80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bana da oluoyr aynı şey canınızı sıkmayın hele siz ayşe ve fusun olarak asla sıkmayın yani...mükemmel menu ve azimle herkese örneksiniz...ben aynı gün içinde neredeyse 2 kg fark edebiliyorum...mümkün olduğunca moralimi bozmıyorum..spor sonrası bana da oldu aynı durum..

iyi geceler kızlar bugünki menümü yazıyım
sabah:5 bardak çay 1tatlı kaşığı pekmez 1 kk peynir yarım salatalık yarım dilim ekmek
öğlen 2 çatal haşlama et yarım ıssırık kek
akşam 5 kaşık patates kavurma 2 bardak çay
çok saçma bi menü oldu amareglden dolayı canım hiçbişey istemio

öldüm gülmekten ya...ben vizite giderken kaldıracağım hepiniz...

kızlar benim durumum cok vahim sürekli yiyorum ne olacak bu durum bir yol gösterin bana bakalım resmen depresyona girdim inanın cok kötüyüm cok

merhabalar selma ben sizi arkadaşlar kadar iyi tanımıyorum ama acınızı ta içten paylaşıyorum. elimizden duadan başka birşey gelmiyor ama dualarımız hep kardeşiniz için. belki sorunu çözmez ama çok zor bir süreç bu profosyonel bir destek alsanız belki daha kolay atlatırsınız kolay olabldiğince tabi. neticede ateş düştüğü yeri yakar biliyoruz ama bizlerle ne paylaşmak isterseniz buradayız...

eveeet bi tek ikimiz kaldık:)))

menüm:

sabah 2 bardak farklı sıcaklılarda su ve bir kayısı

kahvaltı 2 dilim çavdar ekmeği 2 dilim peynir 4 siyah zeytin yeşil çay ile ekmek üzerine biraz ezme

ara:bir paket süt

öğlen: ezogelin çorbası 2 kadın budu köfte ve de 2 kaşık patates püresi

ara: incir

ara:bir kase cacık

akşam tavuk şiş ve az salata bir lokma ekmek ile

10-15 tane badem

2lt su ve 2 bardak yeşil çay

menum diyetisyene uygun değil aslına yani eksik var ama çok yoğunduk... nefes alamadım vallahi kaç saat gene iyi diye düşünüyorum...

nilgüncüm iyi geceler canım elbiseni ve özellikle ayakkabını cok begendim güle güle giy canım
sağol canım öpüyorum.

deniz kızıyorum artık sana ya.bayram sonrası nasıl canın sıkıldı hatırlamıyor musun?lütfen şu çikolata abur cubur evden uzaklaştır.yazık tüm gün emeğine lüfen..
nazar boncuğu için sağol tatlım.

haklısın bu kış bitsin ya.tüm ömrümü diyetle geçirmek istemiyorum.bir kez sıkalım tam sıkalım..

spordandır kesin üzülme..

canım üzeceğim ama beim de başarı hikayem yok.sana malum olmuş demekki.inşallah yazarız bir gün.masumm(banu) ve darkolive(izlem) ve burçin(nalcy eski nick i) onların var canım.

menüne sebze ve meyve eklersen harika olur.ama yine de güzel menü.

deryam lütfen canım benim.3 kaşık pilavla ne oldu biliyorsun?tam sık kendini kalan bir kaç kloyu da ver.ruh durumlarımız inişli çıkışlı ama sen yine de sağlam durmaya çalış.
lütfen kaçamak yapma..

kızlar benim durumum cok vahim sürekli yiyorum ne olacak bu durum bir yol gösterin bana bakalım resmen depresyona girdim inanın cok kötüyüm cok

canım irem in dedği gibi dir dr a gitsen.yoka da lütfen kendi kendini telkşin et.yemekle sadece zayıflamayı daha da zorlaştırıyorsun.ruhuna iyi gelmiyor ama seni daha ağır bir yülün altına sokuyor.zor ma 1-2 kilo versen kendine geleeksin.

çok güzel canımlütfen artık kuruyemiş yeme.eşim gözümün önünde dünyayı yiyor.ben sadece 1 incir yedim.mecburuz tutmaya nefsimizi.

canım istersen biraz karanfil yada tarçın at içine lezzetli olur.

sen de lütfen meyve ve sebzeyi ekle menülerine.

çok güzel canım afiyet olsun.

:18: bu arada diyetisyende 82.6 kg ve 170 cm çıktım deli oldum ya...

hep böyle oluyor.yani diyetisyene giden he rkişimnin yaşsdığı.sıkma canını menülerin sorun güzel.vereceksin birer birer kilolrı.

kızlar canlarım 5 te neden kalkıyorsunuz diye sormuş denizciğim sizin için tabiki.benim 5.45 te kakmam gerekiyor.hem 2 kızımın kıyfetini okul çantalarını hazırlıyorum hem kendim hazırlsnıyorum.onları kaldır uykulu uykulu giydir falan.sonra birini krşe birini bsakıcıya bırakıyorum.yoksa dersim 7.40 da ve 7 de kalksam hazılranıp gitsem rahat rahat yetişiyorum.ama evim okula bayağı uzak.

ama 45 dk önce kalkıyorum maşallah gece grubu da gündüz grubu da çok hoş sohbet.sabah sizi okuyarak güne başlamak harika...keyfi kalkıyorum yani.6 ya kadar sizleyim sonra başlıyorum hazırlanmaya.

bu arada herkese günaydın.bugün yine gün var.üstelik önce bir arkadaşa taziyeye gideceğiz pide ayran ikram eder kesin.sonra kzıımın velileriyle gün.ama dışarda yemeğe gidceğiz.salata yerim ben.nişan öncesi kaçamağa hiç niyetim yok.

öpüyorum o güzel ynaklarınızdan..

bi dk dün banu hiç girmemiş izlem de.kızlar iyisiniz değil mi?hadi byeeeeeee ve muckkkkkkkkkkkk

nilgüncüm süpersin canım. ben de dinlendim biraz çok şükür bu da bitti böyle tek tek saya saya asistanlığım da bitecek mi acaba. hepimize mutlu günler...

arkadaşım azmin süper hiç bozma kendini böyle devam et nişanda umduğundan dahada iyi olacaksın bence
nilgüncüm süpersin canım. ben de dinlendim biraz çok şükür bu da bitti böyle tek tek saya saya asistanlığım da bitecek mi acaba. hepimize mutlu günler...
canım asker gibi sende gün sayıoyorsun ama sayılı gün geçer gider sıkma canını hayatın her anı güzel seni takib ediyorum menülerin bence çok güzel istikrarlı bi şekilde yola devam

kzılar bu gün çocukjları ve eşimi okulka yolladım minikimde uyuyo normalde bende tekrar yatardım ama diyetisyen günüm diye uyuyamadım heyecandan ama biraz moralim bozuk 4 gündür kaçamak yok herşey çok güzel ama tartım oynamıyo sabah baktım yine aynıydı nasıl insanı alt üst edio ya anlatamam tamam diosun daha fazla veremiycem heralde bakalım dr tartı ne diycek oda aynıysa bu akşam ara vermeyi düşünüyorum 1 günlüğüne şaşıtıyım diyorum meta mı

günaydın kızlar...

deryacım fikir işe yaradıysa ne mutlu bana. benim kaban kaşe ve terziye verme düşüncesi ters geliyordu. sonra belki fark yoktur diye giydim o ara aklıma geldi benimde dügmeleri içeri çekmek.

nilgün canım avatarımı hemen degiştiriyorum. bunalım takıldıgım haftadan kaldı. ve unuttum gitti hiç farkında degilim. şimdi güzel bi avatar bakayım kendime

çok çeşit yok bendede ama hepsinden içmeye gayret ediyorum. gerçekten çok pratik o yüzden sende başla biran önce güzelim.

menün çok güzel tatlım. Senin kaçamak hiçbişey benimkinin yanında dün magnum yedimben hemide bademli.... yemekhane katında dondurma otomatımız var. 2 haftadır yemiyodum. dün sanki bir ses bana gel gel dedi bende kuzu kuzu gittim yedim yaaa... Kendimden nefret ediyorum.

canımmm pek şıkmış kutuuunnn. takı kutusumu yapsak ne:))) çizelgende hayırlı olsun canım

teşekkür ederim canım. evet kutum gerçekten çok güzel emekli olan bir müdür ablam vardı o giderken hediye etti bana. o yüzden çokta değerlidir benim için...

tarçınlı süt güzel fikirmiş. bende yatmadan önce hep nescafe içiyordum bundan sonra tarçınlı içeyim böylelike şekerde katmamış olurum.... çok teşekkür ederim canım bişey daha öğrenmiş oldum sayende.

canım yeşil çayın çileklisini dene. ben önceden içerken m,dem bulanırdı çeşil çaydan. çilekli ye alıştıktan sonra normalini de sevmeye başlıyorsun...

:18: bu arada diyetisyende 82.6 kg ve 170 cm çıktım deli oldum ya...

canım 1 kiloyu sorun etme boşver... nedir ki 1 kg elinin kiri :))

kızlar ne oluyo bana anlamadım ben. dün magnum yedim yaa. sanki biri beni hipnoz etti. löp löp yedim valla. bugünde size bu satırları yazarken arkadaş çikolata tuttu aldım iki tane hop die yuttum ve inanın yedikten sonra dedim kendime napıyorsun sen diye. o kadar dalmışım ki ve demek ki beynim hala ayar çekmemiş iştahıma... of ya kendimden hakketten nefret ediyorum ben...

bugün günüm var dışardan döner getirtiyoruz ev sahibi sadece tatlı yapıo bide çay
akşamda spora gidicem ordanda bi arkadaş çağırıodu belki oraya geçerim hepinizi öptüm şekerler

emrin olur ablam söylerim tabi :))
çok hoş bir hoşgeldin olmuş... hoşbuldum, hatta fazlasıyla hoş, bayıldım ben buraya. gerçi daha hazırmıyım ciddi bir diyete başlamak için bilemiyorum ama...
benim adım nüket, umarım en kısa zamanda sizin etki alanınıza girerim de sıkı bir diyet ve sporla kurtulurum fazlalıklardan

olsun canım be çabuk gider onlarbende bayram 2 artı oldum sonra geçti ama sıkı tutuyoruz ,sende halledicen eminim
se ikna etsende buraya gelse ,biz motive ederiz onu...baya kilolu anladığım kadarıyla ,çok zor bişi kilolu olmak Allahım herkes zayıflasa ne güzel olur
güzelmiş kaçamk hiç yok

katmer kötü olmuş derya ama sonrası toparlamışsın,ama spor yapmamış aksine uyumuşsun o katmeri yakamamışsın bu defa

dünkü menüm

sabah:1 dilim kepek ekmek arası peynir,2 dilim sucuk

ara: sütlü kahve

öğle :1 yumurta ile 2 biber 2 domatesli menemen

ara: yok

akşam tavuk-marul salata-yoğurtlu köz patlıcan

ara: limonlu form çayı,1 k-bar (tatlı krizime yenildim,çok kötüydüm anca bunla kurtardım )

1 mandalin,çeyrek elma,çeyrek muz,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…