmm daha geçmedimi yaaaa. tekrar geçmiş olsunnn. o yazdığın cigaralar varya gelip seni boğasım geldi inannnnnnn...ah sen bende olsan yerim seni yerr... bu gencecik yaşında o güzel bebek gibi yüzüne bu kötülük yapılırmı. söz ver bırakcana nolurrr..içim yandı çok üzüldüm ben yaaaaa
gözün aydın canımmmm hayırlı olsun bebeğiniz.sağlıkla büyüsün inşallaaahhhhhherkeze günaydin kizlar
dün zor da olsa ikinci kez teyze oldum allah nasip etti sükür
canımmm saolll.dün iyiydi emmeee balık yedi beni.çok çok yedimmmmmortim sanada menülerinede yazdım hep ama silindi gıcık şey...
alkış alkış alkış bugün en iyisi olmuş
kuzum seni her okuyuşumda içime sokasım geliyor,sence nede ? :)))
..
sabah:1 dilim kepek ekmek,1 kk peynir
ara:sade kahve
öğle 1 çeyrek yufkadan ıspanaklı yapsız gözlme,1 çay bardağı sıkma mandalin suyu
ara:salatalık 1 adet
akşam:1 çipura (aliminyum folyada fırında yaptım yağsız )
brokoli salatası sadece limon sıktım üstüne
ara: 5 badem,2 yk nar,çayrek elma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?