füsuncum tek neden bu olabilir çünkü elimden geldiğince dikkatliyim ve tek fark spor hani yediklerimi daha da kısamam daha fazladan vermem gereken 16 kilo var ve ileride nasıl kısarım değilmi..
bakalım sabırla cumartesiyi bekleyeceğim yani 1 gitmede 500 kaloriyi spor salonunda bırakıp geliyorum bunun bir karşılığı olmalı bence tamam incelme mutlaka oluyor bunu 3. gidişimde bile hissedebiliyorum ama kilodaki artış anlamıyorum insanın canını sıkyor ama sabırla bakleyip göreceğiz....
gecelerin kadınlarıyız galiba demekki topiktekileri görmek için bu saatlerde girmek gerek hmmm...ama ben de 6 buçukta kalkıyorum ne olacakbaksanıza gece bana yaramıyo ona buna diyet başarı öykünü okudum demişim bi de bu hadise deli ediyo beni ekranım minicik kaldı yaa ben bu kadar incelemezken ekranıma kısmet oldu...:18::18:
kızlar benim durumum cok vahim sürekli yiyorum ne olacak bu durum bir yol gösterin bana bakalım resmen depresyona girdim inanın cok kötüyüm cok
iyi geceler kızlar bugünki menümü yazıyım
sabah:5 bardak çay 1tatlı kaşığı pekmez 1 kk peynir yarım salatalık yarım dilim ekmek
öğlen 2 çatal haşlama et yarım ıssırık kek
akşam 5 kaşık patates kavurma 2 bardak çay
çok saçma bi menü oldu amareglden dolayı canım hiçbişey istemio
irongirlcm topiğin bekçiliği bize kaldı
:18: bu arada diyetisyende 82.6 kg ve 170 cm çıktım deli oldum ya...
sağol canım öpüyorum.nilgüncüm iyi geceler canım elbiseni ve özellikle ayakkabını cok begendim güle güle giy canım
yine yüz akıyla sonlandırılmış bir gün maşallah listene.
benimde maşşallahlık olacaktı ama son anda çiko. yedim:18::18::18:
ay maydonozu mayonez diye okumuşum önce nasıl yani diycektim ki mis gibi maydonoz yemişsin.
sana da bir nazar boncuğu
cnm niçin kadar erken kalkıyorsun okul çokmu uzak evine erkenmi çıkıyorsun
sanada iyi geceler
kızlar ya valla diyet yaparken yaptığım ilk kaçamak değil ama bu haftaiçi kaçamak yapmayacağıma söz vermiştim. o nedenle herhalde bu akşam çiko.yu yedikten hemen sonra oda beni yemeye başladı nasıl pişmanım anlatamam ya gerçekten moralim bozuldu
evet canım ara verdikçe hem diyet adına ara yaparsın hemde burda bizimle ii vakit geçirirsin odti mezunusun sanırım..
Hem çok başarılı hem de zarif kendinden emin bir öğretmen olacağına eminim bol bol fotoğraf çekil bu ara her yönden her kıyafetinle inan sonrasında çok eğlenceli oluyor öncesi sonrası kıyaslamak adına...
inan canım menülerini dört gözle bekliyorum yine süper menüüü..
süperrr......
canım evet insan olumlu tepkiler alınca hem mutlu oluyor hem de daha bi azimle sarılıyor sen sana düşeni yap canım emin ol gerisi gelir menülerine özen göster aceleye getirme ne yemeliyim diye düşün..
Suyunu iç ve tabiki spor bu göbişler tek diyetle gitmez birazcık spor işi halleder.. Artık şunu aklımızdan silmemiz gerekiyo nilgün kimse bizi kendimiz gibi düşünmüyor biz ne yaparsak kendimiz için yapıyoruz bunu unutma.. Kendime maximum 6 ay daha zaman veriyorum bu kış bu çile bitmeli bol bol foto çekilölçüm yap hatta git 40 beden bi pantolon al zamanla oo bile bol gelecek inan....
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 tk krem peynir
ara
6 fındık
ara
1 mandalina
öğle
4 yk patlıcan közlemesi
3 kaşık yoğurt
1 tk keten tohum
1 ayran
ara yok uyudum
akşam
1 yk makarna
5 yk barbunya yemeği
bol salata( roka turp havuç)
ara
çeyrek elma
3 litre su
2 yeşilçay
1 form çayı
spor yok
evde iki kere girişimde bulundum başladım bişiler yapayım dedim..ama kızım izin vermedi eşim yine maçtaydı ve tabiki ilgi beklio çocuk...
Kılar benim tartı artmaya başladı yine son bildirime göre eksiyim ama artı acaba spordan mı..
benide uyandır:)))iyi geceler tatlı rüyalar:9
senin, deryanın ve uglynin diyet başarı öykülerinizi okudum kaç gündür bitirecem dedim ama bu seferde benim topiğimde okumam gereken sayfalarım çoğalmışdukan diyeti yapıyorum ben söylemiştim hatırlarsanız ordaki deneyimlerede yazıyorum ama ben bu topiğimi daha çok benimsiyorum..
menümü de yazayım...
sabah elma sirkeli ılık su
8 de ayran
9da beyaz peynir 1 kk
şekersiz çay
öğle 5 köfte
light kola
akşam 7 köfte
2 dilim kepek ekmeği (dukana göre bu yasak ama öldüm artık :)kaçırdım accık)
light kola
yatmadan elma sirkeli ılık su
1 saat tempolu yürüyüş
2 saat ev temziliği
İyi geceler canlar
Biraz başarısız bir gün geçirdim, sabah hala sabit çıkınca biraz moralim bozuldu (hemen de bozuluyor meret) bir de prenses geliyor sanırım tatlı isteğim tavan yaptı ben de ne yaptım gittim bimde katmer var ya ondan aldım :18:
1, 5 katmerle bir kahvaltı yaptım tahin pekmezli :18:
Sabah k flakes yemiştim, öğle böyle bir kahvaltı, sonrasında da bir nar yedim akşam da yarım kase k flakes yedim
Spor da yapamadım çünkü eve girdiğimde saat 4 dü anca biraz uyudum ve geri döndüm dükkana..
Böyle saçmasapan bir gündü yarın bakalım tartıya neymiş cezamız :26:
kızlar benim durumum cok vahim sürekli yiyorum ne olacak bu durum bir yol gösterin bana bakalım resmen depresyona girdim inanın cok kötüyüm cok
saol canım benim çok haklısın... deediğin gibi artık çenemi kesinlikle tutacağım ve bu işe daha sistemli asılacağımm.... çok teşekkürler canım sözlerin beni çok motive etti
şimdi menümü yazım nilgüncüm yarın daha iyi olacak sana söz:))
kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
peyaz peynir yumurta
öglen 3 kaşık makarna bol yoğurt 1dilim tam bugday
saat 6 gibi 1 mandalina
7.30 da 5 kaşık kıymalı patlıcan yemeği 1 dilim kepek ekmeği bol yoğurt
ara 1 avuç kadar kuruyemiş çeyrek muz ( kuruyemişte 1-2 tane yuvarlak fındık çikolata vardı ama bu sonnn)
işten gelince 1 litre su içtim
2 yeşilçayyy
canlarım çok öptümm
nilgün ne güzel anlatmışsın öyle ya:) ben daha yeni başladım sizleri okudukça mutlu oluyorum:)
ya kızlar size bişey danışıcam, doğadan ın limonlu yeşil çayını aldım ama bana biraz ekşi geldi. şeker atmak istemiyorum tatlandırıcı mı atsam 1 tane falan ne dersiniz? bolca sıvı tüketmem lazım o yüzden yeşil çayı da içmek istiyorum keşke normalini alsaymışım:/
hepinize iyi gecelerrr yarın süper kalorisiz bol sporlu bir gün olsunnn:)
iyi geceler kızlar bugünki menümü yazıyım
sabah:5 bardak çay 1tatlı kaşığı pekmez 1 kk peynir yarım salatalık yarım dilim ekmek
öğlen 2 çatal haşlama et yarım ıssırık kek
akşam 5 kaşık patates kavurma 2 bardak çay
çok saçma bi menü oldu amareglden dolayı canım hiçbişey istemio
menüm:
sabah 2 bardak farklı sıcaklılarda su ve bir kayısı
kahvaltı 2 dilim çavdar ekmeği 2 dilim peynir 4 siyah zeytin yeşil çay ile ekmek üzerine biraz ezme
ara:bir paket süt
öğlen: ezogelin çorbası 2 kadın budu köfte ve de 2 kaşık patates püresi
ara: incir
ara:bir kase cacık
akşam tavuk şiş ve az salata bir lokma ekmek ile
10-15 tane badem
2lt su ve 2 bardak yeşil çay
menum diyetisyene uygun değil aslına yani eksik var ama çok yoğunduk... nefes alamadım vallahi kaç saat gene iyi diye düşünüyorum...
arkadaşım azmin süper hiç bozma kendini böyle devam et nişanda umduğundan dahada iyi olacaksın bencesağol canım öpüyorum.
deniz kızıyorum artık sana ya.bayram sonrası nasıl canın sıkıldı hatırlamıyor musun?lütfen şu çikolata abur cubur evden uzaklaştır.yazık tüm gün emeğine lüfen..
nazar boncuğu için sağol tatlım.
haklısın bu kış bitsin ya.tüm ömrümü diyetle geçirmek istemiyorum.bir kez sıkalım tam sıkalım..
spordandır kesin üzülme..
canım üzeceğim ama beim de başarı hikayem yok.sana malum olmuş demekki.inşallah yazarız bir gün.masumm(banu) ve darkolive(izlem) ve burçin(nalcy eski nick i) onların var canım.
menüne sebze ve meyve eklersen harika olur.ama yine de güzel menü.
deryam lütfen canım benim.3 kaşık pilavla ne oldu biliyorsun?tam sık kendini kalan bir kaç kloyu da ver.ruh durumlarımız inişli çıkışlı ama sen yine de sağlam durmaya çalış.
lütfen kaçamak yapma..
canım irem in dedği gibi dir dr a gitsen.yoka da lütfen kendi kendini telkşin et.yemekle sadece zayıflamayı daha da zorlaştırıyorsun.ruhuna iyi gelmiyor ama seni daha ağır bir yülün altına sokuyor.zor ma 1-2 kilo versen kendine geleeksin.
çok güzel canımlütfen artık kuruyemiş yeme.eşim gözümün önünde dünyayı yiyor.ben sadece 1 incir yedim.mecburuz tutmaya nefsimizi.
canım istersen biraz karanfil yada tarçın at içine lezzetli olur.
sen de lütfen meyve ve sebzeyi ekle menülerine.
çok güzel canım afiyet olsun.
hep böyle oluyor.yani diyetisyene giden he rkişimnin yaşsdığı.sıkma canını menülerin sorun güzel.vereceksin birer birer kilolrı.
kızlar canlarım 5 te neden kalkıyorsunuz diye sormuş denizciğim sizin için tabiki.benim 5.45 te kakmam gerekiyor.hem 2 kızımın kıyfetini okul çantalarını hazırlıyorum hem kendim hazırlsnıyorum.onları kaldır uykulu uykulu giydir falan.sonra birini krşe birini bsakıcıya bırakıyorum.yoksa dersim 7.40 da ve 7 de kalksam hazılranıp gitsem rahat rahat yetişiyorum.ama evim okula bayağı uzak.
ama 45 dk önce kalkıyorum maşallah gece grubu da gündüz grubu da çok hoş sohbet.sabah sizi okuyarak güne başlamak harika...keyfi kalkıyorum yani.6 ya kadar sizleyim sonra başlıyorum hazırlanmaya.
bu arada herkese günaydın.bugün yine gün var.üstelik önce bir arkadaşa taziyeye gideceğiz pide ayran ikram eder kesin.sonra kzıımın velileriyle gün.ama dışarda yemeğe gidceğiz.salata yerim ben.nişan öncesi kaçamağa hiç niyetim yok.
öpüyorum o güzel ynaklarınızdan..
bi dk dün banu hiç girmemiş izlem de.kızlar iyisiniz değil mi?hadi byeeeeeee ve muckkkkkkkkkkkk
canım asker gibi sende gün sayıoyorsun ama sayılı gün geçer gider sıkma canını hayatın her anı güzel seni takib ediyorum menülerin bence çok güzel istikrarlı bi şekilde yola devamnilgüncüm süpersin canım. ben de dinlendim biraz çok şükür bu da bitti böyle tek tek saya saya asistanlığım da bitecek mi acaba. hepimize mutlu günler...
SESİ canım çok begendim çaylarının kutusunu anacım maşallah herkeste bir sürü .eşit var bende sadece yeşilçay ve form çayı var gerçi zencefilden tarçına rezeneden mateye hertürlü ot mevcut ama kalkıp demlemeye adam yok poşet çay gerçekten çok pratik oluyor
menün çok güzel tatlım. Senin kaçamak hiçbişey benimkinin yanında dün magnum yedimben hemide bademli.... yemekhane katında dondurma otomatımız var. 2 haftadır yemiyodum. dün sanki bir ses bana gel gel dedi bende kuzu kuzu gittim yedim yaaa... Kendimden nefret ediyorum.iyi akşamlar kızlar,
bu sabah kendi kendime "acaba zayıfladığım belli olmuyormu okuldakkiler hiçbişey söylemiyor" diye aklımdan geçirmiştim.
öğlen okulda bir arkadaş sen ne kadar zayıfladın yüzün çok süzüldü demezmi :)) bir mutlu oldumki sormayın
hergün görünce okuldakiler farketmiyor sinir oluyore belkide önlük falan giyiyoruz ya ondanda olabilir
neyse menümü yazıyım
sabah
domates,salatalık,biber
h.yumurta, 3 zeytin
peynir y.çay
2 dlm uno denge birinin üstüne labne.
ara:
şekersiz sade nescafe
öğlen:
2 kepçe mercimek çorbası,
3-4 tanecik kıtır ekmek
akşam
koca gelene kadar bir mandalina yedim.yarım saat sonra
bir tabak zeytinyağlı kereviz yemeği
havuç-mısır salatası
ayran
ara
y.çay
veee y.çayı çekmeceden alırken gözüme çarpan kinder çiko minikler varya
haftanın ilk kaçamağını yapmış bulunuyrum.
canımmm pek şıkmış kutuuunnn. takı kutusumu yapsak ne:))) çizelgende hayırlı olsun canım
kızlaaaaar kusura bakmayın pek vaktim yok o yüzden geçmişi pek okuyamadım ama selamlar hepinize:)
bugün başladım diyete çokkk hevesle:) Bizim kızlar bugün öğle arasında döner yemeye gittiler, dedim ki benim artık sağlıklı beslenmem gerekiyo sizi bozmiyim ev yemekleri yapan bi yere gidicem siz dönerinizi yiyin dedim:) girdim bi yere, yoğurtlu orman kebabı vardı yanına da bikaç yemek kaşığı domatesli makarna aldım. orman kebabının da özellikle sebzelerini seçtim yedim:) kendimle gurur duyuyorum valla
menümü de yazayım hemen:)
sabah:
1 kase sütlü mısır gevreği
öğlen:
3 yk domatesli makarna
yarım tabak orman kebabı
ara:
4 tane form bisküvi
akşam:
1 tabak zeytinyağlı bezelye
2 dilim uno denge ekmeği
şimdi de tarçınlı sütümü içicem:) bütün gün sizi bi de haftaya pazartesi tartıya çıkınca göreceğim rakamı düşünüyorum:)))
nilgün ne güzel anlatmışsın öyle ya:) ben daha yeni başladım sizleri okudukça mutlu oluyorum:)
ya kızlar size bişey danışıcam, doğadan ın limonlu yeşil çayını aldım ama bana biraz ekşi geldi. şeker atmak istemiyorum tatlandırıcı mı atsam 1 tane falan ne dersiniz? bolca sıvı tüketmem lazım o yüzden yeşil çayı da içmek istiyorum keşke normalini alsaymışım:/
hepinize iyi gecelerrr yarın süper kalorisiz bol sporlu bir gün olsunnn:)
metu ve perperim isimleriniz neydiii...
perperim yenisin hoşgeldin diyeyimmmm......
hahahahahaaha
yazınca çok komik geldi cezaevine düşmüş yeni birine oranın en kıdemlisi soruyor gibi..
PERPERİM HOŞGELDİN DİYEYİM YENİSİNNNN BURALAR BİZDEN SORULUR.....
olsun canım be çabuk gider onlarbende bayram 2 artı oldum sonra geçti ama sıkı tutuyoruz ,sende halledicen eminimmerhabalaaaaaaaaaaaaaaar
bayram ve sonrası ancak müsait olabildim maalesef kilo artışımla sonunda 69 u gördümhiçbirşeyde gözüm kalmadı yedim yedim artık bir kaç ay daha sıkı diyete girebilirim napııııııııııııym
görüşmeyeli sizler neler yapmışınız bi okıym geçmişi hazır rahat oturmuşken
se ikna etsende buraya gelse ,biz motive ederiz onu...baya kilolu anladığım kadarıyla ,çok zor bişi kilolu olmak Allahım herkes zayıflasa ne güzel olur
inş benim sıkıntım kışın su içememek çay içiyorum artık bol bol protein diyetine başlamak istiyorum birde listeyi göremedim güncellermisiniz
İzlem kardeşinin durumundan bahsetmişsin benim kız kardeşim daha kötü kilo veriyor dedik ama nerdeeeeeeee dün alış verişe gittik kuzenimin düğünü için 52 beden bile olmadı çok canım sıkıldı nerdeyse ağlayacaktım kendime hiç birşey bakmadım sıkıntıdan kendiside çok üzülüyor ama yinede mayonez ve ketçaptan bile vaz geçemiyor
güzelmiş kaçamk hiç yokbugunkü menüm:
sabah: 1 tamb ekmek / 1üçgen peynir / 1parça çeçil peynir / 1 kupa çay / 1 er tatlı kaşığı acı ve domates sos
öğle: 1 yumurta ile menemen / 2 çatal etli karnabahar
ara : 2 badem / 1 ceviz
ara: 1fincan sütlü türk kahve
akşam: fırın tavuk / salata / 1yk pilav
3 lt su
spor: leslie 2 mil exp. 30 dk
İyi geceler canlar
Biraz başarısız bir gün geçirdim, sabah hala sabit çıkınca biraz moralim bozuldu (hemen de bozuluyor meret) bir de prenses geliyor sanırım tatlı isteğim tavan yaptı ben de ne yaptım gittim bimde katmer var ya ondan aldım :18:
1, 5 katmerle bir kahvaltı yaptım tahin pekmezli :18:
Sabah k flakes yemiştim, öğle böyle bir kahvaltı, sonrasında da bir nar yedim akşam da yarım kase k flakes yedim
Spor da yapamadım çünkü eve girdiğimde saat 4 dü anca biraz uyudum ve geri döndüm dükkana..
Böyle saçmasapan bir gündü yarın bakalım tartıya neymiş cezamız :26:
katmer kötü olmuş derya ama sonrası toparlamışsın,ama spor yapmamış aksine uyumuşsun o katmeri yakamamışsın bu defakızlar benim durumum cok vahim sürekli yiyorum ne olacak bu durum bir yol gösterin bana bakalım resmen depresyona girdim inanın cok kötüyüm cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?