80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

deryam deryam deryam ..bana çoktandır ses etmiyon ya sen....boşver cumaya toplarsın,takma .takıca gitmiyo emin ol...

similey yok ,kalın harf yok bu ne yaaaaaaaaa..

Gülayımmm
Denk gelmemiştir canım benim
Artık elimden geleni yapacağım cumaya kadar, dengeyi az bile bozsam hemen takılıyorum aslında vücudumu tanıdığım halde hala hata yapıyorum

oğluşla kahvaltı yapalım birazdan kreşe gidicek kuzum bugün benim kursda başlıo ama gidemem sancım hala var
dün spora gidemedim bugün akşama kadar toparlıyamazsam bugünde gidemem

selam kızlar dün akşam annemdeydim eve gelince kızın ödevi derken giremedim sayfalar maşallah birikmiş dün akşam biraz rahatsızlandım midem fena oldu tüm kaslarımda agrıyor dün işte giydiğim topulu çizmelerde beni mahvetti akşam agrılardan uyuyamadım valla

kızlar biraz baktıgım geçmişte gördüklerime hemen bişeyler yazayım

öncelikle nilgüncüm bayıldım sana o saçların havalı duruşu elbisen ayakkabıların hepsi çok hoşlar senin kendinden emin duruşun gözümden kaçmadı.seni çok taktir ediyorum mesleğine evine çocuklarına düşkünlüğün çok güçlü bi kadınsın maşallah.eşinle sorunların inşallah biran önce düzelir tatlım aklıma geldikçe hep dua ediyorum senin için.nişanda inşallah çok mutlu bi şekilde sorunsuz geçer tatlım

deryacım kupana çay kutuna bayıldım izlem maşallah sende de bayag çeşit var benim kupamda kızımın resmi var hani şu içine sıcak su koyunca resmi gösterenlerden üzerinde canım anneme yazıyor bi sürü pembe kalpler var ben resim çekme alışkanlıgı bi kazansam çekip koyacam burayada üşengecim bu konuda

ayşecim canım eşinin jesti çok güzelmiş inşallah herşey yoluna girer.erkeklerin yapısında var galiba bu benim eşimde bişey oldumu hemen unutmamı hiçbişey olmamaış gibi davranmamı ister inşallah sıkıntıların son bulur canım

yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz azminiz daim olsunnnnn

asucum geçmiş olsun sanada regli sancısı fenadır ayaklarını sıcak tutmaya çalış canım

izlem bende başladım eksikleri almaya yazın bişekilde geçti ama kışlık bişeyim yok denebilir bayag bi bütçeye ihtiyacım var evin kızın eksiklerinden bana bi sıra gelse

günaydııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn azimli karular
aklınızdan ne geçiyorsa bu güzel gün size onu versin

herkese gülümseyin pozitif enerji her yanınızı sarsınnnnnn

kendi adıma hoşbulduk canım...sen ne kadar zamanda bu kiloyu verdin..ve nasıl?
birebir soruyorum takipte zorlanıyorum net çok yavaş ve zamanım kısıtlı..bebeğimi uyutup geldim..uyurken yemek mi yapayım,iş mi yapayım?10 aylık ve diş çıkarıyor zorlanıyoruz...bir de koşu bandı alacağım sporsuz olmuyor..eşim ne zaman spor yapabileceksin diyor..en son ihtimal gece uyutunca..birde 3 yaşında kızım var şuan kreşte..
başlayalı 5 gün oldu hemen etlerim yumuşamaya başladı zaten sıkı etli değilim bu yüzden spor şart..
hepimize başarılar....

canım senle aynı kilolarda sayılırız vücut tipimizide çok benzettim bi ara cesaret edebilirsem eklerimm

ben siyah elbiseyi çok yakıştırdım bu arada yaşın kaçtı canım diğer yaldızlı olan resimden mi bilmem ama sanki biraz olgun tutmuş alınma olurmu kuzum ama siyaha bayıldım süper olmuşsun vücutta süper diğeri biraz daha tombik tutmuş sanki

ayakkabılarda on numara

öptüm canım

canım ben 1.5 yılda falan verdim ama bu sürenin 6 ayında diyeti düşünemeyecek kadar sorunların içindeydim yani adam akıllı 8-10 ay falan dikkat etmişimdir herhalde .spora ben yeni başladım bendede band var kullanılmıyor duruyor bi köşede vertigo var bende başım dönüyor bide üşeniyor insan banda çıkmaya 1 aydır kondüsyon bisikleti var evde o daha pratik hemen üzerine çıkıyorum band gibi ses derdide olmadıgı için gece 12 de bile yapabiliyorum yerde kaplamıyor tv nin karşısında 30-40 dk. yapıyorum eger gece apartmanda oturuyorsan biraz ses sorunu olur yapamayabilirsin bandı ama yinede sen bilirsin canım.bebegin var küçük kreşe giden çocugun var zaten yorgun düşüyorsundur bide spor yapıp yorulup sinirlerini yıpratma sonra bence kendini zorlamayacagın bişeyler yap mesala kızını kuçagına al dans et ben öyle yapardım hem çocukta eglenir hem sende hareket etmiş olursun

kızlar nabersiniz

dün akşam bizim çoklu bayramlarımızdan biriydi tam olarak neyi kutladık bilmiyorum kadir hum diye bişe miş.... kayınpederim evi kuruyemişle doldurmuşş sonuç allahım yine bir bayram yine yenecek lezzeyli şeyler allahtan tuttum cenemi ama biraz kaçtı özellikle şu yuvarlak fındıklı çikolatalara zor dayandım bir kaç tane gitmiştirç

serdik ortaya sofra bezini üstünede kuruyemişler çocuklar içinde çıldırdı septiler heryere güzel bir ündü ma aile yaniii

menüm şöyleydi canlarım

kahvaltı 1 dilim tam tahıllı
peynir çay

öglen 6 lahana 1 dilim ekmek bol salata

ara 1 mandalina

akşam 1 baget bol salata 1 lokma ekmek

saat 10 kuruyemiş çılğınlığı

su yokkkkkkkk
spor yok

3 fincan yeşil çay

canlarım wc yüzünden su içemiyom anlatmıştım size spor bugün yürüyüş yapcam siz söz akşam sorun olurmu yaptınmı diye yapmadıysam beni rezi edin anacımmmmmm:)

sevgiler saygılar efemmmm

arkadaşım doğum kontrol hapını hiç tavsiye etmem..ben çok kullandım..vucuda hormon yüklüyor..en az hormon içereni var en pahalısı..ama onu datavsiye etmem..bende sancılı olurum majezik kullandın mı?

kızlar gecmişi okudum bayada cokmuş herkez iyi MAŞALLAH

violetcim haklısın dengesiz bi menü oldu daha düzgün bi menü yapmaya calişıcam dünküde cok iyi sayılmaz ama ben yazıyım

sabah 2 bardak ılık su

kahvaltı 2 dilim cavdar ekmeyi ve peynir

akşam yarım tabak balık ama fırında 1 dilim su böreyi 1 dilimde cörek ama kücükler

yemekten sonra yarım ayva ve 1 bardak meyve suyu ama hazır meyve suyu deyil kendim sıktım

günaydın kızlar gününüz güzel geçsin

öncelikle deryacım ellerine sağlık liste süper olmuş....morda yazılsam:)artık kırmızıyla yazılmak için elimi çabuk tutmam lazım:)

inş.dükkanı değrinde satar,planladığınız şeyleri gerçekleştirirsiniz....Kupan ve çayların çok güzel....kızlar herkes çaylarını ve kupasını eklemiş walla resimleri gördükçe şaşıyorum kendimi markette gibi hissettim her çeşidinden almışsınız....biara annemde almıştı başka yokmu hepsini alsaydın abartmışsın demiştim...demek ki bir tek annem değilmiş farklı tat ve yenilik meraklısı....ben yeşil çay yada 5 i 1 yerde içiyorum:)bol bol sade nescafe....bende her yeni çıkan çikolatayı kesin tatmışımdır...aaa yememiştim almam lazım deyip yiyenlerdenim...keşke bende faydalı şeylere meraklı olsam....deryacım topuklu ayakkabı içimde diyorsun özel günlerde giy nolacak...10 cm lik olmazda 5-6 cm.lik giyersin düğün,yemek ,nikah uzun süreli olmayacağı için hem hevesini alırsın....bence uzun manken gibi gözükmen süper olur....

nilgün maşallah süpersin tatlım aklıma hemen pembe gömlekli halin geldi bu kadar fark mükemmel...kızlara katılıyorum...siyah elbisen çoook yakışmış çok zarif durmuşsun ayakkanıların çok zevkli bir seçim sade ve şık...deryaya katılıyorum topuz hoş durur...korsede giyince tam olacak...ben leopar desenini çok severim ama bu bluz yakasından mı bilemedim...hoş durmamış...gömlek,etek yada pantolon mümkünse daha şık duracaktır...saç rengin çok güzel kısacası süper olmuşsun...kızların ayakkabılarını giymek evin içinde onlarla gezmek istemiyor mu:)ben küçükken annem işteyken topuklu ayakkabılarını her fırsatta giyerdim...kendimce makyajımı yapar takar takıştırır gezerdim:)çok güzel günlerdi....

Tülaycım yarım kilo hamsi demişsin normal bende çok severim tabii bizde buğlama değil mısır unuyla dizilip önlü arkalı çevrilip pişirilir, yağı az olsun ev fazla kokmasın diye...eşime kalsa hep unlayıp kızğın yağda pişirilmeli:)canım hamsi istedi çıtır çıtır yiyesim var:)misafirlerine spor yaptırdın mı:)sana misafirliğe gelmeli evde tek yapamıyorum...

ayşecim menülerin+spor+su süper gidiyorsun maşallah canım...en son eklediğin siyah pantolunlu resimde zaten
bariz fark ortadaydı...böyle giderse renkli iç çamaşırlardan istediğin kadar giyebilirsin...bende renkli mus çorap giymek istiyorum mor,saks mavisi,yeşil,bordo,ekru...ama bacaklarım çok kalın daha vermem lazım bende onlardan giyeceğim elbise ve şortlarla....

denizcim kıyafetlerinin büyük gelmesi süper fakat sezonda lış veriş için ciden ii bir bütçe gerekiyor ihtiyaç hiç bitmiyor ve çalışıldığı için forma gibi aynı şeylerle işe gitmek hoş olmuyor...ben hamilelik öncesi kıyafetlerimin bir kısmına sığabiliyorum ama bazıları hala baldırlarımda kalıyor popo girmiyor...ne zaman onları giyebilirsem işte o zaman diyete son...üstler oluyor altlar hala sıkıntılı...çalıştığın yer ne üzerine topuklu çizme o kadar yoğmuş...ben hep yanımda yedek taşıyorum ya arabada yada iş yerinde oluyor...geçen buradaki kız arkadaşlarada dedim ağırlaştıkça topuklu ayakkabı taşımıyor ayaklarım perişan oluyor...yere adım atarken bile asker gibi küt küt yürünüyor.zayıflık çok önemli boşa hamballık yapıyoruz...

sevdacım başının ağrısı geçti mi?bende yazılarını severek okuyorum yüzümde bir gülümseme....

zekiye canım nasılsın,tarçınlı balı hergün içiyor musun?faydası oluyor demek ki filiz de içiyordu...

kızlar aklımda birsürü vardı ama şuan uygun değilim sonra görüşürüz öpüyorum

kızımla oynuyoruz..ama düzenli sporun yeri başka..iki doğum yaptım üst üste..sıkılaşmam lazım plateste yapacağım tabi..
bu arada alt komşumuz varla yok arası..salon kullanılmıyor koşu bantına yer yok ancak orada kullanabilirim..ya bunu çok duyuyorum koşu bantı alıp hiç kullanmayanları..ben yıllardır istiyorum dışarıda yürümeyi sevmiyorum hem oturduğum semt yokuş..hele yokuş yürümeyi hiiç sevmem..bakalım göreceğiz..

aleynacım kaç öğün yiyorsun az değil mi ya?öğle öğünü yok sanırım..evlimisin çalışıyormusun?bu arada kilo hikayen ne? çok mu soru sordum?:)

saol canım sanada geçmiş olsn
arkadaşım doğum kontrol hapını hiç tavsiye etmem..ben çok kullandım..vucuda hormon yüklüyor..en az hormon içereni var en pahalısı..ama onu datavsiye etmem..bende sancılı olurum majezik kullandın mı?

evet her ay parol apranax ve parolla ayakta durabiliyorum bide çok uzun ve yoğun oluyo 7 gün sürüyo her adetimde 30taneye yakın ped bitiriyorum düşün yani
ya bekarken hiç böyle sorunum yoktu evlendikten sonra oldu bunlar bide evlenince geçer filan derler külliyen yalan

merabalar kızlarrrrrrrrr
karanlık kasvetli ama sizinle neşelenen bir gün iyiki sizleri buldum dermişim aşk yaşıo gibi oldu biraz ama heheh ii hissediyorum sizlerin enerjisi banada yansıyo hep böyle neşeli ve enerji dolu olalım inşallah
deryacım liste harika ellerine sağlık ben sonlara doğru olsamda olsun zaten ben ikizler burcuyum iniş çıkışları severim sabit kalammam
kahvaltımı yaptım gayet güzel çay içiyorum şimdi birazdan kahve içerim ama kızlar ben kahvemi şekersiz asla içemem ve hergün 2 tane kadar kahvem var ve 2,5 şekerli buçuğuda var tırakyalıyımya
bu şeker bana kilo vermede engel olurmu acaba tecrübeli bayanlar bi el atın banaaaaaaaaa

bu arada halil sezai duman şarkısını bende çok severim film de muhteşemdi zati ve şu andada kaç oldu dinliom arkadaşım hatırlattın ama ii oldu

Nilgüncüm süper çıkmışsın fotolarda. çok şık ve güzeller. Bu arada çok hoş olmuşsun yaniiii.

Fıstığıma nazar mı ettiler yoksa?? Nasıl olsa veriyon be fıstık deret etme....

canımcım doğum kontrol hapını hiç önermem ben 5 sene kullandım. evet adet sancısını geçirdiği ve azalttığı doğru ama sırf horman be tatlım ve aldırdığı kilolarda cabası...

birde kızlar bende çizelgemi yaptım nihayet. bu sabah yarım akıllı tartımda tartıldığımda 1 kilo eksik gösterdi. çok sevindim acaba gerçekten mi verdim yoksa benim yarım akıllı tartı oyun mu etti anlamadım. ben yinede çizelgeye koydum moralim düzelsin istedim :))

bende çay kolleksiyonumu göstereyim dedim size....

Eklentiler

• $moto_0466.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…