80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar nişanda giyeceğim elbise bu.siyah ayakkabı ile giyeceğim.sarı yaldız desenli bluzu da vizon renkli ayakkabı ile kız istemede giyeceğim.

inşallah beğenirsiniz..

hadi bakalım yorumları bekliyorum..

ya haklısın insan arkadaşlarından ayrı takılmak da istemiyo ama sağlığımz için dayanıcaz artık:) evden götürebilirsin ben okula da öyle götürüyodum hep sınıftakileri de alıştırmıştım:) zeytinyağlı yemek bile götürüyoduk bir ara okula:) bence kepekli sandviç tost filan dene kesinlikle. vericez vericez inancım tam benim bu sefer:)

canım eğer sürekli fırından yiyorsan benim tek tavsiyem galeta yanına ayran olur sadece. sabahları kahvaltı olarak 4 olsun hadi. ama çok çok sağlıksız tabiki. hadi kahvaltı yapamıyorsan müsli yada k fleksi sütle karıştır ye sabahları. elbette arkadaşların yerken canın çekecek ama sende galeta ile idare et. ama simit yersen yarım ye. çünkü 1 simit yaklaşık 250 kalori ve 4 dilim ekmek değerinde. yanında bari meyve götür onu ye. akşamdan kepekli 2 dilim ekmek arasına sandviç hazırla domates peynir maydanoz onu ye. yada öğle olarak götür. döner yersen ekmeğin yarısını ve içindeki dönerini ye. biliyorsun dışarıdaki dönerlerde bol yağ ve deri var.senin evde hazırlaman en güzeli bence. ama illa dışarda dersen çok seçenek yok. pizza yeme çorba iç desem arkadaşların gelmez. en güzeli evden hazırlaman.kolay gelsin canım

öncelikle hayırlı olsun diyim:) ayakkabıların çok zarif özellikle siyah olan çok hoşuma gitti:) siyah nişan elbisen de çok hoş sade ve şık:) güle güle giy allah tamamına erdirsin:))

cnm bende bu akşam bukız nerede bıraktımı topiği yazacaktım ki seni gördüm. burdann sakın ayrılma

klasik bir cümle ama "erkek milleti nolcak" neyi nasıl tamir edeceğini senin ruhuna en iyi nasıl dokunacağını bazen bilemiyorlar. bizden bizim duygularımızdan ruhumuzdan çok şey alıp götürüyorlar ,beklentileri çok fazla herzaman olgun davranması gereken biz oluyoruz.
gönlünü almaya çalışması çok hoş incelik, ama senin beklentin başka...
ama benimkide öyledir problem hakkında konuşmayı reddeder kapa o konuyu geriliyorum falan der o benim içimde kalır yani.
tatsız tuzsuz yattım yazmışsınya okurken içim cız etti canım ya

canım Allah şifalar versin. beterinden saklasın.

ıslık ıslık ıssslllıııııkkkkk smileyyyyy..canım elbisenn harikaaaaa. bayıldım yakasına ,zarifliğineeee.amanınnn hele o siyah ayakkabılarrrr harikaaaa....elbisenle bluzunun yakaları aynı model taşlı gibi dimi canım.çok çok farketmişsin nilgünüm son resmine göre. bel oyuntun dahada belli olmuş canım.bu elbiseyle 72 73 gibi duruyorsun en fazla. ay ben çok beğendim canım. elbisenin etekboyuda çok hoş durmuş tam diz altı sanırım.heryerde giyilebilir. her ortamda rahatlıkla kullanılır.bluzun içinde sana çok yakıştıgını söyleyebilirim ama ben desen olarak çok sevmem leopar karışımını. o yüzden pek fikrim yok.saç renginle uyumlu ama. bide sanki saçlarını koyu renk hatırlıyorum canımm. değişiklikmi var sanki??
hayırlı olsun canımmm..iyi günlerde giy çok çok yakışmış ikiside. ama ayakkabılarrrr ooooyyyyyy

evet denıycem bakalım bnde sayenızde benımde tama yakın bı ınancım geldı

Galeta aklıma hıc gelmemıstı aslnda yarın alıcam hıc olmazsa cok sıkıştırıgım zamanlar sabah ıcın kullanabılırım cok tesekkur etttıımm

Bende begendım kıyafetletırını korsele cok daha ıyı duracagından emınım ayakkabılar cok guzelmısss

nilgüüüüüüünnnnn bu senmisinnnnnnn

siyah elbise seni çok havalı ve enerjik göstermiş.çok modern asla 79 durmuyorsun bikere.
birde vizon rengi süet ayakkabılara ba-yıl-dımmmmm

İnanki bizim evdede durum aynı benim eşim de öğretmen evden hiç çıkmaz ama beraber de olamıyoruz çünkü işine aşık:)sınavlar hazırlıyo,ardından analizler,konu hazırlıkları,yarışmalar....sürekli bilgisayar odasında daha olmadı okulun işleri neler neler ama çok da başarılı ve bunları yaparken mutlu oluyo .ilk zamanlar biz de çok tartıştık ama o vazgeçmedi en sonunda ben pes ettim ama şunu yapabilirsiniz herkes yine yapması gerekenleri yapar ama bi aile günü belirleyin bifilm izleyin veya beraber bi yemeğe gidin.ama diğer günler birbirinize izin verin.unutma ki bunlar çoğu evde var maalesef. bu arada ben de sizinle aynı zümredenim.9.yılımı çalışıyorum.

NİLGÜNNN
cnm çok hoş görünüyorsunn korse ile dahada iyi durucak elbise
bu halind ebile çok yakışmış azcık göbek çıkmış okadar ayakkabılara bayıldımmmmmmmmmmmm

bende bu yıl bi platform aldım ama henüz adam akıllı giyemeidm uç kısmı azcık sıkıyor
biraz daha kilo verince daha iyi olur eminim
birde ucu hafif açık o sebepten kışın giyinememm onu yani bu havalarda
ne alırsa ucu kapalı alcaksın onu bunu bilmemmmm

güle güle giy cnm sende

selam arkadaşım..ben de pkoluyum yazmıştım...soğan suyu nu denedin mi?

Teşekkürler deli kız

Filizcim aynı duyguları paylaşıyorum ve kar yağmasını dört gözle bekliyorum
Geçen sene yağmadı hiç yılbaşı gibi değildi
Ankaraya geleceğiz de işte dükkanın satılmasına bakıyor filizim, satılmadı bir türlü

Abooo Ben Listede Birinciyimmmm

8.Aydir Listedeyim Ve Ilk Defa Birincii Oldummmm

Deyaaam Lolitaa $ekerimmm Ellerine Saglikkk Yirimmm Seniiii Yirr Yirrrrr

Ayy Cok Mutluuu Oldummm , Sevindirikk Oldummmmm Yaaaa

Kıyamam sana ilk defa mı oldun, bak daha çok sevindim

sevgili acapella benim olmadığım arada sen cok mu kilo vermissin ne :) masallah ama kıskandım da biraz :)
bravooooo bravoooo diyorum masallah

Yapıyorum bir şeyler teşekkür ederim

Ben de arzum diyorum 4 ay oldu alalı kaç defa çıkarsan çık aynı rakam, çok memnunum. Ben de kızlarım tavsiyesiyle almıştım. Sakın ucuzuna kaçma hemen bozuluyor

Ben de uzun boyluyum ablacım (1.77) o yüzden uzun kilolu olmanın ayrı bir çilesi vardır bilirim, kilolunun dışında bir de dev gibi oluruz biz..Bu günlerin hepsi geçmişte kalacak inşallah. Ben de 92'ye kadar çıkmıştım

kızlar kilo çizelgesi yaptım ama bmı yanlış oldu düzeltemiyorum yardım edin bana lütfen....

Şuraya bir göz at ve adımları takip et ;

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yonetimden-mesaj-var-oneriler-sorular/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

Geçmiş olsun allah geçinden versin..

İremcim hepsini bir gün hakkıyla giyeceğine eminim..Benim için de geçen kışa kadar çizme hayaldi. Tıkı tıkına da olsa geçen kış inat edip almıştım. Bu sene içine taytla çok rahat giyebiliyorum. Senin bu günlerini de birlikte yaşayacağız inşallah :13:
Bir de o yağmur botlarından ben de yeni aldım ama gene baya spor hani klasiğin altına gitmez nasıl modelmiş o merak ettim.

banu kupana bayıldım,çaylarında çok cezbedici ama bergamuylu yeşil çay içemiyorum ben midemi bulandırıyor,sizde

Benim de midemi bulandırıyor, içemiyorum, damak tadı işte

güzeller gelince hemen geçmişe daldım söyleyemedim...

salonda 2 saat sporum var bugün çok güzeldi....

birazdan menümü de yazarım.....

Maaşallah harikasın

Tebrik Eden Canim Arkadaslarimaa Sonsuz Tesekkürlerrrr , Darisi Basiniza Canlarimmm

Off Bugün Ilk Okul Cagima Geri Döndüm Yegenim Sayesinde ,
Derslerine Hep Ben Yardim Ediyorum , Bisey Anlamayinca Beni Ariyor
Ya Telefondan Yardim Ediyorum Yada Onlara Gidiyorum ..
Bugün Sinifta Cd'den Hikaye Dinletmi$ler Okulda ,
Bizim Uyur Gezer Pa$a Bey Dinlememi$ Tabikiii , Sonra Benii Ariyor
Diyor Sen Bu Hikayeyi Bilionmuu Halaaaa , Bana Yardim Edermisin Halaaaa
Tamam Dedim Biliyorum Nettende Bidaha Bakim Gelirim Yazariz Dedim
Telefonda A$ki Ilaanlarmii Dersinizzz , Halacim Sen Cok Yasaaalarrmii Dersiniz
Nasil Seviniyor Bacaksiz

Sonra Gittim Tam 1.Sayfa Yazdirdim
Hem Ceza Olarak Hemde Tam Not Alsin Diye Tüm Hikayeyi Yazdi Bide
Tüm Aile Fertlerinin Önünde Okudu ..

Ders Bittikten Sonra Nasil Öpüyor Benii , Onun O Mutlulugu Benide Mutlu Etti
Eger Yapmasaydi Dersini Ögretmeni Cok Kizarmi$ O Yüzden Ici Rahatladi Pa$amin :)

slm kızlar,

topiğimiz kalabalıklaştı sabahtan buyana bir sürü sayfa ilerlemiş. Maşşallah

menümü yazıyım:
sabah
domates,salatalık, yeşilçay
3 zeytin, kaşar ve tulumdan 2şer lokma toplasan bir kk kadar
2dlm uno denge birinin üzerine labne.

ara:
şekersiz azcık sütlü nescafe

öğlen (okulda)
1 h.yumurta
2 lokma b.peynir
2zeytin bir ince dlm ekmek

akşamakşam çok kaçtı)
2 kase yayla çorbası
2 yk ıspanak
4 yk zeytinyağlı kereviz

ara
tarçınlı y.çay
1 avuç leblebi

sabah 2 mile akşam yemeğin verdiği vicdan azabı nedeniyle 3 mile leslie.
spordan sonrada form çayı.

akşam okuldan gelince gözüm dönmüş gibi oluyorum açlıktan. resmen minibüste gelirken kendimi akşam şunu yiyceksin bu kadar yiyceksin diye direktif verirken yakalıyorum. ay dün gecede yatarken hayal kuruyordum kızlar zayıflayınca şunu alırım şöyle giyinirim saçlarımı böyle kestiririm falan diye uyuyakalmışım tabi gece rüyamda gelinlikli gördüm kendimi
galiba üstüm açık kaldı

Nilgünüm şu güne kadar görüdüğüm en güzel halinle duruyorsun karşımda
Elbisene geçmeden önce ben biraz saçlarına iltifat etmek istiyorum ne kadar havalı ve hacimli duruyorlar maaşallah.. Saç konusunda yaralıtım ya gözüm ona gitti ilk ve bayıldım
Keşke fotolar daha büyük olsaydı da yaka detayını görebilseydik. Elbisenin boyunu bence azıcık kısalttır tam diz ortası olsun. Ben şu diz altı boyunu hiç sevemedim eskiden beri. E giyemeyecek bir kilon yok zaten benim fikrim diz ortası yaptır. Onun dışında modeli, kumaşı tam fiziğine uygun olmuş, böyle bile güzelken korseyle o göbek kısmı da gidecek ve harika olacak eminim. Gerçekten doğru bir seçim yapmışsın. Saçını da dağınık topuz yaptır ve minik küpe kullan bence yaka detayın güzel zaten. Bir de bileklik süper olur

Ayakkabılar..Ah o ayakkabılar İsyanım var isyanım offff neden ben giyemiyorum bunları :84::84:
İkisine de bayıldım nilgünüm, tam benlikmiş hem sade, hem asil, hem şık.

Sadece bluzunu sevemedim ki benim tarzım değil ama senin bu tarz bluzlar sevdiğini biliyorum
Ay ne çok konuştum bayıldım ben sana hatun

selam arkadaşım..ben de pkoluyum yazmıştım...soğan suyu nu denedin mi?

selam size daha önce yazmıştım ama sanırım görmediniz, bende de hormonal dengesizlikler var, sizin soğan suyunu deneyip yararını gördüğünüzü okumuştum, nasıl kullanılıyor acaba? ben netten baktım (
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.

Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. ) bu şekilde 15 gün devam edin diyor... siz de böyle mi kullandınız, şimdiden teşekkürler

iyigeceler herkese arkadaslar , 3.takımda grupta boşluk varmıs , ve takım zor durumdaymıs , hırslı ve bu işe inanan kişileri davet ediyorlar , ben bu gruptan ayrılarak oraya yazmaya devam edıyorum , insallah bır faydam olur , buradakilere alısmıstım ve tanımaya baslamıstım , yıne okurum sık sık cunku tecrubelı kişi cok , görusmek dilegıyle...

Bugünkü Menüm

Sabah

1 kase k flakes , 2 bardak süt , yeşil çay

Öğle

2 dilim kepek ekmek , salam, krem peynir , 4 siyah zeytin

Ara

2 havuç

Akşam

1 kalçalı but, 1 kanat haşlama, bir kırmızı biber közleme, 3 kaşık pilav , form çayı , yeşil çay

3 litre su
Spor : 2 mil leslie express (30 dakika) , 100 twist , 100'de çember yaparım yatmadan.

Kızlar bugün bir güldüm leslie yaparken kendi kendime gören deli derdi..Leslie abla konuşuyor ya yanındakilere gaz veriyor filan birden aklıma siz geldiniz sanki sizle yapıyormuş gibi hayal kurdum birden.
Sağımda nilgün solumda ayşe önümüzde izlemle banu güle güle yapıyoruz, birimiz yoruluyor bırakacak gibi oluyor diğerimiz zorluyor filan ayy ne hayal gücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…