80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugunkü menüm: kuşhan 5 . gün:

sabah: 1 kupa şekersiz çay / 1 dilim tamb ekmek / 1 üçgen peynir / 2 lokma sucuklu yumurta

öğle: 2 haşlanmış patates / az kıvırcık / 1 kaşık yoğurt

akşam: hamsi buğulama (sanırım yarım kg yu tek başıma yemişimdir ) / salata

ara: 2 lokum

2 lt su

1 lt iksir

hadi yaaa ne güzel :)) tuğba ben bu arada. İnşallah Rabbim nasip eder göreve başlamayı :)) sen atandın mı inş öyledir darısı başıma diyorum şimdiden
Ben de neslihan canım,9. yılımı çalışıyorum,inşaallah sen de atanırsın.

Yeni katılan birisi olarak teşekkür ediyorum ayrıca açıklama için de sağol...

evet ben de bugün öğrendim diğer zümrelerimi,ben9.yılımı çalışıyorum,darısı diğer arkadaşlarımızın başına...

selam kızlar herkesler iyi bakıyorum aynen hızla devam

NİLGÜN canım elbisen çok şık ve sade çok zarif duruyorsun kilonda daha az gibi duruyor inanki tüm samimiyetimle söylüyorum ayakkabılarda süper güle güle giy tatlım

kocalar konusunda herkes aynı fikirde sanırım onlar bizler gibi ince ve detacı deiller bizde fazla detaycıyız yanlız bnm anlıyamadığım evlenmeden önce detayları atlamayan erkekler evlenince neden anlamamazlıktan geliyorlar bence egoist ler yapılarında var bence genlerinde bnmde eşim öğrtmn ama işine aşık falan deil yani severek yapıoda işini ama bilardoya aşık saatlerce bilardoda takılıo bn evde üç çocukla kafayı oynatıyorum ama ona sorarsan o kafasını dağıtıyormuş kahveye gitse dahami iyiymiş falan hepsi aynı konuşmaya kalksan dırdırcı oluyosun en sonunda susuyosun kendei haline bırakıyosun ama için içini yemeye devam edio bnde baya dedrtliymişimde haberim yokmuş neyse ben menümü yaziyim

evet aynen böyle..yalnız ben bir gün içip bir gün içmiyordum..
sayfalar çok yavaş açılıyor...ancak okuyabildim

sabah:1 dilimekmek 1 dilim peynir 3 çatal kavurma maydanoz

ara:kahve ve yeşil çay

öğlen :1 kağse çorba 1 dilim ekmek

ara:yeşil çay 1 mandalin

akşam:1 kağse çrba 2 kaşık patlıcan yemeği susuz 2 kaşık erişte

ara :yeşil çay 1 avuç beyaz leblebi

3 lt su içtim yatmadanda form çay içerim

evet aynen böyle..yalnız ben bir gün içip bir gün içmiyordum..
sayfalar çok yavaş açılıyor...ancak okuyabildim

çok teşekkür ederim umarım ben de faydasını görürüm, insanın ruh durumunu da olumsuz etkiliyor bu rahatsızlık, ben de sizleri takip edip motive olmaya çalışıyorum... en kısa zamanda kendimi hazırlayıp başlamam lazım benim de

kızlar nişanda giyeceğim elbise bu.siyah ayakkabı ile giyeceğim.sarı yaldız desenli bluzu da vizon renkli ayakkabı ile kız istemede giyeceğim.

inşallah beğenirsiniz..
hadi bakalım yorumları bekliyorum..
Arkadaşım kıyafetlerin güzel,şık ve sade ve giyeceğin ortamlara da uygun bence güle güle giy.Korseyi de giyince tabiki daha da güzel olur.

Merhabalar,
Bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1 yeşil zeytin
3 acı süs biberi
2 çk keten tohumu-çörek otu
Ara:
1yeşil elma
Öğle:
1/2 haşlanmış tavuk göğsü (baharatlı)
1 dilim ekmek
7-8 süs biberi turşusu
Ara:
1 salatalık
1 diyet bisküvi
Akşam:
1/2 dilim ekmek
1 yk bulgur pilavı
1 tabak etli taze fasulye
3 süs biberi
Ara:
2 yk yoğurt
1 salatalık
10 beyaz leblebi

2 lt su
1 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar
90 dk spor

Son düzenleme:
eddoras,geçmiş olsun,umarım anneniz en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
İrem, geçmiş olsun.
Nilgün elbisenize ve ayakkabılarııza bayıldım,çok hoş görünüyorsunuz,bel oyuntunuz çok belirgin,çok yakışmış.Nefis bir seçim,güle güle kullanın.
İsimler zaten aklımda kalmıyordu,artık hiç kalmaz.Maşallah yeni gelen arkadaşlar çoğalmış,hepsine de hoşgeldiniz diyorum.

Acilen matematikçi aranıyor,kıskandım yaaaaa 4 tane ingilizce öğretmeni var.

Buyrun efendim bu da benim aylardır favori bitki çayı kupam ve bitki çaylarım. Kupayı geçen sene izmir tansaştan almıştım. Mesuta da saatlisini almıştım takım gibi
Lipton kutusu da bime gelmişti içinde de üzerinde yazan çaylar vardı, şimdi onlar bitti yenilerini koyuyorum çok güzel oluyor böyle kullanması.:87:
Fotolara tıklarsanız büyür.

Bardağınıza bayıldım,bulursam ben de böyle renkli alacağım,benim bardağım düz beyaz.Böyle cicili bicili daha şirin duruyorlar.

Son düzenleme:

ahh ahhh
sorma o eksikleri
vallahi 1 senedir tamamlaya tamamlaya bitiremedim halaa
allah kolaylık versin tatlım

asumancım harikalar yaa
şifa niyetine güle güle iç

canım yaaa
bazen bir bakıyorsun, ben hiç mi mutlu olmadım hep olumsuz şeyler geliyor insanın aklına
sana çiçek göndermesi bir bakıma hatasını üstü kapalı kabul etmiş sayılmaz mı??
bana öyle geldi, ben söyleyemiyorum ama, kabul ediyorum gibi :26::26::26:
inşallah çözersiniz yaa, bulmuş senin gibi hatunu daha ne istiyor o enişte
arada bir kimsenin vazgeçilmez olmadığını hissettir üstü kapalı
dünyayı kendi etrafında dönüyor zannediyorlar çoğu zaman

hadi içimde kalmasın bugün 73.0 idi son zamanların en iyisi ... gümbür gümbür geliom haberiniz ola..

ooowwwww
kız ayşe beni yakalıyorsun haaa :2::2::2::2::2:
bende hemen hemen 1 senedir aynı kilodayım
vücudum da alıştı artık
kış da geldi bütün sevdiğim sebzeler meyveler var harika oldu
belki spora yazılırım bende, ne bileyim aklımdan çok şey geçiyor
58-59 da sabitlemek istiyorum bende
allah o rakamı sağlıklı sıhatli göstermek nasip eder inşallah...

hemennn aklımdakileri yazıyım hepsini okuyamadım kocişş bekliyo acil çıkmamm gerekkk
bekletmiyim dimi amaa kocişimii

AYŞEMMM bende çok isterdim canım seni tanımayıı inannn bu arada eşinin çiçek süprizine çok sevindimmm, ayrıca iki saat sporuna, ayrıca menülerine , ayrıcaaaa tartının sana gösterdiği o güzel rakamaaa kırk bir kere maşallahhhh
çok dillendirme kuzumm nazara geliyon bide artı çıkıyon valla çok üzülüyom ondan sonra seni seviyorum bebemm

NİLGÜNNNNNNNN KIZZZZZZZ allahhh seni ne yapmasınnnnnn sen ne ara bu hale geldinnn
ne arada bu kadar güzelleştinnnnnn anammm sen fıstık olmuşsunnnnn daşş olmuşsun daşşşşşş
canımmm inann kıyafetlerde çok güzel ama sen harkuladesinnnnn

DERYAMMMMMM muhteşem gidiyosun bitanemmm maşalllahhhh inşşş. hep böyle olllll

FÜSUNNNN canım sen zatennn 7/24 muhteşemsin maşallahh canımmm harikasınn

FATOŞŞ (eddoras)canım yanlış hatırladıysam çok özür dilerim) anneciğine çok geçmişler olsunnn inşşş.
biran önce iyileşirr dualarımız annenle canım rabbim tez zamanda şifasını nasip eder inşş.

İREMMMMM canımm çok geçmiş olsun güzelimmm çok üzüldümmm benimde abimin çocuklugundan beri gözleri çok aşırı derecede bozukkkk ve çok üzülüyorum onaaa
Rabbim en kısa sürede gözlerine nur versin inşşş. hiçbir sıkıntın kalmasın inşşş. canım

AYŞEMMMMM senin minik prensesin burnu kanamıştı dimi canım Allah esirgesinnn inşşş.
dikkat et canımmmm kuzucuga Allaha emanet inşşşş.

TÜLÜMMMMM süpersinnn fıstıgımmmm maşallahhhhhh canım sanaaaaa

BANUŞUMMM süper gidiyorsun canımmm korksun kilolar sendennn maşallahhhh canımmm

valla kızlarrr benim adam bagırıyoo hadi diyee kalkıyomm benn unuttum valla hızlı yazcam diyee
yazamadıklarımdan unuttuklarımdan çok sory :) seviom siziiiiii minnak davşanlarımmmm

sevda kuşum seni görüyorum aşağıda ne var ne yok nasılsın tatlım
hastaymışsın yataktan çıkmıyorum yazmışsın hayırdır :26::26::26:

nilgüncüm, kardeşinin söz töreni için gelecektin dimi
o zaman oooooooo taaa kasımda demiştik, sayılı gün nasılda hemen geliyor
tam olarak ne zaman geliyorsun tatlım ve nereye yani hangi semte geleceksin
hayırlı uğurlu olsun şimdiden

gülaycım spor nasıl gidiyor
bende çok sık giremiyorum bu ara yaa
üüüffff
demek uzak bir yere gelmişiz, bende bulurdum seni kız
iğne deliğinde olsan gelirdim vallaa

nigüünnnnnnnnnnnnnn resim mi ekledin kuuuu
ben neden göremiyorum yaa
sevda görmüş banane bende görecem

nilgün elbisen cok güzelmiş sanada cok yakışmış. dikkatimi ceken elbiseyle daha zayıf duruyorsun gerçektende. bence bel kısmına oturan kıyafetler sec. çünkü bel kısmın ince. bele oturan kıyafetler seni herzaman daha zarif gösterir diye düşünüyorum. gecen gün demişsin ya elbise giymiyorum diye kesinlikle günlük giymeyede al. özelikle kışın ben cok seviyorum. kullandııkca rahatlıgını anlarsın. bu arada ayakkabılarında cok güzel vizon rengi olan çok hoşuma gitti. hepsinide güle güle kullan.

tarçın çayını sormuşsun.
1 kabuk tarcını 1 bardak su ile kaynatıyorum. sonra bardaga alıp içine 1 tatlı kaşıgı kadar bal katıp içiyorum. sabah ac karnına gece yatmadan önce içiyorum.aynı tarcını sabah akşam kullanıyorum. tesadüfmü bilmem ama kilo vermeye basladıgım dönem kullanmıştım. ayrıca sabah idrarımdada işe yaradıgını gördüm. bu yüzden faydasının oldugunu düşünüyorum. sende zor kilo veriyorsun dene istersen zor bişey degil ayrıcada cok güzel bi tadı var inş faydasını görürsün

canım benim yaaa.inan nasıl içim yandı sen öyle yazınca...
attan düşenin halini attan düşen anlar diye bi laf varya...
durum aynı bu nilgünüm...benim 2.5 yaşındaki bile hissetti ve huyu değişti son zamanlarda ki yanında hiç tartışmamız olmadı...
ilk evlendiğimiz yıl ve dewamındaki iki yıl okula şiş gözlerle o kadar çok gittimki anlatamam...
tabiki anlıyorlar ters bir durum olduğunu...
evliliğimiz kötümüydü hayır ama işte o ince noktalar insanı bitiriyor.. bizim özellikle denizliye geldikten sonra çoğaldı çünkü burda annmeler onu biraz şımarttı.. gitisin bırak gitsin bırak derken böyle oldu birde benim erk kardeşim hep onu destekler.. neymiş o buralı değilmiş benim memleketimde rezil olmasınmış...

benim 6 . yıl canım....
sen aynen uygula canım sonucunu göreceksin....
tülü canım kırmızı için tebrikler bende bu hafta kırmızı olurum galiba...
dileklerin için de çok saol bakalım göreceğiz..

7 de kızım kalktı 1 çay bardağı süt

11
1 dilim tam buğday
1 tatlı kaşığı krem peynir
1 tatlı kaşığı bal
1 haşlanmış yumurta

15.00
ara
1 minnak mandalina
1 kuru kayısı
1 hurma

aramı dersiniz öğlemi dersiniz 16
3 ısırık börek
2 çatal kek

akşam
19:00
4 yk közlenmiş patlıcxan (diasadan aldım)
3 yk yoğurt
1 tk keten tohumu

20.00
1 çatal makarna
1 lokma haşlanmış et(kızıma yedirirken göz hakkı)

22:00
çeyrek ayva

3 litreyi geçti suyum
1 yeşilçay
1 form çayı
boll şekersiz çay

120 dakika spor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…