80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

alnagme, canim birakmak olurmu canim ya
hep beraber zayiflicaz, sonra herkesi catir catir patlatacaz :)
canim ben uzun zamandir adam akili kilo veremiorum bile,
500 gr veriorum sonra aliorum
yine veriorum ama birakmak yok...
bugünden sonra toparlanmaya basladim ben yine canim...
belki vücüdün bu kiloya alismaya ihtiyaci vardir,
haftaya vermesen yine konusuruz tamammmi caniimm benimm

alnağmecimm tamam tatlımm. seni biliyoruzz.. mazeretin varr.. olsun kuzumm burda olman da yeter...

canlarım benim benim sizi bırakmaya hiç niyetim yok merak etmeyin. Ama veremeyince moralim bozulmuyor değil hani yani..Ama düzenim kaçtı onun etkisi büyük.. Spor yok düzen yok almadığıma şükür edeyim ben

günaydın alnagme bebeg ceren flatliners lavita merve nasılsınız arkadaşlar

82.500 olmuşum

82700 gecen hafta yalnış degilsem

ben iyiyim lavitacımm.. ama patlamadı benim yumurta daha kaydirigubbakcemile3 ağrım fln yok. işin enteresanı hiç bişey deyokk.. şaştım kaldım...

geçmiş olsun kuzuumm.. dinlen acık..

oh ohhh herkesler burdaaaaa
bi tek serram eksik, haberiniz varmi nerde serra?
cocuklari nasil oldu acaba???

serraaaaam dööön geriiiii

flatlinerscim.. valla bende gittim dr. ama uygulayamadım . onun verdiği listeyi uyguladım güya.. ayda 1.200 vermişim.. bana bir kızmıştı hiç unutmam..şimdikendikafama göre.. yediklerimin miktarını azaltarak veriyorum.. amaverebiliyomuşum demekki.. sizin sayenizde..saolunn.. ama böyle devam arladaşlar.. pes etmek yok..

selmacımm.. iyiyim cnm.. sen de iyisindirumarım.. iyi bak vermeye başlıyosun gene işte.. böyle devam arkadaşım.. 200 gr. da olsa.. bak ben hiç veremedim..

Boncuğum, bir tanecik arkadaşım bak vallahi çok üzülüyorum sen böyle dediğin zaman, lütfen başladığımız günleri düşün, 80 küsürleri, bak 70lerin sonundasın artık, hem kolay mı bebeğin var, iş güç, kayınpeder...Lütfen bizi bırakma, motivasyonunu da kırma, ben sana garanti ediyorum ay sonunda 68 kilo olacaksın en az. Yeterki inancını kaybetme.

lavitam yat dinlen diyorum ya kuzum yaa..uyursun belki biraz.. ben uyuyunca geçiyo ağrım biraz..

kızz herkes burda olsa nolcak.. geçmişten mi gelemiyolar ne.. yazantek laf eden yok baksana...

serramdan haber yok cidden.. ama bugün bildirim için girebilir de haberimiz olur inş.. inşallah iyileşmiştir yavruları..

maşallah kızlar 6 kişiyiz.. cuma bereketii.. hıı bu arada hayırlı cumalar hepinize..

Vee geldik kilo bildirimine.
geçen hafta: 69.7
bu hafta: 69
giden: 700 gr.
Vallahi buna da şükür, Pazar günü piknikteydik, bir de malum kokoreç faciası var :) dediğim gibi iyice yavaşladı zayıflamam, doktor normal bir iki hafta yavaşlaması diyor. Bakalım haftaya kahvaltılarımı sadece meyve olarak verecekmiş, işe yarar umarım.
Bu arada sanırım birinci Aylin, tebrik ederim güzelim.
Veee Flekscim, lütfen bizleri bırakıp gitme, adapte olmak zaman alıyor diyete, hem bu mevsim ödem mevsimi, belki de su topluyor vücudun, kiraz sapı kaynatıp içmeyi denesene? Bir yere gitmek yok Alnağmecim ve Flekscim, oklava çıkıyor valla klava:

cerencim senden de alalım güzelim kilo bildirimini bakalım... kaydirigubbakcemile2

sevilmek kadar güzeli var mı can arkadaşlarım benim sağolun. Ama bir yanlış anlamayı düzelteyim hemen gitmek için beni listeden çıkarın demedim.. Hani kurallarımızda 2 hafta veremeyene ceza olsun diye listeden çıkaralım demiştik ya o amaçlı beni listeden çıkarın dedim..Zaten siz beni atsanız bile ben gitmem artık.. Mümkün değil bırakmam böyle can dostları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…