ya haklısın insan arkadaşlarından ayrı takılmak da istemiyo ama sağlığımz için dayanıcaz artık:) evden götürebilirsin ben okula da öyle götürüyodum hep sınıftakileri de alıştırmıştım:) zeytinyağlı yemek bile götürüyoduk bir ara okula:) bence kepekli sandviç tost filan dene kesinlikle. vericez vericez inancım tam benim bu sefer:)o erken kalkmak bana ölüm gibi gelıyor test mest mesaj telefon derken zaten cok gec yatıyorum ama sımdı bak sen beraber verırız deyınce gaza geldımyarınki alarmımı yarım saat erkene kurucam kalkmaya calısıcam ama ogle konusunda aslnda evım yakın ama arkadaslarımıda bırakmak ıstemıyorum bıde oturdugum yer kucuk senın gıbı ev yemeklerı yapan yer bulmam bıraz zor olmazsa yarın bı kepeklı ekmek alıp tost yoluna gıdebılırım ıns cok cok ıyı gıderr
Hepinizin cevaplari icin tesekkur ederim cok cok bugun baslamadm ama artk bu saatten sonra bende kararliyim once sonra yapicam fotograflarimida cektim ins tkrr 25 kilo atabilirm :)) ben bsyler sorucam sizr brn hafta ici dershaneye gidiyorm sabahlari zor kalkip yetisiyotum yani yani kahvalti yapmam imkansiz zaten kucuklugumdrn beri bu boyletenefuste arkadaslarla firima gidiyoruz notmaldr oradan hep aldigim kumru tarzi icinde domatez ve peynir olan seylerdendi ogleni ise hic sormayin arkdaslari uyup pizza donrr ne geliosa aklimiza yiyorz smdi bn gne sabah icin firindan ne tercih etmeliyim ayrica oglenide firindan dusunuyorum onun icin ne olabilirki
kızlar nişanda giyeceğim elbise bu.siyah ayakkabı ile giyeceğim.sarı yaldız desenli bluzu da vizon renkli ayakkabı ile kız istemede giyeceğim.
inşallah beğenirsiniz..
Eki Görüntüle 288383 Eki Görüntüle 288379 Eki Görüntüle 288380 Eki Görüntüle 288378 Eki Görüntüle 288381 Eki Görüntüle 288377 Eki Görüntüle 288382 Eki Görüntüle 288375 Eki Görüntüle 288376
hadi bakalım yorumları bekliyorum..
kızlar aranıza geri döndüm sizsiz ve diyetsiz kötü günler geçirdi buçuk kilo geri aldım acayip iştahım açıldı burayı bırakınca insan rotayı şaşırıyor abuk subuk yedim spor dan uzakklaştım artık tekrar dan başlamak istiyorum iyice soğudum diyet ve spordan ama başlamam lazım çüünkü bırakınca hemen* almaya başlıyorum kayınvalidemde gelicek memkleketten oda diyete başlamak için bir gaz bana nese spor ve diyet yapmak için çok sebebim var motive gaz ne varsa elinizden atın bana çok ihtiyacım var...--
güzeller bilenler biliyor eşimle yaklaşık 1 aydır sorunlar vardı çözülmeyecek sorunlar değil ama ne o geri adım attı ne de ben.. dün gece yine 12 den 3 e kadar konuştuk yine işin içinden çıkamadık onun beklentisi konuşmadan barışalım bekleee göreceksin herşey düzelir modu..
ama ben konuşulsun ve benim beynim, ruhum ikna olsun önce derdindeyim ama maalesef eşim konuşma özürlü neyse yine tatsız tuzsuz yattım gece.. öğlen kahvaltıyı yaptık ve okula gitti biraz önce size yazarken aradı ve kapının önüne para düşürmüşüm galiba bi bak dedi iki deemet çiçekkkk kapıda biri benim biri kızım için..
aslında mutlu oldum ama....böyle şeylerin artık çok da önemi yok bakalım zaman göstercek ilerlemeleri..
paylaşmak istedim.....
merhabalar canlarım.
yeni gelen arkadalar,hoşgeldiniz aramıza.
bayramdan itibaren spor yapamadım.tam spora devam ve menülerimi yazıyım diye niyetlendimki,evvelki gece saat 1,de ablam aradı.
taş kesildim bir anda.çünkü önemli bişey olmazsa o saatte armaz ablam,korkcağımı bilir.
neyse,annemin kalp hastası olduğunu söylemiştim.fenalaşmış.ne yapıcağımı şaşırdım.dondum kaldım.
buraya kadarmış dedim,artık annemlede mi vedalaşıcam.sonra ablam aradı iyi haberler verdi çok şükür.
ciğerleri su toplamış ve tansiyonu yüksekmiş.şimdi iyi ama anjiyo olacak sanırım.
bende ablamdan haber bekliyorum,gidicem 1-2 güne kadar.
hepinizi çoook öpüyorum canlarım.
kızlar nişanda giyeceğim elbise bu.siyah ayakkabı ile giyeceğim.sarı yaldız desenli bluzu da vizon renkli ayakkabı ile kız istemede giyeceğim.
inşallah beğenirsiniz..
Eki Görüntüle 288383 Eki Görüntüle 288379 Eki Görüntüle 288380 Eki Görüntüle 288378 Eki Görüntüle 288381 Eki Görüntüle 288377 Eki Görüntüle 288382 Eki Görüntüle 288375 Eki Görüntüle 288376
ya haklısın insan arkadaşlarından ayrı takılmak da istemiyo ama sağlığımz için dayanıcaz artık:) evden götürebilirsin ben okula da öyle götürüyodum hep sınıftakileri de alıştırmıştım:) zeytinyağlı yemek bile götürüyoduk bir ara okula:) bence kepekli sandviç tost filan dene kesinlikle. vericez vericez inancım tam benim bu sefer:)
canım eğer sürekli fırından yiyorsan benim tek tavsiyem galeta yanına ayran olur sadece. sabahları kahvaltı olarak 4 olsun hadi. ama çok çok sağlıksız tabiki. hadi kahvaltı yapamıyorsan müsli yada k fleksi sütle karıştır ye sabahları. elbette arkadaşların yerken canın çekecek ama sende galeta ile idare et. ama simit yersen yarım ye. çünkü 1 simit yaklaşık 250 kalori ve 4 dilim ekmek değerinde. yanında bari meyve götür onu ye. akşamdan kepekli 2 dilim ekmek arasına sandviç hazırla domates peynir maydanoz onu ye. yada öğle olarak götür. döner yersen ekmeğin yarısını ve içindeki dönerini ye. biliyorsun dışarıdaki dönerlerde bol yağ ve deri var.senin evde hazırlaman en güzeli bence. ama illa dışarda dersen çok seçenek yok. pizza yeme çorba iç desem arkadaşların gelmez. en güzeli evden hazırlaman.kolay gelsin canım
inşallah beğenirsiniz..
inşallah....
canım aslında sıkıntımız şu benim eşim beden eğitimi öğretmeni ..
ben 3 e kadar çalışıyorum o öğleci 18:30 da çıkıo ve haftanın 3-4 akşamı bi kulübün antrenmanlarına gidiyor buna bile bozulurken ben birde hafta sonu sabahları 13 e kadar çocuk futbol okulu çıkardı başıma buda tetmezmiş gibi hafta sonu 1 gün öğleden sonra ilçelere maçlara gidiyorlar e yani ev otel anlayacağın çalışıyorsun çocuk var hiçbişeye yetişemiom o hiç bişeye destek olmuyor son 1 yıldır...
üstüne üstlük artık hiçbir konuda paylaşımımız da kalmadı..
ona aşkım demememi bile farkedemeyecek kadar yoğun kendince ve bu halinden de memnun ee ben tepki gösterdim ama geri adım atmıyor daha özenli olacağım ama bu işlerde benim yaşantımın bir parçası diyor yani ortak nokta bulamıyoruz gece 3 e kadar konuştum yine ama yok yok tartışıp ilk sebelerin üstüne dahada bişiler ekleyip kalkıyoruz.. demem o ki şans verdim bi kez daha ve bakalım zaman gösterecek çocuk bazen insanın elini kolunu bağlıyor boşanmayı bile teklif ettim ama tabiki içimden gelerek değil ama dediğim gibi zaman....
inşallah beğenirsiniz..
[SIselam kızlar şöle bir göz gezdirdimm
ayşecimmm bütün eksili rakamları hak ediyorsun tatlımm umarımmm
cumaya çok güsel sonuçlar alırısnn
pko pko pko
sanırım aramıza pkolu bir arkadaş katıldı ismini hatırlayamadım
amaa pko çok fena bir saglık sorunu etkileirni hep yaşıyorsun
herkese göre garip bir bünyen oluyor her zman ödemli olabiliyorsun
adet sorunlarıda cabası ben 90 lı kilolarda zor adet olurken 75 kiloya indigimde çok düzenliadet olmaya başladım
ama hala metabolizmam yavaş çalışıyor vee biraz abartsam bile kilo alıeriyorum hemencik
bol bol tarçın tüketmeni tavsiye ediyorum sana ve bütün pkolularaa
derya,liste için ellerine saglık
burcu,tebrikler birinci olmuşsunZE=2][/SIZE]
I love you DERYA,, I love you DERYA ,,I love you DERYA ,,I love you DERYA ,,:119::119::119:
Laaaaa laaaaaa laaaaaaaa laaaaaaaaaaaaaaaa yaşa DERYAAAA
Laaaa laaa laaaaa laaaaa laaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaşaaaa DERYAAAAA:118::118::118:
DERYA sen bizimmmmm herşeyimizsinnnnn
DERYA sen bizim herşeyimizsinnnnnnnnnn :123::123::123:
Deryammm ellerineee saglık çiçeemmmm
eksik olma inşşşşşşşşşş.
deryacım son 5 gün son 4 gün heyecan bastı wallahi kendimi yarışta hissettim:)çigelgen çok güzel hediye paketi ve kar....ben kışın sessizce kar yağışını izlemeyi kahve eşliğinde severim, heryer bembeyaz ilk basan ilk karı bozan olmayı yuvarlanmayı,kar yemeği çok severim.çocukken dua ederdim yılbaşında kar yağsın diye yağmazsa çok mutsuz olurdum.yılbaşının anlamı kalmazdı benim için:)
Deryacım Ankara'ya gelme olasılığınız vardı, netlik kazandı mı?
Abooo Ben Listede Birinciyimmmm
8.Aydir Listedeyim Ve Ilk Defa Birincii Oldummmm
Deyaaam Lolitaa $ekerimmm Ellerine Saglikkk Yirimmm Seniiii Yirr Yirrrrr
Ayy Cok Mutluuu Oldummm , Sevindirikk Oldummmmm Yaaaa
sevgili acapella benim olmadığım arada sen cok mu kilo vermissin ne :) masallah ama kıskandım da biraz :)
bravooooo bravoooo diyorum masallah
Bu arda kızlar ben listeden 2 tane çıktı aldım. birini iş yerimde masama diğerinide evde dolaba asıcam. baktıkça daha da hırslanayım diye....
inşallah bu hafta ben liste başı olurum :))
bir de benim baskül bozuldu var mı tavsiye edicek olan ??
Sanırım aranıza girebilmek cok zor olucak ben sızın kadar bu detaylardan haberdar degılım maalesf okuyorum ama uygulama konusunda hala uygulayabılmıs degılımBu arada bende kendımı bıraz anlatıyım zamanında 99 kıloyu gormustum bende sonra 72 kıloya düştüm boyum 1.81 falan belkıde 80 neyse ıste uzunum ama tabı 99 kıloykan uzun ve ırı olmak 72 ıken ıse nolmussun sen falan tarznda seylerle karslısıyodum ama bu yazdan snra ygs stresylede yemeye basladım baya yıyıyorum yanı 82 olmusum bı kaç gundur taktım kafaya ama yemekten vazgecemedm zamanında dıyetısyenede gıtmıstım ama bana o kılo verdırmedı kendı ıradem verdırdı smdı nasıl olacak bılmıyorum 18 yasındayım bu arada tecrube olarak sızın yanınzda lafım olmaz ama ıste bı kılo vermıslıgım var sayılır yanı
kızlar kilo çizelgesi yaptım ama bmı yanlış oldu düzeltemiyorum yardım edin bana lütfen....
merhabalar canlarım.
yeni gelen arkadalar,hoşgeldiniz aramıza.
bayramdan itibaren spor yapamadım.tam spora devam ve menülerimi yazıyım diye niyetlendimki,evvelki gece saat 1,de ablam aradı.
taş kesildim bir anda.çünkü önemli bişey olmazsa o saatte armaz ablam,korkcağımı bilir.
neyse,annemin kalp hastası olduğunu söylemiştim.fenalaşmış.ne yapıcağımı şaşırdım.dondum kaldım.
buraya kadarmış dedim,artık annemlede mi vedalaşıcam.sonra ablam aradı iyi haberler verdi çok şükür.
ciğerleri su toplamış ve tansiyonu yüksekmiş.şimdi iyi ama anjiyo olacak sanırım.
bende ablamdan haber bekliyorum,gidicem 1-2 güne kadar.
hepinizi çoook öpüyorum canlarım.
dün kardeşimle yagmur çizmeleri var ya düz plastik onlardan denedik markasını unuttum şimdi o kendine almış. kaba ya onlar hani onun ki çok zarif klasik bile giyinileblir. ben de istedim baktık 41 numarası bile-normalde 40 giyiyorum- olmadı çünkü bacağımdan geçmedi. öyle üzüldüm ki....
ama aynı zamanda hummer marka bi eşofmanı mor rengini çok beğenmiştim ama olmadığı için alamamıştım istediğim rengi. sonra çok istediğim için erkek modelinin istemediğim rengini aldım.da da 2 ay bile olmadı ama bol geliyor artık o kadar ki geçen bir arkadaşıma verdim eve gelince bu kadar kocaman şeyi kim giyiyor dedi...
pekii ne ders çıkaracğız bundan yaptıklarım taktir edilecek kadar güzel ama asla vaz geçmeden daha da uzun yolum var...
bu da günün kıssadan hissesi olsun...
banu kupana bayıldım,çaylarında çok cezbedici ama bergamuylu yeşil çay içemiyorum ben midemi bulandırıyor,sizde
güzeller gelince hemen geçmişe daldım söyleyemedim...
salonda 2 saat sporum var bugün çok güzeldi....
birazdan menümü de yazarım.....
selam arkadaşım..ben de pkoluyum yazmıştım...soğan suyu nu denedin mi?
inşallah beğenirsiniz..
selam arkadaşım..ben de pkoluyum yazmıştım...soğan suyu nu denedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?