deryam deryam deryam ..bana çoktandır ses etmiyon ya sen....boşver cumaya toplarsın,takma .takıca gitmiyo emin ol...
similey yok ,kalın harf yok bu ne yaaaaaaaaa..
günaydııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn azimli karular
aklınızdan ne geçiyorsa bu güzel gün size onu versin
herkese gülümseyin pozitif enerji her yanınızı sarsınnnnnn
yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz azminiz daim olsunnnnn
asucum geçmiş olsun sanada regli sancısı fenadır ayaklarını sıcak tutmaya çalış canım
izlem bende başladım eksikleri almaya yazın bişekilde geçti ama kışlık bişeyim yok denebilir bayag bi bütçeye ihtiyacım var evin kızın eksiklerinden bana bi sıra gelse
kızlar nişanda giyeceğim elbise bu.siyah ayakkabı ile giyeceğim.sarı yaldız desenli bluzu da vizon renkli ayakkabı ile kız istemede giyeceğim.
inşallah beğenirsiniz..
Eki Görüntüle 288383 Eki Görüntüle 288379 Eki Görüntüle 288380 Eki Görüntüle 288378 Eki Görüntüle 288381 Eki Görüntüle 288377 Eki Görüntüle 288382 Eki Görüntüle 288375 Eki Görüntüle 288376
hadi bakalım yorumları bekliyorum..
kendi adıma hoşbulduk canım...sen ne kadar zamanda bu kiloyu verdin..ve nasıl?
birebir soruyorum takipte zorlanıyorum net çok yavaş ve zamanım kısıtlı..bebeğimi uyutup geldim..uyurken yemek mi yapayım,iş mi yapayım?10 aylık ve diş çıkarıyor zorlanıyoruz...bir de koşu bandı alacağım sporsuz olmuyor..eşim ne zaman spor yapabileceksin diyor..en son ihtimal gece uyutunca..birde 3 yaşında kızım var şuan kreşte..
başlayalı 5 gün oldu hemen etlerim yumuşamaya başladı zaten sıkı etli değilim bu yüzden spor şart..
hepimize başarılar....
slm kızlar dün regl oldum sancıdan ölüyodum resmen hastaneye gittik ve uzun zamandır aklıma olan doğum kontrol hapına başlamaya karar verdim hem adet süresini azaltıomuş hem sancıları en aza indiriomuş inş. memnun kalırım
derya listede kendimi görmek beni çok mutlu etti teşekkürler
wisper elbisen çok hoş güle güle giy özellikle siyah ayakkabılarına bayıldım yaaa negüzel
canım ben 1.5 yılda falan verdim ama bu sürenin 6 ayında diyeti düşünemeyecek kadar sorunların içindeydim yani adam akıllı 8-10 ay falan dikkat etmişimdir herhalde .spora ben yeni başladım bendede band var kullanılmıyor duruyor bi köşede vertigo var bende başım dönüyor bide üşeniyor insan banda çıkmaya 1 aydır kondüsyon bisikleti var evde o daha pratik hemen üzerine çıkıyorum band gibi ses derdide olmadıgı için gece 12 de bile yapabiliyorum yerde kaplamıyor tv nin karşısında 30-40 dk. yapıyorum eger gece apartmanda oturuyorsan biraz ses sorunu olur yapamayabilirsin bandı ama yinede sen bilirsin canım.bebegin var küçük kreşe giden çocugun var zaten yorgun düşüyorsundur bide spor yapıp yorulup sinirlerini yıpratma sonra bence kendini zorlamayacagın bişeyler yap mesala kızını kuçagına al dans et ben öyle yapardım hem çocukta eglenir hem sende hareket etmiş olursun
kızlar gecmişi okudum bayada cokmuş herkez iyi MAŞALLAH
violetcim haklısın dengesiz bi menü oldu daha düzgün bi menü yapmaya calişıcam dünküde cok iyi sayılmaz ama ben yazıyım
sabah 2 bardak ılık su
kahvaltı 2 dilim cavdar ekmeyi ve peynir
akşam yarım tabak balık ama fırında 1 dilim su böreyi 1 dilimde cörek ama kücükler
yemekten sonra yarım ayva ve 1 bardak meyve suyu ama hazır meyve suyu deyil kendim sıktım
saol canımyeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz azminiz daim olsunnnnn
asucum geçmiş olsun sanada regli sancısı fenadır ayaklarını sıcak tutmaya çalış canım
izlem bende başladım eksikleri almaya yazın bişekilde geçti ama kışlık bişeyim yok denebilir bayag bi bütçeye ihtiyacım var evin kızın eksiklerinden bana bi sıra gelse
arkadaşım doğum kontrol hapını hiç tavsiye etmem..ben çok kullandım..vucuda hormon yüklüyor..en az hormon içereni var en pahalısı..ama onu datavsiye etmem..bende sancılı olurum majezik kullandın mı?
kızlar nişanda giyeceğim elbise bu.siyah ayakkabı ile giyeceğim.sarı yaldız desenli bluzu da vizon renkli ayakkabı ile kız istemede giyeceğim.
inşallah beğenirsiniz..
Eki Görüntüle 288383 Eki Görüntüle 288379 Eki Görüntüle 288380 Eki Görüntüle 288378 Eki Görüntüle 288381 Eki Görüntüle 288377 Eki Görüntüle 288382 Eki Görüntüle 288375 Eki Görüntüle 288376
hadi bakalım yorumları bekliyorum..
Günaydın kızlar
Çok canım sıkıldı ya dün ve bugün arasında fark yok kilomda 73.5 ta takıldı kaldı
İlk gün proteinle ne güzel gitmişti bugün niye böyle oldu anlamadım. 3 kaşıkcık pilav yedim hemen denge alt üst oldu ne acayip bünyem var ya
slm kızlar dün regl oldum sancıdan ölüyodum resmen hastaneye gittik ve uzun zamandır aklıma olan doğum kontrol hapına başlamaya karar verdim hem adet süresini azaltıomuş hem sancıları en aza indiriomuş inş. memnun kalırım
derya listede kendimi görmek beni çok mutlu etti teşekkürler
wisper elbisen çok hoş güle güle giy özellikle siyah ayakkabılarına bayıldım yaaa negüzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?