filizcim bakalım herşey çok güzel gidiyor inşallah böyle de dewam eder. bugün bir kişi daha dedi çok zayıfladın diye evet hergün birilerinin söylemedi çok güzel.. içimizde kalano kadar çok şey varki.. o renkli çoraplara bayılırım biliyormusun ama sadece bakıosun işte..günaydın kızlar gününüz güzel geçsin
öncelikle deryacım ellerine sağlık liste süper olmuş....morda yazılsam:)artık kırmızıyla yazılmak için elimi çabuk tutmam lazım:)
inş.dükkanı değrinde satar,planladığınız şeyleri gerçekleştirirsiniz....Kupan ve çayların çok güzel....kızlar herkes çaylarını ve kupasını eklemiş walla resimleri gördükçe şaşıyorum kendimi markette gibi hissettim her çeşidinden almışsınız....biara annemde almıştı başka yokmu hepsini alsaydın abartmışsın demiştim...demek ki bir tek annem değilmiş farklı tat ve yenilik meraklısı....ben yeşil çay yada 5 i 1 yerde içiyorum:)bol bol sade nescafe....bende her yeni çıkan çikolatayı kesin tatmışımdır...aaa yememiştim almam lazım deyip yiyenlerdenim...keşke bende faydalı şeylere meraklı olsam....deryacım topuklu ayakkabı içimde diyorsun özel günlerde giy nolacak...10 cm lik olmazda 5-6 cm.lik giyersin düğün,yemek ,nikah uzun süreli olmayacağı için hem hevesini alırsın....bence uzun manken gibi gözükmen süper olur....
nilgün maşallah süpersin tatlım aklıma hemen pembe gömlekli halin geldi bu kadar fark mükemmel...kızlara katılıyorum...siyah elbisen çoook yakışmış çok zarif durmuşsun ayakkanıların çok zevkli bir seçim sade ve şık...deryaya katılıyorum topuz hoş durur...korsede giyince tam olacak...ben leopar desenini çok severim ama bu bluz yakasından mı bilemedim...hoş durmamış...gömlek,etek yada pantolon mümkünse daha şık duracaktır...saç rengin çok güzel kısacası süper olmuşsun...kızların ayakkabılarını giymek evin içinde onlarla gezmek istemiyor mu:)ben küçükken annem işteyken topuklu ayakkabılarını her fırsatta giyerdim...kendimce makyajımı yapar takar takıştırır gezerdim:)çok güzel günlerdi....
Tülaycım yarım kilo hamsi demişsin normal bende çok severim tabii bizde buğlama değil mısır unuyla dizilip önlü arkalı çevrilip pişirilir, yağı az olsun ev fazla kokmasın diye...eşime kalsa hep unlayıp kızğın yağda pişirilmeli:)canım hamsi istedi çıtır çıtır yiyesim var:)misafirlerine spor yaptırdın mı:)sana misafirliğe gelmeli evde tek yapamıyorum...
ayşecim menülerin+spor+su süper gidiyorsun maşallah canım...en son eklediğin siyah pantolunlu resimde zaten
bariz fark ortadaydı...böyle giderse renkli iç çamaşırlardan istediğin kadar giyebilirsin...bende renkli mus çorap giymek istiyorum mor,saks mavisi,yeşil,bordo,ekru...ama bacaklarım çok kalın daha vermem lazım bende onlardan giyeceğim elbise ve şortlarla....
denizcim kıyafetlerinin büyük gelmesi süper fakat sezonda lış veriş için ciden ii bir bütçe gerekiyor ihtiyaç hiç bitmiyor ve çalışıldığı için forma gibi aynı şeylerle işe gitmek hoş olmuyor...ben hamilelik öncesi kıyafetlerimin bir kısmına sığabiliyorum ama bazıları hala baldırlarımda kalıyor popo girmiyor...ne zaman onları giyebilirsem işte o zaman diyete son...üstler oluyor altlar hala sıkıntılı...çalıştığın yer ne üzerine topuklu çizme o kadar yoğmuş...ben hep yanımda yedek taşıyorum ya arabada yada iş yerinde oluyor...geçen buradaki kız arkadaşlarada dedim ağırlaştıkça topuklu ayakkabı taşımıyor ayaklarım perişan oluyor...yere adım atarken bile asker gibi küt küt yürünüyor.zayıflık çok önemli boşa hamballık yapıyoruz...
sevdacım başının ağrısı geçti mi?bende yazılarını severek okuyorum yüzümde bir gülümseme....
zekiye canım nasılsın,tarçınlı balı hergün içiyor musun?faydası oluyor demek ki filiz de içiyordu...
kızlar aklımda birsürü vardı ama şuan uygun değilim sonra görüşürüz öpüyorum
canım bak ben stepe de gittim fitness a da cardio hepsini biliom az çok ki plates de fena değilimdir ..selam kızlaaaarrr nasılsınız :))))
leslie demişti bi arkadaş bugün denedim 1 mile yaptım sanırım çözemedim henüz meseleyi ama çok eğlenceli geldi bana spor yapamayanlar için ideal bence
menümü yazayım hemencecik bugün evdeyim deli gibi su içtim
sabah: 1 kepek ekmek
1 h yumurta
7 yeşil zeytin (çok severim de :))
1 kk peynir
salatalık
1 lt su kaynatıp çay demledim hepsini de zorla zorla içtim :))
ara: 1 muz
öğle: corn flakes
ara: 1 elma
akşam: 1 kase çorba
3 köfte bide közl. patlıcan
2 lokma da ekmek (ekmek yemezsem doymuyorum sanki pööfff )
birazdan birazcık meyvede yerim
2 litre su, 1 lt çay demiştim yine içerim su ve çay
bu günlük kadar
resmen zorluyorum kendimi su içmeye yoksa 1 hafta su içmesem aklıma gelmez benim
bu süper kiloları veren arkadaşlarım özellikle size soruyorum ilk haftalarda kilo verme hızınız nasıldı
bideeee yeniyim ya ben cuma bildirim yapcam mı yoksa 2 hafta sonra mıııııı
ay ne çok yazdım ama cidden içimi döküyorum resmen eşimden bile gizliyorum yazdıklarımı :))) hepinize sonsuz teşekkürlerrrrrr
metu ve perperim isimleriniz neydiii...
perperim yenisin hoşgeldin diyeyimmmm......
hahahahahaaha
yazınca çok komik geldi cezaevine düşmüş yeni birine oranın en kıdemlisi soruyor gibi..
PERPERİM HOŞGELDİN DİYEYİM YENİSİNNNN BURALAR BİZDEN SORULUR.....
canım yine dengesiz olmuş ve sende farkındasın.öğlen yemek yiyemesen bile müsli yada kfleks yemeyi dene sütle. yada en azından 2 meyve ye canım. akşamda balık yanına bol salata yapıp böreğini kahvaltıya ayırsaydın keşke canım.kızlar gecmişi okudum bayada cokmuş herkez iyi MAŞALLAH
violetcim haklısın dengesiz bi menü oldu daha düzgün bi menü yapmaya calişıcam dünküde cok iyi sayılmaz ama ben yazıyım
sabah 2 bardak ılık su
kahvaltı 2 dilim cavdar ekmeyi ve peynir
akşam yarım tabak balık ama fırında 1 dilim su böreyi 1 dilimde cörek ama kücükler
yemekten sonra yarım ayva ve 1 bardak meyve suyu ama hazır meyve suyu deyil kendim sıktım
canımm ayyy sorma yedim de yedim balığı:))) ah bana kalsa aynen eşin gibi yağda mısır unuyla bi güzel kızartırdım ama nerdeee..Tülaycım yarım kilo hamsi demişsin normal bende çok severim tabii bizde buğlama değil mısır unuyla dizilip önlü arkalı çevrilip pişirilir, yağı az olsun ev fazla kokmasın diye...eşime kalsa hep unlayıp kızğın yağda pişirilmeli:)canım hamsi istedi çıtır çıtır yiyesim var:)misafirlerine spor yaptırdın mı:)sana misafirliğe gelmeli evde tek yapamıyorum...
canımmm pek şıkmış kutuuunnn. takı kutusumu yapsak ne:))) çizelgende hayırlı olsun canımbirde kızlar bende çizelgemi yaptım nihayet. bu sabah yarım akıllı tartımda tartıldığımda 1 kilo eksik gösterdi. çok sevindim acaba gerçekten mi verdim yoksa benim yarım akıllı tartı oyun mu etti anlamadım. ben yinede çizelgeye koydum moralim düzelsin istedim :))
bende çay kolleksiyonumu göstereyim dedim size....
canım baktımmmmmmm
az gidiyor evet ama olsun bunada şükür diorum be kuzu napıyım...faceden yazdım bi bak isterse önerime
canım ben bilmiyorum ama tek çeşit beslenmede doğru değil bence. belki takılma dönemlerinde yapılabilir.kızlar diyet yöntemleri içinde karabugday dieti diye bişe buldum aranızda hiç deneyen bilen varmı
yapan kişi azerbaycandaymış türkiyede varmı bilmiyorum diyor siz hiç duydunuzmu 1 hafta da 3 kilo vermiş deniyim diyorum biraz motive eder belki
ne dersiniz bilginiz varmı canlarım
gül canımmm benim tülinnnn.aslında hatırladın beni ama wisper (nilgün) yazmışsın.karışıklık oldu canım galiba.ama farketmez. börekleri bi an önce dağıt komşularına canım.yoksa sonuç pek hoş olmayacak gibi:)ya sevgili wisper merhaba merhaba
ben nicklerle hitap ediyorum kusura bakmayın lütfen :)
kendi nickimi de sevdiğim için siz de seviyorsunuzdur mutlaka o yüzden isim yazmıyorum diye kusuruma bakmayın lütfen
nasılsın ??? ozlemisim burda tesadüfen adımı gördüm ya üşenmemiş herkeslere bir seyler yazmıssın eline sağlıkkk
güzel gidiyorsun süper hatta bence sende de ilerleme çok
ben de yeni yıla tam 6 hafta kaldı diyelim insallah 1er kilocuk vererekten sekerekten yılbasına erismeyi ümit ediyorum
menümü de taktim ediyim
P.tesi 81,9
sabah 1 dilim sebzeli , 1 dilim kıymalı börek ve 2 çay
ara yarım simit ve çay
öğlen hamsili salata ve barbunya yemeği ile yanında çok az peynir
ara yarım tadımca müsli bar
aksam 1 kase çorba, 4 kaşık kabak yemeği ve yarım dilim ekmek maalesef
yatmadan önce 1 soda ve ufak amasya elması 1 adet
Salı
sabah 1 dilim sebzeli , 1 dilim kıymalı börek ve 2 çay (bu börekler ayıp ama ins. evde bitince getirmiycem)
ara 1 elma ufak amasya
öğlen evden getirdiğim kabak yemeği ve yoğurt
ara planlanan : sütlü kahve şekersiz, sütü de evden getiriyorum süt tozu değil
akşam planlanan : ekmeksiz ve karbonhidratsız bir öğün
ne dersiniz arkadaslar
sabah börek tüketip bir daha hiç ekmek ve karbonhidrat tüketmemek bu arada börekler cidden hafif diyebilirim
canım hoşgeldin sen o aldıgın kilocukları hemen verirsin..merhabalaaaaaaaaaaaaaaar
bayram ve sonrası ancak müsait olabildim maalesef kilo artışımla sonunda 69 u gördümhiçbirşeyde gözüm kalmadı yedim yedim artık bir kaç ay daha sıkı diyete girebilirim napııııııııııııym
görüşmeyeli sizler neler yapmışınız bi okıym geçmişi hazır rahat oturmuşken
canım leslie yapmaya devam et.çok çok faydasını göreceksin. menünde güzel. zeytin yeşil oldugu için hadi kızmıyımmmm..listeye 2 hafta sonunda giriyoruz ama bence yinede yap bildirim böylece dahada motive olursun canım..selam kızlaaaarrr nasılsınız :))))
leslie demişti bi arkadaş bugün denedim 1 mile yaptım sanırım çözemedim henüz meseleyi ama çok eğlenceli geldi bana spor yapamayanlar için ideal bence
1 h yumurta
1 kk peynir
salatalık
bu günlük kadar
resmen zorluyorum kendimi su içmeye yoksa 1 hafta su içmesem aklıma gelmez benim
bu süper kiloları veren arkadaşlarım özellikle size soruyorum ilk haftalarda kilo verme hızınız nasıldı
ay ne çok yazdım ama cidden içimi döküyorum resmen eşimden bile gizliyorum yazdıklarımı :))) hepinize sonsuz teşekkürlerrrrrr
walla 50 kilo muhabbetimizi anlattım neredeyse üye olacaktı zor tuttum muhabbetine gelsem mi dio .....
şaka bi yana iyiki bulmuşum sizleri hepinizden allah razı olsun kendimi son dönemlerde en ii hissettiğim yer ...
benim yaşadaıklarımı yaşayan birilerinin olduğunu bilmek insanı tabiki de rahatlatıyor..
sizleri seviom ya......
SESİ canım çok begendim çaylarının kutusunu anacım maşallah herkeste bir sürü .eşit var bende sadece yeşilçay ve form çayı var gerçi zencefilden tarçına rezeneden mateye hertürlü ot mevcut ama kalkıp demlemeye adam yok poşet çay gerçekten çok pratik oluyor
merhabalaaaaaaaaaaaaaaar
bayram ve sonrası ancak müsait olabildim maalesef kilo artışımla sonunda 69 u gördümhiçbirşeyde gözüm kalmadı yedim yedim artık bir kaç ay daha sıkı diyete girebilirim napııııııııııııym
görüşmeyeli sizler neler yapmışınız bi okıym geçmişi hazır rahat oturmuşken
Sevgili wisper(kusura bakma adları karıştırıyorum ) senin avatarına baktıkça benim de spor yapasım geliyo,çok gayretli
maaşallah:)))))
inş benim sıkıntım kışın su içememek çay içiyorum artık bol bol protein diyetine başlamak istiyorum birde listeyi göremedim güncellermisiniz
İzlem kardeşinin durumundan bahsetmişsin benim kız kardeşim daha kötü kilo veriyor dedik ama nerdeeeeeeee dün alış verişe gittik kuzenimin düğünü için 52 beden bile olmadı çok canım sıkıldı nerdeyse ağlayacaktım kendime hiç birşey bakmadım sıkıntıdan kendiside çok üzülüyor ama yinede mayonez ve ketçaptan bile vaz geçemiyor
NİLGÜNCÜM
haklısın canım aslında hep kndimi kandırıyorum beni bu kaçamaklar bitiriyo ama artık yok dayanıcam ban mutlaka her haftasonu kendime serbest gün veriyorum aslında belkide benim için erken değilmi kasmalıyım daha çok.....
iradesiz bişeyim ben gerçekten
birde içimden bir ses bu halimi kabullenmiyor ve sanki aynadaki ben ben değilim rejimi bile zor yapıyorum kendimi kadırıyorum yok canıö çokta şişman değilim nolcak azcıktan diyorummm
ama aynalardan kaçıyorum çıplakken ışığı bile yakmıyorummm ama hala kendimi kandırıyorummm
anlıcan ben 6 senedir yeni doğurmuş şişko hilale alışamadım canımmm
kendimi silkeleyip gerçekleri gördüm sayılır sizinle
seviyorum sizi yawwwww
kızlaaaaar kusura bakmayın pek vaktim yok o yüzden geçmişi pek okuyamadım ama selamlar hepinize:)
bugün başladım diyete çokkk hevesle:) Bizim kızlar bugün öğle arasında döner yemeye gittiler, dedim ki benim artık sağlıklı beslenmem gerekiyo sizi bozmiyim ev yemekleri yapan bi yere gidicem siz dönerinizi yiyin dedim:) girdim bi yere, yoğurtlu orman kebabı vardı yanına da bikaç yemek kaşığı domatesli makarna aldım. orman kebabının da özellikle sebzelerini seçtim yedim:) kendimle gurur duyuyorum valla
menümü de yazayım hemen:)
sabah:
1 kase sütlü mısır gevreği
öğlen:
3 yk domatesli makarna
yarım tabak orman kebabı
ara:
4 tane form bisküvi
akşam:
1 tabak zeytinyağlı bezelye
2 dilim uno denge ekmeği
şimdi de tarçınlı sütümü içicem:) bütün gün sizi bi de haftaya pazartesi tartıya çıkınca göreceğim rakamı düşünüyorum:)))
nilgünüm buradasın kucak dolusu sevgiler
annem bu akşam geliyor kızlar çok çok özledim kaç aydır Trabzondaydılar içim kıpır kıpır allah eksikliklerini göstermesin uzun ömür versin inş
Liliumm , viaoletttt isimleriniz neydi kusuruma bakmayın iyi dilekleriniz için sağolun ama vurun beni kızlar 66 ya düşmüşken 69 u görmek sinir bozucu
Eki Görüntüle 288842
Arkadaşlar almayı düşündüğüm marka "goodman".Marka hakkında bilgisi olan var mı?veya siz hangisini kullanıyorsunuz?paylaşımlarınızı bekliyorum...
selam kızlaaaarrr nasılsınız :))))
1 h yumurta
1 kk peynir
salatalık
bu günlük kadar
ne güzel bir yer burası, bir sürü şey öğreniyorsun, sorun olursa güleryüzle cevap alıyorsun, çok teşekkürler...
hepiniz harikasınız
merhaba 2 hafta düzenli menü paylaşımı sonunda listeye yazılıyor...
bende menümü paylaşıyım
sabah: simit
arada :elma
öğle:müsli
arada:mandalina
akşam:1 baget 2, parça patates,2 yk bulgur pilavı,2 tane kaşarlı mantar yarım dilim tb ekmeği
arada:üzüm
güzeller dersim bugün öğlene kadardı ne yaptım eve geldim bi yattım 3 saat uyudum aslında ii de dinlendim son günlerde can sıkıntısından hem az uyudum hem de gergindim bu çok ii geldi..
salona gidemedim ama olsun yarın giderim günü önemli değil zaten sadece çok ara verme dedi hoca pzt ,salı,perş,cumartesi giderim diyom kendimce ama bakalım....
nilgün........
canım okulda bi ara açtım kk yı..
bi arkadaş yanımda okuyorum ....
senin fotoları gördü seni ..
daha ben hiç bişi demeden dediki aaaaaaa bu kilolu değilki.......
korse var demi dedi bende yok dedim ve seni gayet zarif buldu sadece kol çalışsa die bi yorumda bulundu aynen yazdım canım......
sizi anlattım ona nilgün var dedimmmmmmm.. zümrem dedimmmm.....
walla 50 kilo muhabbetimizi anlattım neredeyse üye olacaktı zor tuttum muhabbetine gelsem mi dio .....
şaka bi yana iyiki bulmuşum sizleri hepinizden allah razı olsun kendimi son dönemlerde en ii hissettiğim yer ...
benim yaşadaıklarımı yaşayan birilerinin olduğunu bilmek insanı tabiki de rahatlatıyor..
sizleri seviom ya......
bugünkü menüm:
sabah:
2 kepek ekmegi
2 peynir
1 tk. reçel
ara:
1ceviz
öglen:
1/3 kıymalı pide
3 çatal kırmızı biber turşusu
ara:
yarım elma
akşam:
brokoli haşlama
200gr yogurt
ara:
30 gr sarı leblebi
20 gr k.üzüm
1 form çay bol su...
filizcigim ballı tarçın çayı hergün içiyorum. yani bi 2 hafta düzenli içtim. tarçınım bitmişti aldım şimdi tekrar basladım.
bu arada kızlar kışlık kabanımın dügmelerini 3 parmak kadar içeri aldım. kabanımı ilk giydigimde içinde kayboldum nerdeyse nasıl sevindim anlatamam
kızlar ders calışmaya basladım. hergün girip okusamda cok yazamıyorum. akşamları biraz fırsat oluyor. ozamana kadarda sayfalar birikiyorda birikiyor. yeni gelen arkadaşlar diyete yeni baslayanlar: lütfen menülerinize özen gösterin. 3 ana 3 ara ogun olarak beslenin. bi arkadas sabah kahvaltı yapamıyorum demiş isim hatırlamıyorum. yapmalısın canım. dusunsene sana yeme içme demiyoruz sabah kahvaltını yap diyoruz zor bişey olmamalı. bi arkadasımız sabah yetişemiyorum kahvaltı yapamıyorum demiş bu işi gerçekten yapmak istiyorsan bi 10 dk erkeken kalk akşamdan hazırla kahvaltılıgını falan. inan bi 10 dk yeter. sonra bi kaç arkadasında menüleri dikkatimi çekti kiminde sabah oglen akşam var ara yok bu sekilde acıkırsınız tabiki. yeni başladınız birde. kendinize işkence cektirmeyin. bu sekilde devam ederseniz cabuk bıkarsınız. yine bi arkadaştada sabah ve akşam var baska bişey yok işte benim en büyük hatam. önceden bu sekilde yerdim ekmekte cok tüketmezdim derdim bi sabah bi akşam yemeyle nasıl kilo alır insan böyle. bünyeme suc bulurdum. ben baslarda sadece bazı zararlı besinleri keserek ve oncekinden daha fazla belki ama düzenli beslenerek kilo verdim. midenizi tembelleştirmeyin arkadaslar. sadece okuyup gectigimden isimler nikler aklımda degil. kusura bakmayın hitap seklim biraz acayip oldu
hepimize kolay gelsin inş.
ben tuğba :)) memnun oldum sizinle tanışmaktan ve burda olmaktan eskiden ders çalışmaya ara verince face te patlardım sıkıntıdan şimdi ara verir vermez kendimi burda buluyorum motivasyonunuz süper ilk hafta ortalama ne kadar zayıflanır acaba ben kendimde pek bişey hissedemiyorum da tartım da bozuk mu ne hoşuma giden sayıları göstermiyo :))))))
iyi akşamlar kızlar,
bu sabah kendi kendime "acaba zayıfladığım belli olmuyormu okuldakkiler hiçbişey söylemiyor" diye aklımdan geçirmiştim.
öğlen okulda bir arkadaş sen ne kadar zayıfladın yüzün çok süzüldü demezmi :)) bir mutlu oldumki sormayın
hergün görünce okuldakiler farketmiyor sinir oluyore belkide önlük falan giyiyoruz ya ondanda olabilir
neyse menümü yazıyım
sabah
domates,salatalık,biber
h.yumurta, 3 zeytin
peynir y.çay
2 dlm uno denge birinin üstüne labne.
ara:
şekersiz sade nescafe
öğlen:
2 kepçe mercimek çorbası,
3-4 tanecik kıtır ekmek
akşam
koca gelene kadar bir mandalina yedim.yarım saat sonra
bir tabak zeytinyağlı kereviz yemeği
havuç-mısır salatası
ayran
ara
y.çay
veee y.çayı çekmeceden alırken gözüme çarpan kinder çiko minikler varya
haftanın ilk kaçamağını yapmış bulunuyrum.
sabah: 45 dk. yürüyüş bandı
canım yine dengesiz olmuş ve sende farkındasın.öğlen yemek yiyemesen bile müsli yada kfleks yemeyi dene sütle. yada en azından 2 meyve ye canım. akşamda balık yanına bol salata yapıp böreğini kahvaltıya ayırsaydın keşke canım.
canımm ayyy sorma yedim de yedim balığı:))) ah bana kalsa aynen eşin gibi yağda mısır unuyla bi güzel kızartırdım ama nerdeee..
teyzemede spor yapcaksın diyorum kalk diyorum ama ben senin gibi yerlerde yuvarlanamam zıplayamam diyor:))) bende önünde yapıyom inadına....beklerim canımmmmm gelllllll
canımmm pek şıkmış kutuuunnn. takı kutusumu yapsak ne:))) çizelgende hayırlı olsun canım
canım baktımmmmmmm
canım ben bilmiyorum ama tek çeşit beslenmede doğru değil bence. belki takılma dönemlerinde yapılabilir.
gül canımmm benim tülinnnn.aslında hatırladın beni ama wisper (nilgün) yazmışsın.karışıklık oldu canım galiba.ama farketmez. börekleri bi an önce dağıt komşularına canım.yoksa sonuç pek hoş olmayacak gibi:)
canım hoşgeldin sen o aldıgın kilocukları hemen verirsin..
canım leslie yapmaya devam et.çok çok faydasını göreceksin. menünde güzel. zeytin yeşil oldugu için hadi kızmıyımmmm..listeye 2 hafta sonunda giriyoruz ama bence yinede yap bildirim böylece dahada motive olursun canım..
canımmmm aynen vallaaa. teyzeme anlatıyorum daha doğru kullanamıyo neti falan benide üye yap diyooo. azcık gülerim kendime gelirim diyooo.. bide kızıyo gel bizle otur başlıycamaaa diyo:))))
kızlaaaaar kusura bakmayın pek vaktim yok o yüzden geçmişi pek okuyamadım ama selamlar hepinize:)
bugün başladım diyete çokkk hevesle:) Bizim kızlar bugün öğle arasında döner yemeye gittiler, dedim ki benim artık sağlıklı beslenmem gerekiyo sizi bozmiyim ev yemekleri yapan bi yere gidicem siz dönerinizi yiyin dedim:) girdim bi yere, yoğurtlu orman kebabı vardı yanına da bikaç yemek kaşığı domatesli makarna aldım. orman kebabının da özellikle sebzelerini seçtim yedim:) kendimle gurur duyuyorum valla
menümü de yazayım hemen:)
sabah:
1 kase sütlü mısır gevreği
öğlen:
3 yk domatesli makarna
yarım tabak orman kebabı
ara:
4 tane form bisküvi
akşam:
1 tabak zeytinyağlı bezelye
2 dilim uno denge ekmeği
şimdi de tarçınlı sütümü içicem:) bütün gün sizi bi de haftaya pazartesi tartıya çıkınca göreceğim rakamı düşünüyorum:)))
İyi akşamlar,bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
1 domates
1 yeşil zeytin
3 süs biberi2 çk keten tohumu-çörekotu
Ara:
1 yeşil elma
Öğle:
1 zeytinyağlı biber dolması
2 lokma ekmek
2 yk yoğurt
Ara:
1 salatalık
Akşam:
1 dilim ekmek
domatesli biber sote
Ara:
1 salatalık
1 havuç
1 yk yoğurt
10 tane beyaz leblebi
2,5 lt su
1 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar
70 dk spor
nilgünüm buradasın kucak dolusu sevgiler
annem bu akşam geliyor kızlar çok çok özledim kaç aydır Trabzondaydılar içim kıpır kıpır allah eksikliklerini göstermesin uzun ömür versin inş
Liliumm , viaoletttt isimleriniz neydi kusuruma bakmayın iyi dilekleriniz için sağolun ama vurun beni kızlar 66 ya düşmüşken 69 u görmek sinir bozucu
menüm ise
sabah
çavdar ek
peynir
zeytin
yeşil çay
ara
fındık
öğle
salata
bulgur pilavı
akşam
meyva
ara
süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?