80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aferin canım sana bak işte irede bu ben ise her hafta sonu bir kaçamak yapıyorum kendime izin veriyorum buda gürkankubilaydan kalma bi alışkanlık birde bi lokma o çukulatadan bi lokma bundan derken ben heralde bu yüzdenyavaş kilo veriyorum ama çok kasıncada çıldıracak gibi oluyorum saldırasım geliyo onun için fazla kasmıyım diyorum ama bu seferde abartıyorum en isi eve gelince azım bi bantmı yapıştırsam:))

gecelerin kadınlarıyız galiba demekki topiktekileri görmek için bu saatlerde girmek gerek hmmm...ama ben de 6 buçukta kalkıyorum ne olacak baksanıza gece bana yaramıyo ona buna diyet başarı öykünü okudum demişim bi de bu hadise deli ediyo beni ekranım minicik kaldı yaa ben bu kadar incelemezken ekranıma kısmet oldu...:18::18:

sağlık olsun siz tecrübelisiniz gerçi ama bırakmazsak tartıdaki eksileri de görürüz inş:))

hahahh ekran inceldi ha
Bak klavyede ctrl tuşu var ya oraya basıp aynı anda farenin kaydırma yuvarlağını yukarı çekersen ekran büyür, o şekilde küçülmüş olabilir, genel de evde ufak çocuk varsa oluyor bu :)

yok yahuu hadise kenarlık gibi duruyo iki tarafta deli oldum...uzadı yani ekranım... evde çocuk değil ses yok ben yapmazsam

bu arada topikte yeni isimler var herhalde yada ben yeni görüyorum hoşgeldiniz azminiz ve giden kilolarınız yeterli ölçüde tabi daim olsun.. saat gece oldu yaaa ne çabuk geçiyor..ben yatayım yavaştan..yarın 6 buçukta kalkıcam yaa hepinizi öperim iyi geceler tatlı rüyalar

kızlar benim durumum cok vahim sürekli yiyorum ne olacak bu durum bir yol gösterin bana bakalım resmen depresyona girdim inanın cok kötüyüm cok

saol canım benim çok haklısın... deediğin gibi artık çenemi kesinlikle tutacağım ve bu işe daha sistemli asılacağımm.... çok teşekkürler canım sözlerin beni çok motive etti

şimdi menümü yazım nilgüncüm yarın daha iyi olacak sana söz:))

kahvaltı

1 dilim kepek ekmeği
peyaz peynir yumurta

öglen 3 kaşık makarna bol yoğurt 1dilim tam bugday

saat 6 gibi 1 mandalina

7.30 da 5 kaşık kıymalı patlıcan yemeği 1 dilim kepek ekmeği bol yoğurt

ara 1 avuç kadar kuruyemiş çeyrek muz ( kuruyemişte 1-2 tane yuvarlak fındık çikolata vardı ama bu sonnn)

işten gelince 1 litre su içtim
2 yeşilçayyy

canlarım çok öptümm

dukanla bi tanıdığım eylül başından beri 13 kilo verdi ama tabii zor bir diyet...
canım bende metu yazınca odtü zannettim..
canım kilo olayı kafaya koyunca oluyor ben 100 ü gördüm düşün yani ama allah tekrar göstremesin..
zor bir süreç sadece ve sadece buradan kopmazsan sende verirsin emin ol....
canım tatlandırıcıya alıştırma kendini ben bir dönem 2 ay kadar kullandım en sonunda bıraktım şekeri....
Canım ben başarı öykümü yazmadım daha, yani yazdım ama kenarda bekliyor 68 kiloda yayınlanmak için
deryoş walla ii fikir bende yazayım ara ara günceller değişikler yaparım son halini de 65 ten sonra yayınlarım...
evet deya sende sölemişsin başarısız bir gün olmuş sizin tükkana ton balığı konserve tarzı şeyler al koy ben okula bıraktım ton balığı.. evede közlenmiş patlıcan aldım ..
közlenmiş biber patlıcan ton balığı alıp evde olmadığın günler yanına bi ayran alıp yesene..
bizim artık kaçamaklık durumumuz kalmamış inan bir lokma bile etkiliyor tartıyı ve ertesi gün hemen artı....

nilgün ne güzel anlatmışsın öyle ya:) ben daha yeni başladım sizleri okudukça mutlu oluyorum:)
ya kızlar size bişey danışıcam, doğadan ın limonlu yeşil çayını aldım ama bana biraz ekşi geldi. şeker atmak istemiyorum tatlandırıcı mı atsam 1 tane falan ne dersiniz? bolca sıvı tüketmem lazım o yüzden yeşil çayı da içmek istiyorum keşke normalini alsaymışım:/
hepinize iyi gecelerrr yarın süper kalorisiz bol sporlu bir gün olsunnn:)

canım tatlandırıcıya alıştırma kendini ben bir dönem 2 ay kadar kullandım en sonunda bıraktım şekeri....

ya ben normalde hiç şeker kullanmıyorum kahve filan içerken. çay alışkanlığım hiç yok zaten ama yeşil çay içiyim dedim burda baktım herkes içiyor:) keşke sade alsaymışım limonlusu baya ekşi geldi içemiyorum:/

süpersin canım biliyodum ama hiç aklıma gelmemişti yapmak valla hadise gözüme gözüme giriyodu zapladım hatunu

birçok alternatifleri var marketlerde canım mesela ben bu ara elmalısını kullanıyorum deneye deneye bulursun....

canım çoook geçmiş olsun vertigo falan mı var acaba sende?

CANIM BENCE İYİ Kİ YAZILDIN SEN SPORA seni inalılmaz motive etti bence...bugün uyumakla iyi etmişsin ama arada bir yapmak lazım ben de hafta sonları falan yapıyorum önce kızıyorum günü ziyan eetim diye ama çok keyifli oluoyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…