80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süper canım afiyet olsun.harikasın.

ben de yazayım..

kalkınca 1 kakaolu cappucino

sabah: 2 dilim ekmek ve 2 dilim kaşarla tost (yağsız)

ara: türk kahvesi

öğle: peynirli salata(maydonoz,tere,marul,havuç)

ara:yok

akşam: tavuklu salata (marul,tere,maydonoz) ve ayran

ara: şekersiz çay,1 kuru incir

2 lt su
2 mil leslie

yine yüz akıyla sonlandırılmış bir gün maşallah listene.
benimde maşşallahlık olacaktı ama son anda çiko. yedim:18::18::18:

ay maydonozu mayonez diye okumuşum önce nasıl yani diycektim ki mis gibi maydonoz yemişsin.
sana da bir nazar boncuğu

5 te kalkacağım yine iyi geceler öpüldünüz..

cnm niçin kadar erken kalkıyorsun okul çokmu uzak evine erkenmi çıkıyorsun
sanada iyi geceler

kızlar ya valla diyet yaparken yaptığım ilk kaçamak değil ama bu haftaiçi kaçamak yapmayacağıma söz vermiştim. o nedenle herhalde bu akşam çiko.yu yedikten hemen sonra oda beni yemeye başladı nasıl pişmanım anlatamam ya gerçekten moralim bozuldu

evet canım ara verdikçe hem diyet adına ara yaparsın hemde burda bizimle ii vakit geçirirsin odti mezunusun sanırım..
Hem çok başarılı hem de zarif kendinden emin bir öğretmen olacağına eminim bol bol fotoğraf çekil bu ara her yönden her kıyafetinle inan sonrasında çok eğlenceli oluyor öncesi sonrası kıyaslamak adına...
inan canım menülerini dört gözle bekliyorum yine süper menüüü..

süperrr......

canım evet insan olumlu tepkiler alınca hem mutlu oluyor hem de daha bi azimle sarılıyor sen sana düşeni yap canım emin ol gerisi gelir menülerine özen göster aceleye getirme ne yemeliyim diye düşün..
Suyunu iç ve tabiki spor bu göbişler tek diyetle gitmez birazcık spor işi halleder.. Artık şunu aklımızdan silmemiz gerekiyo nilgün kimse bizi kendimiz gibi düşünmüyor biz ne yaparsak kendimiz için yapıyoruz bunu unutma.. Kendime maximum 6 ay daha zaman veriyorum bu kış bu çile bitmeli bol bol foto çekilölçüm yap hatta git 40 beden bi pantolon al zamanla oo bile bol gelecek inan....

Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 tk krem peynir

ara
6 fındık
ara
1 mandalina

öğle
4 yk patlıcan közlemesi
3 kaşık yoğurt
1 tk keten tohum
1 ayran

ara yok uyudum

akşam
1 yk makarna
5 yk barbunya yemeği
bol salata( roka turp havuç)

ara
çeyrek elma

3 litre su
2 yeşilçay
1 form çayı

spor yok
evde iki kere girişimde bulundum başladım bişiler yapayım dedim..ama kızım izin vermedi eşim yine maçtaydı ve tabiki ilgi beklio çocuk...

Kılar benim tartı artmaya başladı yine son bildirime göre eksiyim ama artı acaba spordan mı..

Teşekkür ediyorum canım,sizin de menünüz harika.
Ben de dün sabah 60.4 çıkmıştım,o gün spora gittim ve bugün 60.9 çıktım,spordandır sanırım.Sizin gibi ben de öyle düşündüm ama bilemiyorum yine de...İlk günde de hemen etkisini gösterebilir mi?

füsuncum tek neden bu olabilir çünkü elimden geldiğince dikkatliyim ve tek fark spor hani yediklerimi daha da kısamam daha fazladan vermem gereken 16 kilo var ve ileride nasıl kısarım değilmi..

bakalım sabırla cumartesiyi bekleyeceğim yani 1 gitmede 500 kaloriyi spor salonunda bırakıp geliyorum bunun bir karşılığı olmalı bence tamam incelme mutlaka oluyor bunu 3. gidişimde bile hissedebiliyorum ama kilodaki artış anlamıyorum insanın canını sıkyor ama sabırla bakleyip göreceğiz....

deryammm..kusuruma bakma ne kadar çok geçmiş okumamışım benim listede olduğumu yeni gördüm:))) çok sevindim ellerine kollarına her yerine sağlık canım arkadaşım

iyi geceler kızlar ben yine yoğun bir gün yaşadım anca gelebildim buraya yarın diyetisyene gideceğim için çok heyecanlıyım bayramdan dolayı istediğim sonucu alamıycam diye düşünüyorum inşallah arayı kapatmışımdır ama zannetmiyorum

sabah:1 dilim kepek ekmek domates peynir 4 zeytin

ara:yeşil çay

öğlen:4 köfte yarım kağse yoğurt

ara yeşil çay

akşam:2 tavuk pirzola yağsız tavada bol salata

ara:yeşil çay

yatmadan form çayımı içicem ve 3 lt suuuu

5 te kalkacağım yine iyi geceler öpüldünüz..

benide uyandır:)))iyi geceler tatlı rüyalar:9

senin, deryanın ve uglynin diyet başarı öykülerinizi okudum kaç gündür bitirecem dedim ama bu seferde benim topiğimde okumam gereken sayfalarım çoğalmış dukan diyeti yapıyorum ben söylemiştim hatırlarsanız ordaki deneyimlerede yazıyorum ama ben bu topiğimi daha çok benimsiyorum..

kk nın gece kuşlarıııı napıonus.....

iyi geceler :)) malum alışkanlık yaptı yatmadan bi göz atayım dedim güzel dileklerin için çoook teşekkür ederim çukurova mezunuyum ben nick eşimle isimlerimizin ilk harfleri ama tespit süper söyleyince farkettim mantıklı ) süper kilo vermişsin sende ya valla hayran kalıyorum ben size iyiki varsınızzzzz

yüzmek,yürümek ve de bisiklete binmekmiş ama ikilemde kaldım eve koşu bandı mı alsam yoksa kond. bisikleti mi? Kullananlar varsa yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ben ikisini de kullanmadım ama bel sorunun varsa benim gibi bence yürüyüş bandı al. Biliyorsun bize en iyi gelen spor yürüyüş

Deme ya
Ben de diyorum işi gücü var gelemiyor, oluyor ne yapalım bazen sıkılıyoruz bunalıyoruz bir şey diyemem ki ben de kaç defa yaptım. Hadi madem geri dön ve başla eskisi gibi, bir çizgi çek olsun bitsin. Ortim

Su çok büyük etken o yüzden elinden geleni yap bu konuda.
Ben ilk haftalarımda 1.5 , 2 veriyordum, bir ay geçince normal rutine yani haftada 1 kiloya indi.
Yok sen her cuma bildirimini yap gene, 2 hafta sonra listedesin :13:

Sen hiç canını sıkma, şimdi kardeşine giydir, bu yaz sende giyeceksin eminim. Benim de o renkli çoraplara hevesim var. Hiç yaşıma başıma bakmayacağım valla banane içimde ne varsa giyeceğim işte. Hele ankaraya giderim daha rahat olurum buradan
Aysel Gürel'i herkes eleştirdi ama kadın mutlu gitti öbür tarafa, olay budur, bu kadar basit işte 3 günlük dünya mutluluktan önemli bir şey yok. :13:

Allah da seni güldürsün

bu arada kızlar kışlık kabanımın dügmelerini 3 parmak kadar içeri aldım. kabanımı ilk giydigimde içinde kayboldum nerdeyse nasıl sevindim anlatamam

Boydaşım ne güzel fikir verdin bana bu işlere o kadar yabancı olmadığım halde montumu terziye verecektim daraltmak için, alsam ya içeri düğmelerini ne güzel dedin

Ne dersi kpss için mi?

menüm ise
sabah
çavdar ek
peynir
zeytin
yeşil çay

ara
fındık

öğle
salata
bulgur pilavı

akşam
meyva

ara
süt

Höh aferin sana
Bu menünün hali ne be ortim anladım tamam üzgünsün gaza geldin ama bak benden çok kilo vermiş insansın sağlıksız menülerle bu işin olmayacağını biliyorsun, dikkat et lütfen ensendeyim artık ortin olarak

nilgüncüm iyi geceler canım elbiseni ve özellikle ayakkabını cok begendim güle güle giy canım

Selmam hoşgeldin, nasılsın?

canım o kahvaltı yapamayan başka bir arkadaştı ama haklısın karıştırmakla, çok yeni gelen varmış sanırım:)) bugün acelem vardı yarın sabah daha düzgün bi kahvaltı yapıcam domatesli salatalıklı yeşil çaylı:) yalnız bu yeşil çayı limonlu almıştım baya ekşi geldi, şeker atmak istemiyorum tatlandırıcı mı koysam diyorum bilemedim. salata ya da yoğurt yemem lazım haklısın bugün eski diyetisyenimin verdiği listede de gördüm. yarın daha güzel olcak inş:))
kk nın gece kuşlarıııı napıonus.....
yazdıklarınızı okuyup hevesleniyorum ben valla, bakıyorum kim kaç kilo vermiş diye ağzım açık kalıyo 15ler 20ler darısı başıma:))

benim başarı öyküm yokki canım inşallah bir gün olsun allah söyletti heralde

menümü de yazayım...

sabah elma sirkeli ılık su
8 de ayran
9da beyaz peynir 1 kk
şekersiz çay

öğle 5 köfte
light kola

akşam 7 köfte
2 dilim kepek ekmeği (dukana göre bu yasak ama öldüm artık :)kaçırdım accık)
light kola

yatmadan elma sirkeli ılık su
1 saat tempolu yürüyüş
2 saat ev temziliği

Canım ben başarı öykümü yazmadım daha, yani yazdım ama kenarda bekliyor 68 kiloda yayınlanmak için

senin başarı hikayeni de okudum süpersin

İyi geceler canlar
Biraz başarısız bir gün geçirdim, sabah hala sabit çıkınca biraz moralim bozuldu (hemen de bozuluyor meret ) bir de prenses geliyor sanırım tatlı isteğim tavan yaptı ben de ne yaptım gittim bimde katmer var ya ondan aldım :18:
1, 5 katmerle bir kahvaltı yaptım tahin pekmezli :18:

Sabah k flakes yemiştim, öğle böyle bir kahvaltı, sonrasında da bir nar yedim akşam da yarım kase k flakes yedim

Spor da yapamadım çünkü eve girdiğimde saat 4 dü anca biraz uyudum ve geri döndüm dükkana..
Böyle saçmasapan bir gündü yarın bakalım tartıya neymiş cezamız :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…