benim başarı öyküm yokki canım inşallah bir gün olsun allah söyletti heralde
Kızlar kardeşlerinizin durumunu okudum :44:
bende yorum yapmak istedim
aslında gerçekten istemek gerekiyo bişeyi
kafaya koyunca gerçekten veriyo insan ben diyet yapmazdım aslında asla
ama 48 beden pantalona bile olamayınca kafama dank etti bişeyler
keçap mış mayonezmiş bayılırdım inan elimi sürmedim 1 yıldır
en son yazın yedim hamburger bişeylerden gerçekten vazgeçmek gerekiyo
cips çikolata falanda asla yemem öyle zevkine falan
çikolatayı 3 aydır yemiyodum dün yedim en son oda içimi kemirdi durdu bütün gün
Canım ben başarı öykümü yazmadım daha, yani yazdım ama kenarda bekliyor 68 kiloda yayınlanmak için
İyi geceler canlar
Biraz başarısız bir gün geçirdim, sabah hala sabit çıkınca biraz moralim bozuldu (hemen de bozuluyor meret) bir de prenses geliyor sanırım tatlı isteğim tavan yaptı ben de ne yaptım gittim bimde katmer var ya ondan aldım :18:
1, 5 katmerle bir kahvaltı yaptım tahin pekmezli :18:
Sabah k flakes yemiştim, öğle böyle bir kahvaltı, sonrasında da bir nar yedim akşam da yarım kase k flakes yedim
Spor da yapamadım çünkü eve girdiğimde saat 4 dü anca biraz uyudum ve geri döndüm dükkana..
Böyle saçmasapan bir gündü yarın bakalım tartıya neymiş cezamız :26:
gecelerin kadınlarıyız galiba demekki topiktekileri görmek için bu saatlerde girmek gerek hmmm...ama ben de 6 buçukta kalkıyorum ne olacakbaksanıza gece bana yaramıyo ona buna diyet başarı öykünü okudum demişim bi de bu hadise deli ediyo beni ekranım minicik kaldı yaa ben bu kadar incelemezken ekranıma kısmet oldu...:18::18:
hahahh ekran inceldi ha
Bak klavyede ctrl tuşu var ya oraya basıp aynı anda farenin kaydırma yuvarlağını yukarı çekersen ekran büyür, o şekilde küçülmüş olabilir, genel de evde ufak çocuk varsa oluyor bu :)
demle ve iç canım ya faydasını göreceksin.sen daha iyi bilirsin.
hoş geldin canım nasılsın?herkesin artıları oldu ama işi sıkı tutunca verdiler..
benim de hoşuma gidiyor çok tatlı ya.adım nilgün ama zamanla öğrenirsin acele etme..
keşke aklı başına gelse.bir kaç kilo verse eminim devamını getirecektir.
bak canım zayıflamaya karar vermek kolay da uygulamak zor.her akşam yatarken o kadar çok karar alıyorum ki ama uygulama desen yeni başladım.sabah kalkar kalmaz kahvaltı yapamıyorum okulda tenefüste yapıyorum.hep simit kaşar yiyordum sonra saçmalama günde 4 dilim ekmekle güne başlama nilgün dedim.şimdi 2 dilim tb ekmeğinin arasına hemen 2 dilim kaşar koyuyorum.kızlar simit yerken ben vicdanım rahat yağsız tostumu yiyorum.
okula kuru üzüm götürüyorum bazen.yarım avuç üzüm ile ara ypıyorum.ama önceden hep çay içerken şimdi elimde su şişesi habire su içiyorum.ha bak bu da nasıl oldu?dedimki kendi kendime sporunu tam yapmıyorsun,diyet tam yapmıyorsun bari su iç3 lt bunu da mı yapamayacaksın yuh sana dedim.öyle öyle su içiyorum.özellkle çaydan sonra çok içiyorum.
yani canım azmi yaratacak olan sensin.ne yiyeceğine karar ver ve ye.o gün günde arkadaşlar önümde deli gibi yediler.onları seyrederken mdem bulandı o kadar hızlı ve çok yedilerki.allahım dedim zamanında ben kimin acaba midesini bulandırdım?
sonra durdular bana baktılar ve nişandan dolayı mı yemiyorsun dediler.evet dedim güzel görünmek istiyorum.bunu duyunca hepsi çatalı bıraktı.sonra yüzün küçüldü ne yapıyorsun dediler.ben de sizden öğrendiklerimi,suyun sporun önemini anlattım.yediğinizin yarısını yedim yedim.ama biz akşama yemeyeceğiz dediler saçmalamayın bal gibi yiyeceksiniz dedim.ben yiyeceğim tabiki metam yavaşlamasın diye dedim.
yani şekerim lütfen ve lütfen bir şeyleri bakleme.istek gelmiyor azim gelmiyor.sen bir şeylere başlıyorsun ve gerisi geliyor.her şeye bir anda başlama.önce suyunu bir 2-3 lt ye çıkar.3 gün sonra yemeklerini zaten azaltıcaksın o kadar sudan sonra..sonra da hareketini arttır.
dukanla bi tanıdığım eylül başından beri 13 kilo verdi ama tabii zor bir diyet...benide uyandır:)))iyi geceler tatlı rüyalar:9
senin, deryanın ve uglynin diyet başarı öykülerinizi okudum kaç gündür bitirecem dedim ama bu seferde benim topiğimde okumam gereken sayfalarım çoğalmışdukan diyeti yapıyorum ben söylemiştim hatırlarsanız ordaki deneyimlerede yazıyorum ama ben bu topiğimi daha çok benimsiyorum..
canım bende metu yazınca odtü zannettim..iyi geceler :)) malum alışkanlık yaptı yatmadan bi göz atayım dedim güzel dileklerin için çoook teşekkür ederim çukurova mezunuyum ben nick eşimle isimlerimizin ilk harfleri ama tespit süper söyleyince farkettim mantıklı) süper kilo vermişsin sende ya valla hayran kalıyorum ben size iyiki varsınızzzzz
canım tatlandırıcıya alıştırma kendini ben bir dönem 2 ay kadar kullandım en sonunda bıraktım şekeri....canım o kahvaltı yapamayan başka bir arkadaştı ama haklısın karıştırmakla, çok yeni gelen varmış sanırım:)) bugün acelem vardı yarın sabah daha düzgün bi kahvaltı yapıcam domatesli salatalıklı yeşil çaylı:) yalnız bu yeşil çayı limonlu almıştım baya ekşi geldi, şeker atmak istemiyorum tatlandırıcı mı koysam diyorum bilemedim. salata ya da yoğurt yemem lazım haklısın bugün eski diyetisyenimin verdiği listede de gördüm. yarın daha güzel olcak inş:))
yazdıklarınızı okuyup hevesleniyorum ben valla, bakıyorum kim kaç kilo vermiş diye ağzım açık kalıyo 15ler 20ler darısı başıma:))
deryoş walla ii fikir bende yazayım ara ara günceller değişikler yaparım son halini de 65 ten sonra yayınlarım...Canım ben başarı öykümü yazmadım daha, yani yazdım ama kenarda bekliyor 68 kiloda yayınlanmak için
evet deya sende sölemişsin başarısız bir gün olmuş sizin tükkana ton balığı konserve tarzı şeyler al koy ben okula bıraktım ton balığı.. evede közlenmiş patlıcan aldım ..İyi geceler canlar
Biraz başarısız bir gün geçirdim, sabah hala sabit çıkınca biraz moralim bozuldu (hemen de bozuluyor meret) bir de prenses geliyor sanırım tatlı isteğim tavan yaptı ben de ne yaptım gittim bimde katmer var ya ondan aldım :18:
1, 5 katmerle bir kahvaltı yaptım tahin pekmezli :18:
Sabah k flakes yemiştim, öğle böyle bir kahvaltı, sonrasında da bir nar yedim akşam da yarım kase k flakes yedim
Spor da yapamadım çünkü eve girdiğimde saat 4 dü anca biraz uyudum ve geri döndüm dükkana..
Böyle saçmasapan bir gündü yarın bakalım tartıya neymiş cezamız :26:
canım tatlandırıcıya alıştırma kendini ben bir dönem 2 ay kadar kullandım en sonunda bıraktım şekeri....
hahahh ekran inceldi ha
Bak klavyede ctrl tuşu var ya oraya basıp aynı anda farenin kaydırma yuvarlağını yukarı çekersen ekran büyür, o şekilde küçülmüş olabilir, genel de evde ufak çocuk varsa oluyor bu :)
ya ben normalde hiç şeker kullanmıyorum kahve filan içerken. çay alışkanlığım hiç yok zaten ama yeşil çay içiyim dedim burda baktım herkes içiyor:) keşke sade alsaymışım limonlusu baya ekşi geldi içemiyorum:/
birçok alternatifleri var marketlerde canım mesela ben bu ara elmalısını kullanıyorum deneye deneye bulursun....
izlemmm kuuuuuu sabahtan beri senin blogda dolanıp duruyorum bakıyorum yorum yapıyorum filann
muhteşemm yine herşeyy tabiki herzamanki gibii
Amaaa gel gelelim bi tıkladım halil sezai dumann şarkısını söylüyoo
Nedendir bilmem sanırım filmden çok etkilendiğim için olsa gerekk tuhaflaşıyorum bu adamı dinlerken
kaç tane siga...ra içtim kızz sabah sabahhh olsunn halil sezaiye degerdii
Yaa adamdan nasıl çıkıyo o ses şaşıyorum vallaaa muhteşemm yorumm valla neyse bu gün bu modda giderim bennn
hadiii öpüyorummmm sizleriiiiiii
Bu arada sormuşsun izlem kuşum neyin var diye baş agrısı, baş dönmesi, mide bulantısı canım
ama çok şiddetliiiBir haftadır hiç geçmediii halada aynıyım ama sanırım alıştım biraz kafam hep tuhaf vallaa :)
geçmiş olsun diyen herkesten allah razı olsun inşşş. Sizleri çok seviyorummmm
Neyse ben bi halil sezai daha dinliyim anacımmSee you later Görüşenze
filizcim bakalım herşey çok güzel gidiyor inşallah böyle de dewam eder. bugün bir kişi daha dedi çok zayıfladın diye evet hergün birilerinin söylemedi çok güzel.. içimizde kalano kadar çok şey varki.. o renkli çoraplara bayılırım biliyormusun ama sadece bakıosun işte..
benim kızkardeşim zayıf uzun boylu bazı böyle içimde kalanları ona alır giydirirm biliyormusun ben giyemedim diye lise4. sınıf dil bölümünde o da.
bu yıl sınava girecek allah nasip ederse. geçen ona uzunn bir çizme ile tayt birde tunik aldım öyle güzel olduki anlatamam.. ama inşallah seneye kış bizlerde istediğimiz herşeyi giyebiliyor olacağız..
canım bak ben stepe de gittim fitness a da cardio hepsini biliom az çok ki plates de fena değilimdir ..
ama leslie inan çok güzel verdiriyor kiloyu hem ii ter attırıyor hemde kalori yönünden düşünürsen birçok spor branşıyla yarışır..
yaptırdığı birçok hareket zaten salona bile gitsen yaptıracakları hareketler..
bence salona gidemiyorum diye üzülmeyin bebeği olanlar falan için evde süper bir spor haaa sıkıldınızmı youtube dan bak bir sürü video var o gün de onu yap..
ben geçen perşembe salona başladım nie başladım hem evden çıkmış olmak için kendime özel bşi yapmak için hemde çalışınca eve gelnce neyi nereye yetiştireceğimi şaşırıyorum kendim dışında herşey oluyor ama sporu bugün yarın bugün yarın diyebiliyorum..
bence evde hergün 2 mil yapılsa süper olur...( iremcim gibi yorgun da olsa maşallah 2 mil yapıo)
güzeller dersim bugün öğlene kadardı ne yaptım eve geldim bi yattım 3 saat uyudum aslında ii de dinlendim son günlerde can sıkıntısından hem az uyudum hem de gergindim bu çok ii geldi..
salona gidemedim ama olsun yarın giderim günü önemli değil zaten sadece çok ara verme dedi hoca pzt ,salı,perş,cumartesi giderim diyom kendimce ama bakalım....
nilgün........
canım okulda bi ara açtım kk yı..
bi arkadaş yanımda okuyorum ....
senin fotoları gördü seni ..
daha ben hiç bişi demeden dediki aaaaaaa bu kilolu değilki.......
korse var demi dedi bende yok dedim ve seni gayet zarif buldu sadece kol çalışsa die bi yorumda bulundu aynen yazdım canım......
sizi anlattım ona nilgün var dedimmmmmmm.. zümrem dedimmmm.....
walla 50 kilo muhabbetimizi anlattım neredeyse üye olacaktı zor tuttum muhabbetine gelsem mi dio .....
şaka bi yana iyiki bulmuşum sizleri hepinizden allah razı olsun kendimi son dönemlerde en ii hissettiğim yer ...
benim yaşadaıklarımı yaşayan birilerinin olduğunu bilmek insanı tabiki de rahatlatıyor..
sizleri seviom ya......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?