80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende bitki çaylarımı ekliyim
bu ara günde 1 fincan yeşil çay arada bir form çayı, aklıma gelirse de kuşburnu içiyorum
bir düzenim yok, ama diyet yaptığım dönemde 2 fincan yeşil çay, 1 form çayı siyah çay ve bol su içiyordum...

düzene oturtmalıyım :) yarın bol çeşit alarak başlayayım bu niyete niyet etmeye :)

kızlar hafta sonu bitpazarına gittim
kardeşimin nişanlısı bahsediyordu hep, merak ediyordum ama hiç gitmek nasip olmamıştı
bu hafta sonu götürdü bizi eniştem aman allahım rası nasıl bir yer
aklınıza hayalinize gelmeyen şeyler
geyik boynuzu bile vardı işe yarar yaramaz herkes önüne bir naylon sergi sermiş bişiyler koymuşlar
antikalar, kullanılmış klozetler :), kaplumbağalar, bozuk bilgisayar parçaları, eski dikiş makinalar kullanılmış giysiler off off aklıma gelmeyen daha bi sürü şey
çok çok şaşırdım nereye bakacağımı bilemedim, bloğa koydum resimlerini bakarsınız
eğer varsa yakınlarınızda mutlaka birgün gidin :)
izmirdeki o kadar büyük kii, 3 saat dolaşmışız daha gitmediğimiz yer vardı, farkında bile değiliz kaç saat geçtiğinin

maşallahhhh
topikimizde ne kadar çok ögretmen var yahuuuuuuu

maşallah diyelim...

eşi b.eğt. öğretmeni olan herkesin kaderi bu galiba.ayrıntılı yazacağım sana .sadece allah sana sabır ve ona da akıl versin diyorum.

ne diyetisyenmi öyle.keşke ben de bulsam burada bir tane..

nilgün canım gene her zamanki gibi mükemmelsin az ama öz kimseyi atlamadan en önemli noktalara vurgu yaparak... iyi ki varsın...

sen de bebeğim..iyi ki varsınız hepiniz..

inşallah zayıflarız beraber..gösterelim ingilizcecilerin gücünü kızlar..

öncelikle hayırlı olsun diyim:) ayakkabıların çok zarif özellikle siyah olan çok hoşuma gitti:) siyah nişan elbisen de çok hoş sade ve şık:) güle güle giy allah tamamına erdirsin:))

Bende begendım kıyafetletırını korsele cok daha ıyı duracagından emınım ayakkabılar cok guzelmısss

nilgüüüüüüünnnnn bu senmisinnnnnnn

siyah elbise seni çok havalı ve enerjik göstermiş.çok modern asla 79 durmuyorsun bikere.
birde vizon rengi süet ayakkabılara ba-yıl-dımmmmm

canımsınız sağolun.o sarı bluzu almışım geçen sene .hatta ilk gösterdiğin de yok tarzım değil dedim ama yakından bakınca ve giyince değişik bir havası var.gerçi param da kalmadı kızlar ya.sıradan bir şey giymektense belki bunu giymek daha iyi.yada gömleklerim var onlardan giyrim siyah pantolonla daha da iyi olur.tam karar vermedim aslında bu bluzu giysem mi giymesem mi..sağolun önerilerininz için.

harikasın ne kadar duyarlısın.o çpcuğun gözündeki sevinç mutluluk her şleye bedel..

Arkadaşım kıyafetlerin güzel,şık ve sade ve giyeceğin ortamlara da uygun bence güle güle giy.Korseyi de giyince tabiki daha da güzel olur.

ya bilgisayarda bir sorun var.yazıyorum ama takılıyor çıkmıyor.o yüzden ayrı ayrı yazamadım.öncelikle herkese teşekkür ederim.evet elbise harika oldu bence de yani kendimi çok iyi hissediyorum.sanırım artık elbise giyeceğim günlük hayatta.izlem de demiş belim daha ince (hayret ince bir yerim varmış)neyse ayakkabılara ben de bittim.kızlar deichman dan aldım ikisi 78 tuttu.çok güzel ayakkabılar var fiyatı da uygun.mutlaka bakın.
izlem çaylar bi de deryacığım senin de çaylar kupalar harika.iştah açıcı.

sporlar sular çok güzel kızlar.ben de spor yapamasam da deli gibi su içiyorum.herkes harika burada.sizi çok seviyorum.

saçlarım burada kırık fön.cumartesi çektirdim aynı gün de eibiseyi aldım.ama kuaförüme dedimki dalgasını fazla açma ben p.tesi sabahı saçımı öne atar karşıştırırrm dalgasını açarım diye.şu an top ytop duruyor ama normalde dalgaları daha açık daha uzun saçım.
tülin rengi uzun zamandır böylke tatlım.aslında fotodan koyu çıktı o zman da böyleydi.gerçi şimdi bir ton açık sarı oldu.

sarı bluza gelince tam emin değilim.aklımda ama alternatif bulacağım.belki giymem.ama bir yandan da hoşuma gidiyor böyle havalı şeyler.
neyse sabah 5 ten beri okuyorum sizi.ellerinizesağlık yorumsuz bırakmadığınız için.giyinmem lazım.

hepinizi çok seviyorum ve günaydınnnnnnn

izlem canım seni unuttum.kardeşim bornovada oturuyormuş.nişan inciraltı diye bir yerde orduevinde olacakmış sanırım.ama ayrıntılar orada belli olur yaniş mğrenirim.cuma akşama doğru orada olacağım.eşimle gıcıklık yapmazsa seni göreceğim mutlaka.ararım seni öptüm.resimlere bak lütfen.yorumların önemli benim için..

gün aşırı nöbet tutarken bile kendimi zorluyorum kahvaltı için istersen yapablirsin bence...

bayıldıııım süper olmussun ayakkabın da harika çok beğendim ya....

herkese günaydın... daha yolun yolculuğun şişkinliği yorgunluğu gitmedi üzerimeden ama nöbetçiyim de bugün resmen sürünerek kalktım yataktan ama kahvaltımı da yaptım yanıma götüreceklerimi de alıp çıkayım şimdi. hatta geç kaldım...dün çok stersli bir gündü...umarım bugün çok güzel bir gün olur...

izlemmm kuuuuuu sabahtan beri senin blogda dolanıp duruyorum bakıyorum yorum yapıyorum filann
muhteşemm yine herşeyy tabiki herzamanki gibii
amaaa gel gelelim bi tıkladım halil sezai dumann şarkısını söylüyoo
nedendir bilmem sanırım filmden çok etkilendiğim için olsa gerekk tuhaflaşıyorum bu adamı dinlerken
kaç tane siga...ra içtim kızz sabah sabahhh olsunn halil sezaiye degerdii
yaa adamdan nasıl çıkıyo o ses şaşıyorum vallaaa muhteşemm yorumm valla neyse bu gün bu modda giderim bennn
hadiii öpüyorummmm sizleriiiiiii

bu arada sormuşsun izlem kuşum neyin var diye baş agrısı, baş dönmesi, mide bulantısı canım
ama çok şiddetliii bir haftadır hiç geçmediii halada aynıyım ama sanırım alıştım biraz kafam hep tuhaf vallaa :)

GEÇMİŞ OLSUN DİYEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN İNŞŞŞ. SİZLERİ ÇOK SEVİYORUMMMM

neyse ben bi halil sezai daha dinliyim anacımm see you later görüşenze

Son düzenleme:
günaydın kızlar nabersinizzzz????
Deryoşum ellerineeee sağlıkkkk liste içinnnn....

Banuşş almışın platformlarıda 2 tane afacanla nasıl giycen merak ediyommmm....

Izlooo bit pazarını gezmişin blogundan izledimm fotoğraflarınıı heheheh o eşyaların haline bayıldımmm...çöpçü balığında hayırlı olsunnn...

Bana gelince kızlar hiç kullanan varmı bilmiyorum ama ben extra jel siparişi verdim akşam üzeri gelecekmişş...1 senedir almayı düşünüyorumm ama ya fayda etmezse diye çokk kararsız kaldımm ama sonra amannnn dedim deniyecem bakalım içimde kalmasın diyeee...amam bunu kullanınca spor ve diyet destekli yapılırsa daha da iyi sonuç veriyormuşş eee bizz zati diyetteyizz bakalım işe yararsa sizede tavsiye edecemmmm...

hahaha senin tarifin daha komik oldu
Tabi ki aklımızdayız ayşem, neleri paylaşıyoruz burada az şey mi?

Isırgan çayına takıldı gözüm Nasıl bir şey izloş ne gibi faydalarını görüyorsun. Isırgan çok faydalı bir bitki, küçükken babaannem bol bol böreğini yapardı, bizim bahçede bol bulunurdu. Çayının bir faydası olur mu diyette? :26:

İzloş blogdan baktım fotolara bayıldım ya yok yok
Bayılırım öyle yerleri gezmeye, hele ilk fotoda antika dekor eşyaları harikaymış tam benlik.

herkeze günaydin kizlar
dün zor da olsa ikinci kez teyze oldum allah nasip etti sükür

Günaydın, tebrik ederim, allah analı babalı büyütsün.

Günaydın kızlar
Çok canım sıkıldı ya dün ve bugün arasında fark yok kilomda 73.5 ta takıldı kaldı
İlk gün proteinle ne güzel gitmişti bugün niye böyle oldu anlamadım. 3 kaşıkcık pilav yedim hemen denge alt üst oldu ne acayip bünyem var ya

günaydın kızlar,

ayy tam uyku havası valla saati 8 e kuruyorum ama iki gündür zor zar gözlerimi açabiliyorum akşamlarıda sızıyorum 12 ye doğru
kupa ve bitki çaylarını paylaşmış arkadaşlar, ne şirin kupalar.

sporumu kahvaltımı yaptım. şimdi bi sade şekersiz nescafe içerim, izoşun bloguna bakarım hatun geziyor maşallah.

dün düya kadar alıtı yapmıştım,site bakıma girdi ...ilk defa böyle bişi oldu sinir oldum,bugünde 10 a kadar uyudum son 10 sayfaya bakabildim..aklımda kalanlar var ama meselaa

deryam liste için çok sağol ben ölmüşüm ağlayanım yok en kötü bu haftamdı
ayşem eşin çok güzel jest yapmış,bunlar insaı çok mutlu ediyor,bazen görmezden gemek lazım,seninkiyle benimki duvar zaten...takma nolur ben alıştım sende alış
iremcim geçmiş olsun canım
ortim sanada menülerinede yazdım hep ama silindi gıcık şey...

canım elbisen süper,saçın duruşun,fiziğin burda çok iyi duruyor ,ayakkabılar hele cidden tam benlik bayıldım ama bluz için alternatif bak bence neden dersen göbek kısmı fazla göstermiş çok karışık desenlerde bu hep başımıza geliyor ..tabi bu benim fikrim nacizhane.... yiede çok yakıştığını bil...Allah tamamını erdirsin,demek inciraltında ,keşke gelebilsem
burcu halam halam demişin ya hala olasım geldi ,ama benim kardeş dah bekar :) ne güzel-hala,yeğen...Tut ısır valla çok özendim
alkış alkış alkış bugün en iyisi olmuş
ay kutuya özelikle bayıldım.bardakda çok cici,canım çekti renkli çikolatalar gibi alasım geldi.
canım spor iyi gidiyor hergün gidiyorum,suyumu içiyorum,artık hiç sözünüzden çıkmıyorum,geçen hafatya görede 1400 eksideyim,ama göreceğiz cumaya belli olcak herşey..şimdi bloguna koşuyorummm çok merak ettim anlattıklarını
kullanılmış klozet mi ..bıyyyy ..ay meraktan çatlıcam nerdemiş bu yer
kuzum seni her okuyuşumda içime sokasım geliyor,sence nede ? :)))
e bişi dicem zararı yokmuşmu kremi,hapı vardı zararlıdı saki

deryam deryam deryam ..bana çoktandır ses etmiyon ya sen....boşver cumaya toplarsın,takma .takıca gitmiyo emin ol...

similey yok ,kalın harf yok bu ne yaaaaaaaaa..

sabah:1 dilim kepek ekmek,1 kk peynir

ara:sade kahve

öğle 1 çeyrek yufkadan ıspanaklı yapsız gözlme,1 çay bardağı sıkma mandalin suyu

ara:salatalık 1 adet

akşam:1 çipura (aliminyum folyada fırında yaptım yağsız )
brokoli salatası sadece limon sıktım üstüne

ara: 5 badem,2 yk nar,çayrek elma

Son düzenleme:
canım beniiimmm sende bu hafta kırmızısın inşallahhhh. lesliede de hani şu uzun siyah saçlıyımı diyon cicimmm. anaaammm ben bi sinir oluyom ona sallanıyo diye. vallaa ne güldüümmmmmmmmmmm
ayyyy bende yapcam bu gidişle bi stand. mutfağıma 3 kişi zor giriyoruz ama nereye koysam acepppp.kupan harika şekerim yeşili pek severimmmm
canımmmm ayakkabılarına şok olsummm.ikisi 78 ne demekkkk çok çok ucuzzzzz harika bidaha bayıldıımmmmm.saçında belki kapalı oldugu için koyu geldi bana çok beğendim rengini. sarı bluzda çok şık canım ama ben desenden hoşlanmıyorum ama saçınlada uymuş. sen yakışanı daha iyi bilirsin canım.bu arada günayyydddııınnnn

slm kızlar dün regl oldum sancıdan ölüyodum resmen hastaneye gittik ve uzun zamandır aklıma olan doğum kontrol hapına başlamaya karar verdim hem adet süresini azaltıomuş hem sancıları en aza indiriomuş inş. memnun kalırım
derya listede kendimi görmek beni çok mutlu etti teşekkürler
wisper elbisen çok hoş güle güle giy özellikle siyah ayakkabılarına bayıldım yaaa negüzel

ortim sanada menülerinede yazdım hep ama silindi gıcık şey...

alkış alkış alkış bugün en iyisi olmuş

kuzum seni her okuyuşumda içime sokasım geliyor,sence nede ? :)))
..
canımmm saolll.dün iyiydi emmeee balık yedi beni.çok çok yedimmmmm

ben biliyom sen sevdamı neden içine sokasın geliyooooo.kızdım ona bolca sanada kızarım heeeeeeeee

canım maşallah harikaaa gidiyosunnnnnn.demek 1400 hımmmmm ben 71.5 le cumayı gördüm sabah 70.9 dum 600 gr cık.ama kuşhana 72.4 le başladım 1500eder. azmı gidiyo neeee

dünki menümü yazıyım sancıdan canım hiç bişey istemedi akşam eşimin zoruyla yedim bişeyler
16: 1 kase k-flaks
20:5yk kavurma 1 dilim ekmek ,1 turp ,2 bardak çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…