Ben de neslihan canım,9. yılımı çalışıyorum,inşaallah sen de atanırsın.hadi yaaa ne güzel :)) tuğba ben bu arada. İnşallah Rabbim nasip eder göreve başlamayı :)) sen atandın mı inş öyledir darısı başıma diyorum şimdiden
[/Bmerhabaa!!!!!!!!!!!!!!
okadar çok yeni gelen arkadaş varki ben takipte zorlanıyorum
çokta giremedigim içinnnn
öncelikle hepiniz hoşgeldinizzz:102::102::102:
her cuma bildiirm yapıyoruzzz
başlangıç:
geçenhafta:
bu hafta:
giden:
toplamda giden diye
spor yaptıysanız onuda ekliyorunuz
1 kereye mahsus boyunuzuda yazın
2 hafta düzenli bildirim sonrası listeye girebiliyorsunuz.
HEPİNİZE BOL AZİM VE İRADE DİLİYORUMMMMM]
evet ben de bugün öğrendim diğer zümrelerimi,ben9.yılımı çalışıyorum,darısı diğer arkadaşlarımızın başına...kızlar meslektaş olduğumuzu bilmiyorsum.ben ve ayşe(aycan) de ingilizce öğretmenyiz.ayşe sen kaç seneliksin? unuttum tatlım.ben 11 . senemi çalışıyorum.inşallah emekleriniz boşa çıkmaz ve atanırsınız gönlünüze göre.
selam size daha önce yazmıştım ama sanırım görmediniz, bende de hormonal dengesizlikler var, sizin soğan suyunu deneyip yararını gördüğünüzü okumuştum, nasıl kullanılıyor acaba? ben netten baktım (
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.
Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. ) bu şekilde 15 gün devam edin diyor... siz de böyle mi kullandınız, şimdiden teşekkürler
evet aynen böyle..yalnız ben bir gün içip bir gün içmiyordum..
sayfalar çok yavaş açılıyor...ancak okuyabildim
Arkadaşım kıyafetlerin güzel,şık ve sade ve giyeceğin ortamlara da uygun bence güle güle giy.Korseyi de giyince tabiki daha da güzel olur.kızlar nişanda giyeceğim elbise bu.siyah ayakkabı ile giyeceğim.sarı yaldız desenli bluzu da vizon renkli ayakkabı ile kız istemede giyeceğim.
inşallah beğenirsiniz..
hadi bakalım yorumları bekliyorum..
Buyrun efendim bu da benim aylardır favori bitki çayı kupam ve bitki çaylarım. Kupayı geçen sene izmir tansaştan almıştım. Mesuta da saatlisini almıştım takım gibi
Lipton kutusu da bime gelmişti içinde de üzerinde yazan çaylar vardı, şimdi onlar bitti yenilerini koyuyorum çok güzel oluyor böyle kullanması.:87:
Fotolara tıklarsanız büyür.
Eki Görüntüle 288401 Eki Görüntüle 288402 Eki Görüntüle 288403 Eki Görüntüle 288404
iyi geceler kızlar geçmişe baktımda genel olarak herkesin keyfi yerindeymiş maşallah motivasyonda süper topicte bende bugün sporumu 40 dk. çıkardım gülmeyin kızlar bu benim için bi rekor sayılır ama hala suyu az içiyorum 2 lt ye bile tamamlayamıyorum
deryacım sen kendine ne hediye alacaksın tatlım çizelgen şimdi tam süperrrrr olmuş
bugün kendime kahverengi bi tunik aldım şuan örgü hırkalar tunikler yelekler nekadar moda kilo verdikten sonra okadar çok eksiğim ortaya çıktıki giyecek kıyafet konusunda çok sıkıntım oluyor hergün işe giderken bunalıma giriyorum yavaş yavaş eksikleri almam lazım benim ayak numaram bile 1 numara küçüldü iççamaşırından kıyafete ayakkabıdan paltoya kadar bidünya eksiğim varrrrrrrr
güzeller bilenler biliyor eşimle yaklaşık 1 aydır sorunlar vardı çözülmeyecek sorunlar değil ama ne o geri adım attı ne de ben.. dün gece yine 12 den 3 e kadar konuştuk yine işin içinden çıkamadık onun beklentisi konuşmadan barışalım bekleee göreceksin herşey düzelir modu..
ama ben konuşulsun ve benim beynim, ruhum ikna olsun önce derdindeyim ama maalesef eşim konuşma özürlü neyse yine tatsız tuzsuz yattım gece.. öğlen kahvaltıyı yaptık ve okula gitti biraz önce size yazarken aradı ve kapının önüne para düşürmüşüm galiba bi bak dedi iki deemet çiçekkkk kapıda biri benim biri kızım için..
aslında mutlu oldum ama....böyle şeylerin artık çok da önemi yok bakalım zaman göstercek ilerlemeleri..
paylaşmak istedim.....
hadi içimde kalmasın bugün 73.0 idi son zamanların en iyisi ... gümbür gümbür geliom haberiniz ola..
canım benim yaaa.inan nasıl içim yandı sen öyle yazınca....
güzel bir davranış ama sorunların sadece üstü örtülüyor.ama hala oradalar çözümlenmiş değiller.mecburuz uzatamıyoruz.yoksa aile olunmuyor.o kadar kırılıyoruz ki ah bizi bir anlasalar.hep kendi kafalarına göre,burunlarının dikine gidiyorlar.
benimki de nişanda sorun çıkartıyor.cuma isteme var öğleden sonra kaçta çıkarız izin alacaksın ya diyorum dur bakalım izin de verilmeyebilir diyor gazete okumaya devam ederek.insan derki tabiki alacağım inşallah bir mani olmazsa.ben de anlarım iyi niyeti o zmana.yok nerede kalacağız yok niye oraya gidiyoruz sen kuafördeyken ben ne yapacağım..ne yapacaksın babbamlarla sohbet edersin sanki seni yiyecekler...dün o kadar canım sıkıldı ki 3 saat ağladım.gözlerim şişti.sonra bir antidepresan aldım .fgıtığım korkunç ağrıdı.sızmışım ilaçtan.sabah 5 te bir kalktım göz kapaklarım şiş.nasıl böyle okula giderim?2 tane buz torbasını(içinde jel olan) aldım yarım saat gözüme tuttum.
makyajı koyu yaptım da anlaşılmasın diye.millet analdı tabikji bende fıtığın ağrısından uyuyamadım dedim mecburen.
tüm gün aradı yok eksiğini al yok şunu yap yok seni merak ettim.eve gelince konuştum arttık ne yapayım küs kalsak ne oluyor.çocuklAR BÜYÜYOR VE ANLIYORLAR ARTIK ARAN BOZUK OLUNCA..
kızlar meslektaş olduğumuzu bilmiyorsum.ben ve ayşe(aycan) de ingilizce öğretmenyiz.ayşe sen kaç seneliksin? unuttum tatlım.ben 11 . senemi çalışıyorum.inşallah emekleriniz boşa çıkmaz ve atanırsınız gönlünüze göre.
kızlar çok alıntı oldu kusura bakmayın.yoğunum az giriyorum.yine yazarım öptüm...
sen aynen uygula canım sonucunu göreceksin....vanım biraz sakin düşününce daha iyiyim şimdi. ben bunları ilk defa yaşamıyorum neticede davranış değişikliğinde beraberinde getirmesi gerken bir süreç ben ilk diyetimde kahvaltı yapmayı öğrendim bu bile büyük bir kzanım. bunu da ögrnice buna da alışacam inşalllah neticede adamlar dediğin gibi bu işin piri dört sayfa anket ile 1 ssaate yakı konuşarak hazırlandı bu liste.nöbetlere ayrıca birşey demedi canım ama ben dedim siz bana yüz listede verseniz benim işim çıktı mı yapacak birşey yok dedim. hayatta elimde bir iş varken de yarım bırakamam zaten 5 saat aç kalablirim dedim öyle olursa hemen süt iç dedi...
tülü canım kırmızı için tebrikler bende bu hafta kırmızı olurum galiba...Alllaaahhhhh kırmızı olmuşuuuummmmm ellerine sağlık canımmmmmmm.5. olmuşummm.burcumm tebrikleeeerrrrr...kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve eminim bu hafta lisetemiz artısız olacakkkk.canımmmm kırmızım için ayrıca teşekkür ederimmmmm
canımmm evet nick değiştiii. çantacılığa devam ama smileylerim yok şimdilikkk:))))
canım arkadaşlarımda yazmış benim yazdıgımı. mesela tarçınlı yoğurt çok çok güzel. yada süte 3 kaşık müsli olabilir.
canımmm hoşgeldin.. yinede vermişsin bak 300 gr azmı bidenem. çizelgene yansıt tabi canımm 82 değil 81 sin artıkkkkk
canım aslında haklısın tabiki madem 3 saat konuşuldu sonuçsuz kalmamalıydı. ama hiç konuşmamaktansa bu daha iyi azda olsa sorunlar belli olur.bırak bakalım zamana ama sonuna kadar haklısın. hata içi zaten yok haftasonuda sebep çok. inceliğide var ama tabi bak çiçeklerle gönlünü almaya çalışmış.Rabbim mutluluk versin yuvanıza.
bu arada 73e de maşallaaahhhhh
hoşgeldn canım ben tülin.daha 18 yaşındasın canım senin enerjin ve metabolizma hızın şimdi çok yüksek. sen 72 iyi görmüşsün yine görürsün. bizde deneyimlerimizle yardımcı oluruz sana.
canım geçmiş olsun. çok üzüldüm canım. inşallah hayırlı haberler verirsin bize
bu sene senin yılın olsun canım inşallah hem atanır hemde zayıflarsın..eder 4 ingilizceci....
sen çalışıyormusun canım ....
canım listeni sen den 2-3 hafta zamanla değişimlerini daha kolay ayarlayabilirsin sonucu hep birlikte görücez inşallah...[/QUOTE
ooyyyhhh ne güzel ingilizceciler burdayız hep beraber :))) ben geçen yıl mezun oldum atama bekliyorum malesefgeçen yıl ücretli çalıştım bu sene kursa gidiyorum çalışmıyorum. radikal kararlar alıp hem zayıflama hemde 657'li olma peşindeyim :)) hepiniz tecrübeli öğretmenlersiniz sanırım beni de alın yanınıza İnşallah seneye incecik başlıcam görevime.. sevgiler, dua isterim hemdeee :))
enerjin çok güzel... aramızda olmandan çok mutlu oldum...
nilgünnn canım ben seni gerçekten böyle beklemiyordum ya süpersin önce kıyafetlerin için yorum yapayımmm..elbisen tam hayalimdeki gibi bişi.. göbiş de bi korseye bakar mükemmelllll.ayakkabılar zaten harika... denecek bişi yok.. bende derya demişya o tarz bluzları sevmiom ama çok da yakımış sana.. saçlarını görünce sarı halimi özledim yaa...kızlar nişanda giyeceğim elbise bu.siyah ayakkabı ile giyeceğim.sarı yaldız desenli bluzu da vizon renkli ayakkabı ile kız istemede giyeceğim.
inşallah beğenirsiniz..
Eki Görüntüle 288383 Eki Görüntüle 288379 Eki Görüntüle 288380 Eki Görüntüle 288378 Eki Görüntüle 288381 Eki Görüntüle 288377 Eki Görüntüle 288382 Eki Görüntüle 288375 Eki Görüntüle 288376
hadi bakalım yorumları bekliyorum..
gelelim sana.. canım gerçekten 79 gibi durmuyon bu da inan evdeki yürümelerinin call ın sayesinde...
lütfen dewam et nilgün lütfen güzel kadınsın ve eminim daha da güzel ve özel olacaksın...
dedikya hepsi aynııı ..cnm bende bu akşam bukız nerede bıraktımı topiği yazacaktım ki seni gördüm. burdann sakın ayrılma
klasik bir cümle ama "erkek milleti nolcak" neyi nasıl tamir edeceğini senin ruhuna en iyi nasıl dokunacağını bazen bilemiyorlar. bizden bizim duygularımızdan ruhumuzdan çok şey alıp götürüyorlar ,beklentileri çok fazla herzaman olgun davranması gereken biz oluyoruz.
gönlünü almaya çalışması çok hoş incelik, ama senin beklentin başka...
ama benimkide öyledir problem hakkında konuşmayı reddeder kapa o konuyu geriliyorum falan der o benim içimde kalır yani.
tatsız tuzsuz yattım yazmışsınya okurken içim cız etti canım ya
canım Allah şifalar versin. beterinden saklasın.
problemi konuşamadık ama bakalım şimdilik gidişat ii gibi spordan gelince başım ağrıyordu sana masaj yapayımlar falan.. ama yok biraz tok duracağım hemenn affetmek yok öle...
maalesef canımmm... fikirler güzel ama bunları sadece ben düşünürsem de işin bi zevki anlamı kalmaz biraz onu zorlamayı planlıyorum bu konuda..İnanki bizim evdede durum aynı benim eşim de öğretmen evden hiç çıkmaz ama beraber de olamıyoruz çünkü işine aşık:)sınavlar hazırlıyo,ardından analizler,konu hazırlıkları,yarışmalar....sürekli bilgisayar odasında daha olmadı okulun işleri neler neler ama çok da başarılı ve bunları yaparken mutlu oluyo .ilk zamanlar biz de çok tartıştık ama o vazgeçmedi en sonunda ben pes ettim ama şunu yapabilirsiniz herkes yine yapması gerekenleri yapar ama bi aile günü belirleyin bifilm izleyin veya beraber bi yemeğe gidin.ama diğer günler birbirinize izin verin.unutma ki bunlar çoğu evde var maalesef. bu arada ben de sizinle aynı zümredenim.9.yılımı çalışıyorum.
birazda o debelensin...
kesinlikle derya benimde nilgünün gördüğüm en zarif hali bende mi gidip alsam 24 kasım için bi elbise hemennn ...Nilgünüm şu güne kadar görüdüğüm en güzel halinle duruyorsun karşımda
Elbisene geçmeden önce ben biraz saçlarına iltifat etmek istiyorum ne kadar havalı ve hacimli duruyorlar maaşallah.. Saç konusunda yaralıtım ya gözüm ona gitti ilk ve bayıldım
Keşke fotolar daha büyük olsaydı da yaka detayını görebilseydik. Elbisenin boyunu bence azıcık kısalttır tam diz ortası olsun. Ben şu diz altı boyunu hiç sevemedim eskiden beri. E giyemeyecek bir kilon yok zaten benim fikrim diz ortası yaptır. Onun dışında modeli, kumaşı tam fiziğine uygun olmuş, böyle bile güzelken korseyle o göbek kısmı da gidecek ve harika olacak eminim. Gerçekten doğru bir seçim yapmışsın. Saçını da dağınık topuz yaptır ve minik küpe kullan bence yaka detayın güzel zaten. Bir de bileklik süper olur
Ayakkabılar..Ah o ayakkabılarİsyanım var isyanım offff neden ben giyemiyorum bunları :84::84:
İkisine de bayıldım nilgünüm, tam benlikmiş hem sade, hem asil, hem şık.
Sadece bluzunu sevemedim ki benim tarzım değil ama senin bu tarz bluzlar sevdiğini biliyorum
Ay ne çok konuştum bayıldım ben sana hatun
canım ya gözlerim doldu walla okurken tanımasak da birbirimizi hep akıllardayız çok güzel..Bugünkü Menüm
Sabah
1 kase k flakes , 2 bardak süt , yeşil çay
Öğle
2 dilim kepek ekmek , salam, krem peynir , 4 siyah zeytin
Ara
2 havuç
Akşam
1 kalçalı but, 1 kanat haşlama, bir kırmızı biber közleme, 3 kaşık pilav, form çayı , yeşil çay
3 litre su
Spor : 2 mil leslie express (30 dakika) , 100 twist , 100'de çember yaparım yatmadan.
Kızlar bugün bir güldüm leslie yaparken kendi kendime gören deli derdi..Leslie abla konuşuyor ya yanındakilere gaz veriyor filan birden aklıma siz geldiniz sanki sizle yapıyormuş gibi hayal kurdum birden.
Sağımda nilgün solumda ayşe önümüzde izlemle banu güle güle yapıyoruz, birimiz yoruluyor bırakacak gibi oluyor diğerimiz zorluyor filan ayy ne hayal gücü
sporuna da menüne de
hani o çok hızlı yapan bi kadın varya o tülü olsun leslie izlem olsun ben zayılama yolunda olan o kadınlar varya o olam..
banuş şu fit kadınlar varya onlardan biri olsun..
abowww hayale bak..
derya sende sporunu boşlama canım aman çok güzel gidion bak topikçe bu motivasyon her zaman bulunmuyo bilion.. sen elinden geleni yap 300 gider 500 gider inan çok daha zarif duruyor spor yapan vücut...
kafa dağıtmak mış benimki de seviyorum futbolu ve bu işi yapıcam diyo sanki bizim sevdiğimiz şeyler hobilerimiz yok..selam kızlar herkesler iyi bakıyorum aynen hızla devam
NİLGÜN canım elbisen çok şık ve sade çok zarif duruyorsun kilonda daha az gibi duruyor inanki tüm samimiyetimle söylüyorum ayakkabılarda süper güle güle giy tatlım
kocalar konusunda herkes aynı fikirde sanırım onlar bizler gibi ince ve detacı deiller bizde fazla detaycıyız yanlız bnm anlıyamadığım evlenmeden önce detayları atlamayan erkekler evlenince neden anlamamazlıktan geliyorlar bence egoist ler yapılarında var bence genlerinde bnmde eşim öğrtmn ama işine aşık falan deil yani severek yapıoda işini ama bilardoya aşık saatlerce bilardoda takılıo bn evde üç çocukla kafayı oynatıyorum ama ona sorarsan o kafasını dağıtıyormuş kahveye gitse dahami iyiymiş falan hepsi aynı konuşmaya kalksan dırdırcı oluyosun en sonunda susuyosun kendei haline bırakıyosun ama için içini yemeye devam edio bnde baya dedrtliymişimde haberim yokmuş neyse ben menümü yaziyim
süper bir menü ve spor...Merhabalar,
Bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1 yeşil zeytin
3 acı süs biberi
2 çk keten tohumu-çörek otu
Ara:
1yeşil elma
Öğle:
1/2 haşlanmış tavuk göğsü (baharatlı)
1 dilim ekmek
7-8 süs biberi turşusu
Ara:
1 salatalık
1 diyet bisküvi
Akşam:
1/2 dilim ekmek
1 yk bulgur pilavı
1 tabak etli taze fasulye
3 süs biberi
Ara:
2 yk yoğurt
1 salatalık
10 beyaz leblebi
2 lt su
1 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar
90 dk spor
walla 4 ettik.. füsuncum ...maşallah çok kalabalıklaştık bu ara...eddoras,geçmiş olsun,umarım anneniz en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
İrem, geçmiş olsun.
Nilgün elbisenize ve ayakkabılarııza bayıldım,çok hoş görünüyorsunuz,bel oyuntunuz çok belirgin,çok yakışmış.Nefis bir seçim,güle güle kullanın.
İsimler zaten aklımda kalmıyordu,artık hiç kalmaz.Maşallah yeni gelen arkadaşlar çoğalmış,hepsine de hoşgeldiniz diyorum.
Acilen matematikçi aranıyor,kıskandım yaaaaa 4 tane ingilizce öğretmeni var.
canım izloşum hatasını kabul eden insan geri adım atar ama benimki hata ama bu şekilde yaşayacağız diyor sorun da orda..
ahh ahhh
sorma o eksikleri
vallahi 1 senedir tamamlaya tamamlaya bitiremedim halaa
allah kolaylık versin tatlım
asumancım harikalar yaa
şifa niyetine güle güle iç
canım yaaa
bazen bir bakıyorsun, ben hiç mi mutlu olmadım hep olumsuz şeyler geliyor insanın aklına
sana çiçek göndermesi bir bakıma hatasını üstü kapalı kabul etmiş sayılmaz mı??
bana öyle geldi, ben söyleyemiyorum ama, kabul ediyorum gibi :26::26::26:
inşallah çözersiniz yaa, bulmuş senin gibi hatunu daha ne istiyor o enişte
arada bir kimsenin vazgeçilmez olmadığını hissettir üstü kapalı
dünyayı kendi etrafında dönüyor zannediyorlar çoğu zaman
ooowwwww
kız ayşe beni yakalıyorsun haaa :2::2::2::2::2:
bende hemen hemen 1 senedir aynı kilodayım
vücudum da alıştı artık
kış da geldi bütün sevdiğim sebzeler meyveler var harika oldu
belki spora yazılırım bende, ne bileyim aklımdan çok şey geçiyor
58-59 da sabitlemek istiyorum bende
allah o rakamı sağlıklı sıhatli göstermek nasip eder inşallah...
neyse seni yakalamam için 4-5 ay var önümde ama spor senin için süper olur izlem sıkılaşma adına..
hemennn aklımdakileri yazıyım hepsini okuyamadım kocişş bekliyo acil çıkmamm gerekkk
bekletmiyim dimi amaa kocişimii
AYŞEMMM bende çok isterdim canım seni tanımayıı inannn bu arada eşinin çiçek süprizine çok sevindimmm, ayrıca iki saat sporuna, ayrıca menülerine , ayrıcaaaa tartının sana gösterdiği o güzel rakamaaa kırk bir kere maşallahhhh
çok dillendirme kuzumm nazara geliyon bide artı çıkıyon valla çok üzülüyom ondan sonra seni seviyorum bebemm
NİLGÜNNNNNNNNKIZZZZZZZ allahhh seni ne yapmasınnnnnn sen ne ara bu hale geldinnn
ne arada bu kadar güzelleştinnnnnn anammm sen fıstık olmuşsunnnnn daşş olmuşsun daşşşşşş
canımmm inann kıyafetlerde çok güzel ama sen harkuladesinnnnn
DERYAMMMMMM muhteşem gidiyosun bitanemmm maşalllahhhh inşşş. hep böyle olllll
FÜSUNNNN canım sen zatennn 7/24 muhteşemsin maşallahh canımmm harikasınn
FATOŞŞ (eddoras)canım yanlış hatırladıysam çok özür dilerim) anneciğine çok geçmişler olsunnn inşşş.
biran önce iyileşirr dualarımız annenle canım rabbim tez zamanda şifasını nasip eder inşş.
İREMMMMM canımm çok geçmiş olsun güzelimmm çok üzüldümmm benimde abimin çocuklugundan beri gözleri çok aşırı derecede bozukkkk ve çok üzülüyorum onaaa
Rabbim en kısa sürede gözlerine nur versin inşşş. hiçbir sıkıntın kalmasın inşşş. canım
AYŞEMMMMM senin minik prensesin burnu kanamıştı dimi canım Allah esirgesinnn inşşş.
dikkat et canımmmm kuzucuga Allaha emanet inşşşş.
TÜLÜMMMMM süpersinnn fıstıgımmmm maşallahhhhhh canım sanaaaaa
BANUŞUMMM süper gidiyorsun canımmm korksun kilolar sendennnmaşallahhhh canımmm
valla kızlarrr benim adam bagırıyoo hadi diyee kalkıyomm benn unuttum valla hızlı yazcam diyee
yazamadıklarımdan unuttuklarımdan çok sory :) seviom siziiiiii minnak davşanlarımmmm
canım benimmm bende seni sewiom bebemm..
nazar olayına bende inanıom çok coştummu bi duraklama gelio hemen arkasından aman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?