80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar kardeşlerinizin durumunu okudum :44:
bende yorum yapmak istedim
aslında gerçekten istemek gerekiyo bişeyi
kafaya koyunca gerçekten veriyo insan ben diyet yapmazdım aslında asla
ama 48 beden pantalona bile olamayınca kafama dank etti bişeyler
keçap mış mayonezmiş bayılırdım inan elimi sürmedim 1 yıldır
en son yazın yedim hamburger bişeylerden gerçekten vazgeçmek gerekiyo
cips çikolata falanda asla yemem öyle zevkine falan
çikolatayı 3 aydır yemiyodum dün yedim en son oda içimi kemirdi durdu bütün gün

Son düzenleme:

Arkadaşlar almayı düşündüğüm marka "goodman".Marka hakkında bilgisi olan var mı?veya siz hangisini kullanıyorsunuz?paylaşımlarınızı bekliyorum...

Son düzenleme:
selam kızlaaaarrr nasılsınız :))))

leslie demişti bi arkadaş bugün denedim 1 mile yaptım sanırım çözemedim henüz meseleyi ama çok eğlenceli geldi bana spor yapamayanlar için ideal bence

menümü yazayım hemencecik bugün evdeyim deli gibi su içtim

sabah: 1 kepek ekmek
1 h yumurta
7 yeşil zeytin (çok severim de :))
1 kk peynir
salatalık
1 lt su kaynatıp çay demledim hepsini de zorla zorla içtim :))

ara: 1 muz

öğle: corn flakes

ara: 1 elma

akşam: 1 kase çorba
3 köfte bide közl. patlıcan
2 lokma da ekmek (ekmek yemezsem doymuyorum sanki pööfff )

birazdan birazcık meyvede yerim

2 litre su, 1 lt çay demiştim yine içerim su ve çay

bu günlük kadar

resmen zorluyorum kendimi su içmeye yoksa 1 hafta su içmesem aklıma gelmez benim

bu süper kiloları veren arkadaşlarım özellikle size soruyorum ilk haftalarda kilo verme hızınız nasıldı

bideeee yeniyim ya ben cuma bildirim yapcam mı yoksa 2 hafta sonra mıııııı

ay ne çok yazdım ama cidden içimi döküyorum resmen eşimden bile gizliyorum yazdıklarımı :))) hepinize sonsuz teşekkürlerrrrrr

ne güzel bir yer burası, bir sürü şey öğreniyorsun, sorun olursa güleryüzle cevap alıyorsun, çok teşekkürler...
hepiniz harikasınız

merhaba 2 hafta düzenli menü paylaşımı sonunda listeye yazılıyor...

bende menümü paylaşıyım

sabah: simit

arada :elma

öğle:müsli

arada:mandalina

akşam:1 baget 2, parça patates,2 yk bulgur pilavı,2 tane kaşarlı mantar yarım dilim tb ekmeği

arada:üzüm

filizcim bakalım herşey çok güzel gidiyor inşallah böyle de dewam eder. bugün bir kişi daha dedi çok zayıfladın diye evet hergün birilerinin söylemedi çok güzel.. içimizde kalano kadar çok şey varki.. o renkli çoraplara bayılırım biliyormusun ama sadece bakıosun işte..
benim kızkardeşim zayıf uzun boylu bazı böyle içimde kalanları ona alır giydirirm biliyormusun ben giyemedim diye lise4. sınıf dil bölümünde o da.
bu yıl sınava girecek allah nasip ederse. geçen ona uzunn bir çizme ile tayt birde tunik aldım öyle güzel olduki anlatamam.. ama inşallah seneye kış bizlerde istediğimiz herşeyi giyebiliyor olacağız..
canım bak ben stepe de gittim fitness a da cardio hepsini biliom az çok ki plates de fena değilimdir ..
ama leslie inan çok güzel verdiriyor kiloyu hem ii ter attırıyor hemde kalori yönünden düşünürsen birçok spor branşıyla yarışır..
yaptırdığı birçok hareket zaten salona bile gitsen yaptıracakları hareketler..
bence salona gidemiyorum diye üzülmeyin bebeği olanlar falan için evde süper bir spor haaa sıkıldınızmı youtube dan bak bir sürü video var o gün de onu yap..
ben geçen perşembe salona başladım nie başladım hem evden çıkmış olmak için kendime özel bşi yapmak için hemde çalışınca eve gelnce neyi nereye yetiştireceğimi şaşırıyorum kendim dışında herşey oluyor ama sporu bugün yarın bugün yarın diyebiliyorum..
bence evde hergün 2 mil yapılsa süper olur...( iremcim gibi yorgun da olsa maşallah 2 mil yapıo)

güzeller dersim bugün öğlene kadardı ne yaptım eve geldim bi yattım 3 saat uyudum aslında ii de dinlendim son günlerde can sıkıntısından hem az uyudum hem de gergindim bu çok ii geldi..
salona gidemedim ama olsun yarın giderim günü önemli değil zaten sadece çok ara verme dedi hoca pzt ,salı,perş,cumartesi giderim diyom kendimce ama bakalım....

nilgün........

canım okulda bi ara açtım kk yı..
bi arkadaş yanımda okuyorum ....
senin fotoları gördü seni ..
daha ben hiç bişi demeden dediki aaaaaaa bu kilolu değilki.......
korse var demi dedi bende yok dedim ve seni gayet zarif buldu sadece kol çalışsa die bi yorumda bulundu aynen yazdım canım......
sizi anlattım ona nilgün var dedimmmmmmm.. zümrem dedimmmm.....
walla 50 kilo muhabbetimizi anlattım neredeyse üye olacaktı zor tuttum muhabbetine gelsem mi dio .....

şaka bi yana iyiki bulmuşum sizleri hepinizden allah razı olsun kendimi son dönemlerde en ii hissettiğim yer ...
benim yaşadaıklarımı yaşayan birilerinin olduğunu bilmek insanı tabiki de rahatlatıyor..

sizleri seviom ya......

metu ve perperim isimleriniz neydiii...

perperim yenisin hoşgeldin diyeyimmmm......

hahahahahaaha

yazınca çok komik geldi cezaevine düşmüş yeni birine oranın en kıdemlisi soruyor gibi..

PERPERİM HOŞGELDİN DİYEYİM YENİSİNNNN BURALAR BİZDEN SORULUR.....

Son düzenleme:
bugünkü menüm:

sabah:
2 kepek ekmegi
2 peynir
1 tk. reçel

ara:
1ceviz

öglen:
1/3 kıymalı pide
3 çatal kırmızı biber turşusu

ara:
yarım elma

akşam:
brokoli haşlama
200gr yogurt

ara:
30 gr sarı leblebi
20 gr k.üzüm

1 form çay bol su...

filizcigim ballı tarçın çayı hergün içiyorum. yani bi 2 hafta düzenli içtim. tarçınım bitmişti aldım şimdi tekrar basladım.

bu arada kızlar kışlık kabanımın dügmelerini 3 parmak kadar içeri aldım. kabanımı ilk giydigimde içinde kayboldum nerdeyse nasıl sevindim anlatamam

kızlar ders calışmaya basladım. hergün girip okusamda cok yazamıyorum. akşamları biraz fırsat oluyor. ozamana kadarda sayfalar birikiyorda birikiyor. yeni gelen arkadaşlar diyete yeni baslayanlar: lütfen menülerinize özen gösterin. 3 ana 3 ara ogun olarak beslenin. bi arkadas sabah kahvaltı yapamıyorum demiş isim hatırlamıyorum. yapmalısın canım. dusunsene sana yeme içme demiyoruz sabah kahvaltını yap diyoruz zor bişey olmamalı. bi arkadasımız sabah yetişemiyorum kahvaltı yapamıyorum demiş bu işi gerçekten yapmak istiyorsan bi 10 dk erkeken kalk akşamdan hazırla kahvaltılıgını falan. inan bi 10 dk yeter. sonra bi kaç arkadasında menüleri dikkatimi çekti kiminde sabah oglen akşam var ara yok bu sekilde acıkırsınız tabiki. yeni başladınız birde. kendinize işkence cektirmeyin. bu sekilde devam ederseniz cabuk bıkarsınız. yine bi arkadaştada sabah ve akşam var baska bişey yok işte benim en büyük hatam. önceden bu sekilde yerdim ekmekte cok tüketmezdim derdim bi sabah bi akşam yemeyle nasıl kilo alır insan böyle. bünyeme suc bulurdum. ben baslarda sadece bazı zararlı besinleri keserek ve oncekinden daha fazla belki ama düzenli beslenerek kilo verdim. midenizi tembelleştirmeyin arkadaslar. sadece okuyup gectigimden isimler nikler aklımda degil. kusura bakmayın hitap seklim biraz acayip oldu
hepimize kolay gelsin inş.

ben tuğba :)) memnun oldum sizinle tanışmaktan ve burda olmaktan eskiden ders çalışmaya ara verince face te patlardım sıkıntıdan şimdi ara verir vermez kendimi burda buluyorum motivasyonunuz süper ilk hafta ortalama ne kadar zayıflanır acaba ben kendimde pek bişey hissedemiyorum da tartım da bozuk mu ne hoşuma giden sayıları göstermiyo :))))))

iyi akşamlar kızlar,
bu sabah kendi kendime "acaba zayıfladığım belli olmuyormu okuldakkiler hiçbişey söylemiyor" diye aklımdan geçirmiştim.
öğlen okulda bir arkadaş sen ne kadar zayıfladın yüzün çok süzüldü demezmi :)) bir mutlu oldumki sormayın
hergün görünce okuldakiler farketmiyor sinir oluyore belkide önlük falan giyiyoruz ya ondanda olabilir
neyse menümü yazıyım

sabah
domates,salatalık,biber
h.yumurta, 3 zeytin
peynir y.çay
2 dlm uno denge birinin üstüne labne.

ara:
şekersiz sade nescafe

öğlen:
2 kepçe mercimek çorbası,
3-4 tanecik kıtır ekmek

akşam
koca gelene kadar bir mandalina yedim.yarım saat sonra
bir tabak zeytinyağlı kereviz yemeği
havuç-mısır salatası
ayran

ara
y.çay
veee y.çayı çekmeceden alırken gözüme çarpan kinder çiko minikler varya
haftanın ilk kaçamağını yapmış bulunuyrum.

sabah: 45 dk. yürüyüş bandı

canım yine dengesiz olmuş ve sende farkındasın.öğlen yemek yiyemesen bile müsli yada kfleks yemeyi dene sütle. yada en azından 2 meyve ye canım. akşamda balık yanına bol salata yapıp böreğini kahvaltıya ayırsaydın keşke canım.
canımm ayyy sorma yedim de yedim balığı:))) ah bana kalsa aynen eşin gibi yağda mısır unuyla bi güzel kızartırdım ama nerdeee..
teyzemede spor yapcaksın diyorum kalk diyorum ama ben senin gibi yerlerde yuvarlanamam zıplayamam diyor:))) bende önünde yapıyom inadına....beklerim canımmmmm gelllllll
canımmm pek şıkmış kutuuunnn. takı kutusumu yapsak ne:))) çizelgende hayırlı olsun canım

az gidiyor evet ama olsun bunada şükür diorum be kuzu napıyım...faceden yazdım bi bak isterse önerime
canım baktımmmmmmm
canım ben bilmiyorum ama tek çeşit beslenmede doğru değil bence. belki takılma dönemlerinde yapılabilir.
gül canımmm benim tülinnnn.aslında hatırladın beni ama wisper (nilgün) yazmışsın.karışıklık oldu canım galiba.ama farketmez. börekleri bi an önce dağıt komşularına canım.yoksa sonuç pek hoş olmayacak gibi:)

canım hoşgeldin sen o aldıgın kilocukları hemen verirsin..

canım leslie yapmaya devam et.çok çok faydasını göreceksin. menünde güzel. zeytin yeşil oldugu için hadi kızmıyımmmm..listeye 2 hafta sonunda giriyoruz ama bence yinede yap bildirim böylece dahada motive olursun canım..

canımmmm aynen vallaaa. teyzeme anlatıyorum daha doğru kullanamıyo neti falan benide üye yap diyooo. azcık gülerim kendime gelirim diyooo.. bide kızıyo gel bizle otur başlıycamaaa diyo:))))

kızlaaaaar kusura bakmayın pek vaktim yok o yüzden geçmişi pek okuyamadım ama selamlar hepinize:)
bugün başladım diyete çokkk hevesle:) Bizim kızlar bugün öğle arasında döner yemeye gittiler, dedim ki benim artık sağlıklı beslenmem gerekiyo sizi bozmiyim ev yemekleri yapan bi yere gidicem siz dönerinizi yiyin dedim:) girdim bi yere, yoğurtlu orman kebabı vardı yanına da bikaç yemek kaşığı domatesli makarna aldım. orman kebabının da özellikle sebzelerini seçtim yedim:) kendimle gurur duyuyorum valla
menümü de yazayım hemen:)

sabah:
1 kase sütlü mısır gevreği

öğlen:
3 yk domatesli makarna
yarım tabak orman kebabı

ara:
4 tane form bisküvi

akşam:
1 tabak zeytinyağlı bezelye
2 dilim uno denge ekmeği

şimdi de tarçınlı sütümü içicem:) bütün gün sizi bi de haftaya pazartesi tartıya çıkınca göreceğim rakamı düşünüyorum:)))

İyi akşamlar,bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
1 domates
1 yeşil zeytin
3 süs biberi2 çk keten tohumu-çörekotu
Ara:
1 yeşil elma
Öğle:
1 zeytinyağlı biber dolması
2 lokma ekmek
2 yk yoğurt
Ara:
1 salatalık
Akşam:
1 dilim ekmek
domatesli biber sote
Ara:
1 salatalık
1 havuç
1 yk yoğurt
10 tane beyaz leblebi

2,5 lt su
1 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar
70 dk spor

Son düzenleme:

demle ve iç canım ya faydasını göreceksin.sen daha iyi bilirsin.

hoş geldin canım nasılsın?herkesin artıları oldu ama işi sıkı tutunca verdiler..

Sevgili wisper(kusura bakma adları karıştırıyorum ) senin avatarına baktıkça benim de spor yapasım geliyo,çok gayretli
maaşallah:)))))

benim de hoşuma gidiyor çok tatlı ya.adım nilgün ama zamanla öğrenirsin acele etme..

keşke aklı başına gelse.bir kaç kilo verse eminim devamını getirecektir.

bak canım zayıflamaya karar vermek kolay da uygulamak zor.her akşam yatarken o kadar çok karar alıyorum ki ama uygulama desen yeni başladım.sabah kalkar kalmaz kahvaltı yapamıyorum okulda tenefüste yapıyorum.hep simit kaşar yiyordum sonra saçmalama günde 4 dilim ekmekle güne başlama nilgün dedim.şimdi 2 dilim tb ekmeğinin arasına hemen 2 dilim kaşar koyuyorum.kızlar simit yerken ben vicdanım rahat yağsız tostumu yiyorum.

okula kuru üzüm götürüyorum bazen.yarım avuç üzüm ile ara ypıyorum.ama önceden hep çay içerken şimdi elimde su şişesi habire su içiyorum.ha bak bu da nasıl oldu?dedimki kendi kendime sporunu tam yapmıyorsun,diyet tam yapmıyorsun bari su iç3 lt bunu da mı yapamayacaksın yuh sana dedim.öyle öyle su içiyorum.özellkle çaydan sonra çok içiyorum.

yani canım azmi yaratacak olan sensin.ne yiyeceğine karar ver ve ye.o gün günde arkadaşlar önümde deli gibi yediler.onları seyrederken mdem bulandı o kadar hızlı ve çok yedilerki.allahım dedim zamanında ben kimin acaba midesini bulandırdım?

sonra durdular bana baktılar ve nişandan dolayı mı yemiyorsun dediler.evet dedim güzel görünmek istiyorum.bunu duyunca hepsi çatalı bıraktı.sonra yüzün küçüldü ne yapıyorsun dediler.ben de sizden öğrendiklerimi,suyun sporun önemini anlattım.yediğinizin yarısını yedim yedim.ama biz akşama yemeyeceğiz dediler saçmalamayın bal gibi yiyeceksiniz dedim.ben yiyeceğim tabiki metam yavaşlamasın diye dedim.

yani şekerim lütfen ve lütfen bir şeyleri bakleme.istek gelmiyor azim gelmiyor.sen bir şeylere başlıyorsun ve gerisi geliyor.her şeye bir anda başlama.önce suyunu bir 2-3 lt ye çıkar.3 gün sonra yemeklerini zaten azaltıcaksın o kadar sudan sonra..sonra da hareketini arttır.

nilgünüm buradasın kucak dolusu sevgiler
annem bu akşam geliyor kızlar çok çok özledim kaç aydır Trabzondaydılar içim kıpır kıpır allah eksikliklerini göstermesin uzun ömür versin inş
Liliumm , viaoletttt isimleriniz neydi kusuruma bakmayın iyi dilekleriniz için sağolun ama vurun beni kızlar 66 ya düşmüşken 69 u görmek sinir bozucu

menüm ise
sabah
çavdar ek
peynir
zeytin
yeşil çay

ara
fındık

öğle
salata
bulgur pilavı

akşam
meyva

ara
süt

maşallah cankmm aferinnnnn sana. bak isteyince nasılda oluyor dimi.akşam salata yada yoğurt da yeseydin canm.kahvaltı yapamıyordun bak ne güzel sabah aç gitmediğin gibi metabolizmanda çalışmaya başladı erkenden. akşam sütle beraber bide meyve ye canımmmm...

bugunkü menüm:
sabah: 1 tamb ekmek / 1üçgen peynir / 1parça çeçil peynir / 1 kupa çay / 1 er tatlı kaşığı acı ve domates sos

öğle: 1 yumurta ile menemen / 2 çatal etli karnabahar

ara : 2 badem / 1 ceviz

ara: 1fincan sütlü türk kahve

akşam: fırın tavuk / salata / 1yk pilav

3 lt su

spor: leslie 2 mil exp. 30 dk

canım ben tülin çantacı olan:))) nick değişti benim. gözün aydın ailende geliyomuşş ne mutlu sana....

Eki Görüntüle 288842

Arkadaşlar almayı düşündüğüm marka "goodman".Marka hakkında bilgisi olan var mı?veya siz hangisini kullanıyorsunuz?paylaşımlarınızı bekliyorum...

kesinlikle al harika bir alet.kaç liraymış?

uğraşmadan olmuyor canım.inşallah emeklerinin karşılığını alacaksın.bak 1 mil=1.6 km.yani bugün 1 millik spor yaptın ya1.6 km lik yürüyüş yaptın yani.anladın mı şimdi..

ne güzel bir yer burası, bir sürü şey öğreniyorsun, sorun olursa güleryüzle cevap alıyorsun, çok teşekkürler...
hepiniz harikasınız

sen de harikasın canım..

afiyet olsun canım.

canım ya çok sevindim okuyunca yazdıklarını.gözlerim doldu resmen.nasıl bana kilolu demez inanamadım.tabiki 79 kiloyla kiloluyum ama kıyafet ne kadar önemli bir kez daha anladım.kızlar gerçekten giyinirken doğru seçimler yapmalıyız.kusurlarımızı örtmeli daha ince yerlerimizi vurgulamalıyız.

inan bugün 2 arkadaş ne yapıyorsun çabuk anlat yüüzn küçüldü karnın daha düzgün duruyor demeye başladı.o kadar mutlu oldumki..azimlendim.hepsi sizin sayenizde canlarım.birbirimize hep destek olalım böyle...

kol konusunda haklısın bana da kollarım çok kalın geldi.su şişeleriyle çalışsam iyi olacak.

ttalım kolay gelsin menün güzel.ders de çalışıyormuşsun.allah zihin açıklığı versin.

yanlız şu avatarı değiştir be canım.sana hüznü yakıştıramıyorum.hayat dolu ol lütfen hep..

canım çok acele etme lütfen.ama bildiğim kadarıyla ortalama haftada 1 kilo veriliyor.ideal olan o.

ay ne güzel.bugün aynı güzel duyguları yaşamışız.menün de harika afiyet olsun canım.

canımmmm teyzenin ellerinden öperim selam söyle.

ben de seninle gurur duydum canım.harikasın..

afiyet olsun canım çok güzel menü..

sana da bbeğim kucak dolusu sevgiler..gözün aydın ne güzel.ellerinden öperim senin annenin de..
arkadaşları tanımadın mı lilium eskiden kristal kelebek ti yani zeynep.violett te bizim tülinsem yani tülin.

menüm ise
sabah
çavdar ek
peynir
zeytin
yeşil çay

ara
fındık

öğle
salata
bulgur pilavı

akşam
meyva

ara
süt

acıkmayacak mıısn sadece meyva ve sütle..diğerleri harika olmuş ama..afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…